Prémiové kaše Nutrilon Pronutra

Prémiové kaše Nutrilon Pronutra boli vyvinuté nadšeným tímom vedcov, ktorému sa podarilo vytvoriť jedinečný rad kaší s unikátnou zmesou Pronutra s oligosacharidmi GOS/FOS. Kaše sú vyrobené výlučne z vysoko kvalitných surovín a svojim zložením, chuťou a textúrou sú prispôsobené výživovým potrebám bábätiek.

Čím sú kaše Nutrilon Pronutra výnimočné?

Jediné kaše na trhu s unikátnou zmesou s oligosacharidmi GOS/FOS,
• sú bez farbív či konzervačných látok podľa zákona,
• sú bez pridaného cukru¹,
• obsahujú dôležité vitamíny A², C a D²,
• obsahujú minerálne látky ako železo a vápnik²,
• majú výbornú chuť,
• podporujú budovanie zdravých stravovacích návykov,
• boli vyvinuté na základe 40-ročného výskumu výživy detí.

Mamičky poteší rýchla a jednoduchá príprava, zatiaľ čo detičky ocenia lahodnú a výbornú chuť. Kvalitné obilniny sú prirodzeným zdrojom vlákniny, ale aj energie. Vaše bábätko tak bude môcť naplno objavovať svet a zažívať nové dobrodružstvá. Nové Nutrilon kaše sú dostupné k zakúpeniu aj online, napríklad na Feedo.sk.

Potešte chuťové bunky svojho drobca a spestrite mu jedálniček piatimi príchuťami kaší Nutrilon Pronutra:

Nutrilon Pronutra Prvá obilno-mliečna kaša Ryžová s príchuťou vanilky 4+ od ukončeného 4. mesiaca je vhodná pri zavádzaní prvých príkrmov. Vďaka svojmu zloženiu a textúre, ktoré sú prispôsobené veku bábätka, je ideálnou voľbou pri prechode na pevnú stravu. Neobsahuje lepok a je bez pridaného cukru¹.

Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Viaczrnná s ovocím 6+ je vhodná od ukončeného 6. mesiaca. Lahodná chuť ovocia a kvalitné obilniny obohatia jedálniček vášho dieťatka. Vitamíny A², C, D² prispievajú k správnej funkcii imunitného systému.

Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Krupicová s ovocím GOOD NIGHT 6+ je určená pre malých hladošov od ukončeného 6. mesiaca. Obľúbená klasika na večeru v podobe krupicovej kaše je doplnená o mix ovocia a ovocné vločky, čo jej dodáva ešte lahodnejšiu chuť a obohacuje chuťový pôžitok vášho malého jedáka.

Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Piškótová so 7 druhmi obilnín 8+ je určená bábätkám od ukončeného 8. mesiaca. Rozmýšľate ako zaviesť do jedálnička svojho dieťatka kúsky potravín? Ako stimulovať ďasná a podporiť rozvoj hryzenia? Vďaka 7 obilninám a drveným maslovým piškótam je táto kaša nielen vhodným, ale aj veľmi chutným riešením.

Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša 7 cereálií s ovocím 8+ od ukončeného 8. mesiaca, sa stane obľúbenou súčasťou stravovania vášho dieťatka. Kaša so 7 druhmi cereálií a s príchuťou šťavnatého jabĺčka poteší všetky malé brušká.

Viac informácií nájdete na https://www.nutriklub.sk/produkty/premiove-kase... 🙂

Dôležité upozornenie: Potravina na báze obila určená pre dojčatá a malé deti. Potravina je súčasťou zmiešanej stravy dieťaťa a nie je náhradou materského ani dojčenského mlieka. Dojčenie je najlepšou výživou v prvých 6 mesiacoch života dieťaťa. Zavedenie doplnkovej výživy konzultujte s pediatrom. Jedna porcia kaše denne ako súčasť pestrej a vyváženej stravy dieťatka. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch.

Nutrilon kaše ako jediné medzi kašami pre dojčatá a malé deti dostupnými na trhu v Slovenskej republike k 1.7.2020 obsahujú zmes oligosacharidov GOS/FOS.

¹Obsahuje prírodné cukry.

²Podľa požiadaviek legislatívy.

