zdenin
    21. okt 2021    Čítané 45x

    Testovanie Dobrotkovo od Hyza

    Po  dlhšom čase sa nám podarilo niečo testovat a to párky a šunku od Dobrotkova  moje dcery 4 a 8 sú párkové aj šunkové tak sa potešili a s nimi aj ja mamina....

    o pár dni nám pani obchodáčka z hyzy priniesla takúto super chladí tašku a keď sme ju otvorili boli v nej dobroty v podobe parkov a šuniek a bolo ich teda dost

    pustili sme sa do testovania... najprv prišla na rad šunka

    prvá padla za obeť len tak bez chlebíka a neskôr išla veľkej sestre na desiatu a malej sestre na raňajky.

     Samozrejme sa potešili aj pribaleným kamarátom z reklamy drak škvrkoš si vybral malú Vikinku a princezná veľkú Julku...k chuti šunky bola s prvotní čudná keďže sme zvyknuty na bravčove ale bola fajn chuť taká kuracia 🙂 malej velmi chutila dala pózu ako zjem ta či nezjem ta (byt či nebyť)

    mamina skúsila poskladať chladí tašku super skladná... aj látková taška potešila sice ich mame milion nikdy ich nieje dost-----

    potom  prišli na rad párky pochutnali sme si cela rodina sú ozaj lahodne a jemne akurát pre deti aj dospelý sme si pochutnali. dievčatá mi pomáhali zo šúpaním aj z napúšťaním vody ...

    "krásne obrázky škoda že neboli aj na parkoch"... povedala Viki...

    a takto vyzerali pred zjedením ..za chvíľu boli fuč... ďakujeme Dobrotkovo a hyza že sme mohli testovat sme spokojný budeme kupovat.... párky Dobrotkovo určite..

    a na záver ešte "technické" info z obalov....

    motylikova
    19. okt 2021    Čítané 66x

    Pozrime sa na Dobrotkovo

    Ďakujeme za možnosť testovať mäsové výrobky Hyza. Toto testovanie, podľa mojich zbežných rýchlych pozorovaní, tak trocha rozdelilo mamičky do dvoch táborov. Ak by som sa mala niekam zaradiť ja, nepatrím ani do tábora "Ultrazdravej stravy" a ani do opačného extrému - „Je mi jedno, čo zjem." V tomto duchu som pristupovala aj k tomuto testovaniu a aj k tejto recenzii. Párky ani šunka od firmy Hyza, a ani táto recenzia, nie sú vhodné pre ľudí, ktorí za žiadnych okolností nejedia párky a šunku (ak si ich z vlastných zvierat sami nevyrobia). Tak, pozrime sa teda na to:

    Do testovania sme sa prihlásili, pretože párky bežne nejeme. Reklama ma zaujala a dcéry majú mäsové výrobky rady. Nemáme stále v chladničke šunku, párky nekupujeme vôbec (dôvod je najmä moja predstava, že sa do nich dá ukryť takmer hocičo a hororové historky staršieho brata, ktorý pracoval vo výrobni paštét a párkov). Ako to teda vyzerá v našej domácnosti? Hoci si k filmu radšej vyberieme pečený cícer ako čipsy, na desiatu radšej nakrájam decku naše jablko ako nemenovaného sladkého medvedíka, hoci sladkosti nekupujeme vôbec a raňajkujeme zeleninové miso polievky, predsa na návšteve u starých rodičov akceptujeme raňajky v štýle: "Vyber si, párky alebo chlieb so šunkou?"

    Ako vyzeralo testovanie?

    Reklamná kampaň DOBROTKOVO je šikovným ťahom. Dievčatá naplno zaujali hračky, ktoré sme k testovaniu dostali. Mne sa páči plátená taška, ktorá mi živo pripomenula moje odhodlanie nosiť si na každú nákup vlastné zdroje miesto igelitiek. Z môjho pohľadu literárnej vedkyne, marketing ťaží z prirodzenej detskej túžby po lepšom svete a šťastnom konci, po potrestaní zla a víťaznom konci, odkazujú tak na svet rozprávok.

    Rozprávky sú príťažlivé a upokojujúce aj pre dospelých, v kombinácii s lákavými nápismi bez alergénov, bez lepku a s vysokým podielom domáceho kuracieho mäska odolá asi len málokto (okrem spomenutých členov prvého tábora). Žiaľ, konzervant E250 obsahujú (ako drvivá väčšina mäsových výrobkov na našom trhu), a táto látka (okrem možných karcinogénnych účinkov) je na zozname potenciálnych alergénov. Vyšší príjem vitamínu C zabraňuje týmto škodlivým reakciám a firma Hyza v reakciách na kritiku deklaruje, že jej výrobky (pokiaľ ide o šunku) týmto zvýšeným množstvom disponujú (dúfajme).

    Čo sa u nás neosvedčilo, bol lákavý rozprávkovo ladený obal jednotlivých párkov. Mladšia dcéra bola najprv z výrobku nadšená, po odbalení začala mrnčať, že ona chce „tie pekné párky, nie tieto škaredé". Napokon ich ochutnala, rovnako ako staršia dcéra a manžel. Mne párky doslova nevoňajú a tieto nie sú výnimkou (myslím, že vyššie spomenutý brat mi spôsobil nejakú traumu z detstva, podarilo sa mu to vo viacerých oblastiach, je o 15 rokov starší a pripadali mu vtipné úplne iné veci ako mne. Bol aj pekárom... kúsky prstov tam, kde by ste ich nečakali, tak sa začínali jeho príbehy...).

    Párky nepraskali, konzistencia mi nepripadala múčna, muž bol s chuťou spokojný, takisto aj staršia dcéra. Tej mladšej nezachutili, napokon ich však ešte jedla - a to vďaka rýchlemu receptu pre návštevy, ktorý trpezlivým čitateľom ako bonus pridám na koniec článku. Jej pocity sa mi do recenzie zhmotňujú ťažko, keďže na otázku, ako jej chutia, povedala: „Výborné!" - ale v priebehu ďalších dní, keď si ich robil manžel alebo staršia dcéra, si ich už neprosila.

    Staršia dcéra bola s párkami spokojná, skonštatovala, že konečne sme túto potravinu kúpili aj my a nemá ich len u tatíka. Nuž, potešilo ma, že ju to potešilo.

    Detailný pohľad na čerstvo uvarené párky, ak by to niekoho potešilo, spolu s mojím domáco-kečupovým vyznaním lásky manželovi:

    Komu chutia párky, toho výberom Hyza variantu iste neurazíte. Deťom sa páčili aj Párkové hry, ku ktorým nás inšpiroval rozprávkový podmaz reklamnej kampane. Vyrobili sme si Párkokvetiny z Dobrotkova:

    a Párajkov bickyel: 

    Pokiaľ ide o šunku, mňa osobne oslovila viac. Je naozaj mäsová, hrubšie plátky sa trhajú, čo mi neprekáža, skôr sa mi zdá podozrivá iná, hyperelastická šunka nereálnej jednotnej farby. Ja som ju jedla so zeleninou, moje dcéry ju využili ako hlavnú ingredienciu ich obľúbeného jedla, ktoré je pre mňa absolútne nepochopiteľné: obe jedia a za špagety uznávajú len prapodivný variant tejto talianskej pochúťky - špagety bez syra, omáčky, len so šunkou na masle.

    Myslím, si, že k šunke Hyza sa ešte budeme vracať, ak budeme mať chuť práve na tento druh mäsového výrobku a málo času na zdĺhavé varenie všetkých chodov dňa.

    A už len spomínaný bonusový recept: Kvety z troch surovín.

    Potrebujete: - lístkové cesto - párky (Hyza) - vajcia, (syr na posypanie a natierajúce dieťa: dobrovoľné), 10 minút času na prípravu, 15 na pečenie:

    Tieto kvietky majú u nás obrovský úspech, robím ich takmer na každú oslavu (nie vo veľkom množstve, každému sa ujde jeden - dva), a to z dôvodu, že moje dcéry majú kvetinové mená, takže sa to vždy hodí; navyše tieto koláčiky miluje môj synovec, deti v každom veku, dospelí a dokonca aj môj brat. TEN brat. Dobrú chuť!

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    robka77
    18. okt 2021    Čítané 30x

    Zahryzni sa s nami 🥪

    Testovanie Dobrotkovo priletelo aj k nám na krídlach draka Škvrkonoša. 🐉

    Kuracia šunka je u nás, povedala by som, na každodennom poriadku, preto túto chuť poznáme veľmi dobre. Konkrétne táto šunka mala príjemnú chuť, plátkov v balení bolo tak akurát. Nevýhoda, ktorú sme my našli, boli plátky nakrájané na rôzne velké kusy - jeden tenký až príliš, druhý hrubý, čo bola škoda. Šunka mala E - nie je to nič, čo by tam malo byť, ale kde dnes už nie sú? Takže prežili sme to, každopádne, určite oceníme v budúcnosti, keď tam nebudú, lebo vieme, že to ide aj bez nich. 😉

    Veľmi chválim obal. V rámci marketingu je to super, vedia zaujať najmä deti a to je asi hlavné. ☺️ Trošku nás odradila cena - 100 g za 1,59 €, ale nie je to zas nic strašné.

