Ovocný čaj dmBio lesné ovocie, čierna ríbezľa a čučoriedka

Tento ovocný čaj dmBio (50g) si vychutnáte každý deň a pri každej príležitosti! Je pripravený zo zmesi lesného ovocia, čiernej ríbezle a čučoriedky. Chutí skvele teplý aj studený.

Čaj je vegánsky, bez aromatických látok, bez farbív, bez konzervantov, bez laktózy, BIO, neobsahuje glutén.

Mamičky z Modrého koníka spísali svoje dojmy z produktov dmBio:

Kde kúpim ovocný čaj dmBio lesné ovocie, čierna ríbezľa a čučoriedka?

Hodnotenia a skúsenosti s ovocným čajom dmBio lesné ovocie, čierna ríbezľa a čučoriedka

Máš skúsenosť s ovocným čajom dmBio lesné ovocie, čierna ríbezľa a čučoriedka?
ingus_ka  11. jan 2022

Čaj lesné ovocie

Ja som bola s čajom spokojná. Moja obľúbená príchuť lesné ovocie nesklamala. Krásna farba, vôňa a chuť. Fajn zloženie a chválim vegánsky pôvod.
  • Výborná plná chuť
  • Krásne sýta farba
  • Skvelá vôňa
  • Fajn balenie
katkapetko  10. jan 2022

Nič pre mňa

Žiaľ, čaj mi vôbec nechutil. Na mňa je jeho chuť zvláštna, taká horká, pre mňa nepríjemná. Je možné, že je to spôsobené veľkým zastúpením šípok v zložení. Keďže čaj nesladím, u mňa to bol prepadák. Deti si ho osladený pochvaľovali.
  • Pekná vôňa
  • Bio kvalita surovín
  • Veľké zastúpenie iných zložiek ako lesného ovocia
  • Horkastá chuť
lienkaam16  10. jan 2022

Ovocný čaj dmBIO (lesné ovocie, čierna ríbezla a čučoriedka)

Čaj mal nádhernú farbu a vôňu. U čajov s lesným ovocím očakávam kyslosť tá tú bola minimálna. Trocha ma zarazilo, že obal a nadpis sa vôbec nezhodoval zo zložením. Za nás je porovnateľný s čajom lacnej kategórie.
  • Farba
  • Sáčkový
  • Nepochopila som tomu zloženiu v popise
  • Chýbala mi kyslosť
  • Cena
domini29  9. jan 2022

Ovocný čaj

Čajik má príjemnú vôňu a krásnu sýtu farbu. Chutí výborne teplý aj studený. Osobne ma najviac oslovil po dochutení medom. V rodine preferujeme viac sypané čaje, ale určite po ňom ešte v obchode siahneme .
  • Bio kvalita
  • V sáčku
stankapop  8. jan 2022

Ovocný čaj dmBio lesné ovocie

Čajík, ktorý sme testovali bol chutný, výborný na uhasenie smädu. Prekvapil absenciou kyslosti. Vhodný aj ako ľadový čaj v lete. Čaje pripravujeme doma denne celý rok a info o dobe lúhovania je skvelá vec. Názov, v súvislosti so zložením, je máličko klamlivý. Každopádne, v kategórii podobných ovocných čajov by sme ho ohodnotili ako naozaj dobrý, rozumej 3+ z plných 5 bodov.
  • čas lúhovania uvedený na každom vrecúšku
  • nebol kyslý
  • chutný teplý aj studený
  • bez plastovej fólie
  • zloženie
  • je vhodný aj pre deti?
bubik91  8. jan 2022

DmBio čaj

Čaj má krásnu červenú farbu a príjemnú vôňu avšak nám neprišiel ničím výnimočný od iných čajov. V názve ma lesné ovocie, čierna ríbezľa a čučoriedka, no v zložení je viac % šípok, kvetu ibišteka a pomarančovej kôry a jablka. Balenie obsahuje 20 vrecúšok. Nám chutil, keďže máme radi akékoľvek ovocné čaje.
  • BIO kvalita
  • farba
  • chutný teplý aj studený
  • zloženie a názov čaju nesúladia
drobcek1103  8. jan 2022

