1sandy1
    23. okt 2018    Čítané 88x

    Hravý SUNÁREK

    Ahojte, 

    na začiatok by som sa chcela poďakovať, že som bola vybraná medzi 10 mamičiek, ktoré mali možnosť testovať s detičkami zdravé chrumky SUNÁREK. 

    Sunárek poznáme už veeeeľmi dlho. Začali sme s ním pri prvej dcérke a nemôžeme mu nič vytknúť 🙂

    BIO MRKVOVÉ KOLIESKA

    Ako prvé sme chutnali MRKVOVÉ KOLIESKA, ktoré boli super 🙂 Len sa po nich zaprášilo. Nato, že neobsahujú pridaný cukor, boli dosť sladké. Mne sa ušli až dve, ale však ked deťom chutili natoľko, že sa ešte aj o posledné koliesko pohádali 😀 

    ŠOŠOVICOVÉ PRSTIENKY

    Keďže moje deti sú šošovicové maniačky, vedela som na 100%, že tieto prstienky budú mať úspech. A tak aj bolo 🙂 Majú výraznú chuť šošovice, čo im veľmi vyhovovalo. 

    HRÁŠKOVÉ STRUKY 

    Na záver sme otestovali hráškové struky. Popravde, tieto u nás doma nemali veľmi veľký úspech. Deti vzali, ochutnali a položili naspäť. Tvar mali podľa mňa asi najlepší zo všetkých, iba tá chuť nás veľmi neoslovila 🙂 

    Na záver by som chcela podotknúť, že vo všetkých týchto chrumkách sa nachádza vitamín B1 (tiamín). Sú bez pridaného cukru, soli, bez lepku, aróm a farbív. Ešte raz ďakujeme za možnosť testovať chrumky 🙂

    A ešte čerešničkou v balíčku bolo prekvapenie 🙂 

    Odporúčam každému vyskúšať. Každý si príde na svoju chuť 🙂 

    nigguska
    22. okt 2018    Čítané 152x

    Zdravé a hravé chrumky

    Mám 3 detičky- 8 ročného školáka, 3 ročného špekulanta a ročnú princeznú a každý z nich je iný 😊 každému chutí a nechutí niečo iné. Ale chrumky chutia každému. A preto som sa rozhodla zapojiť do súťaže na testovanie chrumiek od Sunárek.

    Nikdy predtým som o nich nepočula, tak som bola veľmi zvedavá, aké budú. A šťastie sa na nás usmialo a tešili sme sa kedy dorazia. A to teda bola rýchlosť. Kuriér o pár dní volal, že nám nesie balíček. Syn sa nevedl dočkať a v pyžame kýval kuriérovi. Uchmatol mu balíček a už ho nebolo.

    Otváranie prebehlo rýchlo 😂 ledva som stihla čo to odfotiť. Prišli nám 3 príchute chrumiek a ku tomu prekvapko- šošovička, hrách a čerstvá mrkvička. Presnie tieto príchute mali aj chrumky.


    Veľmi má prekvapilo zloženie. Ako som spomínala, predtým som o nich nepočula, tak som z údivom čítala etiketu- vyše 50% zdravej zeleniny.

    Moja mala princezná, nie je žiadna veľká jedáčka. Nikdy nechcela pomixovanu stravu. Preto mám veľký problém do nej dostať zeleninu. Je tvrdá a nevie je ešte dobre pokúšať. Tak som sa potešila, že tieto chrumky od Sunarek, nám to aspoň trošku nahradia. Žiadna soľ,cukor, nič čo by tam nemalo byť.

    Ako prvé sme otvorili hráškové. Syn sa tešil, že vyzerajú ako struky hrášku, mali krásnu zelenú farbu. Vyzerali tak, ako má hrách vyzerať. Deti sa do nich hneď pustili. Princezné veľmi chutili a velkostnne boli ideálne do jej malých rúčok. To je veľké plus pre tieto chrumky. Špekulant ako vždy špekuloval, no nakoniec zjedol skoro polovicu sáčku. Uchmatla som si jednu aj ja. Bola krásne chrumkavá, jemná a chuť bola naozaj hrášková. Zvyšok chrumiek dojedol manžel. Aj jemu chutili. Hneď povedal, že chutia hráškovo a nemusel ani vidieť obal.

    Ako druhé sme otvorili šošovicové. Tu nastalo sklamanie aj u deti aj u mňa. Áno, chrumky boli aj tentoraz chrumkavé, jemne, akuray padnúce do malých rúčok a pusiniek, ale chuť bola mdlá, nevýrazná, ako suchár. Najmenšia ich zopár okusala, stredný a najstarší syn do nich iba kusol... A ja som sa aj s manželom zhodla na yom, že tieto sú o ničom.


    Ako posledné sme otvorili mrkvové chrumky. Zbalila som ich do tašky keď sme šli do nemocnice so školákom na vyšetrenie. Samozrejme, ďalšie moje malé prívesky chodia všade so mnou, tak aby neboli hladné, chrumky poslúžia ako desiata. Mňam! Toto bola prvá reakcia všetkých deti po ich ochutnaní. Vrhli sa na ne ako supy. Chudák sáčok nevydtzal nápor 3 ručičiek. Rýchlo som zobrala jednu a dala si ju do úst. Ozaj bola výborná. Sladká chuť karotky a pritom bez cukru! Tak tieto dostali aj mňa. Muž mal smolu. Jemu neostali.

    Aké je teda moje zhrnutie? Chrumky od Sunarek majú vynikajúce zloženie vhodné pre detičky, výborný tvar, chrumlavost a jemnosť zároveň. Tvary chrumiek prispôsobené deťom pre rozvoj fantázie. A chuť chrumiek je výborná. Každý si nájde tu svoju.

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť si ich vyskúšať.

    maryennn1
    22. okt 2018    Čítané 177x

    Máme doma hladošov

    Dokonca troch. Ale dnes tu bude hlavne reč o tých dvoch malých. Jeden má päť a druhý sotva dva rôčky. Nikdy som nepoznala (vďaka Bohu) aké to je musieť deti do jedla nútiť,motivovať ich rozprávkou, či nedajbože naháňať po byte s lyžičkou, ako to mali niektoré moje kamarátky. Moje deti od malička dychtivo otvárali pusinky na každé sústo, ktoré k nim mierilo. Skôr mám problém dookola vymýšľať čo im dať, aby to bolo chutné, na pohľad atraktívne a v prvom rade zdravé a bez zbytočných pridaných cukrov či konzervančných látok. Chválabohu naše deti milujú zeleninu a ovocie v akejkoľvek úprave a najradšej čerstvé, preto polovicu batoha keď niekam ideme, vypĺňajú jabĺčka, banány, hrozno, hrušky, mrkva, či uhorka nakrájané na pásiky, kolieska či mesiačiky. Nikedy je ale chuť aj na nejakú mlsku, či nejaký malý snack a tak vždy mávame v zásobe aj niečo na chrumlikanie... Ako moji chlapci nazývajú chrumky. Veľmi som sa potešila, keď nás vybrali do tohto "chrumkavého" testovania, vyskúšali sme si tak nové chute a objavili nových obľúbencov.

    A ako to všetko prebiehalo?

    Najprv k nám dorazila veľká krabica a okrem troch testovacích balíčkov, nás v nej čakalo aj prekvapenie. Chlapcov najviac prekvapila čerstvá mrkvička, ktorú Tomáško ihneď otestoval. Nečakali ju tam rovnako, ako ja som nečakala krásny košíček a dve plátené vrecúška plné strukovín. Ako praktická matka som hneď premýšľala, ako darčeky využijem a asi sa nebudete čudovať ak vám poviem, že na večeru bola hustá šošovicová polievka, že? 🙂

    Ako by to bolo, aby sme si hneď jeden balíček neotestovali a tak chlapci vybrali Šošovicové prstienky. Adamka síce chuťovo veľmi neohúrili, zato ich tvaru sa veľmi potešil a okamžite ich skúšal nastoknúť na prsty. Keď bežal po motúzik, bolo mi jasné, že z nich bude jedlý náhrdelník 🙂 Tomáško sa naopak usadil s celým sáčkom do krabice, v ktorej prišli a pustil sa do ochutnávky. Táto príchuť však nebola pre nich to pravé orechové- vôňa i chuť boli nevýrazné a vrecúško nám ostalo nedojedené asi najdlhšie zo všetkých testovaných. V závere sa rozhodol zasnežiť nám obývačku polystyrénovými kúskami z krabice.

    Druhou testovanou príchuťou boli Hráškové struky, ktoré sme si zobrali zo sebou na jesenný výlet a vybalili ich počas oddychu na deke. Prekvapila nás ich príjemná hrášková vôňa a aj výrazná chuť. Tentoraz chutili viac staršiemu Adamkovi ako mladšiemu Tomáškovi. Tiež ich tvar mal úspech, keďže sú podlhovasté, dobre sa držia aj v mini rúčkach. 

    Posledným testovaným balíčkom boli Mrkvové kolieska a tie mali u nás doma najväčší úspech. Pochválil ich dokonca aj náš tatko a to už je čo povedať, pretože podobné detské mlsky považuje za niečo, čo nemá žiadnu chuť. Mrkvové kolieska sú však pravdepodobne kvôli mrkvičke príjemne nasladlé a len sa tak po nich zaprášilo, keď som ich chlapcom ponúkla počas cesty v aute. O tom, že všetkým chutili svedčí aj to, že sme si ich už niekoľko krát odvtedy kúpili zas. Ponúkli nimi návštevu a dokonca niesli ako mini darček našim malým kamarátom.

    Mojich malých hladošov chrumky veľmi potešili a dokonca si medzi nimi našli aj svojho favorita. Mňa zas potešili rozkošné vrecká zo šošovičkou, z ktorej vznikla šošovicová polievka a napriek tomu, že hrach u nás nemá veľký úspech využili sme ho namiesto varenia na hranie. Stačilo ho nasypať do nádoby, pridať k nemu gaštany, naberačky, zopár autíčok a takýto hrachový senzory box zabavil oboch chlapcov na poriadne dlho.

    Košíček tiež neostal na ocot. Robí nám radosť na stole, kde sme si doň naukladali plody jesene a gaštany, ktoré si nosíme z výletov do prírody. 

    Takže všetko je spapané a spotrebované a my sa chceme poďakovať. Za možnosť zúčastniť sa testovania. Chrumky, ktoré sme mali možnosť testovať ma milo prekvapili svojim zložením. Obsahujú málo zložiek. Vlastne len kukuričnú krupicu, zeleninku a pridaný vitamín B1. Málo kedy človek narazí na pochutinu pre deti, bez obrovského množstva pridaných farbív a cukrov či iných prísad. To, že neobsahujú ani soľ, je vyhovujúce hlavne pre tých našich menších drobcov, tomu staršiemu už v chrumkách trochu chýbala, no vynahradila ju výrazná vôňa. 

    Ďakujeme a pozdravujeme. 

    M+A+T

    janulienka361
    22. okt 2018    Čítané 153x

    Veselý Sunárek

    Ahojte, volám sa Janka a moje deti Robko a Janka. V prvom rade chcem poďakovať koníku za vybratie a Sunárka za možnosť zúčastniť sa testovačky. Bola to skvelá príležitosť.

    Ako prvé sme testovali mrkvové kolieska.

    - Podľa mňa ako maminy, testovačky to čo píšu aj platí. Žiaden cukor, soľ a žiadne farbivá.

