konik_testuje
11. máj 2020
8684 

Vaše skúsenosti s Manufaktura Baby Friendly

Nie je nič jemnejšie a voňavejšie ako pokožka dieťatka. Či máte doma bábätko, batoľa, alebo malého škôlkara, ktorý si užíva objavovanie sveta plnými dúškami, citlivá detská pokožka si zaslúži iba tú najkvalitnejšiu a najjemnejšiu starostlivosť. Postarajte sa o pokožku svojej ratolesti od hlavy až po päty vďaka testovaniu detskej kozmetiky Manufaktura. Tak čo, vydáte sa na dobrodružnú cestu s veselými zvieratkami?

Čo budeme testovať

Nová detská kozmetika Manufaktura Baby Friendly je špecifická svojím extra jemným zložením, ktoré bolo vyvinuté s ohľadom na citlivú a krehkú pokožku našich najmenších. Vďaka jej zloženiu je vhodná aj pre novorodencov a deti s obzvlášť citlivou pokožkou. Manufaktura je výrobca tradičnej českej kozmetiky s vysokým podielom prírodných ingrediencií, preto je samozrejmosťou kvalita a mimoriadne jemné prírodné zloženie bez obsahu sulfátov, parabénov, ropných olejov či alergických parfumov. Táto kozmetika je dermatologicky testovaná a obohatená o poctivé rastlinné oleje či účinný ovsený výťažok s obsahom cenného beta-glukánu. 

Nová detská kozmetika, vytvorená s láskou k deťom, maminkám a prírode, sa postará o príjemné chvíle, ktoré môžete stráviť spoločne s vašou ratolesťou. Aby ste mali počas testovania úsmev na perách a zažili množstvo zábavy, sprevádzať vás budú veselé zvieratká, ktoré sú súčasťou dizajnu obalov. Každé z nich vám predvedie inú aktivitu, ktorou sa môžete inšpirovať, a užiť si tak detské radovánky plnými dúškami.

Balíček, ktorý budete môcť testovať, bude obsahovať tieto prípravky:

Jemná detská umývacia & kúpeľová emulzia s mandľovým a ovseným olejom sa postará, aby bolo pokožka po kúpeli starostlivo umytá, vyživení a chránená. Samozrejmosťou je pH 5,5, jemná bezalergénna parfumácia a šetrnosť k očiam. 

Ošetrujúci detský olej s mandľovým, marhuľovým a ovseným olejom sa stane skvelým pomocníkom pri výnimočných chvíľkach s vašimi najmilovanejším. Neobsahuje farbivá, konzervanty, ani minerálne oleje. Má regeneračné a upokojujúce účinky, pomáha v pokožke udržiavať potrebnú vlhkosť, zmäkčuje, zvlhčuje a zjemňuje jej.

Jemný detský vlasový šampón s ovseným olejom a panthenolom obsahuje veľmi šetrné hypoalergénne látky rastlinného pôvodu pre starostlivé umytie jemných vlasov a citlivej pokožky hlavy bez vysúšania a podráždenia.

Jemný detský výživný krém na tvár a telo s mandľovým a ovseným olejom vďaka výnimočným ingredienciám dokonale regeneruje, vyživuje a zvláčňuje citlivú pokožku najmenších. Udržuje ju jemnú a dlhodobo ju chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Je vhodný na okamžité vyživenie vysušenej pokožky, ako záverečná starajúca bodka po kúpeli, alebo ako ochrana kože a tvárou pred chladným a veterným počasím.

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 10 mamičiek s deťmi do 6 rokov, ktoré si potrpia na kvalitnú kozmetiku pre svoje ratolesti. Ak sa zaujímaš o kozmetiku a si pripravená podeliť sa s ostatnými o priebeh testovania nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotiek, hľadáme práve teba a tvoje dieťa.

Ako sa zapojiť

Chceš sa zapojiť a spoločne so svojím malým „parťákom“ zažiť toto jemné a hravé testovanie? Napíš nám do komentára, ako vyzerá starostlivosť o pokožku tvojho dieťaťa, ako aj jeho vek. Nezabudni spomenúť, podľa akých kritérií zvykneš vyberať detskú kozmetiku a čo je pre teba pri výbere najdôležitejšie.

Čas na zapojenie máš do nedele 17.5.2020 a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Budeme držať palce všetkým mamičkám 🙂

konik_testuje

#test_manufaktura4

Kozmetiku na kúpanie vyberám podľa zloženia výrobku. Zameriavam sa na obsah bylinných zložiek priaznivo pôsobiacich na pokožku. Synček Miki má dva roky a kupanie si užíva, má rád vodu a v nej pridanú jemnú penu pre najmenších.

11. máj 2020

Kozmetiku vyberám podľa toho, ako nám čo sedí a nesedí, najlepšie pre nás je kozmetika od alpy a ziaja. Najdôležitejšie je premňa to, ako to zvláda detská pokožka. Kúpanie si užívame, vodu milujeme a aktuálne sa zameriavam na nájdenie vhodnej peny do kúpeľa pre najmenších. Dcéra má 1,5 roka.

11. máj 2020

Kozmetiku pre deti kupujem drahšiu a pre najmenšieho zatiaľ len olejček klasika aviril. Keďže mám doma 5rocnu , 18m a 3 m rada by som vyskúšala aj niečo nové . Keďže táto je na citlivú pokožku určite by som vyskúšala hlavne na synčekovi 18m ktorý má problém s pokožkou . Všetci traja si kúpanie užívajú a hlavne najstaršia ktorá doslova vodu miluje.

11. máj 2020

Mám 2 dcérky (Barborka 5 rokov, Sárka 2 roky) a onedlho k nám pribudne ešte jeden krpec. Obe majú od narodenia problémy s veľmi citlivou pokožkou, u menšej sa to prejavuje dokonca ekzemami takze kozmetiku kupujeme rozhodne tu kvalitnejšiu no zatiaľ nič nesadlo úplne na 100% preto by sme sa veľmi potešili keby mame možnosť vyskúšať aj tuto kozmetiku. ❤️ Možno by zrovna sadla a konečne by sme našli značku, ktorú budeme používať aj naďalej.

11. máj 2020

Kozmetiku kupujeme kvalitnejšiu, vždy pozerám čo obsahuje, pretože z niektorej detskej kozmetiky mal krpec strašne suchú pokožku. Adam bude mať dva roky, kúpanie miluje, vždy keď sa povie ideš do vane už poskakuje v kúpeľni a keby bolo na ňom do vane ide aj oblečený 🤷‍♀️❤

11. máj 2020

Ahoj. Malý bude mať 25-teho 15 mesiacov. Stále je pre nás dôležité natieranie po kúpeli olejčekom alebo mliečkom, kremik na zadoček pri každom prebaľovani, keďže máme potom problémy, vhodná kúpeľ je tiež dolezita. Máme citlivejšiu pokožku, takže vyberáme podľa zloženia.

11. máj 2020

Kozmetiku kupujem samozrejme kvalitnejsiu a drahsiu. Najmensi drobcek aj olejcek. Deti su vo veku 3 a 9 mesiacov

11. máj 2020

Moje žabiatko bude mať onedlho 10 mesiacov a pokožku má suchú. Doteraz sme používali olej na kúpanie aj krém z lekárne, ktoré nám predpísala pediatrička a ktoré nám pomohli náš problém vyriešiť.. Momentálne sme sa dostali do fázy, keď si chceme a hlavne aj musíme nájsť kozmetiku, ktorá nám sadne a ostaneme jej verní, takže testovanie by nás veľmi veľmi potešilo a možno by nám aj ubralo jednu starosť, pretože ak by nám produkty vyhovovali zostali by sme im aj verní. Som totiž toho názoru, že dieťatku treba dopriať kvalitu a nehľadieť na cenu

11. máj 2020

moja princezná Hanka má 2 roky a 9 mesiacov...kozmetiku pre ňu kupujem kvalitnú od weledy, pretože má citlivú pokožku, na tváričke má veľkú pigmentovú škvrnu cez celú sánku a ako batoľa mala veľmi dlho problém s mliečnou chrastou. po kúpeli zvykneme telíčko krémovať a tak si spolu užiť chvíľky pred spaním...Hanka miluje vodu ale ešte radšej by sa vykúpala aj s penou a tešila sa penovým obláčikom, lenže detské peny do kúpeľa sú zväčša samá chémia a pokožku vysušujú... v auguste k Hanke pribudne malý braček Jakubko...bolo by teda fajn vyskúšať aj inú kvalitnú kozmetiku...

11. máj 2020

💙✌✌✌✌✌✌✌✌

Čaute všetci.Mam dvoch testovačov ročného a štvorročného ,obľubujú skôr neparfumovane prirodne kozmetiky koli atopickej pokožke mladšieho avšak starší nema žiadny kožny problém(klopklop) Bežná starostlivost o zadocek krémom,na telíčko buď olejček alebo hydratacny kremik, som za drahšie avšak situacia nedovoľuje kupovať drahšiu variantu.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹

11. máj 2020

Som mamička 3 detičiek.Dcérka ma 7rokov a chapci 5rokov a 2roky.U nás musí byť kozmetika neparfumová.Starší syn ma veľmi citlivú pokožku,nezmesie všetko.Preto si potríme na kavlitu,

11. máj 2020

Ahojte, Gretka (2r3m) ma od narodenia miernu formu atopickeho ekzemu, cize zameriavame sa na kozmetiku, ktora jej pokozku premastuje a neobsahuje farbiva, ci parfumacie. Skusali sme aj ovsene kupele, ktore jej pokozke ulavia od svrbenia. Na premastenie pouzivame olivove a mandlove oleje. Vyskusali sme toho vela a nebranime sa niecomu novemu a kvalitnemu 😊

11. máj 2020

Mam doma dva poklady, 4 rocnu princeznu a takmer 3 mesacneho drobca 😊 kedze starsia ma ekzematicku pokozku, je potrebne citlivo volit pripravky, kt na nu patlem. Vyhybame sa parfumovanym sprchacom a uprednostnujeme naozaj kozmetiku na citlivu pokozku. Drobec si zatial uziva kupel len v cistej vodicky 😊

11. máj 2020

Pri kozmetike davam pozor hlavne na kvalitu. Hlavne, aby nevysusovala pokozku. Ked treba, pomozeme si aj olejcekom. Moj 1.5 rocny drobec si velmi uziva kupanie. Niekedy krpca tazko dostat von z vane 😁

11. máj 2020

Dcérka má osem mesiacov a má jemnú pokožku. Bojím sa, aby ,,nezdedila" moje kožné problémy, a tak jej vyberám len prírodnú kozmetiku bez umelýh prísad a zväčša i bez parfumov a podobne. Nie som za príliš vysoké ceny za kozmetické prípravky pre detičky, ale tu sa nebojím investovať. Ale s rozumom. Jemný mycí gél, olejček, bylinkový šampónik ... Kúpanie je najradostnejšia časť dňa.

11. máj 2020

Kozmetiku pre dceru pouzivam iba niveu na tvar. Kedze dcera trpi,, ekzemom atopickym,, sucha pokozka.. Tak rada by som vyskusala tuto kozmetiku.
Jasminka ma coskoro rok a pol.
Vodu milujje, ak ju vyberam z vane stale place ze chce ist spat aj pocas dna ide vela krat do kupelne a krici a dviha nozku ze chce ist do vane 😂
❤️

11. máj 2020

Máme doma ročnú princeznú a ďalšie mimino na ceste 🙂 určite by sme radu skúsili tuto kozmetiku a ak by sa nám osvedčila, novorodená láska by mala už overenú značku. Kozmetiku väčšinou vyberám na základe recenzií a musí mi voňať. So značkou Manufaktura mám tie najlepšie skúsenosti a som presvedčená, že detská kozmetika bude úžasná 🥰 Dcérka má bohužiaľ v rodine po mne a mojej mamine atopický ekzém, takže ošetrená pokožka je u nás povinnosť. Snáď sa jej nikdy nerozvinie, aj vďaka kvalitnej kozmetike. A táto by nás veľmi potešila 🍀

11. máj 2020

Jakubko má 20 mesiacov a vodu zbožňuje, tak isto aj mydielko a masáž s olejom či mliekom po kúpaní ho super zrelaxuje pred spánkom, detskú kozmetiku vyberá od narodenia veľmi starostlivo keďže je detská pokozticka veľmi jemná a citlivá a chcem mu ju zachovať co najviac v poriadku ako sa dá.. Sledujem zloženie, sulfáty v jeho kozmetike nemajú miesto.. Radi by sme vyskúšali niečo nové a prírodné 😊

11. máj 2020

Máme doma dve detičky vo veku 3 a 5 rokov. Pri kozmetike dávame pozor na kvalitu lebo deti by sa kremovali non stop . Oni pitaju kremiky stale aj na bobo 😁😁😁 takže máme radi kvalitnu a nech zvlacnuje pokožku . A cez leto s ochranným faktorom.

11. máj 2020

U nás sa kúpe na dvojmo. Starší syn Danielko 3 a pol roka, máva napustenú vaňu s bublinkami, kde sa do sýtosti zahrá a potom ho umyjem sprchovým gélom na detskú pokožku a šampónom na detské vlásky. Po kúpeli nasleduje natieranie detským krémom, kedy vždy chváli ako krásne vonia. Mladšia 6 mesačná dcérka Zojka, to má o čosi zložitejšie. Keďže má alergiu a z nej veľmi silný ekzém, zatiaľ sa kúpe v hypermangáne. Natiera sa troma druhmi krémov z lekárne, ktoré má predpísané od pani lekárky a našťastie zaberajú, tak snáď čoskoro prejdeme na kozmetiku, ktorá bude šetrná a jemná pre malé bábätká. Na vlásky používame špeciálny šampón proti mliečnej chraste. Po kúpeli má veľmi rada, keď ju jemne osuším a popri natieraní jej robím aj jemnú masáž telíčka. Nakoniec jej vyčistím ušká, noštek, náušničky a potom hlavinku učešem kefkou na vlásky. 🤗 Kozmetiku kupujem hlavne podľa zloženia, na cenu moc nepozerám.

11. máj 2020

Mám doma 2-mesačného testovača a ešte takmer 5 ročnú krásku, obaja milujú vodu a kúpanie aj keď umývanie vlasov dcérky u nás občas pripomína exorcistický rituál 🙂 Kozmetiku pre deti vyberám čo najšetrnejšiu, s najmenším obsahom chémie. A táto Manufaktúra vyzerá zaujímavo 🙂 Niektoré ich výrobky pre dospelých mám obľúbené, hlavne soli do kúpeľa a krémy na ruky.

11. máj 2020

Synček má 5 mesiacov. Najhlavnejšie kritérium je zloženie kozmetiky a to ako nám vyhovuje. Používame jemný šampón na vlasy, natieram ho krémom alebo nejakým prírodným olejom, napríklad mandľovým - to si veľmi užíva. Samozrejme nesmie chýbať kvalitný krémik na riťku. Rada by som vykúšala aj túto kozmetiku, nakoľko stále ešte hľadám top produkty 😊

11. máj 2020

Kozmetiku pre nášho rok a pol ročného Noela vyberám vždy starostlivo. Na cene mi až tak nezáleží či je to 5€ alebo 30€,ide najmä o to,aby mu vyhovovala a aby mal pokožku vyživovanú,chránenú,hydratovanú. Keď bol bábo kozmetike pre neho som občas neodolala a potom to šlo niekomu darom. Mám rada oleje,ale musia sa dobre vstrebávať a ak sù prírodného charakteru,bez parabénov a iného bordelu je to velká vyhoda.😍Manufaktúru mám sama velmi rada a rada by som s Noelom otestovala napr šampón ale aj krém na tvár a telo. O detskú pokožku sa treba starat viac,kedže je tak jemnučká,citlivá. Isto ak aj nevyhráme otestujeme niektory z vyrobkov lebo ma zložením velmi zaujali🙏🏼🌟

11. máj 2020

Toto by bolo super vyskúšať keďže dcérka má ekzém a nie všetko jej vyhovuje

11. máj 2020

Mojej 2-ročnej dcérke vyberám hlavne prírodnú kozmetiku, používame hlavne gél na umývanie, šampón, olejček a krémik, takže testovanie by bolo super🙂

11. máj 2020

Dobrodruh Adam sa hlási na testovanie. Už od bábätka maminka pri výbere mojej kozmetiky lúštila hlavne jej zloženie, aby nebolo dráždivé na moju jemnu pokožku. Samozrejme, jej pri výbere pomáhali aj odporúčania a recenzie od kamarátok, tiež, mamičiek. Pri starostlivosti o moju pokožku používame jemne sprchové geliky, šampón na vlasky a telové mliecko na večernú masáž 😊 V lete, keď je 🌞 nesmie chýbať kvalitný opaľovací kremík a šiltovka. Aaaa, skoro by som zabudol...mám 3 rocky.

11. máj 2020

Na kozmetiku si musím dávať veľký pozor, nakoľko môj 4 ročný syn má atopicky ekzém, takže sme koľkokrát vyhadzovali. Najlepšie toleruje Biodermu, ale vyskúšali sme aj Naturica siberica a boli sme spokojni🙂 Veľmi by ma potešilo vyhrať túto testovaciu sadu🙂

11. máj 2020

V poslednom case sa mojej dcerke objavili suche oblasti na oboch predlaktich. Od malicka mala suchsiu pokozku. Momentalne citam a hladam nieco vhodne pre momentalnu situlaciu. Doposial sme pouzivali kozmetiku znacku bioderma pre deti.

11. máj 2020

My máme 10 týždňového drobčeka, tak zatiaľ používame len čistú vodu 🙂

11. máj 2020

Adam, 2 roky
Vyberam podla zlozenia, kedze je atopik.

11. máj 2020

Môj synčeka má 10 mesiacov no aj tak pri výbere kozmetiky pre neho si dávam záležať. Asi ako každá mama vyberám kozmetiku ktorá je jemná,hydratuje a hlavne aby nedráždila. Synček miluje kúpeľ a vždy keď ho natieram šampónikom sa veľmi smeje. Po kúpele ho natieram telovým mliekom čo je taktiež veľká zábava..on by sa už najradšej nakrémoval sám no len to by dopadlo😄. Obaja by sme sa veľmi tešili keby sme mali možnosť otestovať niečo nové čo sme ešte neskúšali😊

11. máj 2020

Mam doma 5 mesacneho syna a kozmetiku vyberam velmi starostlivo. Pouzivame vyrobky na prirodnej baze, bez konzervantov, parfemov. A kedze ja nepouzicam kozmetiku testovanu na zvieratach, tak aj pre maleho vyberam iba netestovane vyrobky🙂

11. máj 2020

Abpjte tak my s nasou Ekiskoi 2,5roka radi by sme vyskúšali kozmetiku kupujem ako kedy niekwdy ak ma nieco zaujme a inokedy co mi padne do oka aj keď poslednú dobi mam radsej nievo co je menej ,, chemické" a co nedrazdi pokožku dam si záležať aj na samponoch ktoré nestipu očka a kedze nasa Eliška ľúbi bublinky tak poslednu dobi kupujeme aj detske peny do kúpeľa

11. máj 2020

Kozmetiku vyberáme podľa zloženia, dávam prednosť kozmetike bez parabénov a zbytočnej parfumácie, aj napriek tomu, že pokožka je v relatívne normálnom stave, prírodné oleje sú tiež fajn, hlavne keď sa rýchlo vstrebú

11. máj 2020

Manufaktura pre deti? Skvelééé. Milujem vaše výrobky, o to viac ma teší, že sú už aj pre detičky. "Obaly" výrobkov sa vám teda podarili, sú krásne, verím, že aj obsah bude stáť za to.
Moja 2,8ročná dostala od tatinka Jemný kúpeľ so soľou z Mŕtveho mora (lebo pani predavačka ho odporučila, že je naozaj jemný a vhodný aj pre deti), to bolo radosti, za chvíľu bol prázdny 🙂
Kúpeme sa od narodenia každý večer v rovnaký čas, máme to ako svoj rituál pred spaním, po kúpeli krátka masáž telíčka s olejčekom/krémom napr. s prídavkom levandule, od malička možno aj vďaka tomu nemáme problém so spinkaním. Používame jemnú prírodnú kozmetiku, s pokožkou sme problém nemali.

11. máj 2020

Môj synček má 2 roky a najradšej by bol vo vani stále, miluje vodu a kúpanie. Na ošetrenie jeho pokožky vyberám čo najprírodnejšie produkty bez pridaných farbív, konzervantov,parabenov.
Po kúpeli ho vždy vymasírujem olejčekom. Osobne mám veľmi rada Manufaktúru tak by sme boli šťastní keby sme mohli s Radkom vyskúšať aj novú detskú radu.

11. máj 2020

Moja dcéra bude mať 8 mesiacov ❤ a zatiaľ sme v procese skúšania a hľadania, keďže má veľmi suchú pokožku s červenými fliačikmi po kúpaní 🐳🐳🐳 a zatiaľ som nenašla produkt, s ktorým som bola úplne spokojná. Momentálne u nás celkom zaberá kokosový olej, sprch.gél Bioderma, šampón Sebamed, ale z krémov sa zatiaľ neosvedčil u nás ani jeden, takže stále hľadáme. Typy od pani doktorky veľmi nezabrali, takže som sa teraz zamerala na produkty s prírodným zložením 🍃🌼☘pre veľmi citlivú pokožku s nábehom na ekzém. Čím dlhšie je vo vode, tým je to na druhý deň horšie...preto sa neviem dočkať kedy konečne nájdem niečo vhodné.

Pre nás je to len kozmetika, ale pre ňu to môže znamenať viac zábavy vo vode a vstupenka na kurz plávania v naozajstnom bazéne💦💦💦

Priznám sa, že som nevedela, že má aj detskú edíciu...pritom som zamilovaná do pivnej kolekcie 🍺🍻🍺od Manufaktura, takže je to pre mňa skvelá novinka a pokiaľ bude mať moja dcéra po tejto kozmetike takú pokožku, ako ja vlasy, bolo by to úžasné 👌🍺❤👧👍🏻

11. máj 2020

Rada by som vyskusala nieco nove s prirodnym zlozenim😉

11. máj 2020

Ahoj! Som mamou 4 ročnému Oliverovi a týždňovej Nataši. Syna som kúpala od začiatku len vo vode, bez akýchkoľvek prípravkov. Až neskôr sme si našli vyhovujúcu kozmetiku a teraz striedame. Pri malej teraz používam tiež cistu vodu a zároveň hľadám vhodnú kozmetiku, tak by som rada Manufakturu vyskúšala pre oboch 🙂

11. máj 2020

Moja malá trojročná Sabi má suchú pokožku od bábätka. Už v pôrodnici nám povedali že vyzerá že bude mat ekzém a aj tak je.... Každý rok sa 1 az 2 krat s ním trápime a aj práve teraz.. Máme za sebou alergologicke vyšetrenie, kožné a stale nic nezistili.. Dôležité je pokožku premasťovat a tak by sme radi vyskúšali Vašu kozmetiku, ktorá by jej konečne možno sadla 🙏

11. máj 2020

Veľmi si dávam záležať natom, akú kozmetiku na dcérkinu jemnučkú detskú pokožku (6M) použijem 🙂
Každý večer po kúpaní ju natriel olejčekom a citlivé miesta namažem Bepanthenom Baby.
Manufaktúru poznám a MILUJEM tú značku ❤️ Ale zatial som nemala možnosť vyskúšať detskú kozmetiku.

11. máj 2020

Ahojte, som mamičkou dvoch detí. Dcérka má 5,5r a synček bude mať o pár dní 1 rok. Stále bojujeme s vyražkami, zatiaľ sme nenašli tu ideálnu kozmetiku, ktorá by nám pomohla. O vašej kozmetike som počula, ale pravdupovediac ma ani nenapadlo ju vyskúšať. Tak snáď sa nám pošťastí a vyhráme na skúšanie vašu kozmetiku. 🤩

11. máj 2020

Ahojte som.mamickou štyroch detí najmladšia na 5 rôčkov prešla som rôznou kozmetikou všetky detičky majú suchú pokožku hlavne moja princezná preto by som už odskúšala niečo kvalitné čo naozaj pomôže.zaneriavam sa skôr na drahšie výrobky rada by som veľmi odskúšala aj tu vašu nech mojej princeznej pomoze

11. máj 2020

Ahojte 😊 zapájame sa do testovania 🙏🏻 Kozmetiku vyberám vždy podľa zloženia a samozrejme toho čo nám sadne a nesadne, zameriavam sa najma na to aby pokožku krpcov nevysušovala ale najma hydratovala. Máme 10 mesačného a za chvíľku 4ročného ❤️

11. máj 2020

dcerka bude mat 3 roky, vyrobky som si vyberala drahsie, ale bezne dostupne z detskej kozmetiky. Teraz vsak chcem prejst na nieco kvalitnejsie zlozenim a citlive k jej pokozke so sklonom k ekzemu a alergii. Pouzivame len sprchovy gel, sampon, telovy a pletovy krem

11. máj 2020

Tak o pokožku môjho syna sa nejako prehnane kozmetický nestarám nakoľko sa bojím rôznych reakcií preto aj dosť šetrné vyberám kozmetiku co sa kúpania tyka používam len čistú vodu a na vlásky šampón na tvár používam detský krém samozrejme v lete krém s vysokých ochranným faktorom malý ma 19 mesiacov a som rada ze sa úspešne vyhýbame kožným problémom nakoľko keď som bola ja mala tak som mala atopicky exzem som rada ze malý to nemá pomne

11. máj 2020

Ahojte
Kozmetiku vyberam podla kriterii zlozenie vs.cena. Podporujem co najviac nase domace slovenske vyrobky. Mam 5 rocnu slecnu ktora sa rada kupe pouzivame aj prirodnu sol do kupela. Velmi rada by som sa do testovania zapojila a vyskusala hlavne sampon lebo je ozaj najst problem detsky sampon kt. ma dobre a prirodne zlozenie takze sa tesime na pripadnu spolupracu ;) Good luck 🍀

11. máj 2020

Syn má 13,5 mesiaca, kozmetiku som veľmi nemala možnosť vyberať, keďže sme dostali kopu pri narodení😊 aké vždy je jemná pre detskú pokožku. Pri kúpaní zatiaľ pouzivame šampón 2v1, ale rada by som otestovala manukturu kvôli zloženiu s ovseným mliekom, keďže sa stáva, že má suchú pokožku. Dvakrát týždenne ho po kúpaní natieram po celom telíčku a jemne masírujem, on z toho má vždy veľkú zábavu.

11. máj 2020

No naša ryba miluje vodu... Dokázal by v nej stráviť hodiny a hodiny. Má 21 mesiacov a teda žiaľ máme veľmi ekzematicku pokožku, vraj ju čiastočne podedil po mne. Fľaky na rôznych častiach tela a prechádzajúce až do skupín, a hlavne suchá pokoKa. Veľa veľa kremujeme a snažíme sa používať čo najviac pridanej kozmetiky a preto je pre nás najdôležitejšie zloženie. Zameriavam sa predovšetkým na liečivé rastline výťažky s funkciou dobrého premastenia a hydratovania pokožky.

