mamelka
    Správa bola zmenená    15. aug 2023    

    Milé mamičky
    Myslím,že viaceré poznáte značku Curaprox a ich produkty. Ja som vyskúšala ružovú melónovú pastu a má skvelú chuť, chystám sa aj na iné príchute 😊, len čakám, že niekto pridá recenzie na iné príchute 🙈😂 a hneď objednám😊
    Teraz je možnosť pridávať recenzie na produkty.
    Za každú pridanú recenziu poteším 1x 💙.
    Za recenziu aj s fotkou 2x 💙
    Pridávam priamo link, aby ste to nemuseli hľadať
    https://www.modrykonik.sk/recenzie/recenzie/sea...
    Budem samozrejme pravidelne pozerať recenzie a posielať 💙
    #curaprox
    #recenzie

    sugarbird
    27. máj 2021    Čítané 29x

    U nás doma s Ramou

    Veď kto si nepamätá Ramu už z detstva?. Keď som si našla správu že som bola vybratá na testovanie, potešilo ma to aj keď Rama sa u nás nájde bežne v chladničke.

    Máte radi rastlinnú alebo naopak maslovú chuť?

     Ramu používame či už na raňajky alebo večeru, na varenie, na pečenie ..., proste kedykoľvek a dnes som spravila pre môjho syna večeru, ktorej sa veľmi potešil. Keď uvidel tanierik pred sebou. Troška som sa vyhrala s chlebíkom a Ramou . Páči sa Vám ?

    Je vhodná pre vegetariánov aj alergikov na lepok a mliečne zložky... To je u mňa veľké plus, kedže mám celiakiu, a teda rada si spravím toasty z bezlepkového chlebu, a samozrejme, nesmie chýbať Rama...

    Obsahuje 75 % tuku, repkový olej, ktorý je zdrojom vitamínov A a D.

    Je ľahko roztierateľná, má jemnú a lahodnú chuť.

    Plusy:

    - ľahko sa rozotiera

    - lahodná jemná chuť

    - využitie na varenie i pečenie

    - vitamíny A a D

    - a za mňa najväčšie plus, že je vhodná pre alergikov na lepok, mliečne zložky, vegetariánov

    Mínusy som nenašla. 🙂

    Ďakujem Koníku a Rame za možnosť testovania. Tejto značke ostávame verní.

    #skusenosti_rama_classic_natural10

    elhome
    25. máj 2021    Čítané 140x

    Rama u nás doma

    Ahojte

    Rada by som vám predstavila Ramu Classic 100 % Natural, ktorú som mala možnosť celý týždeň testovať. No priznám sa, že Rama, a práve tá Classic, je u nás ako doma. Ako je vidieť aj na foto, tak túto Ramu u nás doma používame už dosť dlho. Tak do nátierok, ako aj na varenie, pečenie alebo do chutných kaší. Ja som cez týždeň robila na raňajky rybaciu nátierku, keďže som mala v kelímku už len kúsok Ramy, tak som ju použila do nátierky. Nielen do tejto, ale aj do tvarohovej alebo do vajíčkovej, ju používam stále. Potom sa skvelo rozotierajú na chlebík alebo chrumkavé pečivo. 

    Keď sa nám Rama minula, tak som kelimok použila na uskladnenie nátierky. 

    Na čerstvé pečivo som natrela našu skvelú Ramovo-rybaciu nátierku. No a keďže Eliška zbožňuje Ramu s džemom, tak som otvorila nový kelimok s Ramou a pomastila som jej obľúbené rohliky. 😁

    A kde mi nesmie chýbať Rama, je určite v mojej raňajkovej kaši. Aj dnes som si pripravovala ryžovú kašu a práve do tejto kaše si musím stále pridať aspoň lyžičku Ramy, ktorá kaši pridá jemnu chuť. Určite vyskúšajte! 👌

    Obed sme mali veľmi rýchly, čo nám dala mraznička. 😁 A boli to zemiakové pirohy. Na panvicu som pridala Ramu, k nej cibuľku a slaninku, a pomaly som to všetko spolu opražila. Rama sa nespiekla a jej chuť, aj napriek cibuli a slanine, bola stále cítiť. Tiež odporúčam vyskúšať tomu, kto nemá rád mastné jedlá, tak ako ja. 