Tento článok vyšiel s podporou Nutrilon

Hodnotenia a skúsenosti s prémiovými kašami Nutrilon Pronutra

Máš skúsenosť s prémiovými kašami Nutrilon Pronutra?
stenly_l  29. dec 2020

Kaše Nutrilon

Rýchla príprava a u malej majú úspech :-)
dominika_c  29. dec 2020

Nutrilon Pronutra odporúčanie

Oceňujem zloženie - bez pridaného cukru. Napriek tomu však majú skvelú, sladkú chuť vďaka ovociu. Taktiež dávam veľké plus za zmes oligosacharidov GOS/FOS :)
  • zloženie
  • chuť
  • konzistencia
nelinkabublinka  29. dec 2020

Super voľba

Kaše sú chutné. Deti si ich obľúbili. Oslovilo ma zloženie, ľahká príprava.
  • bez cukru
  • bez konzervačných látok
  • bez farbív
  • žiadne
jaja228  28. dec 2020

Odporucam kaše Nutrilon

Kašičky Nutrilon môjmu drobcovi veľmi chutia. Nemali sme žiadny problém, kvalitne zasýtia a sú dobre tráviteľné.
Ochutnali sme viacero a všetky boli bez problémov prijaté, takže bez okolkov odporúčam mamičkám.
m4l1  28. dec 2020

Kasa Nutrilon

Dobrý deň, ročný syn začal odmietať jesť mlieko, a tak sme mu zaobstarali kašu Nutrilon. Všetky mu chutia, najmä obilné (jablková, ovocná, ...). Keďže kaša obsahuje všetky výživné látky ako mlieko, je to super náhrada. Nie je mu po nej ťažko ani večer pred spánkom, čo bolo problémom pri iných kašiach.
  • Chutná
  • Bez cukru
  • Obsahuje všetky potrebné výživné látky
  • Ľahká na žalúdok
  • Občas mu z nej zjem aj ja :-)
ml1991  26. dec 2020

Kaše Nutrilon

Kašický Nutrilon si malý veľmi obľúbil, ako prvú ochutnal viaczrnnú s jabĺčkom, veľmi mu chutila, a tak som sa rozhodla vyskúšať aj iné príchute, tie takisto nesklamali a malý si pochutnáva na kašičkách každý deň.
ml1991  26. dec 2020

Nutrilon kaše skúsenosti

Nutrilon kaše sú u nás na dennom poriadku, malému veľmi chutia, najmä piškótová obilno-mliečna. Môžem len odporučiť.
kikenzik  23. dec 2020

Nové kaše od Nutrilonu - absolútna topka!

Veľmi oceňujem, že Nutrilon kaše sú bez pridaného cukru a napriek tomu majú prirodzene sladkú chuť z ovocia a taktiež, že obsahujú zmes oligosacharidov GOS/FOS rovnako ako mlieka Nutrilon 🍼 Čo som si porovnávala, sú to jediné kaše, ktoré obsahujú tieto oligosacharidy (prebiotika) vyskytujúce sa aj v materskom mlieku. Zá nás sú kaše Nutrilon naozaj topka a veľmi sa nám páčia aj nové dizajny 😍 Drobec zbožňuje najviac viaczrnnú s ovocím ❤️
  • Jediné kaše s oligosacharidmi GOS/FOS
  • Sú bez pridaného cukru
  • Kvalitné obilniny
  • Zdroj vlákniny, bielkovín a vápnika
  • Nemám čo vytknúť, skúsili sme s drobcom všetky a sú výborné
18adka22  23. dec 2020

Nutrilon kaša 8.mesiac

U nás chutili všetky😍Piškóta aj 7 druhov obilnín chutili aj maminke😃 Skvelá večera od 8.mesiaca. Odporúčam🙂
slecna1  20. nov 2020

Nutrilon kaša 8.mesiac

Ďakujem veľmi krásne za kašu, akurát mi prišla v deň ukončeného 8. mesiaca malej, tak to bol pre ňu malý darček, veľmi jej chutila, dokonca viac ako ostatné kaše.
Veľké ďakujem. 😊😊
majoma19  12. nov 2020

