konik_testuje
4. apr 2022
4688 

Skúsenosti s balíkom produktov obľúbenej značky dmBio od dm drogerie markt

Jar je tu a Veľká noc za rohom! Blížia sa prázdniny, vypekanie dobrôt a pár spoločne strávených chvíľ s rodinou. Nech už trávite sviatky akokoľvek, určite vás poteší balík potravín obľúbenej značky dmBioktorý sme si pre vás na testovanie s dm drogerie markt pripravili. 

Čo budeme testovať

dmBio Balance raňajková kaša, 500 g9–  predstavuje hodnotné raňajky a postará sa o svižný štart do nového dňa. Je bohatá na pohánku, prosné vločky a zmes sušeného ovocia ako marhule, jablko a kombináciu hnedých ľanových semien, zemné mandle a pufovaný amarant. Kaša je ideálna ako pochúťka medzi hlavnými chodmi, ako raňajky či ľahšia večera. Môže byť pripravená teplá alebo studená. Spestrite si ju napríklad kakaom, orechmi či škoricou. Chutí skvele a telu dodá všetky potrebné živiny. 

dmBio agátový med, 250 g9– jemne tečúci agátový med vo vás vyvolá jemný a lahodný chuťový zážitok. Med je ideálny ako nátierka, na pečenie či na osladenie čaju a dezertov. Môže byť použitý aj ako alternatívne sladidlo. Vďaka vysokému obsahu fruktózy kryštalizuje veľmi pomaly, dlhšie si tak uchováva svoju krásnu zlatožltú farbu.

dmBio čokoládový puding, 3 x 55 g9– puding s jemným kakaom a tmavou čokoládou je skutočným pôžitkom. Vyznačuje sa extra čokoládovou chuťou či už ho podávate teplý alebo studený. Ponúka jemnú, ale napriek tomu výraznú chuť, ktorá poteší vaše chuťové poháriky. Môžete ho dochutiť ovocím a poliať sirupom. Ideálny tip na rýchly a chutný dezert ku káve alebo pre vašich priateľov. 

dmBio paradajkový kečup, 480 g9– je tvorený 38 % zahustenou paradajkovou dreňou. Paradajková dreň sa vyrába z na slnku dozretých voňavých talianskych paradajok. Doplnením jemnými koreninami ako napríklad muškátový oriešok, zázvor, paprika, škorica, cibuľa či klinčeky sa tak získava kečup intenzívnej chuti. Je vyrobený z kvalitných bio surovín a je ideálny ako dip k hotovým pokrmom a na dochutenie polievok a omáčok. 

dmBio Natur kešu nápoj, 1 l9– pripravte si lahodný kešu drink! Môžete ho podávať čistý alebo dochutený koreninami či ako miešaný nápoj. Vďaka svojej jemne sladkej chuti je vhodný k dezertom, ku krupicovej kaši, pudingu či müsli. Kešu nápoj obsahuje len čisto rastlinné zložky, je vyrobený zo zložiek, ktoré prirodzene neobsahujú laktózu a mliečnu bielkovinu. 

dmBio kokosovo – kakaová nátierka, 200 g9 – krém s vysokým podielom agávovej šťavy je ideálny na raňajky ako nátierka na pečivo, ako náplň do koláčov a sladkých pokrmov. Presvedčí vás svojou nezameniteľnou chuťou a sladkou arómou. 

dmBio lieskovcová nátierka, 400 g9– pražené oriešky, jemné kakao s prímesou Bourbon vanilky dodávajú krému jedinečnú arómu. Táto pochúťka je ideálna ako nátierka na chlieb, lievance, múčniky alebo palacinky. 

dmBio pomarančová šťava, 1 l10 – vychutnajte si osviežujúcu 100 % pomarančovú šťavu kedykoľvek počas dňa. Je vyrobená z pomarančov, ktoré pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva, a preto si zachovávajú vynikajúcu chuť. Šťava je vhodná na uhasenie smädu počas dňa. Môžete ju podávať samotnú alebo s trochou vody ako osviežujúci strík.

dmBio mandľovo-medové rezy, 60 g9 – na mandľovo-medových rezoch si pochutíte počas dennej pauzy alebo pri olovrante. Sladká tyčinka z najlepších bio ingrediencií z ekologického poľnohospodárstva obsahuje výživné mandle a med. 

dmBio vegetariánska nátierka, 180 g10 – ochutnajte túto skvelú vegetariánsku nátierku s baklažánom! Nátierka je pripravená kombináciou slnečnicového oleja, baklažánu, cibuľky, paradajkovej drene, korenia a na záver zjemnená olivovým olejom. Vynikajúco sa hodí k čerstvému, chrumkavému chlebíku alebo vylepší chuť dresingov a omáčok. 

Koho hľadáme?

Na toto testovanie hľadáme 23 žien, ktoré si chvíľky v kuchyni užívajú a rady siahajú po kvalitných produktoch v bio kvalite. Ak vám záleží na pôvode potravín, ktoré servírujete svojej rodine, hľadáme práve vás. Ak ste k tomu komunikatívne, dokážete sa prostredníctvom slov a fotografií podeliť o priebeh testovania s ostatnými užívateľkami na Modrom koníku, neváhajte a prihláste sa do testovania.

Ako sa zapojiť?

Ak sa chcete do tohto chutného testovania zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšete, aké plány máte na veľkonočné sviatky. Pokojne pripojte aj fotografiu vašich najbližších, s ktorými ich strávite. 

Zapojiť sa môžete do 11.4.2022. Následne vyberieme 3 mamičky, ktorým pošleme kompletný balík, 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou. 

Tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_dm37

Dobrý deň prajem,

Veľkú Noc strávim s mojimi detmi, upečieme si veľkonočného barančeka, napečieme rôzne dobroty a podnikneme nejaké prechádzky, snáď tomu bude počasie priať 🙂 Taktiež nebude chýbať hľadanie čokoládových vajíčok na záhrade. Síce to nieje úplne na Slovensku tradičné, ale nám sa tento zvyk páči 🙂

Pekný zvyšok dňa 🙂

4. apr 2022

Veľkú noc strávim s mojimi najbližšími, s mojou rodinkou. Určite pôjdeme navštíviť rodičov a svokrovcov a dobre sa u nich napapame😁😁😁💓

4. apr 2022

Na Veľkú Noc pôjdeme k našej babine, samozrejme na pečiem pre celú rodinu 😁 ako každý rok... Pre mňa teraz upečieme dáku mlsanku z takýchto produktov na bio vegan báze, nakoľko som sa rozhodla bojovať s helikobakterom prírodnou cestou, jedným produktom.... A k tomu je aj dieta... Nemôžem. Mliečne výrobky, pšenicu múku, cukor, tak... Dá mi to zabrať, ale dm ma úžasný výber vegan a bio produktov 👍👍🤪

4. apr 2022

Sviatky stravime oblievanim sibacov s mojimi dcerkami a tatinko, konecne ma s kym - pojde so 6 mesacnym syncekom vysibat vsetky babky, prababky a sesternicky

4. apr 2022

Budem piecť, pripravovať sa a dúfať ze bude pekne počasie na hľadanie vajíčok 😉

4. apr 2022

Samozrejme budeme s mojimi babami piect našu veľkonočnú klasicku mrkvovu tortu a ak nám to počasie dovolí určite pôjdeme na nejakú menšiu túru v našom okolí 💞

4. apr 2022

Ahojte! Na veľkú noc sa chystáme konečne poriadne užiť šibačku! Syn sa už nevie dočkať ako pôjde po rodine šibať. Dcéry už zdobia dom,vymýšľajú ako vyzdobiť vajíčka. A ja nachystám nejaje dobroty! Veľmi sa teším!

4. apr 2022

Na tohtoročnú veľkú noc sa veľmi tešíme ,keďže nám pribudla do rodinky mala princezna takže uz nebudem sama žena v domácnosti 😁
A väčšinou ju trávime doma a kusok s rodinkou , pre nás sú to take pokojné sviatky.

4. apr 2022

Na veľkú noc sa už pripravujeme zdobíme vajíčka ,dcéra má 6rokov a každoročne čakáme šibačov , syn má 9rokov s manželom chodia šibať po rodine a známych ale ráno prvé dostaneme vodu od nich my dve s dcérou 🥴 😅 frfleme každoročne ale jasné že sa na to aj tento rok tešíme. Budeme piecť a pripravovať pohostenie pre šibačov už sa moc tešíme 🐣🐰

4. apr 2022

Na Veľkú noc sa syn veľmi teší na šibačku ako vyoblieva dievčatá 🛀 🐣😊 a ja budem s dcérkou doma čakať na šibačov a niečo dobré upečieme 🍰 🌷 Ak bude pekne, pôjdeme sa prejsť do prírody, tak dúfam že sa do vtedy počasie polepší 🌞

4. apr 2022

Veľkú noc strávim s rodinou, Moja dcéra je vegetariánka tak prispôsobujeme sa a pripravujem zdravšie menu. Rada by som otestovala vegetariánsku nátierku s baklažánom. Kakaová nátierka a lieskovcová nátierka by našla využitie ako náplň do veľkonočných praliniek. Raňajkovú kašu s pohánky by som si ochutnala na raňajky v práci.

4. apr 2022

Dobrý deň,veľkú noc strávim s mojimi 3 malými chlapmi a s jedným veľkým 😉 pre nášho najmladšieho to bude prvá šibačka 😂 určite vybehneme niekam do prírody a užijeme si spoločne strávené chvíle.

4. apr 2022

Dobrý deň, veľkú noc strávim určite si svojou rodinou a keďže pre môjho synovca to bude prvá veľká noc tak si to užijem aj ja a samozrejme piect budeme ako vždy koláčiky a urobíme šalát z fialovej kapusty s kuracím mäsom a cviklou

4. apr 2022

Veľkú noc strávime u nás na záhrade. Deti budú hľadať čokoládové vajíčka a p obede sa pôjdeme prejsť do prírody.

4. apr 2022

Veľkú noc stravime všetci spolu, Lebo rodina má byť pokope. Najstaršia dcéra sa už osamostatnila, ale na sviatky pride domov♥️

4. apr 2022

Ahojte. Sme veľká rodina, keďže mám 6 deti, 4 vnucatka, piate na ceste ....budeme doma, pochutnávať si na dobrotach, na ktoré by sa nám hodili aj tieto výrobky. Pôjdeme pozrieť babku, moju mamku a len tak von vypiť kávičku, deti sa budú hrať okolo.

4. apr 2022

Veľkú Noc budem tráviť s celou svojou rodinou. Prídu ku mne rodičia a aj teta a urobíme si východniarsku Veľkú Noc a všetko čo k nej patrí vrátane posvätnia jedál u mňa na strednom Slovensku. Kvôli opatreniam som sa už dlhšie na Veľkú Noc k našim nedostala, teraz si to vynahradíme. Toľko ľudí kolo nás bude sa nám ani na foto nezmestí, čiže tentokrát bez foto 😁

4. apr 2022

Dobry deň veľku noc stravime varením a pečením..Synčekovi zistili celiakiu takze uz teraz hladam recepty a rozmyslam co navarim 🙂 urcite bude hrudka, zemiakovy šalatik, rezne...Bezlepkove lievance , ktore su ozaj velmi chutné...Ak nam vyjde počasie vybehneme na lyže 🙂 ak sneh nebude, oprášime bicykle...Mam v plane s chalanmi vyfuknuť a omaľovať vajíčka 🙂Som rada, ze prídu sviatky jari, človek trošku vypne, budeme s rodinkou...Hlavne nech zme zdraví, to si želam najviac 🙂

4. apr 2022

Doobeda pôjdu chlapi vyšibať babky, doma si dáme spoločný obed a potom máme v pláne nejaký výlet. Nejaké aktivity - dekorácie chystáme pomaly so stařsím už teraz a večer pozrieme rozprávku o Veľkonočnom zajkovi.

4. apr 2022

Dobry den. Tohto roku to bude nasa prva spolocna velka noc s nasim 9mesacnym chlapcekom v kruhu rodiny, kedy oslavime aj tatikovu 40ku. Uz teraz sa nesmierne tesim na vsetky velkonocne dobroty. Maly by sa taktiez urcite potesil aj vasim bio produktom.

4. apr 2022

Dobrý deň. Sviatky trávime u našej mamky nakoľko si staviame dom a ešte nieje dokončený.
Dm produkty by nás veľmi potešili nakoľko sa snažíme žít zdravie aj s deťmi ☺

4. apr 2022

Jeeej , toto by nás veľmi potešilo …. Na sviatky budeme s celou rodinou na chate pod Tatrami, je to nasa už 10rocna tradícia …. Stretávame sa našťastie každý rok vo vyššom počte , tento rok nás bude 18 🤗

4. apr 2022

Veľkú noc strávime w celou rodinou. Všetci prídu k nám, odkedy mame syna (2 roky) sú tieto velke rodinné návštevy pravidelne. Pre mňa to znamená 4 dní v kuchyni obskakovania ale stojí to zato. Tento rok pôjdu prvýkrát 4generacie chlapov sibat, tak sa teším na tento zážitok.

4. apr 2022

Aká parádna ponuka na testovanie. Samé dobroty. Naša 5 členná rodina by si maximálne pochutila hlavne na lieskovcovej nátierke, na džúsiku, na kaši, na pudingu.....na parádu. 🙏

4. apr 2022

Dobrý deň veľkú noc určite strávim s manželom a našimi deťmi,nami upravenými kolacikmi,údenou šumkou a inými dobrotami. Budeme sa tešiť na balíček od vás.Milujeme váš javorový sirup

4. apr 2022

Ahoj 🙂 určite ideme na chatu do prírody a na turistiku. Nejaký ten čas strávim aj v kuchyni, že nachystam niečo sladke. Potešili by sme sa prísadam do varenia. Veľa z nich už používame 🙏🏼🌸

4. apr 2022

Na Veľkú noc upečieme muffiny a vyrazíme s deťmi niekde do prírody, oddychneme si a ja sa budem venovať cvičeniu naplno 💪

4. apr 2022

Veľkú noc strávime netradične - s rodinou, ale čerstvo presťahovaní do nového bytu - pevne verím, že mi popri vybaľovaní a udomácňovaní sa vyjde čas aj na prípravu Veľkonočných dobrôt

4. apr 2022

Na velku noc sa chystame na pobyt, kedze sa konecne uvolnili opatrenia aj pre ubytovanie.hlavnu atrakciu vyberal starsi, 5 rocny syn a povedal ze chce ist hlavne tam kde bude aj detske dopravne ihrisko .takze ideme do ziliny😄a na velkonocny pondelok sa stretneme vsetci u svokrovcov chalani vysibu babku a ostatne dievčatá, dostanu vysluzku a potom si budeme vychutnavat svokrove sviatocne špeciality 👌🏼

4. apr 2022

Veľkú noc budeme po prvýkrát tráviť spolu ako rodina s manželom a 7-mesačnou dcérkou , tak aktivity budeme viac-menej prisposobovat jej 🙂 základ je , že si oddýchneme a budeme spolu 🙂 a upečieme si niečo dobre 🙂

4. apr 2022

Veľkú noc tento rok strávim s mojimi synmi doma, nakoľko manžel bude cele sviatky v práci 🤷‍♀️ upečieme si nejaké koláčiky, poobede pôjdeme ak počasie dovolí niekam do prírody, opečieme spekacky na paličke a užijem si deti naplno. Polievacku a sibacku si urobíme, keď príde manžel podvečer domov 🥰🥰🥰

4. apr 2022

Veľkú noc strávime spoločne pečením dobrôt a potom pôjdeme sibat staré maminky a sestrenice🐣

4. apr 2022

Veľkú noc si plánujem užiť s našimi dvoma deťmi, 6rocnou dcérkou Dominikou a 9r Davidkom. Od kedy mám celiakiu, siaham len po kvalitných produktoch, tej najvyššej kvality, čo v DM vždy nájdem. Bezlepkovy výber je tam chvalabohu obrovský. Veľmi radi by sme ochutnali kopu nových veci, v kruhu rodiny, doma. Ešte stále je pre nás prvoradá bezpečnosť a tak sa nikde nechystáme.

4. apr 2022

Budeme oslavovať dcerine 2 narodeniny, stretneme sa celá rodina a niečo dobré velkonocne si napecieme 🙂 už sa teším 🙂👍

4. apr 2022

Už každoročne vytvárame s deťmi veľkonočné pohľadnice, pečieme a varíme tradičné veľkonočné jedlá, chlapci pletú šibáky a navštevujeme našu rodinu. Verím, že sa nám podarí zbehnúť aj na nejaké tie spoločné prechádzky do prírody a strávime spolu kopec krásnych chvíľ. 🌱🐣🐇🥚🌿

4. apr 2022

Jasné podivnosti ako baklažánová natierka sa obávam sama kúpiť ale odtestovala by som to velmi rada 🙂

4. apr 2022

Veľkú noc plánujeme prežiť v prírode. Upečieme si nejaký mňamkový zdravší koláčik, nabalíme si jedlo do krabičiek a strávime celý deň niekde, kde sa dá ľahko stratiť z ruchu ľudí a áut.

4. apr 2022

Ahojte Veľkú noc strávim s rodinou, dcérou a manželom, babky dedkovia. Vypekame dobroty a po veľkej noci plavková diéta - na to by sa hodila ťa ranajkova kaša 😀 Minimálne jeden produkt zbožňujeme už dnes a dlhodobo a to čoko puding ktorý vonia presne ako ten z nášho detstva ❤️ poctivo čokoládovo.

4. apr 2022

Veľkú noc budeme poslednýkrát traviť vo dvojici s týmto fešákom 💙 o rok už budeme traja, ako rodina. Napečieme si spolu zopár dobrôt, pojdeme vyšibať babku, tety a prababky a čaká nás aj návšteva - uvítanie nového člena rodiny 🌻

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme tráviť spolu s rodinkou. Syn sa teší na starkeé ako ich vyšibe a vyoblieva.

4. apr 2022

U nás to budú sviatky ako každý rok, sme v dome tri ženy, takze náš tatino nás bude musieť obliat pekne postupne. Na sviatky si vždy pripravujeme tradične pochúťky ako veľkonočná baba alebo veľkonočný šalát, aj keď to bude v trosku zdravšej verzii a podávame k tomu lososa miesto údeného. Pripravíme si cheasecake, do ktorého používam aj produkty z dm-ky. Ďalšou tradíciou sa stalo u nás schovávanie sladkosti po dvore, kde si na svoje prídu moje dve dcérky a všetky deti z nášho baraku.

4. apr 2022

My ideme toho roku na Velku noc za rodinou 🙂 prvykrat na dlhsiu cestu s dvojickami a hlavne oddychnut bez chystanua sviatkov 😇

4. apr 2022

Nakolko som v porodnici a zajtra rodim, sviatky stravime v uzkom kruhu najblizsej rodiny a tak velmi sa tesim, ze nas bude tento rok o jedneho viac 🙏🏽🥰 Budu to krasne dni! Prikladam fotku mna, dcerky a syna (este v brusku) 🤗

4. apr 2022

Dobrý deň. Veľkú Noc strávime na chalupe, v záhrade a spolu s rodinou. Ja tradične vyvaram, vypekam týždeň dopredu aby sme potom travili čas všetci spolu. DM produkty poznám, rada však vyskúšam pre mňa nové dobroty 😉

4. apr 2022

Dobrý deň.
Na Veľkonočné sviatky som sa rozhodla mať u nás DOD....rodina, známy, všetci budú u nás vítaní.....už sa na to veľmi teším 🤩🤩🤩

4. apr 2022

Jupi jej tento rok som konečne doma na Veľkú noc. Škoda, že inak ako by som chcela - PN. 🤷‍♀️
Zvrtnem si šalát, fašírky a koláčik. Teším sa 😃,
moji synovia tiež.

4. apr 2022

S rodinkou dúfam prežijeme tradične veľkonočné sviatky 🙂všetci spolu,najmä v kuchyni,kde pripravíme všetky dobroty.Snáď nám počasie dovolí prechádzku,aj do kostola pôjdeme,starší syn určite s tatikom na kúpačku..hlavne dúfam,že budeme zdraví a všetci spolu🥰

4. apr 2022

Toto bude prvá veľká noc našej konečne kompletnej rodiny takže s dcérkou budeme piecť medovníky a manžel so synčekom pôjdu na šibačku 🙂 doma si potom pustíme rozprávky a poriadne sa napráskame šalátom s rezňom :D

4. apr 2022

Sviatky budeme tráviť spolu v kruhu najbližších. Pravdepodobne si spravíme pekný výlet do prírody, upečieme si spolu nejakú dobrotu a budeme aj trošku oddychovať. Pri dvoch malých deťoch bude tento posledný bod samozrejme v rámci možností. 😁

4. apr 2022

Veľkú noc si užijeme v kruhu našej Rodiny. Nakoľko máme mesačného novorodenca tak táto Veľká noc bude o spomalení, vnímaní prítomného okamihu, užívaní si vzájomnej blízkosti A prežívaní radosti z maličkosti.

4. apr 2022

Túto Veľkú Noc strávime poslednýkrát počas bývania u svokrovcov a verím že po nej sa úspešne presťahujeme do svojho vysnívaneho domčeka. Plánujeme piecť parížske rožky a asi kokosovú roládu a samozrejme si nenecháme ujsť oblievanie a šibanie.najviac sa tešíme na tradičnú hrudku s chrenom 🥰 už teraz mi tečú slinky. 🤤

4. apr 2022

Chystáme na vianocne sviatky k babke do Tatier 🙂 upečieme si zdravé koláče ktoré zoberieme 🙂

4. apr 2022

Pred Veľkou nocou si už tradične vyzdobíme domček baburiatkami a zlatým dažďom, s dcérkou budeme maľovať alebo servítkovať vajíčka a radi by sme si zašli aj s naším tatinom na spoločnú turistiku niekam do krásnej prírody. Celkom určite doma vyskúšame nové recepty na koláčiky a slané pečivo a na stole nám nebude chýbať náš obľúbený veľkonočný šalátik 🙂 A teším sa na spoločné veselé aj nostalgické chvíle pri pozeraní starších rodinných fotiek ❤ Na ukážku posielam jednu, a ani nemôžem uveriť, že bola odfotená pred 13 rokmi. Nejako nám ten "veľkonočný zajko" vyrástol... :D

4. apr 2022

Tento rok chcem skúsiť upiecť baranceka na veľkú noc. A nejaký svieži jarný koláč. A slané robím hrušku a tento rok som chcela nejaké slané jednohubky pečene. A jasne ze vysibat babku prababku tety a tak.. Synček sa teší.
Ú nás je zdravá strava dôležitá a veľmi radi skúšame nove veci.

4. apr 2022

Keďže sme s manželom teraz na covid PN, tak sa už teším, že uvidím rodinu...a veľká noc je na to ako stvorená 😊

4. apr 2022

My budeme tento rok zaúčať najmladšieho šibača do našich veľkonočných zvykov a tradícií ☺️💛. Stretneme sa celá rodina , dobre sa nejeme a dúfam, že bude aj pekné počasie, aby sme mohli vybehnúť na nejakú turistiku 🌸.
Výrobky na testovanie vyzerajú prudko žravo a zdravo, takže pre našu famíliu by boli ako stvorené . 🍀

4. apr 2022

Dobrý deň 🙂veľmi rada by som sa zapojila do testovania o skvelé DM produkty 😊.Takže Veľkú noc bude stráviť doma s deťmi a priateľom 😊🥰.Upečieme sladké a zdravé dobroty 😋 ako napr:Bábovku, maffiny a nepecenú tortu Kinder🥰 a samozrejme nemoze chýbať ani Veľkonočný šalát a údená šunka. A dcérky budú zdobiť vajíčka 😁🤗.A Veľká Noc môže začať

4. apr 2022

U nás je Veľká noc spätá s tradičnou omšou, obedom u starých rodičov a prechádzkou. Hráme hry, pozeráme rozprávky a užívame si párdňovú pohodu s barančekom od babky❤️. Na stole nesmie chýbať posvätená soľ, údené, vajíčka a bábovka😋

4. apr 2022

My strávime veľkonočné sviatky v kruhu širšej rodiny a s dobrým jedlom. Samozrejme nebude chýbať šibačková klasika ale budú určite aj zdravšie varianty a hlavne pre mňa bezlepkové, ktorým sa prispôsobí aj zvyšok rodiny 🙂 už sa teším, mňam!

4. apr 2022

Veľkú noc strávime spolu ako rodinka niekde v prírode. 🥚😉

4. apr 2022

Túto Veľkú Noc strávime doma v najuzsom rodinnom kruhu, kedze po VN mam termín pôrodu nášho druhého dieťaťa ❤😊😊😊
Budeme čakať na naše veľkonočné kuriatko 🤩🤩🤩

4. apr 2022

Túto Veľkú noc si náš malý zajko Luki už užije patrične viac ako minulý rok keď bol ešte prcek, ktorý vedel chodiť iba po štyroch 🙂
Tento rok má už nachystaný šibák a dievky traste sa! 🙂

4. apr 2022

Užívať si rodinu, piecť, príroda, oddych ❤️

4. apr 2022

Veľkú noc stravime s našou rodinou ❤️
rozhodne pôjdeme s malym vysibat moju 83 ročnú babku 😁nech je stale taka krasna, zdrava a stastna ako aj doteraz. plna elanu❤️ Vyhra by nas velmi potesila nakolko sa malemu snažím davat len zdrave veci a rozhodne by aj nas rodicov nieco take potešilo 😊Prajem krasny den 🙂

4. apr 2022

Naša rodinka bude spolu doma,vonku,v prírode...budeme si konečne užívať slniečko,bicyklovať,behať a oddychovať ..
No a samozrejme variť a piecť samé zdravé dobroty 💋keďže máme 2 dievky, budeme sa tešiť na šibačov 😊

4. apr 2022

Sviatky strávime ako pravý kresťania, návštevou kostola, no predtým ešte spovedou. Ak bude počasie, tak s deťmi do prírody, pripadne dáme papuvove dní, syn pôjde sibat po rodinách a s dcérou budeme čakať na vyoblievanie a vyšibanie ❤️🍀

4. apr 2022

Minulý rok sme boli opekať. Keď bude aj tento rok fajn počasie by sme si to zopakovali 😍 tento rok nás bude o jedného viac 🥰

4. apr 2022

Samozrejme s rodicmi a starymi rodicmi 🙂, ktori byvaju pomerne daleko. Uz sa velmi tesime

4. apr 2022

Dobry den, mam tri deticky a sme velmi aktivna rodina. Na Velku noc sa uz velmi tesime a pojdeme spolu na chalupu na Donovaly. Varime si tam sami, vodu musime zohrievat, obcas nejde elektrina, ale mame to tam radi 🙂

4. apr 2022

Tento rok strávime konečne po dlhom čase všetci spolu v prírode, na horách 🙂

4. apr 2022

Tohtoročnú Veľkú noc strávime s mojimi najbližšími, s mojou rodinkou. Určite pôjdeme navštíviť rodičov a svokrovcov a hlavne tráviť veľa času v kruhu najbližších 😁😁😁

4. apr 2022

Ahojte, na veľkú noc by sme chceli ísť na výlet do Brna aj s deťmi, keďže máme rodinka voľno chceme si ho užiť spolu. Chceme si dať trošku turistiky nakoľko sme aktívna rodinka. Mame radi športy. A tak isto dobre sa napapať a pripraviť si stravu vždy čerstvú doma. V dmke nakupujeme stále bio produkty už sme veľa vyskúšali. Od tyčiniek, mlieka, sušienky ktoré sú pre deti topka nás sprevádzajú na našich potulkách.
Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania.

4. apr 2022

Dobrý deň,

Tento roku budeme mať premieru veľkej noci moj syn Filipko. Velmi sa tesime, strávime ju v kruhu rodiny. Rodina je pre nás najlepšie strávený čas

4. apr 2022

Velku noc strávim určite v kruhu rodiny - s otcom, bratom a synom a teším sa že si uvaríme veľkonočné dobroty a budeme spolu. Budeme na záhrade, poprípade niečo ugrilujeme a strávime pekné dni.
Testovania by sme sa radi zúčastnili. Pekný deň.

4. apr 2022

Budeme vela piect, pretoze mam 2 male kucharky

4. apr 2022

Táto Veľká Noc bude pre nás úplne nový zážitok, pretože po prvý raz ideme na štvordňový pobyt do hotela v Piešťanoch,.Veľmi sa tešíme, dúfame že sa nám podarí navštíviť aj hrady Trenčín,Beckov, Čachtický a o týždeň na to máme krstiny ,tak to budeme mať trošku prehodene v kruhu cele veľkej j rodinky.🏰⛲

4. apr 2022

Na veľkú noc určite napečieme niečo fajnove. Moji dvaja malý pomocníci mi určite pomôžu. A zvyšok dní strávime vonku, v prírode, ak nám bude počasie priať

4. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť s bankou a dedkom pod Tatrami, lebo manžel bude slúžiť v nemocnici. Keďže máme 2 dcéry, na Veľkonočný pondelok im po záhrade poschovavám nejaké dobroty. Inak budeme zdobiť vajíčka, piecť, chodiť veľa vonku.

4. apr 2022

Ahojte,

tohtoročnú Veľkú noc si konečne po 2-ročnej dobe covidovej plánujeme užiť naplno🙂
Keďže moji chalani sú už veľkí a mám ich s mužom až štyroch, tak určite pôjdeme navštíviť babičku, rodinu, ktorú sme predchádzajúce obdobie nemohli navštíviť.
Nezabudneme na slávnostné slávenie sv.omše, pri ktorej si pripomenieme podstatu tohto sviatku a snažili sme sa trochu pripravovať aj pôstnym obdobím.
Ja sa budem často zvŕtať v kuchyni, pretože u nás je dobré jedlo spojítko rodiny. Milujeme spoločné slávnostné stolovanie a pri ňom určite využijem aj produkty z DM-ky.

Prajem všetkým pokojné a radostné prežitie veľkonočných sviatkov! 😘

4. apr 2022

Veľkú noc noc strávim s rodinou🙂 a popri tom oslávime narodeniny môjho ročného syna a sedem ročnej dcéry 🙂 ak bude pekne počasie určite nejaká prechádzka nám nezaškodí 😉

4. apr 2022

Kedze mame maleho chlapceka, posibeme babiny a budeme si uzivat chvilky s najblizsimi ako rodinka 😊

4. apr 2022

Velku noc planujeme stravit v Tatrach s rodinkou. Dcerka odratava dni a naš najmenši si to uzije s nami. Jeho prvý velký vylet na viac dni mimo domu. 💙💜💏

4. apr 2022

Určite doma s rodinkou. Keďže dcéra má aj narodeniny tak budeme mať rodinnu navstevu a budeme oslavovať ✌️🎈

4. apr 2022

Na Velku noc sa opat po dlhej zime vyberieme na chalupu na stredne Slovensko. Bude to prva Velka noc s nasim malym sibacom 🙂 Tesime na dobre domace jedla od starkej a nadhernu prirodu ❤️

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime spolu s rodinou. O tomto sú sviatky pre nás. Nebudem riešiť diétu a poriadne sa napracem 😂
Určite sa pôjdeme aj prejsť ak počasie dovolí

4. apr 2022

Táto Veľká Noc bude obrátená 🙂 Tentokrát cestujeme z východu SR na západ za dcérkou a jej rodinou. Veľmi sa teším, bude netradičná a intenzívna. Užijeme si spoločne každú spoločne strávenú chvíľu. Verím, že aj počasie nám bude priať . Krásne sviatky všetkým.

4. apr 2022

S tými s ktorými cez sviatky nebudeme osobné, dnes akurát vypisujem pohľadnice. Pôjdeme so synčekom len k starým rodičom. Možno o rok už pôjde sám s ockom. Na korbáčik som už poviazala všetky stužky, čo som doma našla. Plány nejaké speci nie sú, jedine, neprejedat sa, keďže sme troška zmenili životný štýl. No a aby som nezabudla, domáce fotenie nesmie chybat. Posielam foto 😉

4. apr 2022

...velmi si prajem, aby oslava tohtorocnej Velkej Noci bola v srdciach mojich najblizsich naozaj o vzkrieseni LASKY, potom je to jedno, kde, ako a co budeme robit...a co konzumovat
❤❤❤

4. apr 2022

Ahoj, na Veľkù noc sa veľmi tešíme, budeme zdobiť celý celý byt, budeme piecť zdravé koláčiky a prvý krát budeme pripravovať vajíčkovú roládu, a hlavne naši chlapci budú hľadať ukryté sladkosti, ....🍫

4. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť ako rodina s našou malou skoro ročnou dcérkou. Na zelený štvrtok bude mat svoj prvý rok, takže chystáme aj oslavu ❤️

4. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť v kruhu najbližších, konečne po 2 rokoch budú aj kupači🙈💦 upečieme koláčik a nachystáme chlebíčky, slimáky a nite.

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme tráviť doma. Bude to naša prvá veľká noc tak budeme čakať kupačov 🙂

4. apr 2022

Veľkú Noc budeme stráviť spolu ako rodina.Ráno šibačka a oblievačka a potom p obede hladanie vajíčok.Už len dúfať,že bude pekné slnečné počasie.

4. apr 2022

Veľkú noc budem tráviť s mojím láskami...

4. apr 2022

Veľkú Noc strávime ako rodina keďže náš predčasník bol na Vianoce ešte v nemocnici a nemohli sme byť spolu tak tieto sviatky budeme konečne spolu cela rodina ♥️

4. apr 2022

Veľkú noc strávim určite so svojou rodinou a tiež s novým členom našej rodiny, konečne chlapom - kupačom po toľkých babach 😊

4. apr 2022

Ahojte, keďže manžel bude cez sviatky pracovať, budem viac menej s deťmi sama. Upečieme linecké koláčiky a barančekov (pre nás, prababičku a pána farára 🙂) pôjdeme do kostola posvietit veľkonočné jedlo a napokon sa budeme tešiť na šibačov ☺️ baranka sme už piekli, keďže som dostala formu, tak sme museli s deckami natrénovať vopred 🐑

4. apr 2022

Konečne budem môcť ísť do kostola na veľkú noc, lebo už dva roky nebolo možné sláviť vigiliu v kostole a teším sa že manžel bude s nami celé dni doma.

4. apr 2022

Ja keďže mám 3 princezné budem s nimi spoločne piecť nejaké dobroty, vymaľujeme vajíčka, tento rok by som chcela upiecť aj barančeka a budeme očakávať kupačov ☺️

4. apr 2022

Pevné verím, ze budeme konečne zdraví a Veľkú noc strávime v prírode 👨‍👩‍👦‍👦

4. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť u babky a dedka, kde sa po dlllhom čase stretneme všetky tri sestry, všetky vnúčatá od 3 mesačného po 13 ročného 😘😍 uz teraz pripravujeme vajíčka, korbáčiky, plánujeme koláčiky 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

4. apr 2022
Autor komentár zmazal

Tohtoročné sviatky budeme rozbehaní, keďže posledné dva roky sme boli doma. Tento rok obeháme rodinu, navaríme chutné jedlá a snáď si v pondelok užijeme aj grilovačku ak vyjde počasie. 😊

4. apr 2022

Tento rok ideme za rodinou na východ, keďže žijeme v Ba a všetkých máme tam. Tešíme sa hlavne na domáce tradičné jedlá a drobec sa teší ako pooblieva babky, už je pripraveny 💙

4. apr 2022

Tak plány ako plány. Uvidíme čo odporučí pandemicka komisia a podľa toho sa samozrejme zariadime. Ale asi to budú prvé šibačky pre dcérku,takže uvidíme,ako to ešte s manzelom vymyslime 🙂

4. apr 2022

Velku noc stravime rodinne s detmi, pri peknom pocasi prechadzka, upecieme si baranceka,sdcerou ozdobime vajicka, v pondelok navstivime rodinu. 🙂

4. apr 2022

Velku noc stravim s rodinou,napeciem,navarim spolu s dcerou, vybehneme na jarnu prechadzku 😊

4. apr 2022

Od rána budem stáť pri sporáku, aby mali mali moji 4 muži, čo jesť 😂, od sporáku odskočim k vysávaču, stihnem si pocvičiť, a potom si dám spánok s mojim najmenším 😂

4. apr 2022

Ja si plánujem cez Veľkonočné sviatky hlavne oddýchnuť, lebo potrebujem trochu "vypnúť" od práce, ponáhľania sa a podobne. Verím, že bude pekné počasie a strávime čo najviac času vonku v prírode. Ale samozrejme, časť voľných dní strávim aj upratovaním a chystaním rôznych dobrôt pre rodinu.

4. apr 2022

S mojou rodinou ak počasie dovolí vybehneme do prírody.

4. apr 2022

Milujem varenie😊od zistenia diagnózy SM používam iba kvalitne potraviny z DM a vo výhre sú samé dobroty ❤️❤️

4. apr 2022
mravenek
AMBASÁDORKA

Verím, že sviatkom bude priať počasie a my si urobíme nejaké pekné výlety s dobrotami od DM 😉 a keďže sme doma štyri ženy, tak čakáme poriadnu nádielku vody 😅💙

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime s rodinou, napecieme si koláčiky, dobre jedlo, vyfarbime vajíčka a budeme si užívať pohodicku. 👨‍👩‍👧‍👧

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime v rodinnom kruhu v pohodliu domova, dcérka má teraz 20 mesiacov tak sa veľmi teším akú bude mať radost z veľkonočnej výzdoby a pečenie baranka 🙂 len dúfam že sa umúdri počasie aby veľkonoce neboli na snehu lebo to u nás este dva dni dozadu tak vyzeralo 😊😇 Inak keď budeme zdraví a bude priat počasie, tak to si ich užijeme najviac. ♥︎

4. apr 2022

Veľkú noc budem tráviť v kruhu svojej najbližšej rodiny. 🍀❤️❤️❤️

4. apr 2022

Veľkú noc strávime spolu s rodinkou a v dáme na terase oblievačku chalani proti babám 🎉

4. apr 2022

Testovanie by ma veľmi potešilo 🙂. Na Veľkú noc budem čakať sibacov a snáď bude pekne tak sa podarí vyjsť aj trochu mimo domova do prírody 🌄🍀🙂.

