konik_testuje
6. sep 2017
2277 

Vaše skúsenosti s mobilnou platbou na čerpacích staniciach Shell

Aktualizácia: recenzie mamičiek, ktoré pohodlne tankovali a platili za palivá na čerpacích staniciach Shell bez toho, aby vystúpili zo svojho auta nájdete v našom fóre tu. 

----

Matky superhrdinky zvládajú všetko. Aj v situácii, kedy musia na čerpacej stanici rýchlo natankovať a ďalej frčať preč bez toho, aby nechávali deti samy bez dozoru na zadnom sedadle. No aj matky superhrdinky potrebujú občas pomoc.

Čerpacie stanice Shell sa snažia neustále zlepšovať svoje služby a inovovať tak, aby pomohli tým, ktorí sa ponáhľajú, alebo tým, ktorí svoje auto nemôžu opustiť.

Preto vedia matky superhrdinky rýchlo a bezpečne natankovať a aj zaplatiť jednoduchou mobilnou platbou cez aplikáciu Masterpass™ by Mastercard®, ktorú budete môcť so Shell a koníkom otestovať. Je to rýchle a predovšetkým bezpečné.

Vitajte pri novom testovaní, ktoré vám ušetrí čas aj obavy.

Čo testujeme

Práve kvôli tomu, že nechcete nechať svoje deti na zadnom sedadle, aby niečo nevyviedli, čerpacie stanice Shell prišli s rýchlejším a pohodlnejším platením za palivo pomocou aplikácie Masterpass™ by Mastercard®, ktorú budete môcť otestovať a navyše dostanete aj krásnu pozornosť - palivovú kartu v hodnote 50€.

Po stiahnutí aplikácie do svojho smartfónu a pri jej prvom spustení len zaregistrujete kartu. Na použitie stačí naskenovať QR kód cez aplikáciu, zvoliť stojan a čiastku. Zvyšok zariadi vaša Masterpass™ peňaženka. Potom už len stačí počkať na predautorizáciu, natankovať a ísť. Je to presne také jednoduché, ako to znie.

Platba pomocou aplikácie Masterpass je vám k dispozícii na väčšine čerpacích staníc Shell. Označenie o dostupnosti poznáte podľa označenia na stojanoch.

Je to rýchla platba za palivo len v 4 krokoch:

  • Inštalácia aplikácie
  • Aktivácia aplikácie
  • Aktivácia pri stojane
  • Natankovanie a zaplatenie

Koho hľadáme

Na testovanie mobilnej platby cez aplikáciu Masterpass™ by Mastercard® na čerpacích staniciach Shell, hľadáme 10 aktívnych mamičiek - šoférok, ktoré nechcú svoje deti nechať v aute samy počas platenia za natankovanú nádrž.

Mali by to byť zdatné šoférky, ktoré majú v kolesách už niekoľko tisícok kilometrov a rady sa vracajú do svojej obľúbenej čerpacej stanice. Taktiež by mali vedieť písať a fotografovať, pretože najlepšiu a najkvalitnejšiu finálnu recenziu odmeníme špeciálnym darčekom!

V neposlednom rade by mali mamičky testerky byť majiteľkami dobrého smartfónu, do ktorého si stiahnu aplikáciu Masterpass™ by Mastercard® potrebnú k testovaniu.

Ako sa zapojiť

Zapojíte sa len jedným klikom - napíšete pod tento článok komentár, v ktorom uvediete, prečo rady tankujete na čerpacích staniciach Shell a prečo by ste mali mobilnú aplikáciu a palivovú kartu testovať a získať práve vy.

Ale ešte pred začiatkom testovania vás chceme upozorniť - mobilná aplikácia Masterpass™ by Mastercard® sa aktivuje až po prvom tankovaní na vlastné náklady, keďže sa aplikácia viaže na konkrétny osobný účet. Môžete však natankovať aj za sumu, akú si zvolíte vy, a neskôr využiť palivovú kartu v hodnote 50 €, ktorú dostanete ako odmenu za testovanie.

Čas na zapojenie sa svojím komentárom máte do nedele 10.9.2017.

Držíme palce a prajeme šťastné kilometre na cestách!

