Prémiové kaše Nutrilon Pronutra
Prémiové kaše Nutrilon Pronutra boli vyvinuté nadšeným tímom vedcov, ktorému sa podarilo vytvoriť jedinečný rad kaší s unikátnou zmesou Pronutra s oligosacharidmi GOS/FOS. Kaše sú vyrobené výlučne z vysoko kvalitných surovín a svojim zložením, chuťou a textúrou sú prispôsobené výživovým potrebám bábätiek.

Čím sú kaše Nutrilon Pronutra výnimočné?
• Jediné kaše na trhu s unikátnou zmesou s oligosacharidmi GOS/FOS,
• sú bez farbív či konzervačných látok podľa zákona,
• sú bez pridaného cukru¹,
• obsahujú dôležité vitamíny A², C a D²,
• obsahujú minerálne látky ako železo a vápnik²,
• majú výbornú chuť,
• podporujú budovanie zdravých stravovacích návykov,
• boli vyvinuté na základe 40-ročného výskumu výživy detí.
Mamičky poteší rýchla a jednoduchá príprava, zatiaľ čo detičky ocenia lahodnú a výbornú chuť. Kvalitné obilniny sú prirodzeným zdrojom vlákniny, ale aj energie. Vaše bábätko tak bude môcť naplno objavovať svet a zažívať nové dobrodružstvá. Nové Nutrilon kaše sú dostupné k zakúpeniu aj online, napríklad na Feedo.sk.

Potešte chuťové bunky svojho drobca a spestrite mu jedálniček piatimi príchuťami kaší Nutrilon Pronutra:
Nutrilon Pronutra Prvá obilno-mliečna kaša Ryžová s príchuťou vanilky 4+ od ukončeného 4. mesiaca je vhodná pri zavádzaní prvých príkrmov. Vďaka svojmu zloženiu a textúre, ktoré sú prispôsobené veku bábätka, je ideálnou voľbou pri prechode na pevnú stravu. Neobsahuje lepok a je bez pridaného cukru¹.
Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Viaczrnná s ovocím 6+ je vhodná od ukončeného 6. mesiaca. Lahodná chuť ovocia a kvalitné obilniny obohatia jedálniček vášho dieťatka. Vitamíny A², C, D² prispievajú k správnej funkcii imunitného systému.
Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Krupicová s ovocím GOOD NIGHT 6+ je určená pre malých hladošov od ukončeného 6. mesiaca. Obľúbená klasika na večeru v podobe krupicovej kaše je doplnená o mix ovocia a ovocné vločky, čo jej dodáva ešte lahodnejšiu chuť a obohacuje chuťový pôžitok vášho malého jedáka.
Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Piškótová so 7 druhmi obilnín 8+ je určená bábätkám od ukončeného 8. mesiaca. Rozmýšľate ako zaviesť do jedálnička svojho dieťatka kúsky potravín? Ako stimulovať ďasná a podporiť rozvoj hryzenia? Vďaka 7 obilninám a drveným maslovým piškótam je táto kaša nielen vhodným, ale aj veľmi chutným riešením.
Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša 7 cereálií s ovocím 8+ od ukončeného 8. mesiaca, sa stane obľúbenou súčasťou stravovania vášho dieťatka. Kaša so 7 druhmi cereálií a s príchuťou šťavnatého jabĺčka poteší všetky malé brušká.