4. apr 2022

Testovanie by ma veľmi potešilo😊

4. apr 2022

Keďže vyzdobené už máme vonku aj vo vnútri tak si budeme užívať sviatky v kruhu rodiny a tieto dni si môžeme dovoliť stále niečo zobkať preto by nás výhra potešila. 🤩

4. apr 2022

My veľkú noc trávime niekde vonku.najradsej sa prechádzame po lese.zbalime si naše napečené dobroty.drobcov stále poteší nejaký dobrý koláčik s ktorým mi pomáha môj 6 ročný syn, ktorý veľmi rád pečie a hlavne zdobí koláče.no a samozrejme sa teším ako má vysibe 😃

4. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť s blízkymi , a drobec pôjde doobeda s tatinkom vyšibať všetky dievky v rodine 🤗

4. apr 2022

Veľkú Noc strávime všetci spolu: naša malá trojčlenná rodina, ale navštívime aj celú ostatnú veľkú rodinu 🙂 Napečieme si nejaké dobroty, pôjdeme sa poprechádzať a samozrejme nesmie chýbať šibačka, malý sa už určite teší ako pôjde s tatinom 🙂

4. apr 2022

Toto bude prvá veľká noc ktorú budeme tráviť spolu ako rodina 🙂 mali sme v pláne ísť na pobyt ale nenašli sme toho veľa voľného 😁 tak ja budem doma čakať na kupacov ,kým moji chlapci pôjdu kúpať 😁🙂

4. apr 2022

Prvý krát ideme na veľkú noc na dovolenku 🙂 takže nohy vyložené , teplo , slnko a more 🙂 tešíme sa 🙂

4. apr 2022

Dobrý večer prajem

Tohtoročné veľkonočné sviatky budú pre nás špeciálne 🙂 budem ho tráviť s mojim budúcim manželom a mojim 6,5 m synčekom . V apríli oslavujeme narodeniny môjho otca, môjho snúbenca a mojej svokry, plus ešte Veľká noc. Všetci sa už tešia na nášho malého sibaca, ktorý ma ekzém a alergiu, čiže stravujem sa iba bio produktmi. Nakupujem ich iba v dm, je tam najväčší výber a vždy tam strávim najviac času 🙂 toto testovanie by ma veľmi veľmi potešilo ❤️

4. apr 2022

zrovna vcera sme si rezervovali velkonocny pobyt na chalupke na Liptove. Och, ako sa len tesime. Drevenicka, krb vo vnutri, ohnisko vonku, nedaleko lesa, hned nad potokom. Nevieme sa dockat 🙂

4. apr 2022

Ja sa budem tesit a uzivat si ze moj manzel bude konecne s nami doma ❤️ Ziadne vajco ani sibacka nam ho nenahradi 🙂

4. apr 2022

Tohtoročnú veľkú noc strávime 1x vo štvorici. Plánujeme aj návštevu mojich rodičov a svokra… taktiež pôjdeme do cerkvi nechať si posvätiť klasické veľkonočné jedla, ktoré nesmú chýbať na našom veľkonočnom východniarskom stole (páska, hrudka, šunka, polnina, klobásky, cvikla, vajíčka) …. Neviem prečo, ale čím som staršia mám veľkonočné sviatky omnoho radšej ako Vianoce. … snáď bude príjemne teplúčko a využijeme ten čas na to, aby sme boli spolu aj niekde v prírode.

4. apr 2022

Určite ich strávim v kruhu blízky a budem sa tešiť ako môj syn kupač bude oblievať a šibať všetky ženy v rodine robí mu to veľkú radosť 🙂

4. apr 2022

Keďže bývame ďalej od zvyšnej rodiny, určite Veľkú noc strávime s manželom a deťmi u našich a pozrieme aj svokrovcov. V kuchyni našich ale aj u svokrovcov sa cítim ako doma a mamina či už svokra mi necháva voľnú ruku a často jedlo pripravujem ja. Balíček DM Bio potravín by som vedela určite využiť a pripraviť z daných potravín naozaj chutné a oku lahodiace jedlo 😊😊😊

4. apr 2022

Nase sviatky travime inak,travime ich po osisli,lebo ich mame posunute podla julianskeho kalendara,ale pripravy su o to krajsie.Pretym predvhadza post ako od jedal i telu sa da zabrat.Postne teda aj veganjedla kupujem najma v Dm,kde najdem to co hladam.Tento roku bude uz piskotka,mozno aj chodit tak pride aj s kosickom.A na posilnenie by padli vhod produkty od Dm.

4. apr 2022

Ahojte ❤️Veľkú Noc strávim zo svojimi láskami s ktorými teraz momentálne niesom keďže z jednou z nich so synčekom Martinkom som v nemocnici 😔🙏verím že sme čim skôr doma všetci spolu a o to viac si Veľkú Noc užijeme 🙏❤️ Teším sa na pečenie koláčikov , našej tradičnej veľkonočnej praženice zo žihľavou,klobáskou ,slaninkou ktorú si vždy všetci vychutnáme na raňajky vo Veľkonočnú nedeľu ❤️

4. apr 2022

Na velkú noc budem s mojou rodinou

4. apr 2022

Ahoj Koník, Ahoj kamka Dmka,
Tohtoročná Veľká noc bude pre nás zase úplne iná ,nová. Nás synček má 1,5 roka tento mesiac a tým pádom budeme všetko zažívať tak inak ako obvykle. Chystáme si už výzdobu, sám v detskej izbe našiel miesto na zajka s korbáčom, a dokonca mi ukradol z kuchyne aj veľkonočný obrus 😀 budeme maľovať vajíčka, teda to vyskúšame, a keďže je to malý pomocník aj v kuchyni,tak si určite upečieme samé dobroty ❤ veríme, že nám vyjde počasie a užijeme si tieto krásne sviatky a rodinkou ❤

4. apr 2022

Tento rok, vlastne tak ako aj po iné roky od kedy bývame s manželom v spoločnej domácnosti. Každoročne nás čaká návšteva rodičov a starých rodičov. Taktiež každý rok vyzdobíme dom veľkonočnými dekoráciami, aby sme si navodili atmosféru Veľkej Noci a tiež nesmie chýbať tradičné jedlo, koláče a šibačka od môjho malého nezbedníka. Verím, že sa už šťastie usmeje aj na nás a vyskúšame zdravé dobroty. 🍀 Prajem krásne a požehnané sviatky 😊

4. apr 2022

Na velkonocne sviatky sa najviac tesim, ze budem so svojou rodinkou kedze som na rodicovskej a manzel travi velmi vela casu v práci tak dufam,ze aj ja si konecne trosku oddychnem a budeme travit cas vsetci spolu 🙂

4. apr 2022

Na Veľkú noc budem s mojou rodinou, vyzdobíme, navarime, pôjdeme na obrady do kostola a na prechádzku do prírody. Navštívime mojich rodičov, mamina bude variť pečené plnené jahňa, veľká mňamka. V pondelok ma moji chlapi oblejú, zase nebude na mne ani nitka suchá, ale tak to má byť .Budem spokojná a chlapci tiež.

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme doma,s mojimi najbližšími ,deťmi,vnúčatkami a s celou rodinkou. Tak ako každý rok pripravím veľkonočné dobroty,údené ,syry , slanú vianočku a pod. Na Veľkonočnú nedeľu to svätíme v kostole a potom všetci spolu papame.

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme travit doma s dcerou a manzelom. Upecieme si kolac, urobime šalát, rezne a budeme chillovať. Kedze momentalne staviame nas vysmivany dom, upustili sme z cestovania, navstevovania restauracii atd. Preto si kazdy den varime doma, aj z potravin zakupenych u vas v DM... dzemy mate fakt brutalne. Najlepsie na ranajky k vianocke 👌 🤤❤️

4. apr 2022

Veľkú noc strávim so svojou rodinou doma. Tento rok bude výnimočná, pretože už budeme štyria, takže to bude zaujímavé. Aj z tohto dôvodu, si nerobíme žiadne plány. No počas kojenia, prebaľovania a uspávania si určite nájdeme čas na veľkonočnú omšu, prechádzku v prírode, spoločenské hry a samozrejme na vychutnávanie fajnových, doma uvarených a upečených maškrtiek. Predstava je to pekná, uvidíme aká bude realita. Držte palce, nech sa nezbláznime 😂

4. apr 2022

Sviatky strávime doma s rodinou🤗 najmenší šibač už má pripravený korbačik a pôjde vyšibať a vyoblievať babky .
Dúfam že vyjde aj počasie a pojdeme sa prejsť alebo bicyklovať aby sme trošku spálili to všetko jedlo 😋

4. apr 2022

Opäť budeme cela rodina pár dni spolu, je to krásne a som vdacna, že spolu môžme tráviť sviatky. Čo ma čaká? Zaobstarať si kúzelníckych klobúk ako vždy a šup do kuchyne. Mamina je diabetička, muž vegetarián plus dieťa vo vývoji. Spojiť tieto výzvy do chutných pokrmov dá zabrať, avšak na druhej strane ma to posúva vždy ďalej vytvárať niečo nove, nepoznané 🥰🥰🥰 najväčším odvdacenim sú potom prázdne taniere 😋😋 a určite stihneme aj nejaký krásny spoločný výlet

4. apr 2022

Velku noc stravime prvykrat na dovolenke s nasim 3mesacnym babatko🤗

4. apr 2022

Na sviatky sa, ako už tradične pokúsime stretnúť s čo najväčším množstvom rodinných príslušníkov 🙂. Je to trochu "časový maratón" a chce to veľa logistiky, ale nakoniec to vždy stojí za to, pretože rodina pokope je NAJviac a sviatky sú len dobrým dôvodom tieto stretnutia zorganizovať. Veľmi sa teším, že náš drobec si už užije atmosféru naplno a vyteší sa z vykúpaných dobrôt. Bola by som najradšej, keby boli v podobnom duchu ako avizované testované produkty, ale som realista 😀 Babky nakúpia čoko-vajcia a dieťa bude nezastaviteľné 🙈 🙊

4. apr 2022

Určite ako rodina spolu pôjdeme niekde do prírody tentoraz však uz ako 4 členná rodina❤️ dcérka miluje vylety na hrady tak ak bude priať počasie isto sa na daky vyberieme 😉

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky stravim tým že sa budem starať o naše dva poklady, dvojicky chlapcov ktorí budú mať dva mesiace.

4. apr 2022

Veľkú noc strávim v pohodlí domova s celou rodinou, budem sa teším s ich pritmnosti, spolu s deťmi pri vynikajúcich jedlách a koláčikoch

4. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim so svokrou, švagrinou, svojou 1/2 a našim drobcom ešte v očakávaní - termín máme po sviatkoch, tak uvidíme, či bude syn zvedavý na svoju prvú oblievačku a bude ju chcieť vidieť osobne, alebo si ju ešte užije v brušku. 🍀🤰♥️

5. apr 2022

Sviatky stravime doma, po dvoch rokoch aj v kruhu najblizsich🤗

5. apr 2022

Veľkú noc si užijeme doma v kruhu rodiny. Budeme oddcyhovat a užívať si spoločné chvíle. Sme v očakávaní druhého bábätká tak možno na veľkú noc sa nám vypýta aj na svet.

5. apr 2022

Veľká noc bude v kruhu rodiny turistiky atd ❤️
Tešíme sa

5. apr 2022

Sviatky si užijem so svojimi najbližšími. Niečo chutné navaríme, napečieme,jarne vyzdobíme byt. A určite nebude chýbať výlet do prírody.

5. apr 2022

Veľkú noc strávime doma v kruhu rodiny. Pôjdeme spolu so skoro 3 ročným synom a 8 mesačnou dcérou na omšu do kostola✝️. V pondelok otec+syn pôjdu vyšibať babky, dievčatá v rodine, susedky a budeme hľadať v záhrade ukryté čokoládové vajcia (aj keď to nie je práve slovenská tradícia). Dúfam, že bude čas aj na kratší výlet do lesa🌲🦌🐗

5. apr 2022

Veľkú noc budem tráviť s rodinkou.Budeme niečo fajne kuchtit so synčekom, ktorý mi strašne rad pomaha v kuchyni. Má 4 roky a je to moj veľký pomocník 💙 Rad skúša nové mnamky a teší sa, že niečo nové vyskúša. Na Veľkonočný pondelok pojde s ockom šibať po rodine a bude sa tesit čo dostane.

5. apr 2022

Už sa veľmi teším na Veľkonočné sviatky, lebo môžem variť aj piecť všelijaké zdravé dobrotky pre rodinu- ale hlavne pre vnúčatá. Pôjdeme spolu peši aj na menšie výlety po okolí- keď to počasie dovolí. Pred sviatkami ešte s vnúčikom "vyrobíme" nejakú Veľkonočnú výzdobu z drevených konárov, z papiera a pod. ako aj minulý rok.

5. apr 2022

Veľkú noc budem tráviť doma s rodinou. Vyzdobíme dom.Upečieme ako každú Veľkú noc baránka na slano s údeným mäsom. Počas veľkonočného trojdnia pôjdeme do kostola. Vyšibať príde rodina

5. apr 2022

Na Veľkonočné sviatky sa už veľmi tešíme. Po dvoch rokoch izolácie sa konečne stretneme širšia rodina. Nebudú chýbať dobroty mojej mamky a svokry. Určite upečiem jarný rez, obľúbený koláč môjho manžela. Najstarší syn sa teší hlavne na veľkonočný pondelok, pretože už má plány ako investuje vyšibané eurá🙂 dcéra Magdalénka sa teší menej🙂 🙂 prvýkrát bude tento rok šibať aj treťorodeny Dominik. Verím že počasie sa do Veľkej noci umúdri a krásu týchto sviatkov umocnia slnečné dni aby sme s Magduškou po výdatnej šibačke a polievačke neľahli so soplikom🙂

5. apr 2022

No tak sirek, vajickova hrudka, salamky a kolaciky u nas nesmu chybat. V nedelu chodievame do kostola a v pondelok syn chodi olievat kamaratky a my tri baby cakame tiez na svojich olievacov. 😁😁. A jasne ze navsteva ku babke.

5. apr 2022

Na Veľkú noc sa tešíme... strávime ju všetci doma spolu, užijeme si tie dni voľna, tieto spoločné chvíle máme radi. Niečo spolu napečieme, uvaríme, budeme hrať spoločenské hry a čítať knihy. Keď bude pekné počasie, tak naše spoločné obľúbené dlhé prechádzky a sem tam sa k nám pripojí aj babka 🙂 A naše pečenie rád skúša aj dedko 🙂 Veľmi radi vyskúšame nové veci a tieto z DM vyzerajú super 🙂

5. apr 2022

Táto Veľká noc bude trocha iná, pre mňa viac oddychová 🍀🤗 čoskoro budeme mať druhé bábätko takže ja sa chystám byť v kľude a dobre sa najesť, užiť si prechádzky v prírode s rodinou 😁 pôjdeme k mojim rodičom, k svokrovcov... Miško si užije babky a zase naopak oni jeho 🙏 budeme všetci spolu na čo sa veľmi teším, tieto chvíle sú najvzácnejšie ❤️ môj šibač sa nevie dočkať 😍

5. apr 2022

veľkú noc strávime v novom domčeku čo sme kúpili, príde ku nám rodinka na návštevu

5. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť niekde na výlete. Ešte sa rozhodujeme kam presne pôjdeme, ale vyzerá to na Zveropark 😊

5. apr 2022

Veľkú noc strávim s manželom a našim 8 mesačným synčekom. Podnikneme aj nejaké návštevy rodiny, ak bude pekné počasie, vyjdeme si na nejakú dlhšiu prechádzku do okolia (bývame pod Tatrami 😍) a fajne sa napapáme tradičných veľkonočných jedál 😊
Čo sa týka dm produktov, radi ich vyskusame, nakoľko dm bio produkty patria medzi naše obľúbené a do dm-ky chodíme často, či už kvôli drogérii ale aj potravinám 😉

5. apr 2022

Ahojte.🙂 Veľkonočné sviatky strávim so svojimi blízkymi, s rodinou. Detičky sa tešia na šibačku a hlavne na to, čo si vyšibú - sladkosti a nejaké peniažky.🙂 U nás patrí k Veľkej noci aj slávenie v kostolíku, budeme chodiť aj na sv.omše a obrady. Osobne sa teším aj na voľno, aj to vyjde, budem mať 5 dní voľno. A teším sa aj na pečenie - linecké koláčiky sme už napiekli, ešte urobíme košíky a možno nejaký rez.🙂

5. apr 2022

Tak ako vždy, aj teraz pôjdeme do kostola a potom sa stretneme s rodinami, tento rok to bude iné len v tom, že všetko vníma aj môj syn, ktorý má rok a pol, takže bude každého veselo šibať a polievať.

5. apr 2022

#test_dm37
#konik_testuje
Krásne ránko🤗
Sviatky veľkej noci strávime ako rodina spolu, oblievačka od našich chlapcov (tatino, syn 9 rokov a najmenší 17 mesiacov🙊)
Niečo dobré si upečieme, koláčik a medovníčky... Tieto sviatky berieme skôr ako také spoločné trávenie času 🥰 Oblievanie moc radi nemáme, starší syn dokonca ani moc oblievať nechce😁 Radi si spolu pozrieme rôzne rozprávku, film alebo zahráme stolovky 😁
Skrátka také pohodové dni 🤗❤️

5. apr 2022

Velkú noc strávime s rodinkou s dcerkou ktorá ma rok a 9🌜 si upečieme baránka a dalšie dobrotky 🙂🙂🙂 ocko pôjde okupať rodinu a my ho budeme spoločne čakať a prídu sestra s detičkami a mamina s bratom a takto sa spoločne zídeme 🙂🙂🙂máme strašne radi takéto chvíle kde sme všetci polu na fotké sestrine detičky už veľký kupačiii 🐣🐥🌼 a naša princezná Eliška ❤

5. apr 2022

A manželom sme obaja z rôznych kútov Slovenska a preto sviatky chceme stráviť s oboma rodinami. Najskôr navštívime jednu na východe a potom druhú na Liptove. Mame doma aj mini kupača a preto sa už teraz teším ako s tatinom vyrobia korbáčik a pôjdu vyšibať obe babky, prababku, vsetky tety, sesternicu aj krstnu 🥰

5. apr 2022

Na velku noc sa chystame byt s babkou a sestrinou rodinou, cize nas bude celkom velka partia. Nesmu chybat tradicne jedla ako sunka so salatom, sladky zdobeny barancek a samozrejme kopa zdravsich kolacikov. Peciem bezlepkovo, hlavne z pohankovej, ryzovej a inych jednodruhovuch muk a na sladenie pouzivam hlavne med, datle a javorovy sirup.

5. apr 2022

Veľkú Noc strávim doma so svojou rodinkou (s mužom a synom). Bude to naša prvá spoločná Veľká Noc❤

5. apr 2022

Na veľkú noc sa tešíme, zdobíme celý dom, s malou veľa tvoríme, vystrihujeme zajkov, kuriatka, vajíčka maľujeme, najviac sa teší keď chodí po dvore s košíkom a hľadá vajíčka v kríkoch v tráve pri kvietkoch, budeme piecť a nesmie chýbať aj veľkonočný baran, tešíme sa na rodinu že budeme všetci spolu 🐣🌷

5. apr 2022

stretneme sa celá rodina,tak ako na Vianoce tak aj na Veľkú Noc,každý niečo upečie,navarí a pohodička zaručená
ja osobne sa chystám piecť lineckych zajačikov a tartaletky

5. apr 2022

Veľkú noc strávime doma ako každý rok a snáď už tento rok budú chodiť deťom aj kupači tak bude konečne sranda a aj plač😆

5. apr 2022

Tento rok budeme travit cas doma, s mojimi babami dvojickami sa isto nudit nebudeme, vymyslime dake vylet do zoo, turistiku a urcite si daco dobre upecieme spolu 👌💯

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s rodinou: synom, manželom a mojimi rodičmi. Máme viacerí narodeniny, tak bude aj mala oslava.