Váš konik_testuje

#test_mobilna_platba_shell

Chcela by som sa v prvom rade spýtať ci aplikácia funguje aj pre Microsoft smartfon?
Ja by som veľmi rada testovala. Mám 2 malé deti 4m a 1,5r, s ktorými cestujeme takmer každý víkend k starým rodičom. Väčšinou sa snažíme natankovať keď ideme spolu celá rodinka, aby niekto ostal s deťmi v aute, ale žiaľ sa určite nevyhneme situáciám keď budem musieť ist sama...
A na ČS Shell tankujeme radi kvôli kvalite a aj vďaka milému personalu 🙂

28. aug 2017

Zvacsa chodime aj ja aj muz tankovat na shell medzi chorvatskym grobom a bernolakovom, kedze to je najblizsia stanica a mimo zapch 🙂 A preco shell? No, dakedy sme robili taky pokus: nie na objem, ale na financie sme natankovali na roznych cerpackach za dvacku a ze s ktorym benzinom najviac najazdime. A v teste obstal shell fuel save. Bolo to po tom, ako nas jeden automechanik upozornil, ze mame zvazit , kde tankujeme, lebo auto ma "zasraty motor od dakeho svinstva"..

28. aug 2017

Rada by som testovala. Autom jazdím denne do práce, a cez školský rok vozievam deti do škôlky a zo škôlky. Novinku budem určite využívať aj keby som nebola vybraná na testovanie, lebo chodievam tankovať počas najväčšieho návalu a stále musím vyčkať chvíľu v rade. Našťastie sú deti na to zvyknuté a za čakanie ich odmemim žuvačkou alebo inou drobnostou.

28. aug 2017

Nie je uvedeny zly datum?
"Čas na zapojenie sa svojím komentárom máte do nedele 30.7.2017."

28. aug 2017

Mam pocit, ze to testovanie nestihame ziadna do nedele 30.7.2017 😝
Ak by ste ale nahodou chceli zmenit termin napr. na nedelu 3.9.2017, tak to skusim. Do testovani sa nikdy nezapajam, lebo ma zatial ziadne neoslovilo. Ale spojenie slov soferka, mobilna aplikacia a test mi nedalo, kedze som niekedy za davnejsich cias zacinala v IT firme ako tester aplikacii :D Teraz som uz trosku inde ale stale si rada spomeniem na svoje zaciatky. Inak na Shellke tankujem len ak ju mam po ceste...a teda vacsinou ked ideme na dovolenku...uprimne priznam, ze uprednostnujem konkurenciu....No mozno ma vdaka appke a usetrenemu casu , plus vdaka tomu, ze mam rada, ako kazdy ITckar technologicke novinky, presvedcite 🙂 A sofer som aktivny uz 15 rokov....
PS: skusila som si appku najst na AppStore, lebo zvedavost mi nedala ale zatial mi ju este nenaslo.. takze som zvedava co to bude, ked to bude

28. aug 2017

tankujem len na shellke,mobil zvládam použiť,kartu mám.let´s go

28. aug 2017

Tankujeme len na shell. Lebo kvalita 😊 A s mojim drobcom výletíme a spoznávame krasy Slovenska stále, takže by sme radi skúsili inovácie, ktoré sú presne šité na mieru mamičkám.

28. aug 2017

aaaa....predsa som to nasla....kto to chce skusit uz teraz, tak nazov appky nie je celym Masterpass by Mastercard ako som to pochopila z clanku ja 😝 (stane sa) ale Masterpass AT CZ SK 😉

28. aug 2017

otestovane, funguje to :D ale rada sa pridam do oficialneho testovania 🙂

28. aug 2017

Sme 4-clenna rodinka, dcerka (4,5 rocna), syncek (9 mesacny) a ja mamka a nas ocko. Tankujeme bud spolu alebo ak idem sama tak utekaaam aby neostali v aute dlho sami - ale to je len zriedkavost. Mam iPhone, na Shell tankujeme casto kedze ma vzdy zaujimave akcie - auticka k nakupu, body za tankovanie atd. Cestujeme kazdy vikend k svokrovcom a okrem toho chodime radi na vylety. Mame dve auta, ktore ako dcera vravieva - su smadne 😜 Tento test by bol pre nas ako stvoreny 👌🏻

28. aug 2017

Jeej super zesim sa 🙂 shellka je nasa naj cerpacka hlavne aj koli dobrotkam ktore ponuka 🙂 urcite by bolo super vyuzivat tuto rychlo platbu. Dufam Vam to bude fungovat na 100% ❤

28. aug 2017

Jej do 30.7.to už bolo😉 už bude 30.8....😂 ale každý sa môže zmýliť😉 no ja niesom aktivna šoferka, hoci auta máme. Mm šoferuje ja som spolujazca z deťmi a prečo Shell...lebo majú kvalitný benzín. Tankovať chodime iba tam, iba sem tam ak nedojde tak inde a stále plnú nádrž keďže za Shell chodime 25 km a hneď si urobime nakupy, vybavime lekarou...😉😉😉

28. aug 2017

Mam dve deturence. Jedno uz v pohode vydrzi. Ma 6 rokov, no druhe este trochu ma problem. Je 2rocne. Kazdy den sa venujem vyvozu a zvozu, takze najazdime hodne. Do skoly a zo skoly, kruzky a pod. Tankovanie vzdy na poslednu chvilu, lebo sa nestiha a az ked mi svieti dojazd 0. Vacsinou je to teda benzinka po ceste, znacku velmi nevyberam. Ale shell mam rada lebo mi vzdy pomoze sympaticky muz, je to tym padom rychlejsie. Maju tiez super kavu a kopu skvelych produktov. Takze ked je trocha casu rada sa po predajni prejdem a pozriem novinky. Minule ma zaujali napoje bez cukru a tiez tycinky. Ak bude aplikacia, tak to bude este rychlejsie, co je super, len tym padom nenastivim predajnu. Ale ak bude cas tak urcite. Vo volnom case sa venujem mysterry shoppingu takze mam s hodnotenim kvality skusenosti. Privitam teda urcite tuto skusenost.

28. aug 2017

Najradsej tankujem na Shell-ke , lebo ako jedina cerpacia stanica maju skvelu ponuku bezlepkovych potravin 😉 pre mna a ine mnamky pre moje deti 🙂

28. aug 2017

Pri našom každodennom presúvajú sa autom, ktoré potom papá a papá, je samozrejmé, že raz za týždeň treba navštíviť Shellku a dotankovať. Pri dvoch krpcoch to dávam jedine rýchlosťou blesku, nervózne stepujem v rade pred pokladňou, aby som mohla zaplatiť a utekať naspäť do auta. Appku hneď dnes sťahujem a fičím vyskúšať na prvú Shell pumpu. Teším sa veľmi z takejto novinky, ktorá mi opäť ďalšiu vec uľahčí 👌👌👌🙈❤

28. aug 2017

Ahojte, ako aktivna mamina dvoch deti, bloggerka, fotografka a soferka, zapajam sa aj ja do tejto vyzvy. Milujem vsetky nove technologie, ako bloggerka pracujem neustale s I phone a Olympusom Pen. Kedze som takmer cely den na styroch kolesach 🚗 , casto v zapche v BA, napriek tomu soferovanie milujem. Pocas roka nabeham cez 60tisic km 🙈 Kedze okrem silneho motora potrebujem neustale plnu nadrz, vyhrava u mna jednoznacne Shell. Gluten-free hot-dogs nemaju chybu 😋 Samozrejme pocas platenia deti ostavaju v aute a kedze mame este aj havina 🐶 je to o to veselsie. Neustale sa pozeram von ci je vsetko v poriadku a na pokladni pravidelne zabudnem clensku kartu 🙉. Klasika. Majte vsetci krasny den a tesim sa na vsetky nove "zlepsovaky", ktore budu pomahat vsetkym maminam zvladat nase poslanie este lepsie 😘

28. aug 2017

Šoférujem roky sama a roky tankujeme na Shellke kde mame všetci doma svoju Clubcard. Keď mame voľne body, tak si vždy vyberieme nejakú drobnosť z katalógu. Ako slobodná matka robím všetko sama a s dcérou sme zohratá dvojka 🙂 mam rada bezhotovostný styk, pretože šetrí čas. Určite budem využívať tuto appku v reáli.
Autom sa presúvame denne do prace, do školy, do ba , do Prahy, na dovolenku do Chorvátska, Poľska, A ked sa da berieme aj spolujazdcov lebo je to eko 🙂

28. aug 2017

Veľmi rada by som sa po dlhšej dobe opäť zapojila do testovania. Mám takmer 3 ročnú dcéru a pol ročného syna preto viem úplne presne ako nervózne odchádzam od auta keď musím zaplatiť na benzínke. Túto službu som už na Shell zaregistrovala ale nemala som zatiať príležitosť ju vyskúšať a toto je práve tá skvelá možnosť. Na Shell-ke tankujeme pravidelne práve pre kvalitu pohonných hmôt ale aj pre ich zaujímave ponuky ako napríklad zbieranie "bodikov" na model autíčka.

28. aug 2017

Ja by som rada testovala a dôvodov je viac než 100 😀

28. aug 2017

Aj mi chceme testovat tiez nerada nechavam malu v aute preto ju vzdy berem zo sebou platit

28. aug 2017

3 deti v aute, jedno kričí druhé tiež a aj tretie má svoje potreby 😂 takto vyzerá naše tankovanie...... Asi je zložité predstaviť si ako to zvládnuť, behám tam ako splašena gazela, ešte že má tam už poznajú 😂 Cvrknem si benzín za 10e rýchlo to bežím vyplatiť pozbieram body na Shell a keď má manžel voľno tak mi dotankuje a dá umyť auto za nazbierané body 😉

28. aug 2017

Ja som sa teraz neskutocne potesila, ze sa bude dat platit mobilom 🙂 Klobuk dole tomu, kto to vymyslel. U nas je tankovanie na Shellke vesele, kedze 2-rocny neobsedi na mieste a 3-mesacna zatial neprisla na chut cesovaniu, takze vacsinu casu v aute preplace. Je super, ze ich nebudem musiet nechavat v aute a stepovat v rade pred pokladnou stale nakukajuc na to, ci sa v aute nieco nedeje. Kedysi som maleho bravala so sebou, no teraz je to fakt dost komplikovane, lebo je vo veku, ze ma naozaj nenecha ani v klude zaplatit 🙂 Appku stahujem hned teraz, tuto sluzbu budem vyuzivat tak ci tak, no rada sa zapojim aj do testovania 🙂

28. aug 2017

my tankujeme na shell vynimocne, pretoze najblizsiu shell mame cca 30km daleko...mame 2 auta a s manzelom si vyberame len overene "znackove" cerpacky koli kvalite nafty....velakrat sa nam stalo, ze sme natankovali zlu naftu...tak si radsej priplatime a v podstate usetrime 🙂 radi by sme testovali aj my a popritom si behneme navstivit krstnych :.)))

28. aug 2017

Najradsej tankujem na Shell-ke,appku stahujem a radi by sme sa zapojili do testovania 🙂

28. aug 2017

Tankujem výlučne na Shell do svojho auta benzin a do služobného naftu, lebo je to jediná nafta, ktorá mi nezanasa palivový filter a nemusím používať vďaka nafte zo Shell žiadne aditiva a setrim aj za servis. Takže ďakujem 😉

28. aug 2017

Velmi rada by som sa zapojila do testovania ☺ mam tri deticky ☺ velmi casto cestujeme a tankujeme ☺

29. aug 2017

Jee. Ja som na ten qr kod uz pozerala, ze co to je za novinku. Velmi by mi to ulahcilo zivot. Lebo to vyberanie, davanie do manduky a zase nakladanie 'je smrrt'. Teraz v lete je to este v pohode, ale ked udru mrazive zimy 😨.

Rada by som sa zapojila.
Fotim a pisem pekne. Aspon dufam 🙂 Mrknite moj blog www.tvorivamama.sk.

29. aug 2017

Hlavne si otestujte upload fotiek do appky cez ios. Pada to zakazdym.

29. aug 2017

Jazdím denno denne, navyše začínam podnikať a takže tankovanie bude vykonávané ešte častejšie než doposiaľ. Prečo SHELL? pretože pre moju "lásku" tak volám moju A7 chcem len to najlepšie "žrádielko" ...Píšem vcelku fajn, keďže sa tým aj živím a fotiek je neúrekom. Vyberte ma, presvedčíte sa sami ;)

29. aug 2017

Som aktívna šoférka a mamička dvoch detí - 3roky a 1/2 roka a pravidelne tankujem na Shell, hlavne kvôli kvalite a blízkosti 😉 fotiť milujem, píšem rada, mobil mám veľmi dobrý, takže sa rada zapojím 🙂 celé mi to uľahčí cestovanie

29. aug 2017

Tak toto je testovacka ako pre nas! Natankovat bez ujmy na sluchovych bubienkoch ked sa vraciam z cerpacky po platbe do auta je naozaj ako sportova disaciplina. Dieta na rukach a same len mami a co je toto? Mami a zoberieme aj toto? Mami a toto kupime? A mamci co robi ta teta(pokladnicka)? Toto by maaaximalne usetrilo vela vela koruniek v penazenke..vedeli ste, ze vsetky sladke lakadla drzia rovno pri pokladni??? 😂😂
Shellky su super stanice, aj pre tie moje male maskrtnice. Ale ak budem platit appkou, ulahci mi to vela vela veci 😉

29. aug 2017

Shell mám rada pre výborné služby, aj táto aplikácia je toho dôkazom. Naposledy mi pomohol natankovať pán a popri tom mi dal lekciu z benzínov-prehovoril ma na lepšiu kvalitu 😁. Šoférujem 18 rokov, viem čo je NEnechať deti v aute, najmä keď sa malý vie odopnúť a keď sú horúčavy...Mobil mám iPhone a aj fotiť na ňom viem 😏. Appky využívam maximálne, mám naskenované všetky vernostné kartičky, len tu vašu musím nosiť v peňaženke.

29. aug 2017

Určite by som rada testovala tuto skvelú vec 🙂 prečo ja? Keďže mám pomaly 7mesačnú dcérku, vodičák sice len 3roky, ale zato najazdených niekoľko tisic km. Kedze auto slúži ako moj druhy domov vela vela cestujeme za ocinkom veľmi by ma toto testovanie potešilo 🙂 zo všetkých čerpacích staníc tankujem len na Shellke keďže je to výhodná a mimochodom skvela pumpa co sa tyka služieb a uz len toto chýbalo k 100% ;) co sa tyka fotenia je moje hobby a vsetky kartičky a apky mam stiahnuté v telefóne tym padom pre mňa to nebude nič zložité a moja dcérka si konečne dospi svoj spánok v aute keďže vždy pokým prídeme z domu na pumpu mi zaspinka a v tychto horúčavách ju nenechám len tak v aute keďže v rade čakajúcich na platby je vždy neúrekom 🙂 ❤

30. aug 2017

My sme s mužom obaja šoféri, jazdíme väčšinou každý samostatne. On do práce a ja s deťmi do školy a škôlky, k rodičom, ktorí bývajú od nás 200 km. Šoférujem už 20 rokov, bez auta by som sa nepohla. Ja deti beriem so sebou vždy, hoci už sú v mladšom školskom veku. Možnosť takto platiť na pumpe je super. Shell (ku) máme v meste po ruke, preto tankujem často práve tam. Telefón s fotoaparátom na cestách nikdy nemôže chýbať 🙂 .

31. aug 2017

Testovanie stvorené pre mňa a moju rodinu...syna vozím do škôlky pravidelne každý deň.Tuti trasu absolvuje s nami aj moj mladší synator.A presne ako ste opísali situáciu stále riešim či deti vyberať z auta alebo nie.A preto by som túto novinku rada otestovala.Urcite by som mala mensi strach ako deti nechávať v aute samé hoc aj na pár sekúnd.A tankujem výlučne na čerpacej stanici Shell ktorú mám po ceste do škôlky.

31. aug 2017

aaach!!! lebo ja tankujem len na shell 🙂 toto je pre mnaaa 🙂 soferujem denne, v kolesach mam za rok priemerne 20000km vyssie, mna to bavi a tankujem len na svojej oblubenej shell v kk...a preco? lebo, mi s radostou obsluha natankuje, doplni vodu do ostrekovacov a mojmu chlapovi, co miluje sladke, predaju pri pokladni vzdy mnamku, vdaka ktorej dozije az domov a nieje nervozny 🙂 fakt 🙂 a maju tam dobru kavu, fajnove obcerstvenie, prijemny personal a co je najdolezitejsie...kvalitne paliva...niekedy mam pocit, ze uz ide auto len na vypary a silou vole dojdeme na shellku, aby som nemusela tankovat inde 🙂 lebo ja inde nechcem, citila som rozdiely na spotrebe aj na aute, ak som tankovala inde a to mi za to nestoji...jemine...poteste ma 🙂

31. aug 2017
Komentár bol odstránený

Som inštruktorka autoškoly a zároveň mamička 4.ročného syna, takže tankujem pomerne často. Shell-ku vyhľadávam preto, lebo má najkvalitnejší benzín, ústretový personál a dobre vybavené predajne s čistými záchodmi 🙂 Rada by som sa na testovaní zúčastnila lebo 50 eur zmizne ani sa nenazdáte...

31. aug 2017

Ja veľmi rada tankujem na Shell vo Zvolene 🙂 keďže tam mi je najbližšie a veľmi často do Zvolena chodievame 🙂
Kartu by som určite využila, auto je už mojim neoddeliteľným spoločníkom - a to teda trvalo kým som sa odhodlala a auto mi doma stálo rok a pol....ale teraz by som už nevymenila za nič na svete. A prečo práve ja? Lebo toto mi príde ako ďalšia skvelá vec ktorú nám táto doba prináša - milujem inovácie a spoločnosti, ktoré sa posúvajú vpred aj takýmito vymoženosťami 🙂 o to viac by som to využila teraz keďže okrem 4 ročného synčeka k nám čochvíľa pribudne ďalšia princezná a ísť platiť už s dvoma detičkami mi príde naozaj už náročné. Vždy som na shell rada tankovala a vďaka tejto skvelej možnosti budem ešte radšej 🙂

31. aug 2017

Do nášho autíčka tankujeme iba na Shell staniciach... akurát som pri poslednom tankovaní skúmala informácie o aplikácii ale priznám sa, že som ešte nemala čas to detailne pozrieť. Avšak najdôležitejšie informácie som si prečítala tu, takže som v obraze, čo ma teší 🙂 do práce to síce nemám ďaleko, ale keďže pracujem v logistickom parku, jediná možnosť, ako sa dostať do roboty je odviesť sa autom.
Na dlhšie cesty si vždy kúpime nejaké občerstvenie, či už kávu, minerálku alebo niečo pod zub.
Okrem toho zbierame aj Shell body a v neposlednom rade sme veľkí fanúšikovia Ferrari 😀
Deti žial nemáme, ale ani psíkov nemôžem nechať samých v aute, lebo v dnešnom svete nerada nechávam otvorené auto, avšak po zatvorení sa aktivuje pohybový sensor... začarovanžý kruh :-/
Tlieskam Shell pre túto parádnu inováciu!