11. máj 2020

Ahojte, ja som Karin a naše štvorročné šidlo sa volá Peťka. Od malička pre ňu vyberám len produkty, ktoré sú šetrné k jej jemnučkej pokožke a mám ich odskúšané na našom prvorodenom veľkáčovi. Osvedčili sa mi umývacie gély od Hipp a Bupi, na vlásky zas klasický žltý detský šampón od Johnsons&Johnsons, ktorým umývala ešte moja mama mňa. Po kúpeli či sprchovaní natieram mandľovým olejom z lekárne. Keďže obe deti po mne zdedili nábeh na suchú a citlivú pokožku, dbám na to aby kozmetika, ktorú pri našich každodenných rituáloch používame, bola čo možno najjemnejšia a mala príjemnú nevtieravú vôňu. Manufakturu mám odskúšanú na sebe a veľmi oceňujem, že kladie dôraz na zloženie výrobkov. Vyskúšala som odličovacie mlieká, pleťové vody, peeling a tuhé mydlá. Okrem iného sa mi veľmi páči vizuál ich obalov😉

11. máj 2020

ahojte, mam doma dvoch vhodnych adeptov na testovanie Vasej kozmetiky 😉 moji dvaja mali nezbednici maju 4r a 6r. a velmi by sa potesili, lebo okrem kupania, ktore miluju, mi potajomky beru vsetku kozmetiku, aby ju samozrejme otestovali, a pri vybere kozmetiky som dost obozretna, kedze mladsi ma nabeh na ekzem, ale zatial to dobre zvladame, dakujeme za tuto moznost zucastnit sa a drzime palceky vsetkym zucastnenym 🥰

11. máj 2020

Testovali by u nas hned dve vzorky 4-rocna a 10-mesacna. Starsia vzorka mala problem s miernym atopickym ekzemom, tak sme striedali ovsenny kupel a prirodnu kozmetiku v kombinacii s cistymi olejmi - mandlovym, olivovym a bambuckym maslom. Mladsia vzorka prebrala osvedcenu recepturu starostlivosti po starsej vzorke. Pri vybere ma zaujima, ci je to kozmetika len prirodna, idealne s certifikatom. Uplne super je, ak prihliada aj na nase zivotne prostredie.

11. máj 2020

Ahojte. Synček má 3 a pol roka a čo sa týka kozmetiky potrpím si na prírodu (: Vyberáme si hlavne kozmetické produkty, ktoré podporujú ochrannú vrstvu pokožky a tiež ju hydratujú, vyživujú a upokojujú. Milujeme marhuľový olej, lebo ten je podľa mňa k detskej pokožke veľmi jemný. Krpček si ho užíva, či už ako masáž alebo len bežné mazanie (: Mávame síce problémy s chrastičkami vo vláskoch ale aj tie sú vďaka nemu raz- dva fuč. Radi s ním vyskúšame aj niečo nové. No a o kúpaní ani nemusím písať, lebo ten môj malý žabiak by sa čvachtal až do rozpustenia (: majte saaaa

11. máj 2020

Keďže obe deti - syn 2 roky, dcérka 3,5 roka, majú sklony k atopii, dávam veľký pozor pri výbere kozmetiky, ktorú pre nich používam. Samozrejme ju používam aj ja, lebo ja sama mám atopickú pokožku... Od kúpania cez denné krémovanie až po opalovacie krémy to u nás momentálne vyhráva Bioderma, ale niečo nové by sme radi vyskúšali 😉

11. máj 2020

Dobrý deň rada by som sa zapojila do testovania spolu s mojou dcérkou 5 ročná. Používame telovu kozmetiku ktorá je šetrná a citlivá k detskej pokožke nakoľko dcérka má sklon k ekzemom a svrbeniu... Dobre sa nám osvedčili výrobky z radu Nivea, Buppi a tiež excipial mlieko a krém.

11. máj 2020

Cela rodina pouzivame iba prirodnu kozmetiku. Chalani maju 2 a 5 rokov a radi by sme sa zapojili do testovania.

11. máj 2020

Kozmetiku vždy vyberám na citlivú pokožku, nakoľko moja 2 ročná dcérka má atipický dermatidis, hvala Bohu nie je až tak zlé, najhoršie je na jar, a na jeseň. Používali sme najprv čistú vodu, potom Oilatum, Aloe Vera prípravky, v súčastnosti DM prípravky na citlivú detskú pokožku, ale ešte hľadáme tú ozajstnú.

11. máj 2020

Mam skoro 4mesacneho syna zatial este nepouzivame sampony mame iba olejcek ale urcite budem vyberat podla zlozenia aby bola co najsetrnejsia k detskej pokozke. Ja osobne som vyskusala sampon a telovy krem znacky Hipp s ktorou som bola velmi spokojna ale rada vyskusame aj tuto znacku 🙂 ;)

11. máj 2020

Pripravky vyberám podla zloženia a podla pokozky bábatka,resp. Mojich detičiek. Máme radi prírodné zloženia. Bio olejceky. Mame tri malé deticky.radi by sme vyskúšali niečo nové😀😇

11. máj 2020

Kozmetiku pre naše dvojmesačné bábätko sa snažím vyberať hlavne prírodnú, s ohľadom na zloženie, setrnost k pokožke a dostupnosť. Keďže od narodenia používame weledu, rada by som vyskúšala aj z tejto značky, nakoľko ju mám sama rada. 😊

11. máj 2020

Ahojte, veľmi radi sa zapojíme do testovania - Adamko (3,5-ročný) 🐭, Šimonko (10-mesačný) 🐝 a samozrejme ja 😍 U nás sa nepoužívajú tony kozmetiky, iba to najnutnejšie a aj to vo vysokej kvalite. Dbám najmä na to, aby bolo zloženie čo najjednoduchšie, bez SLS, farbív, parfumov a iných zbytočných prídavkov. Máme už svoje overené kúsky, no nebránime sa vyskúšaniu nových značiek a produktov 👍🌳🌞

11. máj 2020

Ahojte 🙂 môj syn Markus bude mať onedlho 2 roky (september) od narodenia nás trápi škaredý atopicky ekzém a rôzne alergie či už na mlieko, parfémy ci najnovšie aj na slniečko. Ale ved co sa čudujem ocko je celiatik a ja alergiu na všetko od prachu cez trávy až pp kovy a ešte aj histamin 🙈A práve preto aby som toho môjho malého mužíka chránila čo najviac používame len to naj. Podľa popisu produktov vyzerajú byt fakt super a tie obaly 😍 verím, že pri testovaní by som bola Spokojná JA, že Markus ma vo svojej "kozmetickej taštičke" niečo nové a fakt kvalitné a Markusa by ZAS potešili veselé zvieratká 🙂 ❤️🙏

11. máj 2020

Kozmetiku si vyberam podľa kvality. Hlavne, aby nevysusovala pokozku ale hudratovala. Ked treba, pouzivame aj olejcek. Detičky majú strašne radi kúpeľ, užívajú si to. 😁

11. máj 2020

Naši malinká má 4 měsíce. Od narození se snažím vybrat co nejlepší produkty pro jeji citlivou pokožku. I když to občas není zrovna nejlevnější záležitost tak to zato stojí. Snažím se co nejvíce sahat po přírodních produktechaby, s vyváženým ph, bez barviv, parfemu, hypoalergení a hlavně šetrné k očičkům. Malinká zbožňuje koupání od mala cachtala by se tam nejraději celé hodiny.
Vaše design značky lahodí mému oku 🙂
O testování bych se podělila s dalšíma maminkama na ig @maminka_freyky

11. máj 2020

Do kúpeľa Alexovi pridávam weleda olejcek, ktorý ho rovno aj jemne premaže, následne ho len utriem a zabalim do pyžamká. Alexovi je 14 mesiacov 🥰 kozmetiku vyberám podľa toho, či je vhodná pre najmenšie detičky, pretože môjmu Alexovi nesadne hocičo 🙂

11. máj 2020

Zatiaľ som skúšala len značku Hipp, mám od nich šampónik. Zamozrejme potom aj olejček a krém. Po kúpaní buď nakremujeme cele telo alebo dame olej. Vyberám podľa rád mamičiek. Rada by som vyskúšala aj inú značku. Sestra miluje vašu značku Manufaktura, tak rada by som sa presvedčila či je fakt taka toop. Moja maličká bude mať teraz 7 mesiacov. Miluje kúpanie ❤🍀

11. máj 2020

Mám dve dcérky. Livinka -3 roky má atopicky ekzem, takze vyberame hlavne premastujuce kremy a na citlivú pokožku a Klaudinka -1 rok, tej prospieva krém od vás z manufaktúry . ;) krásne pp ňom vonia 🙂

11. máj 2020

Ahojte. Keďže sa naplnili moje nechcené očakávania a dcéra zdedila po mne ekzém tak na vybere kozmetiky je to u nás ťažšie. Určite nekupujeme podľa ceny teda co je aktuálne v akcii ci peknej vône alebo krásneho obalu. Skorej ma zaujíma zloženie a vždy si prečítam aj nejaké recenzie. Vždy je lepšie si priplatiť za kvalitnú kozmetiku ako stráviť pol dna na kožnom oddelení a v lekarni nechať par desiatok eur a vecer natierať svoje dieťa robeným v lekárne navyše smrdlavym krémom ktory vám zničí pyžamo. Kozmetiku Manufaktura mam odskúšanu sama na seba a za mňa 👍 krémy na ruky sú úžasné a krásne voňajú. Určite by som sa nebála ju použiť aj pri dcere ktorá má 4 roky a testovaniu by sa len potešila. 😊♥️🍀

11. máj 2020

Radi by sme sa so syncekom zapojili do testovania detskej kozmetiky, moj syn ma 10 mesiacov a miluje kupanie, a ja milujem vonave babatko 😊 pre mna je dolezite aby kozmetika krasne vonala a nevysusovala pokozku. Chvalabohu od narodenia nemal maly ziadne problemy s pokozkou takze aj kvoli tomu rada kozmetiku obmienam a skusam nove. Vyskusali sme toho pomerne vela od Hipp, Nivea, Johnsons, Mixa a momentalne pouziva Bupi kozmetiku. No kedze zmena je zivot boli by sme vdacní za moznost testovania kozmetiky od Manufaktura 😊 tu mam zatial otestovanu na sebe len ja... 😊

11. máj 2020

Detskú kozmetiku vždy vyberám podľa kvality a zloženia výrobku. Vyberám kozmetiku ktorá bude šetrná na jej jemnú pleť. Dcérka má rok a má veľmy rada kúpanie kúpem ju len z kvalitnoými výrobkami 🙂 a rada by som vyskúšala aj tieto 🙂

11. máj 2020

Nasa 3 rocna princezna miluje kupanie a pekne vonajucu kozmetiku. Natieranie kremom po kazdom kupani si velmi uziva a uz teraz vie aka dolezita je pravidelna hydratacia pokozky.
Jej huste vlasky si vyzaduju kvalitny ale zaroven jemny sampon.
Pri vybere kozmetiky pre nu siaham v prvom rade po kvalite, ale velmi dolezita je aj vona a obrazok na obale. 😊🦄🦁🦓🐕

11. máj 2020

Naši drobci majú 6,3 roky a 9 mesiacov a nakoľko všetci majú od malička problémy s pokožkou, tak na výbere kozmetiky si dávame véééľmi záležať a v prvom rademsa zameriavame na zloženie, aby bola čo najcitlivejšia k pokožke a uprednostňujeme prírodné produkty, takže balíček od vás by nás určite potešil❤️

11. máj 2020

Pre nas je vyber kozmetiky naozaj tazky oriesok, starsi syn atopic ma 6rokov a doslova od.malicka bojujeme s akoukolvek kozmetikou, ci uz ide o sprchove gely, telove mlieka ci opalovacie kremy, je naozaj tazke vyskusat celu radou produktov ked viac ako polovica u nas skonci darovana u nasich znamych... teraz mame doma uz aj 4mesacneho spolupachatela a ten si zatial kozmetiku uziva, vsetko co nesadne bratovi starostlivo vyskusame a zatial sa drzi ... verim ze starsiemu sa kozne problemy upravia a nebude mat problemy do buducna, radi vyskusame Vasu novu radu kozmetiky, verim mame doma na to tie najjemnejsie ritky 😀😀

11. máj 2020

Ahoooj, tak toto by bolo niečo pre nás!😱👌🏻🌈💗 Mame doma 3.ročnú Tamusku a 1.rocneho Matuska a obaja majú citlivú pokožku, ktorá sa prejavuje hlavne zacervenanim pri zmene počasia, prostredia, v zime, po kupeli. Vyskúšali sme už kadečo, od prípravkov obľúbenej značky jednej siete drogérie (neviem či môžem menovať) až po známu značku z Francúzska, ktorú momentálne používame. Tamarka je správna baba od mala takze kozmetiku rada skúša (hlavne ovoniava) a testuje hlavne na sebe a hneď potom aj na bracekovi, ktorý to znáša celkom dobre 🙂 určite by sme sa výhre veľmi potešili všetci - aj nás najmladší člen aktualne ešte v brušku ale čoskoro už medzi nami💝👧🏼 A zvieratká milujeme takze to by bola ešte čerešnička na torte 🐶🐰🐮

11. máj 2020

Ahojte, pokozka deti je velmi jemna a ak je zdrava nepotrebuje vela kozmetiky, pouzivame prirodnu kozmetiku, namiesto mydla syndet. Chodime na detske plavanie a po kupani nasleduje masaz detskej pokozky prirodnym olejom. Tesili by sme sa na vyskusanie kvalitnej prirodnej kozmetiky🧡

11. máj 2020
Autor komentár zmazal

Ahojky. Starostlivost o dieťa je zaklad či už ide o vnutro , alebo zovnajšok . Ide to ruka v ruke .
Predovsetkym chcem podotknut ,ze moj chrobacik ma uz od malicka citlivu pokozku . Zameriavala som sa vzdy hlavne na kozmetiku s obsahom panthenolu ,neparfemovane a skor sensitiv .
Mimochodom moj chrobacik Nikolas ma v maji krasne styri rocky ,takze prave teraz je to carovne obdobie . Ake ? ,,Maminka das mi ten kremik? Ale nie taky čo ščipe ten neľubim ! " :D Obdobie kedy dokaže už aj dieťa opisať či sa mu kremik ,šamponik páči . Či je vhodny alebo nie ! Takže nejväčši poradca a šef je prave on .

11. máj 2020

Ahojte, detskú kozmetiku som vyskúšala rôznu... Teda nie ja, ale moja 3rocna zabka 😊... pri výbere pozerám hlavne na pomer cena/kvalita, aké zložky výrobok ne/obsahuje... Malej kupujem sprchový gél, šampón a krém... Taky ten klasický základ... Po minulom testovaní som zatiaľ zakotvila pri jednej značke, avšak Rada skusam nové značky a moja malá je v tomto správna partacka ❤️ uz sama vie povedať, či sa jej nejaký výrobok paci/nepaci, či jej vonia a pod... Predpokladám že by ju hneď na prvý pohľad zaujali rozkošné zvieratká na obale...A mňa zas prírodné zloženie, nakoľko už dlhšie pokukujem po viac prírodnej kozmetike nielen pre malú, ale aj pre seba... Tak toto by mohla byt ta správna príležitosť pre nás 🍀😍

11. máj 2020

Mam skoro 4 rocaka a 8 mesacneho vymyselnika, pri oboch dbam na kvalitnu kozmetiku a stylom menej je viac 👌 kozmetika musi byt bez ropy, parabenov a ineho bordelu ktory je snad vsade detsku kozmetiku nevynimajuc, preto sa tesim a rada by som sa zapojila do testovania kvalitnej ceskej kozmetiky ktora dba na zlozenie 💗
Vybava krpcov spociva v kvalitnom sprchaci ktory je pouzitelny aj na vlasky, mandlovy olej na premastenie ak je treba, a v zimnom obdobi aj krem na tvaricku, nic viac nic menej 🤗

11. máj 2020

Vikitorko ma suchsiu pokožku my sme otestovali viacej kremou a olejou momentálne používame jedno mliečko je na suchu pokožku mam rada keď mliečka alebo olejceky príjemné voňajú ale radi by, sme otestovali aj vašu kozmetiku ak nás vyberiete ďakujeme

11. máj 2020

Víktorko ma 1rok aj 10 mesiacou

11. máj 2020

Kozmetiku vyberame drahšiu aj my pretože deti maju cistitlivu pokožku po maminke..rada by som vyskúšala niečo nove pri mojich detoch 7 tyzdnoveho, 6 rocneho a 9 ročného...

12. máj 2020

Kozmetiku vyberáme podľa zloženia, aby bola čo možno najšetrnejšia k detskej pokožke a takisto podľa toho čo sedí mojim drobcom. Starší syn má 3r10m, momentálne používame sebamed sprchovaciu emulziu, a bupi šampón. Kozmetiku uňho zvyknem striedať. Po kúpeli ešte krémikujeme kyselinou mliečnou. Mladšia dcérka bude mať pol roka, u nej je kozmetiky menej... Umývame len tuhým detským mydlom Bupi, riťku a záhyby kde sa najviac potí ... Po kúpeli krémikujeme s HiPP detským telovym mliekom 🌞

12. máj 2020

Pri výbere detskej kozmetiky je pre mňa dôležité zloženie. Nepoužívam pri dcére veľa kozmetiky, od narodenia sa snažím co nejmenej o to viac "vyraďujem" pri výbere pre ňu. Dcérka má 3,5 roka.

12. máj 2020

Dobrý deň mame 7 mesiacov a s pokosku nemáme problémi na ritku dávame rybaci mastu a po kúpaní v oliatume ju aj vysiehujem a naolejcekujem a to je asi všetko a keď sa jej spraví nejaký pipinek ci sa trosku poskabi tak jej tam súdo krém zázračná masti ka tu používam aj ja keď mám nevaju vyrasku na všetko

12. máj 2020

Volám sa Anitka a na svete som od 1.2.2020,pomôžem vám s počtami,mám 3,5mesiaca (odhadujem to takto,lebo som ešte malá na akékoľvek počty 🤣,ale zato s rodičmi už nejaký ten čas "točím").Hmm čo sa kozmetiky týka,dotetaz ma mama kúpala len v čistej vode,prípadne dávala ovsené vločky,takže som mohla tú vodu aj hltať (lebo stále do mňa tlačia len mlieko a ja pritom niekedy chcem len obyčajnú vodu- no poviem vám,mlieko je aj tak NAJ ) ❤️ Teraz najnovšie si mama všimla moje šupinky vo vlasoch a konečne kúpila šampón bez parfumácie.Privítala by som pri kúpeli aj niečo viac konečne,musím to mame nejako dať najavo.😄🤣 Možno si kaknem do vody,aby ma umyla aj niečím iným,penivým.Čawte a držte sa kamoškovia a mamičky 💕

12. máj 2020

Kedze mame v rodine kozne problemi takmer vsetci a kazdy ine 🤷‍♀️ snazim sa vyberat kvalitnu kozmetiku. Mam dvoch synov 6 a 2 ktorý sa velmi radi kúpu.

12. máj 2020

Rada by som kozmetiku otestovala kvôli mojim deťom, sebe a ostatným mamičkám a dala dobrú recenziu na kozmetiku, je dôležité aby to čo používame bolo naozaj kvalitné keďže máme citlivú pokožku, sprchový gél musí mať správne ph, najlepšie s organickým zložením, takisto po umytí sa pokožka musí nakrémovať, najhoršie sú suché lýtka, čo je asi najsuchšie miesto na tele, synček má 4 roky, kozmetika musí byť určená hlavne pre deti, len pre deti, podľa toho si to vyberám, je veľký rozdiel medzi pokožkou dieťaťa a dospelého, takže za mňa určite áno, rada vyskúšam a dám recenziu na túto kvalitnú starostlivosť o detskú pokožku.

12. máj 2020

Nasa Nesska ma aktualne rok. Stale pre nu nemame kozmetiku ktora by jej sedela ako rit na serbel. Ked uz si myslim ze je to ok tak sa vyhadze 🥴 kozmetiku vyberam hlavne podla zlozenia. Vacsinou pripravky na citlivu pokozku. Kupanie je u nas na dennom poriadku, kupanie miluje, smeje sa vrieska a hlavne! Z vane vylieva vodu 🤦🥴
Rady by sme sa zoznamili s manufakturou ❤️

12. máj 2020

Detičky milujú vodu, bublinky... Maminky milujú čisté a voňavé detičky...a nie len maminky, ale u nás aj moje 4 dcéry (10,8,7,5 r.) milujú voňavého čistučkého bračeka (2r.). Už ony sú maminkami v starostlivosti o neho a bežne ho okúpu, zúbky mu umyjú, a keď príde na rad krémikovanie/ olejčekovanie, nastávajú zvady🤭, lebo všetky si ho chcú ponatierať. No žiaľ, u nás, keďže má chlapček precitlivelú pokožku, nemôže žiadne preparfumované krémiky, všetko to musí byť na prírodnej báze, ale aj tak tá prirodzena vôňa dieťatka je sama o sebe dokonalá.
A testovanie by bolo o to zaujímavejšie, že by som priebeh testovania ponechala na staršie dcérky, ktoré by fotili a písali svoje myšlienky a vzniklo by z toho jedinečné testovanie, možno iné, ako bežne zvykne byť .

12. máj 2020

Kozmetiku pre deti vyberame podla zlozenia. Snazime sa pristupovat ak tomu co najzodpovednejsie. Dcerka 6 rocna ma pd narodenia taku fliacik, druha 5 rocna ma atopicky exem a syncek 7 mesiacov je zatial s pletou v poriadku

12. máj 2020

Kozmetiku pre mojho uz skoro 2r. chlapceka vyberam podla zlozenia, najcastejsie je urcena na suchu az atopicku pokozku lebo od mala trpi atopickym ekzemom, takze ta pokozka si zasluzi obzvlast starostlivost. Vyrobky od manufaktury by sme radi vyskusali. Zaroven by ma potesila vyhra aj preto ze o dva mesiace ju mozem skusat aj na novom clenovi rodiny a a to malej dcerky 😇😊

12. máj 2020

Kozmetika, to je moja vasen 🙂, ktora sa odraza aj v mojom kozmetickom blogu. Alfa a omega pri kazdom produkte je pre mna zlozenie. V pripade detskej kozmetiky to plati obzvlast. Preto mojej malej obcas niektore kusky ,kradnem' 😀 Bezne pouzivam na telo napriklad oleje, urcene pre babatka... z detskeho radu od Manufaktury sme zatial neskusali nic a pre moje 9 mesacne dievcatko by som vyuzila urcite vsetky styri. A mozno aj pre seba 😉

12. máj 2020

Dcéra 1 rok a 10 mesiacov. Kozmetiku používame od pol roka. Do pol roka len čistú vodu. Kozmetiku preferujem prírodnú, preto volím kvalitnú, drahšiu kozmetiku a v prvej rade ma zaujíma jej zloženie. Zbytočná chémia u nás nemá miesto 😊

12. máj 2020

Ahoj,ja osobne používam vašu kozmetiku,preto by som rada,vyskúšala aj pre môjho 4 ročného synčeka.Miluje vodu,chodí do škôlky,tancuje v folklornom súbore,čiže kozmetika u nás ide na dračku.Preto by ma potešilo,keby sme mohli vyskúšať ,dakujeme.

12. máj 2020

Ahojte, rada by som vyskúšala novú kozmetiku. Dcérka 2,5r. má citlivú položku a tak vyberám pre ňu len kvalitnú prírodnú kozmetiku šetrnú k detskej pokožke.

12. máj 2020

Ahojte mám ročnú a 4 mesiace a malej dávam tekae krému čo jej neškodia hlavne kde je najmenej chémie. Hlavne aby bola prirodzená a kvalitná.

12. máj 2020

Zdravím, pri výbere kozmetiky sa sústredim na to aby bolo zloženie, čo najviac prírodné a aby tam neboli alkoholy, čo som už neraz objavila. Môj malý ma veľmi citlivú pokožku so sklonom k ekzému, o jeho pokožku sa starám čisto prírodnými produktmi. Sebko má rok a 7 mesiacov.

12. máj 2020

Mame 17 mesačnú. Dcérku.... A keďze mame ekzém musím sledovať co a akú kozmetiku kúpiť....
Radi sa zapojíme aj náš vyberiete. Možno práve tieto produkty nám zlepšia ekzém aby sme nemali suché miesta...

12. máj 2020

Mam takmer 5rocmu dcerku a stale mame problem s jej suchou pokozkou. Preto vyberam prirodne pripravky na umyvanie a manufaktura by mohla bytvto prave orechove 😊

12. máj 2020

Ahojte, starostlivosť o pokožku... U nás dôležitá téma od bábätka. Dcérka - dnes viac 6 rokov problémy s rôznymi prípravkami, chemické jej nerobia dobre, pleť má okamžite plnú červených fľakov, ktoré ju štípu a svrbia v neskorších fázach. Syn - 4 roky, abnormálne suchá pokožka. Za ušami, na licach, na kolenách a aj rukách - šupiny.
No a keďže čakáme prirastok, veru som sa k našim pridala a kremujeme sa spoločne, dcérke, synovi aj mne známe značky z televízie, drogérie či bežné dostupných obchodov nepasujú, skôr práve používame tie handmade a ľahšie stráviteľné pre telo. Či už sú to šampóny, ktoré deťom robili (obom!) chrasty vo vlasoch, krémy ako som vyššie pisala alebo aj balzam na pery, ktorý si robíme sami. Myslím si, že príroda poskytuje človeku to, čo jeho telo potrebuje. Nie laboratoria, kde sa testujú prípravky, nakoniec aj samotná pokožka deti mi to potvrdila. Potom prírodná kozmetika je síce možno o niečo drahšia ako tá preferovaná (pediatrami, médiami, možno aj samotnými mamičkami) no v porovnaní s chemickou prináša telu to, čo potrebuje.

12. máj 2020

Naša slečna ma 9 mesiacov čiže si na kvalitnej kozmetike ozaj potrpime.. doteraz sme pouzivali weledu ale rada by som skúsila aj inú značku, No musela by byť ozaj vysoká kvalita. V poslednej dome nás sa snažíme pokožku natierať mliekom na pokožku keďže sa mi zdá trošku suchá.. verím že aj táto kozmetika by nám vyhovovala🙂

12. máj 2020

Manufakturu používam už cca 7rokov i tenzivne. Detskú som začala riešiť až u druhého syna. Mam doma dvoch, jedn bude mať o chvíľu 7mesiacova.druhy 7rokov. S prvým som bojovala s ekzemami takže sme kupovali čisto prírodné produkty. Druhý má suchsiu pokožku a tak som mu ihneď objednala umývací emulziu s pumpickou. Radi by sme toho skúsili viac.

12. máj 2020

Dcerka ma dva roky a druha ma pol roka 😊 kozmetiku vyberame podla zlozenia a skusame co nam robi najlepsie ...zatial mame najradsej kozmetiku znacky ziaja ale urcite by sme radi vyskusali aj tuto znacku pretoze som ju este nikde nevidela 😊

12. máj 2020

Viki má 9 mesiacov, rada sa čľapka vo vode a samozrejme k tomu patri aj detská kozmetika, mali a máme ešte "mliečnu chrastu" na hlavičke, kozmetiku vyberám hlavne bio bez bez co najprírodnejšiu. Radi by sme sa zapojili do testovania a vyskúšali niečo nové.

12. máj 2020

Theo ma 11m čoskoro. Miluje kúpanie 🙂 používame iba kvalitnú kozmetiku. Keď bol menší sme používali Hipp teraz Nivea ale radi by sme vyskúšali aj toto!!!! Vyzerá to super 🎉🎉😍

12. máj 2020

Mám 3 deti, keďže starší sú už dospeláci, riešim hlavne kozmetiku 8 ročného syna. Od malička jú ma citlivú a občas sa vyskytne nejaký exem. Používam kozmetiku bez farbív a konzervantov, čo najviac na rírodnej báze. Kozmetiku Manufactura používame, momentálne mám radu Sedmokráska. Radi by sme ju vyskúšali.

