Trampolína Marimex 305 cm

9 skúseností

Trampolína Marimex je skvelým doplnkom každej záhrady. Deti skákanie na trampolíne milujú a pri skákaní si ľahko zacvičia i dospelí - nosnosť je až 150 kg. Dokonalú stabilitu zaisťujú tri nohy v tvare písmena U.

Materiál odrazovej plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu s ochranou proti UV žiareniu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Špeciálne neabrazívna (hladká) povrchová úprava zabráni odreniu kože pri dopade.

Vnútornú ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte si ju dokupovať zvlášť. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšia ako vonkajšia sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Vstupný priestor je zaistený tromi prackami a bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami.

Trampolína Marimex 305 cm

Trampolíny sú určené pre náročné pohybové aktivity, preto kladieme dôraz na ich bezpečnosť a spoľahlivosť. Použitie kvalitných materiálov a moderných technológií pri výrobe radí naše trampolíny medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu.

Všetky naše trampolíny spĺňajú prísne bezpečnostné normy a sú certifikované skúšobňou Intertek. Bezpečnosť trampolín je pre nás prioritou.

Kde kúpim trampolínu Marimex?

Hodnotenia a skúsenosti s trampolínou Marimex 305 cm

Máš skúsenosť s trampolínou Marimex 305 cm?
petrah3  19. apr 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Kvalitná trampolína s certifikátom bezpečnosti

Perfektná trampolína pre celú rodinu. Má nosnosť 150 kg, takže ju môžu využívať aj dospelí. Čo je dôležité pre rodičov - výrobcovia pri jej navrhovaní naozaj dbali na bezpečnosť detí, ktoré trampolínu využívajú - nielen použitými materiálmi, ale napr. aj umiestnením bezpečnostnej siete za pružiny.
(5 fotiek)
  • - výborne vyzerá
  • - odrazová plocha je príjemná na dotyk a je dostatočne veľká pre dieťa, aj pre dospelého človeka
  • - pružiny sú prekryté a od skákacej plochy sú oddelené ochrannou sieťou - dieťaťu tak nevkĺzne noha medzi pružiny
  • - rebrík k trampolíne je súčasťou balenia a má protišmykovú úpravu
  • - nohy trampolíny zabezpečujú stabilitu a dokážu sa prispôsobiť drobným nerovnostiam
  • - bezpečnosť otvoru do trampolíny zaisťuje kvalitný zips + pracka
  • - nohy trampolíny sú pozinkované, čo zabraňuje ich hrdzaveniu
  • - nenašli sme
zoizoi  16. apr 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Trampolína Marimex pre malých aj veľkých

Trampolínu Marimex 305cm ako rodina určite odporúčame. Po úkladnom testovaní ju hodnotíme, ako veľmi bezpečnú, stabilnú a kvalitnú. Super sa na nej skáče. Vhodná pre deti aj dospelých, nakoľko nosnosť je až do 150kg. Pekný dizajn. :)
(10 fotiek)
  • bezpečná
  • kvalitná
  • nosnosť až 150 kg
  • vonkajšie umiestnenie pružín
  • protišmykové schodíky
  • veľká plocha na skákanie
  • samostatné stojky na sieť
  • vstupný otvor so zipsom a prackami
  • tyče obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny
  • stabilné nohy v tvare U
mirkavmirka  24. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Najlepšie trampolíny

Naše deti milujú trampolíny a preto nesmie v kritériách chýbať pevnosť, bezpečnosť, ľahké zatváranie otváranie, čo práve trampolíny značky marimex majú🙏👌🏻🔝 naša už doslúžila tak ideme na väčšiu 🤗
  • Pevnosť
  • Bezpečné zatváranie
  • Krásny dizajn
jarka382  18. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Kvalitna trampolina

Tanpolinu mame uz 5 rokov a stale je bez vaznych poskodeni. Malu chybicku ma, pokazil sa zips na sietke. Zmesti sa na nu aj 8 deti. 🙂
ane6  18. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Trampolína Marimex

Maximálna spokojnosť, máme ju dva roky a je stále ako nová. Synček na nej trávi veľa času. Maximálna spokojnosť :)
redpink  16. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Skúsenosť

Pred domom máme trampolinu zn.Marimex. Sice nie velkost 305, ale mame o cosi vacsiu, myslim 366, ale nedám na ňu dopustiť. Skacene cela rodina a to ja s manzelom nepatrime k najchudsim. Vrelo odporucam. Svagor ma trampolinu inej znacky a je vidieť rozdiel na stabilite aj kvalite materialu. Jemu sa siet trhá, nasa je stále ako nová a to ju mame o 2roky dlhsie ako oni.
  • Kvalita materiálu
  • Pruziny z vonkajsej strany-za skakacou plochou
  • Uvitali by sme viac farebnych prevedeni. Moze baby tuzili po fialovej, ruzovej a žiaľ, sú len modré.
  • Cena
Dobrý deň, na základe viacerých podnetov od zákazníkov, sme prišli s ďalším farebným prevedením najobľúbenejšej trampolíny a to práve v RUŽOVEJ farbe. Taktiež máme v ponuke náhradné krycie prvky pre trampolíny vo farebných prevedeniach zelená a červená. Ponuku s rozmermi a farebným prevedením si môžete pozrieť na našej webovej stránke. S pozdravom Marimex Tím
jankabirova  16. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Dobrô pre celú rodinu 👍

Trampolína je výborná aj pre všetkých. Doma mám dvoch synov. Starší má 13 a trampolína mu slúži (mimo zimy) na nácvik "backflipov, frontflipov, saidflipov ...", mladší má 5 a spolu bojujeme s DMO. Na spevnenie dlhých svalov celého tela nie je nič ľahšie. Dieťa sa hrá, skáče, prevaľuje sa a zároveň cvičí. 😉
  • Stabilná konštrukcia
  • Kvalitne pružná plocha na odraz a dopad
  • Bezpečnostná sieť sa dobre uzatvára (zips)
  • Kovové tyče sú obalené mäkkou penou a pribnahodnom náraze nedochádza k zraneniu, modrine
1 človek považuje za užitočné
luckam13  15. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Vysoko nákazlivé hobby

Trampolínu máme na dvore už 3 roky. Skáče na nej môj syn spolu so sestrinými deťmi. Jedného dňa som sa odhodlala aj ja skúsiť trampolínu a viac mi nebolo treba. Odvtedy celé letné mesiace skáčem na trampolíne. Je to neskutočný relax na odbúranie stresu či na posilnenie svalov. Je vyrobená z kvalitného materiálu, konštrukcia je pevná, ale musí byť v úplnej rovine. Materiál je aj mrazuvzdorný. Sieťka je zabezpečená zipsom a z vonkajšej strany sa ešte zacvakáva, takže aj z bezpečnostného hľadiska je super.
  • Kvalitný a pevný materiál a konštrukcia
  • Vysoká bezpečnosť
  • Vydrží letné aj zimné počasie
  • Výborná atrakcia pre deti aj dospelých
  • Žiadne
1 človek považuje za užitočné
lucka8491  15. mar 2022  Trampolína Marimex 305 cm

Trampolína u nás nesmie chýbať

Nakoľko mám 3chalanov (8,5,5) u nás na dvore trampolína chýbať nesmie.minulý rok chalani "pochovali" sieťku,rok predtým sme menili ochranu na pružiny takze stále niečo ale investícia určite dobrá nakoľko u nás je trampolína využívaná každý den okrem zimných mesiacov kedy ju rozkladáme do pivnice
  • Dostatočne veľká plocha na skákanie
  • Nemá 🙂