    Rama je pre našu rodinu TOPka medzi margarínmi. Pre nás nemá žiadne negatíva, a čo nám (hlavne mne) vyhovuje je to, že ju môžem používať ako pri varení, tak aj pri pečení, na natieranie chlebíka aj v rôznych natierkach.. 

    Jaaaj a co ešte milujem, je jednoznačne praženica urobená na spraženej Rame. Juuuj, to je veľká mňamka, len škoda, že som si ju počas testovania neurobila. 

    Ďakujem za možnosť testovať práve našu obľúbenú Ramu Classic 100 % Natural👌

    #skusenosti_rama_classic_natural10

    ziiziii
    19. júl 2020    Čítané 150x

    Keď ho miluješ, JE čo riešiť!

    Všetko sa to začalo komentárom... 

    ...nasledovala milá a prekvapivá ModroKoníkovská správa a o pár dní prišiel, očakávaniami popretkávaný, voňavý balíček. Skôr ako sa začalo samotné testovanie - MNOU, stihlo "testnúť" pol tuby krému na ruky jedno z mojich Žihadiel a spolu s ním aj časť kuchyne. 

    Hlavným protagonistom s ¼ hydratačného krému, 0 % alkoholu a so zárukou 48-hodinovej ochrany bol antiperspirant Dove Original. Okrem neho balíček obsahoval aj krém na ruky Dove Nourishing secrets v kombinácii kokosový olej a mandľové mlieko a sprchový gél Dove Hydrating care s aloe vera a brezovou vodou. 

    Poznáte tajomstvo pravej krásy? 

    Naozaj sa stačí cítiť dobre a príjemne vo svojej vlastnej koži? Je potrebné mať ten správny antiperspirant, aby sme sa cítili spokojne a sebavedomo v každej situácii? Je to tak? Použila som pár, už známych, úvodných viet z článku a pridala otázniky, ktoré viseli počas testovania nad každou jednou z nás. No je to naozaj tak! K tomu, aby som sa cítila naozaj dobre, príjemne, spokojne a sebavedomo - a teda aj krásne, potrebujem AJ spoľahlivý antiperspirant. 

    Prvý týždeň testovania nabral šialené tempo, bojové podmienky boli na dennom poriadku. Hektika, nestíhačky, nečakané udalosti. Už ráno pri odchode z domu som si priala večer. No Dove ma podržal až do neskorého návratu. Ako odmena za toto šialenstvo ma čakal druhý týždeň, oveľa voľnejší, podľa vlastných predstáv a pravidiel. Keďže som matka dvoch vysokoakčných detí, nikdy sa nenudím. Dove mi robil spoločnosť na všetkých našich akciách a pri všetkých našich úletoch, či už vonku, ďaleko od domu, alebo len za dverami detskej izby. A bez opakovaného použitia, nebolo totižto potrebné. Som typ, ktorý obľubuje produkty aj bez vône a akéhokoľvek závanu, no táto vôňa mi neprekáža a čo ma veľmi teší, Dove je kamarát aj s čiernym a akýmkoľvek tmavým oblečením, nezanecháva biele fľaky. Tento antiperspirant som, samozrejme, poznala a používala už aj v minulosti, a teda mala s ním už nejakú skúsenosť. Niekoľkokrát som ho vymenila za iný, bez obsahu hliníkových solí, ktorých nebezpečenstvo však nie je nijako dokázané. Bolo to pre dobrý vnútorný pocit. Nedá mi ešte nespomenúť a nevyzdvihnúť komfort po holení podpazušia, žiadne podráždenie, príjemný krémový pocit. 

    V neposlednom rade venujem pár slov aj krému na ruky a sprchovému gélu. Príjemné produkty. Oba. No keďže mám problém s pokožkou rúk už dlhodobo, zachraňujú ma iné krémy. Ako doplnok s príjemnou jemnou vôňou a vyhovujúcou konzistenciou bol však vhodný, nedráždivý.

    Sprchový gél ma prekvapil absenciou SLS peniacej zložky. I keď, mnohí sme zvyknutí a radi, keď všetko, počnúc zubnou pastou, končiac čistiacimi prostriedkami, poriadne pení. No začínam si zvykať, že dokonale čistí môžeme byť aj bez toho. 

