Ružová voda bio Alteya v skle 120 ml

2 skúsenosti

Certifikovaná organická bulharská ružová voda značky Alteya je 100% čistá a prírodná kvetinová voda. Je to terapeutický a potravinársky produkt, ktorý vzniká s použitím unikátnych destilačných techník, ktoré kombinujú starodávne tradície a moderné technológie.

Ružová voda značky Alteya liečebné (protizápalové, proti akné a vyvažovanie), čistiace a detoxikačné vlastnosti. Omladzuje, stimuluje a harmonizuje pokožku a stimuluje trávenie. Navyše je možné ju využiť i na varenie pre zlepšenie chute jedál a nápojov.

Je vhodná na čistenie, hydratáciu a tónovaniu všetkých typov pokožky a vlasov - pre každodenné čistenie a osvieženie rutiny. Vo forme teplého obkladu detoxikujte a vyčistí pleť a uvoľní póry.
Nastriekaním na celé telo docielite okamžitú hydratáciu pokožky a sviežosť. Omladzuje matnú pleť a upokojuje po dlhodobom pobyte na slnku.

Ružová voda bio Alteya v skle 120 ml

Dodáva vlasom základné výživné látky a pri každodennom používaní výrazný a prirodzený lesk. Aplikujte každý deň.

Je vhodná tiež ako aromaterapeutický prostriedok pre senzitívnych ľudí, tehotné ženy a deti. Povznáša náladu a harmonizuje myseľ. Má tonizujúci a obnovujúci účinok. Na zmiernenie stresu použite do kúpeľa, nastriekajte spálňu, posteľnú bielizeň a oblečenie.

Zloženie:

100% čistá parou destilovaná ružová kvetinová voda (damascena)
Ružová voda je certifikovaná ako bio produkt.
Vyrobené z 100 % organických zložiek overených Ceres GmbH (USDA NOP)

Certifikáty a ocenenia:

UNaTrue Certified Organic
Vegan (Vegánske - čisto rastlinná strava bez živočíšnych produktov)
No Animal Testing (Bez testovania na zvieratách),
Non-GMO (Bez geneticky modifikovaných látok),
Gluten-free (neobsahujú lepok)

Kde kúpim ružovú vodu Alteya v skle?

Hodnotenia a skúsenosti s ružovou vodou bio Alteya v skle 120 ml

Máš skúsenosť s ružovou vodou bio Alteya v skle 120 ml?
tratatundra  28. okt 2021

Prekvapila

Ružovú vodu som používala už dávnejšie, no vôbec som netušila, čo všetko dokáže. Túto ružovú vodu bio Alteya som ale vyskúšala práve vďaka novým poznatkom. Nemôžem si ju vynachváliť. Pri umývaní vlasov nepoužívam kondicionér, preto som mávala problém s rozčesávaním vlasov. No čuduj sa svete, keď si do vlhkých vlasov nastriekam ružovú vodu, rozčesávajú sa o poznanie lepšie, a čo viac, sú jemné a poddajné. Používam ju tiež pri starostlivosti o pleť ráno i večer. Je to naozaj kvalitný produkt.
  • vestranné použitie
  • bio kvalita
  • pomer cena : kvalita
  • krásna vôňa
  • čo sľubuje, to v plnej miere plní
  • žiadne
1 človek považuje za užitočné
konik_testuje  21. okt 2021

Produkt, ktorý si nájde miesto v kúpeľni každej ženy

Celkovo hodnotím ružovú vodu Alteya ako veľmi dobrú voľbu, ak ste naklonení k minimalizmu, čo sa týka kozmetiky, pretože urobí veľa práce sama a nahradí viac kozmetických výrobkov.
Pleť nedráždi a neštípe ani na suchých miestach. Používala som Ružovú vodu vio Alteya na osvieženie, ovlaženie, rehydratáciu pleti. Po asi týždni používania začala moja pleť pôsobiť celkovo sviežejšie a ucelenejšie. Má prenikavú vôňu, nie je vôbec agresívna a je veľmi príjemná.
  • BIO zloženie a ekologické balenie (sklo, papierová krabička).
  • príjemná vôňa
  • hydratuje, zjednocuje a zjemňuje pleť
  • uľahčuje rozčesávanie vlasov
  • skľudňuje podráždenú pokožku