Začnite od seba a choďte zajtra voliť!!! Nezvyknem sa vyjadrovať na politické témy ani nič podobné, ale teraz chcem využiť, že vás tu mám viac a napísať pár viet.
    S myšlienkou, že politika je panským šaškovaním , ktoré sa bežného človeka vlastne netýka a nič sa s tým nedá robiť, sa žije pomerne ľahko.
    Ponadávať si doma, v krčme, na sociálnej sieti a v diskusiách, v lepšom prípade pod vlastným menom, je veľmi jednoduché.
    Žiadna zodpovednosť, príjemná a pohodlná manipulácia s faktami, ktoré sa ohýbajú tak, ako sa práve páči. A či je zroditeľom myšlienky neznalosť alebo vedomá a účelová lož, nie je v týchto debatách naozaj dôležité.
    Okolnosti, ktoré za uplynulý rok pohli Slovenskom nás uviedli vo svete do neskutočnej hanby. Hanby a potupy, že za pravdu sa zabíja, že odhodlanosť mladých ľudí bojovať za lepší a spravodlivejší svet sa končí popravou a smrťou. Žijeme v roku 2019 a v naivnej predstave, že sme slobodná krajina. Pritom nami dokáže manipulovať pár dosadených ľudí v politike, ktorí nás okrádajú a púšťajú do krajiny mafiánov a vrahov !
    Nič viac si neželám pre túto krajinu, len aby sme nemali strach povedať našim deťom: “Rob, čo ťa baví a slobodne sa rozhoduj. Nebudeš za to vydieraný, súdený ani popravený.” Deti sú naša budúcnosť a je v našich rukách, spraviť im svet lepším miestom. ♥️
    —- Za slušné Slovensko—— 🇸🇰