    V mojom poslednom príspevku o testovaní som spomínala, či stojí práve tento antiperspirant na čele celej armády. Prehlasujem, že áno. Je to bodka za všetkým. Mňa nesklamal. S ním môžem "riešiť" čokoľvek! 

    Ďakujem za možnosť testovať a zažiť tak trochu iné dni! 

    S pozdravom 

    Zuzana

    28maja28
    3. júl 2020    Čítané 88x

    Hipp 2 - náš každodenný kamarát

    Naša nádielka na ďalší mesiac, jednu krabičku už malý stihol schmatnuť, no nemiluj ho! 

    Náš sen sa stal skutočnosťou, keďže nijak som nevedela po ukončení kojenia naviesť malého na pitie mlieka, už som bola fakt zúfalá. Pri prečítaní sútaže Hipp 2 som neváhala  ani sekundu a hneď sme sa zapojili, však čo ak náhodou 🤷‍♀️❤️. 

    Na ďalší týždeň kukám ako puk, že správa ohľadne sútaže... Ja som skákala od radosti a deti pozerali na mňa, či tej našej mame preskočilo 🤣. No keď dorazil balík, hneď vedeli, čo to bola za radosť. Hlavne, keď pri prvom ochutnaní krpec ani fľašku nechcel zložiť / ja som len oči vygúlila, či dobre vidíme. Poviem vám, s jedením problém nemáme, malý spapá všetko, čo vidí! 🙊 Ale predsalen, to mliečko mu chýbalo z jedálnička, tak som to chcela napraviť. 

    Pozitíva mliečka Hipp 2: 

    - na prvý pohľad recyklovateľný obal, nie je problém pri triedení odpadov👌

    - po otvorení pomôcky na uchytenie lyžičky, zarovnávatko odmerky, spätné uzatvorenie obalu 👌

    - pri zarábanie mliečka žiadne penenia, žiadne hrudky, proste je to topka👌

    - sama som ochutnala, troška nasladlá chuť, a pritom som nikde v prísadach nenašla pridaný cukor 👌

    - malý nemal bolesti bruška, žiadna zápcha či hnačka 👌

    - mám pocit, že sme na prvý šup natrafili na to správne mliečko pre nášho papkoša. 😍

    Negatíva Hipp 2:

    Rozmýšľam, rozmýšľam.... No možno jediné negatívum, čo mi na začiatku vadilo, že som na krabici nevedela nájsť zarábanie mliečka podľa veku či hmotnosti dieťaťa, tak som len odhadom zarábala a potom podľa potreby dorábala krpcovi. 

    Sme vďačný za to, že sme boli vybratí na testovanie a úspešne sme aj natrafili na to pravé orechové pre nás. Patrí vám veľké ďakujem.! 😍🙏

    sallome11
    29. júl 2019    Čítané 198x
    Image title

    Moje leto s Farmfoods

    Počas dvoch týždňov som mala možnosť testovať výrobky predávané pod značkou Farmfoods. Túto značku poznám nejaký ten rok, čiže nebola to úplne prvá skúsenosť s ich výrobkami, no snažila som odskúšať to, čo som si zatiaľ ešte nekúpila, a preto som siahla aj po týchto výrobkoch a v budúcnosti k nim určite opäť zájdem po rôzne iné chuťovky. V ich samoobslužných predajniach nájdete výborné domáce husté jogurty a dezerty, kvalitné syry, ktoré dnes v máloktorých obchodíkoch ponúkajú; naozajstné mäsové údeniny bez pridaných nemäsových náhrad a hlavne bez zvýrazňovačov chutí. Proste čistá chuť. V posledných týždňoch rozšírili ponuku aj o pečivo alebo sezónne ovocie. Ponúkam vám sumár toho, čo mne chutilo, teda poväčšine chutilo veľmi a testovanie som si doslova vychutnávala.

    • Rustikálny cibuľovo slaninkový chlebík – poviem pár slovami – nebíčko v papuľke. Od predminulého týždňa začali predajne Farmfoods ponúkať aj pečivo, tak, že vyskúšam. Obvykle si balené pečivo nekupujem, skôr mám radšej také priamo z miestnych pekárni. Ale chlebík pozitívne prekvapil. S kúskami smaženej cibuľky a slaninky je ideálny na letné grilovačky. A čo je jeho ďalším pozitívom, je, že dlho vydržal chutný. Musím však vytknúť jednu vec – taká malá chybička krásy – chlebík bol zo spodnej časti viac upečený, ako by bolo treba, ale inak receptúra výborná. Vychutnala som si ho s ďalšími výrobkami od Farmfoodd (syrovou nátierkou a parešunkou) a pred koncom spotreby som spravila chlebík vo vajíčku.

    • Syrová nátierka s údeným syrom – ďalší skvelý výrobok, ktorému nemám čo vytknúť, okrem taviacich solí, bez ktorých by to nebol tavený syr, obsahuje len mliečne zložky – žiadne ochucovadlá a zvýrazňovače chutí. Jemná chuť po údenom syre, ktorý je jeho súčasťou. Najlepšie natrieť na chlebík a hneď zjesť alebo do cestovín na rýchly obed.


    • Tatarčane tvarohové z Tatier – tieto pirohy majú u mňa jedno veľké mínus. Na obale sa uvádza, že sú vhodné so strúhankou, makom ale aj naslano so slaninkou a cibuľkou. Ja som zvolila sladkú kombináciu, no po prvom zahryznutí som bola sklamaná, vnútri slaný tvaroh. Podľa mňa sa hodia len naslano, našťastie som nevyvarila celé balenie a zvyšok skonzumujeme už s opraženou cibuľkou a slaninkou. Čo by som hodnotila ako plus je, že obsahujú pohánkovú múku (nie klasickú pšeničnú).

    • Parešunka – zloženie je bravčové sušené stehno a soľ, žiadne iné dochucovadlá a rýchlosoli, na obale sa píše že ide o sušené údené, no chuť bola čistá, jemná, údeninou ani nebola cítiť, určite po nej siahnem v budúcnosti viackrát, keďže údeniny som zo svojho jedálnička vylúčila na minimum. Chutné raňajky alebo aj na dochutenie pečenej jahňaciny s rozmarínom.
    • Čerstvé slepačie vajíčka – použila som ich do vajíčkovej nátierky, vyprážaného chlebíka a spravila omeletu k obedu. A ušlo sa aj do gaštanovo-višňového koláčika. Chuť sa ťažko porovnáva s ostatnými, farba však bola krásna oranžová a hodnotím aj to, že sú to slovenské z tradičného chovu, a to je určite plus.

    • Syr jemný Dubník – paprika – farma Dubník – pre mňa žiadna novinka, zbožňujem od nich asi všetky syry, či už tie ľahšie,  alebo výraznejšie. Sýta mliečna chuť doplnená červenou paprikou, odporúčam len tak pomaly odrezávať a vychutnávať si ho sám, bez žiadnej „prílohy“. Ale keď už do varenia, trebárs do špenátových halušiek.

    • Syr ľahké pierko – ďalší skvelý syr, vyvážená chuť. Zhodou okolností bol sviatok a doma som nemala žiadne mlieko/smotanu (mali sme byť odcestovaní, no syn ochorel), tak som ho použila do improvizovanej polievky.

    • Cestoviny – Cessi a špaldové Biomila – Cessi sú synove obľúbené cestoviny – používam na ne taký rýchlorecept – pridám rozmixované avokádo, soľ, a niekedy aj trochu cesnaku, no tu som netradične doplnila aj syrovú nátierku s údeným syrom – hmm, výborné. Špaldové cestoviny sú zasa pre mňa a muža – tieto sú naše obľúbené keďže sú rýchlo uvarené a mäkké (u nás nechutia aldente).

    • Tofu zeleninové – sójové jedlá moc nemusím, kupujem ich skôr pre muža, on to obľubuje, ale keď už, tak tofu, a to dávam do zeleninového šalátu – super ku grilovačke. Toto bolo ochutené zeleninou – hrášok, mrkva...

    • Cesnačka – sójová párka – taktiež produkt, ktorý som ja osobne nevyskúšala, ale muž si pochutnal a pochvaľoval.

    • Uhorská klobása – hmmm, výborná chuťovečka – len tak sme si ju zobkali s chlebíkom a horčicou.

    • Bryndza s kravskou hrudkou – priznávam sa, že prvýkrát jem kupovanú bryndzu, vždy som jedla len doma robenú z kravského mlieka. Chutila mi, aj keď bola trošku výraznejšia, na akú som zvyknutá (a to som neochutnala takú pravú ovčiu). Náš najtypickejší syr sa samozrejme hodí s haluškami, no u mňa top je použitie na bryndzovú polievku, od malička to bola moja najobľúbenejšia polievka (dlhé roky jediná), nie je to klasický demikát, ale je to podobná polievka.

    • Makový nápoj Mák – pre tých, čo nechcú alebo nemôžu mlieko – sladučké – výrazná maková chuť pre milovníkov maku, ideálne s vločkami a ovocím na raňajky. Pozerala som na obal, keďže je tam písané v češtine Mák, no píše sa tam, že to je z maku pestovaného na Slovensku a Čechách. Predáva sa ako doplnkový tovar v predajniach Farmfoods.


    • Zamatovo chutné karé – po predošlých výborných skúsenostiach som si z poslednej poukážky kúpila opäť niečo údené – keď zhrešiť, tak poriadne 😊

    • Detské párky s teľacinou -  skvelá voľba pre malých milovníkov párkov – v zásade som sa snažila vždy minimalizovať takéto nákupy kvôli synovi, no, samozrejme, občas si dáme aj párkové raňajky. No potešilo ma zloženie týchto párkov - to, čo má ozajstný párok mať, a nič viac – mäso, voda, soľ, koreniny a črevo. Sú iné, na aké sme zvyknuté – také mäsové – žiadna múka/sója, a čo teda veľmi oceňujem, nie sú presolené ako väčšina detských párkov.

    • Delikátna údená slanina – mletá chilli – pôvodne som chcela kúpiť oškvarky na pomazánku, no zaujal ma tento výrobok, a prečo z neho nespraviť „škvarkovú“ pomazánku, teda slaninkovú – takže – mletá slaninka (ináč, je len jemne pikantná), uvarené vajíčko, lečo, horčica, soľ a korenie podľa chuti – famózna. A keď už som bola rozbehnutá v tom pomazánkovaní, tak z obeda mi ostali pečené kuracie stehná v mrazničke, pečienka, tak som spravila aj pečeňovú paštétu – 1 kuracia pečienka, 1 pečené stehno, 1 cibuľa (usmažiť na masti s pečienkou) a po dosmažení pridať ešte do horúceho mletú slaninku, aby sa tak rozpustila, už moc nesmažiť, len pomaly roztopiť, všetko zmixovať. Táto slaninka však chutí skvele aj samotná na čerstvom chlebíku.

    • Zemiakovo – špaldové lokše – lokše zvyknem kupovať ku kačici alebo ich zapekám. Tu je môj recept: spravím si bešamel: na masle opražím múku, zalejem mliekom a ochutím soľou a muškátovým orieškom, na konci pridám nastrúhaný syr (trebárs nejaký skvelý od Farmfoods – v ponuke ich majú neúrekom. Do tohto pridávam trebárs kukuricu alebo brokolicu – varenú. A zvlášť si opražím mäsko, asi naj je kuracina, no v podstate môže byť akékoľvek. A potom plním, či už do roličiek alebo trojuholníkov, dám do pekáča a povrch ešte potriem bešamelom a posypem syrom. A už len zapiecť, netreba dlho, len tak, aby sa všetko spojilo a vytvorila chrumkavá kôrka navrchu.


    • Ementálček Palbino – nedalo sa odolať, vyskúšala som ďalší tavený syr – čistá závislosť. Hmm, mohla by som ho jesť od rána do večera. Inak výborná je aj na vajíčkovú pomazánku.

    • Prsia z našich kurčiat – keďže mali momentálny výpadok chladenej hydiny,  musela som siahnuť po mrazenej, po rozmrazení nebolo cítiť žiadne pachute,  prirodzený pach mäsa. Z mäska sme si urobili plnenú papriku a použila som ho aj do plnených lokšov.

