Zerex Zdravá Menštruácia
Zerex Zdravá Menštruácia zvýši vašu pohodu počas menštruačného cyklu a umožní vám naplno si užívať čas so svojimi blízkymi.
S doplnkom stravy Zerex Zdravá Menštruácia môžete svoju menštruáciu prežívať s väčším komfortom a pohodou. Každá kapsula obsahuje špeciálne vybrané zložky ako drmek obyčajný, kľukva veľkoplodá, fenikel obyčajný a pagaštan konský, ktoré pomáhajú udržiavať hormonálnu rovnováhu, podporovať zdravie močových ciest, zlepšovať trávenie a cirkuláciu krvi.

Kľúčové výhody
- Podpora hormonálnej rovnováhy – drmek obyčajný pomáha podporovať zdravú hormonálnu aktivitu, čo je kľúčové pre príjemné prežívanie menštruačného cyklu
- Podpora menštruačného komfortu – kľukva veľkoplodá je známa svojimi vlastnosťami podporujúcimi komfort počas menštruácie a celkové zdravie žien, čo vám umožňuje venovať sa svojim blízkym bez nepríjemných bolestí podbruška a kŕčov
- Zdravie močových ciest – fenikel obyčajný pomáha udržiavať zdravie močových ciest a zlepšuje trávenie, čím prispieva k celkovému pohodliu
- Podpora cirkulácie krvi – pagaštan konský podporuje zdravú cirkuláciu krvi, čo je dôležité pre celkové zdravie organizmu a blahobyt
Bezstarostné dni s blízkymi
Predstavte si, že máte viac času a energie na trávenie vzácnych chvíľ s vašimi blízkymi, bez toho aby vás obťažovali nepríjemné symptómy menštruácie. Vďaka Zerex Zdravá Menštruácia sa to môže stať realitou.
Každá kapsula pre maximálny úžitok
Náš doplnok je navrhnutý s dôrazom na kvalitu a účinnosť, aby vám pomohol zvládnuť menštruačné obdobie s väčším pokojom. S použitím len tých najkvalitnejších surovín garantujeme, že každá kapsula Zerex Zdravá Menštruácia poskytne maximálny úžitok pre vaše telo.
Hodnotenia a skúsenosti so Zerex Zdravou Menštruáciou
Sklamaná
Najmä som chcela aby sa mi zmiernili menštruačné kŕče . Začala som ich užívať týždeň pred menštruáciou. Keďže mi na deň presne chodí, tento raz prišla o 2 dni skôr a ešte bolestivejšia ako inokedy.
Neviem ako ostatné testujúce, ale ja som z nich mala aj kŕče v bruchu pár krát za deň.
Ako to viem? Skúsila som ich dva dni nebrať a v tie dni mi nič nebolo. V poslednom týždni testovania prišla nechuť na sex a necitlivosť.
- Menšia tableta
- Vata medzi tabletami na pohltenie vlhkosti
- Kŕče v bruchu
- Nechuť na sex
- Bolestivejšia menštruácia ako inokedy
Zdravá menštruácia
Lenže realita u mnohých žien vyzerá inak. Nepravidelný cyklus, silné kŕče, nadmerné krvácanie, bolesti prsníkov, únava, podráždenosť… Znie to povedome?
Zerex Zdravá menštruácia je výživový doplnok, ktorý obsahuje kombináciu rastlinných extraktov a vitamínov (napr. vitamín B6, ktorý prispieva k regulácii hormonálnej aktivity, či pupalkový olej a rebríček).
Nepôsobí ako zázrak zo dňa na deň – ale po niekoľkých týždňoch som si všimla zmenu.
Menštruácia nemusí byť boj. Nemusíš každý mesiac trpieť, zrušiť plány, ignorovať svoje potreby. Môže to byť pokojná súčasť tvojho života. A zaslúžiš si, aby to tak bolo.
- • miernejšie PMS
- • menej citlivé prsia
- • menej výkyvov nálad
- 🫥 Nie je to liek
- Ak máš vážne gynekologické problémy (napr. endometriózu, PCOS, silné hormonálne výkyvy), doplnok ti môže pomôcť len čiastočne – nenahrádza odbornú liečbu.
- 🫥 Účinok sa neprejaví hneď
Musím povedať, že celkovo hodnotím tento doplnok pozitívne
Tento doplnok sa mi podarilo testovať počas dvoch cyklov, takže už viem porovnať rozdiely. Úprimne na začiatku, keď som ho začala užívať, mi menštruácia asi o 3 dni meškala, čo u mňa nie je úplne bežné, lebo väčšinou ju mám presne. Neviem, či to s tým súviselo, ale pri druhom cykle už prišla presne na deň.
Musím povedať, že celkovo hodnotím tento doplnok pozitívne. Všimla som si pokojnejšie zvládanie PMS, menej výkyvov nálad a aj bolesti boli možno mierne slabšie ako zvyčajne.
Celkovo som sa cítila taká „vyrovnanejšia“ a viac v pohode.
Nie je to zázrak na počkanie, ale myslím si, že ako podpora ženského cyklu má svoje miesto.
- lepšie zvládanie PMS
- pokojnejšia nálada pred menštruáciou
- mierne slabšie bolesti
- ľahšie zvládnutie menštruačných dní
- na začiatku cyklu mierne meškanie (možno telo reagovalo na nové látky)
- účinky sú jemné, skôr dlhodobé a nie výrazné hneď
Menštruácia - zbytočne silná
Tieto príznaky spájam vyslovene s užívaním tabliet Zerex. Naviac, menštruácia bola príliš silná a trvala o 2 dni dlhšie.
Ale som rada, že som tabletky mohla testovať 2 menštruačné cykly, v oboch časoch to bolo rovnaké.
Viem, že už tieto tabletky požívať nechcem a len verím, že najbližší cyklus bude pokojný, na aký som zvyknutá.
- - náročné prehĺtanie tabliet