    - Chuťovo vynikajúce a ideálne na večerné mlsanie.

    - Musím povedať, že ja som chuť mrkvy ozaj cítila a aj detičky.

    - Podľa detí sú tiež vynikajúce a tieto im chutili najviac (viď foto na konci slight_smile🙂

    Druhé testované boli šošovicové.

    - Môj názor je rovnaký. Tiež platí - žiaden cukor, žiadna soľ a žiadne farbivá a aj napriek tomu vysoko jedlé a návykové.

    - Deti boli nadšené a míňali sa jedná radosť.

    - Veselým tvarom sa aj zahrali. (viď foto nižšie slight_smile🙂

    Tretie hráškové sme testovali ako posledné

    - Mňa opäť nesklamali. Vynikajúce a menším deťom najideálnejšie do malej rúčky.

    - Zloženie to isté. Bez soli, cukru a farbív. Chuť príjemná hrášková.

    - Malému však veľmi nechutili. Malej áno, takže každá maminka si musí otestovať na svojom dieťati, ktoré z troch testovaných im najviac sadnú.

    U nás zvíťazili jednoznačne mrkvové a šošovicové. Dúfam, že naša recenzia bude nápomocná pri výbere a ďakujem za čas strávený čítaním.

    ivankagemini
    22. okt 2018    Čítané 187x

    Chrumky, chrumky, chrumkyyy pochúťka od značky Sunárek alebo ŠOŠOVICA – HRÁŠOK – MRKVIČKA

    Dvojičky Tobiasko a Matiasko boli vybraní na testovanie BIO chrumiek a tešila som sa za nich (majú ešte iba 1 rok a 3 mesiace),  keď nás Modrý koník vybral medzi  10 mamičiek, ktorým bude doručený ochutený balíček. Či bude balíček aj chutný, na to sme si museli ešte pár dní počkať, kým prišiel kuriér zo zásielkou. Poviem vám pravdu, vždy som nadšená keď rozbaľujem zásielky, tobôž keď je tam niečo na zjedenie :D Ja som stále hladná a moji drobci tiež, len nech im to vydrží. Okrem testovacích chrumiek sme dostali pozornosť od MK v podobe zväzku mrkvy a pol kilového balíčka šošovice a hrášku v štýlovom prútenom košíčku, za ktoré tiež ďakujeme aj touto cestou (nestihli sme ich spotrebovať ale už čoskoro ich použijeme na naše príkrmy).  

    Značku Sunárek som poznala iba v sladkej verzii a priznám sa, chrumky ochutené zeleninou som doposiaľ obchádzala. Avšak naskytla sa príležitosť, tak sa poďme spolu „pozrieť“ ako dopadli v tomto double teste.

    Začnem hneď vizuálnou stránkou. Obal je veľmi pekný a lákavo vyzerá. Inak by som si ich v obchode určite nevšimla a teraz ako nám prišli na testovanie som si ho mohla obzrieť o to viac. Zhodnotila by som to tak, že je naozaj nenásilný, jednoduchý a vypovedá o obsahu. Zaujala ma značka Sunárek, zaujalo ma označenie BIO - v tejto dobe a pri drobcoch veľmi často vyhľadávané a zaujal ma nápis príchute vo farbe zeleninky, ktorú obsahujú.

    Dala som deťom na výber, ktoré ochutnáme ako prvé a vybrali si BIO MRKVOVÉ KOLIESKA. Tvar do ručičky úplne sadol, vôňa aj chuť je sladká, mrkvičková, obsahujú 46,0% sušenej mrkvy, plus kukuričnú múku a kukuričnú krupicu. Po týchto sa doslova len zaprášilo. Veľmi detičkám chutili a brali si celé hrste. Z  mrkvičkových som mala len pár kúskov, ktoré  som si uchmatla, nech viem ako chutia, lebo by ma drobci určite neponúkli - keď im tak chutili!

    Druhé v teste boli BIO ŠOŠOVICOVÉ PRSTIENKY. Po otvorení som zacítila vôňu kukurice – kukuričná krupica, ktorá je súčasťou všetkých ochutených chrumiek, podľa mňa prerazila chuť šošovice. Tieto  obsahujú zelenej mletej šošovice až  51% a v zložení je aj Vitamín B1. A v chuti to bolo naozaj aj cítiť 50:50. Tvar opäť sadol do ručičiek jedného aj druhého papkáča. Tieto Matiasko aj Tobiasko dlho ochutnávali a cuckali a zjedli polovičku a druhá letela na zem :/ Testovanie prstienkov pokračovalo vonku, v obchode ale scenár sa opakoval alebo zjedli jednu chrumku a ďalej už nechceli.

    Posledná testovačka bola v hráškovej podobe. Chrumky Sunárek BIO HRÁŠKOVÉ LUSKY. Bohužiaľ tieto nám nesadli vôbec. Detičky chrumku s veľkým potešením vzali do rúk a po ochutnaní zostala chrumka takmer celá. Tvar je podľa mňa úplne super, nakoľko sme boli zvyknutí iba na klasické neochutené chrumky v podobnom tvare. Obsah 51% zeleného mletého nelúpaného hrachu som veľmi necítila a kukuričnú krupicu tiež nie. Ich chuť popravde neviem veľmi identifikovať. Prekvapením v zložení bol aj tu prítomný VITAMÍN B1 (TIAMÍN).

    Čo je super, že sú všetky bez soli, bez pridaného cukru a ako plus sú aj bez lepku. Sú aj bez konzervačných látok, bez aróm a farbív. Keďže dvojičky majú teraz 15 mesiacov a chrumky sú odporúčané od ukončeného 12-teho mesiaca, sme radi, že sme už v limite na testovanie a vieme, ktoré nám chutili a ktoré už v obchode nebudem obchádzať ale skončia v nákupnom košíku spolu s ostatnými výrobkami Sunárek, ktoré nám chutia a sme verní tejto značke.  

    Ďakujeme ešte raz za možnosť otestovať tieto bio výrobky a odporúčam ochutnať ich. Každý si určite nájde tú svoju chuť! 

    risolino
    22. okt 2018    Čítané 178x

    Zeleninkoví kamaráti našich detí

    Na začiatku by sme sa chceli poďakovať, že sme mohli testovať nové bio chrumky Sunárek. Veľmi sme sa potešili, lebo veľmi radi skúšame a testujeme nové veci. Balíček prišiel v piatok poobede, ale do testovania sme sa pustili až na druhý deň, v sobotu, keďže cez týždeň sme veľmi rozlietaní, škôlka, škola a práca.

    Predstavíme si druhy, ktoré sme dostali na testovanie, tieto tri: Mrkvové kolieska, Hráškové struky a Šošovicové prstienky.

    Spolu s týmito sme pri otvorení balíčka našli aj plátené vrecúška, v ktorých bola šošovica a hrach a k tomu zväzok mrkvičky, všetko bolo v prútenom košíku, ktorý tiež veľmi potešil a určite nájde využitie v našej domácnosti. To bolo veľmi milé prekvapenie a tiež trochu aj zábavné.

    Bio Mrkvové kolieska Sunárek

    Sú to kukurično-mrkvové chrumky, ktoré sú vyrobené z BIO sušenej mrkvy, z BIO kukuričnej múky a krupice. Sú obohatené aj o vitamín B1 (tiamín). Nie je v nich pridaný cukor (obsahuje len prírodné cukry) a ani soľ, sú bez konzervačných látok, bez aróm a farbív.

    Bio Hráškové struky Sunárek  

    Sú to hráškovo-kukuričné chrumky, ktoré sú výhradne vyrobené z BIO sušeného hrachu a z BIO kukuričnej krupice. Sú obohatené o vitamín B1 (tiamín) bez ďalších prísad. Ani v týchto nie je pridaný cukor (obsahuje len prírodné cukry) a ani soľ, sú bez konzervačných látok, bez aróm a farbív. Sú skvelým spestrením jedálnička malých detí od ukončeného 12. mesiaca.

    Bio Šošovicové prstienky Sunárek

    Sú to extrudované, šošovicovo-kukuričné chrumky, ktoré sú vyrobené z BIO zelenej šošovice a z BIO kukuričnej krupice. Sú obohatené o vitamín B1 (tiamín) bez ďalších prísad. Nie je v nich pridaný cukor, obsahuje len prírodné cukry, a ani soľ, sú bez konzervačných látok, bez aróm a farbív. Sú určené pre malé deti od ukončeného 12. mesiaca.

    Všetky tri chrumky sú určené pre malé deti od ukončeného 12. mesiaca. Sú vhodnou alternatívou desiaty a olovrantu, alebo aj chutná pochutina medzi jedlami. Veľkosť a tvar je prispôsobená detským ručičkám, takže dieťa ich ľahko uchopí a rozvíja tak svoju zručnosť a samostatnosť v jedle.

    A čo hovoria naši drobci na tieto bio chrumky? Tak začneme postupne. Naše testovanie prebiehalo takto:

    V sobotu ráno sme vstali a po raňajkách som im prezradila, že máme balíček na testovanie. Hneď boli zvedaví, čo tam je. Chrumky Sunárek poznáme a občas kupujeme, a to Jabĺčkové prstienky a Jahodové srdiečka. Tie majú radi, hlavne ich berieme na cesty, na naše spoločné výlety, prechádzky, ako maškrtu.

    Takže hneď siahli po oranžovom balíčku. Mrkvové kolieska. Hneď skúmali tvar, farbu. Dcérka, že oranžová, synček si zopakoval anglický jazyk, orange. Prvé, čo boli prekvapení touto chuťou, lebo asi čakali skôr nejakú podobnosť s jabĺčkovými a jahodovými chrumkami. Ale zelenina je niečo iné ako ovocie. Chuť je iná. Jasné, že neostalo len pri mrkvových. Keď už testujeme, tak najlepšie je hneď porovnať všetky tri príchute. Ďalšie v poradí boli hráškové. Tvarom pripomínajú struky hrášku (tie zbierali u babky a dedka na záhrade). Zelená farba (green po anglicky). Vôňa bola typická hrášková, hneď ju bolo cítiť pri otvorení balíčka. Musím povedať, že tie nám vydržali v sáčku najdlhšie. A v poslednom rade prišli na ochutnávanie šošovicové... tá chuť nebola na prvýkrát taká výrazná, tá drobcov najmenej zaujala. Prstienky. Pekne vyzerali na prštekoch. Farba taká do hneda. Brown po anglicky.

    Keďže bola sobota a celá rodina pri stole, tak aj tatík otestoval bio chrumky. Aké mu najviac chutili? Aj ja som bola prekvapená z toho. Šošovicové. Ja, ako maminka týchto drobcov, som tiež ochutnala a môžem povedať, že chutili v pohode všetky, ale poradie ako u drobcov. Mrkvové, hráškové a šošovicové, napr. šošovicu mám veľmi rada, ale pri týchto chrumkách tá chuť nebola až taká výrazná, šošovicová (aspoň podľa mňa). U detí najviac mali úspech mrkvové, nakoľko chuť mrkvičky je sladká oproti iným druhom zeleniny.

    Chuť chrumiek vnímajú inak detičky okolo roku, dvoch rokov a inak detičky staršie (ako naše). U nás to vyzerá tak, že radšej zostaneme pri čerstvej zeleninke a občas na našich cestách po Slovensku pri jabĺčkových prstienkoch a jahodových srdiečkach. Aspoň tak bolo vyjadrenie našich detí.

