Ovocná tyčinka dmBio jablko a banán
dmBio ovocná tyčinka (25 g) s príchuťou jablko-banán je vynikajúca desiata nielen pre deti od 1 roka. Obsahuje starostlivo vyberané a vysokokvalitné prísady z ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu si zachováva skutočne lahodnú chuť. Je bez pridaného cukru a príchutí. Je ideálna ako sladká pochúťka doma či na cestách kedykoľvek počas dňa.
Kde kúpim ovocnú tyčinku dmBio jablko a banán?
Hodnotenia a skúsenosti s ovocnou tyčinkou dmBio jablko a banán
Máš skúsenosť s ovocnou tyčinkou dmBio jablko a banán?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Odporúčam
Výborná tyčinka na horúce dni
Hneď ako dcérka zbadala tyčinku, musela som ju otvoriť a zjedla ju na jeden šup, tak to hovorí samé za seba :)
- Balenie akurát
- Krásny obal
- Skvelá chuť
Dcére chutila
Ovocná bomba
Po tejto tyčinke sa u nás riadne zaprášilo. Super chuť, ľahká a vojde do hocijakej tašky.
- Chuť
- Kombinácia ovocia
- Rýchlo sa minie - malé balenie
Kamoš do batoha
Za syna 4r a dcérku 1r super. Zaprášilo sa 😊. Chutila aj mne. Výborné balenie na cesty, ale aj do batoha či kočíka.
- Bez cukru
- Bez pridaných príchutí
- Cena
- Nenašla som
Mňaam!
Tyčinka je naozaj chutná.
Chutila synovi - 4 roky, aj dcére - 1rok a pol.
Chutila synovi - 4 roky, aj dcére - 1rok a pol.
- Bez čokolády
- Mäkká
- Skvelá ovocná chuť
- Vhodná pre prvé zúbky
- Malé balenie
Šmakocinka
…šikovná tyčinka do rúčky. Veľmi chutila synovcovi, zjedol ju za 5 minút takže s toho nám vyplýva, že majú robiťväčie balenie ;)
- Super, že neobsahuje čokoládu
- Bez laktózy pecka
- Malé balenie
Mňamka
Skvelá chuť, žiadne pridané cukry, žiadna čokoláda.. Nášmu princovi to chutilo a keď to zjedol ešte ukazoval, že si prosí.... chutné ovocné... proste mňamka...
Nový najchutnejší priateľ
Tento produkt som dcérke ešte nekupovala.
Ale po tejto skúsenosti práve s týmito tyčinkami, pravidelne nakupovať budem. Dcérka ako prvé zalovila práve na túto tyčinku, ktorá je naozaj chuťovo výborná, nelepí sa a neobsahuje umelé sladidlá. Dcérka je vo veku, kedy sladkého nie je nikdy dosť. Tuto nám nechýbala ani čokoláda a vedela by to jesť od rána do večera.
Chystáme sa tohto roku na dovolenku a pri slnku sú sladké tyčinky niekedy veľký problém a nekonečný boj s umývaním. Pri tejto tyčinke, ktorá je obalená jemnou oblátkou, sa tohto báť nemusím.
Tento produkt môžeme odporúčať všetkými 10-timi ✋🏼🤚🏼.
Tento produkt môžeme odporúčať všetkými 10-timi ✋🏼🤚🏼.
- Skvelá chuť
- Žiadna čokoláda
- Žiadne umelé farbivá a chute
- Oblátka ktorá drží tyčinku až do posledného sústa
- Perfektné riešenie na cesty, dovolenky, či len tak na vychádzku s dieťaťom
- Dieťa je čisté
- Väčšie balenie tyčinky, pripadne vytvoriť maxi balenie, pretože tyčinka sa míňa rýchlo