12. máj 2020

Náš synček má atopický ekzém, preto používame len prírodnú kozmetiku a starostlivo sledujeme zloženie. Výber do testovania by ma veľmi potešil, rada podporujem slovenské a české značky, ktoré môžu častokrát konkurovať svetovým.
💗

12. máj 2020

Mám dvoch syncekov, 8 a 1 ročného, všetci mame citlivú pokožku, takze pre mna je hlavná kvalita a čo najemenej umelin😫najlepšie prirodnu👍🏻potrebuju obaja premastit, občas sa objaví aj ekzém , starostlivosť je ina v zime aj v lete, používame olej do kúpeľa , sprchovy krem, šampón, pi kúpaní olej alebo telové mlieko , krem na tvar, Manufacturu poznam a rada by som vyskúšala detské produkty aj na menšom, aj starsom synovi

12. máj 2020

Som mamička 18 mesačnej slečny menom Lea. Ja sam mám problémy pokožkou od narodenia, trpím atopickym ekzemom. Z tohto dôvodu som vyskúšala už niekoľko značiek kozmetiky a dôležité kritériá sú pre mňa aby neobsahovali parfum a parabeny. Pri malej od kedy sa narodila používam väčšinou kozmetiku bioderma atoderm. Pred 3 mesiacmi sa jej ukázali ekzemy a od vtedy bojujeme a hľadáme vhodnú kozmetimu preto by sme sa veľmi potešili testovaniu 🙂

12. máj 2020

Kozmetiku vyberam podla znacky. Ziadnu lacnu neoverenu by som nekupila. Nie kazda vuhovuje. Momentalne pouzivam Biodermu na kupanie a po kupani krem a som spokojna. Sampon hipp. Mali sme par exemov a tak uz neexperimentujem. Na tvar pouzivam krem nivea. A v lete samozrejme s ochrannym faktorom na cele telo. Mam dcerku ktora ma za mesiac 3roky.

12. máj 2020

Ahojte
Malý ide mať 2 ročky a má po mne suchú pokožku takže na kozmetiku si dávame pozor, všetko prírodné ako Weleda..
Manufakturu používam ja sama a je to "bájo"
Ak vyhrame, neviem neviem či malemu nebudem kradnúť túto kozmetiku pre seba 😂😂

12. máj 2020

Priznám sa,túto kozmetiku nepoznám a teda rada by dom ju vyskúšala so svojou 2 ročnou nezbedničkou.Zoe má normálnu pokožku a miluje vodu, masáže a šantenie.. Testovanie by bola zábava 😁kozmetiku jej vyberám podľa zloženia, vône a potom aj cena je pre nás zaujímavá.Hlavne musí byť šetrná k jej pokožke a nesmie stipať očká...to by nás z vane dostali rýchlo von 😊

12. máj 2020

Ahojte, moj drobcek ma 10 a pol mesiaca a pouzivam kvalitnejsiu kozmetiku. Na kupanie gelik, ktory nespipe v ockach, ked sa nahodou pritrafi 🙂 Na telicko krem, ktorym mu masirujem aj rucky a nozky. Na pripadnu vyrazku na tvaricke pouzijem iny speci kremik 🙂

12. máj 2020

Náš drobec má 6,5 mesiaca. Kupkame ho raz týždenne v čistej vode a každý deň umývame tváričku, rúčky a dupku. Zatiaľ sme nepoužívali žiadne, mydlo, šampón ani krém, ale keďže už začína byť pohyblivejší a ide leto, tak ho budeme aj častejšie kúpať a už mu chcem pomaly zaviesť aj nejakú detskú kozmetiku. Pomaly sa začínam rozhliadať a určite siahnem po niečom kvalitnejšom. Toto testovanie by nám padlo vhod a radi sa podelíme aj s našimi skúsenosťami 😊

12. máj 2020

Doma mam 6.5mes dcerku Emku. Ma velmi citlivu pokozku,dokonca zdedila atopicky ekzem po ocinovi. Co sa tyka kozmetiky skusam vacsinou prirodne a kvalitnejsie produkty. Kupem ju prevazne v ovsenom kupeli,takze ma aj zaujalo ze produkty maju ako sucast ovos 🙂 ajked nevyhram sutaz,urcite ju odskusame. Manufakturu pouzivam aj ja,najma kremy,sprchace a sampony a som s nimi spokojna 🙂

12. máj 2020

Kozmetiku vyberám podľa zloženia nakoľko syn má atopicky ekzém 🙂.

12. máj 2020

Produkty od Manufaktury sú výborné. Boli by sme s mojou 15 mesačnou dcérkou nadšené testovateľky 😊
Už raz som mala možnosť testovať výrobky z Manufaktury a bola som skutočne nadšená 😍
Dcérke vyberám drahšiu kozmetiku, šetrnú k jej pokožke. A hlavne, aby ju očká neštípali pri umývaní vláskov. Jednoducho je dôležité mať kvalitnú kozmetiku a to hlavne pre dieťatko.

12. máj 2020

Syncek ma uz sice 6 rokov, ale mam malu 2,5 rocnu dcerku, ktora ma velmi citlivu pokozku a velmi jemne vlasky. Pri kupovani detskej kozmetiky preto velmi prihliadam na zlozenie produktu a uprednostnujem tie, ktore maju prirodne zlozky preto by som sa tejto testovacke velmi potesila 🙂

12. máj 2020

@sibrez syn má 20 mesiacov

12. máj 2020

Určite by som mala o testovanie záujem. Mam trojicky, ktoré majú rok a pol a dve z troch majú atopicky ekzem, čiže na kozmetiku si dávam obzvlášť pozor. Manufaktúra ma kvalitné produkty, rada by som skúsila, či vyhovujú aj náročnej pokožke.

12. máj 2020

Produkty od Manufaktury používam už dávno a keď rozšírili svoj sortiment o detskú kozmetiku ani sim neváhala. Kúpila som sprchový gél pre moju 4-ročnú žabku Naty a 8-ročného žabiaka Filipka, ktorý milujú spoločné kúpanie. Rada by som otestovala aj ďalšie produkty napr. telové mliečko alebo olej, keďže po kúpaní sa radi mažú 🙂🍀

12. máj 2020

Dobry deň, mam štvormesačne babatko ktore sa kupe ako maly kačer🐥 takže vždy ma šampon v očiach, velmi by som chcela skusiť kozmetiku ktora by mu nedraždila oči, tiež ma sklon k šupinkam na tvari, pleťivy krem by u nas určite našiel využitie😍 kozmetiku vyberam čo najviac prirodnu, bez parabenov, silikonov a musi aj prijemne voňať, ako babatko 🙂

12. máj 2020

Som čerstvá dvojmama a doma mám 2,5 ročného štupla s citlivou pokožkou a 6 týždňovú princeznú. Pri synovi sme začali kozmetiku používať až po prvom roku, aj to som pri výbere strávila hodiny hľadania a skúšania, lebo hneď na každú zareagoval. Podľa zloženia sme následne vyselektovali ingredience, ktoré jeho pokožke neprospievali a ostali sme verný niekoľkým pár značkám..dcéru sme zatiaľ kúpali iba vo vode, prípadne v ovsenom kúpeli, ale rada by som vyskúšala aj kozmetiku od manufaktury. Práve ovsená zložka ma veľmi upútala 🙂

12. máj 2020

Som maminka dvoch deti Lubosko 3 roky a 9 mesiacov a Linda takmer 5 mesiacov.
Používame kozmetiku na sprchovanie od DM - babylove a na kremovanie prírodný olivovy olej na striedačku s nechtikovym krémom Dixi. Všeobecne sa snažím nepoužívať veľa kozmetiky , a pri kúpe je dôležité zloženie , cena , vôňa- nemáme radi silne parfumy. Od Manufaktury sme v minulosti používali niekoľko produktov pre dospelých, a radi vyskusame aj na našich drobcoch 😉

12. máj 2020

Som maminkou dvoch detičiek, 12 ročnej dcérky a mladšieho synčeka. Vždy bolo pre mňa prioritou, aby detičky po kúpaní krásne vonali a samozrejme kvalitná kozmetika bola pre mňa tou najlepšou voľbou. Vyskúšali sme už viac druhov kozmetiky, ale vždy sme sa vrátili k jednej, ktorá nám vyhovovala najviac a navyše krásne vo ala a detičky mali krásnu hydratovanu pokožku. Pre synčeka ku používam doteraz, ale už sa nám zunovala a ja už dlhší čas rozmýšľam, ze by bolo super vyskúšať možno niečo nové. Apreva týmto testovannim ste mi otvorili oči... Ja sama kozmetiku od Manufaktury používam dlhší čas a je to to naj, čo môže moje telo, pokožka a pleť dostať. Nechápem, prečo má doteraz nenapadlo vyskúšať ju aj pri syncekovi. Práve sa my naskytá možnosť to urobiť, tak sa skromne staviam do radu ku ostatným mamičkám a ktovie, možno sa pošťastí. Ja som Manufakture verná navždy a verím, že aj syncekovi by som našla to naj...

12. máj 2020

Máme doma trojročnú dcéru a sedemmesačného syna. Kozmetiku mám najradšej prírodnú, bez prídavných látok. Najmä dcéra sa rada kúpe a natieranie, pripadne masáž po kúpeli je pravidelnosť. Zvieratkovské balenie by bolo bonusom k detskej radosti z večerného kúpania.

12. máj 2020

Na pokožku mojej 9mesačnej Alenky dávam iba kvalitnú čo najviac prírodnú kozmetiku, používame Navia krém na riťku, Weleda emulziu do kúpeľa, Babé šampón a na natieranie olivový olej na pokožku...Manufaktúru mám rada, napríklad som na ňu "navykla" môjho otca, ktorý dovtedy vôbec neriešil, akým mydlom sa umýva, rada by som vyskúšala túto sadu.

12. máj 2020

Mám doma synčeka ktorý má 18mesiacov a o jeho pokožku sa s starám len s prírodnou kozmetikou preto by sme boli radi keby sme mohli vyskúšať aj niečo nové

12. máj 2020

@dominika_sk takúto vaničku som ešte nikdy nevidela 🙂

12. máj 2020
12. máj 2020

Mala má 2,5 roka a veľmi miluje vodu. Na kúpanie sa veľmi teší . Pri výbere kladiem dôraz na prírodnú kozmetiku s bylinkami. Vždy si vopred overujem recenzie na daný výrobok. Výhra by nás veľmi potešila obe. Pekný deň zelame

12. máj 2020

Moja malá má 2 rocky a suchú citlivú pokožku. Vyskúšali sme už veľa drahej aj kvalitnej kozmetiky, ale nič nepomohlo na 100%. Preto by sme radi vyskúšali vaše nové výrobky. Ja mám s vašou kozmetikou doteraz pozitívne skúsenosti, takže určite radi vyskúšame 🥰

12. máj 2020

Lea má 2 roky a 7 mesiacov a ako správna mladá slečna sa rada rozmaznáva, rovnako doprajeme maznanie aj jej mladej hebkej pleti 🙂 Ráno, keď vstane, jej kroky pokračujú rovno do kúpeľne, kde si musí, ako má vo zvyku, dva krát riadne umyť zúbky a očeše svoje medové, dlhé, vlnité vlásky.
Už v pôrodnici ich mala najdlhšie 🙂
Je to malá princezná, ktorá každý deň musí mať svoj kúpeľ, po ktorom nasleduje procedúra, ktorú by jej mohli závidieť princezné, ona tak miluje kozmetiku a krémy🙂 Niekedy nazrie aj maminke do zásuvky, aby prekontrolovala, čo je nové a veľmi rada ju sleduje, keď sa ráno upravuje, samozrejme, aj asistuje 🙂
Preto si myslím, že na toto testovanie by bola Leila vhodný adept a ja s ňou, nakoľko mám "nos" na kvalitnú kozmetiku, ktorú si aj vopred overím, či už cez známe, alebo cez dostupné recenzie. O pokožku, najmä tú detskú sa treba starať a pravidelne ju vyživovať, však je s nami od rána do večera a musí zniesť často obrovskú záťaž. A to bez výnimky aj tá detská 🙂

12. máj 2020

Kozmetiku pre deti vyberám obzvlášť len kvalitnú keďže dcérka 3 ročná ma ekzém tak tej kupujem drahšiu. A už si dávam pozor aj pri druhej dcérke ktorá má 2mesiace. Preto veľmi rada vyskúšam aj vašu kozmetiku nakoľko zatiaľ žiadna nebola úplne 100% na pomoc aj pri ekzémoch.

12. máj 2020

Kozmetiku pre moju princeznu, vyberam podla zlozenia, popripade podla odporucania maminiek, ktore su s dannou kozmetikou spokojne. Dcerka sice nema nejak citlivu pokozku, no ked ju raz nenamazem, ma miestami suchsie flaky. Radi by sme vyskusali nieco nove a mozno zapojili aj babatko, ktore cakame v juli ❤️

12. máj 2020

Kozmetiku pre malu princeznu pouzivame iba prirodnu kedze ma od 5mesiacov problem s ekzemom,ktory sa jej vzdy po urcit case vrati a zbavit sa suchych fliacikov na tele trva dost dlho (momentalne ma 2 roky). Na sprche mame filter aby vo vode bolo co najmenej zlych zloziek. Na vlasky pouzivame sampon Weleda a na telo -telove mlieko tiez Weleda alebo bambucke maslo

12. máj 2020

Mam dve detičky synček ma 5 mesiacov a dcérka tri roky obja majú citlivú pokožku a mame dosť problém nájsť kozmetiku ktorá nám sedí synček zatiaľ veľa kozmetiky nepoužíva ale keďže ma suchu pokožku až atomicku tak musíme veľa natierať zatiaľ hľadáme ten správny krém a aj umývací gelik ktorý by tak nevysusoval pokožku telové mliečko používame z lekárne ale nieje to zatiaľ ono. Dcérke používam olej ek do kúpeľa z lekárne a kozmetiku weleda a bioderma ale na tvaricke sa jej stále robí ekzemik a kremík nepomáhajú a na ručičky používame detské my dielko. Po kúpeli obe detičky po natieram kozmetikou weleda

12. máj 2020

Mám ročnú dcérku, ktorá má na niektorých miestach suchšiu pokožku. Kozmetiku som jej kupovala v lekárni na odporučenie doktorky. Ale aj tak ešte máva suchšie miesta. Rada by som vyskúšala niečo nové, čo by nám pomohlo.

12. máj 2020

Tak ja mam doma 2 ročnú Karolínku ktorá ma problematickú suchú pokožku stále ju musíme krémovať a ona vonia každý krem ktorý skúšame a ked jej nevonia utečie 😄 určite chceme vyskúšať tuto radu keďže s priateľom používame tuto značku a sme snou spokojný 👍

12. máj 2020

Kozmetiku pre našu Tamarku, 3 mesiace, som kupovala podľa zloženia a na cene mi v tomto prípade nezáleží. Musí obsahovať prírodné zložky a taktiež si prezeram recenzie
Keďže zatiaľ používame len detské mydlo a olejcek a na nákup kozmetiky sa len chystáme, určite by sme radi vyskúšali aj tuto značku 😌

12. máj 2020

Môj krpec má 1,5 roka a na kvalitnú kozmetiku pre neho a aj pre nás si veru potrpíme. Manufakturu poznám a mám odskúšanú, ale priznám sa, že som netušila, že ma aj radu pre deti. Ja som na odporúčanie nakúpila Havlíkovu apotéku, ktorá je tiež prírodná a som veľmi spokojná. Žiadne problémy, zapareniny, nič. Do kúpeľa používame od narodenia Welledu a tiež som spokojná. Takze dávam prednosť prírodnej a kvalitnej kozmetike, lebo mám len dobre skúsenosti a nechcem nič riskovať.

12. máj 2020

Moje detičky majú jeden rok synček Maťko a 5 rokov dcérka Natálka . Kozmetiku pre detičky si vyberám podľa zloženia výrobku aby bol čo najviac šetrný k detskej pokožke. Dcerka ma trocha sklon k podrazdenej pokozke tak sa snazime kupovať kozmetiku na prírodnej báze.A drobček zatiaľ používame iba gél na kúpanie krém na tvár a kremik na prdku. Radi by sme vyskusali tieto produkty detskej rady vašej kozmetiky 🙂

12. máj 2020

Mam 19 mesacnu dcerku a zatial som sa snazila to s kozmetikou neprehanat. Pouzivame len olejcek po kupeli a detske mydielko Bupi, ktore pouzivala aj moja mamina, ked som bola ja male babatko 🙂. Preto by som uz rada zacala pouzivat viac kozmetiky a toto testovanie by bola idealna moznost ako zacat 😉.

12. máj 2020

máme 6 rokov tak sa este stíhame zapojiť 🙂 Kozmetiku vyberam podla zloženia a aj podla toho ako mi vonia 🙂 resp. drobcovi..a tiez sa mu musí páčiť obal. Takže niekedy je to boj o sprchovaci gel alebo sampon 🙂 ja chcem toto on chce toto :D Vedsinou používame penu do kupela, sprchac alebo sampon v jednom a krem na telo a tvar. Rady by sme otestovali a vyskusali vasu kozmetiku pretoze aj obal sa drobcovi zapáčil 🙂

12. máj 2020

🍀 čo sa týka kozmetiky vyberám jednu z tych najkvalitnejšich a najšetrnejšich pre detsku pokožku. Radšej priplatit a mat doma kvalitnu kozmetiku, nech je babatko spokojne a tym padom je spokojná aj mamicka ❤ ja sama trpim od detstva atopickym ekzemom, moja mamina vitiligom, čize od narodenia dbám o pokožku našej malej princeznej 😊 a preto ma poteši ked budem moct testovat Vaše vyrobky 💞 kedže viem že su pre babatko dokonaly sprievodca kozmetickym svetom, kedze je to prirodná a kvalitná kozmetika🍀

12. máj 2020

Môj synček mal teraz 4roky. Kozmetiku mu vyberam hlavne na citlivú pokožku pretože už sa nám stalo že z konkurencnych značiek mal reakciu červené mapy . Taktiež aby bola na prírodnej báze bez umelých vôní a farieb. Mali sme weledu s ktorou sme boli veľmi spokojný. Teraz používame zväčša len domáce kozie mydlo alebo kúpeľ weleda. Manufakturu som mala možno len ja krém na tvar. A veľmi príjemné na prekvapil. Rovnako verím že aj detská rada je vynikajuca.

12. máj 2020

Pri detoch sa snazim pouzivat co najmenej umelych veci, takze aj kozmetika musi byt co najprirodnejsia. Obaja chalani (4,5 roka a 7 mesiacov) maju suchu pokozku, takze olejceky a kremiky su na dennom poriadku. Obaja zboznuju svoj wellness - ked ich manzel masiruje po kupani olejom ❤ niektore produkty od manufaktury (krem na ruky, balzam na pery) pouzivame aj my dospelaci, takze by sme radi vyskusali aj nieco pre deti

12. máj 2020

Nase poklady starsi 4 roky a mladsi 4 mesiace. Starsi sa do svojich 2 rokoch kupal len v cistej vode. Teraz vratane mna aby ho nelakalo nieco ine pouzivame detsku prirodnu kozmetiku. Cena je mozno podstatne vyssia ako u komercnych vyrobkov ale pocit ze zbytocne ho nenatieram dalsou chemiou a ma vyssiu hodnotu.

12. máj 2020

O pokožku nášho Jurka (14 mesiacov) sa starám minimálnym používaním kozmetických výrobkov a hlavne dôkladnym preštudovaním zloženia. Som zástancom toho, že menej je viac a to platí ako aj o množstve zloziek v kozmetike tak aj množstvom samotných produktov. Jurko ma citlivú a suchsiu pokožku preto používam adekvátnu kozmetiku. Aktuálne z lekárne. Značku Manufaktúra mame vyskúšanu v rodine a niektoré výrobky používame. Nepochybujem o ich kvalite a preto by sme radi vyskúšali kozmetiku aj pre nášho drobca 😊

12. máj 2020

Mame az 3 deticky do 6 rokov :D navyse hladam prave kozmetiku ktoru mozem pouzivat pre vsetkych... cize pre nas testovanie ako uliate. Potesili by sme sa😊

12. máj 2020

Keďže máme doma naše prvé bábätko, ktoré má momentálne skoro 6 týždňov, kozmetiku pre bábätká ešte iba spoznávame. Drobček má citlivú pokožku, zatiaľ sme zistili, že najlepšie znáša sprchový gél na telo i vlásky od značky Saforelle (druh BABY sa dá na Slovensku zohnať tuším iba v BENU lekárni). Po kúpeli zatiaľ používame klasiku - aviril, pretože ten mu ako jediný nespôsobuje vyrážky po telíčku (nie najlepšiu reakciu mal i na olivový olej z lekárne), ale ten mám pocit, že nevyživuje pokožku tak, ako by bolo treba, takže by som určite rada vyskúšala ešte iný olej na detskú pokožku. A okrem toho používame pantenolový krém na tváričku, pretože mu už od narodenia občas vyskakujú na tvári drobné vyrážky a ten na to zatiaľ zabral vždy najlepšie. Ale tak isto som otvorená tomu, vyskúšať aj iný krém, ktorý je na detskú tváričku vhodný.
Preto by som sa veľmi potešila, ak by sme dostali možnosť otestovať i túto radu výrobkov 👶 🙏

12. máj 2020

Môj malinký má akurát 6 mesiacov, takže ešte stále hľadáme kozmetiku na kúpanie ktorá nám bude vyhovovať,tú pravú sme nenašli zatiaľ. Zameriavame sa na kvalitnejšie výrobky a vyberáme podľa zloženia 🙂

12. máj 2020

Ahojte. Moja dcérka má 13 mesiacov a detsky jemnú pokožku. Našťastie nemá žiadne ekzémy ani problémy, ale neznesie všetko. Preto vyberám kvalitnú a hlavne prírodnú kozmetiku v recyklovateľnom obale. Od narodenia jej nevypadol ani vlások, preto už teraz máme doma kučeravú copikatú princeznú, čo ma viac vlasov ako taťo😁. Šampón je u nás kameň úrazu, nenašli sme ten správny. Veľmi rada by som vyskúšala túto kozmetiku, pretože mne Vaše výrobky veľmi vyhovujú a pevne verím, že budú aj pre dcérku to pravé orechové 😊.

12. máj 2020

Moje deticky synček 4 r a dcérka 3r milujú vodu a kúpanie. Kozmetiku vyberám podľa zloženia hlavne pre dcérku lebo má veľmi citlivú položku a nie všetko jej úplne sadne. Veľmi radi by sme vyskúšali niečo nové, čo by mohli vyskúšať obe deticky a preto by nás testovanie veľmi potešilo ❤️🙂

12. máj 2020

Moja dcéra má 6 rokov a ako správna "žena" potrebuje veeeľa kozmetiky 😉 . Keďže často máva pokožku podráždenú, vyskúšali sme viac prípravkov, kým sme našli niečo vhodné pre ňu. Používame krémik na tvár, na telo, balzamy (aj farbiace), jemné sprchové mydlo s výťažkom kamilky. Na vlásky voňavý šampón a tiež sprej na ľahšie rozčesávanie, čo je u nás vždy problém. Určite rada vyskúša kozmetické prípravky.

12. máj 2020

Nas krpec ma 9 mesiacov a v porodnici mal drobne zacervenanie, tak nam poradili vsetko znacky Linola a pri tom sme ostali v kombinacii s hippom, teraz sa to uz zlepsilo, no kedze som maniacka na kozmetiku, syncek musi strpiet tuto moju vasen pre natieranie, kremovanie, olejickovanie a podobne srandy🤪😉

12. máj 2020

Ja sama mám sklony k ekzematickej pokožke, a preto sa pre ročnú dcérku snažím vyberať len to najlepšie. Vždy siaham po lepších značkách a dôkladne si všímam ich zloženie. Dcérka zatiaľ nemala s pokožkou žiaden problém, miluje kúpanie a následnú starostlivosť o pokožku. Je to náš každovečerný rituál ❤️ A keďže mojej pokožke veľmi vyhovujú produkty značky Manufaktura, rada by som vyskúšala aj tieto detské na mojej dcérke 🍀😍🍀

12. máj 2020

U nás sme zatiaľ na Bioderme ABC, či už sprcháč, cold creme alebo šampôn.....ale pomaly máme už 12 mesiacov, a chcela by som zaradiť aj niečo iné, najlepšie plné prírody ktora vie poskytnúť úžasné veci. A Manufaktura pre deti? Parada 😜 U nás Manufaktúra ,,frčí'' od kedy otvorili predajňu v Auparku/KE 😉 A aj svojich znamich som naučila že najlepší darček pre kohokoľvek a pri akejkoľvek príležitosti je balíček z Manufaktúry 🙂 U nas topka levanduľová a broskyňová rada.....a limitky ako med a rakytnik .....mňam 😘

12. máj 2020

Kozmetiku si vyberám podľa zloženia produktu. Mám 2 deti vo veku 11 mesiacov a 5 rokov, takže toto by sa nám náramne hodilo na testovanie, keďže vždy hľadáme tu vyvolenú kozmetiku. Detičky majú veľmi citlivú pleť, takže je pre nás náročné vyjsť z vane bez toho, aby nemali po sebe červené fľaky, odtiaľto som nemala možnosť alebo šťastie ešte nič testovať, tak by som sa testovaniu potešila 🙂

12. máj 2020

Dobrý deň. Moja dcérka ma presne 6 mesiacov a keďže sa kúpe veĺmi rada, tak vo vode je každý deň. Kozmetiku preto vyberám BIO, bez napeňovacích zložiek, farbív a parfúmov. Preto by nás testovanie veĺmi potešilo.

12. máj 2020

Dlho sme ziadnu kozmetiku nepouzivali, jedine co som pridavala do kupela bol ovsenny kupel a inak len cista voda,lebo nasa mala mala velmi citlivu pokozku. Tinka ma teraz dva roky a pridavam jej penu do kupela ( velmi rada sa hra s penou 😁) a pouzivam kozmetiku s nechtikom lekarskym 🙂

12. máj 2020

Dobrý deň,
Kozmetiku starostlivo vyberám pre moju mladsiu dcerku Tamarku 4 rocnu,pretoze od narodenia ma atopicky ekzem.Snazim sa vyberat kozmetiku na prirodnej baze bez alkoholu,aby som jej pokozku zbytocne nerozdrazdila.Velmi ,by nas potesilo,ak by ste nas oslovili 🙂.Dakujem pekne a prajem pekny dnik.

12. máj 2020

My sme dlho nepoužívali žiadnu kozmetiku ,nakoľko je malý silný alergik a ma atopický ekzém . Teraz používame do kúpeľa Oilatum a na umývanie len tuhé mydlo. Radi by sme vyskúšali niečo nové a zistili, že či je pre našu pokožku vhodné. Malý bude mať 3 roky 🙂 ďakujem a pekný deň prajem

12. máj 2020
Autor komentár zmazal

Dcerka ma skoro 3 a pol roka, no nakolko ma pravdepodobne nabeh na exzem resp nejaku alergiu, pozeram na zlozenie pri vybere kozmetiky pre nu. (Zatial tieto kozne problemy nie su take, aby sme ich museli riesit s dr. Aj ked mozno casom budeme musiet, uvidime, ako sa to bude dalej vyvijat, povedala aj dr.)
A tak najcastejsie dcerku sprchujem cistou vodou resp ked nejaky sampon al mydlo, mame doma len tu myslim z lepsich znaciek "detskej kozmetiky" ako napr Bioderma, Sante a Little Siberica. Uprednostnujem vyrobky kvalitne, ale aj za rozumnu cenu, no pokozka dietata je u mna samozrejme na prvom mieste 🙂 Testovaniu Vasej kozmetiky sa potesime, s dospelackou uz mame dobre skusenosti 🙂

12. máj 2020

Velmi rada by som s dcerkou otestovala tuto detsku radu, kedze kozmetiku od Manufaktury sama velmi rada a dlhe roky pouzivam. Agátka ma 1,5 roka a pri vybere vhodnej kozmetiky je pre mna dolezite co najprirodnejsie zlozenie, vhodne pre jej jemnucku a citlivu pokozku, ale aj prijemna jemna parfumacia.

12. máj 2020

Dcérka má 10 mesiacov a čo sa týka značiek používam to čo vyhovuje aj mne takže Sebamed, Mixa alebo Hipp. Radi by sme skúsili aj niečo nové prírodné, lebo v rodine sme alergici a chceli by sme vyskúšať či by nám to robilo dobre 🙂

12. máj 2020

Mam deticky vo veku 4r a 2,5r dvojicky....od malicka sa snazim im vyberat co najprirodnejsiu kozmetiku,pretoze su citlivy na vsetky zmeny pocasia,ale aj zmenu vody,najmladsia dcerka ma citlivu pokozku,staci len ak zo dna na den sa zmeni pocasie a uz ma rucky vyhadzane alebo okolo pusinky....ak ideme k svokrovcom tak viac kozmetiky mam pre deti ako pre seba ,je tam ina tvrdost vody a deti to uz hned pocitia....pre mna je dolezite aby kozmetika bola prirodna,bez parfemov ale azase aby aj prijemne vonala....urcite by nam velmi pomohlo toto testovanie 🙂

12. máj 2020

Krásny deň doma mám 4 dcérky najmladšia bude mať 6 Irenka a určite pri tetovaní i by pomáhali aj jej sestricky nátierka by ju a rada by som. Vyskúšala niečo super na jej suchú pokožku a aj tvárička by sa vám poďakovala .pri kozmetike je dôležité podľa mňa z!kosenie,kvalita a hlavne pri dcerkach aj obal.asi sa nepodarí testovať ale nevadí prajem všetkým krásne dni.

12. máj 2020

Ahojte Ilianka 24 m ma suchu pokozku a preto sa snazim vyberat prirodnu kozmetiku bez parfemov a len na prirodnej baze
Urcite by nas potesilo otestovat tuto kozmetiku an to bude pre jej pokozku prospesne urcite sa k nej vratime lebo sa priznam ze este idealnu kozmetiku pre dceru som nenasla 🤷🏻‍♀️

12. máj 2020

Neviem , či ešte spadame do kategórie , ale mám čerstvého sestrocnika a musíme špeciálne detske kozmetické prípravky dodnes dávať. Má kozicku veľmi citlivú na všetko, tak by nás takéto testovanie potesilo, pretože veru aj keď kúpim kozmetiku v drogérii, stane sa, že sa vyhadze. Takze silno si držíme palce a skúšame

12. máj 2020

Mam dve dievcatka (2 a 5 rokov) a o ich pokozku sa starame velmi svedomito 🙂 starsia ma mierny atopicky exzem preto dbam nato ake vyrobky kupujeme. Hlavne musi byt bez parfumacii a parabenov (najlepsou volbou je prirodna kozmetika). Tato kozmetika by tieto kriteria urcite splnila 🚿🧽❤️

12. máj 2020

Tomuto testovaniu by sme sa s mojimi deturencami obzvlast potesili.aj ked doteraz som stastie v testovani nemala,verim ze raz to pride. Mam 4r synceka a 10 mes dcerku,takze kozmetiku by testovali rovno dvaja 🙂 obaja maju suchu pokozku,ktoru je potrebne vela kremovat a taktiez maju z casu na cas obaja zacervenanu pokozku s ekzemom. Nuc vazne,ani lekarom nepotvrdene. Kedze pocas studovania atopickeho ekzemu som sa docitala,yze pokozke pomaha ovseny kupel,velmi ma tato kozmetika zaujala,kedze obsahuje ovseny olej. Preto si myslim,ze by sme boli vhodni kandidati na toto testovanie a verim,ze by sme si produkti oblubili a pomohli by nam s nasim problemom 🙂 dakujem

12. máj 2020

Dcerka ma 6 mesiacov, kupeme sa kazdy den zatial len v cistej vode. Nepouzivame ziadny samponik,ani gelik ani kremik.prave preto by sme radi skusilo otestovat vase vyrobky aby sme zbytocne nemuseli striedat vyrobky a znacky 🙂

12. máj 2020

Ja sa hlásim s 3 deťmi z čoho jedna s dcériek má veľmi citlivou pleťou vďaka čomu sme prešli na netoxické pranie a umývanie. Odskúšať niečo nové a prírodné by nás potešilo, nakoľko ona je veľká pardánica a rada by mala niečo iba sama pre seba 🙂

12. máj 2020

Takže my sme nedávno prišli domkov z porodnice a preto sa snažíme hľadať a používať len tú najlepšiu kozmetiku pre našeho drobčeka, keďže je teraz tá pokožka veľmi jemná a citlivá, vyberáme ju podľa zloženia a taktiež si rada prečítam názory na určitú kozmetiku od iných mamičiek ! Veľmi ma zaujala tá vaša kozmetika chceli by sme niečo prírodné odskúšať , plus veľmi radi fotíme a hlavne našou zrkadlovkou aby boli fotografie kvalitné a uchovali sa v pamäti!🙂

12. máj 2020

Máme 1 týždeň aj 1 deň 🙂😌

12. máj 2020

Vyberam kozmetiky podla zlozenia 🙂 ale potrpim si aj na voni ...nie silnej ale aby kus vonalo 🙂 kedze mam 2r syna a malu 8 mesačnu musi byt kozmentika aj aj vhodna
Velmi radi by sme otestovali 🙂 a ukazali aj iným mamičkam na našom blogu 🙂

12. máj 2020

Mam polročného syna Janka a 2 ročnú dcéru Aliu, kozmetiku ma každy inú, syn má jemmy umývací gél a po kúpaní nanesiem ešte olejcek aviril. Dcéra má sprchovací gél alebo detskú penu s dm drogerie a po kúpaní ju natriem krémom s ovsenym výťažkom pretože od pol roka sme sa trápili s detským atopickym ekzémom no chvalabohu už je to za nami, ostala jej len trosku suchsia pokožka miesta mava také suché preto by som výrobky od Manufaktura vyskúšala 🙂 pri vybere kozmetiky si cením rady od druhých mamičiek alebo známych a snažím sa kupovať takú ktorá nedráždi a aj cenovo dostupnú

12. máj 2020

V kozmetike sa zameriavam hlavne na to aby bola detská pokožka dostatočne hydratovaná a nebola voči detskej pokožke agresívna ...Úprimne napíšem že pozerám aj na cenu pri kozmetických výrobkoch . Mufakturu radím medzi pre mňa ešte stále cenovo dostupné výrobky ... Mám odskúšané výrobky tejto značky len pre dospelých a bola som zakaždým spokojná . Mám tri deti z toho najmenší má budúci týždeň 3 roky... Staršie deti sú nad 6 rokov ale prostredná dcéra je atopička takže sme si prešli už obrovským množstvom výrokov na citlivú detskú pokožku , cenový od tých najlacnejších až po tie drahšie ... Manufakturu z rady detskej kozmetiky zatiaľ otestovanú nemáme ale radi by sme ju odskúšali 🙂

12. máj 2020

Na kozmetike pre môjho skoro 2 ročného synčeka si dávam obzvlášť záležať. Dôležité je pre mňa zloženie, pretože má citlivú pokožku. Uprednostňujem prírodné zložky ako oleje, výťažky z rastlín a nie prehnane parfumovanú kozmetiku. Toto testovanie by ma veľmi potešilo, pretože spĺňa moje očakávania ohľadom detskej kozmetiky.

12. máj 2020

Kozmetiku kupujem deťom výlučne prírodnú bez sulfátov a parabenov . Milujem vôňu prírodnej kozmetiky a Manufaktura je topka medzi značkami . Nezaobídeme sa doma bez telového mlieka, krému na tvár, sprchového gélu, peny do kúpeľa , šampónika na vlasy. Deti máme 6 ročného a dvojročné dvojičky .

12. máj 2020

Zapajam sa ! Nieco velmi zaujmave pre nas !
Mam synceka. 18 mesiacov. Ked vsetci radili aby som maleho kupala len vo vode bez nicoho, urobila som si po svojom. Hned ako sa narodil.
Mal strasne suchu pokozku. Az sa mu supala. Ani cista voda nepomohla.
Zacali sme ovsenym kupelom a ked ten zaberal skusila som aj Biodermu ( detsku radu ).
Neviem co z toho nam pomohlo ale uz sme na tom relativne v poriadku.
Od sameho zaciatku ako sa mi malicky narodil mal svoj samponik, gel na umyvanie aj mliecko po kupani.
Doteraz tak fungujeme aj ked mi strasne vela mamiciek tuka na celo ze to nie je nutne.
Moj nazor je ze kazde dieta je ine...
Velmi ma zaujala Vasa sutaz pretoze ponukate produkty kde su tie ovsene veci a myslim si ze tie maju svoje +
Dnes pouzivame Hipp ( opat ma vsetko ) gel, mliecko sampon...
Mam rada tuto znacku. Napriklad na mliecko nedame dopustit...avsak co sa tyka kozmetiky tak hodnotim to nasledovne:
Sprchovy gel: 8 b. / z 10, sampon: 6 b/ 10, pletove mliecko: 7 b/ 10.
Nie je to pruser ale ocakavala by som asi viac. Mali sme aj penu do kupela a ta bola 10 b. / 10 🙂
Avsak na fotke ktoru posielam mozete vidiet aj LA ROCHE - POSAY ( balzam na pokozku ). Na tu cenu ktora nie je mala ale ved na svoje dieta dam pretoze som matka a chcem prenho to najlepsie ( ako povacsine vsetky mamicky ) hodnotim tento produkt ako mizerny priemer.
Uz by som ho nekupila. Syncek zvykne mat zhorsenie pokozky a vtedy siahnem po nom ale....no, ziadna slava.
Najvacsi problem mame s hlavickou ( vlasky ) preto uz len odskusanie 1 produktu ( samponu ) by mi velmi pomohlo ci zaradime ku nam tuto kozmetiku.

12. máj 2020

Ahojte! Moja dcerka Karolinka bude mat 3 roky a ma citlivu pokozku, po zime navyse suchu. Ako hovori ona, ako jastericka 🙂 Kozmetiku pre nu vyberam vzdy taku, aby bola co najviac prirodna, chemia sa s malymi detickami predsa nekamarati. Pouzivame iba sampon a gel na umyvanie, olej po kupeli a krem na tvaricku. No a este zubnu pastu 🙂 Myslim, ze pre male dievcatko je to tak akurat. Tato nova ponuka od Manufaktury sa nam velmi paci, produkty su presne take, ktore pouzivame a zvieratkovy dizajn je paradny. Aktualne u nas doma musi byt zvieratkove uplne vsetko, princezne nas nezaujimaju, zato ZOO, dzungla, farma a les su to, co nas najviac bavi 🙂

12. máj 2020

Nase deturence (5r a 6m) maju citlivu pokozku,takze vzdy pre ne vyberam prirodnu kozmetiku. Obaja zboznuju vodu, ktora im vsak vysusuje pokozku. Preto by sme radi vyskusali nieco nove. 😊

12. máj 2020

Ahoj. Takže chcela, by som zapojiť do testovania mojich dvoch vnúčikov vekovo 6r a 10 mes. Kozmetiku a celkovo si dosť vyberáme a potrpíme na kvalitu a zloženie. Čo je hlavne priorita bez chemie a iných prísad ktoré sa predávajú. Samozrejme že je toho na trhu strašne veľa,a okrem toho sa samozrejme riadime sa našimi vnemami a dávame prednosť jemnej vôni. Dcéra by sa potešila a zároveň by som ju prekvapila chalani sa radi krémikujú 😂.
A priznám sa navidela som túto značku kozmetiky.Dakujem.

12. máj 2020
Autor komentár zmazal

pouzivame olej do kupela linolu,aby mala malicka dobre hydratovanu pokozku, obcas umyvaci gelik a pravidelne na vlasky sampon bud na mliecnu chrastu alebo tiez linolu...vyberam si kozmetiku podla zlozenia, nedam na malicku hocico...manufakturu pouzivany aj moja mala neter a je velmi spokojna, tak radi vyskusame aj my ak sa podari ;) malicka ma 4 mesiace

12. máj 2020

Priznám sa, že tesne po narodení som sa snažila kozmetiku skor minimalizovať a keď mal synček suchú pokožku, tak som používala do kúpeľa najčastejšie čistý olivový olej, čo sa mi veľmi osvedčilo a šampónik sme mali s prírodným zložením a práve preto oceňujem aj kozmetiku od manufaktúry a rada by som vyskúšala jej výrobky, syn má už 13 mesiacov a tak už využívame kozmetiku viac, tak by sme túto sadu veľmi uvítali a radi otestovali. Oceňujem okrem kvalitného zloženia Vašich výrobkov aj milý obal, ktorý určite zaujme aj tých našich najmenších nezbedníkov.

12. máj 2020

mam doma troch chalosov (mesacny, dvojrocny a coskoro 4 rocny). kozmetiku si vyberam podla zlozenia a samozrejme dam aj na referencie inych 🙂 vasa kozmetika by sa u nas urcite uzivila a chalosov by potesil pekny obal

12. máj 2020

Pre mojich chlapcov kupujem drahšiu a kvalitnejšiu kozmetiku. Nakoľko starší syn ma veľmi citlivú pokožku často suchú a červenú. Mladšiemu dávam tú istú kozmetiku. (preventívne)

12. máj 2020

Syn mal vcera 3 roky a este nebol den kedy by sa nekupal. Miluje vodu a nastastie miluje aj vsetky tie olejicky, geliky a kremiky, ktore na neho natieram. Vyslovene si tu uziva. Je to od narodenia taky nas kazdovecerny ritual spojeny s masazou chrbatika a chodidiel. Pocas tohto ritualu mu difuzujem este esencialne oleje na navodenie pokojneho spanku. Pri vybere kozmetiky vzdy dbam na prirodne zlozky. Celkovo sa snazim vyhybam uplne chemii. Povedala som si, ze v 3 rokoch zmenim jeho kozmetiku a zrovna som v stadiu hladania, cize testovanie by ma velmi potesilo a verim, ze ak by synovi aj mne sedelo tak by sme zase min. Do 6 rokov zostali pri nej.

12. máj 2020

Dcérka má 14m a veľmi rada by som sa zapojila do testovania. Pri výbere kozmetiky ci už pre seba alebo aj pre dcérku pozerám na zloženie kozmetiky. Veľmi ma potešilo že Manufaktura zaradila aj detskú kozmetiku a zloženie vyzerá velmi dobre. Bola by som ozaj zvedavá že aký efekt by malo na pokožku bábätka. Skúsili sme toho už viac ale zatiaľ som nenašla niečo s čím by som bola úplne spokojná. Buď sú výrobky veľmi drahé ak aj sedí zloženie alebo zase lacné ale nesadli dcérke. Toto vyzerá na ideálnu kombináciu tak by som bola veľmi rada ak nás vyberiete a budeme môcť testovať každý deň v rámci nášho večerného rituálu 🙂 ďakujeme

12. máj 2020

Mam dvoch synov, Risi ma 29 mesiacov a Samko 8 mesiacov. Obaja sa velmi radi kupu. Na zaciatku sme skusali rozne vyrobky na kupanie pre deti. Ale teraz uz sledujeme hlavne zlozenie, ako vyrobky vonaju a ako ich nasi chlapi znasaju.

12. máj 2020

Kozmetiku pre 15 mesačného syna vyberám podla zloženia a samozrejme vône, syn nemá problémy so žiadnou kozmetikou, čo je fajn, vyskúšala som za ten čas len dve značky a nebránim sa ani ďalšej 🙂 pekný deň

12. máj 2020

Nas ritual spociva kupanie sa v pene do kupela,veeela peny,,nasledne osprchovanie sa sprchovym gelom, ked umyvame vlasky,tak detskym samponom a nasledne dame sprej na rozcesavanie,po kupeli si moja slecna sama nakremuje tvaricku detskym kremom na tvar a telicko telovym mliekom.od malicka sme nemali problem s detskou kozmetikou,takze zakazdym je to radost z kupania a nasho ritualu❤️dcerka ma 2r a 9mesiacov.

12. máj 2020

Kozmetiku vyberám podľa zloženia radi vyskúšame niečo nové, drobci maju 4r a 5m

12. máj 2020

Kozmetiku vyberam podla zlozenia,este som vsak nenasla spravnu kozmetiku pre synceka a to ma uz skoro 2 roky (22mesiacov). Bud mu pokozku vysusa alebo je uplne vodnata a nevpije sa do jeho pokozkt. Preferujeme jemne detske vone,jemnu parfumaciu. Snazim sa synceka kupat tekutym mydlom alebo samponikom a nasledne ho celeho nakremujem. Denne pouzivame aj kremik na tvar,kedze ma sklom mat suche flaky. Tesili by sme sa keby vyskusame Manukaturu baby. ❤😇

12. máj 2020

Ahoj, moje meno je Romana. Mám doma dve krásne detičky Deborku (takmer 3r) a Šimonka (10m). Po tatovi atopikovi zdedili extrémne citlivú pokožku. A napriek tomu, že ja aj môj manžel používame produkty od Manufaktury, na drobcoch som sa ich zatiaľ neodvážila otestovať. Umývam ich len jemným mydlom z kozieho mlieka, natierame nechtíkovým olejom. Keď ideme vonku natieram opaľovacím krémom daylong baby. Inak som veľmi opatrná nie len pri kozmetike ale aj vo všetkom, čo sa týka prania, oblečenia, stravy. Verím, že aj mnoho ďalších mamičiek pozná tento boj. Radi vaše produkty otestujeme, milá Manufaktura ;)

12. máj 2020

Ešte pred narodením nášho zlatíčka som si spravila prieskum na trhu v zložení detskej kozmetiky ako aj iných potrieb v súvislosti so starostlivosťou o dieťa.Keďže máme v rodine pozitívnu alergickú anamnézu, tak som sa snažila vybrať produkty bez parabénov, alkoholu, PEG, parafínov, éterickych olejov a iných zložiek, ktoré by na telíčku môjho bábätka vyvolali akúkoľvek nežiadúcu reakciu. K dnešnému dňu má 6 mesiacov a ja malého pravidelne 3 krát v týždni kúpem v odvare z ovsených vločiek ktoré dodajú telíčku potrebné živiny a hlavne hebkosť.Jeden krát v týždni ho ponatieram LR care krémom pre deti.Na zadoček nám slúži mandľovým krém a taktiež používam aj produkty z prírodnej kozmetiky hristina.

12. máj 2020

Moja dcérka bude mat 11 mesiacov a prave hľadáme kozmetiku, ktorá by nám vyhovovala, pretože má nejakú suchu pokožku. Prípravky vyberám podľa ceny, no musíme sa zamerať na inú značku a kvalitu prípravku ❤️

12. máj 2020

Dcérka je škôlkarka a predovšetkým vyberám kozmetiku pre ňu podľa zloženia hlavne najlepšie bez silkonov, parabenov, umelých prisad a hlavne aby bola na citlivú pokožku nakoľko máme problém so suchou pokožkou takže aby zbytočne nevysusali. Vyskúšali sme rôzne značky momentálne striedame dve značky, ktoré nám vyhovujú zatiaľ najviac a obe sú vegan čisto prírodné zloženie žiadna chémia. Manufaktura výrobky používam ja hlavne telové prípravky a som veľmi spokojná. Testovanie Manufaktura prípravkov pre deti by bolo preto potešenie 😊🍀

12. máj 2020

Dcérka má 8 mesiacov. Používame hlavne kozmetiku z drogérii, často striedame, nie každý výrobok / značka nám sadne. Ešte stále hľadáme to najlepšie a "pravé orechové". Kritériá sú zloženie a značka.

12. máj 2020

Dobrý deň moja 5 ročná princezná si už kozmetiku rada vyberá sama, no preferujem určite prírodnú kozmetiku, keďže má citlivejsiu pokožku. Ja používam dlhodobo pivny šampón Manufaftura, detskú kozmetiku tejto značky ešte nemám vyskusanú. Rada by som ju otestovala, keďže na jeseň sa rozrastieme o ďalšieho člena rodiny 🙂

12. máj 2020

mám dvoch drobcov-vacsi ma 3 roky a mensia ma 6 mesiacov.. do kozmetiky investujem viac,pretoze verim tomu,ze co do pokozky "dame",to sa nam neskor "vrati",preto neskusam ziadne experimenty s lacnou kozmetikou.. dolezite je pre mna zlozenie-prirodne oleje a vytazky a "overeny zdroj",kedze papier vela znesie...

12. máj 2020

Veľmi rada by som sa spolu s mojou Rebekou (3r) zapojila do testovania. Stále skúšame kozmetiku, ktorá by nam pomohla v boji so suchou pokožkou.

12. máj 2020

Vôňa detskej pokožky je normálne fetiš ♥ A naozaj sa o ňu snažíme s láskou starať a príjemne rozmaznávať ;) / čo dáš - to dostaneš platí aj pri našej 15mesačnej princeznej/. Takže zloženie bez silikónov, parabénov, umelých prisad a podobných bordelov! Vyhľadávame skôr prírodné veci a a čítame zloženie,lebo mnohokrát platíme len za značku a nie kvalitný obsah produktu! S Manufaktúrou už máme nejaké pozitívne skúsenosti, takže rozhodne by nás potešilo vyskúšať aj ďalšie fajn krémiky a olejčeky :P

12. máj 2020

Velmi radi by sme sa s mojim 2,5 rocnym syncekom zapojili do testovania, ja pouzivam vyrobky od manufaktury ale nevedela som, ze vyrabaju pripravky aj pre deticky 🙂 Synceka vzdy po kupani natieram bud telovym mliekom, alebo olejcekom.Vyberam hlavne neparfumovane, bezparabenove pripravky.Pouzivame detsky olejcek od Alpy, v sklenenj flasticke ( modry), ale obcas aj weledu alebo pripravky od Nivea baby, bohuzial olejcek od znacky Nivea nam nesadol, je strasne mastny,tak pouzivame iba krem, na sprchovanie a vlasky pouzivame pripravky Hipp alebo Palmolive detsku kozmetiku.Okrem toho malemu kremujem pravidelne tvaricku aj ruky 🙂

12. máj 2020

Dobry den, ja mam dvoch synov 4 a 7 r. Mladší syn ma svetlucku a velmi citlivú pokožku, používame krémy a masticku... co sa týka kúpeľa jemne šamponiky na telíčko. Niekedy pridávam do kúpeľa len par kvapiek olejceka. Snažím sa vyberat prírodnú kozmetiku. Manufsktura mam velmi rada ... milujem tie vône.

12. máj 2020

Mala ma 3 roky. Na kupanie pouzivame Mixu a olejcekujeme sa s detskym olejom Aviril, ktory pouzivam aj ja na tvar 🙂

12. máj 2020

Ahoj. Mala bude mať 24-teho 5mesiacov. Stále je pre nás dôležité natieranie po kúpeli olejčekom,kremik na zadoček pri každom prebaľovani, keďže máme potom problémy, vhodná kúpeľ je tiež dolezita. Máme citlivejšiu pokožku, takže vyberáme podľa zloženia.

12. máj 2020

Naša malá buede mať 11 mesiacov zatial je to len olejček z lekárni a krem na zadoček.Vyberám ten na citlivú pokožku.Používame dets .kozmetiku Penaten.

12. máj 2020

Nasa Elizabeth má 3 mesiace. Zatiaľ sme nestihli vyskúšať veľa kozmetiky, ale vyberala som hlavne podľa dlhodobej tradície firmy a tiež podľa vône.

12. máj 2020

Mame dve krasne ratoleste. starsi 2r a mladsi 1 mesiac. kozmetika ma jeden spolocny charakter a to je co najviac aby bola prirodna, neobsahovala parafin, alkohol. kupel si uzivame podla veku a schopnosti clapkania sa vo vode. je super ak detska kozmetika moze byt vyuzivana obidvomi detmi naraz.

12. máj 2020

❤❤mam 6r parťáka❤❤ s ktorym neexperimentujem ale používame len osvedčené produkty a 🌷🌷🌷Vaše🌷🌷🌷 sú tie Naše 👌👌👌najobľúbenejšie 👌👌👌 Maly ma citlivu kožu a vaše krémy a mydla su pre neho super. R❤A❤D❤I BY SME SA ZAPOJILI 🤗🤗🤗

12. máj 2020

Moja Meli má skoro 11 a pol mesiaca a s atopickým exémom sa trápime už od narodenia aj keď je to ooooveľa lepšie keďže ju pravidelne natieram už jedným osvedčeným telovým balzamom prírodnej kozmetiky. Vyhýbam sa naširoko všetkým umelým prísadam v kozmetiky u seba a u dcérky o to viac. Čo mi však dosť chýba je prípravok s ktorým by som bola veľmi spokojná a nebála sa dať do kúpeľa alebo na umývanie. Ovsené vločky su velmi odporúčané pre atopikov takže túto Manufaktúru by som veľmi ocenila kedze jej vôňe milujem - sú ako priamo z kúpeľov🌸

12. máj 2020

Naša Barborka je predčasniatko. Má 3 roky. Na výber kozmetiky si dávame pozor aj keď sme nikdy nemali problémy. Detská pokožka je citlivá a preto k nej treba tak pristupovať. Ja osobne pre seba rada kupujem a používam výrobky od manufaktury a veľmi ma zaujala táto detská rada o ktorej som predtým nepočula. Rada by som ju vyskúšala pre našu malú. Doteraz som sa snažila pri malej použivať prírodnú kozmetiku, mandľový či kokosový olej a esenciálne oleje.
Najradšej mám to ako nádherne produkty od manufaktury voňajú. Barborka mi zvykne všetkú kozmetiku ovoniavat 😃. Raz z nej bude veľká parádnica.

12. máj 2020

Manufaktúru používam už roky, takže o jej kvalite som presvedčená a krémy na ruky majú v obľube aj moje deti, aj manžel. Milujú ich rozmanité šťavnaté vône. Teším sa preto aj na túto novú radu pre najmenších. Mám dvoch krpcov do 6 rokov. Jeden znesie na pokožke všetko, hlavne keď to krásne vonia, ale ten druhý má atopický ekzém a nakoľko táto kozmetika obsahuje ovsenné vločky, v ktorých sa musíme denne kúpať, myslím, že by mu mohla veľmi pasovať. Rada by som ju preto otestovala.