    A na záver ešte taká bodka v podobe dvoch pripomienok: Nakupujem mliečne výrobky klasické, ale aj bezlaktózové. Čo by som možno uvítala je, že keby do sortimentu zaradili viac bezlaktózových výrobkov – na pulte som videla len mlieko (aj keď ponuka v rôznych obchodíkoch môže byť iná), chýbali mi tam napríklad také bezlaktózové jogurty, syry. A druhý podnet k jogurtom – sú výborné, no možno by bolo fajn, keby sa predávali aj vo veľkosti cca 150 g, lebo nie každý zvládne taký veľký jogurt, a potom sa musí nájsť nejaký ten dojedač.

    #recenzie baby prosim ake mate skusenosti s tymito hodinkami...zaujali drobcov a splnaju funkciu..? Dakujeeem

    slunce3
    28. jún 2018    Čítané 4397x

    3x ZÁŤAŽOVÝ test pre SAVO prací gél bez chlóru

    Sewaaas žienky,

    opäť som sa navtierala na testovačku, tentokrát SAVO PRACÍ GÉL BEZ CHLÓRU NA FAREBNÉ PRÁDLO (ďalej len savo alebo gél)-

    Omáčky okolo balíka a doručenia sa mi písať nechce. Balíček prišiel v poriadku, trošku z neho vytieklo aj napriek tomu, že bol dôkladne zabalený a aj štupel bol prelepený lepiacou páskou. Milý sprievodný list je štandardom. 

    A ako to už u mňa býva zvykom, poriadne som sa s ním vyjašila. Tak podme rovno k tej zábavnej časti.

    Pripravila som si pre vás 3 ZÁŤAŽOVÉ TESTY s gélom SAVO (viem, že som písala: ,,dalej len savo alebo gél, ale sem sa mi to hodí 😂)

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č. 1 

    Mám dve rovnaké tričká, rovnaká značka, veľkosť, zloženie, farba....  Obe tričká sú takej telovej farby, bol to prvý test, takže mi trochu lepilo použiť biele 😂 V hlavnej úlohe kečup,horčica, čokoláda (mliečna) a detská jablková výživa a dve tričká telovej farby. 

    Pekne nagebriť na tričko.

    A pomágať!

    A nechať opaľovať pár hodín na slniečku (2h)

    Hotovo! Môže sa prať. Jedno tričko v rukách, druhé v práčke.

    Ručné pranie vzorky.

    Tričko som najskôr preprala len vo vode, aby som spláca zbytky jedla. 

    A hneď na to oprala v rukách.

    Pranie v pračke.

    Druhé tričko letelo do práčky, tiež zbavené vodou zbytku potravy.

    Tričko som dala prat na 60 stupnov, program syntetika.

    Tričká po vystihnutí.

    Parné v rukách:

    Parné v práčke:

    Spolu a na toto sa kuknite....

    Tričko parné v rukách je o dosť vacsie, neviem či, sa natiahlo alebo sa zbehlo to v práčke, toto asi nie je použitím gélu. Tričko parné v rukách je ale minimálne o 2 odtiene svetlejsie - toto tiež nemôžem pripisovat gélu, keďže každé pranie malo inú teplotu a pod. Len pre haluz, že boli rovnaké, ale už nie sú.😂

    Záver testu č. 1.

    Po skoro 8h. sajrajtu na tričkách to vypralo SAVO veľmi dobre, napriek tomu tam vidím mastné po čokoláde!  Nie je to extra vidieť, myslím že ďalším prianím sa to stratí. 

    Ps. Neviem ci je toto na foto vidiet, tak dajte spätnú väzbu, či to vidíte na opranom. 

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č.2

    Keďže SAVO už dôverujem viac ako zo začiatku, ideme do testu s bielou plachtou. Ingrediencie ostavajú ako v teste č. 1. Jediný rozdiel, že teraz boli fliaskane na latku náhodne a bol použitý iný prací program. 😂

    Tieto vzorky sa opalovali len 2h. na slniečku, viac času som im nedala. 

    Obe som zbavila hrubej špiny pod tečúcou vodou vo vani. Jedno parné v rukách, druhé v práčke na 60C, tentokrát program bavlna (šuchla som to prať s Testom č.3, ten bude ďalej)

    Poliala sajrajt savom... 

