Hodnotenia a skúsenosti s ostatnými produktami

Máš skúsenosť s ostatnými produktami?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia

finlando.sk

pepisska  10. feb 2024

FINLANDO.SK NIKDY VIAC!

Tovar objednaný 6.12.2023 (vianočný darček). Objednávka pozostávala z mikiny a trička, objednávku mi rozdelili, takže som ešte za každý balíček zaplatila 2,- Eurá clo. Mikina prišla za 36 pracovných dní a tričko za 43 pracovných dní. Ako čítam, tak ešte môžem byť šťastná, že mi objednaný tovar prišiel. Škoda, že som si predajcu neoverila dopredu.

finlando.sk

iris12345  8. feb 2024

Neodporúčam obchod Finlando.sk

Tovar objednaný v októbri 2023, mali ho na sklade, odoslanie bolo ihneď po zaplatení. Dnes je 8.2.2024 a tovar nemám. Niekoľko mailov som poslala, najprv bolo, že majú na to až 180 dní, potom v januári, že už je na ceste, ale nemajú sledovacie číslo od prepravcu. Samé klamstvá.

finlando.sk

maria472  3. jan 2024

Nespokojnosť

Objednaný tovar som chcela ako darček k narodeninám, myslela som že expresné dodanie je 3 dni alebo tri týždne, ale pomaly tri mesiace a stále nič. Už nikdy nič neobjednám pri podmienke platby vopred.

Luminia – Basil Verde

monsik  29. dec 2023

Luminia vanilla

Sklamaná som maximálne. Za taku cenu a absolútne nevonia… zbytocne vyhodené peniaze 😡

finlando.sk

nikusqa  19. dec 2023

Zdĺhavé čakanie

Našťastie mne tovar prišiel, ale namiesto 30 dní som čakala 3 mesiace. Ide to z Číny a funguje to podobne ako AliExprex. Kým sa im nenazbiera veľký počet objednávok tak to neposielaju hneď. Samozrejme platbu som hneď zaplatila.
Neviem či to sú podvodníci ale uz si od nich určite nič neobjednam. A dá sa s nimi spojiť iba formou mailu.

finlando.sk

lubika1971  16. dec 2023 Overená recenzia

Tovar

Nedoporučujem!!!
Objednala som si tovar. Prvé podozrenie bolo , keď tovsr som hneď zaplatila a mne stále chodili maili aj správu aby som uhradila faktúru . Ktorá už bola zaplatená začiatkom Novembra 2023 . Máme 15 December a tovar stále nemám . Písala som E mail na Finlando a prišla mi odpoved , že na dodanie tovaru majú lehotu 30 pracovných dni . Čo znamena 1 1/2 mesiaca . Čo pri objednávke nemajú nič take napisane . Majú reklamu rýchle dodanie 😁. Debilina !! Nedoporučujem nakupovať pre tých čo sa ponáhľajú mat tovar čo najskor pri sebe.

finlando.sk

marcel_88  14. dec 2023

NEOBJEDNAVAŤ!!! FINLANDO.SK !!!

Tovar objednaný v marci tohto roku. Do dnešného dňa nedoručený.
Podaná reklamácia pred par týždňami.
Dnes mi prišla odpoveď:

Vážený zákazníku,
je nám to velice líto, ale tímto způsobem Vám musíme zdvořile oznámit, že Vaši reklamaci nedoručené zásilky jsme se pokusili vyřídit u dodavatele zboží a bohužel byla ze strany dodavatele zamítnuta. V tomto případě se jedná o finální rozhodnutí ze strany prodejce a i přesto, že jsme dělali vše co bylo v našich silách tak nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit rozhodnutí dodavatele.

Vrácení platby tedy není v našich možnostech.

Opravdu nás velmi mrzí, že nejsme schopni ze 100% ovlivnit rozhodnutí dodavatelů na naší internetové nákupní galerii.

Jedním z důvodů zamítnutí ze strany dodavatele může být ten, že byla špatně zadaná adresa (ulice bez čísla, špatné psč...)...

Výhovorky, výhovorky a výhovorky,...

Jediná chyba je, že som si neprečítal skôr recenzie. Pevné dúfam, že ďalší ľudia budu mať šťastie a prečítajú si skôr recenzie na tohto NESERIÓZNEHO PREDAJCU FINLANDO.SK

finlando.sk

petraduro  14. dec 2023

Zlá skúsenosť

Tovar sme objednali pred 2 týždňami pre imobilne dieťa k vianočným sviatkom pod stromček a nič neprišlo.Ked voláme na kontakt im a píšeme mail tak odpoveď žiadna.A keď voláme na operátora stále je nedostupný.Budem to riešit políciou alebo súdnou cestou lebo toto nieje normálne.

finlando.sk

lidavor  13. dec 2023

Podvod

PODVOD
Nenechajte sa oklamať. Dávam si pozor na podvodné stránky, žiaľ omylom som od nich objednala vec a neprišla už cez 2 mesiace. Nedá sa im dovolať, e-mail píše automatickú odpoveď.
NIČ u nich nenakupujte.
Ešte chcem dodať, že tento internetový obchod je vedený aj na Slovenskej obchodnej inšpekcii ako rizikový internetový obchod!!!
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

finlando.sk

babulicova  7. dec 2023

Popravenie mienky

Vcera som napisala zlu recenziu na FINLANDFO, dnes mi prisla polovicka objednaneho tovaru. Takže už dlhuju iba 20Eur. Nechcem mat zle svedomie, preto pisem pravdu.

