Zerex Bielenie zubov (bez peroxidu)
Zerex Bielenie zubov (bez peroxidu) vám zabezpečí až o 7 odtieňov belší úsmev už za 10 dní. Získajte žiarivé zuby rýchlo, jednoducho a z pohodlia domova, bez návštevy zubnej ambulancie. Poskytuje šetrný a účinný spôsob odstránenia škvŕn bez peroxidu.

Bezpečné a šetrné bielenie bez vedľajších účinkov
- Dlhotrvajúci a viditeľný výsledok už po prvom bielení
- Jednoduché použitie z pohodlia domova
- Bez peroxidu
- 3 rôzne mechanizmy bielenia zubov pre maximálny výsledok
- Tepelne tvarovateľné náustky, ktoré sa prispôsobia každému chrupu
Očarte svojich blízkych žiarivejším úsmevom
Zabudli ste sa usmievať? Objavte stratenú čarovnú moc úsmevu a radosť zo života. Oslavujte každý vzácny moment bez zábran. Vďaka bieliacej sade Zerex Teeth whitening svojim úsmevom potešíte, povzbudíte a spríjemníte chvíle tým, na ktorých záleží.
All in one kit na domáce bielenie
Zerex Teeth whitening poskytuje rýchle, efektívne a šetrné riešenie pre žiarivý úsmev a zdravie vašich zubov. Balenie obsahuje Triple Boost Max Gel bez peroxidu a tepelne tvarovateľné znovupoužiteľné náustky, ktoré sa s využitím horúcej vody dokonale prispôsobia každému chrupu. Tým sa zabezpečí optimálny kontakt gélu s povrchom zubov.
Nevyhadzujte stovky eur za zubára – investujte do prevencie a vymieňajte kreslo u zubára za zážitky s najbližšími.
Vďaka tejto sade získate:
- Až o 7 odtieňov belšie zuby a žiarivejší úsmev – aktívne zložky phthalimidoperoxycaproic acid (PAP), hydrogénuhličitan sodný a kokosový sulfát sú bezpečné a účinné bez peroxidu, bez zvýšenej citlivosti zubov
- Výsledok, ktorý trvá – tetranatrium pyrophosphat pomáha rozpúšťať zafarbenie zubov a predlžuje účinok bielenia
Hodnotenia a skúsenosti so Zerex Bielením zubov (bez peroxidu)
Funguje
Zvedavé testovanie
Prvá fotka je pred, druhá po.
- Zmenšenie zubného kameňa
- Nezničí sklovinu
- Príjemná chuť
- Menej viditeľné výsledky
🦷👎
Najviac mi vadil silikónový nadstavec, ktorý sa mal po nahriatí prispôsobiť mojim zubom. Vyformoval sa síce podľa ich tvaru, no aj tak som sa pri jeho používaní necítila pohodlne. V ústach mi zavadzal, tlačil a nedokázala som si naň zvyknúť – bolo to skôr rušivé než prirodzené.
Druhým mínusom bola pre mňa pachuť samotného gélu, ktorý som do nadstavca vkladala.
Chvíľu po aplikácii mi v ústach zostával zvláštny umelý podtón, ktorý mi jednoducho prekážal. Niektorým to možno nevadí, ale mne bol ten pocit nepríjemný.
Na druhej strane oceňujem, že gél nepodráždil ďasná ani citlivé miesta, a celkovo pôsobil veľmi jemne. Je teda jasné, že ide o šetrný produkt – len forma aplikácie a chuť mi nesadli 🤷🏻♀️
Tento produkt určite nájde svojich fanúšikov, ale ja medzi nich tentoraz nepatrím…
- ✅ šetrný k zubom aj ďasnám
- ✅ žiadna citlivosť zubov ani podráždenie
- ⚠️ silikónová násada mi spôsobovala dávivý reflex
- ⚠️ pre citlivé osoby môže byť nosenie nepríjemné
No, tentokrát musím priznať, že moja skúsenosť s týmto produktom nebola úplne ideálna. Aj keď som sa naň tešila (veď kto by nechcel belšie zuby bez chémie), musím povedať, že mne osobne nevyhovoval.
Použila som ho len dvakrát a to hlavne preto, že už po prvom použití som cítila nepríjemný pocit na ďasnách, až miernu bolesť.
Skúsila som mu dať ešte jednu šancu, no ten istý pocit sa zopakoval.
Neviem, či mám len citlivé ďasná, alebo mi jednoducho nesadol zložením, ale v mojom prípade to nebolo ono.
Možno niekomu inému sadne viac, ale ja som ho musela odložiť bokom.
- citlivosť ďasien po použití
- mierna bolesť nepríjemný pocit
- musela som prestať po dvoch použitiach
- zrejme nevhodný pre ľudí s citlivou ústnou dutinou