    Ako druhé sme testovali párky. Tie chválim. Chuťovo boli super, po uvarení sa nenapučali. Velkosť je super, ideálna pre deti. Párky boli chutné, aj keď boli studené, čo bola veľká výhoda, kedže ich mal syn aj na desiatu. Opäť je tu otázka, či je tam potrebné dávať toľko E, kedže na začiatku zloženia to vyzeralo super, ale aj napriek tomu nás to neodradilo, chuť bola super. Párky prešli aj našim mrazničkovým testom. Boli chutné aj po rozmrazení, takže naozaj chválim. Cena je opät troška vyššia - 260 g za 2,19 €, ale keďže to nie je jedlo, čo sa jedáva každý deň, vravím si prečo nie. ☺
    Celkovo hodnotíme toto testovanie ako veľmi chutné, aj keď malo menšie chybičky. Verím, že sa do budúcna odstránia.

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    lili205
    17. okt 2021    Čítané 49x

    Ako sme putovali krajinou Dobrotkovo...

    Kde bolo tam bolo, za siedmimi horami a za siedmimi dolinami, v krajine kde sa piesok lial a voda sypala, žila princezná Nelka so svojimi rodičmi. Bola to mala lapajka s vyberavým jedalnickom... A tak prišla posila z Dobrotkova na ochutnávku. 😁 A ako to celé dopadlo? Čítajte nižšie 🙂⬇️

    Nelka sa balíčku veľmi potešila, asi ako všetky deti. Odkedy som jej povedala, že budeme testovať tieto produkty, vždy pri TV reklame skákala nadšením a nevedela sa dočkať. 😁 Celkom ma prekvapil obsah - jednak veľkosťou, keďže som očakávala, že dostaneme možno 2 balenia z každého (bolo ich 5 ks), a taktiež reklamnými predmetmi - plyšáky a kniha s úlohami a nálepkami. To bolo naozaj milé, párky hneď vyhodili barbie z karavanu a spolu s princom nasadli za volant. 😄 A nálepkami mame doteraz polepený celý domček pre bábiky. 🙈 

    Ale teda poďme k jadru. Určite vás zaujíma, ako hodnotíme testované produkty. Ešte ozrejmím, ako je to so stravovaním u nás. Nelka je naozaj veľmi slabý jedák, kopec potravín odmieta a vymýšľa s jedlom (áno, priznám sa, že to má zrejme po mame 🤷‍♀️). Šunku máme v jedálničku každý deň, málokedy ju zje s chlebíkom, väčšinou len tak čistú, do ruky. ➡️ To je už náš každovečerný rituál. Zjesť na večeru kašu, sadnúť pred telku, pozrieť rozprávku a spať. A ešte pred tým ako si sadne pred telku, príde do kuchyne po koliesko šunky. To sa zopakuje asi 3x v rámci pozerania rozprávky. 😄 Párky má príležitostne tiež, ale nejedávame ich 7 dní v týždni. Priznám sa, že keď bola menšia, takéto spracované mäso som odmietala a verila, že moje dieťa toto jesť nikdy nebude. 🤷‍♀️🙈 No hold, matka mieni - dieťa mení... A ja som niekedy rada, keď zje aspoň to. Takže poďme na to:

    • ŠUNKA

    Šunka Nelke chutila. A čo na ňu hovorím ja? Jedno balenie je 10-dekové, 8 koliesok, čo je tak akurát na rýchlu spotrebu. Šunka je kuracia, chuťovo fajn, s vysokým podielom mäsa. Avšak nevýhodou sú pridané éčka, ktoré tam, pokiaľ sa jedná o produkt pre deti, naozaj byť nemuseli... Ale k tým éčkam sa vyjadrím ešte na konci článku.

    • PÁRKY

    Hodnotím ich rovnako pozitívne, celej rodine chutili... Taká klasika - ale detská, samozrejme, že mastné šťavnaté spišské párky nečakajte. 😀 Pri varení nepopraskali, chuťovo dobré, také suchšie, veľkostne ok. V balení ich je 10 ks, privítala by som kľudne aj menšie balenie, také polovičné by bolo fajn. Obal atraktívny, akurát pre deti, aby ich upútali v regáli. Čo sa týka zloženia, nie je to žiadna sláva - ale teda povedzme si úprimne, sú to PÁRKY - čiže pokiaľ ich nekúpite v nejakom bio obchode, počítajte aj s Éčkami. Ale na spestrenie jedálnička môžu byť.  

