redakcia
28. aug 2023
3640 

Za športovou vášňou vašich detí. Vybavenie na telesnú aj krúžky, od baletu po box na jednom mieste!

Prvý deň školského roka. Našťastie sa chýli ku koncu. S hlbokým výdychom klesám do kresla a na sociálnych sieťach scrollujem medzi fotkami vysmiatych detí mojich známych pred bránami školy. Mám doma prváčku. Naivne si myslím, že to najhoršie - prvé nesmelé zoznámenie sa so školou - máme za sebou. Moje prehliadanie fotiek preruší upozornenie. „Máte novú správu.” Nesmelo rozkliknem predmet. Škola mi píše! Pani učiteľka vraj zabudla - zajtra majú prvú hodinu telesnej výchovy. Potrebuje úbor - tepláky, tričko a… Tenisky, čo nerobia šmuhy! Kde teraz bezšmuhové tenisky zoženiem? Gúglim, čítam diskusie skúsenejších mamičiek - verdikt je jasný: Smer Decathlon!

To, že v predajniach Decathlon sa vybavíme na turistiku, cyklistiku a iné kratochvíle je pre mňa dávno známa vec. Avšak so školou som si ho nikdy nespojila. Veď pravítka, aktovky a peračníky tu naozaj nezoženiem. No čo taká telesná výchova? Áno, tušíte správne. Na tú svojho malého (aj veľkého) školáka vybavíte od hlavy až po päty.

Už po vstupe do predajne sa moje rozhodnutie ukázalo byť veľmi múdre. (V mysli som sa poťapkala po ramene za skvelý nápad.) Ihneď nás privítala živá a pútavá atmosféra. Sledovala som zvedavé oči mojej prváčky, ktorá sa zrejme tešila na novú nakupovaciu výzvu.

Vstúpili sme do oddelenia so športovým oblečením pre deti a tam sa nám otvoril úplný raj pre malých športovcov. Rozvinuli sa pred nami stojany plné farieb, športových potrieb a oblečenia. Stelka si to užívala a ja som sa tešila, že môže vyskúšať všetko priamo na mieste. Keďže hodina telesnej výchovy mala byť už na druhý deň, mala som obavy, či všetko stihneme. No Decathlon mi ponúkol riešenie. Vzali sme si do kabínky tepláky, tričko, a samozrejme, hlavnú výzvu - tenisky bez šmúh. 

Nakoniec sme si vybrali to najvhodnejšie vybavenie a obuv pre jej prvé výkony na telesnej výchove. Už pri pokladni som bola milo prekvapená cenou, ktorá bola priateľská k rodinnému rozpočtu. Odišli sme odtiaľ spokojné a Stelka už netrpezlivo očakávala hodinu telesnej výchovy.

Keď si na druhý deň ráno vykračovala s úborovým vreckom na ramene, jej tvár bola plná očakávania. S úsmevom sa mi do očí pozrela a povedala: "Mami, dnes to bude super!" Bola som nadšená, ako šikovne sme túto výzvu zvládli.

To som však ešte netušila, že táto návšteva Decathlonu nebola naša posledná. S prvými týždňami školského roka sa nám kopili na stole letáčiky ponúkajúce záujmové krúžky pre deti všetkých vekových kategórii. A tak sme stáli pred náročným rozhodnutím, kam všade našich drobcov prihlásiť. Našťastie, vďaka nášmu honu za školským úborom sme nemuseli už riešiť dilemu, kde na jednotlivé športy zohnať vybavenie, pretože bola voľba jasná. 

A tak sme tam boli opäť. 

Nekonečné regále so športovým vybavením nás obkľúčili a my sme sa mohli ponoriť do výberu výbavy na všetky športové krúžky, na ktoré sme pred pár dňami vyplnili prihlášky. 

Ak má vaše dieťa záujem o tanec alebo balet, Decathlon má vo svojej ponuke štýlové a pohodlné oblečenie, ktoré mu umožní voľný pohyb a zároveň ho bude chrániť pred chladom a zraneniami. A sieťka do vlasov? (Áno, aj pre mňa bolo prekvapením, že patrí k základnej výbave malej baletky.) Žiaden problém. Dokonca tu nájdete aj gumičky či pančuchy a tanečné „piškoty”. Samozrejme, nevyhnete sa ani okúzleniu malých parádnic gymnastickými dresmi. Stálo ma dosť námahy vysvetliť jej, že gymnastika v ponuke krúžkov nebola a dres teda nie je u nás „must have”.

Milovníkom basketbalu ponúka Decathlon rôzne veľkosti a typy lôpt a rôzne doplnky, ktoré sú potrebné na hranie tohto populárneho tímového športu.

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o bojové športy, Decathlon poskytuje kimoná, chrániče a rôzne ďalšie vybavenie. A keďže je v predajni všetko dokonale interaktívne, potom, čo si náš škôlkar (dovtedy budúci futbalista) navliekol boxerské rukavice, bol jeho sen o kariére zrazu jasný. 🙂 No aj pre deti, ktoré sa zaujímajú o futbal, ponúka Decathlon širokú škálu produktov, vrátane dresov, kopačiek, lôpt a rôznych doplnkov. Môžete si byť istí, že malý futbalista bude nielen štýlový, ale aj dokonale chránený a tiež v pohodlí ako v bavlnke.