12. máj 2020

Moja dcerka ma 2.5 roka a od bábätka má problem s citlivou pokožkou. Kozmetiku kupujem podla toho čo jej sadne. Už sme poskušali vseličo a som uprimne rada že manufaktura ma detsku radu nakolko sama tuto kozmetiku pouzivam a som s ňou spokojna. O par mesiacov čakame dalši prirastok tak by som produkty určite využila aj pre babatko 😊

12. máj 2020

Môj syn má 5rokov. Je to malý traktorista, po tatkovi. Takže je skoro na dennom poriadku pokožka od motorového oleja, alebo od blata. Pri výbere kozmetiky pre neho vyhľadávam kvalitné značky ktoré umyjú najhrubšiu špinu ale zároveň nedráždia pokožku. Aj keď je to veľkáč, každý večer keď ho okúpem alebo osprchujem a ide spať, vždy si k nemu privoniam a bez toho nezaspím! Milujem vôňu môjho synčeka. Ja od Manufaktury používam šampón a som výsostne spokojná.
Nikdy sme nič nevyhrsli ani nás do súťaže nevybrali tak dúfame že motyka vystrelí 🍀🚿🛁🧼

12. máj 2020

Moja malá žabka má 2r.a momentálne sa pasujeme nielen s kúpaním(má z neho strach),ale aj s pokožkou. Všimla som si,že ju ma o dosť horšiu,vysušenú s drobnými vyrážkami,akoby krupica. Doposiaľ sa nám nepodarilo natrafiť na vhodnú kozmetiku ani od pediatričky na predpis😞Preto by nás nová kozmetika veľmi potešila🤗

12. máj 2020

Ahoj, naša dcérka má momentálne 6 mesiacov a 2 týždne, od narodenia má veľmi suchú pokožku, časom sa nám to trošku upravilo, keďže sme dostali na predpis kúpeľové aditívum. Okrem toho používame šampón, olej aj telové mliečko od Hipp,... toto používali aj v pôrodnici tak sme pri tom zostali.
Testovanie by nás veľmi potešilo,skúsili by sme niečo nové a kedže ja značku manufaktura poznám aj veľa produktov požívam verím, že aj našej dcérke by pasovala.

12. máj 2020

Mám 17 mesačnú dcérku a kozmetiku vyberám podľa zloženia. Je pre mňa dôležité, aby boli produkty šetrné k jemnej detskej pokožke, asi ako každej mame. S kozmetikou Manufaktura nemáme skúsenosti, ale rada by som otestovala 🙂 Naša malá princezná sa veľmi rada kúpe, umýva, či len tak čľapká vo vode 🙂 Chodievame aj na baby plávanie (veríme, že už čoskoro znovu začneme) a po ňom je určite tiež potrebná kvalitná detská kozmetika, aby sa pokožka nevysušovala. A keďže už má aj krásne vlásky, aj o tie sa treba starať kvalitným šampónom. Budeme sa tešiť na testovanie ;)

12. máj 2020

Asi nemame vybranu ziadnu speci znacku. Kedze dcerka nema ziadne kozne problemy, pouzivame rozne detske pripravky. Jedine co mame trosku ine, su pripravky na vlasky, kedze dcerka ich ma kucerave, takze nejaky s balzamom na jemnost a potom sprej na rozcesanie. 🙂
Dalsi nas drobcek je este len na ceste, takze uvidime aku starostlivost bude vyzadovat. 😀 urcite by sme radi otestovali aj tie vase pripravky.

12. máj 2020

Mám 3 a pol mesačnú dcérku, kozmetiku som zatial kúpila len na telo po kúpaní, máme Niveu , ale rada vyskúšam aj iné značky kozmetiky... Určite je veľmi kvalitná... 🙂

12. máj 2020

Mám 3 ročnú dcéru 🙂 keď bola bábätko, tak sme mali problém s ekzémom, takže naša prvotná kozmetika bola zameraná na ekzém a jeho zmiernenie 🙂 teraz keď je už väčšia používame Hipp, pretože jeho vôňa je pre mňa tá pravá (taká bábätkovská) a vôbec nám neškodí. A každý večer natieram telíčko buď olejom alebo krémom a tvár krémom od Weledy 🙂

12. máj 2020

Dcera ma 9 mesiacov. Kazdy den pouzivame krem proti zapareninam, na kupanie extra jemnu penu s nechtikom, po kupani cele telicko natierame jemnym hydratačným kremom a plus na tvaricku mame speci vegansky krem, lebo sa jej casto robia male vyrasticky na lickach 🙂

12. máj 2020

Mam 3 mesacneho synceka a detsku kozmetiku pouzivame jedine od Kvitok a Weleda. Pri vybere dbam na to aby kozmetika bola prirodna a vhodna na pokozku babatka.

12. máj 2020

Moja Lea ma zajtra rok a miluje sa kúpať. Kozmetiku som pre ňu vyberala podľa seba lebo sama mam citlivú pokožku. Sadla jej. Kúpem. Ju každý večer a nás rituál zahŕňa :gél na vlasy a telo,krem na tvár a telo, olejček. Rady by sme vyskúšali aj novú kozmetiku. Par veci z manufakturi som mala a musím povedať je ze vyborna👌

12. máj 2020

Moj malý ma 1,4m....pokozku ma veľmi citlivú takže do teraz sme používali len mydlo na zadocek....ale už sa pozeráme po nejakej detskej kozmetike ...ale pri takomto veľkom množstve je to veľmi ťažké....kedze ma citlivú pokožku tak obzvlášť pozeráme na kvalitu ....kupeme sa každý deň ...tak preto by nás testovanie potešilo...

12. máj 2020

Moja princeznička má 2 mesiace a už sme vyskúšali viac druhov kozmetiky ,keďže má mala problematicku kožu hlavne na tváricke .
Tak by sme radi vyskúšali tu vašu ,či by nám konečne neaka sadla a boli by sme spokojný

12. máj 2020

náš každodenný večerný rituál je kúpanie či sprchovanie aby sa deti skľudnili a pripravili sa na spánok. Kozmetiku vyberám hlavné prírodnú, kedže dcérka (4 ročná) a synček (2 ročný) majú citlivú pokožku, musí to byť jemná vôňa a nevysušovať pokožku. Túto značku sme ešte nemali, radi by sme otestovali, ďakujeme

12. máj 2020

Naša drobka ma 10 mesiacov a teda snazim sa jej vo vsetkom vyberat to najlepsie. Manufakturu poznam a mam velmi rada ale detsku kozmetiku som zatial nemala moznost skusit. Obe rady skusame nove veci a verim, ze tak ako mne kozmetika manufaktura vyhovuje a som s nou maximalne spokojna, bola by spokojna aj ona s tou svojou kolekciou 🙂

12. máj 2020

Moja dcéra má 4 a vodu a kúpanie zbožňuje. Pre ňu aj pre našu rodinu sa snažím používať kozmetiku na prírodnej báze prípadne s minimom "chémie".

12. máj 2020

Dcerka Lili bude mat 2 roky a od narodenia sa jej snazim vyberat kozmetiku vhodnu pre citlivu pokozku. Casto totiz trpi suchou pokozkou na tvaricke a tak kazdy den sa snazim ju natriet kremom. Samozrejme vecerny kupel musi byt, rada sa hra vo vanicke a ja jej pritom emulziou cistim co sa da😀 Najlepsie je, ked je kozmetika bez zbytocnej chemie, trosku vonia a mozno este ta na kupel robi aj trochu bublinky😍

12. máj 2020

Dcérka Amelinka má 8 mesiacov. Kúpanie si vždy veľmi užíva (dôkazom toho je aj kúpeľňa plna vody 😁). Kozmetiku používam najradsej prírodnú, aby jej jemná detská pokožka dostala len to najlepšie bez zbytočného zaťaženia. Čo sa tváričky týka, tam je to trochu inak. Amelinka ma citlivú pokožku a musela som vyskúšať niekoľko krémov, kým jej nejaký ako tak sadol. Stále to však nie je 100%-tne ono a preto by som rada vyskúšala kozmetiku Manufaktura. Sama tuto značku občas používam a vždy po nej siaham, keď chcem obdarovať blízku osobu.

12. máj 2020

Nasa dcerka ma 6 mesiacov, od narodenia ma velmi citlivu a suchu pokozku, uz v porodnici dostala vyrazky a mala reakciu na ich praci prostriedok a zrejme aj olejcek ktorym ju natreli. Vzhladom k tomu vyberam kozmetiku a vsetko co sa dotyka jej pokozky starostlivo. Zameriavam sa predovsetkym na prirodne produkty. Stale sa snazim najst vyhovujucu kozmetiku pre starostlivost o jej citlivu pokozku obzvlast sa obavam reakcie n bliziace sa teplo a slnecne luce, budem rada ak budeme moct vyskusat kozmetiku zn. Manufaktura 😊

12. máj 2020

Mam 4 deti, ale kriteriam testovania zodpoveda len nasa najmensia dcerka 😊 prave ona ma najproblematickejsiu pokozku. Od narodenia sa trapime s ekzemom-nastastie nie silna forma. Ma suchu kozu takze vela zvlhcujeme, dbam na kvalitny pitny rezim a zaroven premastujeme pokozku mazdy den aj 2-3x. Skusali sme uz rozne kremy a masti, momentalne pouzivame slovenske telove mlieko Imunoglukan 👍 dcerka sa velmi rada kupe tak do kupela pridavam ked ma horsiu pokozku kupelovy olej. Po kupani nedrhnem kozu, ale len akoby otlacam kvalitnou frote osuskou 😊 pre niekoho zbytocnost, pre nas velmi dolezite. Casto sa jej napriek tomu supi koza na prstekoch ruk aj noh, ked jej popraskala tak velmi pomohol a zregeneroval bio kokosovy olej. Testovanie by nas velmi potesilo, nakolko aj ja si potrpil na kvalitnu kozmetiku a momentalne aj vyuzivam Beer sadu od manufaktury 😀

12. máj 2020

Kozmetiku vyberam podla zlozenia, malej dcerke 1,5 rocnej nesadne hocico. Najlepsie su prirodne to ken robi dobre, tak by som rada vyskusala aj Manufakturu 🙂 Mam este aj 3,5 rocnu slecnu a ta sa urcite potesi novej kozmetike- ta nastastie problemy nema 🙂

12. máj 2020

Ahojte. Kúpanie nášho 8 mesačného synčeka je naša obľúbená činnosť. Odmalička miluje vodu ( asi bude po mne 🤷‍♀️). Aj keď teraz je tuším všade, len nie vo vani. Okamžite ako som zbadala tuto súťaž, musela som zapojiť . Malý má veľmi citlivú pokožku, preto starostlivo vyberám produkty, najmä na prírodnej báze.
Do kúpeľa používame rôzne emulzie a po ňom olejček na premasírovanie celého telíčka. Na tvár používame krém, aby jeho pokožka ostala jemnučká a hydratovaná. Milujem vôňu bábätka každý deň, ale najviac po kúpeli.
O Manufaktare som počula, no zatiaľ sme ju nevyskúšali. Snáď toto bude príležitosť. Veľmi by sme sa potešili, ale to samozrejme všetky mamičky. Tak nám prajem veľa šťastia 🍀☘️

12. máj 2020

Kozmetiku Manufaktura pouzivam ja aj manžel už roky. Velmi ma potesilo keď vyšla rada baby friendly 🙂 momentalne mame z tejto rady vyskusany vlasovy sampon. Dcerka 3r. sa rada umýva, kúpe a aj češe a vďaka samponiku to ide uzasne lahko (aj rozcesavanie) velmi sa jej paci davkovanie pretoze sa takto moze sama obsluzit a viac si to uziva. Chceli by sme urcite vyskusat vsetky vyrobky z rady Baby friendly 🙂

12. máj 2020

Ahoj, mam 5 rocneho chlapceka a trapi ho velmi sucha a svrbiva koza tela. Nie je vsak atopik, ma skor ekzemy. Pocas sprchovania pouziva jemny bio sprchovy krem, na vlasy pouziva sampon, ktory nedrazdi oci. Po sprchovani mu natieram suche casti dermalnym kremom excipial. Produkty vyberam podla zlozenia, bez obsahu parabenov a parfumov, citlive k pokozke, sampony ktore nedrazdia oci 😊

12. máj 2020

Kozmetiku Manufaktura zatial nepoznam Maly ma 2 roky a trpky dost suchou pokozkou najma ruky a tvar, preto sme zatial v stadiu skusania co nam bude dobre..u koznej sme nepochodli dobre z namiesaných masticiek sa mu objavili vyrazky, tak sme skor chceli nieco prirodne skusit, ak by sme vsak netestovali radu od Vas isto ju skusim aj bez "vyberu"

12. máj 2020

Určite by som rada otestovala na mojom 4 ročnom. Má citlivejšiu a suchšiu pokožku. Je to kozmetika z nie úplne najlacnejšieho súdka, tak by potešilo a keďže milujem fotiť, fuuuu. 😍

12. máj 2020

Kozmetiku Manufaktura pouzivam ja a rada by som vyskusala aj detsku verziu tejto kozmetiky 🙂 Mam dve dievcatka Lianu, ktora bude mat teraz v maji 4 roky a Nelu ktora ma 1r 3m, obe sa rady kremikuju 🙂 A este radsej fotia :D takze by sme vam vedeli pridávat krasne recenzie :D o pouzivani kozmetiky, velmi by nas jej testovanie potesilo.

12. máj 2020

Dobry vecer, nas takmer 5rocny syncek a 1.5rocna dcerka maju skor citlivu pokozku, so zvysenym dermografizmom. Umyvame sa cistou vodou a teraz v case krizy aj antibakterialnym mydlom po prichode domov. Kupanie sme obmedzili len na pouzitie detskeho mydielka. Na pokozku v zime Ca mast a v lete len krem s UV faktorom. Syncek urcite zvladne pouzitie inej kozmetiky, u dcerky som este opatrna. Velmi by sme ocenili kozmetiku s prirodnym charakterom, kedze je to telu najblizsie, potom uz by sme boli odkazani len na lekarsku kozmetiku. Dakujeme.

12. máj 2020

Pri výbere kozmetiky si dávam snáď záležať najmä na tom, aby bola prírodná a šetrná k pokožke od bábätka až po väčšie deti, keďže mám tri - dcéra 4 roky, syn 2 roky a další syn 8 mesiacov. Malý synček si užíva welnes sám vo vaničke, ale dvoch starších kúpem spolu takže je pre mňa dosť dôležité aj to, či kozmetika s prípadným kontaktom s očkom štípe...pretože sa tam dejú rôzne veci :D

12. máj 2020

Veru tento test ma zaujal. Pred asi 3r sme vyradili kozmetiku s obsahom skodlivych latok a na základe vyhradne čistého zloženia a bezobaloveho predaja, používame len tuhe mydla a sampuchy, mladsiemu natieram zadocek len zmesou bambuckeho masla, kokosaku a oleja, na telo tiež len bambucke, kokosak, pripadne tuhú kocku na telo. Moznost testovať tieto vyrobky by ma potešila, hoci nie sú bezobalove. Ak je zloženie priaznive, som ochotna obcas urobiť ustupok obalu 😊 Znacka manufaktura ma uz davnejsie zaujala, ale este som neskúšala. Mladsi syn ma sklon k ekzemu, casto reaguje vysypanou pokozkou, tak by som ocenila olejceky, denne ho premastujem.. Aj ostatne by naslo uplatnenie, okomentovat a odfotit nie je problém 🙂

12. máj 2020

Môj syn má rok a vyberám prírodné zložky. U nás je tvrdá voda sama na sebe som si všimla že je to veľmi zle 😒 prejavuje sa to suchostou pokožky. Takze po sprche poriadne natrieť. Manufaktúru mám veľmi rada už mám odskúšané hlavne šampóny sprchovacie emulzie a soľ a mne teda veľmi vyhovovala.Rada by som vyskúšala aj tuto radu 👍🏻

12. máj 2020

Moja dcérka má 4 roky a od narodenia doteraz používame kozmetiku hipp, ale v poslednom čase sa vždy po sprchovaní ci kúpaní skriabe, že ju hlavne nôžky svrbia a preto som začala rozmýšľať, či nezmenit kozmetiku pre ňu. Preto by som vyskúšala aj túto radu kozmetiky

12. máj 2020

Ked som zbadala dnes toto testovanie, nevahala som a po dlhsom case som si povedala, tak toto musim vyskusat! Milujem kozmetiku manufaktura. Je to vzdy oblubeny darcek na vianoce 🙈 obdaruvavam nou rodinu no vzdy si najdeme kazdy ten svoj balik aj u nasej babky. Medovkove mydlo nesmie chybat v nasej domacnosti ❤️ Moj syn pri kupani nam ho casto ukradne z umyvadla a zacne ho voniat 🙈😂 potom mu spadne a hladame ho po celej vani kym nie je naozaj vsade 🙈😂 no o detskej rade som este nepocula, no urcite by som ju rada vyskusala. Od narodenia pouzivam pre maleho kozmetiku hipp, no myslim si ze teraz prisiel cas vyskusat aj nieco nove

12. máj 2020

Detskú koznetiku vyberám mojej trojmesačnej dcérke hlavne aby bola kozmetika čo najšetrnejšia k detskej pokožke. Zatiaľ sa kúpeme vo vode zarábanými bylinkami, ovose, konopný olejček 😊 a olejček detský po kúpaní a vlastne aj ráno. Na tváričku rumančekový krém. 🙂

12. máj 2020

keďže je syn atopik, nemôže používať rôzne druhy kozmetiky, používa buď to, čo predpíše kožná dr., alebo kupujem z lekárne vhodné značky pre atopikov, alebo na citlivú pokožku. značky obmieňam, nie sme "verní" jednej. Od jeho dvoch rokov, teraz má päť, používame výrobky pre atopickú alebo citlivú pokožku

12. máj 2020

Mám 2 a 5-ročné dievčatá so sklonom k ekzémom, takže vyberám kozmetiku hlavne podľa zloženia. Hneď druhým kritériom je, aby neštípala v očiach :D
Používajú šampón a sprcháč, telové mlieko po kúpaní a vonku krém s ochranným faktorom. A pomádu na pery, zjedia kilá pomád :D

12. máj 2020

My sme donedávna kúpali malú 1,5r. len v čistej vode,keďže aj vláskov mala tak pomenej nepoužívali sme ani šampón, urobili sme jej vždy pre radosť bublinkový kúpeľ z peny ktorá bola "head to toes" takže v detskej kúpeľovej kozmetike sa ešte len začínam zorientovávať, naozaj som ostala prekvapená, že aj manufaktura ma kozmetiku pre deti a rozhodne som na ňu zvedavá😍

12. máj 2020

Kozmetiku pre môjho 9-mesačného Riška vyberám neskutočne starostlivo, pretože okrem dvoch telových olejov a jedného sprchovacieho gélu sme mali na všetko alergickú reakciu. Keď som ale teraz uvidela novú Baby kozmetiku od Manufaktury, myslím, že jej dáme šancu, zloženie bude určite 👌🏻.

12. máj 2020

Mame 2,5 rocnu dcerku a braceka na ceste, ktory kazdu chvilu pride medzi nas. Dcerka sa rada kupka a uprednostnujeme co najprirodnejsiu neparfumovanu kozmetiku, radi pouzivame napriklad bambucke maslo alebo kokosovy olej.. 🙂

12. máj 2020

Mám 5 ročného chlapčeka a kozmetiku vyhladavam bez silikónov farbív parabenov a inej chémie, niekedy je ťažké sa v tom orientovať a dostupnosť v bežných obchodoch slabá. keďže čakáme prírastok tak sa o takúto kozmetiku zaujímam tým viac, dokonca aj ja sama využívam synov sprcháč 😅rada skúšam detskú kozmetiku aj na sebe

12. máj 2020

Ahojte volam sa Karolinka a mam uz skoro rok a pool . Ked mamina povie , ze sa idem kupat velmi sa tesim. Zboznujem vodu! Som mala zabka . Mamina mi vzdy urobi trosku peny pre radost a umyva ma mydielkom z ktoreho mam taaak jemne rucky ! A samponom, ktory krasne jemne vonia . Najradsej sa samponujem a kremikujem sama , ale mamina sa netvari vzdy nadsene :D Najradsej mam kupanie , ale taktiez aj natieranie kremom po kupani 🙂 Mamina ma vzdy tak pekne masiruje. Ja sa snazim urobit na brusku co najvacsiu kopu kremu, ale vzdy ked sa mi to uz uz dari, mamina mi to vezme . Nechapem preco. Ale vzdy sa na mna aj pekne usmeje, tak mi to nevadi 🙂 Potesila by som sa , keby som mohla vyskusat aj nieco nove ! 🙂 Pozdravujem Vas a ak by to bola pecka , urcite o tom poviem aj svojim kamoskam a ich maminkam ;) Vasa Karolinka s maminkou Lenkou

12. máj 2020

ahojte, my mame doma 2 male cucoriedky ,vo veku 2.5 a 1 rok 🙂 kazdy den sa spolu kupu vo velkej vani , a su naucene sa umyt mydielkom uz same.
mamina povie umyjeme sa ,a uz aj rocna dava rucicku a pyta mydielko a umyva si sama brusko. 😀 to iste nase male bambulky zvladnu aj s kremom po kupani ,kedze mamina miluje vonave babatka a deticky ,takto su naucene od babatka 🙂 manufaktura by nas velmi potesila a o fotky by urcite nebola nudza 😊😁☺ pekny den vsetkym!

13. máj 2020

Máme doma štvormesačnu princeznú a zatiaľ okrem oleja o kúpeli kozmetiku nepoužívame. Avšak rada by som začala a preto zvažujem, aká by bola pre našu dcérku najvhodnejšia. Určite musí byt prírodná, bez zbytočnej chémie, priateľská k detickam a prírode, pretože nám na nej záleží. Dcérka sa veľmi rada kúpe a preto by to bol pre nás ešte väčší zážitok, ako doteraz. Radi by sme vyskúšali baby friendly kozmetiku od značky Manufaktura 😊

13. máj 2020

Mám doma takmer 2-ročnú dcérku a radi by sme vyskúšali detskú radu. Pre dcérku používam kvalitnú kozmetiku bez škodlivých látok, častokrát bio. Detská kozmetika Manufaktura by nás veľmi potešila, ja ako mamina mám rada radu z mŕtveho mora. Čo má veľmi teší je, že kozmetika nie je testovaná na zvieratkách. 🤗

13. máj 2020

Vyberáme si zásadne prírodnú kozmetiku, zvyčajne nekrmenu reklamami, aj menej známych značiek a zo zahraničia. Šampóny a krémy nakupujeme v lekárni, ale natrafili sme už aj v bežnej drogérii na prírodnú detskú kozmetiku. Starostlivosť o pokožku sa začína už rano, potom vždy keď ideme von (leto aj zima) a podvečer alebo večer osprchovanim a zase krémik, naše dievčatko má veľmi citlivú pokožku ❤️

13. máj 2020

Náš Olinko (1,5r.) sa veľmi rád krémuje. Každé ráno po umytí si nakremujeme tváričku a večer po osprchovaní nakremujeme od hlavy po päty. Pri výbere sa riadim heslom:"Čím menej chémie, tým lepšie". Fotiek robíme každý deň neúrekom, nakoľko máme doma len jedno malé chlapčiatko a s manželom sa mu naplno venujeme. Takže určite, kým by Olinko poukazoval všetkým svojim hráčkam vo vani Manufaktura kozmetiku, tak by to bolo nie na pár fotiek, ale aj na celý film 🙂

13. máj 2020

Môj synček ma 5 rokov. Pri jeho výbere kozmetiky ako aj staršieho syna (8r.) pozerám hlavne na zloženie, nech je to prírodné bez zataze chémie nakoľko 5r syn má keratozu takže pri vybere jeho kozmetiky som opatrná.

13. máj 2020

Dcéra má 6 mesiacov a kozmetiku používame len v nevyhnutných prípadoch a čo najmenej. O to viac si dávam záležať na výbere kozmetiky. Zatiaľ sme vyskúšali produkty hipp, s ktorými sme spokojné, Ziaja pre deti (kupovaná v zahraničí) . Pravdupovediac vôbec som o produktoch manufaktury pre deti nevedela a rada ju vyskúšam nakoľko si ja pre seba manufakturu kupujem pravidelne. Na manufakture pre dospelych sa mi pači že je aromatická avšak naraz netreba veľa, preto dlho vydrží a prevonia kúpeľňu. pri detskej kozmetike mi však silne aromatizovane produkty vadia, preto vyberáme jemnu detsku kozmetiku, ktora sa do pokožky rýchlo vztrebe, teda nezanecháva na oblečení flaky, účinnú, aby naozaj splnili účel na ktorý sú určené a vždy čítam zloženie. Teda hlavné kritéria sú. jemná vôňa, najlepšie žiadna, bez parfemov, najlepšie ak obsahuje čisto prírodné oleje a zložky, bez parabenov, bez silikonov.

13. máj 2020

Mám 3 mesačnú princeznú Lucinku 🥰 zatiaľ sme používali max mydlo tuhé a olej na telo po kupani. Budúci týždeň ma 4 mesiace a už by som chcela vyskúšať aj niečo viac. Preto by mi bodlo vyhrať túto súťaž. Kozmetiku vyberám podľa vône no hlavne na základe recenzií mamičiek 💃🥰

13. máj 2020

Mám 2 detičky, 5 ročného chlapca a dievča ktoré ma 6 týždňov ☺️ Obom sa vždy snažím vyberať prírodnú kozmetiku ktorá by nezatazovala ich pokožku zbytočnou chémiou, bonus je keď aj jemne vonia😊 rada by som sa zapojila do testovania pretože už s tým mám skúsenosť a bavilo ma recenzovať produkty 👌🏻😉

13. máj 2020

Mam 2 drobcov a ten starší sa rad kúpe a má rád aj všelijaké sprchace pre deti takže zaradenie do testu by veeeelmi potešilo a keď by nám pasovali výrobky určite ich budeme aj naďalej používať 😀

13. máj 2020

My sme ešte v očakávaní a dcérka sa nám narodí o mesiac v júni 🥰 na kozmetike si sama dosť zakladám, keďže ja osobne mám veľmi citlivú pokožku. Používam od vás radu z mŕtveho mora a som s ňou veľmi spokojná, preto má veľmi teší, že je opäť u vás zaradená kozmetika pre bábätka 😊 nakoľko hľadám pre naše milované dievčatko to najlepšie a najšetrnejšie určite vyskúšam túto radu pre bábätka, bez ohľadu či ma vyberiete alebo nie 😍 a veľmi sa na to teším a myslím, že ešte predtým ako sa nám naše dievčatko narodí, to odskúša budúca mamina na sebe 😁🙈

13. máj 2020

Kozmetiku pre naše deti, od najstaršej dcéry, ktorá má 7 rokov, 5 ročného syna a 2.tyždňové dvojičky dievčatá, sa snažím vyberať podľa zloženia v čo najvyššej možnej miere prírodného charakteru. Výrobky by sme radi vyskúšali. Nielen na drobcoch, ale určite aj staršie deti, keďže kúpanie je ich záľubou 😉

13. máj 2020

Vzhľadom k tomu že máme veľmi citlivú pokožku a už veľa krát sme museli riešiť problémy, vyberáme len tu najkvalitnejsiu kozmetiku a prírodnými zložkami.. Náš Leuško má 9 mesiacov a kúpeľ je náš rituál, spolu s tatinkom každý druhý deň kúpeme nášho princa, ktorý si to vo vode nesmierne užíva a ked ho potom natierame tak kúpeľňa plná smiechu..😊 je to krásna večerná pol hodinka starostlovosti o pokožku a telíčko nášho 💙

13. máj 2020

Náš kúpeľný rituál spočíva už pri výbere kozmetiky na atopický ekzém, keďže Oliverko ním trpí hlavne v jesennom období.
Nesmie vysušovať pokožku a musí voňať 🤣 toto kritérium je moje.
Snažím sa vyberať kvalitnú, dostupnú a ekonomicky nenáročnú kozmetiku.
Používame penu do kúpeľa, šampón a samozrejme mlieko po kúpeli.
Nič nie je krajšie keď obliekate dieťatku pyžamko a neuveriteľne vonia.
🤭😉

13. máj 2020

Bábätko sa nám narodí o mesiac v júni. Pri výbere kozmetiky pre neho (ale aj pre nás rodičov) si veľmi potrpím na čo najkvalitnejšie prírodné zloženie s certifikátom a ekologickú výrobu. Preto by som rada skúsila túto kozmetiku pre neho 🙂

13. máj 2020

Kozmetiku sa snažím vyberať hlavne prírodnú be kadejakých chemikálií čo tam nepatria. Mám 5 ročného, ktorý nemal nikdy problémy s hocijakou kozmetikou, či už pri kúpaní alebo krémovaní. Mladší 9 mesacný má vsak veľmi citlivu pokozku a od zaciatku bojujeme. Kupanie milujeme a uziva si ho, len ta pokozka po nom je veľmi suchá aj keď pouzivame prírodnu kozmetiku. Tuto sme ešte nemali moznost vyskusat, preto by veľmi potešilo ak by ste nás vybrali. 😊

13. máj 2020

Mám jednu dcérku Lauriku 4,5 roka. Od narodenia máme problémy s veľmi citlivou pokožkou, robieva sa nám ekzém, kozmetiku kupujeme tu kvalitnejšiu no zatiaľ nič nesadlo úplne. Boli sme aj u kožné doktorky ale mastičky nám zabrali len začas, potom zas. Radi by sme vyskúšali aj túto kozmetiku. Už sme skúšali všeliake značky, radi ba sme aj túto. Možno by pomohla 🙂

13. máj 2020

Ahojte 🙂 som mamičkou 3 synov.. Popri tom som zdravotník. V tejto ťažkej chvíli trávim s deťmi malo času.. Preto je aspoň večerné kúpanie čarovná chvíľka len pre nas... Na detskú kozmetiku si potrpím.. Mam rada čisté zloženie.. Bez vône... Dlhodobo uz fičíme na bioderme.. A zmena by padla vhod 🙂

13. máj 2020

@sutaz
Ahojte 🙂 som mamičku 14mesacneho synčeka. Potrpim si na výbere kozmetiky pre môjho syna, nakoľko detská pokožka je veľmi háklivá na hociake druhý kozmetiky. V prvom rade je pre mna dôležitý obsah bylinnych zložiek priaznivo pôsobiacich na pokožku. Pri vyberaní kozmetiky nepozerám na cenu ale na zloženie. Dôležité je aby nevysušovala pokožku. Môjmu synovi nedám na pokožku hoci čo.