    A teraz niečo k tým Éčkam. Do očí hneď udrie E250, čo je dusitan sodný, najbežnejšie používaná konzervačná látka pri takto spracovanom mäse. Jednak vytvára peknú ružovú farbu mäsa, ale jej význam je najmä v tom, že znižuje možnosť otravy a infekcie baktériami z potravín. Samozrejme, že sa dajú kúpiť produkty aj bez E250-ky, ale to skôr v nejakých naozaj bio-obchodoch alebo možno priamo od farmárov, kde je tá spotreba potom aj kratšia. Dajte si však pozor na tzv. bezéčkové šunky dostupné bežne v hypermarketoch, ktoré však hlásajú, že sú bez ečok, ale realita môže byť inde. Tieto produkty môžu obsahovať zeleninové extrakty - a tam sú často dusitany. Laicky povedané, zelenina sa pri pestovaní prehnojí dusíkom, a potom sa z toho urobí extrakt. Je to akási šedá zóna, lebo výrobca nenapíše na obal, že obsahuje dusitany, ale pridá zeleninu ako surovinu pre výrobu, no tá obsahuje dusičnany (zvyčajne mangold), ktoré sa pri výrobe čiastočne, alebo úplne, zmenia na dusitany. 

    Osobne si myslím, že všetkého treba s mierou, aj keď sa, samozrejme, snažím dcére ponúkať len tie najkvalitnejšie suroviny. No keď si v obchode vypýta, že si poprosí tú šunku s pekným farebným obalom, tak jej ju častokrát kupim. 🙂

    Apropo, k tým obalom - veľmi pozitívne hodnotím prevedenie obalu od Dobrotkova aj s celým príbehom o rozprávkovej krajine, drakovi Škvrkonošovi a ostatných hrdinoch. Je to naozaj milé a najmä pre deti atraktívne.

    Takže rýchle zhrnutie na záver:

    + produkty s vysokým podielom kuracieho mäsa, bez lepku a alergénov,

    + chuťovo veľmi dobré,

    + u šunky veľkosť balenia,

    + milá reklamná rozprávková kampaň,

    - obsah éčok,

    - balenie párkov mohlo byť menšie.

    Na záver sa chcem poďakovať za možnosť testovať tieto produkty, aj sme si pochutili, aj sme sa zahrali 🙂

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    cecilia29
    17. okt 2021    Čítané 39x

    Dobrotkovo na našom stole

          Začiatok mesiaca október sa u nás niesol v duchu testovania produktov Hyza. Mäsové produkty sa teda na našom stole, priznám sa, objavili častejšie ako obvykle. Konkrétne sa jednalo o testovanie, pre mamičky, často rozporuplných produktov. Je pravdou, že párky a šunka nie sú v dokumentoch a knihách o zdravom stravovaní detí ospevované. Ale priznajme si, kto po týchto produktoch nesiahol aspoň výnimočne? Zo skúsenosti viem, že aj keď my dospelí si chystáme niečo pre deti nie práve najvhodnejšie, tak obe deti máme v sekunde v tanieri. Inak jedáci vôbec nie sú. Zakázané ovocie totiž chutí najviac. A preto, ak už kupujem mäsové či iné výrobky, tak sa snažím vybrať také, ktoré sú pre deti najvhodnejšie. Čo nám teda prinieslo testovanie Hyza? Pozrime sa do testovacieho balíčka. 

           Balíček má veľmi milo prekvapil. Obsahoval nielen mäsové výrobky zabalené do praktickej termo tašky ale aj milú pozornosť pre deti a plátennú nákupnú tašku.

    Šunka Dobrotkovo

            Naše deti majú rady šunku len tak do ruky, bez chleba, samozrejme. Chutila aj nám „veľkým" a najmä mne pre jej, povedala by som, tradičnú a vyváženu chuť. Je síce trochu lámavá, pre zrejme menej prísad a vysoký obsah mäsa - 92 % kuracích pŕs. Čo však musím vytknúť je obsah škodlivých konzervantov a stabilizátorov a to konkrétne nebezpečného konzervantu E250 (dusitan sodný) a o niečo menej škodlivého stabilizátoru E451. Detské potraviny by takéto látky určite nemali obsahovať. 

    Párky Dobrotkovo

            Testovať párky pre deti nie je určite obeta a značka Dobrotkovo im veľmi chutila. Ani párkom nemôžem vytknúť ich chuť. S domácim kečupom sme si na nich skutočne všetci pochutnali. Nevyzerali síce hladko a lesklo ako tzv. „múčne" parky, ktoré napučajú ako kysnutý koláč, ale určite po uvarení nevyzerali zle. Potešila som sa - párky vo verzii pre deti v vyšším obsahom mäsa - kuracie mäso 70 % a bravčová slanina 14 %. Ale aj v tomto prípade má zarazil obsah vyššie spomínaného nebezpečného konzervantu E250. 

         Mojim jednoznačným odporúčaním pre všetkých výrobcov detských pokrmov je zamerať sa na kvalitu a pôvod surovín, a zamerať sa na to, aby neobsahovali ani minimálne množstvo nebezpečných konzervantov a stabilizátorov, ktoré majú najmä karcinogénne účinky. 

