Je vhodné pichnutie kyseliny hyalurónovej pri zvýšenej funkcii štítnej žľazy?

Zodpovedané
14. jún 2024

Dobrý deň,

pred pár tyždňami mi zistili zvýšenú tvorbu štítnej žlazy. Beriem lieky.

Môžem ísť na 0,5 ml do pier?

Ďakujem

Dobrý deň,

s estetickými zákrokmi by som v prípade akýchkoľvek novozistených ochorení počkal do definitívnej diagnózy a nastavenia liečby.

V podstate ochorenia štítnej žľazy nemajú výraznejší vplyv na rizikovosť aplikácie kyseliny hyalurónovej. Ale komplikácie sa nedajú vylúčiť pri žiadnom zákroku.