Čajík na spríjemnenie chvíľ

Tento čajík sme si so synom vychutnali, musím sa však priznať, že viac nám chutil dochutený kvalitným medom a citrónom. Na kvalitu si potrpím, prekvapila ma krásna farba a vôňa čaju. Čo mi však chýba je aj označenie na krabici o tom, či je čaj vhodný pre deti. Paradoxom je aj názov čierna ríbezľa a čučoriedka, pričom v zložení má iba 7 %. Za mňa zavádzanie zákazníka. Napriek tomu si čajík znovu opäť radi vypijeme.
  • bio kvalita
  • vhodný pre deti
  • názov produktu nespĺňa zloženie
  • neznámy pôvod surovín
petra358  4. jan 2022

Ovocný dmBIO čaj

Chcela by som sa podeliť o skúsenosť ochutnať čaj dmBIO.

V prvom rade ma prekvapila gramáž jedného porciovaného sáčku - má až 2,5 gramu, čo je dosť veľa oproti štandardu (1,5-max 2 gramy) a poviem Vám, že aj tak dobre chutil.
Príjemná chuť ovocia, krásna jasná červenkastá farba čaju chvíľu po zaliatí horúcou vodou.
Nie som moc zástanca ovocných čajov, ale tento ma veľmi prekvapil: nemám moc rada ovocné čaje, pretože bývajú na mňa dosť kyslé a nerobí to moc dobre môjmu žalúdku, ale tento čaj nebol vôbec kyslý.
Proste super čajík na každodenné spríjemnenie zimného a aj letného dňa .
V zime zahreje a lete príjemne osvieži.
Mňam, mňam.
  • Plná chuť
  • Farba čaju
  • Ovocná vôňa
  • Nebol vôbec kyslý
  • Výborný je teplý aj studený
  • Nemám
triptamiiinka  3. jan 2022

Chutný čajík

Čajík ma príjemnú chuť. Malému veľmi chutil, ja osobne sáčkové čaje nemusím, pretože to nie je taká kvalita ako sypané. Aj keď je v bio kvalite, to je fajn, ale v zložení je najmä ibištek a šípky, aj keď názov hovorí o bobuľovom ovocí.
  • Bio kvalita
  • Príjemná chuť, ktorá zahreje
  • Vhodný pre deti
  • Sáčkový
  • Zloženie
zoja1234  3. jan 2022

Chutný bio čaj

Na čajík som sa tešila, lebo som čajíčkar. Prekvapil prírodnou vôňou, akoby som to ovocie reálne jedla. Chuťovo plný a zaujímavý čajík, inšpiroval ma ku kúpe ďalšieho a aj iných príchutí. Odporúčam ho akurát teraz na dlhé zimné večery, pridajte medik a lahodný pôžitok je zaručený. :)
  • Chuť
  • Bolo ho málo
katarina414  2. jan 2022

Zahreje na tele aj na duši

Toto je čaj, ktorým nič nepokazíte. Je vhodný na každodenné pitie. V zime zahreje, v lete schladí. Chutí dobre, ešte lepšie s dm medovicovým medom, ktorý mu dodá výbornú chuť. Ešte trocha citróna, teplá deka a dobrá kniha - ideálny relax. Keďže mám malé deti, teší ma bio kvalita. Čo je pre mňa zvláštne, je fakt, že čaj, ktorý má v názve - ovocný čaj, obsahuje 58 % šípok a ibišteka - čiže väčšinu zloženia netvorí ovocie, ale to tak býva. Uvítala by som aj jasný pôvod surovín, ale to je asi údel tejto doby.
Celkovo čaj odporúčam a rada si ho ešte kúpim.
  • vhodný na každodenné pitie
  • vhodný aj pre deti
  • bio kvalita
  • príjemná chuť
  • väčšinu zloženia netvorí ovocie
  • nejasný pôvod surovín