Kaša Nutrilon

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať kašu Nutrilon. Nášmu osem mesačnému drobcovi veľmi chutila.
  • Bez pridaných cukrov
  • Bez konzervačných látok
  • Bez farbív
  • Obsahuje vitamíny
  • Skvelá chuť
macickam  9. nov 2020

Naša prvá kaša

Nutrilon ryžová kaša s vanilkou bola prvá kašička, ktorú dcérka ochutnala. Veľmi jej chutila, hneď na prvé ochutnanie. Výborne a rýchlo sa pripravuje, vynikajúco vonia a chutí. Ideálne na večer, je to už súčasť našich večerov - kaša, kúpeľ a uloženie do postieľky. Po tejto kaši ostala malá dlhšie sýta a zároveň ju neťažila, dobre ju strávila. Takže za nás výborná voľba .👍🏻
  • Vynikajúca chuť
  • Dobre zasýti
axaris  6. nov 2020

Naša skúsenosť s kašami Nutrilon

Veľmi by som sa chcela poďakovať za balíček s novou príchuťou kaše od Nutrilonu. S touto značkou mám už 7 ročné skúsenosti a nikdy som nemala dôvod meniť ju za konkurenčnú. Ako pri umelom mlieku, tak aj pri kašiach Nutrilon potvrdzujem top kvalitu. Široký sortiment chutí, jednoduchá a hlavne rýchla príprava bez hrudiek. Brušká mojich dvoch detí boli vždy spokojné a ja mám, aj vďaka vám, zásobu aj pre tretie, ktoré sa naň teší už teraz v brušku.
  • Rýchla a jednoduchá príprava
  • Široký výber produktov
  • Bez hrudiek
  • Výborná chuť
  • Nemá žiadne
katkatess  6. nov 2020

Nutrilon kaša piškótová

Vďaka súťaži na modrom koníkovi sme mali možnosť vyskúšať kašu s piškótami, ako aj ostatné kaše od tejto značky, nesklamala a dcérka si na nej veľmi pochutila.
  • Ľahká príprava
  • Príjemná chuť a konzistencia
ah0612  6. nov 2020

Kaša Nutrilon

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať Nutrilon kašu, my sme konkrétne testovali kašu Nutrilon 7 cereálií s ovocím. Dcérke kaša veľmi chutila a pýtala si ju hneď aj nasledujúce dni. Kaša sa ľahko pripravuje, je jemná, nerobia sa hrčky, chuťovo príjemná. Značke Nutrilon sme verní od malička, máme doteraz vždy len pozitívne skúsenosti a odporúčame aj tieto nové kaše Nutrilon. My si ich určite ešte dokúpime.
  • Kvalitné zloženie
  • Jednoduchá príprava
  • Príjemná chuť
radussika  6. nov 2020

Krupicová kaša s ovocím Food night

Naša Katuška má odmalička vyberavý jazýček, ale kašičkám od Nutrilonu nepovie nie. 🙂
Táto konkrétna sa dobre zarába, nerobia sa v nej hrudky a má lahodnú chuť. (Áno, aj ja som ju vyskúšala. 🙂)
Našej malej chutí a neboli ju z nej bruško, čiže ja ju môžem len odporúčať. 🙂
  • Ľahko sa zarába
  • Nerobia sa v nej hrudky
  • Žiadne
zuzzzka18  6. nov 2020

Chutilo

Syn už dáva prednosť jedlu, ktoré musí vyzerať ako naše, ale túto kašu "vzal na milosť" :) Nebola príliš sladká a jemu chutila, takže za nás odporúčame.
michinka1621982  6. nov 2020

Kaša Nutrilon

Mala som možnosť vyskúšať kašu od Nutrilonu, s ovocím. Dobre sa pripravuje, žiadne hrčky, stačí jednoducho zamiešať. Príprava je super, u nás sa zvyčajne použije ako rýchle raňajky alebo večera.
ah0612  5. nov 2020

Kaša Nutrilon

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať kašu Nutrilon, my konkrétne sme testovali kašu Nutrilon 7 cereálií s ovocím. Dcérke veľmi chutila, pýtala si ju hneď aj nasledujúce dni. Kaša sa ľahko pripravuje, je jemná, nerobia sa hrčky, chuťovo príjemná. Značke Nutrilon sme verní od malička, máme len pozitívne skúsenosti a odporúčame aj tieto nové kaše. My si ich určite ešte dokúpime.
  • Kvalitné zloženie
  • Ľahká príprava
lenoca1993  5. nov 2020

