kate_cs
17. dec 2021
556 

Testovala som niečo, čo som doteraz nedržala v rukách!

Videla som, že sa budú testovať tuhé produkty od dm.

Ja vám neviem...

V dm som, asi ako väčšina matiek, dosť často a aj som zaregistrovala, že teraz tieto tuhé produkty celkom „idú" a ľudia ich používajú. Sú eko, niekedy aj zero waste, v obale bez plastu a s dobrým prírodným zložením.

Ale ja som presne ten typ, že keď som s niečím spokojná, nemám potrebu skúšať nové veci, chute, produkty.

Aký používam šampón? Už roky klasiku, slovenskú značku žihľavového šampónu, slovenskú klasiku aj na ruky a ani som sa v obchode neobzrela po niečom inom.

Ale do testovania som sa skúsila zapojiť, a keď ma vybrali, sama som bola veľmi zvedavá.

Vyšla som zo svojej komfortnej zóny a hneď mi napadlo: „Ako sa taký tuhý šampón vôbec používa? A čo kondicionér? Veď mám vlasy dlhšie ako po pás. Tuhé mydlo na tvár? To sa môže? Nebude tvár suchá a napätá ako guma? A kam s nimi po použití, keď sú ešte mokré?"

Prišiel balík a veru deň-dva som ho obchádzala.

Vybalila som ho a bola som prekvapená, aké sú tie krabičky malé, voňavé a pekné.

A tak som si jeden večer všetko v kúpeľni rozložila a išla som na to.

Najskôr Balea tuhé mydlo na tvár s konope10. Neutrálna vôňa, len som namočila trochu tvár a trochu mydlo a príjemne sa používalo. Tvár som po umytí, ako vždy, ošetrila šípkovým olejom a žiadne zmeny, alebo problém. Bola som prekvapená a spokojná. 

Potom a10lverde tuhý šampón na vlasy10. Veľmi pekne vonia a naozaj stačilo mať namočené ruky a začal peniť. Stačilo ho naozaj trošku a umyla som ním aj moje dlhé vlasy. Ani ma neštípalo v očiach. Opäť veľké prekvapenie. Hneď za ním prišiel na rad alverde tuhý balzam na vlasy9. Stačilo ho mať naozaj krátko v mokrých rukách a super sa nanášal na vlasy. A tie sa super rozčesávali, hoci som nepoužila nič iné. Boli jemné a na dotyk príjemné. 

Hneď za ním som použila aj alverde tuhé sprchovacie mydlo7. Vôňa granátového jablka, opäť stačilo použiť chvíľku a splnilo svoju úlohu. 

Po sprche som použila Balea tuhé telové maslo9. Má sa chvíľku pred použitím ohriať v rukách, alebo použiť na pokožku hneď po sprche, aby sa ľahko nanášalo. Urobila som, a aj tak to pre mňa nebolo ono. Telové mlieko, klasická verzia je asi lepšia. Ale voňalo krásne a pokožka bola hebká. 

Skúsila som aj alverde tuhý krém na ruky9. Je malý, zmestí sa vám aj do kabelky a môžete ho mať stále pri sebe. Ľahko sa roztopil a ruky zostali jemné, stačilo ho mať v rukách chvíľku.

Ďalšie dva produkty babylove nature tuhé telové maslo8 a babylove nature tuhé mydlo a šampón 2 v 18 pomáhali testovať aj moji chlapci. Ľahké nanášanie, jemná vôňa, mydlo dobre penilo a stačilo ho naozaj málo a neštípalo v očiach. Určite niečo, čo budem používať aj naďalej.

Môj muž sa ujal otestovať alverde rastlinné olejové mydlo7 a alverde MEN nature tuhé sprchovacie mydlo7. Spýtala som sa ho, čo na to hovorí a odpoveď bola: „Šak v pohode."

Čo je veľmi dobré hodnotenie, dosť často mi kozmetiku ofrfle. Obe veľmi pekne voňajú, ľahko sa používajú a pochvaľoval si aj použitie na vlasy a hlavne hustú bradu.

Tak ako teda?

Po použití som mydlá jednoducho nechala na vani, a keď uschli, dala späť do krabičiek a vrátila na poličku. Jednoduché a hlavne, tie malé krabičky zaberajú minimum miesta. Používam ich naozaj pravidelne a rýchlo som si na každý z nich zvykla. Jedine telové maslo by som si asi opäť nekúpila, ale ostatné produkty ma naozaj presvedčili. A to nepíšem len preto, že som niečo dostala.

Zostala som prekvapená a dokonca sa pohrávam s myšlienkou pozrieť, aké tuhé produkty ešte v dm majú. Deodorant? Krém na tvár? Suchý šampón? Existuje také dačo?

#test_dm33 #recenzia #skusenosti_dm_tuha_kozmetika

Nemám rada tieto výstupy z testovaní, ale toto bolo fajn 🙂 ani neviem prečo som sa začítala a nakoniec som aj celkom navnadená 😀

17. dec 2021
kate_cs
autor

@zitaje ja ti úplne rozumiem 😀 ja tieto recenzie ani nečítavam, sem tam ma zaujmú fotky (málokedy) a vždy je to také "nijaké"
Preto som sa snažila aj odfotiť a aj reálne popísať. Keby som nebola s niečim spokojná, napíšem to, nemám s tým problém. Som rada, že si prečítala a dúfam, že nebudeš sklamaná. Mňa fakt presvedčili tie produkty.

17. dec 2021

@kate_cs tuhe telove mlieko od znamej firmy sme brali na dovcu. Ale nedoslo mi, ze v boxe na streche sa roztopi a zatrtka kopec pblecenia🙈😂😂😂

17. dec 2021
kate_cs
autor

@guiseppinka nieeeee 😀 toto by nedošlo inak ani mne. A teraz mi napadlo. Toto môžem brať aj do lietadla, nie? Lebo to nie je tekutina, ktorej množstvo je obmedzené. 😎 musím zistiť a keby to tak bolo, je to ideálne. Mne tak na letisku vyhádzali polovicu kozmetickej tašky.

17. dec 2021

@kate_cs jasne toto mozes... Aj my sme najskor mali letiet, ale uz davnejsie, preto som to kupila, ale dovca padla a ostalo to, tak som to chcela minut... A minulo sa cestou

17. dec 2021

Začni písať komentár...

Odošli