5. apr 2022

Veľkú noc strávim a rodinou, s Tomáškom budeme vypekať naše osvedčené recepty, potom niečo donesieme na výmenu aj k rodičom. Oblievačka v pondelok tiež musí byť 😄

5. apr 2022

Dobrý deň, veľkonočne sviatky začíname v piatok pôstom. V sobotu pečieme veľkonočnú babu a koláčiky. Poobede ideme na dlhú prechádzku a nazbierame prúty na korbáče. V nedeľu navarim slávnostný obed, poobede manžel pletie korbáče a potom sa stretávame s priateľmi pri pohári dobrého vínka a maškrtách, ktoré pripravím. ( Manžel nám vyudil šunku, tak budeme koštovať). V pondelok chlapi šibú a oblievaju ,ja čakám doma na šibacov.

5. apr 2022

Velku noc stravime v prirode 🌹celá rodinka.ak bude svietit slniecko urcite nieco ugrilujeme a ak nebude pekne tak sa len vyberieme niekde na výlet 🤗.DM výhra by nás potěšila nakolko tam svojim detom často nakupujem🌹

5. apr 2022

Dobry den, tento rok budem prvykrat travit sviatky so svojou dcerou a manzelom. Bude to velka zmena, ale velmi sa na sviatky tesim;)

5. apr 2022

Chystame sa k babke na dedinu… aby si mama trochu oddychla, lebo babka jej s laskou a so ziariacimi ockami velmi rada pomoze s prvymi vnucatkami… urcite si pripravime aj mnoho dobrot, aby sme si tieto sviatky sprijemnili ☺️ Uz mame aj korbac, aby sme vysibali aj prababku 😁

5. apr 2022

Veľkú noc máme každoročne spojenú s prvou opekačkou a tento rok nebude výnimkou. Naša Veľká noc nie je tradičná, ale hlavná myšlienka ostáva - oslava jari! Už sa tešíme ;)

5. apr 2022

Sviatky jari trávime už tradične s naším 82rocnym dedkom (môj ocko) ku ktorému prídeme na Veľký piatok.. S manželom a našimi 14rocnymi chlapcami,-trojickami si pripravíme tradične veľkonočné dobroty, sme z východu takže vajecna hrudka, plnka, šunka, klobása, vajíčka, chren cvikla a upečieme obľúbené zákusky. V nedeľu príde k nám z Pezinka aj brat s manželkou tak určite si niečo ugrilujeme a nesmú chýbať rezne so šalátom.. A aby nám vytravilo, stihneme aj nejaký výlet do prírody,.... výhra by nás veľmi prevelmi potešila, dm produkty pravidelne kupujeme tak možno teraz sa na nás usmeje šťastie a spestrime si nimi tieto sviatky jari

5. apr 2022

Veľkú noc strávime rodinka spolu s našimi chalanmi, nachystáme si tradičné veľkonočné dobroty,ale v zdravšej verzii a budeme sa venovať jeden druhému, prechádzky, spoločenské hry,možno aj nejaký výletík do blízkeho okolia.Hlavne v zdraví a v pohode. 🐇🐣🥰A Váš balíček by nás veľmi,ale veľmi potešil 🙏🙂

5. apr 2022

Tento rok strávime s manželom úplne novú Veľkú noc- s našim polročným synčekom. Doma si pripravíme tradičné jedlo, mám v pláne skúsiť pripravit aspoň tri druhy kolacikov, a mäsko sme objednali od overeného zdroja a predajcu. Síce náš stôl asi bude štedrý ale hlavne je, že budeme spolu, už traja ☺️

5. apr 2022

Veľkú noc strávim s mojím manželom a synčekom. Pôjdeme navštíviť aj dedka 🙂 Manžel pripraví syrek a ja nejaké zákusky . Aj košík s jedlom dáme požehnať 🧺

5. apr 2022

Tešíme sa, že si navštívime po dlhom čase rodinku, vystiskame sa poriadne a strávime spolu pekne chvíle 🙂 samozrejmosťou sú milované medovníčky, tak budeme niečo aj spolu piecť. Budeme tráviť najmä spoločne rodinné chvíle ♥️

5. apr 2022

Ako každý rok aj tento budeme najprv s mojimi rodičmi a potom zo svokrovcami 💓veľmi sa teším na každý jeden úžasný sviatok strávený s rodinkou. Podľa mňa sú to chvíle ktoré si treba užívať a uložiť si spomienky hlavne deti na starých rodičov. Keďže nikdy neviem kedy sme tu posledný deň. 💕 Ja uvarím upečieme aj doma keďže mam moje krásne 4 detičky ❤️

5. apr 2022

Tento balík by nás veľmi potešil. Milujem variť a piecť a milujem variť a piecť zdravo,fit, chutne. Odľahčené verzie jedál,dezertov. Stravujem sa takto už veľmi dlho no odkedy mám aj syna preferujem bio kvalitu. Nákupy potravín z DM máme radi všetci. Celý tento balíček by nám spravil neskutočnú radosť. S ranajkovou kašou by som sa rozdelila s maminou ktorá tiež prešla na zdravú stravu kvôli zdravotným komplikáciám a ja sa jej to snažím spríjemniť a ukázať že aj zdravé jedlo vie byť chutné.

A veľkonočné sviatky plánujem stráviť s najbližšími ❤️ja,manžel,syn a moji a manželovi rodičia. Milujem veľkú noc. Farby a vôňu jari a aj pečenieeee🐇💛🌸🌷🥚

5. apr 2022

Veľkú noc strávime doma, počkáme si na šibača, keďže tento rok sa to už konečne normálne dá 😉. Naša princezná si užije prvú ozajstnú šibačku.

5. apr 2022

Balíček by nás veľmi potešil, snažím sa rodine variť s čerstvých surovín, keď sú v bio kvalite o to lepšie , jedlo s čerstvých surovín je oveľa lepšie, zdravšie a všetkým nám chutí .Na veľkú noc vždy pripravujeme zemiakový šalát a rezne s kuracích pŕs alebo karé , na studenú misu uvarené vajíčka na tvrdo, zeleninu, údenú šunku🙂

5. apr 2022

Velku noc stravime v kruhu rodiny, prvy krat skusime vyfuknut a vymalovat vajicka, nieco sladke si upecieme a chlapci (5r a 1r)pojdu vysibat babky😊🐣🐥

5. apr 2022

Veľkú noc strávime návštevou mojich rodičov, kde moja maminka nachystá na stôl zajačika a iné dobroty. Verím, že aj zdravé 🙂 A snáď náš babinec tato a dedo aspoň trochu vykúpe a ňavoňavkuje... DM bio produkty milujeme, aj moje malé dcérky, kt. mi rady pomáhajú s varením 😉

5. apr 2022

Dobry den. Velku noc stravime v kruhu nasej rodiny. Syncek bude hladat v pondelok cokoladove vajicka a vysibe dievcatka. Dm produkty kupujem lebo ich proste zboznujeme❤️❤️❤️❤️

5. apr 2022

Tento rok si konecne uzijeme Velku noc tak ako sa patri,s nasim 5 rocnym kupacom. Posledne dva roky sibal len "online" kedze covid. Tesim sa,ze sa vraciame do normalu, tazke roky su za nami kedze sme nase starke chranili ako sa dalo. Lubime ich a nechceme o ne prist. A samozrejme tesime sa na vypekanie kolacikov a varenie dobrot. Tak hor sa "sibi ryby mastne ryby" 🙂

5. apr 2022

My konečne 1x budeme čakať na šibačov s našou dcérkou 😍 upečieme linecké koláčiky,urobíme chlebíčky a deň D bude môcť prísť ❤️ samozrejme sa predtým poobzerame v zrkadle či sme čačane ❤️

5. apr 2022

U nás sa tešíme konečne môže môj synček zažiť šibačku a ja budem čakať malých šibačov z rodiny určite im prirpavím nejaké pohostenie a poobede si urobíme nejaký malý rodinný výlet 🙂 určite si užijeme celý predĺžený víkend 🥰

5. apr 2022

Veľkú noc strávim v kruhu najbližšej rodinky 😊 prvýkrát pôjdeme šibať s našim synom 😍

5. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť celá rodinka spolu. Moc sa tešíme 🙂 Napečieme koláčiky, budeme oddychovať 🙂

5. apr 2022

Velku noc stravime u svokrovcov spolu so vsetkymi manzelovymi surodencami a ich detmi. V nedelu sa u prababky robi obed, kde sa zide cela rodina - 25 ludi 🤣, na ktory sa vsetci tesia cely rok 🙂

5. apr 2022

Veľkú noc dúfam strávime rodinka spolu, upečieme koláčiky aj baranceka 🙂 a tak v pohodicke 🙂

5. apr 2022

S dceekami sa chystame k starym rodicom a spolocne planujeme ist na miernu turistiku na nedaleky Cachticky hrad. Spravime si piknik a neskor za odmenu niekam zajdeme na dobry obed a zakusok 😊

5. apr 2022

Tento rok čaká nášho malého fešáka prvá šibačka s tatinom, na ktorú sa veľmi tešia. Nesmie chýbať stretnutie s rodinou, kde si všetci pochutime na tradičných, ale aj netradičných špecialitách. Značke DM BIO sme verní a máme ju v obľube všetci v rodine, a práve preto by nás takýto balík plný dobrôt, ktoré viaceré ešte nemáme vyskúšané, veľmi potešil 🙂

5. apr 2022

Veľkú noc ideme s rodinkou stráviť v aquaparku v Poľskú, môj malý drobec miluje vodu, tak ho ideme prekvapiť ☺️ Samozrejme ráno budeme čakať šibačov, im ponúkneme napecene koláčiky - kiwi koláčik, dunajské vlny sa plánujú piecť ☺️

5. apr 2022

ak bude pekne pocasie tak niekde v prirode 🌲🌳 a samozrejme si upecieme nejaky dobry bezlaktozovy kolacik 🍰☺️

5. apr 2022

Pred sviatkami upečieme s deťmi koláče a počas sviatkov budeme doma čakať kupačov a pôjdeme na návštevu k babkam. Synček bude mať 2 roky tak už začina trénovať ako sa to robí. A nevynechame ani prechádzku v prírode ak to počasie dovolí

5. apr 2022

Veľkú noc budeme konečne tráviť vo svojom. S dcérkou Emkou určite upečieme veľkonočného baránka, muffiny. Emka sa už teraz teší na šibačov, ešte poriadnu oblievačku nezažila kvôli dôvodu. Určite pôjdeme aj na návštevu k rodine. 🤩💦🧁

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky mám v pláne stráviť s rodinou, upečieme si vianočku a k tomu si uvaríme údené. Plánujeme ísť aj na výlet tak dúfam, že bude pekné počasie. 🍀

5. apr 2022

Sviatky stravime s rodinou.Mam troch chlapcov, ktori sa tesia ako vsetky zeny v rodine vysibu. Takze sa doma moc neohrejeme a budeme chodit po rodine. Esteze byvame skoro vsetci v jednom meste, lebo by sa nam sviatky pretiahli na dva tyzdne 😀 a kedze najmladsi ma len 2 mesiace, budu zasa tie sviatky o nieco veselsie

5. apr 2022

Dobrý deň. Veľkú noc strávime spolu s mojou rodinou. Manžela, nás Filipko a rodičia. Pôjdeme do kostola,upečieme si nejaké dobroty ktoré máme radi. Velkočného baranečeka nám upečie švagor/ to je už taká tradícia u nás 🙂/. Moji chlapci pôjdu pooblievať sesternice,krstnú,babču, susedky atď. Tradičné sviatky ako si ich pamätáme a zažili sme aj my a chceme aby ich ich takto poznali aj naše deti v rodine.

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky stravíme v demenovej doline s manželom a synčekom s mojim bratom, jeho ženou a synovcekom. Každoročne trávime veľkonočné sviatky s rodinou na výlete, žiaľ tento rok sme prišli o našich najuzasnejsich rodičov 😢 budeme ich teda tráviť už len v takomto kruhu 😞❤️👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦

5. apr 2022

Určite budeme sviatkovat s manželom a dvomi dcerkami. Máme klasické Veľkonočné sviatky s návštevou kostola, sviatočným obedom a mlskami,ktoré si určite aj upečieme,robíme si nasu tradičnú Dobosku a staršia dcérka sa už teraz veľmi teší na oblievacku 😁

5. apr 2022

My budeme šibačku tráviť v kruhu najbližšej rodiny. Keďže tento rok očakáva moja dcérka šibačov prvý raz, budem určite piecť sladké aj slané. Veľmi sa tešíme 😊🍀

5. apr 2022

velku noc stravim s manzelom a synom. a konecne prvy raz bude doma aj kmotra takze sa pripoji k nam. samozrejme pojdeme k rodicom. a v tieto dni aj kostol.

5. apr 2022

Veľku noc budeme travit najprv spoločne my traja s dcerkou doma ,napečiem pracliky,babovku,muffiny a tradičnd velkonocne jedla plus klasicky studeny tanier a potom na velkonocny pondelok pojdeme poliat krstnu dceru a pojdeme k mojim rodicom a zvitame sa s mojimi sestrami ❤️😍

5. apr 2022

strávime ju s rodinou, ktorá pricestuje z Nemecka

5. apr 2022

Veľkú noc výnimočne strávim ležaním, ešte sa mi to v živote nestalo pri mojej akčnej povahe 🙂, ale 8. mesiac tehotenstva a moja gynekologička mi inak nedovolia. Malý je moje vysnené bábo, a za to ležanie mi stojí ! 🙂

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s mojou rodinkou a už sa na to veľmi teším. Spolu vyzdobíme byt, upečieme nejaký fajný koláčik, chystáme sa spraviť syrovú roládu a veľkonočnú tlačenku. Synček s manželom upletú korbáče, my s dcérkou im ich vyzdobíme farebnými mašličkami. Samozrejme nezabúdame na návštevu kostola a všetci sa spoločne tešíme zo Zmŕtvychvstania Pána Ježiša Krista. Nebudú chýbať stretnutia s ostatnou rodinkou.

5. apr 2022

Túto veľkú noc budem tráviť s manželom, dcérkou, a našim malým pokladom v brušku. Dcérka mi od mala veľmi rada pomáha v kuchyni, je to také naše kráľovstvo. Takže určite budeme vypekat klasické maškrty ako napríklad mazanec, ale určite budeme aj skúšať a experimentovať s novými receptami. V DM nakupujem ich bio potraviny veľmi rada, nakoľko sú naozaj super

5. apr 2022

Ahojte 😊. Musím sa priznať, keď som si všimla, že sa testujú tieto Dm dobroty, hneď sa vo mne prebudili všetky chuťové poháriky 😄. Veterníky, lievance, veľkonočná torta, metrový koláč… a za tým osviežujúci pomarančový džús. Presne viem, kde by som čo použila! ❤️.
V Dm nakupujem rada a pravidelne svoje obľúbené výrobky, ale niektoré produkty ešte nepoznám.
Máme krásnu veľkú rodinku (5 pokladov), takže to u nás poriadne “žije” 😄. Veľkonočné sviatky slávime hlavne v nedeľu, oslavujeme Zmŕtvychvstanie a v ďalšie dni trávime veľa času hrami a súťažami na záhrade, ideme na turistiku, deti sa tešia zo zvieratiek a krásnej prírody, trávime čas aj u starkej. A samozrejme túto atmosféru ešte umocňujú zdravé a chutné dobroty od maminky 😊.

5. apr 2022

Veľká Noc je pre nás najväčšou oslavou roka. Oslavujeme v rodinnom kruhu aj v kostole.
Tradičné aj netradičné dobroty k tomu odjakživa patria. Mamka si užíva všetko kysnuté, ocko masové a detičky ako inak sladké. Tento rok, i vďaka dlhému obdobiu pandemie a bolestnej vojny u susedov, si budeme oveľa viac vážiť jeden druhého a možnosť oslavovať a tráviť čas spolu.

5. apr 2022
Autor komentár zmazal

Veľkú noc strávime na Liptove, keďže nám to teraz kvôli chorobe nevyšlo. Užijeme si aquapark, prírodu a ďalšie atrakcie, ktoré tento región ponúka.

5. apr 2022

Veľkú Noc stravy dúfam s manželom a deťmi.pojdeme pozrieť obe babky, chalani si pôjdu vyšibať nejaké dobroty a budeme veľa spolu a oddychovať.ak bude dobré počasie určite zahrnieme aj nejaký výlet. dufam že to nebude pracovné 🙉🙊🙈u nás nikdy neviem či nám plány vyjdú 🙃

5. apr 2022

Veľkú Noc strávime veselo, najprv budú chystačky, vypekacky a v pondelok ako sa patrí šibačky, oblievačky po celej rodine aby boli babky, tetky, zdravé

5. apr 2022

Veľkú noc strávim doma s priateľom a ročným synom. Takže sa mám na veľkonočný pondelok na čo tešiť.

5. apr 2022

Sviatky budeme tráviť doma s našou dvojtýždňovou dcérkou ❤️ užívať si postel a šunku od rodiny 😁

5. apr 2022

Popravy krát strávime veľmi noc ako rodina ❤️ Keďže ocko bude mat v práci konečne volno tak pôjdeme s našou malou dcérkou na dlhšiu prechádzku koneční mimo domova 😄 veľmi sa tešíme

5. apr 2022

My sviatky stravime spolu a planujeme vylety do prirody, samozrejme podla pocasia.
Urcite s detmi upecieme medovniky a budeme si uzivat chvile volna. DmBio vyrobky kupujeme pravidelne, rada by som vsak vyskusala aj nejake ine produkty. Doma mame vzdy horcicu, kecup, natierky, ghee maslo🙂

5. apr 2022

Sviatky strávime spoločne s rodinou, keďže mám 3 šibačov doma, pôjdu šibať a ďaľšie voľné dni ak počasie dovolí vybehneme do prírody ☀️🐣🐇

5. apr 2022

Dobrý deň 😊
Veľkú noc strávim s najbližšími a už teraz sa teším na vypekanie a vyváranie s mojou princeznou ❣️😍
Ľúbi mi pomáhať v kuchyni a zároveň aj všetko spapkať❣️ verím že bude krásne počasie a pôjdeme sa aj poprechádzať do prírody aj s našimi psíkmi a navštívime určite aj rodičov a starých rodičov ♥️

5. apr 2022

Tohtoročná Veľká noc bude pre nás jedinečná, pretože budeme prvýkrát v trojici. Náš poklad Hugo bude oslavovať presne na Veľkonočný pondelok 10 mesiacikov! Samozrejme tatik mu uplietol korbáč a pôjdu pooblievať rodinu. Ostatné dni budeme tráviť v spoločnosti mojich rodičov a súrodencov. Veľmi sa tešíme a dúfame že aj počasie bude na oblievačku! 🙂

5. apr 2022
Autor komentár zmazal

Veľké plány na veľkú noc nemáme 😐 chystáme sa na chatu s našimi dcérkami a sviatky strávime v prírode, na prechádzkach, budeme si užívať ticho, kľud, načerpáme energiu a pozitívnu náladu 🥰

5. apr 2022

Tuto velku noc budeme travit doma,nachystame si velkonocne kolaciky, pripravime dobroty pre sibacov. Moji maly sibaci sa tiez nachystaju na sibacku. Ak bude pocas Velkej noci pekne pocasie,tak sa chystame na turistiku v nasom okoli, chlapci maju prechadzky radi,tak im trosku vyplnime cas zazitkami.