31. aug 2017

Aj ja sa pripájam na testovanie.Na Shell tankujem pravidelne.je to moja naj benzínka.fajn ceny za benzín,vo vnútri samé dobroty na maškrtenie pre mojich 2 drobcov.

31. aug 2017

Mam zaujem pri 3 detoch v smaute by to bola super pomocka

31. aug 2017

Rada by som sa zapojila do testovania 😉 rada jazdim mam aj auto aj smartfon a tankujem casto nakolko mam dve deti ktore denne vozim do skolky a do jasli a ja do prace. Takze tato appka by mi velmi pomohla a moje superdeti by vam boli tiez vdacne hlavne ta mladsia ktora to moje platenie vo vnutri dost casto odplace 🙂

31. aug 2017

Rada by som to otestovala, keďže často cestujem sama s dieťaťom v aute, sám nechce ostať a teraz keď čakáme druhé mimi, nerada sa naťahujem so synom hore dole zo sedačky, na čerpacej stanici rada tankujem kvôli kvalite a príjemnému personálu 🙂

31. aug 2017

Vlaste my tankujeme tam kde to mame prave po ruke....nie vzdy je to shell...ale tato aplikacia vyzera byt suprova a urcite posunie shell dopredu medzi lidrov/inovatorov medzi cerpackami...drzim prsty✊✊👍

31. aug 2017

Jeeej 🤗 shell nasa cesta k nej vedie kazdy tyzden lebo najradsej mame stale plnu nadrz. Velmi rada soferujem a veru takutu vychytavku by som rada vyskusala. Nas tatino nam doveruje a auto mame stale k dispozicii urcite by sme ho milo prekvapili keby nieco taketo budeme mat moznost vyskusat ❤ Velmi rada sa zapojim a dufam ze si nas vyberiete 🍀🍀🍀👨‍👩‍👧🚗⛽

31. aug 2017

Shell na Bojnickej ceste v Prievidzi je miesto, kde pravidelne tankujem svojho 4-kolesového tátoša 🚗, ale aj seba, lebo Starbucs milujem 🍹 . Mám 3 dcérky, 2 z nich budem od septembra pravidelne voziť do škôlky, takže na Shell budem ako doma 😉. Veľmi rada by som vyskúšala mobilnú aplikáciu Masterpass 😉. Šoférkou ako mamina chcú byť aj naše baby, foto dôkazom ❤❤❤. 🚗🚗🚗 CHCEM TESTOVAŤ 🚗🚗🚗

31. aug 2017

Stvorene pre nas. Radi otestujeme. Uz mame 2 BMW Natankujeme doplna a zas bude dalsie

31. aug 2017

My cestujeme skoro stále autom. A začína školský rok takže denne vozenie deti do školy a škôlky. A prečo shell? Lebo je tam príjemný pan ktorý nám natankuje 😜

31. aug 2017

Shellku mam na po ceste do prace (Svaty Jur-Bratislava) vzdy tankujem len tam ;)

31. aug 2017

Shell kvalita a usmievavé kocky za pokladňou, ktoré radi poradia 🙂 Trencin
Shell mám po ceste, ako sa hovorí po ruke. Požiadavku kvalitný telefón snáď spĺňame - iPhone.
Sme 4 člena rodinka, krpci 4 a 6 ročný - bola by to výzva pre nás.... nemusela by som pokazde deti vyberať z autá (aj keď im to nevadí, lebo Shell vždy niečo výhodné ponuka- autíčka 🙂 )
Hneď idem apku vyhľadať 😉🚗

31. aug 2017

Tankujem tak 2-3 plne nadrze mesacne,vacsinou na OMV alebo na Shellke, platim bezhotovostne. Najazdime s drobcom vela vela kilometrov,nie len za aktivitami ako plavanie a cvicenie,ale aj za rodinou ci do Terchovej,ci do Sale. Testovat by som chcela novu aplikaciu preto,lebo som fanynka novych technologii, som aktivna pouzivatelka roznych aplikaciu ulahcujucich zivot-ci uz ide o kontrolu zdravitnickych uhrad poistovni,nakupu online, vyvolavania fotiek, stavu vernostnych bodov atd.

