lejlinka868
    6. júl 2021    Čítané 177x

    Trend IT UP, v „déemke" ju rozhodne neprehliadni!

    Som žena. Žena, ktorá má dve deti a áno, rozhodne najkrajší náhrdelník sú ich rúčky okolo môjho krku. 🙂 Avšak ak sa ma niekto spýta, ako sa cítím najlepšie, tak rozhodne upravená, nalíčená, vyžehlené a upravené vlasy. 🙂 Nie, nie som ten typ, čo sa cíti doma pri deťoch vo vyťahaných teplákoch, s karpinou v oku od rána a bez podprdy, neskutočne sexy a príťažlivo. :D A zas ruku na srdce, naozaj toto chcú doma naši muži? Určite ste ho nezbalili s takým stajlingom. 🙂 Tým pádom som sa veľmi potešila, keď som dostala možnosť testovať dekoratívnu kozmetiku trend IT UP, keďže som presne ten typ, čo aj do škôlky síce veľakrát nestíha, ALE! základné kombo musí byť: make-up, obočie (som z doby, keď Pamela Anderson hviezdila v Bejvoči s tenučkým obočim a mne to moje už nedorastá :D ) a špirála, to by mal byť základ každej z nás. No poďte mrknúť, ako som to pre vás a pre seba teda „prekoumala". Recenziu píšem skutočne reálnu, podľa toho s čím som JA bola spokojná a naopak nespokojná, a čo MNE sadlo a naopak nesadlo. Pretože pri kozmetike platí jedna veľká pravda: Čo sedí mne, Tebe absolútne nemusí.  

    Dostala som na testovanie tieto produkty: 

    EYEPPEARANCE Mascara VOLUME&CURL

    ROSY TOUCH Make-up

    Korektor MATTE PERFECTION COVERSTICK

    Paletka očných tieňov COLOR CIRCUIT 

    Tiene na obočie EYEBROW Powder Set

    Rúž na pery WATERDROP LIP COLOR

    Paletku rozjasňovačov FACE LIGHTS PALETTE 

    Kompaktný púder SKIN SUPREME

    Laky na nechty DOUBLE VOLUME&SHINE 

    Asi ako s prvým, začnem s make-upom ROSE TOUCH, ak ho vôbec môžem tak nazvať. Budem úprimná, skutočne za mňa NIE! Maximálne slabá krycia schopnosť, u mňa priam žiadna. Na mojej pleti pôsobil ako veľmi mastný denný krém, ktorý nie a nie vsiaknuť. Má rozjasňujúci účinok, to sa mu nemôže uprieť, leskla som sa jak psovi g... To podstatné, čo mu však chýba je akýkoľvek SPF FAKTOR, čo už majú skutočne aj denné krémy. A to je to, čo v lete určite nechceš. Takže viac mu nakladať ani nebudem, za mňa strašné niečo. Ale ak nemáš pigmentové fľaky, miestami začervenanú pokožku a nepotrebuješ jeden tón pleti, choď do toho 🙂  

    Ale aby som trošku vyvážila to negatívum, tak TOTO JE FAKT púder, ktorý budem používať už asi na večné veky 🙂) lebo mňa dostal všetkým! Krásne zafixuje make-up, parádne zjednotí pleť, keď náhodou potrebujete prepúdrovať počas dňa. Za mňa obrovská výhoda teraz v lete, že on je tak super, že spacíruješ sa s kočíkom celé doobeda a ten púder skutočne drži pleť krásne matnú. Absolútne napriek tomu nevysušuje pleť a „nevyrysuje" ťa po pár hodinách. Nevpíja make-up a tým pádom nedochádza ani k nie veľmi vábnej fľakatej tváričke. Tento púder odporúčam všetkými dvadsiatimi, čo mám aj na rukách a nohách. 🙂

    Veľmi príjemne ma prekvapil aj rúž na pery v ceruzke, vďaka čomu sa naozaj veľmi dobre nanáša. Pery naozaj veľmi pekne zvýrazní a taktiež nevysušuje, čo myslím, má na svedomí avokádový olej v zložení. Rúž je naozaj veľmi pigmentovaný a napriek tomu, že keď som otvorila balíček som sa zatvárila ako citrón pri odtieni 045, tak zdanie klamalo.. a my sme sa skamarátli. Ale aby som tu nad ním moc nehíkala, 🙂 tak rozhodne nie je podľa popisu dlhotrvajúci, ale krásne sa otiera či už o poháre, prípadne detské líčka. 🙂 A čuduj sa svetu, na tých je dlhotrvajúci, 🙂 takže s vyjadrením, dlhotrvajúci by som moc nepracovala. 🙂 Určite však dokúpim aj iné odtiene rúžu.

    Ďalším super doplnkom v mojej beauty taštičke je paletka očných tieňov. Tu tiež moc negatív nenájdem, keďže je to veľmi variabilná paletka. Viete si krásne vybrať zo 6-tych tieňov a vykúzliť perfektné denné líčenie a taktiež zvodné večerné líčenie. Myslím, že toto je úplne postačujúce. Avšak mne dosť chýbali v paletke matné odtiene, všetky sú s odleskom, čo možno nie každý obľubuje. Čo však oceňujem, že sa tiene naozaj vďaka skvelým pigmentom jednoducho nanášajú, stačí trošku a tmavý odtieň je naozaj tmavý. Tiene vydržia naozaj veľmi dlho, „nerozprašujú" sa po zvyšku tváre, taktiež sa Vám neurobia čiarky na viečkach. 

    Mňa osobne veľmi prekvapila aj špirála! Nemám dobrú skúsenosť s „lacnými" špirálami, ale táto ma prekvapila skutočne. Kefka je dobre tvarovaná, tým že je tvrdšia, krásne rozčesáva mihalnice, tým zabránite efektu muších nôh namiesto mihalníc. Taktiež veľmi pekne mihalniciam dodá potrebný objem a pekne ich predĺži. Čo však už tak moc super nie je, že keď si ju nanesiete ráno, tak určite nečakajte, že i večer budete mať také dokonalé mihalnice. K večeru sa už mrvila, čo predĺžila aj zalomila. :D ale myslím, že pre niekoho kto nepotrebuje 12-hodinový bezchybný kukuč je celkom fajn. 🙂

    A k dokonalému pohľadu dozaista patrí aj dobré „obočko". Naozaj mám v tomto prípade zmätok sama v sebe. 🙂 Set na obočie, čo som obdržala je naozaj dobre nakombinovaný odtienmi, a dokonca som si párkrát pomohla nimi na kontúry 🙂 (tiež je súčasťou balenia aj praktický malý štetec), ale na obočí moc teda nedržia, síce na nich uvádzajú, že sú vodeodolné a dlhotrvajúce, ale z tohto omylu Vás dostane pobyt v bazéne 🙂 alebo pokojne stačí hic, že vás zalieva pot. Možno na zimu oukeeej, ale na leto moc nie. 

    Z čoho som asi sklamaná viac ako z make-upu, je korektor. Nie som si istá, či som obdržala čo som mala. :D :D :D Neviem si vysletliť moc v názve MATTE... Akože, mal by zanechať dokonalé matnú pokožku. U mňa ale zanechá dokonale mastnú pokožku. 🙂 Kryciu schopnosť mu ozaj nemožno uprieť, dokonale zakryje aj začervenania, Ja som mala ale pocit, že mám neumytú masku na tvári. Možno preto, že uprednostňujem tekutý korektor a to, že sa napriek zapúdrovaniu ryje do vrások, ani nevravím. 🙂 No evidentne, čo sa týka základu... make-up či korektor nebude moje must have. 🙂 

    Ale s čím som ja OZAJ bola nadmieru spokojná, a čo som šla dokúpiť hneď boli laky na nechty. Skutočne asi prvýktát v živote, čo sa mi napriek umývaniu riadu a starostlivosti bežne o deti a domácnosť neolúpal po 2 dňoch. Čo sa týka schnutia, tiež celkom rýchlo. Štetec nie je moc tvrdý, čiže sa nestane ,ak nie je prvá vrstva dokonalé uschnutá, neurobíte do nej ryhy. Lak sa dokonca ani neolúpal ale od končekov sa ošúchaval.  Za mňa naozaj veľka spokojnosť! 

    A na záver by som „zhrnula" paletu rozjasňovačov. Toto je taká klasika, priznám sa. Ničím neohúrila, nič nepokazila. Odtiene veľmi príjemné, i keď teda ja mám radšej mať všetko v jednej palete aj kontúrovacie aj rozjasňovacie, ale to nie je teda problém. 🙂 Rozjasňovače naozaj príjemne rozjasnia, nesvietite ako svetluška. Pekne dodá pleti letný tón, zdravý lesk. 

    Na fotke nižšie použitá špirála trend IT UP, paletka rozjasňovačov, set tieňov na obočie. 🙂 

    Verím, že som vám pomohla trošku svojou troškou. 🙂 A nezabúdajme: Krásne sme, keď sa krásne cítime my samy. 🙂 

    #test_dm30 #recenzia #skusenosti_trenditup10

    veronikapandelev
    27. jún 2021    Čítané 278x

    Testovanie kozmetiky trend IT UP. Oplatí sa vyskúšať túto lacnejšiu značku ? Pozrite sa so mnou💄

    Ako mama dvoch malých detí chodím väčšinou v teplákoch,nenamaľovaná a strapatá. No takmer každý deň sa potrebujem cítiť ako žena a aj vyzerať ako žena. V týchto dňoch siahnem po svojej kozmetickej taštičke, ktorá sa mi obohatila o produkty značky trend IT UP, ktorú predáva drogéria dm. Je táto lacnejšia kozmetika aj kvalitná? Poďte sa so mnou pozrieť na týchto 10 produktov, ktoré som mala možnosť testovať.

    1.MAKE UP ROSY TOUCH (4,95 €) 

    Na úvod musím poznamenať, že som od tohto make up-u nečakala veľa. Keď som ho otvorila, pripomenul mi BB cream a veru ďaleko od neho nemá. Krycia schopnosť naozaj nízka a na môj vkus až moc tekutá konzistencia. Na obhajobu tohto make-upu musím povedať, že na tieto letné dni je super. Neroztečie sa a na tvári je úplne ľahký. Odporúčala by som ho pre ženy, ktoré sa často nemaľujú, ale chcú mať doma nejaký ľahký make-up pre prípad núdze. Kvalita teda nič moc, ale na rýchly make-up postačí a v kombinácií s korektorom a púdrom nakoniec dosiahnete celkom pekný výsledok. Cena je primeraná, viac by som zaň určite nedala. 🙈

    2. KOREKTOR MATTE PERFECTION  (2,95 €) 

    Pri korektoroch sa snažili viac ako pri vyššie spomínanom make-upe. Tento tyčinkový korektor ma taktiež moc neprekvapil, je to taká zlatá stredná cesta. Nemám príliš v láske tieto tuhé korektory, ale skúsila som ich niekoľko a tento je dobrý (také 3/5⭐️). Zakryje jemné nedokonalosti, ale je dosť krémovy, preto som naň musela použiť viac púdru. Konečný výsledok fajn. Pokiaľ chcete mať v kabelke niečo, čo Vám pomôže zakryť drobnosti na tvári, tak odporúčam. No ja osobne zostanem verná tekutým korektorom.
    (PS: 3 € je presne taká cena, akú si zaslúži)

    4. KOMPAKTNÝ PÚDER SKIN SUPREME (3,75€)

    Produkty píšem v poradí, ako ich používam, ale keby som mala písať poradie od najlepšieho po najhorší produkt, tak tento púder by bol absolútna topka! Úprimne Vám môžem povedať, že tento púder si kupujem viac ako pol roka, a budem si ho kupovať kým nenájdem lepší. Za mňa je famózny ! Tvár mi nádherne zjednotí a zafixuje. Make Up udrží v dobrom stave takmer celý deň (samozrejme v lete je to horšie, ale to je prirodzené). Odporúčam ho naozaj všetkými desiatimi! A tá cena?! Neuveriteľná! Vyskúšala som viacero drahších púdrov ale tento za necelé 4 € im môže bez hanby konkurovať. Výborný produkt! 

    (PS: Jediné mínus je, že sa viac práši.) 

    5. FACE LIGHTS PALETTE (6,45 €) 

    Tvárova paletka ktorá obsahuje 4 odtiene rozjasnovačov. Táto paletka by obsadila druhé miesto najlepších produktov. Skvelá! Highlightery sú pigmentované dosť dobre, no stále decentne. Žiadne výrazne trbietky ktoré vidíte už z diaľky. Samozrejme, je to aj o vrstvách a technike nanášania, ale dokážete si s nimi prirodzene osviežiť make-up. Pigmentácia teda výborná, aj výdrž. Používam ich rada a myslím si, že aj cena je výborná. Za málo peňazí veľa muziky. 🎶

    (PS: Jemne si naneste rozjasnovač aj do kútika oka a pod obočie. Vyzerá to veľmi dobre. 👁)

    6. EYEBROW POWDER SET  (2,95 €) 

    K tomuto setu na obočie vám poviem, že za tú cenu je dobrý. Obočie mám prirodzené preto si ho prikresľujem každý deň a za tie roky som si našla už svoj obľúbený produkt. Pigmentácia tohto setu je dobrá, ale vydrž je menšia ako u konkurentov. Ak si potrebujete len niečo dokresliť na obočí, tak sa oplatí mať túto paletku doma. Ak si dokresľujete a plníte obočie každý deň ako ja, tak podľa mňa, až taký dobrý nie je. Ale za necelé 3 € sa oplatí vyskúšať, možno mám len vysoké nároky. 🙈

    6. Paletka očných tieňov Color Circuit - 030 (4,95 €) 

    V sobotu sme boli s manželom na svadbe a tiene som si spravila práve touto paletkou. Dosť ma prekvapila. Čakala som slabšiu pigmentáciu a horšie pracovanie s tieňmi. Pigmentácia dobrá, nebolo treba nanášať až tak viac vrstiev. Výdrž taktiež veľmi dobrá. Síce som vyskúšala už veľmi veľa paletiek tieňov, známych aj neznámych značiek, a táto paletka sa určite nemôže vyrovnať napr. takému Revolutionu, ale za necelých 5 € je podľa mňa super. Odporúčam mať doma, ak chcete dobré tiene a nechcete veľa investovať.
    Ako mínus musím povedať, že sa dosť prášia, ale pridám aj plus a to za kombináciu farieb v jednej paletke. Jemne a decentné! Super!

    7. EYEPPEARANCE MASCARA

    Táto špirála ma prekvapila najviac. Očakávala som málo a ona mi sadla ako „riť na šerbeľ”. 😀 Kefka super, mihalnice mi pekne vyzdvihla a moc nezlepila. Suchou špirálou som si ich pekne ešte rozdelila a dosiahla som mihalnice dlhé a hustejšie. Vždy si nanášam špirálu dvoma kefkami, a práve preto nemám pocit, že by táto mascara zlepila mihalnice. Túto špirálu budem tiež používať aj naďalej a myslím, že niečo cez 4 € je nízka cena za tak dobrú špirálu. Teda podľa mňa sa môže vyrovnať aj 10 eurovým maskarám. 🙂

    8. WATERDROP LIP COLOR  (3,45 €)

    Och, ja budem asi jedna z mála v tomto testovaní, ale mne tento rúž absolútne nesadol. Odtieň silný na môj vkus, mám radšej nevyráznejšie farby. Je tiež tuhý a ja som zvyknutá na tekuté alebo nie také tuhé rúže. Nanášanie, za mňa, veľmi ťažké. Nerozotrela som rúž rovnomerne po celých perách. Necítila som sa v tomto odtieni dobre a celkovo mi tento výrobok absolútne nesadol. Som ale rada, že som ho skúsila a potvrdila si, že pravdepodobne neviem používať iné ako tekuté matné rúže. 🙈😀 

    (PS: Výrobok je dobre pigmentovaný, na perách aj dlho drží. Pre ženy ktoré majú rady tuhé rúže ho odporúčam vyskúšať ) 

    (PS2: Cena je výborná! Vydrží Vám vďaka dobrej pigmentácí.)

    9&10. NAIL POLISH DOUBLE VOLUME & SHINE (2,25 €) 

    Úprimne Vám poviem, že som tieto laky osobne neskúšala. Za prvé, nosím gélove nechty a za druhé, nie som faúšikom farieb. 😀 Chápem, že je leto a farby sú super a nosia sa, ale ja sa v tom necítim dobre. Som za neutrálne a púdrové farby, no pomohla mi maminka a vyskúšala laky za mňa. Farby sú veľmi pestré a pekné, aj jej lak vydržal a nezlupoval sa, takže si myslím, že za vyskúšanie určite stoja.

    Na záver (ak ste došli v mojej recenzií až sem) vám veľmi pekne ďakujem! Modrému koníkovi za možnosť testovať tieto produkty a vám, milé žienky, za to, že vám môžem posunúť túto recenziu a možno dopomôcť, ak ste si nieaky produkt kúpiť chcela a nevedeli ste, či je fajn. Celkovo kozmetika trend IT UP dopadla u mňa dobre. Za tie nízke ceny sa oplatí vyskúšať a rada vyskúšam aj iné ich produkty. Používate niektorá niečo, čo si myslíte, že by sa mi mohlo od nich páčiť? Určite mi dajte vedieť, budem rada. ❤️


    #test_dm30 #recenzia #skusenosti_trenditup10

    franika
    27. jún 2021    Čítané 89x

    Keď leto hrá farbami . . .

    K letu patria farby. Farby všetkých odtieňov. Každoročne na začiatku leta nabehnem do dm drogérie, aby som doplnila svoj kozmetický košík niečím novým. Neviem čím to je, že práve v lete, ale vtedy ma baví skúšať nové farby, novú kozmetiku. Tento rok sa o to postarala dm-ka za mňa, keďže som bola vybratá na testovanie malých „radostí“.

    Hneď, ako prvé, ma v balíčku zaujali laky na nechty v krásnych farbách. Jeden som musela hneď aj vyskúšať. Úplne prenádherný odtieň 372 na opálených rukách vyzeral neskutočne krásne. Ale žiaľ, výdrž bola veľmi slabá. Na druhý deň som mala z kraja nechtov lak ošúchaný. No verím, že ak by som kúpila priesvitný lak, ktorým by som lak na nechty trend IT UP pretrela, výdrž by bola oveľa lepšia. Lak určite ostáva u mňa, pretože takú farbu málokedy vidieť medzi lakmi.

    Druhý, modrý „bazénový" lak je v odtieni 368, no táto farba u mňa „neletí“. Nanášanie bolo náročné, sú potrebné minimálne dve vrstvy a mala som pocit, že je príliš hutný a robil šmuhy.

    Ďalšia „malá radosť“, ktorá ma zaujala, bol rúž na pery WATERDROP v odtieni 045. Krásny tvar rúžu, skvelý aj pre úzke pery. Ľahko sa s ním pracuje, keďže je dostatočne mastný a nevysušuje pery.  No veľmi  sa otláča a po čase sa mi „rozlial“ v okolí pier, čiže sa nedá spoľahnúť, že vydrží aspoň hodinu bezchybne. 

    Paletka očných tieňov COLOR CIRCUIT 010 sú nádherné letné farby. Krásne rozžiarili okolie očí a zvýraznili moju farbu oka. S tienikmi sa ľahko pracuje a pri nanášaní neprášia na zvyšok tváre . Ich nevýhodou je, že v tomto teple sa zbiehajú dokopy, nedržia celý deň pekne na oku. No celkovo som s tienikmi spokojná, líčila som sa nimi každý deň, hoci po pár hodinách som ich musela znova naniesť na oko. 

    V balíčku bol aj korektor MATTE PERFECTION 020, ktorý som použila len raz, ale vôbec mi nevyhovuje, lebo sa mi behom hodiny nazbieral vo vráskach okolo očí. 

    Tak isto aj make up ROSY TOUCH 020 som vyskúšala len raz. Tento odtieň je pre mňa príliš svetlý a naviac, make-up robí mastný efekt, celá som sa leskla a jeho krycia schopnosť je nulová. Konzistencia make-upu sa mi nepáči, no čo sa týka jeho obalu, je veľmi praktický, sadne do ruky a s pumpičkou sa skvele dávkuje priamo na pleť.

    Čierna riasenka VOLUME&CURL mihalnice skutočne zhustila, no nevedela som si ich pekne vytiahnuť do dĺžky. Netvrdím, že je riasenka zlá, možno len nie som zvyknutá na takýto tvar špirály a neviem ju použiť tak, aby predĺžila mihalnice. Ale čo sa týka vyslovene zahustenia, na to je fakt skvelá. Pekne drží na mihalniciach počas celého dňa, nedrobí sa.

