Milé moje dievčence.
So spustením nových skupín (na ktoré ste si, dúfam, už zvykli 🙂) sa nám stala jedna vec, ktorú sme predtým nevideli...
Viete čo to je? Ak ste moderátorky, tak už tušíte, ak nie ste - tak sa práve dozviete.
Príspevok, ktorý v skupine napíšete a rozhodnete sa ho zmazať, moderátorky vidia asi nejako takto:

Teda ako stopu po príspevku, ktorý v skupine bol, ale autor sa rozhodol zmazať ho. Nuž a najčastejším dôvodom na zmazanie je ten, že používateľ/autor zmazaného príspevku, sa pomýlil a asi chcel použiť lupu, aha:

Takže postup je nasledovný:
1. Ak je v tomto okne napísané "Začni písať príspevok," je to príspevok, nie vyhľadávanie, takto napísaný príspevok, je príspevok v skupine, nič mi nevyhľadá:

2. Ak chcem v skupine niečo vyhľadať, najprv použijem lupu, toto je ona:

3. Keď kliknem najprv na lupu, tá mi zmení farbu z modrej na šedú a okno, kde bol predtým text "Začni písať príspevok" sa zmení na "Hľadaj v skupine:"

4. A teraz už môžem hľadať, čo sa mi len zažiada:

5. Ak sa mi už hľadať nežiada, alebo som našla čo potrebujem, tak hľadanie zruším tým malým "x" na konci okna, alebo kliknem na "Zruš hľadanie:"

6. A opäť sa mi zjaví okienko s textom "Začni písať príspevok."
Takže cakompak, zhrnuté do jedného bodu - ak chcem niečo v skupine hľadať, najprv použijem lupu.







Ikona "opustiť skupinu " snáď nemohla ani byť na hlupejšom mieste 🤦♀️