1. sep 2017

Vzdy tankujeme len shellke, nevadi nam aj si kusok zajst, ved kvalita je kvalita a rada by som otestovala aj tento sposob platby, uz som po tom pokukovala a musim aj vyskusat, je to ovela pohodlnejsie 🙂

1. sep 2017

síce netankujem výhradne na Shell, ale keď chcem moje zlatíčko odmeniť, tak vždy dostane V-power. 😉
vodičák mám už viac než 15 rokov a jazdím takmer každý deň. šoférujem rada a často a aj keď mám aktuálne pod 17-ročnou kapotou len 50 koní, nezastaví a neodradí ma to v meste ani na diaľnici. spotrebu mám síce len okolo 5 l / 100 km, ale nádrž má len 35 litrov, takže som na pumpe skoro každý týždeň...
a moja takmer 3-ročná princezná je väčšinou po mojom boku - počas jazdy, pri tankovaní aj pri platení.

1. sep 2017

Taaaakze- Shell ako celok posobi na mna velmi prijemne. Je to samozrejme aj vdaka kombinacii farieb :zlta- cervena. Moj manzel je povodom z Macedonska a farba ich zastavy je tiez zlta-cervena 🙂. No a pri tankovani su s nami nase dve deti - 3 a 6rocna. Starsia ma zvlastnu fobiu- boji sa ostat sama v aute ( vraj ju niekto vezme ). Preto by mi toto testovanie prislo ako velka pomoc pri navsteve benziniek Shell.Dakujem.

1. sep 2017
Komentár bol odstránený

Patrím do trošku inej kategórie z použivateliek modrého koníka, pretože nie som mamičkou, ale stále študentkou vysokej školy. Chcela by som upozorniť práve nato, že nevystúpiť z auta počas tankovania je dôležité nie len pre mamičky. Často cestujem so psíkom, ktorý samotu nie len v aute zvláda naozaj ťažko a v období horúčav nie je dva krát pohodlné ho na tých 5 minút vybrať, pozapínať, uviazať a po zaplatení tento proces absolvovať v opačnom poradí. Takže ja preferujem shell z tohoto dôvodu, a z tohoto dôvodu by som sa do testovania taktiež rada zapojila.

1. sep 2017

Ja tankujem prevazne skoro stale na cer. stanici OMV, preto ak by ste ma vybrali na testovanie, tak by som rada vyskusala tuto novinku a oboznamila sa aj s tankovanim na Shellke 😀

2. sep 2017

Dobrý večer prajem,auto využívam denno-denne a do práce cestujem autom,tankujem pravidelne každý 2-3 týždeň,nakoľko do práce dochádzam 35 km tam a späť,určite by som vedela a aj rada využila túto kartu,kôli cene tankujem na rôznych čerpacích benzínkach,po ceste mám aj Shellku,tankovala som na nej zopár krát,dokonca mi natankoval aj mladý pán,ja som už len zaplatila,výhra by ma potešila 🙂.

2. sep 2017

aj ja by som rada testovala, za rok mam 23000 km jazdim denne s detmi aj kazdý vikend do školy smer VT- RK tankujem vyhradne na shell, a preco? lebo som tam proste spokojna jednak s persnalom ale aj so sluzbami....:D a telefon mam znacku xiaomi hneď aj idem stahovať aplikaciu

3. sep 2017

Lebo ako matka šoférka zbožňujem keď mi na pomoc pri tankovaní príde vždy dobrá dušička ;) za toto som veľmi vďačná a preto sa rada vraciam na Shell-ku ;) a hlavne ju máme blízko domova, čo je tiež veľké plus ++++++++++++
Takže verím, že testovanie by si užila celá moja rodinka 👨‍👩‍👧👏🙏✌️👌

3. sep 2017

Aj ja sa chcem zapojit 😊 Dovody:
1.na Shell-ke tankujeme uz roky rokuce,lebo sme spokojni aj s benzinom,aj s obcerstvenim,ked sme obcas hladni 😄
2. Mam 1,5 rocne dvojicky a teda vytahovat ich z auta zakazdym je vesele,plus nahanacky po shell-ke su atrakcia pre vsetkych 😅 Takze tato novinka je vazne super!
3.mam iphone,takze aj to by mohlo byt ok kvoli appke

Dakujem za sancu..vidime sa pri stojane 😉

4. sep 2017

Dovolim si povedat, ze ja som to co hladate. Ja tankujem na 99,99% na cerpacich staniciach Shell. Som aktivny sofer, tankujem v priemere tri krat do mesiaca. Mam tri deti - 16, 8 a dvoj rocne. A prave kvoli tomu najmensiemu budem tuto sluzbu vyuzivat - aj ked by som sa testovania nezucasnila. Povacsine mi bud spi, alebo sa mi ho nechce vyberat 🤣. Tiez som drzitelkou vernostnej karty Shell, kde mam uz takmer 16.000 bodov (a mozno aj viac), a to som uz asi tri krat bonus vyuzila na nakup. Ja som presne to co hladate. Do bodky.