13. máj 2020

Mame pól roka na pokožku používame prírodné oleje a vlasy umyvame prírodným samponikom syn ho miluje používame aj penu do kúpeľa vyberám na základe dobrých recenzií a zloženia aby mal môj syn najväčšie pohodlie

13. máj 2020

Vačšinou pozeram na zloženie kozmetiky aby bola určená aj na citlivú pokozku. Momentalne používame Suavinex a naozaj príjemná a s nádhernou vôňou. Dcérke, ktorá ma skoro 4 pozeram aj šampony na ľahšie rozcesavanie vlasov.

13. máj 2020

My sme mladá rodina, ktorá sa nedávno rozrástla o malého človiečika.
Teda som opäť čerstvá mamina🙂 starší syn mám 5r. a mladšia má 7t.
U syna bolo komplikované nájsť tú správnu kozmetiku, nakoľko trpel suchou pokožkou a po plávaní to bolo ešte horšie.
Malá ma to isté, lekárka nám predpísala krém na suchú pokožku no ani po týždni nezaberá a tak sa začínam obzerať po niečom inom.
Ako každá matka, chcem pre deti len to najlepšie a tak kozmetiku kupujem hlavne na citlivú a suchú pokožku. Samozrejme aj príjemná vôňa poteší, no nevyberám podľa nej, ale podľa zloženia.
Testovanie by potešilo, spestrilo by náš život doma a možno by sme konečne našli to čo tak dlho hľadáme.
Prajeme pekný deň.

13. máj 2020

Mam 8 mesačného chlapčeka stále mu používam Johnsons a olejcek aviril pretože to mu robi dobre. Radi bi sme vyskúšali aj tuto kozmetiku ☺☺

13. máj 2020

dcera ma 5mesiacov a syn 5rokov
vyberame podla zlozenia
preferujeme prirodne produkty bez pridanych umelych veci, farbiv a pod., ktore nevyvolavaju reakciu

13. máj 2020

Doma máme 8mesacnu dcérku, pre ktorú vyberám to najlepšie 😉 Od narodenia sme používali kozmetiku Sebamed, teraz som chcela vyskúšať niečo nové tak som siahla po zn. Baby Boo Bamboo, ktorá veľmi prijemne vonia, nakoľko aj na vôni záleží😊 určite by som rada vyskúšala aj Manufakturu, nakoľko som už tu značku používala aj ja sama.🤗

13. máj 2020

Mam dve detičky,Samko ma 5 a Zara 2.. Už pri prvom dieťati som sa samozrejme zaujímala o zloženie kozmetiky, a nepozerala na cenu ale obsah 🙂 pri dcére už musím veľmi dlho vyberať, nakoľko ma veľmi suchú položku, kvalitna kozmetika je zaklad u nas teda. Manufakturu vyskusanu nemame ešte ale boli by sme vhodnými adeptami 🙂

13. máj 2020

Veľmi radi by sme s dcérkou Svetlankou, ktorá má dva roky o týždeň otestovali Manufakturu baby. Ja sama som skúsila niekoľko produktov pre seba a bola som spokojná. Ak by sa mi osvedčila tak by som ju používala aj naďalej. Kozmetiku používam kvalitnejšiu a to od Biodermy ABC derm a ešte používam A-derma krém na tvar. Pozerám hlavne na to aby bolo o pokožku mojej dcérky dobre postarané.

13. máj 2020

Mam syna 20 mesacneho ,ktory ma citlivu pokozku,preto dbam na jeho starostlivost o pokozku chcela by som vyskusat tuto kozmetiku mozno nam prave ona sadne a budeme spokojni

13. máj 2020

Ja som už počas pôrodu hľadala najlepšiu starostlivosť o novorodenecké pokožku s neskôr pre detskú pokozku. Pre moje deti 5rokov a 3 roky vyberám iba prírodnú kozmetiku bez umelých zložiek a pri výbere zohľadňuje aj lokalnost produktov,takže zatiaľ sme používali slovenské a české produkty prevažne. Kozmetika Manufaktura by to skvelé spĺňala, doteraz výrobky z nej boli skvelé,tak verim,že aj detská rada sa im podarila.

13. máj 2020

Dobry den, mam dcerku Hanku, má 3 roky. Od narodenia vyberám kozmetiku vyhradne urcenu pre starostlivost o detsku pokozku, preferujem kvalitnu aj ked cenovo narocnejsiu. Podstatne je, nevyvovat ziadne neziaduce reakcie pokozky ci uz vysusovanie, alebo jej zacervenanie.

13. máj 2020

Detskú kozmetiku vyberám jednoznačne podľa zloženia, aby bola šetrná k jemnej detskej pokožke a neobsahovala žiadne umelé látky. Starostlivosť o pokožku mojej dcérky (2roky) spočíva v umytí telíčka a vláskov s mydielkom (určené jedno na celé telo) a to je asi všetko :D nepoužívame zatiaľ žiadne telové krémy.

13. máj 2020

Milo ma prekvapilo, že táto značka začala s produktami pre deti a rada by dom sa do svojim 2,5rocnym synom zapojila do súťaže. Veľmi rád má vodu takže na časté kúpanie a sprchovanie sa snažím vyberať jemne a kvalitné výrobky, skôr na prírodnej báze alebo šetrné k detskej pokožke. Niekedy kúpim "mačku vo vreci", keď chcem vyskúšať nové alebo na odporúčanie.
Poslednú dobu sa mu vysušuje viac pokožka v okolí ociek, pusy, tak hľadáme dobrý a vhodný krem...hoci je to chlap, už ako malý vie, že treba kremovat😂 po umytí zubov už stepuje a prosí si krém, ktorý si najradšej sám nanáša 🙈😊

13. máj 2020

S manufakturou mame doma velmi dobre skusenosti. Moj manzel trpi psoriazou a pivna rada sa mu osvedcila. Ja zas nedam dopustit na margaretky 🌼🌸🌺 u detskej kozmetiky ma zaujala zlozka ovos. Viem, ze ma na pokozku velmi pozitivne ucinky a vo vseobecnosti mame s rastlinnou kozmetikou len dobre skusenosti. Prave sme vo faze, kedy dochadzaju zasoby takze velmi rada by som okusila novinky 😍pre nase dvojrocne slniecko Dorotku. A v com spociva nasa rutina? Obcas je to len rychla sprska, inokedy divoka plavba s gumovymi kamosmi. Vtedy na ploche dvoch metrov v okoli vane nezostane snad ani centimeter suchy, ale to viskanie a smiech vzdy stoji za to. No uz ci je to plavba, alebo len rychla sprcha, vzdy nasleduje natretie celeho telicka.

13. máj 2020

Deticky mam 2 (2,5mesiaca a 3 roky) kozmetiku vybram podla zlozenia (aby obsahovala co najmenej zloziek a tym padom bola co mozno najprirodnejsia). Starsi syn je atopik takze sa snazime vyberat produkty pre citlivu pokozku.

13. máj 2020

Do testovania by som sa zapojila s mojimi dvoma 🐒🐒 Synček má už 4rocky a dcérka má 10,5m.... milujeme večerný rituál pred spaním...vyblaznenie sa vo vani, príjemná celotelová masáž dcérky... masáž synčeka nehrozí.... ten dáva celodennú masáž mojím nervickam posledne 2mesiace 😂 a potom dlho a dlho dlhé presviedčanie že už je 21:00 a už by bolo načase spať...😴 Krém na tvár používam pri oboch detičkach...nie sice každodenne ale hlavne v chladnejších mesiacoch vonku...a používame prírodnú kozmetiku...mame u nás super bio obchodík kde nám veľmi milá pani majiteľka zatiaľ zakaždým poradila na 1*....ja sama mám citlivú pokožku preto si dávam záležať natom čo použijem pri mojich drobcoch 👨👧 podľa vašich kritérií sme ideálna vzorka na testovanie 😂😅😘

13. máj 2020

Zdravím všetkých ;)
Mam doma 3 ročáka s ekzémom, na ktorom mam odskusanych par cistych produktov,ci uz do kupela alebo na premastovanie. Zatial vsetko zaberalo len docasne.. vyberam podla zlozenia,hlavne bez chemie.

13. máj 2020

Ahojte všetci 🙂 manifaktura je jedna úžasná kozmetika, moja obľúbená vlasová 🙂 mam 4 ročnú dcérku so skloňovanie k ekzemom a citlivej bledej pokožke. Takáto testovacka by nás určite veľmi potešila, keďže sme ešte nikdy žiadnu súťaž s testovaním nevyhrali veľmi by sme sa tešili 🙂 dcérka sa rada natiera a kúpe a mňa by veľmi potešila kozmetika ktorá je cenovo prijateľná a bez zbytočnej chemie 👌držíme si prsteky 🙏😊

13. máj 2020

Mam doma 14 mesacneho synceka Marcusa.Ktory miluje nase večerné kupele😊Priznam sa ze kozmetiku skor vyberám podla vone😁ako Dove,Nivea alebo Hipp.Vzdy do kúpeľa pridavam aj oillatum kedze mame dost tvrdu vodu a robia sa mu po telicku suche miesta.Po kúpeli ho natieram detským olejcekom Aviril.

13. máj 2020

Veľmi toho neskusam, keďže deti mali atopický ekzém, boli sme verní jednej rade od nemenovanej kozmetiky, chvalabohu to zabralo. A doteraz používame len tú, aj keď sme sa toho už zbavili. Určite by som sa pri vybere zamerala na zloženie, ja používam už nejaký ten čas výrobky na pleť z manufaktury a som max.spokojna. Keďže čoskoro k trom chlapcom pribudne ďalší člen, tak určite to bude jedna z milých povinnosti, vyberať detskú kvalitnú kozmetiku. Na čo sa už veľmi teším, a určite si na tom dám záležať.

13. máj 2020

Neviem či ešte spĺňame kritérium,dcérka ma v lete sedem 🙂
Miška sa rada kupe a vie si užiť so šumivymi guľami aj penou.V sprche si spieva a ako každá mala paradnica si potrpí aby voňala,takze sa zapája aj do nákupu kozmetiky.Vie,že najmä hydratácne jej robí dobre na pokožku a nevysusuje jej ju a tiež sa sama nakremuje po kupeli.V zime sa chráni krémom na celej tvári aj rukách a tiež používa balzam na pery pre deti.Sem tam jej ja pridám do kúpeľa olej a je spokojná ona aj ja 🙂

13. máj 2020

Moja dcerka má 6 rokov a musím dávať pozor čo kupujem,nakoľko má atopicky ekzém od narodenia a má citlivú pokožku
Určite by táto kozmetika nás potesila ❤️ Vyzerá veľmi dobre

13. máj 2020

Ahojky,
Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania tejto značky. Mám doma 6 ročného chlapčeka. Doteraz sme kupovali kozmetiku podľa toho čo sa malému páčilo. Myslím tvar fľaše a vôňa. Vždy vyhrávali tie Disney postavičky. Žiaľ tie sa nám spôsobili miernu formu atopického ekzému, Preto sme sa opätovne vrátili ku detskej kozmetike, ktorú sme používali do dvoch rokov. (BÜBCHEN).
Ak sa na nás usmeje šťastie veľmi radi vyskúšame aj toto kozmetiku. ♥

13. máj 2020

Dobrý deň. Moja dcérka ma 3 roky. Pri výbere kozmetiky uprednostňujem prírodnú kozmetiku. Používame kozmetiku značky Hipp. Najviac používame šampón, penu do kúpeľa, sprchové gél, niekedy aj nechtikový olej, detský denný kremík hlavne do chladného počasia a samozrejme aj krem s uv filtrom 50 proti slnku. Dakujem a prajem všetko dobre. Zuzana

13. máj 2020

Mala dcérka má 5 rokov. Používame od narodenia detskú kozmetiku Hipp(používali ju aj v pôrodnici 😁) . Keďže ju prestali v drogérii DM predávať budeme musieť prejsť na novú. Tak tu by sa nám výhra hodila aby sme otestovali novú kozmetiku.

13. máj 2020

Kozmetiku pre nase deticky vyberám vždy starostlivo , pretože dve z troch našich deti majú extrémne citlivú pokozku háklivu na neprirodne zložky a zároveň atopicky ekzém. Dbáme o zloženie, aby prevládali prírodne zložky a nie syntetické veci čo na detskú (ani dospelacku ) pokozku nepatria. Testovacka by nás veeeelmi potešila, hlavne deti(5,3,1r) keďže sa kúpu radi a stále spolu 🙂

13. máj 2020

Detvaky mame dva: jeden 3, druha 20 mes. Neviem, aky demon posadol moje deti ale posledne mesiace vyzera nase kupanie asi takto:

“Pipi, pod sa umyt, clap clap”
“NAAAAAAAAAAAAA”.
“Zoji? Ty sa pojdes okupat?”
“Nah!” A teatralne sa hodi o zem.

Vraj je to len obdobie, pretoze ma naozaj nebavi pri nich v kupelni kricat “ALE VED SA LEN KUPEME DETICKY, HAHAHA”, aby si susedia nemysleli, ze ich ritualne ciachujeme zeravym kovom. Posledne tyzdne o to narocnejsie, kedze travime cas na vidieku, kde sa deti samozrejme zaspinia viac a tak je kazdy vecer na nohach cela dedina.

A teraz ku kozmetike. Starsie dietko je atopik s velmi suchou pokozkou, na neho pouzivam mix vsetkeho mozneho, najcastejsie prirodna kozmetika nemeckej znacky a navyse ovsene kupele, olejceky, kremiky. Zacinam mat pocit, ze ma kupelnovu rutinu narocnejsiu nez ja. Bolo by fajn vyskusat nieco nove, co by sme vedeli zhodnotit na moznom zlepseni stavu pokozky.
Mladsia je nastastie menej narocna, ale kedze ich tyrame, teda kupeme spolu, tak vyuziva vsetko to, co aj jej brat.

Takze aby som to zhrnula: testovanie by potesilo, ak mate nahodou testovacku na protihlukove sluchadla, dajte link 😂👍

13. máj 2020

my od narodenia pouzivame iba olivovy olej alebo kokosovy olej, kupene v cistej vode, ale akurat som uz rozmyslala ze mala je uz vacsia (9mesiacov) ze vyskusame nejaku inu kozmetiku. nola by to super prilezitost pre nas vyskusat 😉

13. máj 2020

Moj chlapec 2 je citlivejsi, zatial sme skusali asin3 typy... Kozmetiky... Kremik (na intimne casti) mame vyhradeny, ale radi skusame... Ked je nieco prirodne kupe sa stale... Skoro kazdy. Den sprcha len vynimocne... Keby mohol tak sa s vanou a penou ozeni...

13. máj 2020

Nakolko som zdravotna sestra a syn(1. Rok) ma velmi citlivu pokozku tak sme dlho skusali vela kozmetiky, ktora mi sadne. Momentalne pouziva sprchovy krem inu znacku ako telove mliecko. Takze so skusanim mame vela skusenosti 😀 pouzivame aj olejcek do kupela ma striedacku so sprchovy kremom. Po kupeli maleho ponatieraj balzamikom a zaroven mu robim masaz celeho telicka. To sa mu velmi paci 😀 radi by sme vyskusali nieco nove a verim, ze by malemu kozmetika sadla. Nakolko ma oslovilo toto testovanie, pretoze Manufaktura je výrobca tradičnej českej kozmetiky

13. máj 2020

Moja dcerka prave sme oslavili 3 roky. S kozmetikou mame velke problemy,lebo sme silny atopici, takze stale skušame a skušame aj drahsi aj lacnejšiu kozmetiku. Avšak telo si po 3 mesiacoch zvykne a znova meníme. Je to už niekedy otravné ale musime bojovat. Osprchujem drobca, musime nakremovat, lebo sucha ekzemat.pokozka je ako krokodil a oblecieme. Kremujem rank aj vecer. Tak sa mi to osvedčilo.O manufakture kozmetike pre deti som este nepocula,ale radi by sme ju vyskušali. Budem vďačná a poskytnem aj spätnu väzbu ak ma na testovanie vyberiete 😉

13. máj 2020

Mám dvoch synov ( 6 mesačný Tomáško a takmer 2 ročný Jožko). Jožko je atopik, čiže vyberám najmä kozmetiku, ktorá mu zmierňuje jeho príznaky, úplne ho odstraňujú zatiaľ len krémy z lekárne 🙂 veľmi si však obľúbil penu do kúpeľa a dokázal by tam presedieť veľmi dlho 🙂 Tomáško mal od narodenia extrémne suchú pokožku, už vyzerá v poriadku ale dbáme na to,aby sme mali kozmetiku a krémy, ktoré hydratujú. Momentálne používame kozmetiku Linola

13. máj 2020

Mam rocneho syna a 3,5rocnu dcerku. Chvalabohu ani jeden z nich nema kozne problemy (ekzem, citliva pokozka). Kupujem im roznu detsku kozmetiku,najlepsie ale neparfumovanu a overene znacky. Z kozmetiky pouzivam jemny cistiaci gel bez mydla, micelarny detsky sampon, krem na detsku pokozku.

13. máj 2020

Dobrý deň, syn mal 4 roky. Miluje večerné kúpania, šampónovanie, vaňu plnú peny.... Ako väčšina detí... Snažím sa kozmetiky používať čo najmenej, ale kvalitnú, ideálne s prírodnými zložkami... A najlepšie aj v milom balení. Syn ma bezproblémovú pokožku, je hladký ako delfínik a rada by som to nepokazila...

13. máj 2020
13. máj 2020

Ahoj 🙂 my mame krasnych 10 mesiacov a kedze je to moje prve dieta snazim sa pre dceru Timi vyberat len to najlepsie. Od zaciatku sa riadim ziadne umeliny a nezdrave latky v kozmetike, ved naco zatazovat detsku pokozku? Preto vyberam drogeriu, ktora obsahuje len prirodne latky. Preve 4 mesiace sme pouzivali len olivovy olej, no po case som si vsimla, ze moja Timi ma suche miesta na ruckach a tak sme presli na mandlovy olej, ktory po urcitom case tento problem vyriesil 🙂. No chcela by som vyskusat uz aj nieco ine, nakolko ide leto a kupat sa uz budeme kazdy den. Bola by som preto velmi rada ak by sme mohli okusit aj z produktov Manufaktura 😜, ktora tiez patri medzi prirodnu kozmetiku 👌🏻.

13. máj 2020

Som mamičkou troch detí...dvaja sú už síce starší ale ten najmenší má 4 roky....doteraz sme nemali žiadne problémy s výberom hocijakej kozmetiky ale staršia dcérka má veľmi suchú pokožku a po sprchovaní sa musí pravidelne natierať krémom lebo by sa celá doškriabala...takže používame detskú Niveu...s tou sme zatiaľ spokojní...ale určite by sme boli radi keby nás vyberiete a môžeme vyskúšať aj niečo iné...a to prírodné...Ďakujeme

13. máj 2020

Náš dvojročný Oliverko si vodu užíva plnými dúškami. Miluje plávanie, sprchovanie či kúpanie sa vo vaničke. Typické vodné dieťa. Veľmi rada by som preňho vyskúšala novú prírodnú detskú kozmetiku nakoľko sa stále umýva viac-menej vodou a tuhým mydlom. Už pár mesiacov pátram, čítam, vyhľadávam čo by nám sadlo, no zatiaľ ma nič tak neoslovilo. Takže ste mi padli do rany ;) vaše produkty majú naozaj nádherný a pútavý dizajn nielen pre malých tak budeme radi ak to budeme práve my čo by sme mohli skúsiť túto krásnu radu ❤️

13. máj 2020

Moja dcerka bude mat 7 mesiacov. Vyrobky vyberam podla zlozenia, davam jej prirodnu kozmetiku aby co najmenej zatazovala jej jemnu a citlivu pokozku. Velmi rady by sme vyskusali detsku kozmetiku od Vas nakolko sama pouzivam sampon a telove mlieko Manufaktura a som nadmieru spokojna 😁 tak uz nam len drzim palceky aby sme boli medzi desiatimi stastlivcami 🤗

14. máj 2020

@tinka349 prosim ta aky je to kocik?😉 krasny

14. máj 2020

Deticky mam 4, piate na ceste. Dievcata taka klasika- neparfumovane, bio, detske. S chlapcami je troska problem, obaja atopicky ekzem a vyskusali sme vsetko od miesanic z lekarne od pediatricky, vsetky francuzske rady detskych produktov aj sol z Mrtveho mora. Pomohlo by more, slnko a vyskusanie novej kozmetiky by urcite tiez velmi potesilo 😉

14. máj 2020

Užívame kozmetiku bioderma. Mala má rok, nemá žiadne kožné problémy.

14. máj 2020

Kozmetiku pre synčeka nám poradila kožná. Mal neustále červené vyrážky pod krkom. Vyskúšali sme všetko možné. Zabrala mám až A-DERMA a ovsené kúpele. Velmi rada by som skúsila aj niečo nové, aby sme nemali celý život len tú istú kozmetiku a vôňu. Synček Eliáško bude mať 17.5. presne 7 mesiacov.

14. máj 2020

Mám 2ročnú dcérku a chcem pre ňu to najlepšie .Kozmetiku manufaktura poznám,niektoré výrobky používam aj ja na pleť a sú výborné.Dcéra ma citlivejšiu pokožku so sklonom k vysúšaniu a myslím,že by nám mohla sadnúť.Na ceste do rodiny je aj druhé bábätko už o mesiac, a uvidíme(ešte neviem)akú kozmetiku budeme používať pre neho.Veľmi rada by som vyskúšala práve túto novú detskú kozmetiku.
Pekný deň 🙂

14. máj 2020

Nášmu už skoro 8 mesačnému Miškovi 👶sa snažíme vyberať kozmetiku bez sodium laureth sulfatu pretože má veľmi citlivú pokožku a už mal aj ekzémik z kozmetiky, ktorá túto látku obsahovala preto vyberáme šampóniky, mydlá a olejčeky🧴🧼🧽, ktoré obsahujú prírodne zložky a nie sú testované na zvieratkách🐶 a zároveň sú aj eco friendly 🌍. S touto kozmetikou ešte nemáme skúsenosti preto by sme ju radi otestovali 😊🥰

14. máj 2020

Mám doma dva poklady, 4 ročnú Mel a 11 mesačného Mareka.Melanečka má dlhé husté vlasy tak pre ňu hľadám šampón ktorý by jej vlasy pekne umyl a hlavne aby ju nesvrbila hlava lebo s týmto máme trošku problém a zatiaľ sa nám v hľadaní nejako nedarí. Na telo používa gél a po kúpaní mlieko s prírodnými zložkami. U Mareka je starostlivosť jednoduchšia lebo toho kúpem len v čistej vode zatiaľ. Po kúpaní ho natieram klasickou modrou indulonou alebo excipialom lebo má extrémne suchú pokožku a jedine tieto 2 mu zaberajú

14. máj 2020

S kozmetikou sme opatrní. Detská pokožka je jemná a vyžaduje i jemnú starostlivosť. Chvalabohu máme dobrú kvalitu vody k nej vyberáme zásadne najčistejšie možné prostriedky chrániace ako telo tak i prírodu. Deti mám dve, starší Oliver ma 5.5 a mladšia Tina mala 3... 🙂

14. máj 2020

Kozmetiku radšej kvalitnejšiu, po kúpeli olejčekom alebo mliečkom, krémik na zadoček pri každom prebaľovani, vhodná pena do kúpeľa je tiež doležitá. Pokožka novorodenca je citlivejšia, takže vyberáme podľa zloženia.

14. máj 2020

Mám doma 2 krásne deti. Dcérka má 6r. a užíva si akúkoľvek starostlivosť o telo na suchu aj vo vode ako veľká slečna. Rada sa hrá na kozmetický salón alebo wellness mladší 7 mesačný syn miluje vodu a kúpanie Oba detičky sa mi narodili s dlhými vlasmi. Pri staršej som začala používať šampón až keď mala dva roky lebo sa jej vlasy vôbec nemastili, takže sme ich umývali iba ryžovou alebo ružovou vodou a vyčesávali japonským hrebeňom , šampón prišiel na rad v 2rokoch, dcéra má zdravé, husté a dlhé vlasy. Na rozdiel od nej mal syn mastné vlasy od narodenia , takže sme používali detský šampón od začiatku. Oba moje deti majú po mne nábeh na atopický ekzém a aj kvôli mne (kedže moje ruky ich umývajú) používam prírodnú a šetrnú kozmetiku bez parabénov farbív.

14. máj 2020

Moja 21- mesačná Klárka má citlivú pokožku, zdedila po mne atopický ekzém. Má malé červené fliačiky na končatinách, ktoré po kúpaní natieram indulonou, lebo zatiaľ som nenašla vhodný krém či olej. Kúpe sa bez mydla aj bez šampónu, aby nemala ešte suchšiu pokožku. Rada by som bola, keby jej konečne niečo pomohlo 🙂. Rada na nej otestujem vaše výrobky, pretože sa doma snažíme používať čo najmenej chémie a kozmetiku Manufaktura som už mala, je super, no dieťaťu som ešte také nedala.