    Suroviny, čo boli v balíčku, sa dajú použiť na rôzne spôsoby. My sme polievkoví, takže šošovicová, hrášková alebo zeleninová polievka s mrkvičkou. Tými nikdy nepohrdneme. Nerobíme ich podľa žiadneho receptu, proste pridávame rôzne prísady a uvaríme chutnú polievku (buď ja alebo tatík). A taká naša polievočka od tatíka môže byť aj takáto.

    Nie sme až takí mäsoví, radšej máme radi ryby. Napr. šošovicu máme radi podusenú na masielku a cesnaku k rybiemu filé. Hotová mňamka. Aj keď zväčša šošovicu robíme červenú. Fotografie nemáme. Nestihla som pofotiť, tak super obed chutil. A mrkvičku, máme radi aj v polievke, ale aj surovú. Hotoví „zajačikovia” sú naši drobci. Aj jej bolo málo, čo bola v balíčku. Drobec si ju pravidelne berie aj na desiatu, olovrant do školy, dcérka zase bežne po škôlke si pýta na hryzkanie a hlavne doobeda v nedeľu, pri varení slepačej polievky, v ktorej nesmie chýbať.

    Keďže veľmi radi tvoríme a robíme rôzne aktivity (aj keď teraz už trošku menej ako voľakedy, keď sme boli doma), tak sme využili suroviny aj na také jesenné tvorenie. Detské pršteky sa len tak obracali. Skúste aj vy. Naše výtvory vyzerali takto.

    Počas týchto posledných týždňov sme zažili veľa zábavy. Aj testovanie a chutnanie nových vecí k tomu prispelo. Týmto ešte raz ďakujeme za možnosť ochutnávania a testovania. Ochutnajte a možno aj vy si obľúbite nejaký druh chrumiek SUNÁREK. Je ťažko povedať, ktorá príchuť je naj, lebo každému chutí niečo iné. Takže treba vyskúšať a nájsť si ten svoj obľúbený.

    8dominika4
    19. okt 2018    Čítané 148x

    Mrkvové, hráškové alebo šošovicové? To je otázka?!

    Ahojte,

    veľmi som sa potešila správe, ktorá mi oznámila, že patrím medzi 10 mamičiek, ktoré boli vybraté na testovanie Bio chrumiek Sunárek. 

    Značku Sunárek poznám veľmi dobre (teda aspoň podľa mňa :D), keďže pijeme instantný nápoj tejto značky. Mám 9 mesačného Šimonka, s ktorým papáme aj kašičky Sunárek. Dievčatá Eliška 4r. a Sabinka 3r. milujú jablkové prstienky. Som so Sunárkom spokojná, a preto som sa aj zapojila do testovania chrumiek. 🙂 Balík so "zbožím" došiel kuriérom pekne nastajlovaný 🙂 Chcem sa poďakovať za darček, ktorý sme využili ale o tom potom. Kvôli chorobe sme si museli testovanie presunúť na neskôr :(. Ale našťastie sme všetko stihli. Všetky chrumky sú vyrobené z BIO kukuričnej krupice a BIO sušenej zeleninky (mrkva, hrášok, šošovica). Sú bez lepku, bez prídavku cukrov a soli, bez farbív. Tvarom a veľkosťou padnú do detskej rúčky ako uliate. Poďme na recenzie.

    BIO mrkvové kolieska

    Tieto sme testovali ako prvé, keďže stredná dcéra má najväčšie slovo a miluje mrkvu vo všetkej podobe. Prekvapili ma. Napriek tomu, že tam nie je pridaný cukor sú tak sladké. Deťom chutili veľmi, však balík bol do 10 minút fuč (stihla som si až jednu uchmatnúť). 