5. apr 2022

Túto veľkú noc budeme sláviť s radosťou, pretože nás syn Misko bude mať svoju prvú veľkú noc- samozrejme to ešte vnímať nebude, pretože ma iba 6m, no zato sa na tento deň spoločne všetci tešíme. A tatinko s Miškom budú velki šibači a pôjdu vyšibat dievčatá
Akurát počas Veľkej noci začíname s prikrmamy, čiže tieto produkty keby od vás vyhráme určite využijeme v plnom prúde a Misko vyzerá; že bude veľký papač, takže to bude naozaj zaujímavé. Veľmi sa tešime na obdobie zavedenia príkrmov. Nové ksichtiky, nové chute ❤️

5. apr 2022

Velkonocne sviatky stravime doma s nablizsimi a poobede pojdeme kuknut starkovcov🥰💜tesim sa na kazde sviatky v roku lebo su u nas symbolom pokoja lasky pohody. Ak to pocasie umozni doprajeme si aj prijemnu prechdzaku spolu s mamzelom a synom💙

5. apr 2022

Veľkú noc trávim v kruhu svojich blízkych pobeháme po návštevách, upečieme barančeka,necháme sa pooblievat aby sme boli krásne a zdravé 😂a potom kukame nejakú peknú rozprávku,niekedy vybehneme na nejaký výlet

5. apr 2022

My budeme Veľkú noc tráviť prvýkrát v 5 tici. 🙃 Plánujeme si užiť sviatky pobytom s babkou a dedkom, aby sme boli ako rodinka pokope. So staršou dcérkou určite vyrobíme kameňom privalený hrob, keďže oslavujeme doma kresťanskú podstatu tohoto sviatku. 🙃

5. apr 2022

Veľkú noc strávim s rodinou. Budeme pozerať rozprávky, jesť tradičné veľkonočné jedlo, upečieme si nejaké chutné koláče. A samozrejme keďže mám dve dcéry, tak budeme čakať olievačov/ šibačov. A hlavne si užívať pokoj a spoločné chvíle spolu.

5. apr 2022

Tento rok bude Veľká noc úplne iná ,ako ostatné 😘Pribudol k nám malý šibač.Konecne si aj tatik užije 🤣
Veľmi sa tešíme a veríme že aj počasie bude priať 👌
A teda všetko pekne zvládneme,upraceme,navarime,pohostime,pomodlime.

5. apr 2022

Budeme letieť na sviatky domov na Slovensko a strávime ich v kruhu rodiny 😊

5. apr 2022

Predovšetkým tráviť čas so svojou rodinkou, navštevovať kostol a prežívať Veľkú Noc spolu s Tým, ktorý sa z lásky obetoval za nás ľudí. Tešíme sa samozrejme aj na veľkonočné dobroty 😊

5. apr 2022

Tohtoročnú Veľkú noc strávim doma s rodinou. Bude to dcérkina druhá veľká noc a teda možno ju už aj pridu okápať nejakí kupači, tak som zvedavá ako bude reagovať🙂

5. apr 2022

Budeme u mojich rodičov po prvý krát s naším malým synom takže sa na to veľmi tešíme🙂

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky plánujeme stráviť s rodinkou u svokrovcov, ale aj s mojimi rodičmi na strednom slovensku odkiaľ s manželom pochádzame..Prežijeme ich aktívne, keďže máme v pláne ísť na hory, užiť si posledný skiapl a lyžovačku 🌞🤗

5. apr 2022

Každý rok sa tešíme na tieto sviatky, kedy môžeme byť spolu ako jedna veľká rodina doma. Spolu varíme, pečieme a chodíme šibať s malým šuhajom babky, prababky ☺️

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime doma s rodinkou - manžel bude mať konečne trochu viac času a voľno od trénovanie a futbalových zápasov. Niečo dobré si upečieme, oslávime bohoslužby a navštívime aj širšiu rodinu 😊

5. apr 2022

Tento rok to bude najkrajšia veľká noc. 🥚🐣🐰🌸Máme vymodleného, vybojovaného 4. mesačného synčeka. Bude to jeho prvá veľká noc a oblievačka. Už sa veľmi teším, ako ho vyfešakujem, dám mu korbáč do ruky a pôjdeme oblievať dievčatá. Samozrejme celu veľkú noc strávime s rodinkou 💚💛🤍
DM produkty by veľmi potešili, keďže väčšinu nakupujeme práve tam. Od potravín až po kozmetiku 💙💛❤️

5. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť u našej rodinky, konečne prídu domov manželovi bratranci z Česka a po prvý krát uvidia našu malú dcérku 😊 v pondelok sa chystáme do prírody 🥰 veľmi sa teším, že budeme konecne všetci spolu ❤️

5. apr 2022

Velku noc stravime s rodinou na východe, kde sú velkonocne tradicie oslavovane z celeho ❤ Produkty dmBio milujeme. Kazdy den ranajkujeme kase a pravidelne varime z potravin zakupenych v DM Drogerie Markt. Preto by nas balicek od dmBio velmi potesil.😍❤🌷

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s rodinou. Dcérka sa už veľmi teší na zdobenie vajíčok, ale aj pečenie dobrôt. Dúfame, že bude pekné počasie a spravíme si nejaký pekný výlet do prírody a zoberieme si určite so sebou aj nejakú zdravú maškrtu od DMbio 🙂

5. apr 2022

Dobrý deň,mi sa tešíme na sviatky strávené v kruhu rodiny najmä z našim maličkým prírastkom.
Produkty Dm Bio nepoznám,radi by sme otestovali čokoľvek.😊Ale kľudne aj všetko 😊

5. apr 2022

Dobrý deň, nakoľko som zdravotník a posledné 2 roky som sviatky strávila v práci, tento rok sa teším, že ich strávim v kruhu rodiny. Poznám len zopár produktov z DM a rada by som ich vyskúšala so svojou rodinou a podelila sa s nimi o nové chute Vašich výrobkov .Rada by som vyskúšala nejaky zákusok s použitím Vašich výrobkov.

5. apr 2022

Veľkú noc ako tradične stravime so svojimi blízkymi,výrobky DM bio,by nás potešili.

5. apr 2022

Velká noc bude tradičně na Oravě.. ALE letos poprvé po téměř 12 letech si ji rozpůlíme a budeme i v ČR. Těším se moc, protože to bude po dlouhých letech poprvé, co budu i s mou rodinou přes velikonoční svátky a děti i s jinými dětmi z rodiny 🙂 No a vyzkoušet k tomu DM Bio výrobky by bylo parádní! I kdyby to nevyšlo, DM Bio zůstaneme věrni i nadále, protože naše nákupní cestičky tam pro jídlo vedou každý týden. Vždy mě v tomto směru napadne věta: "Do DM drogerie nechodím pro drogerii, ale hlavně pro jídlo..."

5. apr 2022

Na velku noc budem s rodinou ako kazdy rok 🙂

5. apr 2022

Veľkú noc strávime ako vždy s rodinkou, s manželom, tromi dcérkami, svokrovcami a mojimi rodičmi. Niečo dobré a tradičné uvaríme, ja niečo dobré napečiem a potom vybehneme niekam von, ak to počasie dovolí. Produkty DM bio poznám, často aj niektoré kupujem, tieto som ešte neskúsila.

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s rodinou, doma v prírode a na návštevách 💗😊

5. apr 2022

Velku noc oficialne zacneme tradicnym rodinnym teambealdingom vo stvrtok- prazdninovy 1-dnovy vylet/turistika. Je nas cca do 20,spolu s detmi.
Potom tradicne prezitie sviatkov,stretnutia s rodinou,navsteva starych rodicov,polievacky...trosku rodinnej pohody🥰

5. apr 2022

Na velku noc sa už veľmi tešíme. Budeme zdobiť vajíčka pre šibačov a robiť jarnú výzdobu v dome. A potom v pondelok sa s dcérkou necháme vyšibať a obliať, aby sme boli zdravé a krásne a naši chlapci pôjdu vyšibať všetky dievčence čo poznajú. Popoludnie strávime spolu, ak bude pekne ideálne niekde v prírode.

5. apr 2022

Veľku noc stravim spolu s rodinou,upečieme si koláčik..pripravíme vajíčka pre kupačov a užijeme si sviatky.🙂

5. apr 2022

Tento rok sa nam konecne podari byt v kruhu rodiny tak si to uzijeme ♥️♥️deti sa velmi tesia na zajaca vraj pride a bude in rozdavat vajicka 🤣 nuz anglicko sa k nam priblizilo viac ako nase tradicie ..uz nas nema kto vysibat 🙆...tak ci onak upecieme kolacik posedime s rodinkou ak bude pekne urcite aj na teraske ♥️♥️

5. apr 2022

Tento rok stravim velkonocne sviatky s rodinou na vylete v banskej stiavnici ❤️
Prajem vsetkym pokojne sviatky plne lasky 🙏🏼🤍

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky budem tráviť spolu s manželom a mojím štvornohým miláčikom. Ak bude pekne počasie, pôjdeme sa aj prejsť do prírody/do hôr na turistiku alebo sa bicyklovať. Okrem toho plánujem samozrejme aj piecť nejaké zdravé chutné koláčiky, tie máme najradšej a ak mi vystane čas, pustím sa do čítania mojej novej knihy, ktorú odkladám už asi 2 mesiace.

5. apr 2022

sviatky budem tráviť so svojou polovičkou a našim štvornožcom asi niekde na horách. Aj keď nejeme živočíšne produkty, tak budeme mať podobné jedlo ako býva zvykom v našich končinách, len všetko v rastlinnej alternatíve. Aj zemiakový šalát bude a možno nejaký ten rezeň 🙂 pomazánka s medvedím cesnakom na nejakých chlebíčkoch a ešte uvidím.

5. apr 2022

Velku noc stravime v kompletnej zostave uz aj s nasim novym mladatkom u babky a dedka, ktori sa na nas vsetkych velmi tesia a radi sa s nami podelia o cast bezsennych noci, kedy do taktu hra prave mladatko 🙂

5. apr 2022

Dobrý deň veľkú noc strávim doma s priateľom a dcérou nemáme plány možno chlap pôjde obliať pár ľudí

5. apr 2022

Na Velkonocne sviatky sme sa poctivo pripravovali postom, preto sa velmi tesim, ze pre moju rodinku mozem uvarit a upiect tradicne dobroty. Pre dcerku to budu druhe sviatky v zivote, tak ich chceme so vsetkym, co k nim patri 🙂

5. apr 2022

Veľkú noc trávime celá rodina pokope. Ráno nás muž obleje, keďže sme 4 ženy, tak si nás pekne vychutna😬😆. Ešte vždy počkáme švagra so synovcom a potom ideme do hory sa prejsť. Pred Veľkou Nocou ešte upečieme s babami baranceka.

5. apr 2022

Mám
V pláne piecť domáci chlebík šalátik fajnové pomazanky a hlavne pomaly
Vyzdobiť snáď nám prežije výzdoba

5. apr 2022

na velku noc si chceme navarit nejake mnamky a uzivat si chvile s rodinou

5. apr 2022

Veľkú noc strávime s rodičmi aj synom 5 ročným a konečne s bratom ktorý prišiel po 4 rokoch z Anglicka. Napečieme si, nevaríme a strávime spoločnú chvíľu. Malý bude hľadať na záhrade sladkosti ako každým rokom 🥰 veľmi sa tešíme.

5. apr 2022

My si tento rok Veľkú noc užijeme rovno 2x. Raz doma s naším 4 ročným šibačom a koncom apríla u rodiny na východe, kam ideme na klasickú východniarsku svadbu a tešíme sa na babkinu najlepšiu veľkonočnú hrudku, údené mäsko, sladký koláč a zaváranú cviklu s chrenom. Už teraz sa mi zbiehajú slinky 🙂

5. apr 2022

Milá DM, ale ste mi dali. Aj keby ste ma zrovna nevybrali, po prezretí vašich fotografií produktov, ktoré sa budú testovať mi tečú slinky 🤦🏼‍♀️ Takže pre mňa opäť aj inšpirácia, čo pri najbližšej návšteve poputuje do košíka. Veľkú noc budeme tráviť konečne v kruhu rodiny bez všetkých opatrení. To je pre mňa momentálne najdôležitejšie. Takže zložka osadenstva na testovanie vašich produktov by bola 😁❤️

5. apr 2022

Veľkú noc strávim so svojou rodinkou. Vyzdobili sme si bývanie, dali do vázy bahniatka a navesali nane kraslice. Upečieme si veľkonočného baránka, nejaké zdrave sladké dobroty. Mam 22 mesačného syna, ktorý sa tesi ze maminku vysibe. A vlastne teším sa aj ja, na jeho radosť. Druhý synček ma mesiac a pol, takže on veľkú noc neeviduje ale doma nám je všetkým spolu veselo nielen na sibacku 😊😊😊

5. apr 2022

Prvýkrát v živote budeme Veľkonočné sviatky tráviť a našou dcérkou Karolinkou a ideme k starým rodičom, kde ju vyoblievaju a výživu jej starší bratranci a dedusko.

5. apr 2022

Vynimocne, pretoze budu prvykrat s nim❤️

5. apr 2022

Upečiem barančeka a nejaký koláč (dcérka 3r bude istotne pomáhať, rozbíjať vajíčka, miešať ...🙂 ), zafarbíme vajíčka, uvaríme šunku, natrháme si do vázy bahniatka alebo zlatý dážď, budeme spolu, oddychovať , pôjdeme navštíviť rodinu.

5. apr 2022

Veľkú noc som mala rada odmalička, hlavne olievacku a to poriadnu, aby som bola celá mokrá! ❤️ Aj dodnes sa tomu teším 😄 Tento rok ako novopecena mamička ju strávim s bábätkom a manželom v pohodlí domova. Možno s najbližšou rodinou. A samozrejme sa teším na veľkonočné jedlo 😋 raňajky, obed, večera to isté 😍 (nie, nemám 300kg 😆🤦‍♀️)

5. apr 2022

Veľmi sa teším na Veľkú noc konečne bude tá pravá bez žiadnych corona obmedzení kľudná pokojná.. Tesim sa na pravú veľkonočnú hrufku ktorá chutí len na velku noc, veľkonočné trojdnie.. Všetko ako má byť.. Uz len nech nam pocasie praje.. A ja vam prajem Pokojnú a milosti plnú veľkú noc ❤️

5. apr 2022

Dobrý deň Veľkú noc sa chystáme stráviť na našej chate s najbližšou rodinou ...je to miesto kde nieje tv, net ani signál takže to bude dokonalý oddych 🙂 dobre jedlo a nálada nebude chýbať 😊😊😊❤

5. apr 2022

Sviatky budeme tráviť v kruhu rodiny 😍

5. apr 2022

Dobrý večer, pre mňa je veľká noc o triedení myšlienok, trávenie času s ľuďmi ktorých mám rada a pohode 🙂 Určite pripravím domáce grilazky, nejaké fajne mäsko a budem sa co najviac venovať mojim blízkym. Naša malá rodina pozostáva aj z dvoch jazvecikov, určite nám budú sprijemnovat sviatky oni 🙂

5. apr 2022

Hlavne budeme oddychovať. Žiadny stres a domáca pohodička. Na to sa teším. Upečieme obĺubené koláčiky. Navštívime blízku rodinu. Produkty na testovanie vyzerajú zaujimavo. Radi vyskúšame.

5. apr 2022

Velku noc stravime v kruhu rodiny.Doobedu nas pridu vysibat svokor,moj otec,manzel,strykovia a bratranci a poobede planujeme rodinnu prechadzku a opekacku v prirode s priatelmi a rodinou.

5. apr 2022

Veľkú noc strávime v Zuberci s našimi 2 mesačnými princeznami ❤️ Bude to naša prvá spoločná rodinná dovolenka a neviem sa dočkať❤️

5. apr 2022

Unas sú to už druhé veľkonočné sviatky 🥰 ale jedine co sa zmenilo je ze sme prešli na zdravú stravu a veľmi vela chodíme kupovať produkty do dmka 🥰 viete koľko rôznych receptov sme našli s mužom 🥰 som veľmi rada ze tento rok budeme skúšať nové veci na veľkú noc piecť bude to naša premiéra ale tešíme sa a tiež nám to prospieva 🥰 🥰🥰

5. apr 2022

Veľkú noc strávim doma s najbližšími, pretože také chvíle sú pre mňa najvzácnejšie. Môže to znieť otrepane, ale je to tak!

5. apr 2022

Velku noc stravime doma s detickami, syn pojde popolievat babku a babicku, dcerka uz bude velmi dobre vnimat velkonocnu vyzdobu a pojdeme aj spolu vsetci na prechadzky 👨‍👩‍👧‍👦🥰

5. apr 2022

Veľkú noc trávime vždy v ZOO, pokiaľ nám vyjde počasie. Prvý rok ideme piecť barančeka, vyhľadávame recepty, tešíme sa . A hlavne sa tešíme na raňajšiu oblievačku do postele od tatina,...

5. apr 2022

Planujeme si užívať chvíle doma s mojím manželom a dcérkou skoro 2ročnou a a zvykneme chodiť pri peknom počasí do prírody, takže sa niekam určite vyberieme 🙂

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky trávime doma s rodinou. Snažíme sa ich prežiť hlavne po duchovnej stránke. Takže po dvoch rokoch snáď prežijeme osobne účastní liturgiu Veľkonočného Trojdnia v kostole a, samozrejme, vo svojom srdci. Ak nám to situácia a zdravotný stav dovolí, pôjdeme navštíviť moju mamu a svokrovcov.

5. apr 2022

Spravíme si s priateľom a dcérkou prechádzku k našej rodine kde trávime spoločný čas ❣️ samozrejme šibačka, oblievačka a všetko k tomu nesmie chýbať. Tradície ako sa patria 🙏

5. apr 2022

Keďže minulý Veľkonočný pondelok som strávila na pôrodnej sále , tento rok si Veľkú noc užijeme s našou jednoročnou dcérou. Verím, že nás obe tato vyoblieva a vyšibe aby sme boli po celý rok zdravé ❤️💙.. ak počasie dovolí určite pôjdeme niekam na výlet 😊.

5. apr 2022

Velku noc stravim s priatelom a rodinou 😇 bio produkty pouzivam denne nakolko som tehotna a snazim sa zit zdravo aby mal maly co najviac vitaminov. V dmku nakupujeme jak potraviny, tie ich bio tycinky z ovocia bez cukru su top😍 taktiez aj kozmetiku, pripravky na pranie, a rozne veci okrem toho 😇 za mna naj drogeria s najlepsimi produktami rada by som vyskusla aj ine produkty a preto by ma potesila moznost testovat ich výrobky a samozrejme fotenie je pre mna hobby , som na pnke cize mam dost casu pisat clanky a hodnotenia produktov 😇 a k tej velkej noci, kupacku neuznavame velmi , cize si upecieme nejaky super cheescake, spravime salat , rezne a samozrejme velkonocna hrudka nesmie chýbať

5. apr 2022

Tento rok to bude prvá veľká noc s našim malým drobcom, budeme mat rodinne stretnutie a sviatočný obed kde budeme cela rodina po hromade, bude to krásne prežitie týchto sviatkov.

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime v kruhu rodiny.Pre našu princeznú to budú prvé veľkonočné sviatky, takže sa chystáme do kostola posvetiť si náš prvý veľkonočný košík.❤

5. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s celou rodinkou❤ Navarím skvelé jedlo, fľaša vínka/ šampanského a už len pocit, že sme všetci zdravý a spolu ma bude napĺňať❤ Ak výjde počasie radi by sme šli do prírody na prechádzku užiť si trošku voľno a načerpať energiu❤

5. apr 2022

Veľkú noc strávim s našimi novými susedmi ❤️(splnený sen mojich rodičov o domčeku), a s mojimi deťmi (3zo 4).Žiaľ bez manžela a najstaršieho syna, ale doprajem im, idú na pár dní k rodine do Nemecka, naposledy tam manžel bol pred 6.rokmi. Aj keď od seba, verím, že si voľno užijeme všetci ❤️

5. apr 2022

Veľkú noc strávim s rodinou a mojim malým fešákom pre ktoreho to bude po prvýkrát❤️

5. apr 2022

Veľmi by mi vyhovovalo, keby ste ma vybrali, nakoľko som alergická na mlieko a všetko, čo sa ide testovať, je vegánske, čiže pre mňa veľmi vhodné. Všeobecne s Dmbio mám dobré skúsenosti.
Veľkú noc strávime doma, ja a manžel a naše deti. Nejaká tá návšteva, kostol. Klasická Veľká noc.

5. apr 2022

Stahujeme sa z časti do druhej izby tak budeme chystat izby sebe a spoločnú pre bábätko čisté nas čaká s partnerom veľa nervov a upratovania.

5. apr 2022

Tohtoročnú Veľkú Noc budeme tráviť doma a v kruhu svojich najbližších. Navštívime blízku rodinu, strávime spolu spoločný čas, pospomíname na predošlé rokhy. Veľmi sa tešíme ako budeme chystať Veľkú Noc doma, tvoríme si výzdobu so synčom, vystrihujeme, maľujeme, vyfarbujeme a lepíme ozdoby, vyrábame veľkonočné kraslice 🧡 Synčeka začalo viac baviť varenie a pečenie dobrôt, a tak už nevie vydržať, kedy budre znova pomáhať. 😊 Do testovania sa hlásim, produkty dm Bio máme veľmi obľúbené celá rodinka. Pri výbere produktov samozrejme uprednostním rada zdravšiu formu potravín a výrobkov, bio kvalita je top. Radi sa zapojíme s mojou rodinkou, s radisťou otestujeme produkty dm Bio a podelíme sa o naše postrehy z testovania 🍀💙😊💚 Na foto naša tvorba kraslíc ❤️😊🍀

5. apr 2022

Veľkú noc strávim spolu s rodinou a keď vyjde počasie možno si spravíme malý výlet.

5. apr 2022

Cez veľkonočné sviatky si s rodinkou užijem (pevne verím) slnečné počasie na výlete v prírode. Chystáme sa na turistiku do nízkych tatier. Je to už dlhoročná tradícia, že sa počas sviatkov nezdrziavane doma, ale spoznávame krásy Slovenska 🙂

5. apr 2022

Cez Veľkú noc budem niečo chutné variť a piecť pre nás aj drobca (13 mesačného). Isto pôjdeme na mini výlet alebo túru, takže budem musieť porozmýšľať aj nad "desiatou". A budeme si užívať spoločné chvíle s rodinkou. 🥰

5. apr 2022

My veľkú noc konečne strávime s mojimi rodičmi, odkedy sme manželia boli sme stále sami, prvú veľkú noc som pregrcala(tehotenstvo), ďalšiu sme mali malé bábätko, ďalšiu bol covid a karantena tak hádam to tento rok konečne vyjde 🤣🤷 a synáčik vysibe a vyoblieva konečne aj babku 🥰🥰🥰❤️

5. apr 2022

Na Veľkú noc mám v pláne si konečne užiť si Veľkú noc s rodinou u rodičov. Spolu nám lepšie chutí jesť 🙂 Tie posledne dve Veľké noci boli bez oblievacov . Teda okrem domácich 🙂. No a čo je super, že aj malý oblievacik bude tento rok oblievať s tatom. Bude šťastný ♥️

5. apr 2022

Tohoročnú veľkú noc strávim len s priateľom, momentálne podstupujem chemoterapiu takže sa s vela ľuďmi nestíkame ale tá budúcoročná bude snáď vo veľkom štýle v kruhu celej rodiny ❤

5. apr 2022

S najbližšími, dcerkou1 mesiac starou , so synom 14 mesiacov a s mojím manželom ❤️❤️❤️

6. apr 2022

Tento rok strávime veľkú noc prvý krát v trojici ❤️A konečne s celou rodinkou kedže predchadzajúce boli s obmedzeniami 😊

6. apr 2022

Dobrý deň,
bude to prvá Veľká noc vo štvorici.Keďže ako jediní v rodine máme dievčatká, budeme vítať bratancov kupačov. Veríme, že si okrem vodnej nádielky užijeme aj spoločné chvíle. Pôjdeme aj k babke a dedkovi, ktorých momentálne navštívil Covid, cez sviatky by už mali byť fit, teda aspoň v to veríme a už sa nevieme dočkať, kedy ich vystískame. Oželeli by sme aj šunku s koláčikmi, len aby sme mohli byť pri nich ❤️

6. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme tráviť doma,niečo dobré si napečieme a budeme oddychovať, vybehneme do prírody,lebo milujeme jar a prebúdzajúcu sa jar. 🌹⚘🐣🐰🥰
Prikladám foto dobrôt,ktoré sme si napiekli minulý rok.🍨🎂🍩🍪🍧🍰🍮

6. apr 2022

Velku noc prvy krat stravime vo trojici, pojdeme do prirody s celou rodinou. Princezna mozno bude mat aj prvych kupacov 🤭

6. apr 2022

Veľkú noc strávime s rodinou, cez víkend ak bude krásne počasie s detičkami do prírody na turistiku a v pondelok samozrejme s oblievaním najbližších ☺️ Pre dcéru budú prvé veľkonočné sviatky 🥰

6. apr 2022

Ja sa veľmi teším na tohtoročnú veľkú noc 🙏🏻 konečne ako za starých čias, prídu ku nám kúpači na návštevu, oprášia korbáče, voňavky 😉 pamätám si, ako mala som sa vždy tvárila ako neznášam veľkonočný pondelok, no na okne som vyzerala kto ku nám zavítal 🙏🏻 mám 3 dcérky, teda vode sa u nás nevyhneme ale oni sa budú tešiť na návštevu chlapcov u nás a ja s manželom tak isto milej spoločnosti🤭

6. apr 2022

Tieto sviatky strávime ako aj tie minulé, chystáme sa piecť, tráviť čas s najbližšími a samozrejme v pondelok sa chystáme ísť s našimi chlapcami vyšibať a pooblievať všetky dievčatá a ženy, ktoré sú nášmu srdcu najviac blízke 🙂 Navyše, chlapci majú u svokrovcov po záhrade schované balíčky a musia ich hľadať. Toto je každoročná tradícia v našej rodine. 🙂

6. apr 2022

Veľkú noc strávime doma a ak bude pekne ☀️ určite sa vyberieme do prírody🏕. Predtým však niečo napečiem 🥨🍩 a navarím 🍽. Tešíme sa na rezeň a majonézový šalát. Túto šalátovu klasiku máme 2x do roka, tak sa nevieme dočkať 😅
Najviac sa tešíme,že budeme všetci spolu pár dní 👨‍👩‍👦
Testovanie výrobkov by nás veľmi potešilo, nakoľko tie z dmky sú kvalitné a chutné 🤤

6. apr 2022

Dobrý deň,veľkú noc strávim s mojou rodinou 😉 pre našu najmladšiu to bude prvá šibačka 😂 určite vybehneme niekam do prírody a užijeme si spoločne strávené chvíle aj v spolu so svojimi 🐶🦮🐕‍🦺

6. apr 2022

Veľkonočné sviatky každý rok trávime u mojich rodičov kde sa zídeme všetci 5 súrodenci, chlapská časť rodiny ide tradične polievať a šibať, ženská časť chystá pohostenie pre šibačov ktorí nás navštívia a keďže sme veľká rodina býva ich dosť 🙈😄 potom sa už len chodíme prezliekať po každej návšteve ale tak raz do roka to vydržíme 🙂 Poobedie trávime buď prechádzkou v prírode alebo pri rozprávke a deťmi záleží od počasia 😊

6. apr 2022

Moja rodina každý rok sviatkuje spoločne.Stretneme sa všetci,ako aj chalani chodia oblievat babky,tety,mamku 🤣 Ja mam 4 deti a vsetke Milujú veľkú noc dievcata oblievacku a chlapci vajíčka a peniažky...Vždy veľa navarím,napeciem,a pod.Mam 4r malú ktorá ma silné ochorenie kože pre nu vqrim zvlast q velq veci nakupujeme z DM ako sú bio potraviny alebo kozmetika.Stale skúšame co môže jesť aby sa jej neiblizilo.Tymto by sme sa chceli aj zapojiť možno sú to nove potraviny pre nás.Dakujem 🧡

6. apr 2022

Prvýkrát budeme s priateľom oslavovať veľkonočné sviatky spolu, keďže prvý rok spolu bývame, tak sa veľmi teším na pečenie, varenie, prechádzky v prírode a aj na oblievačku. :D A určite zájdem na pár dní aj k rodičom, keďže mám dovolenku v práci. 🙂

6. apr 2022
6. apr 2022

Velkonocne sviatky budem travit s rodinou👨‍👩‍👧- s mojou 15 mesacnou dcerkou budeme piect kolaciky,🍩🍪🧁,chystat velkonocnu vyzdobu a vybehneme aj niekam do prirody🍀🌿. Keze to bude prva Velka noc🐰🐣🌼 ktoru uz bude ako tak vnimat,tak sa na to velmi tesim. Mam tiez v plane navstevu kamosky ktora ma dvor so zvieratkami 🐶🐥🐱

6. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme tráviť spolu s rodinou 🙂určite spravíme nejakú veľkonočnú výzdobu a napečieme veľkonočné dobroty ❣

6. apr 2022

Sviatkovat budeme u starych rodicov, babinka sa moze dosyta vyjasit s malou, ja sa mozem dosyta vyjasit v kuchyni

6. apr 2022

Počas veľkonočných sviatkoch by sme radi navštívili ZOO, staršia dcérka 18 m miluje zvieratká a ešte sme neboli na takomto výlete. Mladšia 4 m si zatiaľ postieľka v kočíku ♥️ čo sa týka varenia, DM bio produkty v našej domácnosti využívame hlavne pre varenie staršej dcérke, mladšia začne s prikrmami čoskoro 🙂

6. apr 2022

My budeme sviatkovat, tak ako kazdy rok. Cela rodinka pokope, tento rok aj s 5 mesacnym prirastkom. Nasou Miou. K 7 rocnemu synovy, pribudla sestricka. Takze nam bude veselsie ☺️ Samozrejme v Pondelok pojdu chlapi vysibat vsetky zeny v rodine. ☺️

6. apr 2022

Juuuuuuuuuuuuuuj mily konik_testuje toto je ze uplne akcia pre mna a moju rodinku. Toto testovanie by sme si naplno uzili s strasne by nas potesilo, kedze dmka je nas oblubeny obchod (vid detsky dotaznik mojho syna na foto) , casto tam chodime a nakupujeme dobrotky s testujeme aj doma stale nieco nove a aj to overene ;) na sviatky sa so starsim synom takmer 3rocnym chystame malovat vajicka a piect kolaciky a muffinky v tvare zajacikov. On sa uz velmi tesi ako pojde vysibat babky a velky korbac ma samozrejme nachystany. Odomna uz ma dmkovy balicek z limitiek za odmenu vyskladany 🙂)) Mladsiemu sa ujde velkonocny kolacik tiez v babatkovskej verzii a pondelok si tiez uzijeme navstevou u babiciek 😍

6. apr 2022

ako kazdy rok stravime sviatky cela rodina pokope, vratane starych rodicov. Pre nas je to uz tradicia, slavit vsetky sviatky v roku spolu s celou rodinou 🙂......Produkty z DM by nas velmi potesili, radi tam chodime nakupovat a radi skusame nove chute 🙂

6. apr 2022

U nás veľká noc od kedy máme synčeka vždy musíme obehnúť moje sestričky s rodinami babku svokrovcov švagrinku 🙂 takže v kruhu našej blízkej rodiny a pokial býva krásne tak chodíme na výlety do hôr alebo opekáme na dvore stretneme sa všetci 🙂 Dm produkty máme veľmi radi u nás ich sa nájde teda riadne veľa od šampónov cež čistiacé prostriedky až po kuchyňu a hlavne aj deťom ako tonpovedia mami prosím si dm mňamku 🙂 a veľmi rada sa zapojím a zúčastním sa testovania. Pekný deň ;)

6. apr 2022

Napečeme dobroty, beránka. A chceli bysme íst do lesa sa preíst a navštívit rodinu.

6. apr 2022

Veľká noc u nás je každý rok rovnaká
Keďže sú tieto sviatky len 1x v roku a patrí k nim pôstne obdobie samozrejme dodržujeme post.
Pripravujeme doma tradične veľkonočné jedlo,ktore v kostole posvatime.
Ocino nás hneď ráno vyoblieva vodou, dedo prifrci na aute a vysibe nás 😂 a potom z návštevy na návštevu 😊 pohostíme sa, po sedíme porozprávame. Deti dostanú sladkú vysluzku 😁

6. apr 2022

Velku noc stravime spolu tradicne ako rodina, v nedelu tradicne ranajky, omsa a v pondelok nas chlapi vyoblievaju, najprv ti nasi doma a potom asi aj z rodiny 😬😀 detom prichystam vysluzky 🥰

6. apr 2022

Na Velku noc budeme s dcerkou piect a varit rozne dobroty. Ma 2r a velmi ju bavi pomahat mi v kuchyni. Zavitame na navstevu k starym rodicom a isto pojdeme aj niekam do prirody ako obvykle. Nazbierame pekne rastlinky, ktorymi ozdobime vajicka varenim v cibulovych supkach a nebude chybat aj nejake to ich zdobenie malovanim. 🙃🥰

6. apr 2022

My budeme oslavovať aj narodeniny, keďže tento rok znova vychádzajú na veľkonočné sviatky 😊 Budeme piecť koláče a samé dobroty aj z kvásku.
Pre malú dcéru a jej kamarátov plánujeme lov na veľkonočné vajíčka a prekvapenia, tak dúfame, že bude krásne počasie 🙂 a samozrejme sa tešíme, že môžeme byť cela rodina spolu ❤️

6. apr 2022

Doma v kruhu rodiny nie je nič krajšie 😊

6. apr 2022

Ahojte 🙂 bolo by úžasne otestovať tento balíček. Zopár veci z neho som už odskúšala. Dm bio ma nikdy nesklamalo. Ja aj moja dcérka nemôžeme mlieko, takze by nám to fakt bodlo. 🤗 Veľkú noc strávime s rodinkou. Pôjdeme z návštevy na návštevu. 😀Samozrejme do kostola a ani sa nenazdame a je po sviatkoch. 😀

6. apr 2022

Velku noc urcite stravime v pokoji a v pohode a max hladanim vajicok, pripravou zdravych multicolor jedal plnych vitaminov a zeleniny a na plno si oddychneme. Mozno by bolo fajn stravit sviatky skusanim dmBIO produktov :P 🙂

6. apr 2022

Ahojte, Velku noc stravime v kruhu najblizsich a 1x s nasou malou Eliskou, ktorej pripravime tanier plny dobrot a najma zdravych dobrot, po niektore chodim aj do DM 🙂

6. apr 2022

Zdravím,ak sa nič nezmení a budeme zdraví, tak časť sviatkov strávime v Tatrách, veľmi sa tešíme, že si oddýchneme s našimi deťmi a nebudem variť 😂😂😂Pojdeme pozrieť rodičov a bude po sviatkoch😁

6. apr 2022

Dobrý deň.
Ja budem so synom a jeho tímom na veľkom hádzanárskom turnaji v Prahe.
Určite chalanom upečiem nejaké dobroty.
Balíček by mi v tom určite pomohol.
Iva

6. apr 2022

Budeme konečne po 2 rokoch života nášho Leuša a pandémie s rodinkou, babky, dedkovia, nech si ho užijú,a mama s druhým bábom v bruchu vyloží nohy a bude degustovať babkine dobrotky🤭😂❤️ Leo degustuje čo vidí a preto sa nezmestí do velkonočnej košele čo mu mama objednala🤪🙈

6. apr 2022

Na Veľkú noc sa veľmi tešíme lebo po dlhom čase ju budeme môcť slaviť s rodinou 🙂 ideme k babke a dedkovi na východ s našou 20 mes. Eliškou a uzijeme si dobre jedlo, vylety a rodinu ❤️ viac chvil so starymi rodicmi ☺️🙏🏻😍

6. apr 2022

My žiaľ nemáme širšiu rodinu, ktorú by sme mohli navštíviť, ale o to viac si sviatky užijeme spolu doma. 12 ročná dcéra bude sama piecť, všetci budeme maľovať vajíčka, v pondelok ráno budeme na záhrade hľadať čokoládové vajíčka od zajačika a najmenší šibač dúfam pochopí, že šibať môže len jeden deň 😁

6. apr 2022

Dobrý deň
Sviatky budem tráviť s mojou rodinkou. Niečo dobré upečieme vyzdobime pár kraslíc nachystáme korbáče oddýchneme si a oddýchnutý pôjdeme šibať keďže mám dvoch certikov a ostatné deturence sú babizne tak je koho šibať 🙂

6. apr 2022

Velkonocne sviatky budem travit s mojou rodinkou, prvu velku noc zazije aj moj polročny chlapcek cize sa tesime na jeho prvu sibacku. Budeme piect kolaciky a urobime si vybornu hrudku s cviklou 😊 verim ze pocasie bude krasne tak aj vybehneme do prirody

6. apr 2022

Velkonocne sviatky budem travit spolu so svojou rodinkou, manzelom, syncekom Williamkom a dcerkou Ellou a urcite navstivime aj starych rodicov.

6. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim s rodinou doma a keďže dcérka oslavuje 17.4. 8 rôčkov o to viac budú tento rok sviatky výnimočnejšie 🙂

6. apr 2022

Syviatky stravim so svojou rodinkou doma, verim že budu krasne , pojdeme do prírody

6. apr 2022

Sviatky strávime s rodinou z mužovej strany v Česku, vidíme sa len zopárkrát v roku a konečne sa už uvoľnili aj opatrenia, takže konečne slobodne za rodinou 😊

6. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme prežívať výnimočne. Veď čo môže byť výnimočnejšie ako oslava 1. roka? 🙂 Spolu s našim veľkým bábom máme sviatky aj my - ostatní maškrtníci, a preto sa bude aj tento rok vo veľkom vypekať. Niekoľko rokov kváskujem, a tak na sviatočnom stole nebudú chýbať kváskové koláče, záviny, mazance, ale aj iné slané dobroty z domáceho gazdovstva. Veľmi nám záleží na pôvode potravín. Vieme, že črevo je "druhým mozgom" 🙂 Tieto dobroty si so sebou vezmeme na potulky prírodou alebo obdarujeme najbližších. Ak nám bude málo, zájdeme do DM drogérie, kde si vždy vieme vyskladať rýchle menu 😀. DM je u nás prvou voľbou, teraz o to rýchlejšie a dostupnejšie s novou moja DM aplikáciou.