    Púder SKIN SUPREME som ani neskúsila, keďže ja púdrová nie som, a i tak je príliš svetlý pre mňa. 

    Čo ma skutočne prekvapilo a ostáva s 10. bodmi z 10, je  zamatovo jemná paletka na tvár FACE LIGHTS PALETTE. Prekrásne farby, skvelo sa nanášajú a dokonca som ich použila aj ako očné tiene a vyzerali prekrásne. Na pleti nevytvoria umelý efekt farieb, ale pleť úplne preberú k životu, rozjasnia ju a absolútne nie je potrebný iný púder. Táto paletka je určite vhodná aj pre svetlejšie typy pleti a blondínky a podľa seba viem, že skvele sadne aj pre tmavšiu opálenú pleť u brunetiek.

    Ako posledné som skúsila tiene na obočie DUO POWDER, no po ich nanesení, obočie vyzeralo príliš umelo, neprirodzene. Možno je to len o praxi v správnom nanášaní tieňov na obočie, no ja roky používam len ceruzku a tiene mi nikdy nevyhovovali na úpravu obočia. 

    Testovanie týchto produktov bol pre mňa časom príjemným. Farbičky, ktoré boli v balíčku od dm drogérie trend IT UP, sú typicky letné a na opálenej pokožke je zážitok sa s nimi vyhrať. Určite topkou ostáva paletka zamatovo jemných tieňov na pleť FACE LIGHTS PALETTE, ktorá v tomto testovaní vyhráva nad ostatnými produktami z balíčka. 

    #skusenosti_trenditup10

    zuzkanr
    26. jún 2021    Čítané 119x

    Keď jedno s druhým dokonale ladí

    Verím, že nie som sama, ktorá v horúčavách nad použitím akejkoľvek dekoratívky len mávne rukou. Hlavne, ak ste na materskej dovolenke, ako ja. Ale sama viem, že sa v spoločnosti cítim lepšie, keď sa skrášlim aspoň pár kúskami z môjho beauty šuflíka. Pri dcérke, ktorá bude mať v októbri 3 roky, oceňujem produkty, s ktorými viem rýchlo a efektívne docieliť vzhľad zdravej, sviežej pleti a líčenie očí, s ktorými dokážem svoje okolie oklamať, že mám minimálne toľko energie, ako dcérka. 😀

    Základom je rozjasnená pleťovka

    V lete u mňa platí, že čím menej si toho dám na pleť, tým lepšie. Preto rada siaham po produktoch, ktoré sú na pleti ľahké, nevytvoria mi na pleti masku, pôsobia prirodzene, zneutralizujú začervenané miesta a majú aspoň stredné krytie. 

    Jedným z týchto produktov je make-up Rosy Touch od trend IT UP. Ľahko sa nanáša, pleť nezmatní, ale zanechá ju prirodzene rozjasnenú bez toho, aby ste sa prehnane leskli. Skvelo sedí na mojej zmiešanej pleti aj na miestach, ktoré sa mi počas dňa mastia viac, ako iné (čelo, nos a brada). 

    Po nanesení štetcom počkám pár sekúnd, kým splynie s pleťou a potom idem na ďalšie kroky. Druhým krokom je použitie korektoru, ktorý používam najmä na prekrytie kruhov pod očami, alebo rozjasnenie očného okolia.

     Korektor v tyčinke Matte Perfection by som ocenila „za mládí", kedy ma netrápili kruhy pod očami, ale prvé vyrážky, ktoré sa ním dajú celkom dobre prekryť. K rýchlej aplikácií vám postačí prst, s ktorým si korektor vklepkáte na miesta kam potrebujete a následne dobre zapúdrujte pre čo najdlhšiu výdrž. 

    Čo sa týka výdrže make-upu Rosy Touch, tak tu tiež platí, že zafixovať ho púdrom treba. Kompaktný púder Skin Supreme dobre poznám, keďže som ho používala pár rokov dozadu. Ako vtedy, tak aj teraz sa mi osvedčil, ako celkom dobrý fixačný púder, ktorý je jemne pigmentovaný, vďaka čomu dokáže makeupu Rosy Touch dopomôcť k ešte vyššiemu krytiu.

     Púder rada používam aj samostatne počas dní, kedy sa mi fakt nechce dávať si nič na pleť, ale nechcem sa lesknúť či posobiť upotene. Pre ešte silnejšiu fixáciu odporúčam siahnuť po sypkých transparentných púdroch, ktoré má značka trend IT UP v ponuke tiež. 

    Totálnym "must have" kúskom tohto leta a mojim najväčším doterajším objavom je púdrová paletka na tvár Face Lights Palette. Keď milujete rozjasnenú pleť, ktorá má šťavu a chcete ešte viac zvýrazniť opálenie, tak toto by nemalo vo vašej kozmetickej taštičke chýbať.

     Podľa popisu na eshope dmky ide o paletku rozjasňovačov. Avšak tmavší hnedý odtieň môžte použiť, ako bronzer na zvýraznenie spodnej línie lícnych kostí, jemne ružovkastý odtieň môžte použiť, ako lícenku. Okrem toho, ak chcete, aby vaše líčenie pôsobilo celistvo, tak všetky odtiene môžete použiť na oči, ako tiene. 

    Ani jeden z týchto odtieňov nie je silno pigmentovaný, čiže nehrozí, aby ste to s nanášaním prehnali, alebo si vytvorili na pleti fľaky. Samozrejme paletku používajte len na dobre zapúdrovanú pleť. 

    Aj jemne nalíčené oči môžu upútať pozornosť

    Pre mňa je každodenný základ upravené obočie a maskara. Obočie mám veľmi riedke už od malička. Uprednostňujem úpravu obočia pomádou na obočie. Tiene na obočie Eyebrow Powder Set sú fajn riešením na úpravu obočia, ak je vaše obočie husté a chcete ho len doťuknúť. 

    Ako som písala vyššie, mám zmiešaný typ pleti. Najviac sa mi mastí čelo, a aj pokožku pod obočím mám dosť mastnú. Takže tiene mi na obočí vydržia maximálne hodinu, potom sa začnú strácať, aj keď sa dobre prepúdrujem. Ale tiene majú široké možnosti využitia, takže toto duo na obočie budem rada využívať pri líčení očí. 

    Počas testovania som ich často používala v kombinácii s líčením s paletkou očných tieňov Color Circuit. Táto paletka obsahuje len metalické tiene s jemným trblietkami, takže do záhybu oka som si nanášala tiene z Eyebrow Powder Setu a na pohyblivé viečko som používala tiene z tejto paletky. Tiene som si nanášala na štetec navlhčený fixačným sprejom, aby som dosiahla ich maximálnu pigmentáciu a krásny lesk. 

    S takýmto typom tieňov sa dokáže nalíčiť každá z vás, keďže sa s nimi ľahko pracuje, pekne splývajú prechody medzi samostatnými odtieňmi a viete si nimi vytvoriť líčenie do práce, alebo aj na večeru s partnerom. Metalické tiene oko krásne rozžiaria, a ak už vaša pokožka chytila bronz, tak ho perfektne doplnia. 

    A na záver líčenia očí chýba už len maskara. Aplikátor maskary Eyeppearance Volume&Curl je vhodný pre rovné mihalnice, ktoré potrebujú vytočiť a tým sa im dodá objem. 

    Pre mňa je táto maskara klasikou z drogérky, ktorá mi jemne zvýrazní mihalnice a celkom pekne ich vytočí bez toho, aby ich zlepovala. Ak by ste ju chceli skúsiť, nič tým nepokazíte, ale ja zostanem verná iným favoritom. 

    Pery, čo majú šťavu 

    Kedy si dopriať výrazný rúž, ak nie v lete? Ešte k tomu, ak sme sa nimi tak dlho pýšiť pod rúškami nemohli. Výrazný rúž posunie aj úplne jednoduché líčenie na vyšší level. 

    Viem, že mnohé z vás uprednostňujú len niečo jemné na pery, ale skúste si nájsť výraznejší odtieň ružu (nemusí to byť červená), noste ho najskôr len doma, kým si naň zvyknete, a keď si ho dáte prvýkrát do ulíc uvidíte, vaše okolie to ocení. Ideálnymi sú rúže v ceruzke Waterdrop, ktoré sú cenovo dostupné, máte na výber zo štyroch odtieňov a veľmi ľahko sa nanášajú na pery. 

    Na perách sú ľahké, príjemné, nezvýrazňujú už štruktúru a suché miesta a prežijú aj zmrzku. 

    Pestrofarebné nechty, ako doplnok 

    Pre mňa sú nalakované nechty doplnkom, ktorý rada nosím v lete. Laky trend IT UP sú známe ich širokým výberom odtieňov. 

    Mňa chytil za srdce červenooranžový odtieň, ktorý mi už vyše týždňa skrášľuje nechty na nohách bez akéhokoľvek poškodenia. Pri najbližšej chvíľke pre seba si ho nanesiem aj na nechty na rukách. 

    Čo sa týka pastelového modrého odtieňa, tak ten mi vydržal na nechtoch len dva dni, ale bolo fajn mať nechty upravené pre mňa nezvyčajnou farbou, ako je táto. 

    Dekoratívna kozmetika značky trend IT UP má vo svojej ponuke kvalitné kúsky za pár eur, čo ocení každá žena. 

    Som rada, že som vďaka testovaniu na Modrom Koníkovi spoznala mojich ďalších favoritov z drogérky. Našli ste si nejakých aj vy? 

    #skusenosti_trenditup10

    whitebubble
    26. jún 2021    Čítané 310x

    Letná inšpirácia líčenia s trend IT UP kozmetikou

    Kozmetika trend IT UP, ktorú si nejde v drogérií nevšimnúť. Široká škála produktov a za pomerne dobré ceny. Ak máte chuť sa na toto horúce leto inšpirovať a spoznať kozmetiku trend IT UP trošku bližšie, mám tu pre vás pár zaujímavých produktov, ktoré som v rámci testovania skúšala.