finlando.sk

lidavor  1. dec 2023

PODVOD

Nenechajte sa oklamať. Dávam si pozor na podvodné stránky, žiaľ omylom som od nich objednala vec a neprišla už cez 2 mesiace. Nedá sa im dovolať, e-mail píše automatickú odpoveď.
NIČ u nich nenakupujte.

finlando.sk

deni877  23. nov 2023

Podvod

Nikdy viac už z tejto stránky

finlando.sk

jozef11a  2. nov 2023

PODVODNÍCI NEDODANÝ TOVAR

UŽ VIAC NIKDY.

finlando.sk

miso814  10. okt 2023

Podvodnicka internetová stránka

Podvodnicka internetová stránka
Objednávka mi ani nedošla nedá sa im dovolať keď im píšem email tak stále to iste do okola mi posielajú žiadna reakcia s ich strany

finlando.sk

magaia  28. sep 2023

Finlando.sk

Tiež mam skúsenosti s Finlando.sk. V živote si u nich uz objednávať nebudem, su to podvodníci, zoberú peniaze a tovar nepríde peniaze nevrátia. Objednávala som si v auguste 2023 doteraz neevidujú moju platbu a nemôžu tovar odoslať

finlando.sk

sennen  22. aug 2023

Keby sa dalo, dám -10 hviezd

Tovar som objednával pred mesiacom, samozrejme na stránke je písané dodanie 2-5 dni. Oklamal som sa a nepreveril som si stránku…
Každopádne, tovar doteraz neprišiel a podľa recenzií to bude nejaký auschuss. Škoda 100€… Na budúce budem vedieť a prioritne preverím predajcu. Nečakal by som že takáto stránka bude mať takú dlhú životnosť. Nechápem ako je možné že im to nezrušili. Asi 99% ľudí od modrého koníka, Facebooku alebo inde majú iba negatívnu skúsenosť. Na 100% sa sem vrátim ak tovar dostanem.

finlando.sk

iwka93  13. aug 2023

NIKDY NEOBJEDNAVAJTE!!!!!!

Ja som si objednala tričko pre priateľa, len kôli tomu, že do 24h odosielaju tovar. JASNÉ! Tričko prišlo o 2mesiace (40 prác. dni). Kvalita strašná, tam píšu že bavlna. To okolo bavlny ani ne prebehlo! A ešte aby toho malo nebolo, tak ani veľkosť nesedí! Objednala som L a je dobre mne 🙉. KLAMÁRI!!!!!!!

finlando.sk

martinka39  13. aug 2023

Finlando. Sk

Objednávala som 2tt pred Vianocami rok 2022 (pri objednávke Vám svieti, do 24h vyskladníme). Časť tovaru prišla po urgenciách v apríli (mal prísť z Dubaja, prišiel z aliexpress-u z Číny a to som ešte musela pošte zaplatiť 2 eura). Druhý tovar po ďalších urgenciách vyreklamovali a peniaze poslali v mesiaci júl 2023. Na linku sa nedovoláte. Určite si u nich objednám opätovne... Tovar nezodpovedá cene a kvalite.

finlando.sk

krisjur  6. aug 2023

Nikdy viac

Škoda, že som si neprezrela recenzie pred objednávkou. Na stránke uvádzajú, že posielajú v deň objednania max do dvoch dni tovar doručený…. Klamstvo… prešlo už pár tyzdnov, tovar nikde. Pár dni od objednania som im písala email, že to potrebujem má oslavu takze sa ozaj spolieham na doručenie, ktoré uvádzajú. Vyhovaracska odpoved, že podľa obchodných podmienok (tam majú nie dva ale 25 dni) no ale to už mi je jedno. Zavadzaci, klamári, som veľmi sklamaná..

finlando.sk

fiffik  29. júl 2023

Stop šmejdom

28.5.2023 som objednal sieť proti vtákom, lepšie povedané zaplatil za ňu. Na stránke mali dodanie do 24 hodín, na sklade 5 kusov. Tak reku žiaden problém. Po dvoch týždňoch som začal pochybovať a urgoval som dodanie tovaru. Bola to nekonečná komunikácia, kde to vždy skončilo oznámením z ich strany" v súlade s našími obchodnými podmienkami" a " z dôvodu omeškania Azijského dodávateľa." Pred nedávnom asi 17.7. som konečne tovar dostal, ale už mám siete dve. Jednu som musel kúpiť v kamennom obchode zhruba za ten istý peniaz, lebo čučoriedky už objavili vtáky. Ešte jedna vec. Pri dodávke som ešte musel zaplatiť pošte 2 eurá. Viem, že to nieje veľa, ale aj tak. Sú to šmejdi, ktorí len sprostredkovávajú Vami objednaný tovar. Len zoberú peniaze, nič viac.