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    renusssska
    17. okt 2021    Čítané 22x

    Naša rodina v krajine Dobrotkovo

    Občas sledujem, aké testovanie tu na MK prebieha a raz za čas si poviem: „Tak teda, skúsim to." Bola som celkom zvedavá na tieto výrobky, tak som sa teda zapojila a pár dní na to mi už svietila pošta, že som bola vybratá na testovanie. Veľmi ma to potešilo a prekvapilo.

    Volal mi milý pán „obchoďák”, aby sme si dohodli čas, kedy mi produkty prinesie, a teda sme si doklepli čas 09:00 nasledujúci deň. Verte či nie, 09:00 mi zvoní telefón, že: „Tu soooom.” No tak toto bolo hned jedno plus u mňa, veď dnes už každý všade mešká, nie ešte aby bol na minútu presný. Odovzdal mi tašku a mohli sme začať. 🙂

    Syn sa toho hneď chopil a išiel teda vybaľovať. 🙂

    Ako inak, deti, samozrejme, zaujali najprv hračky. Tak sa s nimi hneď aj pohrali. Dami povymýšľal príbehy, a kým som si na sekundu odbehla, tak, prosím pekne, už tam degustovali šunku. 😃 Malej takéto veci ešte veľmi nedávam, no syn ju už veselo nakŕmil za tú chvíľku, a teda môžem povedať - chutilo im, a vlastne nám všetkým. Papali sme ju aj len tak - samotnú, s chlebíkom, s vajíčkom a aj zapekanú s mäskom. Ten vysoký podiel mäska bolo cítiť na chuti, aj vidieť na prvý pohľad. 🙂 

    Neskôr prišli na rad aj párky. Damianko obdivoval ich balenie. Veľmi sa mu páčilo. Ani mi ich najskôr nechcel dovoliť odbaliť. 😀 Ja nie som moc mäsožravec, a teda, pre mňa boli naozaj dosť mäskové - na moju hanbu, viac mi vyhovujú tie zo „sóje". 🙈 Ale môj muž bol veľmi milo prekvapený a pochutili si na nich aj s Damim. 🙂 Veľmi chválil aj to, že nenapučali. Balenie bolo pre nás celkom dosť veľké, tak sme si ich takto podelili do vreciek a zamrazili. 🙂

    Ďakujeme krásne za možnosť tohto testovania. Bavilo nás to a fakt sme si pochutili. Deti sa s hračkami hrajú každý deň - tiež super, pre nás rodičov. 😅 Želám Vám, Hyza Dobrotkovo, veľa úspechov a spokojných hladošov. 🙂 

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    nikola26110101
    17. okt 2021    Čítané 60x

    TESTOVANIE DOBROTKOVO

    Milujem testovanie. Vždy sa do testovania veľmi rada zapojím, no toto bolo prvé testovanie, kde som mohla naplno zapojiť aj môjho syna, čo ma veľmi potešilo. Zatiaľ, čo som testovala na MK, nikdy nám neprišiel taký marketing ako teraz, čo veľmi chválim, keďže išlo o detské produkty. Syn sa veľmi potešil plyšovým hračkám. No jeho jediná výčitka z testovania bola, prečo on nedostal plyšáka šunku a párky, keď on ich tak ľúbi. 😀

    No prejdime k samotnému testovaniu. 

    Čo sa týka šunky, vyskúšali sme ju na viacero spôsobov a vždy nám chutila, či už za tepla, alebo za studena. Jediné, čo mi vadilo bolo, že pri vyberaní sa trhala a bola trocha hrubšie nakrájaná ako som zvyknutá, no pri jej konzistencii to podľa mňa inak ani nešlo. Skôr teda ide o zvyk. Na chuti to ale vôbec neprekážalo. 😉

    Párky sme za studena neskúšali, keďže to by vhodné nebolo. No tiež som bola z nich prekvapená. Ako som už spomínala, nie som zvyknutá kupovať kuracie párky a párky v obale, ktorý sa musí odstrániť. Evokuje to vo mne také tie párky plné múky, ktoré ani nestihem dovariť a sú prevarené. Určite to poznáte tiež. No znova som sa mýlila, možno si niektoré poviete, že tu výrobky chválim, len preto, že som ich dostala zadarmo, no určite nie som odkázaná na to, aby som niečo dostávala zadarmo, alebo by som za recenzie dostávala vysoké prémie. Je to môj pohľad a názor a verte, že ak by sa mi niečo nepáčilo, určite to sem napíšem. 🙂 Ale znova teda k veci 🙈… len som si spomenula na pár komentárov, ktoré dostali moje kolegynky pri testovaní a ešte stále som ich nepochopila… 

