chymenitta33
17. okt 2021
149 

BUPI 🖤

Ja som človek, ktorý miluje vôňe. Kvety, parfumy, zamilujem si to a strácam sa v nich. Prinášajú spomienky a pripomínajú mi výnimočné momenty. Tak to mám aj s hudbou. Vedeli ste, že vonné spomienky sú v porovnaní s ostatnými mimoriadne odolné?

Preto sa treba obklopiť vôňami, ktoré sa nám páčia 🙏 

Mne sa veľmi páči vôňa čerstvo vypratej bielizne, pripomína mi to moju babičku, pranie s ňou, bezstarostné detstvo, vešanie na špagát v humne. 🖤

Rokmi overená slovenská značka Bupi dbá na to, aby jej výrobky boli bez parabénov, bez parafínu, bez alergénov, bez farbív a alkoholu a s obsahom prírodných látok. Preto ich odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť.

▪️Bupi family tekutý prací prostriedok Sensitive s citrónovou trávou 

▪️Bupi family aviváž Sensitive s citrónovou trávou 

Keď som sa vás pýtala na ploche, ako to máte vy doma, tak jedna skupina je so mnou v „tábore”, druhá skupina, si mixuje ako chce 🤫
Aj keď možno to mám úchylku alebo perfekcionizmus, ale som rada, že nás je viac. Prostriedkom nemám čo vytknúť, oba prostriedky sú na jedničku! Bielizeň bola vypraná, voňavá a jemná.

Aj keď pre mňa je základ čistá práčka, treba „prať” aj ju.
Filter, tesnenie, zásobník a nebude problém a prádlo bude krásne čisté a voňavé. 🧺🧼

▪️ Umývací gél 3 v 1 s antibakteriálnou citrónovou trávou. Gél počas umývania aj prirodzene dezinfikuje a zbavuje nežiaducich baktérií. Môže sa používať ako sprchovací gél, šampón či pena do kúpeľa. Hodnotím to veľmi pozítivne, nemám čo vytknúť. 

▪️Sprchový gél s hojivým nechtíkom si veľmi obľúbil starší syn, ktorému to neskutočne voňalo. A kedže má sklon k suchej kožičke, tak po tomto ju suchú nemá.

▪️Tekuté mydlo - oba produkty sú veľmi príjemné na vônu. Aj keď pre mna je nechtík na druhej priečke, očarila ma tráva a sviežosť.

Ďakujem za možnosť testovať, ja aj moji "ryžáci" sme si to užili.

#test_bupifamily
#recenzia

#recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli