Včera si so mnou cestoval domov ... balíček 😍 Elixír mládí - zázračný krém mi priniesol kuriér rovno do práce 😍 Počas 10 dní budem testovať tento čerstvý balíček od VICHY 😍 Cítim sa ako kráľovná ....

    #dakujemkoniku

    ...aspoň na skok ale predsa sme sa videli😍 @deniky

    #dakujemkoniku
    #konik_spaja

    mirka907
    2. máj 2017    Čítané 476x

    Keď ukecaný cholerik stratí reč a môže za to TEKMAR.

    Pred mesiacov som si jedno ráno prehliadala koníka a objavila som správu, že spoločnosť TEKMAR hľadá ambasádorku.

    TEKMAR tyčinky poznám veľmi dobre.

    • Som športovec, takže tie  proteinové u mňa v bežeckom vaku majú vždy svoje miesto.
    • Kávu pijem aj preto, aby som si popri nej zamaškrtila a vtedy vždy vyberám Juicy Bar.
    •  A orechové mám po ruke, keď ma chytí hlad.

    Pustila som sa do čítania požiadaviek na ambasádorku a hneď po vete: "Slovenská značka TEKMAR predstavuje súlad moderného a aktívneho spôsobu života a zdravej výživy," som vedela, že to skúsim.  

    Gradanovi som ešte ironicky poznamenala, že neverííííím, že sa na koníkovi prebudili zo zimného spánku a majú tento konkurz a už mi hlavou leteli myšlienky ako sa predstavím a čo o sebe napíšem.

    Dala som si načas, nepísala som hneď.....úprimne priznávam, mala som a mám rešpekt pred touto úlohou. 

    Nakoniec som bola s tým, čo som napísala spokojná a stlačila tlačidlo odoslať...A nastalo čakanie 🙂

    Veľmi ma potešila správa, ktorú som o pár dni dostala, že postupujem do druhého kola. S veľkým odhodlaním, som sa pustila do zadania a s mojou asistentkou, dcérkou Viki, s ktorou vás zoznámim,  sme sa veľmi nasmiali. 

    Email, že si ma spoločnosť TEKMAR vybrala ma zastihol v práci a ja, veľmi ukecaný človek, som stratila reč a následne sa začala od nadšenia smiať.  Nechcem vedieť, čo v danom okamihu prebehlo hlavou mojím kolegom.

    Stretnutie v TEKMARe bol už pre mňa bonus. Nevadilo mi precestovať 400km tam a späť. Tešila som sa, ako si pozriem výrobu tyčiniek v priamom prenose a mohla som ich pár ochutnať aj priamo z pásu 🙂.  Prostredie bolo veľmi príjmemné, všade panovala dobrá nálada, pán konateľ  nás čakal s množstvom informácii a ja som mala veľa otázok. Odchádzala som spokojná, namotivovaná, nabalená tyčinkami, nech mi cesta lepšie ubehne a s úsmevom.

    Na záver by som sa vám rada predstavila ešte vetami, ktorými som sa prihlásila do konkurzu, lebo takto sa táto cesta odštartovala.

    Kto som?

    1.  Šťastná mamka  jedného dieťaťa, ktoré neznáša zeleninu a nezdedilo moju lásku k športu.
    2.  Koničkárka aktívne pôsobiaca na stránke už vyše 8 rokov
    3.  Srdcom bežkyňa (aj východňar 🙂), kapitánka bežeckého tímu, maratónkyňa, súperiaca hlavne sama so sebou, s cieľom, že vždy sa dá všetko odbehnúť lepšie a limity neexistujú
    4.  Žena pracujúca v IT firme s kopou chlapov, ktorí trénujú moje nervy
    5.  Zaľúbená a vo vzťahu na diaľku s cudzincom    
    6.  Extrovert a veľmi ukecaný cholerik
    7. Smoothie maniačka skúšajúca šialené kombinácie na svojich kolegoch

    Veľmi sa teším, že sa budeme stretávať. Teším sa na spoločné súťaženie, cvičenie, rôzne výzvy, recepty ale aj maškrtenie a verím, že veľa veľa zábavy.

    Ďakujem TEKMARU za dôveru, @gradan_ovi a celému koníku za  šancu a vám všetkým vopred za trpezlivosť. Táto skúsenosť je pre mňa nová a je mi jasné, že to bude tímová práca s vami.

    Držte mi palce!

    Teším sa na vás v skupine a na blogu.

    Srdečne Ťa pozývam do skupiny 

    https://www.modrykonik.sk/group/9546/

    dankaa78
    29. apr 2017    Čítané 621x

    Čo som sa od vás naučila...

    ... celý rok randím s autami a toto som sa od vás naučila ...

    Misia splnená! Projekt Ambasádorka pre Citroën je ukončený. Neviem si predstaviť príjemnejšiu činnosť na materskej dovolenke a neskôr popri práci, kde som sa mohla kreatívne vyblázniť spolu s vami a okoštovať parádne autá all inclusive.

    Vstávam spolu s vami, varím spolu s vami, tvorím spolu s vami, papáme, kakáme, cikáme, ... spoločné srdiečkové seansy pre vás aj pre radosť iných. Boli ste pre mňa náročné publikum. Precvičila som si všetky predmety zo školy, pravidlá cestnej premávky a predpisy z autoškoly, hoci hrozila virtuálna havária, ale aj tak ste to dali.

    Ste úžasní ako sa navzájom podporujete a pomáhate si. 

    Ako dokážete bojovať s chorobami ... ste skvelé maminy, ženy, babky, partnerky, priateľky, tútorky, muži, otcovia ... ste to jednoducho vy. Každý z vás je výnimočný a unikátny. 

    Ďakujem mojej rodine, boli ste moji testovači a pózovači. Dcéra Lenka, bola si moja skvelá parťáčka, ďakujem Ti. Nezabudnem na každý deň, keď sme si vyzdvihli nové auto. Tie iskričky v očiach našich detí, ako som maturovala v novom aute a bola potom veľká frajerka. Bola som pyšná ... veru. Ďakujem otcovi projektu @martinjasen a Modrému koníkovi, mojím kolegyňkám Ambasádorkam, @gradan - Vivi za dôveru, za skvelý manažment a podporu. Ďakujem skupinke Citroën a jej členom, ako sme postupne rástli a tešili sa vždy o ďaľších nových členov a zvlášť keď pribudol nový člen - muž, to bola radosť. Boli ste najlepší tím!

    Som vďačná ľuďom z Citroënu a verím, že to nebola posledná spolupráca. 

    Ďakujem za túto príležitosť. To nebola práca ale poslanie a snažila som sa  pracovať na maximum. Ďakujem vám, že som mohla byť sama sebou.

    dankaa78
    Správa bola zmenená    20. apr 2017    

    Ďakujem vám ❤

    Seansa začína 😘
    #dakujemkoniku

    @tigrica182 ďakujem Ti za super stretko😍😍😍

    #dakujemkoniku
    #konik_spaja

    Ďakujem za srdiečka ešte s krajším textom❤

    #dakujemkoniku

    dankaa78
    Správa bola zmenená    8. mar 2017    

    Milé žienky,
    dnes krásny sviatok máte. A ja Vám zo srdca želám, aby ste nie len dnes, ale po celý rok boli milované a pozornosťou obklopené ❤ #dakujemkoniku za srdiečko. Dnes srdiečka celý deň posielam vám 🙏

    #mdz
    #srdiecka

    dankaa78
    22. feb 2017    Čítané 133x

    Slovenská Cé-trojka u nás doma💗

    ..."mami ako Cactuuus"...

    Tretie auto na koštovku od Citroën - C3 sme si nevyzdvihli v hlavnom meste Slovenska ale hravá mentolka zaparkovala rovno pod našimi oknami...decká netajili obrovskú radosť a zvedavosť.

    ...ako vo fotelke

    Interiér parádny hoci navonok to tak nevyzeralo. Kožený poťah na volante, veľmi príjemné na dotyk. Komfortné sedadlá vyvolávajú pocit, že sedíte doma v obývačke. Príjemné sedadlá s funkciou vyhrievania, no jednoducho balzam, len vhupnete,sadnete a vyhreje sa raz-dva. Decká mali vzadu dostatok miesta, možnosť pre 2x isofix. Zadné sklá mali tmavú fóliu, slnečné lúče neotravovali, čo sa deťom veľmi páčilo.