6. apr 2022

Veľkú noc plánujeme stráviť v kruhu rodiny, turistika, návštevy a oddýchnuť si 🙂

6. apr 2022

My sa na Veľkú Noc pripravujeme už teraz. Synček si vybral korbáč a naháňa ma po dome aj s dcérkou na rukách. Veľmi sa teší, ako budeme piecť rôzne koláčiky. Je to náš hlavný pomocník aj ochutnávač 🙂

6. apr 2022

Ideme si s nasou malou 2-rocnou princeznou uzit Velkonocny wellness pobyt v Terchovej. A popri tom oslavime jej narodeninky. Urcite nebude chybat vylet do Janosikovych dier a mnoho inych na cerstvom vzduchu, potom aj virivka a sauna.

6. apr 2022

Plany sviatocne .... uvarit tak aby som neotravila polku domacnosti .... nakolko mi zistili ze bemozem mliecne veci 😅a rafinovany cukor🤣 cize sviatky budem experimentovat .... chlapa drzat na uzde aby sa neprepchaval a nepiclo ho s masneho ..... a dieta pchat co najviac aby pribralo ale ne.ozem presiahnut jej denny limit inak bude bruchabol 😅😇
A seba co najdalej drzat od chladnicky aby som zas nenabrala

6. apr 2022

na veľkú noc plánujeme rodinný výlet do rakúskych Álp, kde zároveň oslávime aj manželove narodeniny 🙂

6. apr 2022

Dobrý deň, my žiaľ veľkú noc strávime sami doma, pretože priateľove detičky snami nebudú môcť byť aj keď veľmi chceli, žiaľ to vyšlo tak že ich má ich mama na tieto sviatky…tak ako aj na Vianoce. Čiže ďaľšie smutné sviatkovanie 😏

6. apr 2022

Keďže som tesne po operácii a budem na tekutej strave dalsi mesiac tak sviatky strávime len v kruhu najbližšej rodiny. O to viac to bude mat svoje čaro.

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky po 1x oslávime s naším synčekom, ktorý bude mať premiéru v šibačke a oblievaní, nachystaný ma už malý korbáčik 🥰

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávim v kruhu najbližšej rodiny ❤️ Manžel a 10 mes. dcérka… momentálne som od nich odlúčená (hospitalizácia), ale už sa veľmi teším na nich domov, že si spolu užijeme sviatky 😊

7. apr 2022

S rodinou babkami a aj sami par dni

7. apr 2022

Konik_testuje #test_dm37 veľkú noc budeme mať snáď lepšiu ako posledne dva roky a príde aj rodina. Ak to nevyjde tak budeme zasa iba my 4 členovia rodiny 🐇 a co sa týka jedla tak sa snažím urobiť čo najviac veci do košíka domácich, koláč, hrudka, klobása, mäsko, vajcia🐣

7. apr 2022

Velmi dufam, ze cele sviatky stravime v prirode a teda kazdy pomocnik do domacnosti sa nam zide. No a idealne ak je este aj zdravy a bio.

7. apr 2022

Velkonocne sviatky su u nas symbolom oddychu a spoocne straveneho casu. Sviatky preto stravime najskor v trojici a to ja, partner a dcerka. V pondelok, ak sa podari chceme navstivit partnerovych rodicov. Uvedene produkty by som rada pouzila na vyrobu dobrot na tieto sviatky, kedze ma varenie a pecenie pre druhych velmi bavi. Uvarime si mozno aj taketo sviatocne postne jedlo.

7. apr 2022

Dobrý deň, tento rok budem sláviť posledný krát ako slobodná. Chcela by som rodinke a budúcemu ukuchtiť a napiect nejake zdravé fajnotky nech sa všetci zmestíme do slavnostného oblečka. A testovanie novych pripravkov a produktov mám rada.
Pekne Velkonočne sviatky prajeme

7. apr 2022

Tento rok nas uz je o jedneho viac, takze ju stravime pekne cela rodina spolu. Cosi si napecieme, pripravime salat a rezne a mozno pojdeme na nejaky mini vylet 🙂

7. apr 2022

Hlavne mám v pláne si dobre oddýchnuť, ísť na nejaký výlet do okolia a stráviť tieto dni s rodinkou

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky pokiaľ počasie dovolí pôjdeme na túru, upraceme záhradu, upečieme si zdravé mrkvové mafiny - zabalíme aj pre starkého ktorého pôjdeme navštíviť

7. apr 2022

U nás je Veľká Noc vždy veselá 😊

7. apr 2022

Veľkú noc strávime doma s najbližšími, ale hlavne 15.4 na Veľký piatok budeme oslavovať 1. narodeniny nášho synčeka Rafaela. 🙂

7. apr 2022

Testovaniu by som sa potesila nakolko som zacala kupovat viac bio vyrobkov a rada by som vyskusala vyrobky nakolko niektore som este neotestovala.

7. apr 2022

Chystáme sa do Košíc za prababkou a babkou po2 covid rokoch na veľkú noc s nimi,tradičnú veľkú noc, nevieme sa dočkať ich oldschool dobrôt ale aj návratu a našej starej dobrej domácej zdravej strave kde nám dm výrobky veľmi pasujú

7. apr 2022

Velku noc travime tradicne doma s najblizsou rodinou a s detmi nedockavo cakame kto nas prekvapi a poriadne vysibe 🙂

7. apr 2022

S mojou rodinkou, rodičmi a svokrovcami. Každý rok dodržiavame tradície a chodíme so synom šibať a oblievať z čoho má veľkú radosť😊 Nemôžu chýbať samozrejme koláčiky a dobré jedlo od babky, a Veľká noc nemá chybu 😃

7. apr 2022

Veľkú noc plánujem stráviť s mojou rodinkou ❤️ mame 2 mesačne dievčatko a bude to jej prvá Veľká noc, tak si budeme užívať kúpačov 😊

7. apr 2022

Pocas velkonocnych sviatkov nas caka jedna mala oslava a potom tradicne oblievacky v pondelok. Urcite nieco dobre napecieme, navarime. 😋

7. apr 2022

Bude to naša prvá Veľká noc aj s našim 11 mesačným synčekom 👨‍👩‍👦
Užijeme si sviatky spolu doma 💗
🐣🐓🐰

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky chceme prežiť hlavne celá rodina spolu, pôjdeme pozrieť starých rodičov z oboch strán a pripravíne nekaké dobré maškrty 😊 Máme síce synčeķa ale ešte je maličký tak pôjde obliať len starké
Mňamky od Vás by nás potešili

7. apr 2022

Tento rok budem cez sviatky v praci. Aspon sa pokusim tieto sviatky sprijemnit ludom v nemocnici. Mamka mi tento rok vsetko zabezpeci a pripravi. Tie natierky by sme vedeli vyuzit aspon na wafle..namiesto kolacikov🙂)

7. apr 2022

My budeme na sviatky spolu rodinka pokope, pojdeme s detmi navstivit aj starych rodicov a tiez krstnych.dcera ma uz pripravene dobroty pre kupacov a syn uz pistol na vodu a korbac asi mesiac uz ma pripravenu - tesi sa ze bude polievat,hoc ma len 3 roky.urcite vybehneme aj na prechadzku,ktora nam dobre padne,ked budeme prejedeny vsetkych dobrot,ktore mojej rodinke s laskou pripravujem

7. apr 2022

Sviatky stravine doma s nasim dvojmesacnym drobcom.a kedze sa nam treba dostat do formy dobroty by potesili.

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky slávime v kruhu rodiny. Pred sviatkami navaríme všetky veľkonočné jedlá, aby sme počas sviatkov už nemuseli variť a mohli si ctiť najväčšie sviatky roka modlitbou a slávením obradov v kostole. Na bielu sobotu si zabalíme košíky vyzdobené so šunkou, vajcami, paskou, klobáskami a by sme si išli uctiť a posvätiť Božie dary do kostola.

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky slávime v kruhu rodiny. Pred sviatkami navaríme všetky veľkonočné jedlá, aby sme počas sviatkov už nemuseli variť a mohli si ctiť najväčšie sviatky roka modlitbou a slávením obradov v kostole. Na bielu sobotu si zabalíme košíky vyzdobené so šunkou, vajcami, paskou, klobáskami a by sme si išli uctiť a posvätiť Božie dary do kostola.

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky slávime v kruhu rodiny. Pred sviatkami navaríme všetky veľkonočné jedlá, aby sme počas sviatkov už nemuseli variť a mohli si ctiť najväčšie sviatky roka modlitbou a slávením obradov v kostole. Na bielu sobotu si zabalíme košíky vyzdobené so šunkou, vajcami, paskou, klobáskami a by sme si išli uctiť a posvätiť Božie dary do kostola.

7. apr 2022

Veľkonočné sviatky budeme tráviť tak tradične slovensky. Týždeň pred sviatkami doupratujem dom a pomaly sa pustím do pečenia zákuskov. Sobotu nachystame všetky tradičné dobroty, u nás sú to klobásky, varené vajíčka, šunka, syrec alebo hrudka , fašírky a pascha. Večer si to všetko naaranzujeme do košíka a pôjdeme posvatit do kostola. Nedeľu strávim doma s rodinkou pred telkou, vyjedanim dobrôt. Ak sa neohlasi žiadna návšteva, vyberieme sa niekoho z najbližších navštíviť my. Aaa pondelok, bude to prvý veľkonočný pondelok pre nášho drobca. Ocko sa už teraz teší, ako si svojim vytúženým synčekom pôjde vysibat a vyolievat babky, tety, sesternice, susedy 😁 korbáčiky pre nášho 4mesacneho sibaca je už pripravené

7. apr 2022

Velku noc stravime s rodinou. Spolu s dcerou si ulecieme velkonocneho baranceka a ine dobroty. Pojdeme aj na navstevu babky a dedka. Samozrejme nemoze chybat velkonocna vyzdoba a pohoda 🙂

8. apr 2022

S rodinou..Neviem si predstaviť žiaden sviatok bez mojej rodiny:* Máme troch chlapcov, ktorý sa na veľkú noc veľmi tešia.. Upečieme baranceka, namalujeme vajca, vyzdobiť dom 🙂

8. apr 2022

Veľkú Noc už tradične strávime s rodinou . Keďže naša dcérka má už rok a pól bude to pre ňu prvý skutočná veľká noc si všetkým čo k tomu patrí . Budeme maľovať vajíčka a podobne. Keďže počasie nevyzerá bohvie ako volny čas ktorý nebudeme tráviť na návštevách budeme v detskom kútiku a hľadať nových kamarátov . Samozrejme budeme navštevovať kostol a hovoriť si o zvykoch a tradíciách aké mame na Slovensku ale aj aké si rôzne na svete

8. apr 2022

☆ •¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` ☆ ღ ღ ღ 💖🐥🌿🐥 Veľkonočné sviatky vnímam ako sviatky pokoja a
radosti. Spoločne s rodinou chodíme do kostola a dodržiavame také tie
tradičné veľkonočné zvyky. Tieto sviatky mám rád aj kvôli všetkému dobrému jedlu 🙂 a tomu,, že čas trávim v kruhu najbližších.

8. apr 2022

Veľkú noc strávim doma s rodinou a priateľom. Zbožňujem to leňošenie pred telkou. Čas strávim prčením, varením (zemiakový šalát je srdcovka) 😂, turistikou a zberom byliniek.

8. apr 2022

Jéj tak tento balíček by nás veľmi potešil, nakoľko zdravá strava je u nás "must have" a hlavne teraz obzvlášť. Veľkú noc strávime doma v kľude s malým šibačom a dúfam že v takejto polohe celé sviatky 🥰😍

8. apr 2022

Dobrý deň prajem. Tento rok počas veľkonočných sviatkov veru nebude čas na nejaké veľké vypekanie, keďže máme malého dvojmesačného synčeka a 3 a pol ročnú 'naspeedovanú' dcérku 🙂Jediné, čo si želám je stráviť ich v kruhu rodiny a priateľov a hlavne v zdraví a s úsmevom na tvári.

8. apr 2022

Predpoludni budem doma,lebo syn s otcom idu sibat 😁ja budem cakat doma sibacov 😁

8. apr 2022

Veľkú Noc strávime asi na viacerých miestach. Na prvé dni sa chystáme aj s mojim ocinom, sestrou, synovcom a samozrejme mojimi dievčatami na chalupe na juhu Slovenska. Každý donesie nejaký koláčik z domu, niečo si pripravíme spoločne a a záhradke privítame jar. Potom sa presunieme buď ku nám domov alebo ku svokre, aby tam naše baby mohli čakať na kupačov.

8. apr 2022

Veľkú noc strávim v kruhu najbližších, čiže s mojimi tromi chlapmi a pôjdeme na návštevu k mamine, bratom a ku svokrovcom. Nemáme veľa príležitostí na časté navštevovanie, tak sa teším, že sa konečne zas uvidíme a pekne spolu oslávime sviatky jari. Napríklad aj pri dobrom koláčiku a kávičke 🙂

8. apr 2022

tento rok sme sa rozhodli, že spolu s deťmi pôjdeme do Barcelony a okrem spoznávania mesta okoštujeme aj typické španielske veľkonočné jedlo ... keďže milujeme náš veľkonočný /vianočný/ majonézový šalát, tak si ho spravíme víkend po veľkej noci... ;)

8. apr 2022

Tento rok budeme sviatky tráviť s rodinou. Navštívime babku a dedka. Moji dvaja synovia Luky a Peťko sa tešia na šibačku 🙂 a aj na to, čo si vypolievajú ;) chystám sa pripraviť nejaký jednoduchý zákusok, vhodný aj pre deti, tak aby im chutil 🙂 potraviny DMbio občas kupujem a hodia sa na zdravé varenie/pečenie. Monika

8. apr 2022

Veľká noc má v našej rodine predovšetkým duchovný rozmer. Na polievanie a sibacku sa tesia nasi synovia. Najviac sa vsak tesime na spolocne straveny cas. Ak to pocasie dovoli tak aj spolocny vyletik do prirody. Samozreme neobideme ani nasich najblizsich - rodicov ci starych rodicov. Zuzana

8. apr 2022

Veľkonočné sviatky strávime v kruhu rodiny.Nieco sa upečie, navarí a navštívime sa s rodinou.A moje najmenšie pokladiky mi pomáhajú.

8. apr 2022

My sme tradicionalisti, u nas ma na velku noc vsetko postupnost - na zeleny stvtok davame vetvicky do vazy na rozkvitnutie a zdobimer ich vajickami, v piatok je post a mame den bez telky, pocitaca atd. v sobotu sa pecie a chysta jedlo na velkonocnu nedelu (tak 5-6 druhov kolacov, udena sunka, cvikla atd.), v nedelu oslavny den, vela jedla, pohodicka a pondelok sibacka a oblievacka musi byt, aka by to bola velka noc bez toho 🙂

8. apr 2022

Velku Noc stravim so svojim priatelom a uz snad aj cerstvo vyliahnutou dcerkou 🙂. Termin mame na Velkonocny Pondelok ❤️. Babka nam posiela jej bajecne medovniky, podla zvykov z mojej rodiny peciem cuketovu "babu", zo zvyku z priatelovej zase rezne 😄 a slubila som kolac, ktory moja babka vola "caganec" ale je to v podstate cesto v ktorom je vela nastruhanych jablk (mozu byt aj hrusky), oriesky, moze byt aj horka coko, navrchu coko poleva 🙂 ....kupila som pekne velkonocne kosicky na cupcaky takze este snad aj ich lahsiu a zdravsiu variantu 🙂

8. apr 2022

Sviatky strávim s rodinou, pri dobrom jedle a budeme si užívať chvíle strávené spolu😊

8. apr 2022

Na veľkú noc sa už tešíme. Deň začíname tradične: šibačka o oblievačka nemôže chýbať. Potom ideme na našu chalúpku, kde deťom schováme vajíčka a deti ich hľadajú a potom majú dovolené zjesť 😁

8. apr 2022

Veľkú noc strávime doma v kruhu mojej najbližšej rodinky. Keďže nikam nemôžme ísť, lebo dcérka má zlomené hrudné stavce a má teda obmedzený pohyb, testovanie by nám príjemne spríjemnilo tieto Veľkonočné sviatky ❤️

8. apr 2022

Sviatky strávime konečne s celou rodinou 🥰, kedze posledné 2 koronove roky sme boli sami zavreti na byte. Tešíme sa ze sa všetci stretneme u rodičov, dáme si sunku a syrec, upečieme dobroty a nakoniec čakám oblievacku keďže mam 2 synov 😁

8. apr 2022

Veľká noc bude pre nás tento rok trošku iná, pretože dcérka mala včera narodeniny 2 rôčky a ja s ňou nemôžem byť, pretože ležím v nemocnici skrz druhé tehotenstvo. Pred Veľkou nocou by ma mali pustiť, tak by som jej to chcela vynahradiť a spravíme jej oslavu, keďže bude doma aj celá rodina. Veľmi sa už teším na jej reakciu aj na reakciu šibačky, keďže bratranci ju určite prvýkrát aj vyšibú

8. apr 2022

Určite budem piecť a vyvárať tradičné veľkonočné dobroty .Veľmi dôležité je pre mňa aj výzdoba na tento sviatok .Pre to sa veľmi teším na sviatočnú pohodu.😀

8. apr 2022

Velku Noc stravime tohto roku styria ..po 12r cakania na dalsie dietatko je nas konecne o jedneho viac a budeme cele sviatky na chalupe ....preec z bytovky huraaaaa.....a klasicky budeme stolovat v sobotu poobede vsetko co k Velkej Noci patri....syrek,sunku,slaninu,klobasy,vajicka,babovku,cviklu,mnam mnam 🙂 a bio dzusiky k tomu,ktore s dcerou zboznujeme🙂

8. apr 2022

Veľkú noc budeme tráviť ako vždy komorne tento rok v trojici ja a moji dvaja synčekovia, takže žiadne veľké oslavy neplánujeme, keďže som v zastúpení oboch rodičov tak v pondelok pôjdeme vyšibať tetu a babky a inak budeme asi doma alebo u sestry…

8. apr 2022

Polku vianočných sviatkov bude prcek na prázdninách a druhu polku budeme na prázdninách s ním 🥰 samozrejme v pondelok bude synček chodiť všetky ženy v rodine robiť zdravými a krásnymi pomocou olievačky ☺️ Budeme spolus mojimi chlapmi ❤️

8. apr 2022

Klasicky budeme tráviť svairky doma. Syn v pondelok pôjde vysibat stare mamy a budeme sa hrať a oddychovať všetci spolu 🙂 a jest 😂

8. apr 2022

Veľkú noc budem určite tráviť s rodinou a blízkymi osobami a prvýkrát chodiť po kupačke s mojim 7 mesačným synčekom (muž v ten deň musí do prace).

8. apr 2022

Tohorocna Velka noc bude pre mna a moju rodinu ina a vynimocna pretoze budeme mat krstiny a to hned dve naraz. Mojej dcerky a sestrinej dcerky, rozdiel maju 3 mesiace. Po takej oslave by sa zislo mat v spajzi nieco zdrave na odlahcenie 🙂 Mna by produkty velmi potesili nakolko dojcim a preto venujem strave zvysenu pozornost. Kasa by bola super pretoze ranajky su sice dolezite ale fakt ich nestiham pri mojej malej... preto si vybaram rychle a jednoduche veci na pripravu ktore su zaroven vyzivne. Orieskove natierky nepotrebuju komentar 😍 zboznujem ich!