Dobrá skúsenosť

Môjmu synčekovy veľmi chutia nutrilon kašičky, ochutnal už všetky príchute. A ja som spokojná, že malinký prespinká celú noc a nebudí sa od hladu.
  • Neobsahuje zbytočný cukor
  • Jemná chuť
  • Nehrudkavie
sajsa3  5. nov 2020

Kašička

Mali sme možnosť vyskúšať kašu. Moja dcéra na kaše nenabehla a žiadnu nechcela. Už má 14 mesiacov a stále jej skúšam dávať kaše. Z tejto od Nutrilonu zatiaľ spapkala najviac :) Takže sa veľmi teším a nevzdávam sa :) hodnotím teda pozitívne :)
  • Chutila malej
  • Bez cukru
  • Jednoduchá príprava
andula2005  5. nov 2020

Nutrilon kaša - super na raňajky, ale aj chutná večera

Mali sme možnosť vyskúšať novú Nutrilon kašu viaczrnnú s ovocím. :) Moja malá papkáčka si pochvaľovala, 🥰 veľmi jej chutila. Keď nechcela ráno mliečko, čo hocikedy máme taký “štrajk”, tak kašičku vždy zjedla. :) Krásne vonia, má super konzistenciu a nehrudkuje sa. :) A aby išla spať s peknm plným bruškom, tak kašičku dávame občas aj večer. 😴 Takže za nás môžem len oporučiť, kúpu neoľutujete. 🥰 Určite sa chystáme aj na tie druhé novinky. 😍 Ďakujeme za možnosť túto dobrotu vyskúšať. 🌸
radussika  5. nov 2020

Krupicová kaša s ovocím Food night

Naša Katuška má výberový jazýček, ale kašičkám od Nutrilonu zatiaľ nepovedala nie. 🙂 Možno to bude aj tým, že mliečko tejto značky pije už od narodenia.
Kaša sa ľahko zarába, má jemnú chuť a vôňu a nerobia sa v nej žiadne hrudky. A hlavne chutí našej malej. 🙂
Priznám sa, že aj ja som ochutnala. A ak by sa náhodou stalo, že kašu niekedy nedoje, tak sa kľudne obetujem. Nenechám ju predsa pokaziť. 😋
  • Nerobia sa hrudky
  • Jemná sladučká chuť
miette  5. nov 2020

Obilno-mliečna kaša viaczrnná s ovocím

Výborná kaša, chutila u nás všetkým vekovým kategóriám :)
  • Obsahuje celozrnné múky, pšenica, raz, ovos
  • Obsahuje prebiotiká a železo
  • Prirodzená chuť bez umelých aróm
  • Nie je veľmi sladká, čo je výborne pri zavádzaní príkrmov, starším som osladila domácim medom
  • Vyššia cena
  • Malá gramáž
zuzka_ke  5. nov 2020

Ostaneme verní

Po skúsenostiach s inými kašami, ostaneme Nutrilon Pronatura verní. Dokonca chutila aj mamičke :) Oslovila ma taktiež konzistencia, nie je potrebné nekonečné vymiešavanie. Za mňa odporúčam ostatným mamičkám, ktoré chcú pre svoje dieťa len to najlepšie
  • Rýchla príprava
nejdemaprihlasit  5. nov 2020

Výborné kaše

Malej veľmi chutia, Za nás jednoznačne top ovocná a najnovšie aj piškótova
ela1919  5. nov 2020

Prvá kaša ryžová

Prvá kaša ryžová s vanilkou je vynikajúca. Dcérke veľmi chutí, je lahodná s príjemnou chuťou vanilky, čo nezje ona tak zjem ja :). Určite vyskúšame aj ďalšie kaše od Nutrilonu.
pooppy142  5. nov 2020

Kaša Nutrilin

Synovi táto kaša veľmi chutí. Nerobia sa hrudky, rýchlo sa pripraví a navyše je aj zdravá. Som veľmi spokojná a budem ju naďalej kupovať, 👍 Ďakujem.
  • Výborná chuť, bez hrudiek, zdravá
  • Žiadne.
simeab  4. nov 2020

Nutrilon kaša

Malý má veľmi rád kaše a aj táto Nutrilon s vanilkou mu veľmi chutila. Keď som mu ju zarobila, hneď krásna vôňa. Super je, že nebola moc sladká.Takže u nás mala úspech a veľmi chutila. Ďakujeme 😊😊
186mery  4. nov 2020

Krupicová s ovocím Good Night

Aj naša Emka mala možnosť odskúšať Nutrilon kašu. :) Keďže kašu papáme večer pred spaním, tento typ bol pre nás ideálny a aj Emke veľmi chutí. Ľahko sa zarába, má jemnú sladkastú chuť a nerobia sa hrudky!
Ďakujeme za možnosť odskúšať ju prostredníctvom MK a keďže slečinke chutí a dobre sa jej po nej spinká, už som nám dokúpila zásoby.
  • Ľahko sa zarába
  • Nerobia sa hrudky
  • Veľmi jemná sladkastá chuť
  • Nemám čo vytknúť
lili929  4. nov 2020

Večera, ktorá nesklame

Nutrilon kasičky sa mi osvedčili hneď, ako sme začali zavádzať príkrmy. Malý ich zbožňuje, vyskúšali sme veľa druhov a zatiaľ mu všetky chutili. Dokonca, aj keď má dni, že zeleninku alebo ovocie odmieta, lebo ho trápia zúbky, večer kašu neodmietne. Mne sa na nich páči rýchla príprava a žiadne hrudky. Mali sme možnosť vyskúšať Nutrilon kašu 7 cereálií s ovocím, nesklamala a bola chutná ako ostatné.
maja7pd  4. nov 2020

Kašičky Nutrilon

Kapsičky nutrilon sú výborné. Veľmi ľahko sa pripravujú, nie sú presladené, nemusím ich pri zarábaní habarkovať, stačí pomiešať lyžičkou. Malej 6 mesačnej dcérke naozaj chutia, a nielen jej, ale niekedy musím trochu zarobiť aj tej staršej, 4 ročnej, a papajú spolu. 😁. Určite tieto kasičky odporúčam.
zuzanockamt  4. nov 2020

Naša skúsenosť s kašou Nutrilon

Tiež sme mali možnosť vyskúšať kašu od Nutrilonu, s ovocím. Dobre sa pripravuje, nerobia sa hrčky, stačí jednoducho zamiešať. Príprava je jednoduchá, takže je vhodná ako rýchle raňajky alebo večera. Chuť je jemná, lahodná.
  • rýchla príprava
  • lahodná chuť
  • vitamíny
  • neobsahuje cukor
branislava1980  2. nov 2020

Vynikajúca

Náš malý miluje rôzne kaše, ale najviac mu chutia od Nutrilonu. Sú jemné, krásne voňajú, dobre sa pripravujú v horúcej vode, nevznikajú žiadne hrčky pri pripravovaní. Máme rýchle raňajky alebo večeru. Mne sa páčia kvôli tomu, že neobsahujú cukor. Určite odporúčam mamičkám pre ich detičky.
  • jemné
  • voňavé
  • chutné
  • bez cukru
kristina2708  2. nov 2020

Super kaša

Mali sme možnosť otestovať príchuť Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Viaczrnná s ovocím 6+. Rovnako ako ostané kaše Nutrilon, ani táto príchuť nesklamala a chutila. 😊
lladybirdd  2. nov 2020

Super

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať Nutrilon obilno-mliečna kaša viaczrnná s ovocím. Nášmu osem mesačnému drobcovi veľmi chutila, a musím sa priznať, že aj maminke 😃 (keď náhodou ostalo na tanieri trocha nedojedené).
  • Bez pridaných cukrov
  • Bez konzervačných látok
  • Bez farbív
  • Obsahuje vitamíny
  • Skvelá chuť
veronika2905  2. nov 2020

Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Krupicová s ovocím GOOD NIGHT 6+

My sme mali možnosť otestovať Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Krupicová s ovocím GOOD NIGHT 6+. Malej veľmi chutila. Už sme mali druhé balenie. Kašu si viete namiešať do konzistencie akú potrebujete. Má príjemnú chuť. Dávame ju ako prvú večeru, aby to nebolo moc ťažké na noc, ale vôbec som nepostrehla, že by mala malá z nej nejaké ťažkosti.
Za nás teda hodnotím pozitívne.
  • Rýchlosť prípravy
  • Chuť
  • Bolo by fajn menej cukru
andres2508  2. nov 2020