    ...šoférujem ako profík

    V deň prevzatia som hneď otestovala riadenie a parkovanie a maturovala som z technologií konkrétne dotyková obrazovka. Handsfree je možnosť pohodlne telefonovať počas jazdy.Každé ráno sme museli "povinne" zavolať starkému na ceste do školy.Inak bol krik a rev...

    Počas jazdy mi pomáhali a upozorňovali ba dokonca varovali: 

    • upozornenie na nechcené opustenie jazdného pruhu,
    • detektor únavy vodiča, najmä na dlhých cestách
    • asistent rozjazdu do kopca - bez zatiahnutia ručnej brzdy sa pohodlne pohnem v kopci,napr. na križovatke
    • Cúvacia kamera - naj kamoška - umožňuje po zaradení spiatočky zobraziť na hlavnom displeji  pohľad za vašim autom

    Musím sa priznať, že som bojko na cestách v tme. Ale vďaka Bohu,že Cé - trojka mala  LED svetlá.Nemusela som zapínať diaľkové a cesta nádherne osvetlená. Radosť z jazdy a žiaden stres.

    ...čerešnička na torte

    Unikátna technológia ConnectedCam Citroën® - full HD kamera zabudovaná v interiéri, ktorá umožňuje zaznamenávať a fotiť dianie na ceste.

    Táto kamera tak zaznamená vaše zážitky z každodenných jázd. Jednoduchým kliknutím vyhotovte fotografiu toho, čo vidíte pred sebou a zdieľajte ju na sociálnych sieťach. Sníma sa to, čo sa deje pred vašim čelným sklom. Tento systém môže tak byť pre vás užitočným v prípade nehody.Cez appku Connected cam som zdieľala fotky pre vás v mojom blogu.

    "Ďakujeme za možnosť otestovať slovenskú mentolku. Bola ako naša veľká sestra. Je mi cťou byť Ambasádorkou pre Citroën."

    Náš prvý deň s C3 :

    https://youtu.be/lxm9GDEycJI

    Testujeme C3 babská jazda -1.časť :

    https://youtu.be/D7nTPntb7nw

    Testujeme C3 babská jazda v nocii :

    https://youtu.be/cMZqak8MLZ0

    Hohoho...Mikuláš je na ceste🙂
    Ďakujem za srdiečka,ktoré mi prileteli od vás všetkých...teraz je čas na mne❤
    Stačí smajlík,mám dosť pre všetkých členov na našom koni😍 ...zajtra sú vaše🙏

    #dakujemkoniku
    #srdiecka

    Vyuzila som recenzie na mixu s malou dusickou ale kupila som #mixa #dakujemkoniku prestudovala a rozhodla ze vyskusam, zatial spokojnost ale to uvidim po dlhsom uzivani ale jedno viem isto ,plet nie je taka napnuta ako bola, Plet sa zase zblanila, sucha a citliva, zima je zima a leto je leto 🙂
    A ten maly zazrak na pery som si zamilovala od prveho nanesenia, velmi prijemny a jemny 🙂 #dm

    (2 fotky)

    #dakujemkoniku @astarte123 & firme ESET ❤

    Ďakujem vám za všetky srdiečka za posledné dni.Nech sa páči mandmska pre vás😉
    #dakujemkoniku

    dankaa78
    19. sep 2016    Čítané 134x

    C Elysée - s vetrom o preteky 🙂

    Spoznali sme ďalšie auto pre rodinu

    Citroën C Elysée - s vetrom o preteky 🙂

    Stále na rodičovskej dovolenke a každé ráno bolo pre mňa výnimočné a vzrušujúce s ďalším novým autom. 14 dní zbehne veľmi rýchlo a stále za každým, keď si konečne na auto zvyknem, príde lúčenie a len spomienky ale už teraz sa tešíme na ďalšie🙂

    A nadišiel deň "D", kedy sme si vyzdvihli ďaľšie rodinné auto od Citroën.

    C Elysée alias " Elysejka - včelička "nás prekvapovala stále viac a viac.