14. máj 2020

Kozmetiku pre mojho dvojrocneho syna vyberam tak, ze skusame...ma ekzem, takze co mu sadne pri tom ostaneme...nemoze len tak hocico, takze vasu radu detskej kozmentiky by sme velmi radi vyskusali 😊🤩

14. máj 2020

@dendula1 elodie details😁 moja srdcovka 😁 mame ho dvojmo v roznych vzoroch

14. máj 2020

Kozmetiku pre môjho 2rocneho drobca vyberám veľmi starostlivo. Nechcem preňho SLS na SLES. Žiadna z nás nechce predsa aby drobca stipali očká alebo došlo k podrazdeniu pokozky. Avsak to je to najmenej čo môžem kontrolovať. My používame najčastejšie z kozmetiky penu alebo emulziu do kúpeľa a olej. Sem tam sa sám nakremuje detským mliekom keď vidí že to robím ja 😃

14. máj 2020

My teda pouzivame kozmetiku malo, ale ked, tak vyberam kvalitnu prirodnu kozmetiku najlepsie slovenskych alebo ceskych znaciek. Preto ma Manufaktura v nasej kupelni stabilne miesto 😊♥️🌺🍊. Na specialny rad pre deti sa tesim najma preto, ze uz mi krpci nebudu kradnut moje sprchace (lebo najcastejsie ich zatial kupem cistou vodou 😊). Kazdopadne, moj starsi 5-rocny tvrdi, ze vdaka Manufakture vyzeram nejak lepsie (Zrejme kvoli carovnej flasticke zo sprchaca ktora zostihluje ludi, na ktorych sa cez nu pozeras ? 😉🤔). Uvidime, ci to budem moct povedat aj ja jemu 😉🤞.

14. máj 2020

Kozmetiku Manufaktura mam odskusanu na sebe, ale na svojom syncekovi, ktory ma pol roka este nie. Rada by som vyskusala na kupanie, sprchovy gel alebo krem po kupani. Tato kozmetika krasne voni a ma super zlozenie, na co si potrpim 🙂 ❤️👍

14. máj 2020

Ja mám doma skoro 3 ročného štuplíka so suchou pokožkou na telíčku. A kozmetiku mu vyberám podľa zloženia,zameriavam sa skôr na prírodnú a zložením najmenej chemicku. Na telo má predpísaný olej od Dr. a na vlásky, už vyše 2 mesiace testujeme Manufacturu ktorú som mu kúpila 🙂

14. máj 2020

Mojej dcerke som narodenia kupovala ci na kupanie na vlásky šetrné sampony, mydlá, umývacie emulzie a hlavne ake zloženie majú kedze sama trpim kožným ochorením snažím sa nakupovat také produkty kt. su šetrné ku detskej pokožke. Dcerka ma 2 a pol roka.

14. máj 2020

Áno, vydávame sa na dobrodružnú cestu s veselými zvieratkami, vždy a navždy 😊 Pretože máme radi dobrodružstvá, prírodu, zvieratká, vodu a v nej veľa peny. A ako vyberáme kozmetiku? Naši synovia sú rovnako, ako väčšina detí, veľmi nároční. Prioritou je pre nich obal a vôňa 🙂. Našťastie, ešte stále držím rodinnú kasu, takže k týmto ich kritériám pridám aj svoje: prírodné zloženie, vzťah výrobcu k ekológií a vhodnosť kozmetiky pre ich (a aj pre moju) citlivú pokožku. Manufaktúra to všetko spĺňa do bodky, preto je naša rodinná TOPka už dlho. A ako vyzerá naša starostlivosť o pokožku? V tomto smere sme tiež veľmi starostliví 😊 Keď sa u nás spomenie slovo VAŇA, vôbec netreba stokrát opakovať: vyzliekať sa – naopak. Rýchlosťou blesku sú obaja starostliví wellness-maniaci vo vani. Kým sa mydlia, pozbieram po zemi oblečenie a roztriedim do špinavého prádlo. Kým dobehnem do kúpelne, pena sa už vylieva z vane, takže im ju vytrhnem z ruky - že musí zostať aj na zajtra, veď je karanténa. Nasleduje prelievanie, nalievanie, ohadzovanie sa penou a rôzne vodné športy až kým ich vyhrážaním, sľubovaním a používaním iných donucovadiel presvedčím, aby vyšli von. Nasleduje krásne dlhé natieranie sa s prideleným množstvom mlieka (aby zostalo aj na ďalší deň, niet kde kúpiť)... Ak by to vyznelo, že sme úplne divé tvory, tak aha, aký jemný a milučký vie byť náš trojročný, testovať Manufaktúru sa hlásiaci chlapček 😊 Jemne a dobrodružne pozdravujeme 💚

14. máj 2020

@tinka349 fakt krasny ja som zatazenu na cervenu alebo modru skor je ale pre dievcatka vsak 😉 krasny a mala tiez tip top aka cistucka 😉)

14. máj 2020

Dcera(Elenka 5,5 roku) má atopický ekzem a vždy se najde něco co jí vadí.Jelikož tato kosmetika obsahuje ovesný olej myslím,že by mohla sednout.Doteď používáme ovesnou koupel nebo Linolu olej a mažeme konopnou mastí,zinkovou mastí a indulonou tyto ve střídání sedí.

14. máj 2020

Mám dve detičky. Dcérku (4r) s citlivou pleťou so sklonom k atopii a synčeka (17mesiacov) s normálnou pokožkou. Testovanie by nás veľmi potešilo a bolo by super porovnať jeden prípravok na dvoch odlišných typoch pleti súčastne. Celkovo sa teším novej detskej kozmetike od Manufaktury určite ju vyskúšame. Oslovuje ma najmä obsah ovsa, ktorý dcérka veľmi dobre toleruje . V tehotenstve som používala len výrobky od Manufaktury( tá božská vôňa!) a nemám ani jednu striu 🤭 . Je to moja najobľúbenejšia značka (lokálna, zložením,obchodnou politikou...) A získala si ma kvalitou výrobkov.
Čo sa týka detskej kozmetiky dôraz kladiem na zloženie a samozrejme toleranciu jednotlivých zložiek (dcérkou). Spôsobom ako kozmetika s pokožkou reaguje (dlhodobá hydratácia, nezanecháva mastný film, nespôsobuje podráždenie či začervenanie...) a nebudeme si klamať zaujíma ma pri výbere vôňa (deti napríklad neznesú pach čistého bambuckého masla). Za plus pokladám samozrejme eko balenie, lokálnosť a primeranú cenu.

14. máj 2020

Ahojte. Kozmetiku pre nášho 5r.drobrca vybrať je veľmi náročné. Nie všetko mu sadne. Väčšinou sa mu urobí krupica po tele...Ak mu to nesadne potom sa mu veľmi vysuší a urobila sa mu pre zmenu šupinky. Teraz ( ked sa viac umyvaju ruky) a on si ich umyva od malicka ako doktor sova🤣 a v zime ma sklon k ekzemu tak ze je to náročné. A otestovať kozmetiku od manufaktury by náš veľmi potešilo lebo Leo zbožňuje bylinky rád ich zbiera suší ovoniava ...A keďže máme od Vas pár produktov doma veľmi rád mi ich "kradne"

14. máj 2020

Ahojte naše dievčence sa veľmi radi kupkaju ale myslím že ešte radšej sa hrajú v pieskovisku,čo je teda potom pri kúpaní,poriadny peeling 😂
Saška a Karinka by veľmi radi testovali takúto kozmetiku,pretože sú po maminke,ktorá kozmetiku miluje. A momentálne sa mamička zamerala hlavne na prírodnú kozmetiku bez konzervantov,farbív a zbytočných silných atóm. Testovaniu sa veľmi poteší aj pán Otecko keďže momentálne často kúpanie dievčat je na jeho pleciach 😉

14. máj 2020

Keďže Oli má atopickú pokožku vyberám mu kozmetiku veľmi opatrne. Čítam poctivo zloženie, vyberám prírodné produkty, ideálne úplne nechemické a jemné zloženie. Oli miluje kúpanie, ale neznáša umývanie vlasov takže sa to snažíme vyvážiť a dlho kúpať - rýchlo zmývať. Rád sa masíruje, zostalo mu to od baby masáží, takže olejčekovanie pokožky je u nás na každodennom poriadku. Napriek tomu, že ja som závislá na Mnufaktúre, kupujem tam stále množstvo kozmetiky, môj 14 mesačný drobec ju zatiaľ nevyskúšal, toto by bola skvelá príležitosť pre nás 😊

14. máj 2020

Ahojte, Maťko má teraz 15 mesiacov, no od narodenia to s kozmetikou nehrotíme. Snažím sa vyberať tú najkvalitnešiu a neprehánať to s ňou. Odmalička má veľa vlasov, takže šampón musí byť. Dlho sme používali špeciálny šampón na mliečnu chrastu. Čo sa týka masírovania po kúpeli časom sme prešli k systému, kedy mu olej nakvapkám priamo do vody, v ktorej sa kúpe. Nemusím tak natierať hmýriacu sa chobotničku na posteli a telíčko má aj tak hydratované.

14. máj 2020

Našu 8 mesačnú Nelly, každý deň kúpem jemným sprchovým gélom, vlásky umývam šampónom z lekárne. Vždy po kúpeli ju celú ponatieram olejcekom. Žiadna kozmetika jej neurobila žiadnu reakciu, no aj napriek tomu vyberám kvalitu (Bepanten, Weleda, Hipp, Sophie la girafe,...)

14. máj 2020

Teraz síce mal 6 ale na kúpeľ si potrpí ako správny chlap na vlásky špeciálny šampón nakoľko sme mávali detskú seboreu a na telo dávame na citlivú pokožku, pekne ešte penu do kúpeľa alebo soľ 🤗😍

14. máj 2020

Dobrý deň. Mám 5r chlapčeka, ktorý by bol hlavným testerom (ale myslím, že aj jeho 8r sestra by neobišla naprázdno). Zapájam sa z dvoch dôvodov: 1. Od Manufaktury sme zatiaľ nič nevyskúšali, ani pre deti ani pre dospelých, tak som na značku prirodzene veľmi zvedavá. 2. Práve nám došiel šampón, pena do kúpeľa, sprcháčik aj krém na tvár a telo. A to všetko naraz. Tak by sme radi takýmto spôsobom aspoň čiastočne doplnili zásoby a podelili sa s ostatnými o naše skúsenosti. Detskú kozmetiku nezvyknem vyberať podľa obalu (piráti, princezné), ale podľa obsahu. Čím menej zložiek, tým lepšie. Čím menej parfumované, tým lepšie.

14. máj 2020

Ahojte, nam sa najviac pozdáva kozmetika od hipp a tiež od značky nivea... Mame 5 mesiacov

14. máj 2020

Dobry den, pri mladsej dcerke (2roky) pouzivam este vzdy olejcek aviril nakolko jej to dobre robi, ale rada by som vyskusala aj inu kozmetiku, nieco nove a to aj na mojej starsej 5 rocnej dcerke. 🙂

14. máj 2020

Mam dvojrocnu dcerku ktora ma takmer od narodenia problem s atopickym ekzemom. Siaham preto iba po kvalitnej kozmetike bez obsahu parabenov, farbiv, parfumov. Na znacku Manufactura som zatial dostavana len pozitivne ohlasy a preto by som ju rada vyskusala, nakolko je aj na citlivu plet s regeneracnymi ucinkami. Verim, ze by sa osvedcila aj u nas 🤗

14. máj 2020

Dobrý deň, syn bude mat 3r. Prednosť dávam viac prírodnej kozmetike, ktora sa nam osvedčila pri veľmi suchej pokožke na nohách. Dcére zas (9r)pomáha prekonať zimu bez toho, aby jej popraskala koža na rukách.

14. máj 2020

Ahojte 😉 my máme doma 17 mesačne dvojička a trojročného chlapca ... Keďže jedna z dvojičiek má atopický ekzém skúšame veľa kozmetiky ale ešte sme nenašli takú ktorá by sadla všetkým ... Veľmi radi by sme vyskúšali aj tuto značku keďže sme ju ešte nemali ... A novým voňavým vecickam by sa určite potešila aj ich veľká sestrička 😀😉

15. máj 2020

Ahojte vyberme tku ktora sadne nakolko m mala atopic radi by sme vyskali tuto znacku. Mala bude mat 3 roky

15. máj 2020

Dobry den, mam doma dvoch chlaocov jeden ma 1,5 roku druhy 3. Nakolko maju velmi citluvu pokozku je to s kozmetikou zlozite. Potesilo by ma vyskusat vadu kozmetiku a tym padom najst nieco co by im mohlo vyhovovat. Dakujem

15. máj 2020

Doma mám 1,5 ročnú dcérku od mala používam pre ňu olejovi gél Bioderma na kúpanie keďže ma citlivú pokožku ktorú podelila po manželovi stačí že ju komár ustipol a nastal opuch ako hrom taktiež od mala ma probléme s parfumovanymi vecami po peluche mala rit červenú ako pavianik😁

15. máj 2020

Mám syna, 5rocneho a dcéru 3roku. O ich pokožku sa snažím starať. Natierame sa pred slnkom.po kúpaní telové mlieko a do sprchy mlieko na umývanie. Majú radi keď sú ponatierani nie suchi😉

15. máj 2020

Mam dve detičky 3 a 6 ročné a pri vybere detskej kozmetiky dbam na zloženie a kvalitu, rada si však dám poradiť aj od skúsenejších mamiciek aj babičiek... Detská pokožka je veľmi citlivá, v dnešnej kozmetike je zbytocne veľa chémie, mne sa napríklad osvedčilo používanie detského šampónu a som veľmi spokojna

15. máj 2020

Moja dcerka ma 4 mesiace. Pri vybere kozmetiky je pre mna dolezite hlavne zlozenie, bez zbytocnej chemie kedze mame aj citlivu pokozku.

15. máj 2020

Dobrý deň,
Mám dve detičky,synček má 6 rokov a dcérka má 3 rocky. Kozmetiku kupujem podľa zloženia výrobku lebo syn má citlivú pokožku. Rada skúšam niečo nové,lebo stále hľadám tie dokonale prípravky ktoré by nám pomohli a dokonale sadli.... Moje deti majú najradšej kúpanie s penou alebo bombou do kupela...a tiež sa radi masírujú krémom alebo detským olejčekom. Mala sem tam používa aj krém na zapareniny,aj keď plienky nemá občas ho potrebuje...
Výhra by nás potešila,držíme si palce 😁

15. máj 2020

7 mesačná dcérka má citlivú pokožku a tak skúšame nájsť vhodnú kozmetiku, ktorá by jej vyhovovala. Testovanie kozmetiky Manufaktura by nás potešilo 😊

15. máj 2020

Mám doma dvoch kupacov (8r dcéra a 1r syn). Dcéra je schopná tráviť vo vani aj 2h a jej nasledovnik je jej brat, kt. vodu taktiež miluje 🙈. Kozmetiku vyberam hlavne podľa zloženia, ale klamala by som, keby mi očko neušlo aj po peknom obale (nie Disney, Frozen ani podobne postavicky) 😁 ... Dcéra má suchsiu pokožku aj syn (asi po mne mamine 🤭). Som zástanca kvality pred kvantitou.

15. máj 2020

Kozmetiku pre detskú pokožku vyberám podľa zloženia a veľa krát si prečítam skúsenosti mamičiek. Samozrejme, vždy musí byť šetrná k jemnej detskej pokožke. A dobre je, keď robí veľa bubliniek :D

15. máj 2020

Pre nase 3 deturence takze kozmetiku vyberam podla zlozenia ale vzdy tu kvalitnejsiu. ❤

15. máj 2020

Vanesska ma cerstvo 3 roky, vodu miluje, rada plava vo vani ako ryba😎
kozmetiku vyberame podla pekneho obalu, vone, ale aj vhodnosti pre dieta. 👧 radi by sme vyskusali nieco nove. 😍

15. máj 2020

Moje dve hrave slecny, 1,5 a 3,5, zboznuju clapkanie sa vo vode. S touto kozmetikou by si kupel isto vychutnali este viac ;) Starsia dcerka ma citlivejsiu pokozku a velmi jej prospeli ovsene kupele, tak by sme velmi radi vyskusali aj vasu kozmetiku s ovsenymi olejcekmi. Kremiky maju tiez vo velkej oblube, vzorne sa staraju o hydrataciu pleti celej rodiny :D Kozmetiku im vyberam podla zlozenia, aby bola co najviac na prirodnej baze, bez parabenov a zbytocne silnych arom.

15. máj 2020

S kozmetikou pre nášho synčeka, ktorý bude mať čoskoro 1 a pol roka sa to snažíme nepreháňat a používame iba to najnevyhnutnejsie. Od začiatku mame obľúbenú značku weleda, ktorá nám velmi vyhovuje zložením výrobkov a dostupnosťou. Ja osobne milujem kozmetiku manufaktura už veľa rokov a veľmi sa teším ze majú takúto detskú sadu, ktorú by sme veľmi radi vyskúšali.

15. máj 2020

Kozmetiku vyberam podla znamych a uzivanych znaciek setrne k detskej pokozke bez parabenov a inych skodlivyn. Znacku Manufactura som vyskusala na sebe a mozem len odporucit. Syncek ma citlivejsiu pokozku, ma 2,5 roka zachvilu, tqk.by nas testovanie potesilo 🙂.

15. máj 2020

Naše dve sidielka 2,5rocny damko a 5,5rocna livka sa neskutočne radi kúpu keď sa dá kupeme sa každý deň🙂a samozrejme dôležitou súčasťou toho je aj obsah vani nikdy nesmie chýbať pena do kúpeľa pripadne olej či detska soľ obaja si obľúbili už aj umývanie vlasov tak tam dávam pozor pri výbere aby bolo uvedené že nestipe v ociach snažím si pri výbere kozmetiky pre nich pozrieť obsah a zloženie vYrobku či sú vhodne na detskú pokožku.tuto značku mám osobne veľmi rada no zatiaľ sme nemali možnosť vyskúšať produkty pre deti.
Kiez by sa nám to vdaka Vám podarilo🙂pekný deň ešte.

15. máj 2020

Momentalne som mamina 15 mesacneho synceka Martina, hned po narodeni sme s kozmetikou moc nevymyslali a stavili sme na klasiku overenu z lekarne.Postupne som vsak chcela vyskusat aj vsetky tie vonave a farebne geliky, sampony , peny, kremiky. Co vsak nebola dobra volba, vela detskych kozmetik ma na plnej ciare sklamalo. Pokozka bola sucha, a na inej casti sa nam tvorili pupienka. Takto som vyskusala skoro vsetky notoricky zname detske znacky kozmetik, kt. Slubovali krasnu vonu, jemnu pokozku... avsak opak bol pravdov. Neviem ci to bolo tym, alebo to tak proste malo byt, ale okolo 10 mesiaca sa Matovi zacal tvorit Atopicky ekzem, najpr na rukach potom na telicku. V tom momente som skoncila s akoukolvek " vonavou" kozmetikou plnou chemie a farbiv, parfemov. Nabehli sme na system ako po porode, plus sme museli kontaktovat aj koznu doktorku. Momentalne pouzivam cisto ale skutocne cisto prirodne veci, nedam sa oklamat fatebnymi obalmi a krasnini obrazkami. Tato rada prirodnej detskej kozmetiky ma velmk zaujala z dovodu ze Ja ako mamina ju pouzivam pravidelne. A su kusky na kt. Uz dlhorocne nedam dopustit. Testovanie by ma velmi potesilo lebo verim, ze Vasa kozmetika je urcite jedna z naj co sa tyka zlozenia.

15. máj 2020

Tento týždeň je to 1,5 roka, čo sa dennodenne môžem starať o tú najjemnejšiu a najvoňavejšiu pokožku na svete ❤. Základom je čistá voda. S kozmetikou to nepreháňam, aby som neporušila prirodzenú ochranu pokožky. Kozmetiku volím takú, ktorá je vhodná už od narodenia a neobsahuje žiadne dráždivé zložky. Prírodné ingrediencie sú výhodou, ošetrujú a krásne voňajú 🍀. Pre mňa je prírodná vôňa tá najpríjemnejšia! Rovnakú kozmetiku ako moje dieťatko používam totiž aj ja, mám citlivú pokožku. Emilkova základná výbava predstavuje umývaciu emulziu a krém na tvár. Jeho zadoček natieram len v prípade, ak je viditeľné podráždenie. A občas si zaslúži aj celotelovú masáž olejčekom. Tú by som si zaslúžila aj ja 😉.Veľmi radi by sme sa nechali rozmaznávať výrobkami Manufaktura Baby friendly. Sme pripravení na testovanie 👏 Ahojte! Emil a Veronika

15. máj 2020

Dobrý deň, my máme 3 detičky 3r. , 2r. a 1mes. Kúpeme sa každý večer a vyberáme len prírodnú kozmetiku, požívame sprchové mydlá, penu do kúpela a detské šampóny, krém po kúpaní a babatko olej. Momentálne skúšame rôzne prírpavky nakolko syn 2r. má suchšiu pokožku, lokálne sa mu vytvoria take suché miesta, tak musím nájsť niečo také aby im to sadlo všetkým. Ja používam Manufakturu levandulovú krásne vonia aj najstaršia dcera 3r. ju chce používať. Tak by ma zaujímalo aké budú tieto výrobky.

15. máj 2020

Dobry den.. syn ma 3,5 roka a radi by sme sa zapojili do sutaze 🙂 kozmetiku vyberam podla zlozenia, uprednostujem prirodne zlozenie, ale aj z Dmky ich Bio kozmetika je fajn.. na kupanie pouzivame sprchovaci gel aj na vlasky a po kupani teraz obcas telove mlieko..

15. máj 2020

Mám 2r. dcérku a kúpanie miluje, takisto aj rôzne krémiky a olejčeky. Kozmetiku vyberám tak, aby neobsahovala škodlivé prísady, mala minimum parfumu a farbív. Sama som už prešla na detskú kozmetiku napriek tomu, že žiadnu alergiu nemám. Ja si tiež zaslúžim hýčkanie a opateru, nie? :D

15. máj 2020

Mam 2 deticky,4 rocnu dcerku Emmku a 3mes.synceka Petka.Emmka ma dost citlivu pokozku a osvedcilo sa mi z biodermy atoderm alebo z justu,len to je trochu vyssia cenova kategoria,tak by som bola otvorena inej alternative bez pridanych farbiv a kadejakych hnusotin.Petko zatial sa kupe v cistej vode a natierame indulonou,ale urcite by som rada aj pre neho vyskusala vasu kozmetiku😁

15. máj 2020

Do sest rokov mam jedneho maleho vymyselnika, ktory miluje vonave mydielka, peny a telove mliecka.... Mame problem aj s citlivou suchou pokozkou a myslim si, ze znaka Manufaktura by dokazala uspokojit nase priania.... A urcite by svoju recenziu pridali aj moje velke babatka - sedemrocna princezna a desatrocny bojovnik 🙂

15. máj 2020

Mám 3r. syna ad mala trpý atopickým ekzémom tak pri výbere výrobkov na kúpanie dávam prednost na prírodnej báze.Používame sprchový gel 2v1 a tel.mlieko.Ja som mala už niektoré vaše výrobky a sú vynikajúce určite všetkým odporúčam vyskúšat.😉

15. máj 2020

Prii kozmetike pozeram najma zlozenie, uprednostnujem prirodne zlozky, bez chemie a parfemov. Mame doma 3r dcerku a 1 mesacne babatko. Starsiu kupeme kazdy druhy den, pouzivame jemny sprchovy gel,ktory je vhodny aj na vlasky, tie umyvame 1x do tyzdna. Po kupani natierame telovym mliekom 😊 Babatko kupeme kazdy vecer iba vo vode, 2x za tyzden pridame aj jemny samponik a po kupani natierame olejom 😊

15. máj 2020

Syna zatial kupem len v cistej vode,ani sampon na vlasy este nedavam.skor sa zameriavam na prirodnu kozmetiku bez parfemov a inych pridavnych latok.Natieram ho telovym mliekom pre citlivu alebo skor alergicku pokozku.Ma citlivu pokozku (po mne),takze musim davat pozor co kupujem.Syn bude mat v juni 1 rok.

15. máj 2020

Rovno priznavam ze syncek sa narodi o 3mesiace...ja mam ekzem a manzel psoriazu,a aj ked dufame ze syncek zdedi ine nase prednosti, pripravujeme sa aj na tu horsiu verziu. Preto si na vybere kozmetiky dame zalezat, obaja tuto znacku pouzivame a mame s nou skvele skusenosti. Okrem ineho sme obaja bielsi ako biely takze nas maly bubačik bude isto priesvitny😂

15. máj 2020

Ahojteeee. Od narodenia oboch detičiek mame radi jemne vône, a kvôli citlivej pokožke používame bylinkove kúpele a olejceky na natieranie. Rada vyskúšam kvalitné výrobky 😊

15. máj 2020

Dobry deň, ja mam dve deticky, obidve majú atopicky ekzém od narodenia, takže u nás je kozmetika veľmi dôležitá..tazko povedat podľa akých kritérií si vyberam,popravde skúšam "zaradom" , preto niečo nám vyhovuje aj s jemným parfemom a niečo nevyhovuje ani bez parfému, čiže pozerám aj na zloženie-parfemy,parabeny a niečo vyberám aj na odporúčanie známych....

15. máj 2020

Ahojte, máme dvoch fešákov - Matúško 5r. a Adamko 1r. A keďže máme obrovskú vaňu pre dvoch, kúpeľ zbožňujeme. Kozmetiku však pre nich vyberám veľmi starostlivo, hľadám vždy na citlivú pokožku so sklonom k ekzémom, hypoalergénnu a ideálne na prírodnej báze. Testovanie by sme si veľmi užili.

15. máj 2020

Máme doma už skoro 9 ročnú slečnu a k nej pribudol tento pirát. Volá sa Dorian a bude mať 7 mesiacov. Kozmetiku som počas dlhoročných skúseností skúšala na sebe formou pokus-omyl, keďže ja som sa narodila s atopickým ekzémom, našťastie decká majú krásnu pokožku, ale aj tak im nedám hocičo. Milo ma prekvapila Manufaktúra so svojimi produktami. Lebo na nich žiadnu reakciu nemám a navyše nádherne voňajú!

15. máj 2020

Mame doma synčeka Dominika. Ma rok a 8 mesiacov. Ako malý sa trápil s vyražkami. Už sme to dostali ako tak do normálu. Ako kazde bábätko aj on ma velmi jemnú a citlivú pokožku, preto mu chceme dopriať to najlepšie 😊 je to nase zlatíčko. Od malicka sa velmi rad kúpe, nikdy neplakal. Ked mu ppviem ze sa ide kúpať, alebo pripravujem mu oblecenie a župan už vie co bude nasledovať a víska na celý dom. Najradšej by išiel do vane aj oblečený 😂 pouzivame vyrobky Dove a Bupi na citlivu pokožku aj penu do kúpeľa nech sa poriadne vyšantí. Po kúpaní ho nakrémujem a tesim sa aky je jemný a voňavý. Radi by sme vyskúšali aj iný druh kozmetiky, ktorý si oblubime 😉 prikladam foto ked uz ako drobček si užíval kupanie 😍

15. máj 2020

Rada by som sa zapojila do testovania kozmetiky Manufaktúra, ktorú mám veľmi rada a radu pre detičky som ešte neskúšala. Moja 3,5 ročná dcérka Olívia je veľkou milovníčkou večerného kúpania a nikdy nesmie chýbať pena😊🧜‍♀️. Kozmetiku, ktorú som doposiaľ dcérke kupovala musela byť bezpečná a jemná pre citlivú detskú pokožku a Manufaktúra je jednou zo značiek kozmetiky, ktorej dôverujem, ktorú by som rada vyskúšala aj s mojou parťáčkou😉.