Viac informácií nájdete na https://www.nutriklub.sk/produkty/premiove-kase... 🙂
Dôležité upozornenie: Potravina na báze obila určená pre dojčatá a malé deti. Potravina je súčasťou zmiešanej stravy dieťaťa a nie je náhradou materského ani dojčenského mlieka. Dojčenie je najlepšou výživou v prvých 6 mesiacoch života dieťaťa. Zavedenie doplnkovej výživy konzultujte s pediatrom. Jedna porcia kaše denne ako súčasť pestrej a vyváženej stravy dieťatka. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch.
Nutrilon kaše ako jediné medzi kašami pre dojčatá a malé deti dostupnými na trhu v Slovenskej republike k 1.7.2020 obsahujú zmes oligosacharidov GOS/FOS.
¹Obsahuje prírodné cukry.
²Podľa požiadaviek legislatívy.
Tento článok vyšiel s podporou Nutrilon
Hodnotenia a skúsenosti s prémiovými kašami Nutrilon Pronutra
- bez konzervačných látok
- bez farbív
- žiadne
Odporucam kaše Nutrilon
Ochutnali sme viacero a všetky boli bez problémov prijaté, takže bez okolkov odporúčam mamičkám.
Kasa Nutrilon
- Chutná
- Bez cukru
- Obsahuje všetky potrebné výživné látky
- Ľahká na žalúdok
- Občas mu z nej zjem aj ja :-)
Kaše Nutrilon
Nutrilon kaše skúsenosti
Nové kaše od Nutrilonu - absolútna topka!
- Jediné kaše s oligosacharidmi GOS/FOS
- Sú bez pridaného cukru
- Kvalitné obilniny
- Zdroj vlákniny, bielkovín a vápnika
- Nemám čo vytknúť, skúsili sme s drobcom všetky a sú výborné
Nutrilon kaša 8.mesiac
- Kvalitné zloženie
- Jednoduchá príprava
- Príjemná chuť
Krupicová kaša s ovocím Food night
Táto konkrétna sa dobre zarába, nerobia sa v nej hrudky a má lahodnú chuť. (Áno, aj ja som ju vyskúšala. 🙂)
Našej malej chutí a neboli ju z nej bruško, čiže ja ju môžem len odporúčať. 🙂
- Ľahko sa zarába
- Nerobia sa v nej hrudky
- Žiadne
Kašička
- Chutila malej
- Bez cukru
- Jednoduchá príprava
Nutrilon kaša - super na raňajky, ale aj chutná večera
Krupicová kaša s ovocím Food night
Kaša sa ľahko zarába, má jemnú chuť a vôňu a nerobia sa v nej žiadne hrudky. A hlavne chutí našej malej. 🙂
Priznám sa, že aj ja som ochutnala. A ak by sa náhodou stalo, že kašu niekedy nedoje, tak sa kľudne obetujem. Nenechám ju predsa pokaziť. 😋
- Nerobia sa hrudky
- Jemná sladučká chuť
Obilno-mliečna kaša viaczrnná s ovocím
- Obsahuje celozrnné múky, pšenica, raz, ovos
- Obsahuje prebiotiká a železo
- Prirodzená chuť bez umelých aróm
- Nie je veľmi sladká, čo je výborne pri zavádzaní príkrmov, starším som osladila domácim medom
- Vyššia cena
- Malá gramáž
Ostaneme verní
- Rýchla príprava
Výborné kaše
Prvá kaša ryžová
Kaša Nutrilin
- Výborná chuť, bez hrudiek, zdravá
- Žiadne.
Krupicová s ovocím Good Night
Ďakujeme za možnosť odskúšať ju prostredníctvom MK a keďže slečinke chutí a dobre sa jej po nej spinká, už som nám dokúpila zásoby.
- Ľahko sa zarába
- Bez farbív
- Obsahuje vitamíny
- Skvelá chuť
Nutrilon Pronutra Obilno-mliečna kaša Krupicová s ovocím GOOD NIGHT 6+
Za nás teda hodnotím pozitívne.
- Rýchlosť prípravy
- Chuť
- Bolo by fajn menej cukru
Super kaša
Nutrilon pronutra kaša piškótová
- Zloženie bez cukru
- Dobrá chuť
- Zasýti bez bolesti bruška
- Cena je asi jediné mínus
Kaša na dobrú noc
- malej chutí
- je sýta
- dobré zloženie
- je jej málo :) uvítala by som viac gramové balenie :)
Nutrilon kaše (ryžová, vanilková a krupicová good night)
- Jednoduchá a rýchla príprava
- Prijemná chuť
- Kúsky ovocia
Prémiová kaša Nutrilon
Kaša je výborná, malému veľmi chutí, konzistencia je dobrá, chuť aj vôňa tiež. Aj dobre zasýti, malý spí po nej celú noc.
Nutrilon, ďakujeme, určite budeme kupovať aj naďalej a vyskúšame ďalšie príchute.
- Dobrá konzistencia
- Vôňa
Nutrilon kaša
Kašičku papáme pravidelne každý deň, krásne vonia, má peknú fialkovú farbu po čučoriedkach. Malej náramne chutí. Odporúčam všetkým mamičkám.
- Chutná fialová kaša s vôňou
Milé prekvapenie
- chuť
- konzistencia
- málo je jej 😂
Skúšali sme 1x
Kaša sa ľahko rozpustila a neboli žiadne hrudky.
Celú ju zjedol, tak myslím, že mu veľmi chutila.
Môžem iba odporučiť
Nutrilon kašička
- Dobrá konzistencia aj chuť
- Malé bodky v kašičke (ovocie) nevyzerali lahodne
Skúsenosti s kašou viaczrnnou
- Nie je presladená
- Rýchlo hustne
Veľká spokojnosť ❤️
Vyskúšali sme už viacero kašičiek, ale tieto u nášho drobca prešli hneď prvým tanierikom, ktorý spapal veľmi rýchlo a keby vedel, zalizoval by sa až za uškami. 😁 Každý večer mi už cupital pri nohách, keď videl, že sa mu robí kašička. ☺️ A chuť bola naozaj veľmi jemná a super drobca zasýtila. Odporúčam určite každej mamičke, ktorá chce pre svoje dieťatko iba to najlepšie. ❤️
- Jedinečné zloženie
- Rýchlosť prípravy
- Sýta večera z ktorej bruško nebolí
Najchutnejšie kašičky 😘
Pekne zjedli, nebolelo bruško...
- Zloženie
- Cena