Wellness čaj – Popradský Zelený čaj a Matcha - Imunita a koncentrácia
Poznáte MATCHA? Je to veľmi jemný prášok zelenej farby. Získava sa z lístkov čajovníka pestovaného tradičným japonským spôsobom. Podporuje správne fungovanie imunity a obranyschopnosť organizmu vďaka zelenému čaju. V tomto čajíku nájdete aj fantastické živiny teanín a teofylín, ktoré sa uvoľňujú postupne a zlepšujú tak celkovú koncentráciu organizmu. Wellness čaj – Popradský Zelený čaj a Matcha - Imunita a koncentrácia je vďaka pridanému ananásu nasládlý, veľmi lahodný a vďaka nevtieravej chuti je možné ho piť niekoľkokrát denne.
Zloženie:
zelený čaj (86 %), aróma (ananás), citrónová kôra, čaj matcha (2 %), granule ananásovej šťavy (2 %).
Kde kúpim Wellness čaj – Popradský Zelený čaj a Matcha - Imunita a koncentrácia?
Hodnotenia a skúsenosti s Wellness čajom – Popradský Zelený čaj a Matcha - Imunita a koncentrácia
Máš skúsenosť s Wellness čajom – Popradský Zelený čaj a Matcha - Imunita a koncentrácia?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Imunita na každý deň
Imunity nieje nikdy dosť = MATCHA
Wellness čaj MATCHA
Kedže je takéto sychravé počasie, tento čajík je ako stvorený na každodenné pitie. Momentálne ho pijeme so synčekom každý deň na podporu imunitny, kedže sme aj nachladnutí.
Ma veľmi príjemnú sladkastú chuť a tiež vôňu ananásu🍍🍍🍍🍍🍍.
Ma veľmi príjemnú sladkastú chuť a tiež vôňu ananásu🍍🍍🍍🍍🍍.
- Všetky čajíky welnes popradský majú pekné balenie
- Príjemná chuť
- Chutí aj deťom (11 ročnému)
- Má sladkastú chuť
- Podporuje imunitu