    Make up s KOLAGÉNOM

    Fixačný púder

    Korektor

    Paletka rozjasňovačov

    Paletka tieňov na oči

    Laky na nechty

    Rúž na pery

    Vodeodolné tiene na obočie 

    Špirála 

    ROSY TOUCH MAKE UP 020

    Tento „make-up" by som skôr nazvala BB krém. Najprv som ho odsúdila, lebo krycia schopnosť takmer žiadna. 

    No potom som si uvedomila, že v týchto horúčavách ani nie je treba silno krycí make-up. Tiež som si všimla, že sa jeho krycia schopnosť dá zvýšiť druhou vrstvou.

    Najlepšie sa nanáša prstami. Prsty som nepoužívala na nanášanie make-upu už roky. Takže to bolo pre mňa trošku nekomfortné. 🙂 

    Krytie: veľmi jemné

    Konzistencia: ľahká, riedka, vodová

    Vôňa: má celkom výraznú vôňu, ktorú cítiť pri nanášaní. Potom ju na pleti nie je cítiť.

    Nanášanie: perfektne sa zapracováva do pokožky, je to akoby ste si dávali krém na tvár

    Pre akú pleť je vhodný: Tento make-up obsahuje KOLAGÉN, čo je super a má tiež rozjasňujúci efekt. A to znamená, že pre zmiešanú pokožku treba použiť púder. Prvé dni testovania som ho používala ako hydratačnú bázu pod make-up, ktorý bežne používam. A je podľa mňa skvelý. Či už samostatne alebo ako podklad pod make-up. 

    Výsledný finish: na pleti pôsobí prirodzene, na tvári ho ani necítite. Príjemná hodvábna textúra.

    Ako dlho vydrží: vydrží aj celý deň. No na konci dňa, samozrejme, nedrží tak ako tesne po aplikácií.

    Cena: 4,95 eur (30 ml)

    Dostala som dokonca pochvalu od mojej sestry. Boli sme vonku na záhrade na slnku a vraví mi, aký mám super make-up, že som na slnku a nemám žiadne mapy a fľaky po tvári. Ani nevidí, že by som sa potila, a že make-up pôsobí prirodzene. Dosť ma to potešilo aj prekvapilo zároveň, lebo ona sa nemaľuje už pár rokov. :D A tým sa dostávam k ďalšiemu produktu, ktorý som v ten deň mala na sebe...

    SKIN SUPREME COMPACT POWDER 020

    Toto je fakt perfektný kompaktný púder. Spolu s make-upom úplne krásne ladia a vytvarajú pekný prirodzený make-up. Dá sa nosiť aj cez tieto horúce letné dni a nemáte pociť ťažkej tváre. Na pleti neoxiduje, pekne rovnomerne sa dá zapracovať do pokožky. Zmatňuje, ale nevysušuje. 

    Ja si ho po spotrebovaní určite kúpim. Nič lepšie za tú cenu ani nemôžete vyskúšať.

    Nanášanie: najlepšie veľkým štetcom. Je tam aj hubka, ktorú používam na okolie nosa. 

    Efekt: úplne prirodzený MATNÝ efekt, nezaťažuje pokožku, nerobí mapy ani nevysušuje. 

    Cena: 3,75 eur (9 g)

    MATTE PERFECTION COVERSTICK 020 korektor

    Tento produkt by som si pred testovaním v drogérii ani nevšimla. Je to taký nenápadný korektor v tyčinkovej podobe, ktorý ja osobne nepoužívam. Ale po tomto skúšaní mám pocit, že je lepší ako ten s aplikátorom od Catrice, ktorý mám doma. Je viac krycí a nemôžem naň povedať nič zlé. Používala som ho na zakrytie nedokonalostí. Malé začervenané miesta na tvári skryl perfektne. 

    Konzistencia: krémová, dobre sa na pleti rozpracováva. Nie je hutný ani mastný. A nie je ani suchý. 

    Krycia schopnosť: je viac krycí ako predchádzajúci make-up

    Použitie: je super na zakrytie červených bodiek, zjednotí pokožku. Nie je to ten typ korektora, ktorý sa používa na rozjasnenie. Možno aj preto lebo je v rovnakom odtieni, ako make-up a púder. 

    Cena: 2,95 eur 

    Pomocou týchto 3 produktov si určite budete vedieť vytvoriť krásny základ na každodenné líčenie. Ladia spolu a pekne sa dopĺňajú. 

    FACE LIGHTS PALETTE - rozjasňovače

    Z tejto paletky som nadšená. Milujem rozjaňovače. Dodajú tvári šťavu, rozjasnenie a také niečo extra. 

    Rozjasňovače bývajú rôzne. Gélové, kompaktné, ale aj krémové. Ak ste ho nikdy na sebe neskúšali, dajte si na líčka bledý trblietavý tieň, aby ste videli či sa vám to na vás páči. 

    Ak sa rozhodnete kúpiť si rozjasňovač, túto paletku vám možem iba odporučiť.

    Doma mám veľa rozjasňovačov, no táto paletka je z nich najlepšia. 

    Dokonale sa spojí s výsledným make-upom a prirodzene sa zapracuje do stratena. Na pleti nie je vidieť skoky (že niekde rozjasňovač máte a inde nie). 

    Intenzita sa dá stupnovať. 

    Obsahuje 4 highlightery. Na tvár používam ten najsvetlejší, ostatné sa dajú použiť napríklad na dekolt alebo telo. 

    Kvalita: nie sú prašné, sedia na pleti dokonale (škoda, že nie je možné pridať video. Pridávala som ho na instagram), krásne odrážajú svetlo.

    Výdrž: celý deň

    Efekt: prirodzený

    Cena: 6,45 eur

    COLOR CIRCUIT eye shadow palette 010

    Paletka očných tieňov, z ktorých ma hneď zaujal ten najväčší. Takýto nádherný marhuľkový tieň som hľadala naozaj dlho.

    (Ono sa to zle skúša v  drogérií, a preto keď aj čosi vyzeralo presne ako to, čo som chcela, doma a vonku na svetle to už vyzeralo inak.)

    Táto paletka obsahuje 6 tieňov, ktoré sa dajú ľahko kombinovať. Viete si vytvoriť každodenné líčenie alebo aj večerné, dymové. 

    Hnedý a čierny tieň je matný. Takže sa dajú použiť aj ako linky na horné viečko oka. 

    Kvalita tieňov: za mňa je super. Tiene sa neprášia, ľahko sa nanášajú a vydržia celý deň. Viečka nezaťažujú. Aspoň mne teda nezaliezajú do vrások a nezlievajú sa do jednej čiarky. (ale to tiež isto závisí od podkladu, ja som tam dala len make-up a púder z tohto skušania)

    Efekt: prirodzený

    Intenzita farieb: príjemné farby na každodenné použitie, nič extra výrazne. 

    Cena: 4,95 eur (12 g)

    Laky na nechty DOUBLE VOLUME& SHINE

    Ja osobne mám rada skôr bledé farby. Červenú veľmi nenosím, a preto som najprv začala ňou. Ak by som mala tieto 2 laky porovnať kvalitou bol lepší ten červený. I keď sú jednej značky. 

    Kým na červený mi stačila jedna vrstva a farba bola krásne intenzívna, modrý potreboval vrstvy 2. 

    Oba laky mali výrazný lesk, ale na červenom to bolo viac vidieť. Výdrž bola pri nich tiež rozdielna.

    Červený mi vydržal 3 dni, modrý na druhý deň už nebol taký pekný. 

    Kvalita: za mňa boli tieto laky celkom dobré. Nemáte pocit gélových nechtov, aj keď má hustejšiu konzistenciu.

    Lesk: áno 

    Výdrž: 2/3dni

    Nanášanie: veľmi dobre sa aplikoval, štetcom, ktorý je na nanášanie veľmi dobrý a má vraj 1000 štetiniek.

    WATERDROP lip color 045

    Doba rúšková spôsobila, že sme rúž na pery v líčení vynechávali. 

    Tento rúž je skutočne intenzívny, ako môžete vidieť aj na fotkách. Ja som ho naniesla v plnej vrstve aby vynikla jeho skutočná farba. Samozrejme, že sa dá naniesť iba malinké množstvo a vtedy bude tento odtieň viac letný. Jemná ružová farba pekne zvýrazní vaše pery a dodá také niečo špeci. 

    Farba: intenzívna a výrazná, dá sa stupňovať

    Kvalita: pery nevysušuje

    Výdrž: mne teda nevydržal celý deň bez rozmazania, ako je písané v opise produktu. Ja som ho ale mala v hrubej vrstve. V tenšej by možno vydržal.

    Nanášanie: má slžičkovitý tvar, s ktorým sa rúž dobre aplikuje

    Cena: 3,45 eur 

    EYEBROW powder set 010

    Dva tiene na obočie s praktickým aplikátorom. Tiene sa dobre nanášajú a držia na obočí veľmi dobre. Farby sú veľmi jemné, ale nie som si istá či sú aj vodeodolné. To by som skôr povedala, že nie.

    Keďže mne vyhovuje viac ceruzka na obočie, skúšala som si tieto tiene dať aj ako linku na oči. Ak vám vyhovujú tiene na obočie, tento produkt je kvalitný. Mám ho na všetkych fotkách v tomto článku.

    Cena : 2,95 eur

    No a posledný produkt ....

    EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL

    Robiť recenziu na riasenku je zbytočné. Každému sa páči iný výsledný efekt. Mne sa s ňou nepracovalo dobre. Náplň v nej je podľa mňa slabá.

    Kefka sa mi veľmi zo začiatku páčila a myslím, že ak by náplň v nej bola lepšia tak by aj celá špirála bola dobrá. No posúďte vy. 

    Náplň: ak chcete len jemné zvýraznenie rias, potom je táto maskara fajn

    Čo obsahuje: ríbezľový olej

    Cena: 4,25 eur (12 ml)

    Najviac ma pozitívne prekvapil make up, kompaktný matný púder, paletka rozjasňovačov a marhuľový tieň v paletke tieňov na oči. Celkovo sú tieto produkty veľmi kvalitné a som s nimi spokojná. Teda okrem tej špirály, ktorú by som si sama nekúpila.

    https://www.modrykonik.sk/recenzie/dekorativna-kozmetika-trend-it-up/10

    smajcii
    26. jún 2021    Čítané 85x

    Na letnej vlne s dm a trend IT UP 🙂

    Prajem príjemný dobrý deň, 

    pohodlne sa usaďte a nechajte sa previesť svetom dekoratívnej kozmetiky, ktorú som mala možnosť špeciálne pre vás vyskúšať a ohodnotiť. 🙂

         Svoju testovaciu jazdu som zahájila veselými farbami na nechtoch, pretože práve k nim mám obzvlášť blízko. Vzhľadom na to, že mám dvoch starších bratov, mám od malička pozitívny vzťah ku svojim nechtom, ktoré boli takpovediac mojim obranným mechanizmom v čase, keď mi bratia robili zle. 🤭😁 Starostlivosť o ne a ich pestovanie mi ostali doteraz, preto som si neodpustila začať testovanie práve novými odtieňmi lakov.