4. sep 2017

Tankujeme casto, aspon raz týždenne, shell mame najblizsie zo všetkých cs,takže tam tankujeme obvykle. Akurat nas 1,5 rocny syn neznasa sediet v aute s vypnutym motorom, takze toto je nieco pre nas a uprimne som velmi zvedava ako to funguje.

4. sep 2017

To bude asi jen pro Slovensko, že? Ráda bych se zapojila, ale na území Čech. Za tento víkend jsme najezdili skoro 1000 km a museli jsme dvakrát tankovat plnou. No kde jinde, než na Shell, kde jsem si právě všimla této novinky. Zároveň sbíráme body na autíčka (BMW model za čtyři známky a 39 Kč), tak jezdíme tankovat rádi. Mobilní platba by byla moc fajn, protože jak se zastaví a vypne motor, tak náš rarach je okamžitě vzhůru a pláče. A pak už pláče pořád a představa a zkušenost, že ho takhle musím v autě nechat a jít platit místo toho, abych popojela a v klidu nakojila, je strašná. Pak už samozřejmě řve celou cestu... kdyby byla možnost testovat, ráda bych vyzkoušela 🙂

4. sep 2017

ooo : ) manzel programuje aj testuje ten sw na spracovanie platby na stojane, a ja mozem testovat ten vstup, samotne platenie.. paradzina :P hlasim sa
akurat ocakavame zvysene tankovanie, a aj cestovanie ja sama s detmi hore dole cez slovensko.. bude to narocne obdobie, a to testovanie mi to bude sprijemnovat 🙂

5. sep 2017

btw. inu vernostnu kartu z pumpy ako shell nemam : D a odmietam si ich zriadovat.. shellku mam vyslovene rada - to manzel uz vie ; D nie je shellka po ceste normalne sa mi ani curat nechce

5. sep 2017

Juchuuu konecne niečo pre nás ja chodim tankovat iba na shell na tej našej nás už poznajú a vzdy ochotne chlapci natankujú a vzdy boli takí zlati ze mi zabavili aj drobca pokial som ja musela ist zaplatit a niekedy to bolo aj dlhsie ked bol dlhy rad takze tato appka by nam to velmi ulahcila a chlapci by mohli pomoct aj ostatnym 😊Autom chodime denno denne na vylety s drobcom a toto by nam to velmi ulahcilo a prisli by sme skor do ciela 😊Milujem so Sebim chodiť na vylety je to moj partak kedze tato robi kuriera soferovania ma az az zato ja to milujem tato nám stále hovorí že my sa možeme už aj presťahovať do toho auta😊😍❤️Takže by sme boli velmi radi keby vyberiete práve nás ☺️😉

9. sep 2017

Chodím tankovať len na shell, pretože majú kvalitné palivo 🙂 a milú obsluhu 🙂 cestujeme skoro každý deň, takže chodíme aj často tankovať, fotenie ma tiež baví 🙂 mám 1ročného syna a vždy keď mi obsluha dotankuje musím vybrať syna z auta, ísť s ním zaplatiť a opäť ho naložiť do autosedačky :(

9. sep 2017
Komentár bol odstránený

Už niekoho vybrali??

12. sep 2017

Ahojte, šoférky. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Výber žien na testovanie dnes úspešne prebehol.

Ženy, ktoré sme vybrali na testovanie sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Nezabúdajte sa prihlasovať aj naďalej, pripravujeme pre vás veľa zaujímavých testovačiek. slight_smile:

Prajeme vám krásny deň,

konik_testuje

@moncach, @domin85, @ladybirds, @de, @mirka907, @malinkaaninka, @faiza1, @majusqa77, @edibedi, @bionke, @dfgabika, @nuska, @andullinka, @foxylady13, @tweety22, @zajaciq, @vladulik1, @heljenka, @zaklinka7, @andreasorocinova, @tixx, @magdusiak83, @dudka121, @mirka_v, @veronikavaneska, @daski, @maris123, @laurinka2012, @matulka_m, @nikuska0411, @monikamit, @5veva555, @dadica, @mirka6789, @ingulienocka, @tichanska1, @vivian27, @hlaura, @tana83, @verocka103, @kvetka_, @romanettka, @janka8555, @miska1022, @purinkaa, @susanka421, @maminkalubka, @luciarichard, @monulikk, @strukova, @mirka1011, @tanyan, @katja2012, @221girl, @gabccia, @blondinera, @adickaf, @lilinka1983, @mata_ba, @katarinaba, @paladia, @misisska, @ivkadracova, @robka77, @slora, @jakubella

12. sep 2017

@konik_testuje a co nedate vediet aj kto bol vybrany? 🙂

12. sep 2017

@konik_testuje dakujem za ❤

12. sep 2017

Začni písať komentár...

Odošli