Nutrilon kaša

Na testovanie sme dostali Obilno-mliečnu kašu 7 cereálií s ovocím. Môžem ju len odporučiť, má skvelú chuť, krásnu vôňu. Za nás tieto cereálne kaše sú najlepšie. Je vhodná či už na raňajky, desiatu, olovrant alebo kľudne aj večeru. Zvyknem ju drobcovi spestriť pridaním čerstvého ovocia, ešte raz ďakujeme za možnosť ochutnať a testovať niečo nové.
beruska88beruska  2. nov 2020

Super kaša

Veľká spokojnosť z mojej strany. Vyskúšala som 7 cereálíi s ovocím a odvtedy papáme každý večer. Vyskúšané aj iné druhy z tohto radu. A chuti aj mne. 🤫
koren131  2. nov 2020

Nutrilon pronutra kaša piškótová

Dcérka (12m) mala možnosť ochutnať novú piškótovú kašu od Nutrilon. Pravdupovediac, pod názvom "piškótová" som sa obávala prídavného cukru, ako to už v piškótach býva. Avšak Nutrilon nesklamal a ostal verný kvalitnému zloženiu bez cukru. :) Aj napriek tomu je kaša veľmi chutná, dcérku dostatočne zasýtila, aj keď ona veru nie je veľký jedák a mne uľahčila prípravu večere. ☺️ Ďakujem za možnosť testovať a rada vyskúšam aj iné druhy Nutrilon pronutra kašičiek. Dcérka sa už teší :)
  • Zloženie bez cukru
  • Dobrá chuť
  • Zasýti bez bolesti bruška
  • Cena je asi jediné mínus
tibma  2. nov 2020

Kaša na dobrú noc

Našej, takmer dvojročnej, dcérke Kaša Nutrilon na dobrú noc veľmi chutí. Určite zostaneme verní tejto značke a ďakujeme za výhru v súťaži, malá si na nej pochutnáva takmer každý večer. :)
  • malej chutí
  • je sýta
  • dobré zloženie
  • je jej málo :) uvítala by som viac gramové balenie :)
18momo18  2. nov 2020

Nutrilon kaše (ryžová, vanilková a krupicová good night)

Dostali sme na skúšku Nutrilon kašu krupicovú Good Night, čo nás veľmi potešilo, pretože dcérka má práve 6 mesiacov a začíname papať príkrmy. Už predtým sme vyskúšali niektoré kaše, ktoré nám vôbec nechutili, tak som kúpila aj ryžovú s príchuťou vanilky. Občas k ním primiešam rozmixované ovocie a dcérke veľmi chutia. Kašu papáme každý večer. Sme veľmi spokojné a ďakujeme za možnosť vyskúšať aj inú príchuť, určite vyskúšame všetky :)
  • Jednoduchá a rýchla príprava
  • Prijemná chuť
  • Kúsky ovocia
megan6  2. nov 2020

Prémiová kaša Nutrilon

Ďakujeme za možnosť vyskúšať kašu Nutrilon, testovali sme konkrétne vanilkovú príchuť. Kašu som si však dovolila posunúť mamine s malým chlapčekom a nech sa páči, vynikajúca recenzia a veľká spokojnosť.

Kaša je výborná, malému veľmi chutí, konzistencia je dobrá, chuť aj vôňa tiež. Aj dobre zasýti, malý spí po nej celú noc.