         V balíčku dekoratívnej kozmetiky sme obdržali hneď dve krásne letné farby lakov. Prvou bola bledomodrá v odtieni 368 a druhou oranžovo-červená farba 372. 

    V opise lakov je uvedené, že disponujú dvojitým účinkom, ktorý dodáva nechtom pekný lesk, ale takisto efekt gélových nechtov. Myslím, že s týmto vyjadrením možno súhlasiť. Nechty pôsobili naozaj pomerne pekne a gélovo. Bledomodrý odtieň som si vyskúšala na rukách a ten oranžový, naopak, na nohách. Prvý dojem z bledomodrého odtieňa nebol na začiatku príliš dobrý, pretože prvá vrstva laku bola málo pigmentovaná. Nechty vyzerali mdlo a nie veľmi pekne. Navyše tá gélová konzistencia robila na povrchu nechtov zvláštne nerovnosti. S druhou vrstvou sa to však podarilo ako-tak skorigovať. Výrazne sa upravila pigmentácia a čiastočne aj nerovný povrch nechtov. Čo sa týka výdrže, tento odtieň obstál trochu horšie, čo je, samozrejme, prirodzené, keďže nechty na rukách respektíve samotné ruky sú namáhané oveľa viac než nohy. Bez olupovania vydržal 2 dni. 

         S oranžovo-červeným odtieňom sa pracovalo o čosi jednoduchšie, povrch nechtov bol rovný hneď, takisto ako pigmentácia, ktorá bola dostatočná už pri prvej vrstve. Chválim výdrž tohto laku na nohách, mala som ho na nich bezchybný vyše týždňa. Keby nebolo vidieť odrasty, vydržal by aj oveľa dlhšie, a to treba povedať, že chodím každý deň plávať na jazero, kde je štrkový povrch a lak to vydržal. 🙂

         V konečnom dôsledku vyjadrujem čiastočnú spokojnosť. S lakmi sa pomerne dobre pracovalo, pretože majú širší štetček s bohatými štetinkami. Vyzdvihujem aj pridanú guľôčku vo fľaštičke, ktorej úlohou je zabrániť tomu, aby lak stvrdol. 

         Po nechtoch prišli na rad oči a konkrétne testovanie maskary, ktorá sľubuje zahustenie a vytočenie rias. Eyeppearance mascara Volume&Curl sa stala mojou obľúbenou za pár dní, pretože tú, ktorú som používala doteraz strčila do vrecka ako nič. Moje riasy sú veľmi krátke, a preto s nimi žiadna nenarobí nejaké extra zázraky, s čím som sa už zmierila. Avšak čo sa týka tejto, to, čo sľubuje, aj splní. Riasy sú po nej pomerne predĺžené, vytočené a aj zahustené. Za jej najväčšie pozitívum však aj tak považujem to, že sa ani v týchto horúčavách nedrobí pod oko a nevyzerám ako panda. 😊

         Druhým prekvapením z tohto balíčka sa stal trend IT UP make-up Rosy Touch, odtieň 020 s rozjasňujúcim efektom a výživným kolagénom. Make-up má ľahké zloženie, ktoré pleti dodáva prirodzený vzhľad, avšak jeho textúru by som prirovnala skôr k BB-cream-u, pretože má slabšiu kryciu schopnosť. Pleť pekne zjednotí, ale iba ak na nej nie sú väčšie nedokonalosti. Moja pleť nie je až tak veľmi nedokonalá, no ani na prekrytie menších chybičiek tento make-up nestačil. Musím ale vyzdvihnúť hlavné pozitívum, ktorým je fakt, že na pleti sedí výborne, neotiera sa, nerobí na tvári masku, a ani neoxiduje do oranžova. \ Má tiež slušnú výdrž. Povedala by som, že ak si v lete nechcete príliš zaťažovať pleť, tento make-up je cesta. 🙂

         Keď som už začala pleťovkou, pokračovať budem korektorom, ktorý doplnil nedostatky spomínaného make-upu. Musím sa priznať, že tuhý korektor som naposledy použila hádam v puberte, keď mi bolo treba len lokálne prekryť kde-tu nejaký pupáčik. Postupom času som skôr preferovala tekuté korektory, ktoré sa väčšinou dajú lepšie zapracovať do pleti, v mojom prípade pod oči, pretože tam je môj kameň úrazu. Nech spím akokoľvek dlho a kvalitne, kruhov pod očami sa zbaviť jednoducho neviem, preto som aj tento korektor používala prevažne na túto časť tváre. Korektor viac-menej splnil, čo mal, jediná chybička bola tá, že prišiel v rovnakom odtieni 020 ako make-up, preto výsledok nebol dokonalý. Väčšinou na kruhy pod očami treba použiť o jeden či dva odtiene bledšiu farbu, než je samotný make-up. Ešte by som spomenula nevýhodu v tom, že sa príliš ľahko a rýchlo topí, čo však v zásade nemusí byť úplne iba jeho chyba, ale aj chyba počasia. Kvitujem však, že sa s korektorom dobre pracovalo, dal sa vklepkať pod oči a zároveň sa mi nezlieval do mikro vrások. Myslím si, že sa znova potvrdila veta: „Za málo peňazí, veľa muziky." 🙂 

         Keď som v balíčku objavila trend IT UP rúž na pery 045, moje srdce zaplesalo, pretože milujem farby. V mojej zbierke už síce podobnú farbu rúžu mám, nedalo sa nepotešiť, keďže už konečne pomaličky odhadzujeme rúška a môžem ich aj naplno prevetrať. Síce farba, ktorú nám poslali je podľa mňa viac jesenná, než letná, vyskúšať som ho musela. Budem však úprimná, hľadať pozitíva v tomto type rúžu bolo naozaj ťažké. Je síce pravda, že pery sú po ňom pekne hydratované aj farebne zvýraznené, no táto krása netrvá dlho. Doposiaľ som používala skôr matné a dlhotrvajúce rúže, ktoré naozaj vydržali na perách aspoň pol dňa, čo sa o tomto kúsku povedať nedá. Veľmi rýchlo sa otiera, nepomohlo mu ani zafixovanie púdrom, ani odtlačenie do vreckovky. Jednoducho neunesie ani pusu, nieto ešte nejakú konzumáciu jedál či nápojov. Neoslovila ma ani jeho vôňa, musím sa priznať, že mi jeho pach prekážal a cítila som ho nielen pod nosom, ale aj v ústach. Jediné, čo teda môžem vyzdvihnúť je fakt, že pery hydratuje a prakticky sa nanáša, pretože ako môžete vidieť, aplikátor je v tvare kvapky, ktorá zaručuje jeho pohodlné nanesenie. 

         Mať v lete vo svojej kozmetickej taštičke či zbierke rozžiarujúcu paletku je určite veľmi dôležité. Obdržali sme teda trend IT UP paletu rozjasňovačov na tvár, ktorá obsahuje štyri farby. Dva hnedé odtiene sú vhodné na zvýraznenie kontúr, prípadne zúženie nosa a výrazných časti tváre, ktoré je potrebné optický skryť, ďalšia farba je ružová, používaná predovšetkým na líčka a poslednou je jemný bledý rozjasňovač, ktorým sa dajú pekne zvýrazniť lícne kosti alebo použiť pod obočie, či do výkroja pier. Obdobné rozžiarujúce paletky by sa mali používať prevažne na opálenú pleť, ale vďaka jemným farbám je ich možné použiť aj na bledšiu. Mne teda poslúžila nie len ako bronzer, ale takisto na jemné kontúrovanie tváre. Pri použití vhodného štetca sa s ňou pracuje dobre. Aké množstvo si naberiete, také aj zapracujete, nepôsobí veľmi prehnane. 

         Trend IT UP tiene na obočie – Vzhľadom na to, že som podobné tiene na obočie používala aj doteraz, neboli pre mňa konkrétne tieto žiadnou novinkou. Púdrový tieň zaistil dokonalý tvar obočia, ktoré som vytvorila rýchlo a jednoducho, za pár minút. Ľahká textúra púdru sa nerozmazáva, je odolná voči vode a vďaka praktickému aplikátoru zaisťuje pekný výsledný efekt a ľahké nanášanie. Obočie som mala zvýraznené celý deň. Jediná nevýhoda, ktorú som postrehla je tá, že sa tiene mierne prášia a tiež oškrabávajú, keď nosíte tesne pri obočí napríklad okuliare. 😀 

         Paleta očných tieňov od trend IT UP ma ohúrila svojimi príťažlivými farbami. Sú v nej obsiahnuté matné, ale aj trblietavé tiene v príjemnom béžovo-hnedom prevedení. Jednoducho sa nanášajú a na očiach pôsobia naozaj pekne a prirodzene, dajú sa ľahko vrstviť a kombinovať, aj keď teda na očiach nevydržia až tak dlho. Oceňujem však, že priveľmi neprášia, a aj to, že sa dajú použiť aj za mokra.

          Svoju recenziu zakončím svojim dlhoročným favoritom, ktorým je trend IT UP kompaktný púder. Púder je veľmi jemný a zabezpečí na pleti pekný vzhľad. Pokožku výrazne zjednocuje, na pleti neoxiduje a veľmi dobre fixuje make-up. Počas dňa ho nie je potrebné ani nejak extra dopĺňať, samozrejme, za predpokladu, že nemáte veľmi mastnú pleť a vonku nie je 35 stupňov. 🤭😁 Najviac ma na ňom baví praktický dizajn a zrkadielko, ktoré potrebuje vo svojej kabelke hádam každá žena. Nemám viac čo dodať, tohto fešáka budem dokupovať vždy. 🙂

         Dodám už len pár slov... Srdečne ďakujem tímu Modrého koníka, spoločnosti dm, ale aj značke trend IT UP za možnosť vyskúšať a ohodnotiť tieto produkty. Bolo mi potešením a cťou s Vami spolupracovať. 🙂 

         Želám všetkým krásne a príjemné leto ❤️

    #skusenosti_trenditup

    aeowyn22
    24. jún 2021    Čítané 156x

    TESTOVANIE - TREND IT UP

    Ahojte!

    Keď som bola vybraná na testovanie mala som veľkú radosť. Skúsila som sa zapojiť, a keď mi prišla správa, že som bola vybraná, veľmi som sa tešila, pretože túto značku som ešte neskúšala a rada testujem. Takto si robím väčší rozhľad a názor. Tak poďme na to, poďte si prečítať môj názor a moju skúsenosť počas testovania. 

    Moje prvé testovanie začalo lakmi na nechty. Prvý je lak v červenej farbe s číslom 372 a lak v modrej farbe s číslom 368. Testovala som na nohách a musím povedať, že po práci, kde mám na nohách pracovné topánky a pracujem až 12 hodín, oba laky obstáli, držali sa, neolupovali a ani farba sa nemenila. Rozhodne odporúčam!

    10/10

    Môj druhý produkt je make-up ROSY TOUCH 020. Je to dlhotrvajúci make-up s rozjasňujúcim efektom. Musím priznať, že používam len s matným efektom, tak toto bola moja premiéra. Má ľahšie krytie, ale na leto je to práve výhoda, nech sa pleť nezaťažuje. Mám len dobrú skúsenosť, skôr ma prekvapilo, ako pekne držal celý deň, a ako pekne zjednotil moju pleť. Možno niekto vyhľadáva skôr krycie výhody make-upu, no ak hľadáte niečo ľahšie rozhodne odporúčam!

    10/10

    Tretí produkt je naozaj naozaj úžasný SKIN SUPREME / COMPACT POWDER púder 020. Veľmi ma očaril. Pekne zjednotil pleť, dokonalý na občasné prepudrovanie. Nemám vôbec čo vytknúť. Práve tento produkt si ma získal na celej čiare. 🙂 

    10/10 

    Riasenka Volume&Curt príjemne prekvapila. Riasy pekne vytočí, nedrolí sa. Mihalniciam pridá objem. Jediná nevýhoda, ktorú som postrehla, ale to si myslím, že záleží na riasach, je, že moje mihalnice zlepila. Ale pomer výkon a cena je fajn . 

    10/5

    Waaau, ideme na paletku FACE LIGHTS. Táto paletka je úžasná. Obsahuje 4 odtiene. Tmavšie dva odtiene sú na kontúry a dva na rozjasnenie pleti. Skúšala som jemne nanášať produkt, ale keď som chcela viac lesku, 🙂 naniesla som viac produktu a krásne moja pleť žiarila. Takže tento produkt ma očaril a rozhodne odporúčam po nej siahnuť, zakúpiť si ju do svojej zbierky. 🙂 

    10/10

    Paletka duo tiene na obočie 010. Ja používam len gel na obočie, keďže mám svoje obočie husté, ale keďže som ešte taký produkt nikdy neskúšala, tak som túto možnosť uvítala. Odtieň 010 nie je zrovna môj odtieň, ale doladila som to k spokojnosti. Práca s paletkou bola fajn, tiene neprášia, nanášanie a dokresľovanie bolo celkom jednoduché. 

    10/7

    Ďalší produkt je rúž na pery WATERDROP LIP COLOR. Odtieň 045 sa mi skvelo hodí. Nie je dlhotrvajúci, keď som pila alebo jedla, tak sa odtláčal. Ale na perách sa nosí príjemne, pery nevysušuje. Pigmentácia je skvelá! 

    10/8

    Korektor Matte Perfection v odtieni 020. Ešte som nikdy neskúšala korektor v tomto prevedení. Má slabšie krytie, nejaké jazvičky po akné veľmi neprekryje, ale dá sa pekne zapracovať. Šancu si však zaslúži a napriek slabšiemu krytiu nezostane nepovšimnutý a určite ho budem ďalej používať. 

    10/5

    Posledný produkt je paletka COLOR CIRKUIT 010. Pri používaní tiene neprášili. Pigmentácia je skvelá, nanášanie a trvácnosť prekvapivo výborná. Naozaj za takú dostupnú cenu tak dobré a kvalitne tiene, je naozaj výhoda. Farby v paletkách sú pekne zvolené. Hnedá a čierna farba a tieň v zlatej, marhuľkovej, v ružovozlatej a striebornej farbe. Veľmi dobre zvolený a veľký výber. Paletka je v dobrej veľkosti a ľahko prenosná aj na dovolenku napríklad. Rozhodne vám odporúčam, budete príjemne prekvapené.

    10/10

    A moja recenzia je na konci. Ďakujem veľmi krásne, že som bola vybraná na testovanie, Modrému koníku a aj dm. Užila som si to veľmi a rada som zhodnotila a napísala svoj názor. Prajem vám krásne leto s produktami Trend It Up ! 

    #test_dm30 #recenzia #skusenosti_trenditup

    berry59
    24. jún 2021    Čítané 82x

    Ako sa skrášliť s kozmetikou od trend IT UP!

    Prajem krásny deň!

    V prvom rade, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať tímu Modrý koník za možnosť vyskúšať si testovanie značky trend IT UP. Priznám sa, ani som nedúfala, že z množstva žien si vyberú práve mňa. 

    Túto značku z dm Drogerie som nepoznala. Používala som iba „svoje" overené značky. O to viac som bola zvedavá, aké bude testovanie.

    Hneď, ako mi balíček dorazil, som neodolala a vyskúšala rúž na pery WATERDROP LIP COLOR. Milo ma prekvapil, ako jednoducho sa nanáša, pery zanecháva hebké a krásne ich zvýrazní. Za mňa je hlavne farba TOP!!!

    Pre mňa sa veľkou novinkou stala sada tieňov na obočie EYEBROW SET, s ktorou som sa stretla po prvý raz, keďže ja používam iba klasické ceruzky na obočie.

    Pomocou skoseného aplikátora sa veľmi jednoducho nanášajú. Paletka obsahuje dva odtiene, bledší a tmavší, takže podľa nálady, akú máte, si ich môžete striedať. Majú púdrovú a vodeodolnú textúru, preto obočie vydrží krásne a upravené po celý deň.

    Samozrejme, k upravenému obočiu patria aj upravené oči. Bola som zvedavá na túto maskaru na riasy EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL. Stala sa z týchto výrobkov číslom jedna. 

    Mám svoju obľúbenú maskaru, už ani neviem presne povedať, koľko rokov. Na mihalnice si potrpím, takže tromfnúť ju dá určite námahu, ale tejto sa to podarilo. Už na prvý pohľad, keď som ju otvorila a videla aplikátor, som si pomyslela, že bude super. A nesklamala! Dodá mihalniciam objem a krásne ich vytočí. A čo je najlepšie, cenovo je veľmi dostupná pre každého. Je z rady lacnejších, ale zato mne sa osvedčila.

    Je čas na make up ROSY TOUCH.

    Ako každé ráno po kávičke a rannej hygiene, prichádza na rad líčenie. Make-up sa nanáša veľmi dobre, obsahuje vyživujúci kolagén pre hydratáciu pleti. Pleť je po ňom svieža a pôsobí prirodzene. Priznám sa, že som naklonená ku viac krycím make-upom.

    Make-up výborne zafixuje kompaktný púder Skin supreme, ktorý je hodvábne jemný bez lesku. Tvár je upravená do matného vzhľadu. Za mňa hneď po maskare top produkt. 

    Ku letu bezpochybne patria aj upravené nohy s letnými lakmi na nechty v modrej (č.368) a oranžovej (č.372) farbe.

    Laky DOUBLE VOLUME & SHINE pekne zvýraznia nechty a ich výsledný efekt je ultra lesklý. Pre mňa je veľké plus, že rýchlo zaschnú. 

    Každej z nás sa občas na tvári objaví nechcená vyrážka alebo začervenanie. Preto, ako takú „prvú pomoc", nosím v kabelke korektor. 

    Môžem sa naň spoľahnúť, pretože je vysoko krycí a schová každú nedokonalosť a začervenanie. Určite by nemal chýbať v žiadnej ženskej kabelke. 🙂

    V baličku boli samozrejme aj očné tiene až v 6 farbách.

    Oceňujem výber zemitých farieb a zároveň krásne balenie očných tieňov Color Circuit. Veľkým plusom je prevedenie matných a trblietavých odtieňov. Určite sa hodia na každú príležitosť, aj bežný deň. Pre mňa to bola príjemná skúsenosť otestovať tiene, pretože ja tiene takmer vôbec nenosím, a ani som až doteraz žiadne doma nemala 🙂

    Paletka rozjasňovačov na tvár je ďalší skvelý produkt z radov značky trend IT UP. Po make-upe mnou určite najpoužívanejší výrobok. Opäť krásne pastelové farby, ktoré zvýraznia a rozžiaria tvár. Pleť pôsobí sviežo a upravene. 

    Na záver by som sa chcela poďakovať za spoluprácu so značkou trend IT UP! Bolo príjemné nájsť si trocha času len pre seba, vyskúšať nové produkty, cítiť sa upravene a sebavedomo. Obrovským plusom tejto značky je cenová dostupnosť a, po mojej skúsenosti si dovolím tvrdiť, aj kvalita.

    Dopriala by som takúto možnosť určite všetkým ženám!

    Krásny zvyšok dňa!

    #test_dm30  #recenzia #skusenosti_trenditup

    lusyf
    23. jún 2021    Čítané 237x

    Letné testovanie kozmetiky trend IT UP!

    Hello my bjutifl ladies!

    Od momentu, ako mi prišla správa od teamu Modrého koníka, že sa môžem zapojiť do testovania tejto dekoratívky z mojej obľúbenej dm Drogerie, sa teším na túto veľkú farebnú záverečnú recenziu.💄

    Produkty som skúšala veľmi dôkladne, aby mi pri hodnotení nič neuniklo. To znamená, že som sa skutočne poctivo líčíla, "lakovala", a aj sa pre Vás s radosťou odfotila. 😊

    Recenziu by som rada začala mojimi vybranými favoritmi, resp. prekvapeniami, čo sa testovaných produktov trend IT UP týka. Túto dekoratívnu kozmetiku celkom dobre poznám, avšak niektoré produkty som mala možnosť vyskúšať po prvýkrát. 