    Rodinný sedan pre mňa naozaj univerzálny - luxusný elegán, cítila som sa ako kráľovná a križovatku som opúšťala vždy ako prvá,že aký super pocit! Zrýchlenie na jednotku a na nerovnom povrchu naozaj minimálne cítite nejaké nárazy či hluk, veď bol testovaný na štyroch miliónoch kilometrov po celom svete a vo všetkých možných jazdných podmienkach! V zákrutách som nemusela veľmi šliapať na brzdu, prilepené na ceste ako kanagonom, tak som trošku zamachrovala😀

    Moje obavy o priestore pre moje nohy sa úplne rozplynuli, veď pri mojej výške 181 cm mám stále komfort a druhá rada hlási : "miesto ako v obývačke"...🙂 ISOFIX systém je po oboch stranách a aj pre podsedák v strede sa nájde miesto. Montáž autosedačky s ISOFIXOM je bez problémov. Úchyty ISOFIX sú dobre prístupné, bezpečnostný pás je dostatočne dlhý na ukotvenie hlavovej časti autosedačky. Bábätko nadojčíte a prebalíte bez problémov, vnútorný priestor je naozaj kráľovský a poskytuje pohodlie pre maminku aj bábätko.

    Milujem jednoduché a praktické veci no najmä samotné ovládanie auta je pre mňa veľmi dôležité a musím sa priznať,že tentokrát to netrvalo dlho a stali sme sa kamošmi veľmi rýchlo. Klasická manuálna prevodovka a taktiež ovládanie svetiel,stieračov či tempomat pri volante neboli pre mňa novinkou, ako v našom starom aute🙂 Decká hneď objavili otváranie okien v ich rade, no po čase experimentovania a hrania sa, som vpredu deaktivovala otváranie a zatváranie a je po zábave!....ale len pre jeden deň😀

    Lakťová opierka v sebe ukrýva úložný priestor na kľúče, mobil či okuliare. Volant - typický francúzsky dizajn a padne do rúk ako uliaty o 🙂

    Vďaka parkovacím senzorom bolo parkovanie hračka. Pred naším blokom bojujeme o každé jedno miesto a bez senzorov by bolo komplikovanejšie pozdĺžne zaparkovať.

    Kočík do kufra vmestíte úplne bez problémov aj priečne, odporúčam najskôr naložiť bazožinu/nákupy a kočík ako posledný. Dvere kufra sa otvárajú ľahko pomocou tlačidla na kľúči alebo pod volantom - samé od zámku odskočia, čiže ich je potom možné jednou rukou ľahko zdvihnúť, napríklad aj s dieťatkom na rukách. Napriek tomu, že ide o sedan, sklopenie zadných sedačiek na prevoz dlhších predmetov možné je.

    Čalúnenie na sedadlách je veľmi príjemné na dotyk. Materiál je prepracovaný a má typický francúzsky šmrnc.

    Testovala som Citroën C-Elysée BlueHDi 100 vo výbave Exclusive s dieselovým motorom. Nízka spotreba paliva ma príjemne prekvapila. Priemerná spotreba cca 4,5 l /100 km. Jazdila som v týždni len v meste. Auto však dokáže v bežnej premávke jazdiť aj pod štyri litre na stovku kilometrov. Za málo peňazí veľa muziky! A to je naj devíza🙂

    Decká boli nadšené : “...mamiii, vzadu ani nepočuť tie diery na ceste🙂

    “...ty kokos, to je aký veľký kufor!”...aj ja sa sem v pohode zmestím🙂

    A aj tato :" slušné autíčko -má dobré zrýchlenie a tá spotreba nemá chyby!"...

    Naše spoločné výlety🙂

     A čo dodať na záver? Veľké prekvapenie pre mňa! Rodinný tátoš , komfortný elegán, odolný v teréne, schopný zabezpečiť dlhú životnosť a sem tam aj natankujem 🙂 Naše deti si ho veľmi obľúbili🙂 

    Modrý koník a Citroën ďakujeme>>>💗💗💗💗

    Špeciálne poďakovanie patrí vám všetkým, ktorí sledujete môj blog a podporujete ma i v skupinke Citroën : https://www.modrykonik.sk/group/8505/

    Nech sa páči album : 

    https://www.modrykonik.sk/blog/dankaa78/album/spoznaj-auto-pre-rodinu-rychlo-o-prete-l0a3ow/

    Náš ďalší kamošš na 14 dní!
    Prvý dojem ? Riadne žihadlo a komfort ... viac neskôr 😉 Cítim sa ako kráľovná...