    Takže párky. Malé, chutné, ktoré idú lahko ošúpať. Dokonca mi pri tom pomáhal aj môj syn, ktorý miluje varenie a pomoc v kuchyni. Takže som ho zapojila nielen v ochutnávaní, ale aj v manuálnom testovaní. 😀 Jedna vec, ktorú by som možno zmenila, by bolo menšie balenie, alebo balenie rozdelené do dvoch častí. Predsa len párky nie vždy jeme všetci, alebo často a možno by mi aj stačili v polovici balenia 4ks 🙂 a v druhej polovici ďalšie 4, keďže po otvorení už nevydržia tak dlho. 🙂 

    Čo sa týka Éčok na obale. Nemyslím si, že by ich tam bolo až toľko, aby to môjmu dieťaťu pri občasnom konzumovaní vadilo, alebo nejak ubližovalo. Pri vyváženej a pestrej strave padne aj takàto alternatíva určite vhod. 🙂 

    A párky, alebo šunku z Dobrotkova si určite aj kúpime a budú mať u nás v ladničke svoje miesto. 🙂 

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania týchto produktov. Pochutnali sme si všetci. ❤️ Teda nie, tu by som klamala, okrem malej dcérky, ktorá má zatiaľ iba 7 mesiacov, no aj jej sa aspoň páčili hračky. 😉

    Toto srdiečko, ktoré sa mi z ničoho nič vytvorilo pri vyberaní šunky mi spravilo deň. 🍀❤️

    PS: Marketing by som možno posunula aj do obchodných reťazcov. Napr vo vačších balíkoch by som privítala nejakého plyšáka. Určite by som synovi kúpila aj 4 balíky šunky, len nech sa dostane k tej svojej vysnívanej plyšovej šunke, alebo párkom. 🙈 To som mu mala teda čo ukázať… 🙈😀

    Ešte raz, ďakujeme. ❤️

    #test_hyza #recenzia_hyza_dobrotkovo45 #recenzia

    erikad82
    13. okt 2021    Čítané 62x

    Dobrotkovo

    Často sa zapájam tu na MK do rôznych súťaží a do možností testovať rôzne výrobky. Zakaždým po ukončení som si povedala: „Možno raz sa podarí." 😉 A teda bola som veľmi milo prekvapená, keď ma konečne 🤗 vybrali na testovanie! O to viac som sa tešila, keď produkty boli určené pre celú moju rodinu. 😃 Testovali sme produkty firmy Hyza -Dobrotkovo. Jedného dňa prišla k nám pani s veľkou zásielkou. A tak, prostredníctvom tejto zásielky, sme sa dostali do krajiny DOBROTKOVO! 

    Prišla k nám veľká zásielka! Popravde, myslela som si, že dostaneme po jednom kuse, prekvapil ma obsah. 😉 Tašku som schovala, a keď bola celá rodina doma, dala som im ju a nakukli, čo to tam je, čo to tam asi je... 🤔

    Nakoniec sme začali rozbaľovať,veru aj sme sa zasmiali. Deti si užili rozbaľovanie a hneď spoznali výrobky (videli v reklame v TV). Mali veľkú radosť z omaľovánky aj plyšákov a, samozrejme, zo šuniek a párkov.

    Omaľovánka je veľmi pútavo urobená a dokonca zaujala aj najstaršiu dcéru, a aj ja som si ju pozrela.

    Na rad prišlo samotné testovanie. 😉 Ako prvú sme testovali šunku. Prekvapila ma jemnosť a príjemná chuť. Šunka je veľmi jemná a niektoré plátky sa nám potrhali, no nevadí... Havne, že chutila. Deti sa na ňu vrhli, a aj manželovi a mne chutila. Musela som hneď nachystať aj na desiatu do školy. S domácim pečivom je top! 😉

    V nedeľu mávame ráno párky, nejako sme si zvykli mať párky práve ráno v nedeľu. Tak, samozrejme, prišlo na rad otestovať párky. 

    Deti pomáhali s prípravou. Po uvarení nijak nezmenili tvar. Boli jemnej lahodnej mäsovej chuti. Veru, chutili nám veľmi. 

    Deti vyhlásili, že už mám kupovať len párky DOBROTKOVO! 🤗 Musím sama za seba povedať: aj keď obsahujú nejaké to E-čko.

