Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo
Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo poskytuje šetrné čistenie pre suchú, citlivú až atopickú pokožku. Hypoalergénne zloženie bez farbív a parfumov je vhodné na každodenné umývanie tela aj vlasov už od narodenia.
VIDEO: Má vaše dieťa citlivú pokožku? Oilatum je ideálna voľba pre každodennú starostlivosť!
Vlastnosti a benefity:
- Hydratuje a upokojuje suchú a citlivú pokožku.
- Zmierňuje podráždenie a eliminuje svrbenie.
- Obsahuje výťažky z koreňa sladkého drievka s protizápalovými účinkami, ibiša lekárskeho na zvlhčenie pokožky a betaínu, ktorý hydratuje a chráni pokožku pred podráždením.
- Olej Babassu pre hydratáciu a regeneráciu suchej pokožky a kyselina mliečna, ktorá priaznivo ovplyvňuje mikrobióm pokožky.
- Hypoalergénne zloženie bez farbív a parfumov.

Kde kúpim Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo?
Hodnotenia a skúsenosti s Oilatum® Junior jemným sprchovým gélom na vlasy a telo
Máš skúsenosť s Oilatum® Junior jemným sprchovým gélom na vlasy a telo?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Obstal na jednotku
Koho dieta ma problematicku pokozku, so sklonom k atopii vie, ze najst vhodny produkt, ktory nespravi viac skody ako uzitku je niekedy umenie. Oilatum som poznala uz pri prvej dcere, pouzivali sme produkt na predpis od lekarky a preto som mala velke ocakvania. Nastastie nesklamal ani tento gel. Pokozka je v top stave, ako uz davno nie, vlasky su jemne a hlavne nestipe. Za mna top produkt.
- super zlozenie
- nestipe
- setrny
- vhodny na citlivu a atopicku pokozku
Dobrý sprcháč
Sprchový gél
Hydratujúci sprchový gél. Mojim deťom vyhovoval, čo sa týka konzistencie aj účinkov. Za mňa chýba trošku vône. Ani trojročnému synovi po tejto stránke nevyhovoval, pretože nevoňal. Uprednostnila by som iný spôsob dávkovania, nakoľko pri bábätku bolo ťažké jednou rukou držať dieťa vo vaničke a druhou otvoriť a naliať sprcháč.
- Hydratácia
- Bez vône
- Spôsob dávkovania sprchového gélu
Junior gél na vlasy a telo
Syn so seboreou vo vlasoch sa už toľko neškriabe. Úplne sme vysadili šampón s dechtom, ktorý veľmi páchol. Používame iba tento a naozaj sa mu to zlepšilo. Gél som použila aj dcérke na telo. Po ATB liečbe mala plienkovú dermatitídu a umývala som ju iba s týmto gélom. Je príjemný a hustý. Oceňujem zloženie a veľkosť balenia.
Kombinácia Oilatum produktov mojim deťom pomohla.
Kombinácia Oilatum produktov mojim deťom pomohla.
- Zloženie
- Regeneruje pokožku
- Hydratuje
- Hustý
Hodvábna pokožka
Obe moje deti (7 mesačná a 7 ročná) majú citlivú pokožku a musím tak dávať pozor pri výbere detskej kozmetiky, aby im nespôsobovala podráždenia a začervenania. Oilatum ma prekvapil veľkým balením (400 ml) a príjemnou konzistenciu sprchovacieho gélu, ktorý sa výborne nanášal, rozotieral a nestekal hneď z pokožky do vody. Pokožka je po ňom jemná, hydratovaná a bez akýchkoľvek negatívnych reakcií. Vo vlasoch vytvorí bohatú penu a ľahko sa zmýva, vlasy sú po ňom nádherne lesklé.
- Veľké balenie dlho vydrží
- Vhodný od narodenia
- Na citlivú pokožku
- Vhodný nielen na telo, ale aj dlhé vlasy
Sprchový gél
Obaja chlapci majú suchšiu pokožku a práve niektorá kozmetika im to zhoršuje. Tento sprchový gél u 5ročného syna pomohol pokožku zhydratovať, suché miesta sa stratili. U mladšieho, 5mesačného, nám to na suché miesta nepomohlo, ale aspoň mu neškodí narozdiel od iných výrobkov. Oceňujem zloženie a to, že je bez parfémov.
- - zloženie
- - bez parfémov
- - hydratuje aj vysušené miesta
- - ľahko sa zmýva aj z hustých vlasov
Oilatum, sprchový gél - recenzia
Sprchový gél bez aróm a farbív - to bol dôvod, prečo som šla do testovania. Deti majú suchšiu pokožku a preto je zloženie kozmetiky u nás na prvom mieste. Gél má jemnú štruktúru. Oceňujem, že po umytí bola pokožka detí hydratovaná a jemná. Má veľké balenie a dlho vydrží. Určite tento gél odporúčam a budem ho používať aj naďalej.
- Bez aróm a farbív
- Prírodné zloženie produktu
- Po umytí je pokožka jemná a hydratovaná
Sprchovy gél
Deti trpia suchou a citlivou pokožkou. Tento sprchový gél nám vyhovoval. Je hustý a stačí ho použiť naozaj trošku. Veľmi mi vyhovuje že nie je výrazne parfumovaný. Ostaneme pri tomto výrobku.
- Bez výraznej parfumácie
- Hustý gél, stačí len trošku a vytvorí dostatočnú penu
- Vhodný na citlivú pokožku
- Vyhovujúca cena
Sprchový gél na telo a vlasy
Sprchový géĺ
Oilatum sprchový gél
Sprcháč
Sprcháč sme testovali na mesačnom bábätku a tiež ho vyskúšala aj moja staršia 9 ročná dcéra. Za mňa super. Žiadna alergická reakcia ani suchá pokožka nebola. Jediné, čo by vytkla moja staršia dcéra je, že jej nevoňal a teda prenechala používanie mladšej. Keďže je ale určený od narodenia, je normálne, že je bez parfumácie.
Príjemný sprchový gel a šampón
Sprchový gél na vlasy a telo
Tento sprchový gél je fakt veľmi dobrý a musím povedať, že konečne som našla produkt, ktorý dcére bude robiť dobre. Moja dcéra mala strašne suchú a drsnú pokožku na ramenách a teraz? Teraz ju má jemnučkú, nemá tam žiadne pupáčiky, takže ja som veľmi spokojná. Balenie je dosť veľké za tú cenu, takže každá mamina bude spokojná.
- Jemná pokožka
- Pekne vonia
Sprchový gél na vlasy a telo
Super
Príjemný sprchový gél bez parfumácie, no deťom nesadol
Gél ako taký je fajn, bez parfumácie, no pravdepodobne deťom nesadol. Dcéru štípal na intímnych miestach a syn má po tele také červené suché mapy, ktoré spôsobila buď pena alebo sprchový gél. Prestali sme teda radšej používať oba produkty.
- Dobre pení
- Bez parfumácie
- Dcéru štípe na intímnych partiách
- Syn má po tele červené suché fľaky