1 / 1

    To nevysvetlite...vela ludi odmieta lebo podla nich korona nie je...inak super, ze su deti negativne

    2. okt 2020

    Dobrý deň 🙂 a len tak pre info, po odbere ste boli aj vy v poriadku? Žiadne krvacanie alebo bolesti hlavy? Človek už počuje všetko možné 🤦‍♀️ Tešim sa, že Vaša rodinka je zdravá, nech to tak aj ostáva 🙏🏻

    2. okt 2020

    Ja sa nebojím testovania ako takého. Je to lekársky úkon ktorý sa robí denne a bežne. Skôr ide o to, že môj syn nebude spolupracovať, natoľko ho poznám. Jemu robí problém aj meranie teploty BEZDOTYKOVYM teplomerom 🙂

    2. okt 2020

    Dakujem za prispevok, prave vyrazame s dcerou na testovanie, som o dost kludnejsia 😘

    2. okt 2020

    @lilitoth nie nic neboli... ja som bola tiez este pri prvej vlne.. je to obycajny odber ako u dr. to len tupci vedia vystrasit cely narod hoaxami..

    2. okt 2020

    Aj my sme boli kvôli ošetreniu zuba u syna, v pohode sme to zvládli ja aj syn (7r., musela som ho držať kvôli tomu, že všeobecne má strach z lekárov a bielych plášťov, negatívny výsledok sme mali za cca 36hodin,

    2. okt 2020

    M ideme dnes, tiež sa na skole vyskytol.

    2. okt 2020

    áno deťom to robia jemnejšie aj keď ročnému vyhrkla slzička ale starší to dal v pohode. A vysledok sme mali ešte to poobedie. Ozaj sa to dá zvládnuť, ja by som to prirovnala k bežnému výteru ktorý mi robí sestrička pri angíne a pod.

    2. okt 2020

    @lilitoth to myslite vázne? Krvacanie z nosa dostane ten clovek, ktoremu aj bezne v zivote zacne lahko tiect krv z nosa.....Moja kamoska len co sa dotkne nosa ,tak jej zacina tiect krv.....Su aj take typy ludi...a s vytermi to nemusi mat nic spolocne.

    2. okt 2020

    @lilitoth ja som bola 3 krat a stale v pohode. Nemala som ani bolesti hlavy ani ma nic nebolelo. Je to normalny vyter. Len z nosa je to neprijemnejsie, resp. Taky blby pocit.
    A co sa tyka krvacania nosa, brasko ma tak citlivy nos, ze akonahle ide fukat nos, ide mu aj krv z neho.

    2. okt 2020

    @lilitoth neboj, ziaden cip nedavaju do hlavy 😉

    2. okt 2020

    Kočky 🙂 ja sa len tak pytam pre info, už som počula všeliake veci od pár ľudi, a človek už ani nevie čomu má uverit. Držim palce tým, ktorí idú na testovanie, nech je všetko ok 🙂 krásny deň🥰

    2. okt 2020

    @lilitoth deti vydrzia viac ako dospeli,ti to tak dramaricky neberu dospeli na vsetko len frflu dramatizuju vsetko.niekto neprezije ani odber krvi alebo injekciu aj z toho robia velke halo.

    2. okt 2020

    @lilitoth uplne v poriadku...Miskovi uZ 4.x brali tento odber,mne 3x...a nikdy ziaden problem...

    2. okt 2020

    @monikaaa7 koľko ste platila plus koľko sa čaká na výsledky? Čakáte tam alebo príde sms ďakujem

    2. okt 2020

    u nas tiez trieda testovana a 10 dni karantena druhy stupen,testy v pohode.. na testovanie sme 5 dni cakali vysledok v ten den vecer

    2. okt 2020

    @lilitoth Krvacanie a bolesti hlavy? A z coho??? Ze vatickou posuchaju sliznicu? Ved to nerobia punkciu z mozgu🙉🙈 Mne to tiez robili a nebolo to o nic horsie ako bezny vyter. Ale sama lekarka co to brala mi hovorila,ze to nie je normalne,co niektori ludia kvoli tomu vystrajaju. To by neboli konspiratori,aby nepisali hororove scenare,ku vsetkemu.

    2. okt 2020

    @iwesska ja som to naozaj nemyslela v zlom, ja som sa pytala len a len informačne. Bohužiaľ naozaj sú taky, ktory prehaňaju a naschval širia falošne info a hororove sceny..