    Dovolila som si produkty úprimne (pozitívne či negatívne) ohodnotiť klasickou číselnou stupnicou, od 1-5 (5 =TOP 🤩).

    Prvým testovaným favoritom, ktorý ma naozaj, naozaj potešil, a teda aj prekvapil, je mejkap ROSY TOUCH, odtieň 020.


    ROSY TOUCH je veľmi ľahký a prispôsobivý mejkap, svojou konzistenciou mi skôr pripomínal BB krém.

    Mejkap je hydratačný, obsahuje kolagén a je vhodný pre všetky typy pleti.

    Vzhľadom na to, že ja som pri výbere mejkapu opatrná a mám už svoju značku, ktorú roky používam (mam suchú pleť so žltým podtónom), tento mejkap ma naozaj neskutočne dostal.😍 

    Je ideálny na leto, pleť pod ním dýcha, nie je zaťažená. Prispôsobil sa okamžite odtieňu mojej pleti, z čoho som mala najväčšie obavy, ktoré sa ale nepotvrdili. Naopak, už viem, aký mejkap budem používať na leto 🍹.

    Naozaj sa z neho teším. 🙂

    Hodnotenie: 5/5🤩

    Mojim ďalším obľúbencom, druhým v poradí, sa stala maskara na oči/riasy s názvom EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL, ktorá pri dobrej manipulácii sľubuje objemnejšie a vytočené riasy. 

    Musím priznať, že túto maskaru mať v kozmetickej taštičke je celkom výhra a dobrá kúpa, pretože to, čo sľubuje, je aj naozaj výsledkom. 😊 Ja mám prirodzene dlhé a husté riasy, ale po pôrode syna sa ich stav výrazne zhoršil, takže v drogérii vždy siahnem len po maskarách s názvom volume. 😅

    Čierna maskara od trend IT UP riasy vôbec nezlepuje, teda aspoň mne nevytvorila efekt tzv. muších nôh (dievčatá určite tento výraz poznajú). Pekne a prirodzene mihalnice oddelí, je výrazná a dobre sa s ňou manipuluje.

    Hodnotenie: 5/5 🤩

    Ďalšou TOP zároveň mnou najviac používanou vecičkou na tvár za celé testovacie obdobie (paletku som použila asi každý deň, hihi), bola táto krásna a rozžiarujúca paletka FACE LIGHTS PALETTE.


    FACE LIGHTS si zaslúži taktiež vyššiu mieru pozornosti, pretože podľa môjho názoru sa značke trend IT UP skutočne vydarila🌟.

    Dokonalá na teplé letné dni a tiež napr. na romantické posedenie pri večeri. Jej obsah tvoria štyri žiarivé, ale príjemne ladené odtiene. Na líčka, tmavšie časti na kontúrovanie tváre a rozjasňovač. Ja ho používam na rozjasnenie nosa, nad hornú peru alebo na oblasť pod obočie. 

    Môžem povedať, že veľmi pekne prejasní pleť a má dobrú, primeranú pigmentáciu. To znamená, že na tvár si nanesiete toľko produktu, koľko potrebujete a nie je to prehnané. Samozrejme, odporúčam na aplikáciu vhodný štetec. 😊

    Tu je môj výsledok, s ktorým som celkom spokojná. Pleť vyzerá fresh, ale nie je prilíš lesklá. Myslím, že s mojim názorom a asi aj výzorom súhlasí aj môj hlavný radca (a jeho výraz tvare 😆).

    Hodnotenie: 5/5 🤩 plus paletka je môj absolútny must have na leto!!!

    Ktorá z nás nemá rada očné tiene? A ešte v takých žiarivých, no zároveň neutrálnych a prirodzených farbách? Túto, podľa mňa skutočne nádhernú, paletku očných tieňov COLOR CIRCUIT EYE SHADOW PALETTE som testovala taktiež skoro každý deň a kombinovala farby. 🌟

    Rovnako som zapojila do tohto „komba” aj tiene na obočie EYEBROW POWDER SET, z ktorých som nebola až tak nadšená, ale svoj účel každopádne splnili. 

    Čo sa týka COLOUR CIRCUIT očných tieňov, sú v zložení šiestich jemne trblietavých, resp. perleťových tieňov, ktoré mne a mojim očiam úplne vyhovujú. Či už farebne, fajn pigmentáciou alebo pekným balením, ktoré trend IT UP má. Taktiež oceňujem ich výdrž a aj to, že sú minimálne prášivé, čo je úplne super!

    Hodnotenie: 5/5🤩.

    Napriek tomu, že očné tiene sú skvelé, sada tieňov na obočie EYEBROW SET nebola úplne podľa mojich predstáv. Bohužiaľ, nie som fanúšik tieňov na obočie, keďže to moje treba vždy dokresliť, tak používam ceruzku na obočie. To je možno aj jeden z dôvodov, prečo u mňa produkt až tak neobstál, no aj napriek tomu som sa s ním dopracovala k celkom fajn výsledku. 🙂 No posúdenie môjho looku už nechám na Vás. 🙂

    Tiene na obočie sú mierne prášivé a farebne sa mi až tak nehodili k môjmu obočiu. Čo hodnotím kladne, je určite balenie. Je praktické a rovnako aj priložený štetček. 

    Hodnotenie: 3/5 🙂

    Veľmi príjemným produktom na pleť, ktorý bola tiež radosť testovať, bol jemný púder SKIN SUPREME/COMPACT POWDER. Púder vo všeobecnosti slúži predovšetkým na zafixovanie mejkapu a zmatnenie napr. T-zóny. Myslím, že takmer všetky ženy, čo sa častejšie líčia, používajú púder, a keď nie, tak aspoň v lete ho občas použijeme, aby sme sa neleskli ☺️🍹. 

    Púder je veľmi jemný (jemne mletý) a celkom dobre zafixuje už hotový, pripravený mejkap na pleti. Určite odporúčam COMPACT, teda kompaktný, pretože sa prirodzene prispôsobí tónu pleti. Čo sa týka dennej výdrže, je skôr priemerná. Ale keďže testovanie prebiehalo počas obrovských horúčav, myslím, že púder dobre splnil svoj účel, zmatnil, fixoval mejkap, ktorý mi cez deň dobre držal.

    Okrem minimalistického dizajnu, ktorý sa mne osobne veľmi páči 😊, hodnotím pozitívne aj zrkadielko, takže v mojej kabelke má tento milý púdrik odteraz čestné miesto. 👍🏻

    Hodnotenie: 4,5/5 🤗

    Používate pri líčení aj korektor? Podľa správnosti a súčasných trendov by sa mal korektor naniesť až na samotný mejkap, ktorý je už zapracovaný do pleti. Mal by byť o odtieň, max dva bledší, aby Vám pleť a očné okolie pekne prejasnil. 

    Ja korektor pri líčení využívam často, pretože mám výraznejšie kruhy pod očami. Je to aj vďaka obrovským očiam, s ktorými som sa už narodila, 😃 ale aj deficitom spánku, čo ma trápi omnoho viac, ale čo už narobím, ono to raz príde, hehe. 

    Každopádne, korektor s názvom MATTE PERFECTION COVERSTICK bol určite pre mňa v testovaní menšou výzvou. 

    Mám pomerne suchú pleť, a keďže patrím už do kategórie nevyspatých a uponáhľaných matiek, 😅 mám už aj jemné vrásky pod očami. Práve preto preferujem skôr tekutejšie korektory, ktoré nezaliezajú do vrások a liniek pod očami. Na druhej strane však MATTE PERFECTION korektor má celkom dobrú kryciu schopnosť, je vhodný najmä na malé nedokonalosti na tvári (vyrážky, drobné žilky, fliačky a pod.).  

    Hodnotenie: 3,5/5😊

    Po testovaní a predstavení klasickej dekoratívky na tvár, prichádza na rad produkt, na ktorý som sa tešila asi najviac, a to WATERDROP LIP COLOR. Trend IT UP prezentuje tento rúž ako dlhotrvácny, s výrazným farebným krytím Vašich pier.  

    Snažila som sa nájsť všetky pozitíva, ale musím povedať, resp. napísať, že tento rúž na pery ma trošku sklamal, keďže s rúžmi od tejto značky mám dobré skúsenosti a vždy som bola spokojná. 

    Mínusom je podľa mňa (čo ma aj trochu zarazilo) veľmi, veľmi výrazná farba a pigmentácia, konkrétne odtieň 045. Myslím si, že sa skôr hodí na jesenné obdobie a nie úplne na leto, avšak určite si nájde svoje nositeľky. Rúž je tak pigmentovaný, že sa nedá naniesť v jednej tenšej a menej výraznej vrstve, takže som ho musela vklepkať prstom na pery.

    Napriek tomu pery vôbec nevysušuje, nedráždi a pomerne dobre sa nanáša cez tvarovo zaujímavý aplikátor, pripomínajúci kvapku vody. 

    Hodnotenie: 3,5/5 😊

    ..aaaaa, blíži sa záver mojej recenzie, ktorú uzatvárajú dvaja farební krásavci, 💅🏻 Sú to konkrétne dva laky na nechty, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Laky sú z radu trend IT UP s názvom DOUBLE VOLUME & SHINE, odtieň 368 (modrý s perleťou) a 372 (koralový, resp. červeno - oranžový).

    U týchto volume lakov na nechty určite oceňujem štetec/aplikátor na nanášanie farby, rovnako aj to, že pomerne rýchlo oba zaschli, čo je v mojom prípade obrovské plus 😀. 

    S výdržou lakov to bolo už trošku horšie, modrý lak sa mi na druhý - tretí deň začal lúpať, no nepoužila som top coat, quick finish, ani žiadny iný podklad. Navyše, veľa času trávime vo vode, umývaním riadu, zeme 😀, kúpem dieťa, takže určite odporúčam nadlak alebo akýkoľvek iný podklad, pre lepšiu výdrž, ak často robíte niečo s rukami. 


    Veľmi pozitívne hodnotím aj výber farieb, ktoré sú naozaj symbolické pre leto, žiarivé a pôsobia na nechtoch mladistvo a sviežo. Určite vyskúšam aj iné odtiene a farby týchto volume lakov, pretože ma celkom dostali 🙂.

    Hodnotenie: 4,5/5 🤗

    Na záver, čo mi je aj trošku ľúto, že testovanie končí, by som chcela poďakovať za túto možnosť spolupráce. 

    Bolo veľmi príjemné spolupracovať takýmto spôsobom s dm Drogerie a ich značkou trend IT UP, pretože som objavila ďalšie kozmetické „vychytávky", ktoré ma skrášľovali takto na leto. Kozmetika tejto nemeckej značky je, mimochodom, cenovo veľmi dostupná a aj napriek tomu prekvapuje svojou kvalitou.

    Ďakujem Modrý koník a trend IT UP

    Mala som vyhradený čas len pre seba a mohla dať tak „von” viac svoju ženskosť. 💆🏻‍♀️

    Pozdravujem Vás a prajem veľa podobných bjuty recenzií na ďalšie skvelé produkty. 

    L.

    💋

    #skusenosti_trenditup

    #test_dm30

    Krásne rozjasňovače 🙂 ja som s nimi veľmi spokojná, dobre sa nanášaju a rozpracovávajú na pleti ➡️posledná fotka.

    (3 fotky)

    Myslela som si, že opálenia nôh sa nikdy nedožijem. Neviem teda či je to lakom, ale podozrivo sa mi tie nohy opálili do podobného odtieňa aký má práve on 😁😁😁😁

    Tento lak od trend IT up ma celkom prekvapil, mám ho na nechtoch už týždeň, čo trocha vidieť na odraste, ale musím uznať, že na nohách má teda naozaj dobrú výdrž a aj pekné krytie 🙂

    #test_dm30

    Čo vás najviac osvieži v týchto horúčavách?
    My čakáme kým nám príde bazén a potom sa do neho vyvalím ako taká veľrybka s tým mojim veľkým bruškom😀 Zatiaľ sa doma osviežujeme ľadovými limonádami a domácou zmrzkou či nanukom. Bol by hriech nevyužiť ovocie zo záhrady aj takýmto spôsobom 😍 Celkom osviežujúci je aj odtieň 368 laku trend IT UP. Ja som si naň dala aj vrchný priesvitný top coat lak (má ich aj táto značka) a potom mám istotu, že vydrží na nechtoch minimálne 4-5 dní 😊

    Recept na nanuky je tu:
    1. Umyté a odkôstkované čerešne a jahody si rozmixujeme
    2. Pridáme trošku vanilkovej arómy a vanilkového cukru a opäť pomixujeme
    3. Vyšľaháme si jednu smotanu na šľahanie, do ktorej zašľaháme jemný tvaroh
    4. Do zmesy zašľaháme ovocnú zmes
    5. Všetko vylejeme do foriem na nanuky a necháme na noc v mrazničke 🍦🍦🍦

    #test_dm30

    Obočko, obočko, prečo si len také problémové 😀
    Vždy som v dobrom závidela ženám, ktoré majú pekné, prirodzene husté obočie a nemusia sa s jeho úpravou toľko trápiť, ako napríklad ja 😀
    V predposlednom testovacom "pred a po" príspevku ste mi písali, že najväčšia zmena je v mojom obočí, čo je jasné, keďže mojich pár chĺpkov zachráni len fakt dobre pigmentovaná pomáda na obočie. Dnes som si vymyslela taký malý experiment s tieňmi trend IT UP, ktoré sme mali v testovacom balíčku. Jedno obočie mám upravené s pomádou a druhé s tieňmi. Obočie som si zafixovala dohora, aby oko pôsobilo otvorenejšie a zafarbila ho len tieňmi z komba na fotke. Odtieňovo mi nesedia, potrebovala by som tmavšie. Z mojich skúseností s viacerými značkami tieňov na obočie ani tieto nevydržali na miestach, kde ho vôbec nemám viac, ako dve hodky. Zato mám rada pomády 🙂 Ktorá úprava obočia sa páči viac vám? Ako a s čím si ho upravujete vy? Rada vaše odpovede odmením srdiečkami 💙💙💙

    #test_dm30
    #srdiecka

    Tento lak potrebuje 2 vrstvy a škoda , že nie je svetlejší 🙂. Zatiaľ mi drží už 2hý deň 💙. Čo je u mňa celkom úspech 🤓 #test_dm30

    (2 fotky)

    Ľahký LETNÝ make up s pomocou týchto 2 produktov. Tento make up by som skôr označila za BB krém a na prvý dojem som ho hneď odsúdila. Ale viete čo? Nosím ho odvtedy už týždeň 🤩 má slabučkú kryciu schopnosť (kvôli čomu som mu nedávala šancu). No potom som si uvedomila, že veď ja ani nepotrebujem aby bol vysoko krycí a k tomu je vonku 🌞 LETO🌞!!! A vtedy najhoršie čo môže byť je maska na tvári... Tento make up od trend it up na pleti vyzerá úžasne, prirodzene a sviežo a pokožka je taká akási hebká . A obsahuje Kolagén ❤️❤️❤️❤️Roky používam jeden make up či je leto či zima a keby nebolo testovania #test_dm30 asi by som ho ani nekúpila. No som rada, že som ho vyskúšala a od teraz môžem používať 2 makeupy 🤓 a tento make up keď je taký naozaj slabo krycí som skúsila aj ako podklad pod make up ktorý, bežne používam. A vydržalo mi líčenie celý DEŇ. A ten púder? 😍😍😍 Akože čistá topka 🤓!.. TEN SI STOpercent kúpim. Neoxiduje na pleti. Zmatňuje.

    (2 fotky)
    veronikapandelev
    Správa bola zmenená    18. jún 2021    

    Môj must have v kozmetickej taštičke. Tento puder som používala aj pred testovaním a budem si ho kupovať aj po ňom. Ak hľadáte matný púder tak tento je pomer cena-kvalita úplne výborný! Nelesknem sa,make Up aj pekne zafixuje a zatiaľ sa mi nestalo že by sa mi roztiekol počas týchto letných dňoch. Ja ho používam celoročne,a za tu cenu podľa mna sa veľmi vydaril. Poznáte ho? 🙂 #test_dm30

    lusyf
    Správa bola zmenená    17. jún 2021    

    Hello bjutifl ladies🌸
    vcera som skusila “otestovat” waterdrop ruz od Trend it Up, na ktory som sa tesila asi najviac z celeho balicka. Farba je velmi syta a vyrazna, hodi sa skor na jesen ako na leto, ale najde si urcite svoje nositelky 💄Ja som si dala len jednu vrstvu, ktoru som este s prstom dokoncila a trosku obtrela, aby ruz bol jemnejsi.
    Co hovorite na vysledok?
    Pouzila som aj rozjasnujucu paletu, preto som na foto taka ziariva (aj svietilo slniecko)🌟 Majte krasny slnecny den💋
    #test_dm30

    Dnešná krátka zmienka bude o paletke na oči. Volá sa Color Circuit 010. Mňa prekvapila! Tiene neprášia, pekne sa s nimi pracuje a aj ich výdrž je skvelá. Testujem a sledujem ju pozorne , aby som vedela napísať o nej všetky informácie. 😊

    #test_dm30

    (2 fotky)
    berry59
    Správa bola zmenená    16. jún 2021    

    Skúška tieňov na obočie a maskary. 👁️
    Za seba môžem povedať, že na maskare si naozaj potrpím a už cca 8 rokov používam stále tu istú maskaru u od inej značky ale musím povedať, že táto obstála u mňa na 100% 👌👌😁
    #test_dm30

    whitebubble
    Správa bola zmenená    16. jún 2021    

    Takýto jemný marhuľkový tienik som Vždy chcela 🧡 celá paletka má odtiene, ktoré sa dajú pekne využiť aj na každodenné líčenie. 😍 #test_dm30

    Očný tieň Trend it up color circuit eyeshadow palette.
    A rúžik Trend it up Waterdrop lip color 045

    (5 fotiek)

    Modrá je dobrá 😊 #test_dm30

    Dnes ráno, pri pripravovaní sa do práce mi ruky padli na 💄, tak som si povedala, že aj keď budem mať na ústach rúško, vyskúšam ho 🤭😁
    Chyba 😁😁 moc dlho teda na perách nevydržal, po príchode do práce som sa celkom zľakla 🤭😁😁😁 ale tak aspoň farba je pekná.
    Ku výdrži budem trocha kritická, nevydrží takmer nič, po jednej puse, napití sa alebo jedle je rúž takmer celý fuč 😏

    Čo sa týka make-upu, zámerne som pridala fotku absolútne prirodzenú, bez make-upu a výsledok, posúďte samy.
    Musím však ešte dodať, že som použila aj korektor, pretože nie všetko šlo prekryť tak ako malo. Za mňa je make-up skôr nejakého BB-cream rázu. No zároveň mu musím kvitovať príjemný pocit, ktorý zanecháva na tvári, žiadna maska, ale úplne super pocit 🙂

    #test_dm30

    lejlinka868
    Správa bola zmenená    15. jún 2021    

    Ten ruuuuuuž 👏 akože, keď som rozbalila balík tak prvé čo ma napadlo, farba tak k chladnému večeru v októbri, teplým ponožkam a poháru dobrého vína. Mohla by som spomenúť aj romantickú večeru ale budem reálna😂😂 mám dve malé deti tak co idem snívať o romantike v restike 🤷‍♀️😂 ale nakoniec je farba super. Síce vlastnosti z popisu nema ani náhodou, ale určite sme sa skamaratili

    #test_dm30

    Budem úprimná, ako make up za mňa nič moc a niečo veľmi podstatné mu chýba :D ale to si nechám na záverečnú recenziu. Veľmi sa mi však páči paletka tieňov 😂 milujem keď mám oči jak tisícku ziarovku 😂

    #test_dm30

    lusyf
    Správa bola zmenená    14. jún 2021    

    Leto v plnom prude, su dlhsie dni, takze mam o trosku viac casu na ostatne prijemne veci 👌 Laky od Trend It Up, ktorym som tento vikend venovala viac pozornosti, maju krasne vyrazne letne farby, aj ked konzistencia je trosku vodova, stetcek - aplikator laku je celkom dobry na nanasanie laku. Myslim, ze jedine, co mi teraz chyba, je ist k moru na dofcu a opalit si ruky (a aj zvysok tela samozrejme😂) 🏝
    Testovali sme spolu so sestrou a ta je s vysledkom celkom spokojna, takze mozno pribudnu dalsie farby 😊
    #test_dm30

    (3 fotky)