anka2103
    Správa bola zmenená    4. júl 2018    

    Keď je hasič u nás doménou. 😊
    #test_bupi4

    ataner81
    Správa bola zmenená    1. júl 2018    

    #test_bupi4 Ľahká ako obláčik a tá vôňa😊Zatvoríte oči a ste na kolotočoch pri cukrovej vate alebo ste si práve otvorili Jojo cukríky😉

    oriesok
    21. máj 2016    Čítané 55x

    Naše testovanie s Bupi

    V prvom rade sa chcem veľmi poďakovať za možnosť testovať Vaše výrobky. Keď som deťom oznámila, že sa nám podarilo vyhrať testovanie, nevedeli sa dočkať balíčka 🙂

    Ako to začalo 😀

    Pred náš dom dorazil Ujo kuríer 🙂 odovzdal nám veľkú kartónovú škatuľku v ktorej sa nachádzalo krásna a veselá taštička.

    Po jej otvorení nás tam čakalo veľké prekvapenie 🙂 . V taštičke sa nachádzalo veľké balenie umývacieho gélu a umývacej peny, veľké 64ks balenie vlhčených utierok, plyšová žabka a podložka pod mydlo. Našťastie krpci si to bez problémov rozdelili a nenasledovala hádka o hračku. Malý prvé dni spával s podložkou pod mydlo 😀 .

    Samozrejme darčeky si krpci vybrali z tašky sami. Ako som chytila darčekovú tašku do ruky, zistila som, že sa nám v nej rozlial umývací gél a poškodil aj nálepku na auto.

    Testovanie:

    Deti sa nevedeli dočkať, kedy bude večer, aby sa mohli ísť konečne kúpať 🙂

    Testovanie umývacej peny:

    Veľmi jednoducho sa dala otvoriť. Pumpička funguje jednoducho a ide ľahúčko, dávkovanie zvládli aj obe detičky. Konzistencia peny je super. Na umytie dieťatka aj staršieho jej naozaj nie je treba veľa.. dcérku som umyla s 3mi dávkami peny. Vonia veľmi príjemne, a na dieťatku veľmi dobre "pení". Jednoducho sa dá z pokožky zmyť.

    Testovanie umývacieho gélu:

    Neviem prečo, ale mala som veľký problém so spojazdnením pumpičky. Pokúšala som a o to ja a aj manžel a ani netuším akým spôsobom sa nám podarilo ju spojazdniť. Umývací gél má príjemnú levanduľovú vôňu skôr takú prírodnú, nie je v ňom cítiť žiadnu umelinu. Na prvý pohľad je gél trošku tekutejší, ale po nanášaní na pokožku veľmi dobre pení, takže ho tiež nie je treba veľké množstvo na umytie dieťatka ako by sa zo začiatku zdalo.

    Vlhčené utierky:

    Po otvorení vlhčených utierok ma prekvapilo, že nie sú moc mokré, ak sme zvyknutý pri iných značkách. Po odskúšaní som však zistila, že to nie je žiadna vada. Je to skôr ich obrovská výhoda. Po použití neostáva na rukách pocit mokra ani ten zvláštny lepivý pocit ako pri iných vlhčených utierkach. Obrovské plus bolo u mňa aj to, že sú bez parfému, takže som sa nebála ich použiť aj na tváričku a dokonca dokázali perfektne očistiť aj zaschnutý džem okolo úst 🙂 Utierky sú dostatočne pevné, netrhajú sa a pri vyberaní z obalu sa pekne vytiahne len jedna utierka a nasledujúca ostane pekne v obale.

    Jediné mínus, ktoré mám ku utierkam je, že obal po niekoľkých použitiach už tak dobre nelepí a musím dávať pozor, aby neostali otvorené.

    Ešte raz sa chcem veľmi pekne poďakovať za to, že ste nás vybrali, dúfam že moja recenzia niekomu pomôže pri výbere vhodnej kozmetiky pre dieťatko. Ja viem, že určite budem tieto výrobky kupovať. Nakoľko veľmi dobre pôsobia na pokožku synčeka, ktorý ju má veľmi citlivú. Doteraz sme pri používaní kozmetiky bupi nemali žiadny problém s pokožkou, čoho som sa pred testovaním obávala, ako zareaguje, nakoľko jeho pokožka neznesie zmenu kozmetiky.

