Ovocná tyčinka dmBio jablko a banán

9 skúseností

dmBio ovocná tyčinka (25 g) s príchuťou jablko-banán je vynikajúca desiata nielen pre deti od 1 roka. Obsahuje starostlivo vyberané a vysokokvalitné prísady z ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu si zachováva skutočne lahodnú chuť. Je bez pridaného cukru a príchutí. Je ideálna ako sladká pochúťka doma či na cestách kedykoľvek počas dňa.

Kde kúpim ovocnú tyčinku dmBio jablko a banán?

Hodnotenia a skúsenosti s ovocnou tyčinkou dmBio jablko a banán

Máš skúsenosť s ovocnou tyčinkou dmBio jablko a banán?
gansi  8. júl 2022

Odporúčam

Tyčinka malému veľmi chutila. Je trošku problém s hryzením, nakoľko sa trošku lepí na zúbky ale pochutil si.
  • Výborný na cesty
  • Konzistencia
sunrise99  4. júl 2022

Výborná tyčinka na horúce dni

Hneď ako dcérka zbadala tyčinku, musela som ju otvoriť a zjedla ju na jeden šup, tak to hovorí samé za seba :)
  • Balenie akurát
  • Krásny obal
  • Skvelá chuť
talianocka11  26. jún 2022

Dcére chutila

Tyčinka dcérke (2,6 roka) veľmi chutila. Nestihla som ani ochutnať 😀
  • bio
  • oblátka dobre drží na tyčinke
diaalex  26. jún 2022

Ovocná bomba

Po tejto tyčinke sa u nás riadne zaprášilo. Super chuť, ľahká a vojde do hocijakej tašky.
  • Chuť
  • Kombinácia ovocia
  • Rýchlo sa minie - malé balenie
bubik91  26. jún 2022

Kamoš do batoha

Za syna 4r a dcérku 1r super. Zaprášilo sa 😊. Chutila aj mne. Výborné balenie na cesty, ale aj do batoha či kočíka.
  • Bez cukru
  • Bez pridaných príchutí
  • Cena
  • Nenašla som
kikusq_a18  23. jún 2022

Mňaam!

Tyčinka je naozaj chutná.
Chutila synovi - 4 roky, aj dcére - 1rok a pol.
  • Bez čokolády
  • Mäkká
  • Skvelá ovocná chuť
  • Vhodná pre prvé zúbky
  • Malé balenie
valeriusk  8. jún 2022

Šmakocinka

…šikovná tyčinka do rúčky. Veľmi chutila synovcovi, zjedol ju za 5 minút takže s toho nám vyplýva, že majú robiťväčie balenie ;)
  • Super, že neobsahuje čokoládu
  • Bez laktózy pecka
  • Malé balenie
slnecnica1990  7. jún 2022

Mňamka

Skvelá chuť, žiadne pridané cukry, žiadna čokoláda.. Nášmu princovi to chutilo a keď to zjedol ešte ukazoval, že si prosí.... chutné ovocné... proste mňamka...
bimbina  7. jún 2022

Nový najchutnejší priateľ

Tento produkt som dcérke ešte nekupovala.
Ale po tejto skúsenosti práve s týmito tyčinkami, pravidelne nakupovať budem. Dcérka ako prvé zalovila práve na túto tyčinku, ktorá je naozaj chuťovo výborná, nelepí sa a neobsahuje umelé sladidlá. Dcérka je vo veku, kedy sladkého nie je nikdy dosť. Tuto nám nechýbala ani čokoláda a vedela by to jesť od rána do večera.
Chystáme sa tohto roku na dovolenku a pri slnku sú sladké tyčinky niekedy veľký problém a nekonečný boj s umývaním. Pri tejto tyčinke, ktorá je obalená jemnou oblátkou, sa tohto báť nemusím.
Tento produkt môžeme odporúčať všetkými 10-timi ✋🏼🤚🏼.
  • Skvelá chuť
  • Žiadna čokoláda
  • Žiadne umelé farbivá a chute
  • Oblátka ktorá drží tyčinku až do posledného sústa
  • Perfektné riešenie na cesty, dovolenky, či len tak na vychádzku s dieťaťom
  • Dieťa je čisté
  • Väčšie balenie tyčinky, pripadne vytvoriť maxi balenie, pretože tyčinka sa míňa rýchlo