Nutrilon, ďakujeme, určite budeme kupovať aj naďalej a vyskúšame ďalšie príchute.
  • Dobrá konzistencia
  • Vôňa
ruzova09  2. nov 2020

Nutrilon kaša

Ďakujem veľmi pekne za super kašičku Nutrilon viaczrnná s ovocím.
Kašičku papáme pravidelne každý deň, krásne vonia, má peknú fialkovú farbu po čučoriedkach. Malej náramne chutí. Odporúčam všetkým mamičkám.
  • Chutná fialová kaša s vôňou
peta_25  2. nov 2020

Milé prekvapenie

Mali sme možnosť vyskúšať krupicovú kašu s ovocím Good night, keďže tieto kaše papá dcérka na večeru. Musím povedať, že som milo prekvapená jemnou chuťou a kaša nie je vôbec presladená. Malej veľmi chutila, takže skúsime kúpiť aj iné príchute, snáď sa osvedčia minimálne tak, ako táto. 😊🥰
  • chuť
  • konzistencia
  • málo je jej 😂
havranocka17  2. nov 2020

Skúšali sme 1x

Kašu od Nutrilonu malý jedol 1x a musím povedať, že on bol spokojný, aj ja.
Kaša sa ľahko rozpustila a neboli žiadne hrudky.
Celú ju zjedol, tak myslím, že mu veľmi chutila.
maja4567  2. nov 2020

Môžem iba odporučiť

Naše testovanie s kašou bolo super. Nášmu synovi veľmi chutila. Čo je dobré,že je ľahká na bruško našich detičiek. Nemali sme žiadne zažívacie problémy. Môžem iba odporučiť 👍👍👍👍
biii7  2. nov 2020

Nutrilon kašička

Ahojte. Som rada, že sme sa mohli zúčastniť testovania. Kašičku sme veľmi rýchlo zjedli. Synovi chutila :). Škoda, že sme mali iba jeden balík, lebo ju zjedol za týždeň približne.
  • Dobrá konzistencia aj chuť
  • Malé bodky v kašičke (ovocie) nevyzerali lahodne
martinahm  2. nov 2020

Skúsenosti s kašou viaczrnnou

Nutrilon kaše má malá najradšej, domov sme dostali kašu viaczrnnú s jablkom a hruškou. Chuťovo zodpovedala, nebola príliš preslávená a aj napriek tomu v nej bolo cítiť ovocie. Konzistencia OK. Určite kúpim aj v obchode.
  • Nie je presladená
  • Rýchlo hustne
domciciacka  2. nov 2020

Veľká spokojnosť ❤️

Dostali sme možnosť testovať kašičku Nutrilon, čo nás veľmi potešilo. Nutrilon nás sprevádza od narodenia a preto sme vedeli, že náš synček dostane na večeru iba to najlepšie. A nemýlili sme sa. Nové kasičky Nutrilon sa veľmi ľahko zarábali, čo nám aj ušetrilo čas pri našom hladoškovi. Najviac ma potešilo zloženie, že som vedela, že dieťatku dávame iba to najlepšie, čo na trhu je.

Vyskúšali sme už viacero kašičiek, ale tieto u nášho drobca prešli hneď prvým tanierikom, ktorý spapal veľmi rýchlo a keby vedel, zalizoval by sa až za uškami. 😁 Každý večer mi už cupital pri nohách, keď videl, že sa mu robí kašička. ☺️ A chuť bola naozaj veľmi jemná a super drobca zasýtila. Odporúčam určite každej mamičke, ktorá chce pre svoje dieťatko iba to najlepšie. ❤️
  • Jedinečné zloženie
  • Rýchlosť prípravy
  • Sýta večera z ktorej bruško nebolí
martuska174  2. nov 2020

Najchutnejšie kašičky 😘

Túto kašičku, ktorú som "vyhrala", som darovala krstniatku, ale keďže ma len mesiac, tak ju nemohol ešte ochutnať. Mojim deťom som ju tiež dávala. Nemali s ňou žiaden problém.
Pekne zjedli, nebolelo bruško...
nikadamianko  2. nov 2020

Kaša Nutrilon

S kašou som veľmi spokojná. Môjmu synčekovi moc chutí a má výborné zloženie. Určite odporúčam
  • Zloženie
  • Cena
lucy_000  2. nov 2020

Skvelá kašička

Mali sme možnosť vyskúšať Nutrilon krupicovú kašu s ovocím Good night. Drobcovi chutí ako všetky kašičky. 🙂 Budeme ju určite kupovať aj naďalej.
  • Žiadne
elinkaaaa  2. nov 2020

Odporúčam kaše Nutrilon

Kaše sme skúšali. Pripravovala som ich dcére na raňajky a musim povedať, že veľká spokojnosť. Kaše sýte a aj velmi chutné. Ďakujeme 🙂