    Pridávam aj foto dokumentáciu, s fotkami pri kúpaní šetrím z pochopiteľných dôvodov. 🙂

    #test_bupi

    Aj na nás sa usmialo šťastie a mali sme možnosť testovať kozmetiku Bupi. Prišiel nám krásny balíček v ktorom sme našli umývaciu penu,umývací gél,vlhčené utierky,nálepku na auto,gumovú žabku na mydlo a krásnu plyšovú žabku. Darčeky nás veľmi potešili.

    Umývaciu penu poznáme emoticon
    Je naša obľúbená . Jemnučká,krásne vonia a pokožka po nej ostane jemná. Potešilo ma veľké balenie s praktickou pumpičkou. Táto pena vydrží ozaj dlho.
    Umývací gél na dobrý spánok s krásnou levanduľovou vôňou.
    Žeby ozaj fungoval aj ten dobrý spánok ? To naše šidlo prespalo celú noc emoticon konečne,ale či to bolo umývacím gélom to neviem emoticon
    Synček mal po umytí jemnú, hydratovanú pokožku a nádherne voňal. Veľké balenie s pumpičkou je super.
    Vlhčené utierky
    Sú fajn,ale mne osobne chýba vôňa. Výhoda je ,že sa nebojím malému utrieť nimi i tvár keďže neobsahujú parfum,alkohol,farbivá a majú neutrálne PH. Sú jemné a nie sú ani suché ani veľmi mokré.
    Pridávam pár fotiek ako sme testovali výrobky Bupi. Ďakujeme ,že sme mali tú možnosť. ♥

    (6 fotiek)
    123andrea
    16. máj 2016    Čítané 92x

    BUPI

    NAŠE MILÉ A VOŇAVÉ TESTOVANIE SO ŽABKOU BUPI

    Bola som nesmierne šťastná, keď som bola vybratá na testovanie produktov Bupi . Prišiel deň D, kedy nám kuriér doručil balíček na testovanie. Bola som s deťmi práve v obchode a tak sme si domov celý nedočkavý niesli balíček. Balíček bol zabalený v kartónovom obale a po rozbalení z neho deti vybrali peknú darčekovú taštičku. Začali z nej vyberať veci a hneď sa poškriepili o plyšovú žabku Bupi. Samozrejme vyhrala menšia, ale tvrdohlavejšia Dominika. Okrem žabky boli v balíčku super vecičky- podložka pod mydielko v tvare žabky, ktorú si malá najskôr zobrala ako postieľku pre žabku. Potom vytiahli vlhčené obrúsky, umývaciu penu a umývací gél, ktoré sme mali testovať. Nakoniec som našla ešte v taške nálepku na auto- baby on board.

    Takže hneď sme začali s testovaním a testovali sme vlhčené utierky Ultra soft 64 ks, umývaciu penu 500ml a umývací gél 500ml. Kozmetika Bupi je veľmi jemná, s obsahom prírodných látok určená  pre detičky od narodenia. Nedráždi jemnú detskú pokožku a neštípe v očkách. Je dermatologicky testovaná, bez akýchkoľvek farbív, alkoholu, alergénov. Umývaciu penu sme používali na umývanie ručičiek, ale aj pri kúpaní na celé telo. Umývací gél s levanduľou je určený na kúpanie pred spaním, pre lepší a pokojný spánok. Aj s tým si detičky umývali ruky, ale hlavne som im ho dávala do vane pred spaním.   Má krásnu vôňu a ešte dlho po kúpaní voňal celý dom.  Vlhčené obrúsky som brávala von , keď sme išli s detičkami na prechádzku, alebo sa hrali vo dvore. Bol to výborný pomocník na špinavé ručičky, zafúľané ústočká, alebo sopľavé nošteky .