15. máj 2020

Radi sa so synčekom Matejom onedlho 6 mesiacov a dcérkou Alžbetkou zapojím do testovania produktov. Vždy sa snažím vybrať pre naše deti to najlepšie 👌mam radšej prírodnú kozmetiku a najmä kozmetiku bez silikónov a farbív. Vôňam sa nebránim pretože zbožňujem keď môžem bozkávať to voňavé malé mäkké telíčko ❤️ mala som už česť vyskúšať niekoľko značiek a preto sa nebránim testovaniu produktov značky Manufaktura pretože viem, že značka ma produkty na vysokej úrovni a naše malé rybky vodu zbožňujú.

15. máj 2020

Ahojte. Mám doma 3 detičky, 11r, 4r a 4m. Všetci majú svojím spôsobom citlivú pleť alebo pokožku a tak kozmetiku, ktorú kupujem starostlivo vyberám. U staršej dcéry ide skôr o starostlivosť o pleť. U menších detí samozrejme obľúbený kúpeľ a po ňom masáž. Áno, aj 4,5 r syn sa rád nechá po sprche alebo kúpeli masírovať, resp. ponatierať a pohladkať, aby bol voňavý ako bábätko (takto to hovorí). Pri výbere kozmetiky sa zameriavam na prírodné zloženie, kvalitné recyklovateľné obaly, uprednostňujem miestnych výrobcov a kozmetiku netestovanú na zvieratách. A samozrejme krásne voňavú ako bábätko alebo kvetinky 😉💗

15. máj 2020

Pre moju 4 rocnu dcerku kozmetiku vyberam podla jej zlozenia, aby bola co najprirodnejsia, kedze ma dost citlivu pokozku. Ako spravna baba sa rada finti a po kupeli sa rada kremuje a potom sa velmi tesi aka je cista a vonava😊 Urcite by sa tejto novinke velmi potesila a uzila si testovanie.

15. máj 2020

Testovali by sme s mojimi dcerkami 2.5 ročnými dvojickami. Obe maju od narodenia citlivu pokozku a mali sme mierny nabeh na atopicky ekzem. Nasa starostlivosť o pokožku je zložená z olejoveho sprchoveho samponu a kremu na citlivú pokožku. Dôležitým kritériom pri vybere tychto produktov je co najvacsi podiel prirodnych zloziek.
Produkty od manufaktury by sme otestovali s velkou radosťou 🙂

15. máj 2020

Kozmetiku pre moju 4,5 rocnu Emily vyberam starostlivo.Dolezite je hlavne zlozenie,cena nerozhoduje.Na kozmetiku si "davame pozor" pretoze ma problematicku,atopicku pokozku,s ktorou sme si uz poriadne "uzili".
Mame doma aj malu skoro 3tyzdnovu babiku Karolinku,tiez si budem kozmetiku pre nu starostlivo vyberat,zatial sa snazim pouzivat na jej citlivu miminkovsku pokozku co najmenej kozmetickych pripravkov.Do testovania by sme sa velmi zapojili a kozmetiku Manufaktura vyskusali❤

15. máj 2020

Radi by sme sa zapojili do testovania, máme doma polročného synčeka a dvojročnú dcérku, kozmetika je nasa každodenná súčasť, či už pri kúpaní alebo ošetrovaní citlivých detských partií 🙂

15. máj 2020

Evan bude mat 6m, a kupeme sa kazdy vecer,malicky to ma uz ako rituál,jemne mu dame prípravok určený na cele telo,potom krátka olejová masaz, snažíme sa pouzivat co najmenej chémie,sem tam odvar z byliniek,takze urcite by nas tato znacka potešila,mama odksusala na sebe par výrobkov a je spokojna

15. máj 2020

Tato priležitosť na testovanie nemohla prisť skor! Mame doma 2 x 2,5 chlapcov. Dvojičky. A práve nedavno im diagnostizovali atopicky ekzém. Dlho už skušame im najsť vhodnú kozmetiku, zatial bez úspechu. Kremy použivame všeliake a stale hlavne ked ekzém napreduje. Rano mastička, na obed kremik na atopicku pokozku. Vecer aloe vera. A podobne.... bola by som strasne rada keby sme mohki vase produkty vyskusat. Dakujem!

15. máj 2020

Keďže som tesne pred pôrodom, rozmýšľam nad kúpou kozmetiky. Určite by som radšej chcela prírodnú kozmetiku, s krásnou vôňou. Určite by potešila

15. máj 2020

Pozdravujem
Doma mám trojročnú dalo by sa povedať že morskú pannu ktorá zbožňuje vodu. Vo vani vydrží aj hodinu. Miluje keď má vo vani svoje obľúbené vodné hračky a kopu kopu peny.
Momentálne kúpeme v kozmetike od značky baby dove, na intímne partie máme emulziu od značky Nobilis Tillia, a krémik máme od značky Weleda ktorému sme verné od narodenia lebo sa u nás osvedčil a používam ho aj ja.
Náš rituál je taký že po voňavom kúpeli dôkladne pokožku osuším, natriem krémikom a šup do pyžamka. Samozrejme očistíme zúbky, učešeme vlásky, očistíme ušká a ostriháme nechtíky. Popritom si spievame a recitujeme a to hlavne pri umývaní zúbkov.
S Manufaktura kozmetikou ešte skúsenosť nemáme a mile radi by sme odskúšali a ohodnotili. Snáď sa konečne aj na nás šťastena usmeje 😘

15. máj 2020

Toto testovanie by Nás veľmi potešilo, kupujem drahšie kozmetické prípravky, lebo dcéra má citlivú pokožku s atopickym ekzémom. No zatiaľ nám nič na 100% nesadlo. Túto kozmetiku ešte nepoznám, rada by som skúsila aj niečo nové. Hana 1.r 10.mes. Pekný deň.

16. máj 2020

Ahojte 🙂 kozmetiku vyberame predovsetkym podla zlozenia , bez parumacie na suchu pokozku kedze dcera ma stym problem tak potrebujeme nieco co jej pokozku ozaj hydratuje aby nemala suche supinky a ma sklon k atopickemu ekzemu . Dcera ma 2 a pol roka alebo potom pre synceka ktory ma 4 mesiace a tiez ma take iste problemy 🙂

16. máj 2020

Dobry den, kozmetiku vyberam podla zlozenia a odporucania. skor drahsiu a rokmi overenu znacku. musim ale povedat, ze maloco sadne. Dcerka ma velmi suchu pokozku a preto stale nieco skusame. Adelka - 6rokov.

16. máj 2020

Toto testovanie je ako stvorené pre nás. Ešte stále sme si s dcérkou (15 mesiacov) nenašli tú najlepšiu kozmetiku pre jej citlivú detskú pokožku. Vyskúšali sme už viaceré značky. Na niektoré Vivienkina pokožka reagovala podráždením, pri iných mi zas nevyhovovala vôňa, či zloženie kozmetiky. Najťažšie sa nám hľadá vhodný šampon - zo všetkých doteraz vyskúšaných malú buď štípali očká, alebo jej príliš vysúšali vlásky. Radi by sme teda vyskúšali značku Manufaktura a porovnali ju s doteraz odskúšanými značkami.

16. máj 2020

Moja dcerka ma 6 mesiacov a velmi citlivu pokozku, preto chceme vyskusat co jej "sadne". Zatial pouzivame Linola Olbad a krem Lipobase. Nejaky extra kriterium som nemala, kedze mi to odporucila doktorka. Uz sa minaju a chcela by som vyskusat nieco nove. Velmi by sme sa potesili 🙂 :*

16. máj 2020

Syn ma 4,5 roka a ma atopicky ekzem. Takze musim vyberat produkty na vyzivu a premastenie pokozky. Kupe sa v ovsenom kupeli a mastime sa konopnou mastou alebo ľanovym olejom.Rada by som vyskusala aj tuto kozmetiku.lebo sa mi paci ze je prirodna.

16. máj 2020

Chcem ju vyskúšatnpre seba aj moju 4 ročnú dcéru. Väčšina mydiel a kozmetiky na svrbí a štípe. Často používame biodermu a ovsený kúpeľ. Krémy od manufaktury mi vždy robili dobre, takže by som rada vyskúšala aj toto. Rada fotím, takže určite by sme sa radi podelili o skúsenosti 😊

16. máj 2020

Určite by sme sa radi zúčastnili testovania. Som tesne pred pôrodom a rozhodujem nad kozmetikou pre maličkú. Určite by rád otestoval aj môj 7 ročný syn

16. máj 2020

Mám 2 detičky. Dcerka 3roky 3mesiace a synček 3 mesiace, kozmetiku vyberám podľa vôni, detičky našťastie nemajú citlivú pokožku takze sa riadim len po vôni 🙂 rada by som testla na oboch detickach

16. máj 2020

Môj malý ma atopicky ekzém, a stále to vracia. 😕Používame hlavne to, čo nám predpísal kožná:olej do kúpele a krém,ale s radosťou by sme si to vyskúšali, lebo už dosť prípravkov sme si vyskúšali za dva roky a ešte stále nie som spokojná.

16. máj 2020

Kúpanie je u nás rituál. Deti ho zbožňujú. Vyberám pre deti, tak ako aj pre seba, prírodnú kozmetiku prevažne slovenských značiek. Manufaktúra patrí už dlho do našej domácnosti, no detskú radu sme zatiaľ neskúšali. Testovanie by bolo pre nás to prave orechové. Jerguš (3,5 r.) a Dorotka (1,5 r.) sa v zásade podieľajú na celej očiste, usilovne si vo vani penia brušká mydlom a velmi sa tešia z peny, ktorú sfukujú z rúk. Po kúpeli už bežia z kúpeľne s olejom v rukách a natŕčajú chrbátiky, aby som ich natrela, pri brušku samozrejme asistujú. Krém na tvár je posledna procedúra pred spaním, deťúchy si navzájom spravia bodky krémom, ktorý im rozotriem a po puse uz len sladké sníčky. 😘🍀

16. máj 2020

Mam dve dcerky Ester, 3r a Rebeku, 7m. Starsia mala od troch mesiacov nejaky kozny defekt, lisaj, ekzem, a rozne neidentifikovane prejavy na lici, prstoch, uchu, atd. Davame pozor nielen na kozmetiku ale.aj na potraviny, ktore zje. Nemyslim si ze maju deti citlivu pokozku, len jednoducho nejaka zlozka nam jednoducho nesadne a cely rad kozmetiky mozeme odpisat. Radi vyskusame nieco nove- manufakturu pozname iba "pre dospelych". Kozmetiku vyberame podla zlozenia a hlavne stale testujeme, lebo nie sne uplne spokojni. Pri mladsej dcere sme ziadnu kozmetiku este nepouzili, okrem avirilu a kremu na zapareniny. Postupne aj my dospelaci prechadzame na detsku sprchovaciu, pletovu kozmetiku. Mozno manufaktura pre deti bude pre nas dobra volba. Vyskusame ju urcite 😉

16. máj 2020

syncekovi Christiankovi vyberám hlavne prírodnú kozmetiku, používame hlavne gély ale urcite radi vyskusame a otestujeme kozmetiku, velmi rad sa cupka 🙂

17. máj 2020

Ja mam doma 6 rocnu slecnu a 6 mesacneho synceka, radi skusame nieco nove v oblasti kozmetiky a starostlivosti o detsku pokozku, zatial pri syncekovi pouzivam iba olejcek, ale rada by som uz presla aj na ine druhy kozmetiky, testovaniu by sme sa velmi potesili, dakujem

17. máj 2020

Naša malinká má 5 mesiacov. Od narodenia bojujeme so suchou pokožkou hlavičky a tváre. Výberame produkty na suchu a citlivu pokožku. Skúšali sme rôzne krémy a oleje. Radi by sme vyskúšali aj niečo nové. Milujeme kúpanie a krémovanie si užíva s úsmevom na perách.

17. máj 2020

Ja si od narodenia svojho synčeka potrpim na prírodnú a kvalitnú kozmetiku. Doteraz som ešte nenasla konkurenciu popri kozmetike aku pouzivame ( sophie la girafe baby ). Používame denne olejcek/body lotion, sprchovaciu emulziu a krem na tvar.
Manufakturu sme este nevyskusali, tak radi by sme to porovnali.

17. máj 2020
Autor komentár zmazal

Ahojte kozmetiku kupujem drahšiu a kvalitnejšiu. Malá má teraz 14 mesiacov a zatiaľ sme potrebovali len mydlo do kúpeľa kúpili sme to so žirafkou tekuté, máme od nich aj krém na pleť a krém na telo. Sme s touto kozmetikou maximálne spokojne krásne vonia a pleť je po nej vláčna. Na vlásky používame šampón proti mliečnej chraste Babe a s tým sme tiež spokojne. Kozmetiku Manufaktúra poznám pre dospelých je kvalitná, tak by sme radi vyskúšali aj niečo nové pre Lucku🙂

17. máj 2020

Mám síce dve dcérky ktoré majú 6 a 9 rokov ale tá mladšia je vyslovene citlivá a preto si vie neuveriteľne vychutnať a úprimne reagovať na kozmetiku 🙂

17. máj 2020

#test_manufaktura4 ... mám dve bambuľly vo veku 2 a 1 a pokožka mojich detí je pre mňa veľmi dôležitá 😊Dvojročná s pokožkou nemá žiaden problém, tej zatiaľ sedí všetko, máme síce tvrdšiu vodu, preto používam pre ňu telové mlieko s pridaním olejov. A zase malinká ročná tá má trošičku citlivejšiu pokožku, tej niektoré veci nesadli, a väčšinou používam oleje na premastenie pokožky. Stále hľadám len jeden prípravok pre obe, aby sme nemuseli mať doma kopu fľaštičiek. Čo sa týka vlások, obe majú slabučke, riedke, jemnučke vlásky a zatiaľ ich umývam len staršej i to len raz do týždňa..kozmetiku pre deti vyberám podľa značiek, ktoré mám ja rada a sadli mne, aby to boli výrobky s pridanými olejmi a hlavne aby neboli nejako prevoňané a aromatické... balíček by nás potešil, ja osobne mám rada túto značku a keby sadli výrobky aj deťom bola by som veľmi rada 😊

17. máj 2020

My mame doma Julku-skolkarku uz takmer 4 rocnu. V piatok 22.5 ma aj meniny, vyhra by ju potesila. Uziva si zivot svojimi zvedavymi objavmi naplno, o tom, by vedela rozpravat nasa pracka 😉 . Na vyber kozmetiky si davam zalezat nakolko ma velmi citlivu pokozku so sklonom k atopickemu ekzemu. Kazde zlozenie starostlivo preskumam. Uz pokukujem po kozmetike manufaktura,ze vyskusame,zatial sme sa ku tomu nedostali. 😉😉😉

17. máj 2020

Dcerka ma 2 roky a velmi velmi rada sa kupe.
Najradsej by sa kupala viackrat za den.
Radi by sme vyskusali nieco setrne pre jej pokozku kedze to kupanie zboznuje.

17. máj 2020

Kozmetiku vyberáme podľa viacerých veci. V prvom rade si pozriem zloženie. Ak som spoko tak určite veľmi záleží na vôni 😂. A nakoniec ci nám sadne a ci je s ňou malý spokojný 😊 Naš malý ma 18 mesiacov a miluje kúpanie a aj natieranie olejcekmi alebo mliekom po kúpaní 😊 my väčšinou používame nivea keď bol menší používali sem hipp... Ja milujem kozmetiku manufactura, sama ju používam a kupujem aj ako darčeky rodine alebo priateľom ale popravde vôbec som nevedela ze je aj kozmetika pre deti. Už mám nejaké obľúbené veci ktoré vždy musím mať doma tak som ani nejako nepozerala po inom ale keď už viem určite vyskúšame aj keď by sme neboli vybraní 😊

17. máj 2020

Kozmetiku pre synčeka používam len niveu a Nature Olive. Radi by sme vyskúšali aj túto ;)

17. máj 2020

Mám ročnú dcérku Sofiu a od jej narodenia sa zaujímam iba o produkty ktoré sú vhodné na jej detskú pokožku a dbám hlavne na zloženie.Veľmi dlho sme používali značku Bupi no mala som pocit ze jej pokožka nebola dostatočne hydratovaná tak hľadáme a hľadáme. Veľmi ma zaujala práve vaša novinka od značky manufaktura pre detičky. Veľmi sa teším že máte v ponuke kozmetiku aj pre naše najväčšie poklady. Hľadám pre ňu to najlepšie a myslím si že to bude práve značka manufaktura založená na prírodnej báze a vyťažená z prírody. 🌹🌱🍀🌿

17. máj 2020

Kozmetiku vyberam poďla zloženia, bez parfémov, najlepšie prírodnú kozmetiku. Dcérka má 20 mesiacov.

18. máj 2020

Priznám sa, že ešte pretým než sa nám narodil malý, som si veľmi obľúbila Manufaktúra kozmetiku (najmä krém na ruky z Mŕtveho mora ako aj pivný šampón a balzam na vlasy). Ja ako alergik som hľadala niečo, čo splní svoj "účel" a zároveň pekne vonia. Čiže hneď ako sa malý narodil som nakúpila preňho sadu Baby senstitive. Momentálne máme z tej novej rady len Emulziu na umývanie a do kúpeľa, no veľmi radi by sme vyskúšali aj ostatné produkty. Som zvedavá na ich kvalitu a zloženie.

18. máj 2020
Autor komentár zmazal

Ahoj kozmetiku vyberáme aj podľa vône,no ide mi najmä o to,aby dcérka mala vláčnu pokožku,aby ju napr sprchový gél nevysušoval,tak isto aj šampón....kremov na tvár máme habadej...no tiež som už postrehla ako vplývajú na pleť, ktoré sa hneď vstrebu.. takže veľmi rada by som testovala aj tieto 😉

18. máj 2020

Kozmetiku pre dcérku sa snažím vyberať hlavne podľa zloženia 😉 pokožku nemá vyslovene suchú, ale miestami má vysušené fľaky, na ktoré sme vyskúšali už toho dosť, s väčším či menším uspechom🥴 Od narodenia sa snažíme používať prírodné kozmetické produkty, rovnako ako my rodičia, jednak kvôli nám samým, jednak kvôli prírode, veď tá tu po nás zostane pre deti, treba si dať záležať na tom, čo sa do nej dostane, napríklad aj v podobe zvyškov mydiel, samponov.... K takmer 2-ročnej dcérke nám v lete pribudne ďalšia dcérka a určite sa tým len zvýši naša zodpovednosť za to, čo tu pre ne necháme 😉 Veľmi rady by sme vyskúšali aj túto kozmetiku a podelíme sa o našu skúsenosť 🤗

19. máj 2020

Mám dcérku dvojtýždňovú 🙂 kozmetika by mala mať hlavne kvalitné zloženie vhodný pre jej detskú pokožku 🙂
Najlepšie prírodné kozmetické produkty 🙂 veľmi rady by sme skúsili značku a podelili sa o svoje skúsenosti 🙂

19. máj 2020

Ahojte
Tak osobne tuto kozmetiku nepoznam. Rada by som ju vyskusala, lebo mam doma 3 deticky skoro 2 rocneho chlapca a skoro 5 rocnu dcerku. Zial co sa tyka pokozku. Je velmi citliva a nesadne nam hocico. Ci sa to tyka na kupanie, na kremikovanie alebo olejceky. Nic nam poriadne nesadne pripadne sa vyhadzu asi to maju po mne 🙂 a asi by som neodolala a skusila ju aj ja.. ❤️❤️❤️

19. máj 2020

Kozmetiku pre ošetrenie dieťaťa by som chcela vyhrať a to preto, lebo moja blízka kamaratka ma malinké bábo.

19. máj 2020

Keďže je detská pokožka ako špongia, držím sa pravidla, že na ňu dávam len to, čo by som dala dieťaťu aj zjesť. Preto dbám, aby produkty obsahovali čo najmenej zložiek, ktoré nie sú nevyhnutné. Zatiaľ som bola veľmi milo prekvapená z produktov, ktoré obsahovali ovsené vločky, prípadne produkty z nich vyrobené. Nikdy predtým som ich nepoužívala, no odkedy mám deti, vyhľadávam tuto zložku v kozmetike pre nás všetkých. Pre staršieho, 4 ročného syna je kúpanie sa závislosťou, no starostlivosť po zväčša len pretrpí, preto by som bola vďačná, keby sa objaví produkt, ktorý ho začne baviť. Za to moje dvojročné dvojičky si užívajú akékoľvek krémiky a olejčeky. Keď nemôžu natierať seba, sú schopní natrieť všetko okolo. Kozmetiku Manufaktura sama využívam, a som s ňou veľmi spokojná, takže tuto detskú radu jedoznačne vyskúšam aj na mojich škriatkoch.

20. máj 2020

toto testovanie ma zaujalo, nakolko mam dvojrocne dvojicky, ktore denne kupem. ich pokozka je citliva a tak by som rada vyskusala aj inu, kvalitnu kozmetiku na ktoru sme zvyknutí.

20. máj 2020

Ahojte,

toto je oznam o ukončení výberu 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber mamičiek na testovanie úspešne prebehol 🙂

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@040881, @10majka145, @117kachora, @12zuzik08, @13misicka, @1602viki, @186mery, @1artemis1, @1macka1, @23lussy23, @5petusik55, @813049, @86sisa, @8lueberry, @aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, @aaamijaaa, @adakiss, @adelina_a, @adipal, @adka193, @adussska83, @ajush5, @akiram, @alenka210, @alenka36966, @alenocka83, @alexandra26052000, @alexandroupoli, @andulka105, @anicka99, @anickaa2, @anka2103, @annirons, @antenka16, @anur, @arabellka1, @ariannazara, @atpolk, @backa75, @balintovaveronika, @barbie77, @barbora237, @barbora2585, @barborka776, @baska94, @beababy, @beroniqa, @beruska182, @bettymacd, @bibushqa, @biii7, @blbovina, @bubiadany, @cerz, @chouette0157, @chrustik2211, @circa126, @colormoda, @d_om_i, @da_nie_la, @dadka1993, @dagi12, @danand, @dandul129, @danqs, @dantita, @danusa63, @daska178, @dendula1, @diana373, @dianadida, @didididi, @domculik, @domi1109, @dominica_mi, @dominika_sk, @dominikakkk, @dominka63, @dreamer4, @drobcek1993, @dse, @dudart, @dudka121, @eddrienna, @edienka, @efaz, @egnivia, @elgee19, @ella1989, @ellcusa, @ercsu189, @erika630, @erika6390, @erzsulka8, @esprit11, @evicaopica, @evinazv, @evinka3007, @evitaa1234, @evol85, @ewka0012, @firilu, @franika, @ga123ra, @gabccia, @gamami, @geokatka, @gretocka, @greys, @gujami, @hagarka, @haidi, @haita, @hamaka, @harpinaha, @hornahorna, @hranolka22, @hulahup, @idealoptik, @ika7, @irenaliza, @ivana_stehlik, @ivanazacikova, @ivetkap, @ivka_vasso, @ivkamelicherikova, @ivuska2720, @iwuska19, @jajajajka, @jajamalka, @jakubella, @jana1202, @janaeddie, @janamihl, @janasp28, @janduska, @jane1989, @janinka2901, @janka3393, @jankadrobec, @jankajf, @jankkas, @jogobella21, @jovanka81, @kailinka, @kajawah, @kalica, @kamagma, @kamca2017, @karin1905, @katarina0607, @katarina4141, @kate_cs, @kati99, @katkuliatko83, @katuschka33, @kdzejcmen, @keathli, @keke151, @kifliiik, @kikasvienta, @kikusik88, @kikuska555, @kkayla, @kklenka, @kl733, @kokuska202, @konor1, @kristy33, @krtek30, @kubiatko30, @kvetoslava989, @larovnik, @lauxx3, @lea0424, @lejlicka, @leni89, @leniel, @lenkavalova, @lenoska76933, @lentilkaruzova, @lenusik296, @lexy102, @lienka525, @lienkaam16, @lila_maruska, @lili2015, @lili205, @lilmona, @linsss, @livinka1111, @livioscka, @llegal_girl25, @los_andreos, @lucciiaa, @lucia286, @luciagaldun, @luciajulka, @lucialumtzerova, @lucian33, @luciasnajnarova, @lucinka128, @lucinkacill, @ludka140281, @lufinka46, @lujzamisko, @lulu142, @lulu587, @lussi87, @lusyf, @luz5, @lynth, @lypka, @m2mysha, @maaji, @mackapacka89, @madeleine, @magg424, @magneska, @majik66, @majka1910, @majklka, @majuska1012, @majuska4401, @makova3, @makrame, @malinoismum, @mama80, @mama_veronika, @mamina431, @maminka17tobi, @maminka_kacenka4, @marlenka222, @maroonka77, @martina2306, @martina374, @martinape85, @martinka2005, @martinkase, @masiarova1, @matkav21, @maxdusan, @mazda323f, @medissi, @memphiska1, @miamia91, @micaaa, @miiceencoovaa, @milkamm, @millie99, @mimichaelka13, @mims_28, @mirabella26, @miriama946, @mirkavmirka, @miroslava297, @miroslavan13, @mischel218, @mishamisura, @misickast, @miskamilka, @mjmp7, @mkt26, @mmedik, @mochito11, @moncicak28, @moni2351, @monique17, @mtimi, @nadherna, @natali132, @natalie2910, @nedockavec, @nene1133, @nhl, @nianai, @nicol99, @nicoll10, @nika2256, @nikaroxy, @nikiki29, @nikita.sk, @nikola26110101, @nikoleta_mini, @nikolka99, @nikolurbanska, @nikovamija, @ninka09, @ninka888, @nivea93, @nofani, @nosirma, @nykushka6, @oliva1212, @optame, @orsi_h, @paprota215, @patricia91, @pegicatko, @petag6, @petisha, @petite13, @petkatalka, @petra0017, @petrabiela1987, @petrahar, @petram124, @petrazak, @petus2, @pexinka, @pinky1166, @princessawsm, @puertorico, @puskaruka, @pyrojanka, @radeila, @radka24, @radoslava3, @rebekakotulka, @renci777, @ro_manka, @roka84, @romanka93, @romanka9311, @ruzova09, @sabinka277, @sade88, @sajsik4, @samarra, @saraja04, @sashenocka007, @sawushka, @seehy, @sibrez, @silvinkaf, @simi17, @simimat, @simon7, @simonkaaa25, @sinda11, @sintra, @siriel25, @siska2408, @siska259, @skrinkaminka, @slavka234, @slavka2532, @smejko25, @smokynkka, @snehulienka0905, @sonickasn, @sonik7, @sperka, @sprituska, @stanulik88, @stellasweet, @sumienka333, @sunny02, @suzannn88, @tanickalc, @tatianasevcikova, @tibin765, @tiisto, @tina1992, @tinka349, @tinka9000, @tinuska_d, @titika26, @tonka13, @trdelino, @trinity23, @trisha321, @trnava91701, @uniquegirl, @valeria1920, @vargova1martina, @velvet9, @veroena, @veron1985, @veron_dorusincova, @veroncik201, @veronicka88, @veronika240, @veronika2905, @veronika3006, @veronika99316, @veronnikus, @vesmirnyglobus, @veveli, @vikinka0100, @vikysi, @vipvip151, @visna6, @vivian27, @vlocka2506, @waitiekatie, @werah, @westernacka, @wiesnerovastanka, @wildflower, @yvanielka, @z3, @zofia_15, @zoyabrunetti, @zuzana518, @zuzana741, @zuzana851, @zuzans258, @zuzkaigorkova, @zuzki1, @zuzlik01, @zuzu4321, @zuzulik259, @zuzzzicka, @zuzzzka18

20. máj 2020

Začni písať komentár...

Odošli