    #dakujemkoniku

    dankaa78
    4. aug 2016    Čítané 172x

    Dm test 🙂

    Čo sme testovali a stále testujeme :

    dmBio sladké ovocie s vanilkou – nebezpečne božská jemná jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou.Hneď po odhalení, putovala do chladničky a musím povedať,že sa oplatilo čakať - vychladená chutí naozaj lahodne.Ako domáca🙂 Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie🙂

    dmBio vegetariánska boloňská omáčka – po odhalení,som hneď okoštovala,síce píšu,že má prejsť varom,ale nedalo mi...čo vám poviem,chuť ako mäsová zmes! Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie🙂

    dmBio kandizované kocky zázvoru – po odhalení a ochutnaní veľmi silný gastro zážitok - intenzívna chuť zázvoru,deťom nechutil ale perfektný vitamínový doplnok pre všetkých. Odporúčam!

    babylove maslové špaldové keksy – po odhalení sme spraskali celá rodina skoro celé balenie naraz - jemná maslová chuť, primerane sladká,takmer ako domáce pečivo🙂 Najmladšej veľmi chutili .Odporúčam!

    babylove detské lyžičky s teplotným senzorom – Perfektný pomocník do kuchyne pri servírovaní jedla.Ak je jedlo príliš horúce, lyžička sa zafarbí na bielo - do pár sekúnd.Odporúčam!

    Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť – takmer sa mi minuli😀 Odstránia makeup, často som použila aj na očistenie tváre a rúk len tak na osvieženie aj našim dievčatám. Príjemne voňajú.Odporúčam!

    Balea tekuté penové mydlo – tak nežné k mojim rukám,že nepotrebujem žiaden krém na ošetrenie.Deti si umývajú ruky s radosťou - obrovská zábava s penou na rukách...A tá vôňa,bože!Odporúčam!

    Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň – účinne čistí farebnú bielizeň a pritom neobsahuje vonné látky, farbivá ani konzervačné látky.Ideálny na ručné pranie jemného spodného prádla a ja ho používam na preplach dcérinych plaviek,kedže závodne pláve -stačí veľmi malé množstvo do umývadla- intenzívny účinok.Odporúčam ale chýba mi vôňa🙂

    Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty - jednoducho exotika ako vyšitá! Všetci sa ním umývame...Odporúčam!

    Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy – zaujímavá vôňa citrónovej trávy a intenzívna morská soľ -pokožka je prekrvená a vláčna ale...odporúčam ale olejová prísada mi nesedí...vo vani to bolo ako na kĺzačke😀

    Denkmit dezinfekčný sprej – odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov.Na tento prípravok naozaj nedám dopustiť...ja ďakujem @acernas ..po odhalení hneď smer wcko a dezinfekcia prkienka a vôbec ostatné wc záležitosti o🙂 Inak používam na dezinfekciu nočníka ... vane ...len nastriekam a necham uschnúť .Odporúčam ale chýba mi väčšie balenie 🙂

    Dontodent Junior ústna voda – vhodná pre deti od 6 rokov. Po odhalení sme "ochutnali" spolu s dcérou ... "mami,tá chuť mi nesedí" ...Odporúčam ale prijali by sme zmenu chuti🙂

    Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 – že vraj pre muža ...ako prvá som otestovala a musím sa priznať,že som príjemne prekvapená...veľmi praktické holenie aj pre nás ženy😀 Odporúčam ale je aj verzia 4 v 1 aj pre ženy? 🙂

    Ďakujeme @konik_testuje 🙂

    https://youtu.be/bPE3pZJbi6w

    Všetko najlepšie Modrý koník!
    Už 10 rokov si tu s nami ♥

    #dakujemkoniku
    #vsetkonajlepsiekoniku

    Ďakujem vám za srdiečka,ktoré mi za poslednú dobu prileteli🙂

    #dakujemkoniku

    Práve sme dostali zásielku od kuriéra!
    Výhry obvykle nedostávam ale rozdávam 😉
    Moja práca má zmysel a za to vďačím vám♥

    #dakujemkoniku

    dankaa78
    2. máj 2016    Čítané 233x

    ...oh là! là! Citroën!

    Áno... lietam v tom tiež ...

