martinjasen
5. dec 2014

Humana hľadá Ambasádorku na Modrom koníku

Len nedávno som predstavil prvú ambasádorku a máme tu nový konkurz. Pre vás, čo ste o ambasádorkach ešte nepočuli, odporúčam článok: Ambasádorka na Modrom koníku. Na úvod vám predstavím značku Humana.

Humana je nemecká značka vyrábaná výhradne v Nemecku, expert vo vývoji a výrobe dojčenskej výživy. S viac ako 60 ročnou tradíciou a inováciami vám prináša produkty s dôrazom na kvalitu. Tá sa začína na 29 rodinných farmách v okolí výroby vo Vestfalsku, kde sa tradičným spôsobom chovavajú zvieratá. Čo najčerstvejšie mlieko sa šetrne spracúva bez pridania konzervantov a farbív. Finálny produkt sa distribuuje s najvyššou ochranou podobne ako lieky a práve preto, aby kvalita zostala vždy zaručená, ho nájdete výhradne v lekárňach.
V tomto celom procese sa odrážajú heslá firmy Humana: "Z lásky k deťom" a “V súlade s prírodou“.

Ambasádorka Humany má byť...

...mamička, ktorá pozná produkty Humana, bola s nimi spokojná a na základe vlastnej skúsenosti ich rada odporučí. Aktívne sa zaujíma o výživu detí a zdravý životný štýl, alebo sa tejto oblasti venuje profesionálne. Kvalita potravín, ich pôvod a spracovanie sú pre ňu veľmi dôležité. Príroda je jej druhým domovom, no má pozitívny vzťah aj k moderným komunikačným technológiam.

Čo ponúkame za prácu Ambasádorky?

Práca vyžaduje neustále vzdelávanie v komunikácii, vďaka čomu sa budete profesne rozvíjať a získavať kvalitné pracovné skúsenosti. Vašu kvalitnú prácu radi odporúčime budúcim zamestnavateľom.

Služba Ambasádorka vznikla na myšlienke dať možnosť privyrobiť si mamičkám z Modrého koníka. Za svoju prácu dostanete 150 EUR v čistom mesačne počas doby, kým budete Ambasádorkou.

Realizujte sa v oblasti, ktorá vás baví a spolupracujte so značkou, ktorú máte radi.

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Konkurz začína dnes. Ak sa chceš zúčastniť, vyplň dotazník: Konkurz na Ambásadorku. Konkurz bude prebiehať vo viacerých kolách a informovať vás budem cez internú poštu.

Ambasádorku vyberie tím z Humany do 15. decembra, následne ju oslovím. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie je koniec januára, začiatok februára.

Humana "Z lásky k deťom"

Martin Ďurina
Modrykonik Team

Jej ako keby to bolo včera ,keď som čítala konkurz o Vitane 🙂 A dneska je MK už aj môj zamestnávateľ, ktorý mi plní môj dávny sen – mať prácu ako hobby,
držím všetkým kočkám palce 🙂

5. dec 2014
Komentár bol odstránený

Mna by zaujimalo kde Humanu dostat, ja ju uz nikde neviem najst, ani v lekarnach, ked sme boli v July v ITA na dovolenke, som nalozila plny kufor. Stala tam viac ako na SK ale max spokojnost s tymto mlieckom. Odporucam. A feniklovy cajik pijeme doma vsetci 🙂

5. dec 2014

@korytnacka81 kupis napr.v Dm drogerii,Tescu aj v Kauflande

6. dec 2014

Elisku som rodila v Bojniciach...sekciou.Nakolko som mala malo mlieka,prikrmovali ju Humanou....ked sme sa vratili domov,do Pov.Bystrice,o Humane nikto ani netusil.musela som si ju objednavat v lekarni.Ano,mohla som prejst na Sunar,Bebu....ale Humana je na rozdiel od inych umelych mliek vonava,i ked je to umele mliecko....a Elinka mala silny reflux,tak sme zacali jemnym antirefluxnym radom,potom klasika od 1 az po 4. Elinke chutila.trochu som sklamana ze nas trh neprezentuje viac Humanu,dokonca aj DM drogerie ju casom vypustili....

6. dec 2014

synator mi pil rok a pol antirefluxnu humanu, bola som spokojna

6. dec 2014

...nam nesadla,ale kupujeme od Humany baby vodu :D

6. dec 2014

ha, ja určite nebudem vhodnou kandidatkou, lebo som sa pri čítaní nadpisu začudovala, načo firma ktorá má po Slovensku kontajnery na staré oblečenie hľadá ambasádorku 😀

6. dec 2014

@fra presneeee, aj ja 😀

6. dec 2014

Humana super mlieko.My ju pijeme od 5.mesiacou poradila nám lékařka malu stále bolelo brusko a zvrackala keď pila nutrilon.Humane vdačím za vela🙂len to ze ju málo kde dostat to sa zlostim🙂 a tam kde ju kupujem..stale objednají len 2 kusy🙂 naozaj ju len môžem odporucat a pracu ambasadorky beriem🙂

7. dec 2014

@mrsbrown baby voda je perfektná - náš malý ju veľmi ľúbi 🙂

8. dec 2014

Moja dcérka má už cez dva roky a Humanu stále pije. Humanu HA3 tiež som mala problém v poslednom čase zohnať, a nebola dostupná ani v Poľsku, ani v Taliansku. Teraz pije Humanu junior a spokojnosť. Dá sa kúpiť v pohode v lekárni, ale predtým som objednávala aj cez internetové lekárne. Momentálne jednej z nich majú akciu 2 + 1. Dva kusy zaplatíte a jeden zdarma.

8. dec 2014

Pri prvej dcerke sme mali od Humany vsetko 🙂

28. dec 2014

Začni písať komentár...

Odošli