    2. okt 2020

    @lilitoth neboj, absolutne nic z toho neni.. my sme uz boli 2x ( dokonca aj 4 mesacna dcerka to absolvovala a nic)

    2. okt 2020

    Aj my sme predvčerom absolvovali testy celá rodina a úplne v pohode, ja teda nevidím rozdiel medzi bežným výterom a týmto. Chalani štrajkovali, že nikam nejdú, čo sa týka lekárov, sú fakt bojkovia, no usúdili, že to nebolo nič strašné. Nebolo to príjemné, ale teda ani bolestivé.

    2. okt 2020

    @tatina16 nas indikovali lekari,cize sme neplatili...jedine,ze by nam poslali nejaky sek dodatocne...

    2. okt 2020

    @susy5 no nam vravel kamarat,ze mu tu palicku strcili riadne hlboko,ze ho to riadne bolelo.
    Ze kukal kam mu tu palicku az strka. Nechapem preco na niektorych odberoch to robia tak bolestivo,ked sa to da normalne ako bezne u dr. Potom kazdy kto napise,ze mu krvacalo z nosa,alebo ho to bolelo je tupec,pise hoaxy a bla... 🤪

    2. okt 2020

    @monikaaa7 tak krasne sa Tvoja dcerka diva na toho, co robi odbery, ze mu to isto sprijemnilo den 🙂

    2. okt 2020

    🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️😘

    2. okt 2020

    @soldi podla mna ich na to skolia....Julku zaujali, velmi prijemna odberova osoba🙂

    2. okt 2020

    @monikaaa7 prosím ťa a ako to funguje? Ty si musíš test kúpiť v lekárni či na mieste odberu platíš? A výsledky sú kedy?

    2. okt 2020

    @ella282 ak da prikaz hygienik nic sa neplati,po zaregistrovani daju datum cas a miesto odberu

    2. okt 2020

    @ella282 Tak ako pise @19mmm71...ja som volala pediatrics deti,ze aka je situacia a oni to poriesili za mna...mne uZ prisla Len sms,ze som zaregistrovala a potom dalsie s datumom,miestom a casom...

    2. okt 2020

    A este dodam,ze mi prisli 2 Covid pasy s 2 roznymi casmi...ja som si overovala,ze ktory Patri komu ..a to vedia aj oni na mieste...a kedze odber bol v aute,Tak spravili naraz .a ten cas je Len orientacny...cakali sme v Joline asi 25 minut...

    2. okt 2020

    Áno, my sme boli piati, netušila som, ktorý covid pas patrí komu, no oni to vedeli, takže podľa toho som vedela priradiť aj výsledky. Štyrom nám prišiel čas minútu po sebe, piatemu po 25 minútach, ale vzali nám všetkým naraz výter. Myslím, že sa sťažujú práve tí, ktorí sa sťažujú na všetko, lebo komunikácia je fakt na úrovni, u nás dopravu usmerňovali vojaci, čakali sme do 5 minút.

    2. okt 2020

    @zuzana247 No lebo to je vzdy tak,ze co lekar,to ine vysetrenie. Mne moja gynda ked robila tu rozsirenu cytologiu,tak mi to tak rozskriabala,ze som mala do konca dna bolesti a krvacala som. Ked som zmenila lekara,tak mi ju odporucil kvoli problemom,ale som povedala,ze sa bojim,ze to bude zas boliet a budem krvacat. On ze ked sa to robi citlivo,nevidi ta to dovod. A fakt,ani som len nevedela,kedy tie vzorky bral,uplne bezbolestne pocas aj po,ziadne krvacanie. Takze preto. Ani tento odber nema preco sposobit bolest hlavy a uz vobec nie krvacat.

    2. okt 2020

    @iwesska no ved to je to. Presne ma napadlo taky priklad ako teba. Tiez sa v porodnici jeden dr sprtal vo mne ako bagrista a druhy dr ani neviem,ze ma vysetroval. Tak ked tieto vzorky tiez niekto neodborne berie,tak zial,zjavne moze dotycny aj krvacat,ako niektorí pisali svoju skusenost. Len nechapem,preco maju za potrebu niektorí ludia hned tym zo zlou skusenostou nadavat a hovorit,ze klamu...