    BUPI BABY UMÝVACIA PENA

    Umývacia pena pre citlivú pokožku a vlásky s regeneračným alantolínom ma veľmi milo prekvapila svojou bohatou a krásne nadýchanou penou, ktorá sa tvorí hneď v pumpičke. Dá sa pekne dávkovať jednou rukou, pri menších detičkách pekne ľahučko dvomi rúčkami.  Má veľmi príjemnú jemnú vôňu a na dotyk je veľmi príjemná a jemná. Je určená pre najjemnejšiu detskú pokožku a vlásky už od narodenia. Je to super zábava pre detičky, ktoré sa radi hrajú s penou. Moja  Viktorka má atopický ekzém a bola som veľmi zvedavá, ako bude reagovať na značku Bupi.  Môžem povedať že jej pokožka veľmi dobre reagovala na túto jemnú penu a môžem ju odporučiť aj pre detičky s citlivou pokožkou a ekzémom. Pena neobsahuje mydlo ani sulfáty, veľmi dobre sa nanáša aj oplachuje.  Deťom sa pena veľmi páčila a chodili si ručičky umývať aj keď nemuseli.

    VÝHODY:

    krásne vonia

    rýchla a bezpečná aplikácia

    neštípe v očiach

    nespôsobuje alergie

    je zábavná

    balenie s pumpičkou

    NEVÝHODY:

    absolútne žiadne

    BABY BABY UMÝVACÍ GÉL S LEVANDUĽOU     

    Umývací gél na dobrý spánok s levanduľou som si hneď zamilovala vďaka jeho nádhernej, ale pritom jemnej vôni.  Obsahuje prírodný levanduľový extrakt a tú levanduľu naozaj krásne cítiť.  Vďaka pumpičke sa ľahko dávkuje.  Levanduľová vôňa má upokojujúce účinky a gél je určený hlavne na kúpanie pred nočným spánkom. A tak sme ho používali aj my. Detičky sa s ním krásne ponatierali a poumývali. Keď sa im podarilo vytlačiť viacej gélu do vane, dala sa vo vode urobiť super voňavá pena. A tak deti dávkovali a dávkovali a peny bolo stále viac J. Penu sme používali aj na umývanie ručičiek.

    VÝHODY:

    krásne vonia

    rýchla a bezpečná aplikácia

    neštípe v očiach

    nespôsobuje alergie

    balenie s pumpičkou

    NEVÝHODY:

    absolútne žiadne

    BUPI BABY VLHČENÉ OBRÚSKY SENSITIVE

    Vlhčené obrúskys panthenolom sú pre mňa každodenný pomocník a preto som bola rada, že môžem vyskúšať od Bupi.  Doteraz som kupovala inú značku, ale po skúsenosti s Bupi už budem kupovať len tieto. Sú veľmi jemné a príjemné a naozaj som ich používala, používala a používala J. Pre mňa asi najväčšie plus bolo, že sú bez parfumu alkohol, ani farbivo a sú pH neutrálne. Krásne a jemnučko voňajú.   Ukľudňujú a hydratujú detskú pokožku.   Svojim čisto prirodzeným zložením sú vhodné pre detičky už od narodenia, ale hlavne aj pre pokožku suchú a s ekzémom. Nedráždia ani na citlivejších miesta telíčka. Detičky si ich pekne poľahky samé vybrali a očistili si noštek, ručičky, alebo ústa. Obrúsky sú trošku suchšie, ako iné vlhčené obrúsky, no keďže ja mám už detičky bez plienok, tak nám to na bežné používanie stačilo. Myslím si že na pokakaný detský zadoček , by mali byť viac mokré, inak ich bude treba použiť viac.
    VÝHODY:

    krásne voňajú

    ľahké do tašky

    nedráždia pokožku

    nespôsobuje alergie

    NEVÝHODY:

    suchšie obrúsky

    Ešte by som rada spomenula žabkovú podložku pod mydlo, ktorá si u nás našla uplatnenie a deti sa z nej veľmi tešia. Najskôr slúžila ako postieľka pre žabku Bupi, ale moje babule sa o ňu hašterili, tak sme ju spoločne dali do kúpeľne, kde aj patrí. Uložili sme na ňu mydielko. Hlavne mladšia si chodí ručičky umývať hlavne k žabke.

    Takže na záver by som chcela napísať ako som bola veľmi spokojná s výrobkami od veselej žabky Bupi. Určite ich všetkým odporúčam a aj ja ostanem týmto produktom verná. Vďaka tomuto testovaniu som sa zoznámila s úžasnými výrobkami, ku ktorým by som sa možno nikdy nedostala. Kupovala som totiž veľmi drahé výrobky v lekárni, hlavne kvôli ekzému čo má malá. A teraz som zistila, že aj oveľa lacnejšie výrobky môžu byť kvalitné a vhodné pre takéto detičky. Ďakujem konik_testuje aj spoločnosti Bupi za možnosť zapojiť sa do voňavého a pre nás veľmi príjemného testovania a za úžasné výrobky.

    Andrea, Viktorka a Dominika

    konik_testuje
    1. máj 2016    Čítané 4173x

    Vaše skúsenosti s Bupi

    Otváram ďalšiu výzvu! Budeme testovať tri výrobky od Žabky Bupi, umývaciu penu, umývací gél a vlhčené utierky. Bupi je značka, ktorá dáva veľký pozor na to, aby jej výrobky boli bez parabénov, bez parafínu, bez alergénov, bez farbív a alkoholu a s obsahom prírodných látok. Preto ich odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť. 

    AKTUALIZÁCIA: recenzie a názory našich používateliek nájdete vo fóre

    Čo testujeme:

    Testujeme umýaciu penu, umývací gél a vlhčené utierky!

    Umývacia pena je najobľúbenejší Bupi produkt, ktorý zatiaľ slovenské mamičky nikdy nesklamal. Pena slúži aj ako výborný, praktický pomocník pre mamičku, vďaka pumpičke, ktorá umožňuje dávkovanie peny jednou rukou. Ale aj ako super zábava pre kúpanie pre dieťa, ktoré sa rado hrá s penou! Navyše má príjemnú bábätkovskú vôňu, typickú len pre Bupi produkty a šetrné zloženie, vhodné aj pre najcitlivejšiu pokožku - aj pre ekzémom trpiace detičky.

    Umývací gél je úplná novinka na trhu. Produkt obsahuje prírodný levanduľový extrakt (nie parfém ako iné levanduľové produkty!), vďaka čomu vonia prirodzene, jemne a veľmi príjemne. Levanduľová vôňa má preukázateľné upokojujúce účinky a preto večerný kúpeľ s týmto umývacím gélom dieťatko ukľudní a uľahčí jeho zaspávanie.

    Vlhčené utierky Ultra Soft sú najjemnejšie a najšetrnejšie utierky na detský „zadoček“ na slovenskom trhu. Ako jediné na trhu neobsahujú vôbec žiaden parfum, vďaka čomu nespôsobujú alergickú resp. podráždenú reakciu zadočka. Bupi utierky Ultra Soft obsahujú panthenol, ktorý pokožku zadočka navyše pri utieraní mierne zregeneruje a posilní jej odolnosť voči vlhku, v ktorom sa nachádza. Tieto utierky sa môžu používať aj na čistenie rúk, tváre, úst (okrem očí, na celé telíčko) – práve vďaka tomu, že neobsahujú nič, čo by mohlo pokožku tváre či úst podráždiť – nezostáva po nich žiadny lepivý pocit, sú takmer ako obrúsok navlhčený len v čistej vode.

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 18 z vás, pre ktoré je prírodná, šetrná a kvalitná detská kozmetika dôležitá. Čakáme od vás dokumentovanú recenziu. S fotkami, s morom fotiek 🙂 Recenziu zverejníte vo svojom blogu a vo fóre, vo vlákne, ktoré bude venované tomuto testu.

    Tešíme sa na vaše recenzie!

    A ako bonus, jedna z 18 testovateliek získa za svoju originálnu recenziu aj veľký balíček produktov Bupi pre svoje dieťatko!

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentárov pod týmto článkom, prečo chcete testovať produkty od Bupi. Hlavne sa nebojte rozpísať a buďte originálne! 🙂

    Čas máte do nedele 1.5. Výber bude prebiehať v spolupráci s ľuďmi z Bupi. Informovať vás budem cez IP.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    Ak chcete aj vy dostať takú krásnu tašku plnú zaujímavých vecí, stačí sa zapojiť do našej poslednej výzvy 🙂 Je to tu: https://i.modrykonik.sk/konik_testuje_bupi

    #test_bupi