Skrátka neprídu dokonca ani tí, ktorí sa našli v jazde na koni alebo na tenisovom kurte.

Čo robí Decathlon skutočne jedinečným, je nielen obrovský výber produktov, ale aj kvalita a dostupné ceny. Rodičia môžu mať istotu, že ich deti sú vybavené kvalitným športovým vybavením, ktoré vydrží aj náročné podmienky. 

Nový školský rok sa blíži a je pravdepodobné, že mnohé z vás zažijú podobný príbeh, ako ja minulý rok. Ak vaše deti prejavia záujem o rôzne športové krúžky a aktivity, neváhajte a navštívte Decathlon. Tu nájdete všetko, čo potrebujete, aby boli pripravené na svoje športové dobrodružstvá. Navyše, nákupy sú príjemné a zábavné a popri nakupovaní ponúkajú deťom (aj dospelým) možnosť vyblázniť sa do sýtosti a vyskúšať si nielen oblečenie, ale tiež športové vybavenie na vlastnej koži. Budete tak mať istotu, že ste investovali do kvalitného športového vybavenia a zároveň si užijete zážitkové nákupy s vašimi deťmi.

Tak nech začne nový školský rok plný zábavy, športových úspechov a spomienok, ktoré vaše deti budú nosiť so sebou po celý život. A Decathlon vám v tom s radosťou pomôže.


Tento článok vyšiel s podporou Decahtlon

Zdroj fotografií: Redakcia

Milujem Decathlon ❤️

V Decathlone pravidelne nakupujem deťom oblečenie. Kvalita za rozumnú cenu. Nedávno sme absolvovali nákup do škôlky a potešilo ma, že tam majú tepláky alebo softshellové nohavice s nastaviteľným pásom. Oblečenie jednoduché a ľahko kombinovateľné bez infantilných obrázkov. Ja som si tam vo výpredaji kúpila plavky, nepremokavý vak na paddleboard alebo legíny.

Decathlon ale nieje len o oblečení. Chodíme tam aj skrz športové potreby. Máme odtiaľ loptu do vody, fit loptu alebo pre syna bicykel.

Absolvovali sme tam aj športový deň. Pekná a milá akcia kde deti plnili rôzne úlohy ako napr. hladanie vajíčok v stane, chytanie rybičiek v bazéne, lukostreľba atď. Za splnenie úloh si mohli vybrať darček v podobe ruksaku, alebo švihadla 🙂 Decathlon Pharos v BA vybudoval hneď vedľa aj ihriská a po nákupe si radi s detmi zastrieľame na bránky, alebo kôš 🙂

Jednoducho Decathlon je za mňa prvá voľba 😊

28. aug 2023

Tiez mame radi Decathlon. Kupili sme tam vybavu na stanovanie a pravidelne dcerke veci na jazdenie. Teda okrem jazdeckych cizmi. Tie maju zial nevyhovujuce.

28. aug 2023

Tiež tam chodievame celkom často. Tie male ruksaky za 4e sú top. Mame ich doma asi 5ks, na každú príležitosť. Muž si tam bol kúpiť pred dovolenkou dvoje plavky. Dcére na doma tenisky, na túru do Tatier topánky. Plus ešte aj jazdí, takže oblečenie na jazdenie na koni, prilbu, čižmičky, mlsky pre koníka. Vždy si tam niečo nájdeme, radi tam chodíme. 😁😁🤎

28. aug 2023

Ano decathlon je top. Ceny, vyber ! 👍👍

28. aug 2023

Decathlon je fajn ale ešte nikdy som tam nekúpila na jeden raz všetko čo som potrebovala. Aspoň v tom v NR je to mission impossible. Naposledy som tam išla minulý týždeň presne so zámerom nakúpiť výbavu na telesnú plus nejaké veci na turistiku. Podľa domáceho googlenia večer predtým mali mať všetko na predajni. Odišla som z obchodu s tým, že z cca 10 vecí mali na predajní iba jednu a zvyšok som objednala 🙈

28. aug 2023

ja sa snazim Decathlonu vyhybat - vynimocne odtial idem s uctom pod 100 eur, a naozaj si to nemozem tak casto dovolit :-P ale inak suhlasim, objavila som ho vo februari 2016 kedy som isla neplanovane s detmi na dovolenku k bazenom --- vseeeetko sme tam kupili. A aj teraz, ako som bola s detmi na tripe v Parizi a Londyne, som tam nechala vela penazi, pretoze - prirucna taska do lietadla, ruksaky, tricka, tenke mikiny, bundy..... A topanky deckam kupujem uz iba tam... No hovorim, nemozem tam casto chodievat, az tak dobre nezarabam 🤷🏼‍♀️

28. aug 2023

Ešte keby bol v každom meste

28. aug 2023

Ja mam asi smolu ale po vacsine tam nekupim, to co potrebujem a predajna casto vybrakovana...(Trnava) asi chodim v nespravny cas...

31. aug 2023

Začni písať komentár...

Odošli