    Prekvapila ma chuť šunky a aj to, že vôbec nepúšťala vodu ako iné šunky. (Ráno kúpim a poobede kopec vody.) Párky nepopraskali nezmenili tvar a boli lahodnej chuti. Za mňa a moju rodinu odporúčame! 👍

    #test_hyza #test_dobrotkovo #recenzia #recenzia_hyza_dobrotkovo45

    cecilia29
    Správa bola zmenená    10. okt 2021    

    Len taká klasika na večer 😉so šunkou Dobrtkovo
    Dávam do pozornosti Súťaž - hlasujte za vašu škôlku a vyhrajte skvelé ceny pre vás aj škôlku: https://hyza.sk/dobrotkovo/sutaz/#vote
    #test_hyza #test_dobrotkovo

    Dnes som si zobrala na musku parky 🙂 hodnotím ich pozitívne, taka klasika. dcére chutili, mne tiež 😁 nepopraskali, chuťovo dobre, také suchšie, veľkostne ok. V balení ich je 10ks, privítala by som kľudne aj menšie balenie, také polovičné by bolo fajn. Obal atraktívny, akurát pre deti aby ich upútali v regále 😁Co sa týka zloženia, nie je to žiadna sláva - ale teda povedzme si úprimne, sú to PARKY - čiže pokiaľ ich nekúpite v nejakom bio obchode, počítajte aj s eckami. Ale na spestrenie jedálnička môžu byť 😁

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    #test_hyza #test_dobrotkovo
    Aj k nám zavítalo dobrotkovo 👸🏼
    Šunka má super chuť jedna nevyhoda ktorú sme našli nie su nakrajane kolieska na rovnake kusky jeden je hrubsi druhy je tak tenky ze sa rozpadne 🙊 na tomto urcite treba popracovat ale chuti to urcite neuberá
    Párky boli perfektné 🥰nezmenili extra tvar po uvareni chut bola dobrá nerozpadávali sa tie budu u nas urcite stale v chladnicke ☺️

    nikola26110101
    Správa bola zmenená    9. okt 2021    

    Dnes mi dosli napady na ranajky… tak som skusala hladat na stranke hyza nejake inspiracie a nasla som toto 🙂 priznam sa, ze nikdy som takto omeletu nerobila a to s varenim vymyslam skoro stale..

    Velmi ma to potesilo, ze mi toto testovanie prinieslo aj nove napady 🙂

    Robila som to podla receptu na ich ig.. najprv som si ale zle nastudovala obratenie toastu 😀😀no druhy krat to vyslo, ale oba boli super 😍

    Ja som tam pridala este syr 🙂 a doma sme mali paradajkyy, tie som zamenila za salat v ich recepte 🙂

    A ako som vyberala sunku, ktora sa mi naozaj malokedy odlupila v celku sa mi odlupilo srdiecko 🙂 tak som mala hned krajsi den❤️

    A co vy ? Robia aj Vam ranajky den?

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (3 fotky)
    nikola26110101
    Správa bola zmenená    6. okt 2021    

    Môj syn miluje kuracie maso 🙈😀

    Minuly tyzden mali v skolke ulohu nakreslit kamarata a Matusko povedal ucitelke, ze on nebude kreslit kamarata, ale kurace maso 😀😀😀🙈 viete si predstavit ten pohlad ucitelky…

    No ale k veci.. na obed som mu spravila rychle spagety.. stazoval sa, ze su bez masa 😀 tak ho dostal! …Ako pridavok! V podobe kuracej sunky od hyzy😍 zjedol celu porciu a obaj sme boli spokojny 😍😍😍😀😀

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    #test_hyza #test_dobrotkovo
    Na večeru sme museli hneď otestovať párky. Parky nepopraskali ani nejako nezmenili tvar-velkosť. Chutia výborne. Majú ozaj príjemnú chuť. U nás veľmi chutili. Každý večer chystám deťom desiatu do školy. Šunka s domácim pečivom im veľmi chutila a pýtali aj na ďalší deň. Šunka je jemná a niektoré plátky sa nám vyberaním z obalu potrhali,no ale hlavne že chutí a nepúšťa vodu ako ostatné šunky.

    (7 fotiek)
    lili205
    Správa bola zmenená    5. okt 2021    

    Ako jedia ostatné deti šunku (rozumej pekne na chlebík) vz. ako ju je moje dieťa (rozumej čistú do ruky) 🙈 to je už náš každovecerny rituál... Zjesť na večeru kašu, sadnúť pred telku, pozrieť rozpravku a spat... A ešte pred tým ako si sadne pred telku, príde do kuchyne po koliesko sunky.. To sa zopakuje asi 3x v rámci pozerania rozprávky 😄 ale teda aby som jej nekrivdila, občas ju zje aj s pečivom, ale zvyčajne len tak čistú do ruky. Šunka jej chutila a co na ňu hovorím ja? Jedno balenie je 10dekove, 8 koliesok, čo je tak akurát na rýchlu spotrebu. Šunka je kuracia, chuťovo fajn, s vysokým podielom mäsa. Avšak nevýhodou sú pridané ecka, ktoré tam, pokiaľ sa jedná o produkt pre deti, naozaj byť nemuseli...

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)

    #test_hyza #test_dobrotkovo
    Tadaaa nebudeme dlhšie napínať a rozbalíme ten dosť ťažký obnos tašky 😉
    V jednej taške-igelitke bola ďalšia igelitka a v nej ďalšia taška 😉 😉😉 poviem vám deti sa veľmi smiali 😃
    V prvej taške sme našli omaľovánku a plyšakov a v tej ďalšej veľký- pre moje deti poklad (zbožňujú parky aj šunky)
    Prekvapilo ma množstvo. Čakala som tak po jednom kuse. 😉
    Deti velmi zaujala omaľovánka,pri ktorej strávili večer
    😉 Samozrejme bola aj koštovka šunky -veľmi chutila😉

    (9 fotiek)

    Raňajky pre celú našu rodinu - parky od Hyzy , môj pokus o domáci kečup 😀, zelenina a bylinky z našej záhradky.
    #test_hyza #test_dobrotkovo

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    Tento rok sa mi splnil jeden malý sen - môj kritický otec si odo mňa prvý raz na niečo vypýtal recept. Nie, nie na párky 🙂 ale na domáci kečup, ktorý sa nám tento rok naozaj podaril a chutí deťom aj prísnym otcom!

    Inak, tieto párky z Dobrotkova obsahujú 70% kuracieho mäsa a 14% bravčovej slaniny. Či toto úprimné kurča (nápis na obale) naozaj neobsahuje alergény, dozviete sa už čoskoro v recenzii.
    PS. Porcia je pre manžela, nie pre decko 🙂

    Prišla k nám parádna zásielka 😉 deti sa zbehli a vyzvedali čo to je,čo to teda je? HM,a ja počkáme na ocka a spolu pozrieme 😉 tak nazierali a dumali čo to tam môže byť (zvrchu bola ešte jedna taška,tak nevideli obsah) 😉
    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)
    lili205
    Správa bola zmenená    30. sep 2021    

    Odkedy som dcére povedala, že budeme testovať detské parky a šunku, skáče od radosti pri ich reklame a každému to rozpráva 🙈 no hold, dieťaťu stačí k radosti naozaj málo 😁 balíček včera dorazil, malú hneď zaujal, a najmä plyšové hračky 😁 síce bola trochu sklamaná, že jej chyba princezná, ale tak plyšové parky to zatienili..
    . Véd koľko detí má doma plyšové párky??? 🙈 Takže večer sa hneď testovalo, ale o tom potom...

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)

    Keď testuje aj malý gazda 🙂 na obhliadku svojho stáda sa vybral aj so šunkou v ruke 😁 a musím uznať že tá od Hyzy je skutočne chuťou aj konzistenciou mäsová
    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)

    #test_hyza #test_dobrotkovo
    Tak chysta sa na ranajky šunka z dobrotkova aby drak škvŕkoš nemal šancu..šunka je dobra ja mam radšej bravčove ale Vikinke velmi chutí

    (2 fotky)

    A na večeru sme si strúhli obložený chlebík, ktorý nikdy nie je zlý 😍 šunka je na moje pomery trošku hrubšia, ale chuťovo jej nie je čo vytknúť 🙂

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)
    nikola26110101
    Správa bola zmenená    29. sep 2021    

    Keď prišiel balík, syn prvé čo zbadal boli párky 🙈😀 jasnee jeho obľúbené párky…. Tak sme strúhli rýchlu večeru. Niesom zvyknutá už na takéto párky tipu odbalíš z obalu..vačšinou preferujem párky, ktoré pod zubami chrúpnu (s crievkom) no na počudovanie párky prekvapili… maju príjemnú chuť aj vôňu.. nerozvarili sa.. ked som zbadala farbu som sa bála, že budú múčne.. no úprimne ? Z ich chuti som bola prekvapená aj ja..žiadnu zbytočnú múku necítiť a dokonca ich zjedol na večeru aj môj muž, ktorý má rád výrazné jedlá a zje iba spišské párky 🙈😀 (neviem, či bol hladný, ale tvrdil, že mu naozaj chutili) 😀

    Ps: obal išiel veľmi pekne dolu, nepotrebovali sme žiadne nože, ktoré som si pamätala z dávnych čias a potrebovala na odbalenie bratislavských párkov. Dokonca to zvládol aj môj syn, ktorého som aspoň zamestnala pri pripravovaní večere 🙂

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    (2 fotky)

    #test_hyza #test_dobrotkovo

    Dnes prišiel baliček tak sme koštovali šunku Vikinke a jej velkej sestre velmi chutila 👌😍

    (3 fotky)