23lenka
17. okt 2021
54 

Bupi Family

Na úvod by som sa veľmi pekne chcela poďakovať za možnosť testovať tieto úžasné produkty. Už teda v úvode vidíte, že som bola spokojná. Mám doma tri deti a jedno z mojich dvojčiat má ozaj citlivú pokožku na hocičo. Vekom je to určite lepšie, ale nájsť tie pravé produkty, aby neškodili deťom, ani nám mamičkám a oteckom, je niekedy beh na dlhú trať. Jasné, že sme skúšali už viac produktov, niektoré „pohoreli“ hneď na prvýkrát a k niektorým sa rada vrátim. Bupi poznáme snáď každá a vieme, že tieto produkty málokoho sklamali. Ja vám teraz pár produktov od nich opíšem a ponúknem vám svoj subjektívny názor.

Bupi family aviváž Sensitive s citrónovou trávou

Ako prvú opíšem túto aviváž, pretože ja ako „kritik“ aviváží musím povedať, že táto už u nás doma ostane. Prádlo jemnučké, aj uteráky a tá vôňa? Keby sa dala preniesť, tak vám sem kúsok z nej úrčite „šupnem".

Vôňa citrónovej trávy a brezy ma jednoducho dostala. Samozrejme, je vhodná pre deti, čo je základ.

Pre mňa, čo bolo také najviac, že je bez alergénov, a tým je vhodná aj pre naše detičky. Tým, že mám doma chlapčeka s veľmi citlivou pokožkou a ekzémom, som rada, že táto aviváž mu nijako nerobí zle na jeho telíčko.

Bupi family prací gél sensitive

Tento gél je veľmi podobný aviváži. Je rovnako s rastlinnými zložkami a svieža vôňa citrónovej trávy a brezy dostane snáď každú mamičku, ktorá túži po pekne voňavej bielizni. Prací gél je 1,5-litrový, približne na 20 praní. Vhodný je ako pre dospelých, tak aj pre detičky. Ja som matka troch detí, ako som spomenula v úvode, a teda práčka sa u nás točí aj 2-3-krát denne. Gél nám nezanášal práčku ako konkurenčné značky. Po dvoch týždňoch testovania je práčka stále čistá. Po iných géloch by som ju musela čistiť, keďže mi ju zanášalo.

Ak máte radi sviežu vôňu bielizne, tak určite odporúčam. Rovnako dobre na prací gél reagovala pokožka môjho syna.

Bupi family tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnym účinkom s citrónovou trávou

Toto mydlo Bupi je špeciálne vyrobené pre deti aj dospelých. Mydlo obsahuje esenciálne oleje a extrakty z byliniek citrónová tráva a breza, presne, ako aj výrobky pred tým, ktoré majú prírodný dezinfekčný účinok a chránia naše ruky pred baktériami. Výrobca odporúča mydlo pre deti od 3 rokov a pre všetkých dospelých. Príjemná a svieža vôňa osvieži ruky a samozrejme dezinfikuje. Jednoducho sa dávkuje pomocou pumpičky (zvládnu aj detičky). Samozrejme, obsahuje prírodné zložky a nevysušuje ruky, s čím mám celkom ja problém v poslednej dobe v tomto „covid" období, pretože zo všetkých strán na nás „vyskakuje“ dezinfekcia, ktorá naopak vysušuje naše ruky.

My sme si mydielko obľúbili.

Bupi family umývací gél 3 v 1 

Tak ako ostatné produkty z tohto radu, bol navrhnutý pre šetrné umývanie pokožky. Vôňu opisovať nemusím, opísala som ju v produktoch predtým, ide teda o rovnakú vôňu. Rovnako je to aj s antibakteriálnou zložkou, a tiež je vyrobený tak, aby ho mohli používať aj naši najmenší. Výrobca aj pri tomto výrobku odporúča používanie od 3 rokov. Je určený na šetrné umývanie pokožky. Keď si predstavím, koľko chémie dostávame do seba cez pokožku, nie je mi z toho príliš dobre. Preto som sa rozhodla, že sa do testovania Bupi zapojím, keďže chémie je na svete už ozaj dosť!

Použitie je veľmi jednoduché: stačí malé množstvo tekutého gélu, ktorý sa aplikuje na vlhkú pokožku tela, môže sa aj na vlasy. Dobre pení a klasika, stačí opláchnuť ako po iných sprchových géloch. Ja osobne som roky používala jeden druh gélu, ale nebránila som sa novej veci. Moja pokožka býva často suchá a naozaj sa už od prvého použitia po kúpeli nemusím krémovať. Veď načo premasťovať pokožku zbytočne?

Sprchový gél Bupi family s nechtíkom lekárskym

Tento som si nechala nakoniec. Neviem, či len mne pripomína moje detstvo u mojej babky na dedine. Presne takúto vôňu malo jej mydlo, keď som bola u nej. Nechtík lekársky je výrazný a vrátil ma do čias môjho detstva. Mne osobne jeho vôňa veľmi vyhovuje, samozrejme, aj pokožka je hydratovaná, o čo aj ide. Je vhodný aj pre deti, aj pre ľudí s extra citlivou pokožkou, aj pre tých, čo sú náchylnejší k alergiám. Moja osobná skúsenosť je naozaj pozitívna.

Receptúra vychádza z overených receptúr produktov Bupi BABY.

Tekuté mydlo na ruky s nechtíkom lekárskym

Toto mydlo je vôňou úplne rovnaké ako sprchový gél. Obsah blahodarného nechtíka lekárskeho je aj v tomto produkte. Obsah je 500 ml, čo je v celku veľké balenie, rodinné. Vydrží teda dlho. Nechtík lekársky má výrazné protizápalové a hojivé účinky, upokojuje pokožku, pôsobí regeneračne a jemne dezinfekčne.

Moje hodnotenie tejto novej sady je 5 z 5 naozaj. Nemám vo zvyku vychvaľovať len tak. Naozaj sme si celá rodina skúsili všetko z tohto testovania a určite pri tejto značke aj zostaneme. Pre mňa bola sviežosť bielizne fakt prekvapujúca a dlho vydrží pekne voňavá. Samozrejme, ide aj o pokožku, keďže BUPI FAMILY rad je k nej šetrný. Pre deti chcem to najlepšie, či už v potravinách, zdravej strave, ale, samozrejme, aj v produktoch, ktoré používame na pokožku. Je dôležité, aby sme sa vyhýbali „chémii", veď tej je vo svete už dosť. Ak rozmýšľate, či spraviť zmenu, tak neoľutujete. Za mňa, čo ma najviac dostalo, bol gél a aviváž. Sviežosť, hebkosť, prírodné zložky a, jasné, tá vôňa. Primeraná cena a sú dostupné aj v bežných obchodoch.

Testovanie ubehlo rýchlo, ale tu nekončí používanie týchto produktov. Určite ich budeme používať aj naďalej.

Samozrejme, chcem sa znovu poďakovať za možnosť skúsiť tieto produkty, a tým si osobne vyskúšať, aké naozaj sú. Dúfam, že recenzia pomôže maminkám sa rozhodnúť práve pre tieto produkty, pretože tu nebudú mať čo ľutovať.

#test_bupifamily #recenzia #recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli