jajamalka
    22. sep 2016    Čítané 245x

    Ako som chudla s Naturhouse

    Pred necelým mesiacom som bola vybratá, aby som sa zúčastnila testovania balíčku na chudnutie od Naturhouse. Bolo že to radosti! Presne 26. 8. moja noha prvýkrát vkročila do pobočky Naturhouse v Bratislave.  

    Výživová poradkyňa bola veľmi milá, už po niekoľkých minútach som z nej mala pocit akoby sme sa poznali roky. A možno aj preto som jej o svojich stravovacích návykoch prezradila aj to, čo som nechcela. A možno aj preto som sa necítila až tak trápne, keď som sa postavila na váhu a tá sa zastavila takmer na trojcifernom (!) čísle.  Okrem váhy ako takej, som sa dozvedela, koľko kilogramov z mojej hmotnosti predstavujú zadržiavané tekutiny a koľko kíl pripadá na tuk. Potom nasledovalo meranie pásu, bruška a bokov. Všetko som absolvovala v spodnej bielizni. Vedieť to vopred, vzala by som si nejakú reprezentatívnejšiu. 🙂

    Pôvodne som mala záujem o balíček Chudnutie a detoxikácia, ale presvedčila ma, že balíček Ploché brucho je pre mňa vhodnejší. A ja som sa nehádala. A tak som vyfasovala priam darčekový kôš plný produktov šitých na mieru práve pre mňa (a pre kopu ďalších, ktoré majú ten istý problém). A odchádzala som takáto vysmiata.

    Každé ráno som začínala pohárom vody, do ktorého som vyliala jednu ampulku z ich špeciálnych bylinkovo-zeleninovo-ovocných roztokov, ktoré mali naštartovať trávenie a súčasne čistiť organizmus.  Po niekoľkých dňoch sa z toho stal môj malý rituál a ráno bez vody som si nevedela predstaviť.  Na raňajky som zvyčajne jedávala  dva sucháre, opäť z ich výroby (oni to honosne nazývajú toustíky) a k tomu zvyčajne šunku alebo vajíčko natvrdo alebo cottage cheese. S kopou zeleniny. Kupodivu ma to vždy zasýtilo.

    Na desiatu som zvykla chrúmať ovocie. Podľa rady mojej poradkyne maximálne toľko, koľko sa mi vmestí do dlane. Ešteže ju mám takú širokú. Aha.

    Na obed mohla byť polievka (a tiež nemusela) a hlavné jedlo bez prílohy. Na olovrant opäť ovocie a na večeru  prakticky čokoľvek, ale bez prílohy a bez pečiva. A takto som sa aj snažila fungovať. Nejdem sa tváriť, že som si k tej rybe občas nedala zemiaky. Alebo keď sme mali v práci na obed segedínsky guláš, že som knedľu vynechala. Čo som sa ale snažila dodržiavať na sto percent, boli pokyny, aby som skutočne jedla „len“ päťkrát denne. Žiadne zobanie medzi tým. Zistila som, že najľahšie sa to dodržuje, keď doma alebo v práci naozaj nič naviac nedržím. Lebo, keď som vedela, že na tej poličke v kredenci tá čokoláda ešte je a zmrzlina v mraziaku tiež... No. Ako hovorím, ak chcete naozaj schudnúť, žiadne lákadlá doma nedržte.

     Druhá rada, ktorá sa ukázala ako veľmi cenná bola, aby som večerala najneskôr tri hodiny pred spaním. Keď som sa totiž pokúšala chudnúť pred tým, snažila som sa nejesť už po piatej. A zvyšok večera som bola nervózna a hladná ako pes. S metódou od Naturhouse som o siedmej večer vyjedala tuniakový šalát bez akýchkoľvek výčitiek. Vedela som, že pôjdem spať najskôr o desiatej.

    22.9. som opäť navštívila výživovú poradkyňu na pobočke. Za 25 dní som schudla 5 kilogramov, jeden centimeter v páse, dva centimetre na brušku a dva centimetre na bokoch.

    Premýšľam ako moju recenziu zakončiť. Ak máte výdrž a v ešte lepšom prípade aj podporu okolia, schudnete aj bez Naturhouse. Nepotrebujete roztoky, špeciálne sucháre ani vlákninu v granulách.  Ak si však nie ste isté, či to samy zvládnete a vaša vôľa je skôr slabá ako pevná a občas pred regálmi v potravinách tápete, tak chudnutie s Naturhouse odporúčam.

    Ďakujem @konik_testuje  za možnosť testovať chudnutie s Naturhouse. 

    Janka

    #test_naturhouseahojte som velmi šťastná,že som mohla patriť k tým šťastným ,ktoré mohli otestovať produkty od firmy Natur House.Mala som balíček na štíhly pás.Môžem povedať,že mne vypracovaný jedálniček vyhovoval až na raňajky,kedy som bývalá dosť hladná.Chýbalo mi moje oblúbené musli
    obr.1 prišla svetom previazaná škatulka a v nej bola bola bola bola Natur House
    obr.2 a tu je všetko pokope,krásny pohlad na samé zdravé veci
    obr.3 Fibroki granulky,ktoré som si ja pridávala do jogurtov ,alebo do acidka.Majú neutrálnu chuť,podla mňa ale suché a tvrdé
    obr.4 Fibroki sucháre pre mňa vhodné raňajky.Mala som k nim iba koliečko salámy či syra,alebo pomazánku
    obr.5 Vivat ampulky na 7 dní s čer.redkovky a artičoku-pila som vždy 30minút pred raňajkami zarobené v pohári čistej vody.Majú príjemnú chuť.
    obr.6 Vivat ampulky na 14 dní plné ovocia.Tieto mi chutili viac-boli sladšie a ráno mi bolo hned veselšie ked som zacítila sladkú chuť.
    obr.7 moje raňajky a navyše bonus jahôdky
    S testovaním som bola velmi spokojná.Ako bonus som k výrobkom dostala celozrnné keksy,ktoré boli fantastické a najlepšie zo všetkého.Prečo?Lebo mám rada sladké a stačilo mi naozaj 5 malých keksíkov a bola som sýta na 3 hodiny.Za 3 týždne som schudla 4kilá a 5 cm z pása.Ďakujem aj milej pani z Trenčína,ktorá mi urobila vstupnú konzultáciu a určite produktom od Natur House zostanem verná

    (7 fotiek)

    Osobna vaha je u nas posledne tyzdne v kurze.😉 #test_naturhouse

    Už aby bolo ráno. 🙂 #test_naturhouse

    Zajtra sa po 2rokoch vraciam späť do práce, vyhádzala som celú skriňu a horko-ťažko som našla sukňu a blúzku, ktorú som ochotná si obliecť. Zvyšok mojich vecí mi príde buď úplne strašných alebo sa do nich nevtrepem. Dúfam, že po #test_naturhouse si nakúpim veci aspoň o dve veľkosti menšie. A konečne budem nakupovať oblečko pre seba a nie pre deti!!!

    ... prečo som ja blbá navečer piekla tú bublaninu... #test_naturhouse

    Prvá návšteva pobočky. Normálne mám trému. Držte palce. 😉 #test_naturhouse

    konik_testuje
    19. aug 2016    Čítané 1602x

    Vaše skúsenosti s NATURHOUSE

    AKTUALIZÁCIA: recenzie našich používateliek si môžete prečítať tu.

    -----------

    Schudnúť sa dá! A taktiež získať a udržať si svoju vysnívanú postavu. Jedinečná metóda, ktorú poskytuje NATURHOUSE sa vám nestane len pomocníkom, ale aj dobrým priateľom pri dostávaní sa do svojej novej postavičky. NATURHOUSE má s chudnutím už vyše 25-ročné skúsenosti a pomáha stovkám ľudí schudnúť a prejsť k svojmu zdravšiemu fit ja.

    Dámy, toto testovanie bude perfektné, nabrúste si prsty na napísanie skvelého komentára. No pekne všetko po poriadku. 🙂

    Čo testujeme:

    Budete testovať balíčky na chudnutie, ktoré sú jedinečné svojou metódou NATURHOUSE. Metóda NATURHOUSE a jej tajomstvo spočíva v osobnom výživovom poradenstve zadarmo, dlhodobej spolupráci výživového poradcu - dietológa - s Vami ako klientom a širokom sortimente exkluzívnych produktov na báze bylín. Budete testovať poradenstvo, na ktoré prídete osobne na pobočku a produkty, ktoré tam dostanete. 

    Ste zvedavé na balíčky od NATURHOUSE? Pozrite sa, čo vás čaká. Od plochého brucha až po ľahké nohy, môžete si určiť prioritu!

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 10 žien, ktoré bojujú so svojou nadváhou alebo by len chceli cielene a účinne schudnúť. Hľadáme šikovné a poctivé ženy, ktoré sa k testovaniu zodpovedne postavia a zaznamenajú svoje pocity, názory a postrehy. Po skončení testovania napíšete recenziu na svoj blog a následne ju zverejníte aj do fóra, do vlákna, ktoré je tejto téme pridelené. 

    Testovanie je primárne určené ženám, ktoré osobne prídu na pobočku NATURHOUSE, zadarmo absolvujú úvodnú analýzu tela a vrhnú sa na testovanie. Pozrite sa na mape, kde sa nachádza najbližšia pobočka.

    Ako sa zapojiť:

    Do možnosti testovať poradenstvo a produkty NATURHOUSE sa zapojíte napísaním komentára pod tento článok. Dajte nám vedieť, na akú pobočku by ste sa dostavili a ktorý balíček by ste chceli testovať. Chcete vložiť fotografiu? Napísať o sebe príbeh? Všetko, čo je kreatívne, je dovolené! Čas na napísanie komentára máte do 21.8. 

    Tešíme sa na vaše komentáre a držíme palce!

    Konik_testuje

    Diéta a chudnutie, to nemusí byť len utrpenie a nuda v jednálnom lístku. NATURHOUSE to robí inak a zaujímavo. Viete nám povedať, v koľkých mestách sa nachádzajú pobočky NATURHOUSE? Mestá nájdete tu: https://i.modrykonik.sk/NATURHOUSE 🙂 Správne odpovede budú odmenené 3 srdiečkami.

    Do nedele 21.8. máte čas na napísanie komentára pod tento článok https://i.modrykonik.sk/skusenosti_s_naturhouse, a tak dostanete príležitosť výživovým poradenstvom zlepšiť svoje ja a konečne schudnúť 🙂

    #test_naturhouse

    Byť zdravá a byť fit, štíhla, spokojná vo vlastnom tele, mať kvalitný jedálniček a pravidelné chody plné vitamínov. To je túžba takmer každej ženy. Ak je to aj váš vysnený cieľ, tak vám vieme pomôcť. Pripravujeme totiž kampaň Skúsenosti s NATURHOUSE.

    Za tri srdiečka nám povedzte, koľko existuje balíčkov NATURHOUSE 🙂

    #test_naturhouse