8. apr 2022

Plánujem ich trocha viac tradicnejsie ako minulé roky, ktoré boli ovplyvnené covidom. Pôjdeme svätiť jedlo, chlapci pojdu šibať a oblievať, klasické návštevy rodiny a veľa veľa športu. Turistika a bicyklovanie s mojimi už nie bábätkami, ale partakmi do lesa. Teším sa ❤️

8. apr 2022

Tohtoročnú Veľkú noc strávime po prvýkrát v trojici ako rodina s našim synčekom.Zakladáme novú veľkonočnú tradíciu plnú zdravých a chutných jedál 🙂

8. apr 2022

Velku noc tento rok vynimocne nebudeme travit u rodicov, ale doma. Planujeme byt co najviac vonku a domov si vyzdobit jarnymi kvetmi a domacimi kolacikmi.

8. apr 2022

Pripravim nejake obcerstvenie mojim 3 chlapom a potom ich vyslem vysibat babky, tety, susedy a male kamosky..a ja budem sama doma cakat na sibaca synovca

8. apr 2022

My s detmi velku noc stravime u rodicov, kde sa streneme so vsetkymi surodencami. S maminou nieco napecieme a celu velku noc nebudeme robit nic len si uzivat rodinnu pohodu a par dni volna, pekne pocasie a dobre jedlo. Pohodovu velku noc zelam aj vam 😉

8. apr 2022

Tuto velku noc si uz uzije aj nasa krasna rocna dcerka,ktoru od mala vediem k tomu aby si cas v kuchyni uzivala a spolocne pripravujeme dobroty pre nasho tatka. Samozrejme inak to nebude ani na velku noc,urcite spolu pripravime nejake dobroty pre sibacov 😍

8. apr 2022

Veľkú noc strávim doma z manželom a so synom (1r), uvidíme či sa manžel odhodlá ísť s malým trošku vyšibat ženy po rodine ale inak budeme doma prípadne k mojej mamine na obed 😊

8. apr 2022

Tohtoročnú veľkú noc prežijeme určite jedinečne a neopakovateľne. Ako nikdy predtým. Mala by som priviesť na svet dokonalé malé stvorenie a verím, že v tomto smutnom období plnom konfliktu a rôznych pandémii je to symbolom nádeje a viery v niečo lepšie. ♥️♥️♥️Rodina je najdôležitejšia.

8. apr 2022

Dobrý večer,
mám dve dcérky a ako každý rok aj tento budeme čakať šibačov a pravdepodobne sa zopár-krát obliekať,lebo naši šibači radi polievajú vodou 😅
Vlastnoručne maľované vajíčka už na nich čakajú a samozrejme im prichystám aj čerstvé dobroty 🤤
Prajem Vám požehnané Veľkonočné sviatky!🥚🎨🐣

8. apr 2022

Dobrý deň Veľkú noc strávim so svojím synom a jeho kamarátkou. S malým si upečieme nejaký koláčik, vyzdobíme si byt zajačikmi a veľkonočnými vajíčkami. Pôjdeme do prírody a vezmeme so sebou aj jeho kamarátku a jej sestričku. Bude zábava. Všetkým Vám prajem požehnané Veľkonočné sviatky.

9. apr 2022

Ahoj 🙂 mám len jedno menšie dietko-2 roky, takze spolu strávime a vyzdobime. Tu sa môže plne angažovať a napečiem asi len nejakú roládu. U nás sa na tieto sviatky veľký dôraz nedáva, ale v kuchyni to mam vždy vyzdobené a tam najviac cítiť atmosféru 🙂

9. apr 2022

Dobrý deň, 😊 Veľkú noc budeme tráviť konečne celá rodinka spolu po dlhej dobe, variť a piecť zdravé varianty veľkonočných hodov, a užívať si prítomný čas v kruhu rodinky a dúfame na slniečkové a teplé počasie 😊🔆🔆🔆🌸🍀🥰

9. apr 2022

Ahojte 🙂
My Veľkú nic slávime riadne ako treba v podstate už od zeleného štvrtka 🙂 za tieto dni navštívime Kalváriu, kostol…. Máme obedy a večere s celou našou veľkou rodinou. Veľkonočný pondelok ale budeme tráviť s dcérkou u mojej svokrušky, kde prídu aj moje švagrinky a budeme tam čakať šibačov (našich ocinov, manželov a synov). Tento rok to prvý krát bude prežívať už aj svérka lebo vlani bola ešte malinká a teda keďže je jediné dievča a má brata a 5 bratrancov tak ju trošku aj lutujem lebo si to cele “zlízne” sama 😅 ale tesim sa 🙂 porozpravame sa, postretáme, nachystáme dobrotky a dufam ze aj pocasie nam vyjde 🙂

9. apr 2022

Prvú Veľkú noc našej dcérky strávime u oboch starých rodičov, ktorí sa už nevedia dočkať...nech vidí ako to u nás chodí 😎🌸

9. apr 2022

Príde sestra z ČR zo svojou dcérou a priateľom a bude mať oslavu jedného roka tu na SK 🤍

9. apr 2022

My každý rok oslavujeme u našej starkej celá rodina 🙂 ale doma maľujeme so synom (3.r) vajíčka, ozdobujeme byt výtvormi, ktoré vyrábame 🙂 pečieme rôzne koláče a keď sa stretneme u starkej tak chalani nás vyoblievaju, vyšibu, dáme si veľkonočný obed, koláče a trávime spoločný čas🙂

9. apr 2022

Oddychovat a cakat ci mi nepraskne voda 🤣

9. apr 2022

Na Veľkú Noc sa chystáme na chatu do Habovky s mojimi rodičmi ❤️ A už sa veeelmi tešíme

9. apr 2022

Veľkú noc trávime doma,keďže nemusíme oblievačky 🙂 okrem klasického veľkonočného jedla zvykneme piecť medovníčky v tvare zajačikov a kuriatok

9. apr 2022

Ako každý rok doma, s avizovanými vysokými cenami potravín, výhra by sa zišla :,( koláčiky, šaláty,...možno nejakú chutnú novinku 🙂 Veselú Veľkú noc všetkým! 🙂)

9. apr 2022

Veľkú noc strávime doma s rodinou a bude aj oslava.... oslavovať budeme moje,synove aj ňaňove narodeniny, takže bude kopec výborného jedla

9. apr 2022

tento rok pri písaní bakalárky, ale to neznamená, že nestihnem pripraviť nejakú veľkonočnú dobrotu!

9. apr 2022

S rodinou máme ročneho chlapčeka ktorý velmi rad papa a urcite by nas potesil balik s dm velmi radi tam nakupujeme a skusame novinky.🍀🍀🍀

10. apr 2022

Takze nase plany su konecne po 2 rokoch ist na Velku noc k rodine. Svokre vysli kupele takze ,svokor ostava doma sam. Urobime mu radost ze prideme navarime posviatkujeme a v pondelok moji chlapci (manzel a 2ja synovia 2 a 3.5rocny) pojdu prvy krat po šibačke 😁.
Velmi rada by som sa zapojila do testovania nakolko produkty dm su skvele. 🙂

10. apr 2022

Veľkú noc budeme oslavovať spoločne. Na Veľký piatok pravdepodobne pôjdeme do Rajeckej Lesnej na Kalváriu a potom pozrieť starých rodičov a tety na chatu. V sobotu budeme doma a v nedeľu, ak Boh dá, pôjdeme na obed ku svokrovcov, kde sa budú aj pliesť korbáče. Máme s manželom 3 malých synčekov, ktorí sú riadni papkáči, tak by nás víťazstvo potešilo 🙂

10. apr 2022

Veľkú noc chcem stráviť s celou rodinou keďže nám to minulý rok Covid prekazil. Tento rok chceme prežiť sviatky tradične so všetkými zvykmi, dobrotami a v kruhu najbližších. Syn už má nachystané vedierko na vodu, voňavku a dcérka korbáč. Naučili sa riekanky a vymaľovali vajíčka. Výhre by sa potešila celá rodina, pretože radi skúšame nové veci.

10. apr 2022

Ahoj DMkáči.

Sme rodinka 4roch (čoskoro 5tich), prevažne rastlinne sa stravujúcich gurmánov. Na Veľkú Noc to zvykneme otočiť a dopriať si mnoho Veľkonočných dobrôt. Začíname už vo štvrtok Sederovou Večerou, deti sa najviac tešia na charoset, manžel na pečené jahniatko. Zvyšok sviatkov strávime so svokrovcami, ktorí dokážu tradičné veľkonočné pochúťky dotiahnuť do dokonalosti (nepreháňam 🙂) Ja zvrtnem na Veľkonočnú nedeľu challah, ktorý milujeme aj inokedy počas roka a pomôžem s ochutnávaním zemiakového šalátu a šunky (snáď bude bábätku chutiť).
Radi by sme otestovali vaše zdravé dobroty na prestriedanie k Veľkonočnej prejedačke 🤰

Pekné sviatky prajeme aj Vám 🌷

10. apr 2022

Veľká noc je pre nás najkrajší sviatok, teda po Vianociach 🙂 a tento rok budeme spolu so starými rodičmi, švagrinou, bratom a synovcom len tak leňošiť bez oblievania a šibania. Neskôr pôjdeme s priateľmi, ktorí sú našou druhou rodinou do prírody, kde sa stretávame v niečo ako skautskom klube každú druhú nedeľu. Teraz sa budeme učiť zapaľovať oheň, takže naši chalani sa nevedia dočkať 🙂 Pridávam foto na chate, kde sú naši dvaja loptoši s úžasnou rómskou segrou Terezkou, ktorú ❤ 🌹

10. apr 2022

Teším sa , že budeme spolu s rodinou a navštívime aj tých , kde sme dlho neboli. Prvýkrát budú s tromi našimi princami a dedo sa teší ako ich zoberie na šibačku. Ja verím, že si po dlhšom čase nájdem čas na pečenie, ktoré mám tak rada

10. apr 2022

Veľkú noc strávime s rodinou a keďže moja Mamka oslavuje na veľkonočnú nedeľu svoje jubileum o to bude tento rok veľká noc zaujímavejšia a rozrástli sme sa o ďalšieho člena tak aj veselšia 🙂 a staršia sa už teší na to ako ju poriadne sibaci vysibu a vyoblievaju :ako je to u nás zvykom 🙂

10. apr 2022

Veľkú noc strávim s mojimi najbližšími. Upečieme koláčik a všetci si to užijeme. Maly sa už teší ako bude chodiť po babkách s korbáčom a krásnou košieľkou.

11. apr 2022

Veľkú noc strávime doma v trojici nakoľko sme nedávno prekonali s ročnou dcérkou covid veľmi po rodine chodiť nebudene aby sme náhodou ešte niekoho nenakazili.. ale upečieme si niečo rýchle keďže dcérka vyžaduje pozornosť tak niečo rýchle kým bude spinkať a potom prechádzky v prírode snáď bude pekné počasie a dopraje nám... A samozrejmé budeme aj rozprávky pozerať a veľa sa hrať. 😊

11. apr 2022

Na Veľkú noc sa chystáme byť doma a poobede vybehneme na záhradu.
Pozrieme si nové rozprávky a budeme oddychovať.

11. apr 2022

Sviatky Veľkej noci, ako aj Vianoc, sú plné tradícií a pre moju rodinu znamenajú veľa. Vždy ich trávime všetci spolu, za stolom plným dobrého jedla, ktoré spolu s mamou pripravujeme. Tento rok budú pre mňa ešte výnimočnejšie, pretože ich bude po prvý krát s nami sláviť aj moja dcérka Margarétka. 🧡

11. apr 2022

Na Veľkú noc plánujeme grilovačku s rodinou a priateľmi. Od rána budeme variť kotlíkový guláš a grilovať dobroty. Prvýkrát s nami bude aj synček, pre ktorého sme objednali tortu. 🫕🥗🍲🍰🥧

11. apr 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@00kvetinka00, @10adriana10, @10majka145, @11janka11, @123bubka, @123lucinda, @1281988, @12adriana12, @1978martina, @19michaela28, @1mimka18, @22111979, @23lenka, @23lussy23, @25silvia25, @27lele27, @2909sash, @321lulu123, @54tinka54, @76california, @89petra89, @adazdca, @adipal, @adman, @adriana902, @adrianaleeee, @adrica180888, @adrikahrn, @adula3334, @ajocka79, @akrim25, @aless234, @alex271xx, @alexalexka, @alexka6, @alieeenka13, @alla77, @amalienka, @ana1009, @andrea163, @angie147, @anickafer, @anika22222, @anjelik9993, @anjie, @annabar, @antoleje, @anushka123, @ariannazara, @asfalt, @aurora1992, @babinska, @babitasisi, @balintovaveronika, @bambulka9999, @barbie1234, @barborienkaa, @barborinka, @basaslimak, @baska1609, @beata75, @bella636, @betka22betka, @betty35, @biii7, @blbovina, @bobik6791, @borka2007, @brodecka, @bubo27, @bzuzliq, @cecilia29, @chastity, @chouette0157, @chrustik2211, @citko, @dadaberkova, @dadka65, @dana2017, @danielazv, @danilabe, @danuskadominik, @dasiak, @david294, @ddenuliatko, @deby3, @demi1351, @diaalex, @diana283, @dimancheee, @diridonda11, @dizzynkaa, @domi_ch, @dominika810, @dominikakr, @donda1, @dooodka, @dorka_33, @dudart, @dufajka2017, @dzekien, @dzinka777, @edimamija, @edvoa49, @ela1919, @elarika, @elen241, @elenatazka, @elinka5, @emily1234, @emka304, @emminbazar, @erika630, @erikad82, @eris7, @eva_87, @evvitamvas, @ewinnka, @fedina1, @gabbi02, @gabikacs11, @geforce5, @gerfinka, @glodza, @gumbelanik, @haidi, @henka0611, @henrietta03, @hmozdinka, @honey666, @igiana, @iivanna, @ijurka, @ikuska187, @incuri, @inga127, @inguska3, @irk, @iva6665384, @ivana54, @ivanazacikova, @ivanka_, @ivkaa89, @ivonakov, @ivushik, @ja456nka, @jabucko, @jaja2213, @jajka275, @jamilanka, @janaiana, @janamihl, @janasofi, @jane1987, @janinka50224, @jansticka, @janulikovo, @jenny686, @jennyska, @jessica1112, @jessica45, @julitime, @julka1995, @kacen_em, @kacena85, @kaci1265, @kaja153, @kajka1512, @kali1985, @kamilalee, @kamsi6, @kantruska, @karin6, @karin_kayka, @katainadziva, @katarinkahelpa, @katharynkaa, @kathrin6, @katinka789, @katka34311, @katkaaninka, @katkafortuna, @katreb, @kikus391, @kikusqasz, @kimmi17, @kishtika, @kiwik10, @kjk, @kozenka66, @kristinawe, @krstinymojhosyna, @ladystibs, @lamara55, @lara45, @legama, @len_nig, @lencica29, @lenik888, @lenka905, @lenka9g, @lenkahs, @lenkaleas, @lenkavalova, @lenull103, @lilian183, @lilianaw, @linduska197, @livi333, @livinka1111, @lllinda, @lllperko, @login1234, @loulou72, @loveyya, @lubka891, @lucia211, @lucia_alzbetka, @luciadurnek, @luciankasebastianko, @luciapucek, @lucije7, @lucinka12356, @lucinka128, @lucyp12345, @ludmilla19, @lugie, @lujzamisko, @luma1, @lusya20052, @luulinkaa, @macik525, @macka456, @mackapacka89, @majka1706, @majka8592, @majulienka89, @majulka83, @malicka1986, @maminagabika, @maminkazuzanka, @mamkaveronika, @mana48, @mariadarina, @marianapaliderova, @marianas, @marikagasparova, @marikk, @marta852, @martimatejka, @martin_martina, @martinacb, @martinadm, @martinape85, @martinaseww, @marusia674, @maruskaw, @masiarova1, @mayla90, @mchlstastna, @melabel, @melisaszollosyova, @menoruze, @micaaa, @micinka1981, @miiceencoovaa, @miiichala, @miljak, @mima207, @mimuska125, @mirka9636, @miroslava216, @miruska123456789, @misena741, @misinka0611, @misinkaha, @miska100, @mita9, @mizsula, @mm90, @molly9991, @molny, @mommy_eri, @moncici7777, @monika24s, @monika420, @monika_tt, @monkom, @monulik0209, @monvira, @motylik7788, @motylikxxx, @mravenek, @mro, @nadula912, @nata2018, @natalll, @nataly233, @natbru, @nelca0510, @nelsy, @neznama2, @nicoll10, @niikulienka, @nika3333, @nikaa30, @nikasmile, @nikelca, @niki18q1, @nikibur, @nikie, @nikka369, @nikolahola23, @nikushka2012, @nikuska00771, @nmhc, @oliviakatka, @olivyd, @ollynka, @ooxy, @orina147, @paulina85, @pcamakova, @pepasisa, @petkavv, @petra358, @petuska652, @poleva, @popalopa, @pralinkapralinkova, @pstruzik, @qixo, @raduska458, @relinka7, @rema2006, @renca1992, @renusssska, @risolino, @ro_manka, @romanka93, @romca410, @romci22, @s1ma, @sabicka, @sale127, @sanayasanaya, @sandratn, @sapa20, @sasqia, @sauterellebleue, @scirka13, @sebona, @sebulinko1, @shilou, @shirika, @shisha211, @shogun, @silvia1906, @silviaholkova, @sim_icek, @sima1415, @sima1970, @simaleja, @simamichaela, @simie10, @sisa05092007, @sisisa1771, @siska1994, @sisska, @slahacqua, @slniecko87, @slovan99, @smidlednice, @smile301, @snkiwik, @sonkam, @sonulienko, @sperka, @spokojnamamicka, @sssilvuska, @stanka0806, @stanka2020, @stanusenka, @talianocka11, @tanicka59, @tarvika, @tatiana269, @tericen, @terka224, @terry658, @tiffany11, @timejka2010, @tincek12, @tinibini, @tkmama, @trnava91701, @trnko, @trwska, @ursulienka1, @van_dan, @veranika1, @veronika508, @veronika_z, @veronikapredaj, @veronikita44, @veve7777, @veveschia, @vevulik18, @vierka85, @viki98, @viktoriias, @vikyha, @vipvip151, @vive, @vladimira87, @vladimiraj, @waity888, @xxxxxnnnnn, @zabazelena, @zafir, @zaris2014, @zata2, @zatn, @zdenkastanka, @ziza1111, @zoja1234, @zurich, @zuuzkak, @zuzi1909, @zuzickaf1, @zuzinkka18, @zuzitka23, @zuzka24493, @zuzkamatuskova, @zuzkazp, @zuzkazruska, @zuzu90, @zuzula118, @zuzulienkasv, @zuzulkafazulka1409, @zuzulkalane, @zzasb

28. apr 2022

Nikdy nijaka vyhra, clovek nafoti, popise a nic...viac sa nezapajam😁

28. apr 2022

@poleva presne ti poviem preco,lebo oni potrebujú,aby ťa malo čo najviac ľudí v "obľúbených" a bola si nesmierne aktívna až spamujuca fotkami

28. apr 2022

@nelca0510 dakujem za nazor, suhlasim 🙂 minule mi pisali ze mam poslat aj fotky...odvtedy tak robievam aj dost vsetko rozpisem...viem ze nemoze vyhrat kazdy, ale no...😁

28. apr 2022

@poleva skús si niekedy preklikať profil tých,čo testujú. Lebo majú veľa sledovatelov a stále nejaké fotky a ľúbivé príspevky.

28. apr 2022

@nelca0510 dakujem, pozriem urcite

28. apr 2022

Začni písať komentár...

Odošli