    2. okt 2020

    Myslím si, že niekomu potom tečie krv z nosa, lebo príde chorý s napuchnutou a podráždenou sliznicou. Keď mám nádchu, opuchne mi nos zvnútra, palička by mi sliznicu takto mohla poraniť ak ešte dávam aj spreje na uvoľnenie, čo sliznicu vysuší. Niekomu sa spustí krv z hocičoho. Zbytočný strašiak sa urobil s tohoto odberu v poslednej dobe. Testy sú ak indikuje lekár, hygienik alebo po registrácii cez covid pas po návrate z červenej krajiny, alebo po vyplnení covid pasu s príznakmi "zadarmo". Úvodzovky dávam, lebo to platí štát a teda my všetci, ale určite to neplatí testovaný človek. Samoplatcov objednávaju súkromné firmy ako napríklad medirex a to človek vie vopred, že si to hradí.

    2. okt 2020

    @zuzana247 Pretoze to siria hlavne ti,ktori na testoch ani neboli. Keby mi to povedal kamarat medzi recou,tak mu verim a poviem akurat,ze to mu teda urobili velmi necitlivo. Ale,ze to napise nejaka Hilda na internet a dalsich 1000 ludi to zdiela,pritom ani nema skusenost,ale zarucene vie,ze to musi byt priserne,ked to kazal Matovic a urcite maju v tej palicke nanocipy a tie implantuju do mozgu a zaroven tym otvoria do mozgu branu pre bakterie,tak to uz komu toto pomoze citat?🙉 Mne ked to neplanovane robili,ani mi nenapadlo si citat na internete,ci to bude boliet. Proste vysetrenie ako kazde ine,ale urcite nie s trvalymi nasledkami ako sa konspiratori snazia dokazat.

    2. okt 2020

    @lilitoth no ja som tiez videla video,ako to vytiahli krvave a znama mi vravela,ze v nemocke mali kopec pripadov krvacani po odbere,tak dufam,ze si nevymyslala,ked tam robi.. ale to ked sa to zle spravi, moc prudko a celkovo silno . Ale zas ze maju az slzy vybehnut,lebo inak ze to nemusi byt spravny vysledok ak to nejde az do nosohltana. Akurat by teda mali davat pozor.

    2. okt 2020

    Hlavná vec, veľa zdravia želám ❤️

    3. okt 2020

    Baby prepáčte, že vás otravujem, môžem sa spýtať, kto vás kontaktoval, keď sa dohladavaju kontakty s nakazeným, vaša doktora, či RUVZ?

    3. okt 2020

    @martul ja si myslim,ze priamo- RUVZ...ale mozno sa myslim...Len si myslim,ze Ked RUVZ dohlada kontakty,Tak by zbytocne este AJ lekarov danych osob mysel oslovavat a im pridavat pracu, aby este oni kontaktovali pacientov..

    3. okt 2020

    @monikaaa7 ďakujem, možno panikárim, ale včera mi lrodiel papier od doktorky detskej že ju mám súrne kontaktovať, tak netuším čo sa deje, nevieme o nikom v okolí kto by bol pozitívny.

    3. okt 2020

    Vela zdravia 🍀🙂✊

    3. okt 2020

    @martul drzim prsty

    3. okt 2020

    👍👍👍👍

    4. okt 2020

    Prepac, viem ze odveci (ale profi deformacia, taketo veci si vzdy vsimnem) dcerka by mala v autosedacke mat hrudny pas (ten sikmy) tiez pod podruckou ako bedrovvy. Potom jej ani nepojde tak cez krk 🙂

    4. okt 2020

    @detivaute ano ano...to sa sama priputala...nestihali some na odbery..dame si na to pozor..

    6. okt 2020

    Ahojte potrebovala by som poradiť. Dcérka ma 10 deň teploty okolo 38. V piatok lekárka usúdila keď sme boli na odberoch krvi, moču, že netreba testovať, že hrdlo ma čisté a pod.... čo teda nemal by sa radšej urobiť? Teploty jej vôbec neustupuju.
    Zajtra mame sérologické výsledky krvi, moč bol v poriadku aj prvé výsledky ako železo, glukóza a pod. a nemám vyžadovať aj covid testovanie? Úz sa ma každý pyta, či to fakt nie je korona.... ma zajtra zatlačiť na lekárku, či ako mám postupovať?

    13. okt 2020

    Dcérka ma 10 rokov. Ma teploty, nič iné jej nie je. lekárka nás na testovanie neodoslala....čakáme tu krv.

    13. okt 2020