            Od dnes som Ambasádorkou pre Citroën na Modrom koníku ... a prečo práve Citroën? Pretože mu dôverujem už osem rokov a nie je to typicky "koníkovská" téma. Navyše spoločnosť Citroën s takmer 100 - ročnou tradíciou prináša kreatívne a odvážne riešenia vo všetkých oblastiach a autá sú made in Slovakia. Kedže moje hobby je grafický dizajn, navrhujem logá a vytváram rôzne obrázky, napadla ma myšlienka vytvoriť motivačné video a spojiť tak moju kreativitu s kreatívnyn Citroënom. Toto video som pôvodne nemala v záujme sem uviesť,ale Zdenka pre Teba ho sem pripájam.

    S malou dušičkou som čakala, ako to dopadne, predsa konkurencia je stále vyššia a vyššia ale napokon to vyšlo. Bol to fakt neopísateľný pocit - podarilo sa to ! Stretnutie v spoločnosti Citroën prebehlo nad moje očakávania. Dámy z Citroënu /obe Sašky/ boli úžasné, s akou prirodzenosťou a pokorou viedli somnou i s Vivim @gradan rozhovor. Na záver ma milo prekvapili presentom - tričkami a mini autíčkami. Vivi ďakujem za Tvoju podporu.

           Prezradím vám niečo o sebe...


          Som mamou na rodičovskej dovolenke a musím sa priznať, hoci mám vodičák od roku 2003, aktívne som začala jazdiť až po štyroch rokoch na to. Trvalo to veľmi dlho, kým som prekonala strach zo šoférovania. Pár kondičných jázd s inštruktorom a napokon som to dala🙂 Teraz som nezávislá,môžem s deckami ísť kedykoľvek a kamkoľvek. Hoci som rodáčkou z Košíc a bývame v srdci Slovenska, na východ cestujeme pomerne často. Osobne vnímam vlastniť auto v dnešnej uponáhľanej dobe ako potrebu, nie ako luxus a hlavne, ak sú už v rodine decká. Staršia dcéra Lenka trénuje každý deň a to si ešte vyžaduje pravidelné vozenie zo školy na tréning a naopak. Mladšia slečna Kristínka je riadny čertisko a snažím sa jej vždy pripraviť pestrý program, skrátka každý deň som na cestách. Modrý koník je pre mňa obrovskou inšpiráciou a projekt Ambasádorka na Modrom koníku je unikát a som rada,že som jeho súčasťou.

            Ako Ambasádorka pre Citroën vám prinesiem aktuálne novinky i zaujímavosti, témy súvisiace s autom a určite si tu každý nájde to, čo potrebuje. Dozviete sa to, čo je momentálne "v kurze", užitočné a praktické rady a čo je dobré vedieť. Už teraz sa teším na pripravované témy ako napríklad aké auto je tým najvhodnejším pre rodinu, kam s deťmi na výlet autom, ako správne parkovať, ako tankovať s deťmi v aute, ako zabaviť deti na dlhších cestách a pod...a samozrejme testovacie jazdy ! Už dnes si vyzdvihnem Citroën Grand C 4 Picasso - rodinného tátoša a počas nasledujúcich dvoch týždňov otestujem jeho vlastnosti a prinesiem tak užitočné rady aj online príspevky i videá.


    Ďakujem za dôveru teamu Citroën a Modrému koníku @gradan a teším sa na spoluprácu.

    Srdečne Ťa pozývam do skupiny 

    https://m.modrykonik.sk/group/8505/

    #dakujemkoniku #citroen

    #dakujemkoniku a veľa ďalším mamičkám nedá sa to ani opísať aký je to krásny pocit. Ste úžasné a veľké ďakujem
    Ďakujem Vivi @gradan si človek s veľkým srdcom 🙂

    (4 fotky)

    Dieťa projektu - Ambasádorka na Modrom koníku končí svoju púť a musím povedať,že mi je veľmi smutno...
    @1mirka1 bola si perfektná ambasádorka ♥♡♥
    #dakujemkoniku

    Dlho som si myslela,že viem variť,ale opak je pravdou..
    #vitana skupinka je plná úžasných receptov a tipov a vždy prvé miesto kam idem, keď hľadám recept 😉
    #dakujemkoniku @1mirka1