    Šľahla som to do práčky spolu s tmavým oblečením 😂👍, naliala dávku priamo do bubna a pustila.

    Po vysušení:

    Prané v rukách:

    Prané v práčke na 60 C program bavlna.

    Spolu

    Zaver:

    Už v tom nevidím náhodu, parná vzorka v rukách je o dosť belšia ako parná v práčke, pravdepodobne za to môže to moje prehnané dávkovanie. 

    Pranie v práčke:

    zostal mastný fľak, pravdepodobne opäť po čokoláde. (Aspoň vieme koľko tuku tam je 😂)

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č.3

    Posledný zaťažový test, až mi je smutno... Prala som manželovi rybárske handry, keďže začala sezóna dravcov, znamená to pre mňa večný boj so slizom. Kto nikdy nemal nič špinavé od sumca a pleskáča, je to ako by ste schytali plnú dávku konského ejakulátu na odev... Po zasachnutí katastrofa... 16. A 17.6. Na zahajovacke hneď aj lapil, okrem iných rýb.

    Pre viac foto a video klikni https://m.facebook.com/Siluro-Predator-Fishing-Andrej-Rakovský-176927452683158/?ref=content_filter

    Najviac postihnuté kusy odevu putuju do práčky aj so vzorkou č. 2 - to už viete. 

    Nenechajte sa oklamať, tá špina takto vyzerá neškodne, ale hneď po namočení ožije a je to rovnaké ako už spomínaný ejakulát.... Ble. Takže som to zapla na tie dve hodky (foto test č. 2)

    Záver:

    Oprané na paradičku!!👍👍👍👍👍 

    Po slize ani stopa, farby sú v poriadku. Zliezol akurát sliz, presne toto som potrebovala, oprať to hneď na šupu!!! Zatiaľ ako jediný prací gél to dalo SAVO na kráľa. 👍👍👍👍

    Tak toto boli moje tri záťažové testy, ktoré som si pre SAVO a pre vás pripravila. 

    Môžem zhodnotit ako veľmi dobre, nakoľko 2 prvé testy v realite len málokedy stretneme, no pomôže vám to spraviť si vlastnú mienku. Okrem týchto testov som prala aj bežne. 

    👍 mu dávam za vypratie uterákov.

    Mám staršiu, vlastne už pani práčku, už jej to ťahá na 17r. Hadicu mením raz za rok, bubon a všade kam dotiahnem čistím parným čističom,ďalej klasika cele Savo chlorove a 95 C. Sem tam ocot. No po pár praniach po čistení vždy uteráky stuchnú aj keď sú hneď po opraní vyvešané, so Savom tento problém nebol.

    👍 manželové čierne tričká

    Neviem či má tak agresívny pot, no keď si dá na seba čierne tričko, do hodiny páchne golier... So savom tento problém nebol.

    👍 vypere sliz zo sumca a pleskáča na šupu...  

    👍 bežne zababrané prádlo 

    👍 bez použitia aviváže mi vôňa silno pripomtina pedro žuvačky,pozor vôňa je ozaj jemná, mne vyhovuje, neznášam aviváž. 

    ⏩ pri praní v rukách megaškvrny odstraňuje lepšie ako práčka

    ⏩ použite rukavice, rovnako ako aj iné gely to na ruky nie je bohvie čo 😂 A ak už periete v rukách ako ja, riadne si ich potom natrite krémom.

    Úplne, úplne záverečný záver 😂

    U mna Savo prešlo na výbornú a od tohto momentu mám novú značku pracieho gelu SAVO.

    (Ne)Povinná dakovačka

    Veľmi pekne ďakujem Savo a Modrý koník, že som sa znova mohla pustiť do testovania. 

    #dajteminiecodalsienatestovanie 😂😂😂 

    A prajem #pekny_den 😂😂😂 

    Foto zo zakulisia 😂

    sabinka277
    Správa bola zmenená    4. jún 2018    

    Dnes začíname testovať 🙂 prvá práčka sa perie a prvý dojem? Krásna vôňa 🙂 vonia čisto a teším sa ze je aj na farebne aj na biele prádlo. Uvidíme ďalej 🙂 #recenzia #test_savo