    BIO hráškové struky

    Balík číslo 2. na chuť najstaršej dcéry. Keď som otvorila balík ovanula ma krásna hrášková voňa. Dievčatá sa ponúkli, ochutnali a zachutilo im. Som rada že aj v podobe chrumiek sa im dostáva do tela vitamín B1.

    BIO šošovicové prstienky

    Tak a nakoniec sme sa dostali k prstienkom. Dievkám sa veľmi zapáčil tvar kukuričných chrumiek. Hneď sa vyzdobili a zahrýzli si 🙂 Ale len to. Úprimne im tieto chrumky veľmi nezachutili. Dali si, ale nie veľa. Ja som si dala tiež, no popravde mi vadila výrazna chuť šošovice. Takže tieto ešte stále máme a nechávame ich najmladšiemu testerovi.

    Všetky sú vhodné na desiaty. Určite si ich zaobstarajte a zachrúmajte si! Ďakujeme za možnosť skúsiť ich.

    Ešte pridávam recept, v ktorom som využila darček - mrkvu.

    Na náš najobľúbenejší mrkvový krém potrebujeme - zemiaky, mrkvu, vodu, smotanu na varenie, koreniny. Zemiaky s mrkvou očistíme, nakrájame na mensšie kúsky, zalejeme s vodou a povaríme. Keď sú suroviny už uvarené, rozmixujeme ich ponorným mixérom. Pridáme trošku smotany na varenie a koreniny. Privedieme do varu a odstavíme. Verzia korenia pre deti je že ju ochutím len domácou vegetou. Verzia korenín pre dospelákou kt. je na foto je soľ, vegeta, zázvor, majorán a na vrch rozmixovaná šľahačková smotana. 

    V mene mojej rodiny tieto chrumky odporúčame, určite si v nich nájdete tie svoje naj 😍

    kacoorka
    19. okt 2018    Čítané 186x

    Keď mám možnosť, tak si vyberám

    Ako sme si zdravo zamlsali.

    Keď sme dostali možnosť testovať nové BIO chrumky od Sunárek, veľmi som sa potešila.

    Preto keď k nám dorazil balíček, hneď som ho musela otvoriť. Ako mama štyroch detí viem, aké je potrebné mať  so sebou vždy a naozaj všade niečo malé pod zub. BIO chrumky od Sunárek sú preto skvelou voľbou ako zdravá desiata, olovrant alebo len tak. 

    Testovali sme tri chute a tri rôzne tvary-mrkvové kolieska, hráškové lusky a šošovicocé prstienky.

    K testovaciemu balíčku sme dostali prekvapenie, a to dve vrecká strukovín - šošovicu a hrášok a zväzok mrkvičky, to všetko spolu v krásnom košíčku. Tieto chrumky majú v sebe všetko, čo od naozaj kvalitného produktu očakávam. Sú vyrobené z kukuričnej krupice, bio sušeného hrášku, mrkvi či šošovice, bez pridaných solí, cukru, sladidiel či umelých farbív, a to všetko s nízkym obsahom tuku a samozrejme bez lepku. 

    Mrkvové kolieska 

    Tie nám chutili najviac. Chuť mrkvičky a jej sladkosť priťahovali všetky moje či susedné deti. Okrem toho, že skvele chutia, oceňujem ich veľkosť, prekvapilo ma, že hoc je to 50 g balíček, bolo ich tam dosť pre každého. Testovanie sme začali práve nimi.  Ako prvá ich ochutnala moja najmladšia dcérka Karolína. 

    Doma o ne bol boj, každý si chcel uchmatnúť.  Do testovania sme zapojili aj našich malých kamarátov, ktorí si už nakúpili zásoby. Veď napokon sú tieto chrumky cenovo dostupné. 

    Hráškové lusky

    Po otvorení tohoto balíčka som cítila omamnú vôňu pravého hrášku.  To,  že sú tieto chrumky naozaj kvalitné vám prezradí ich zloženie. Hráškové lusky sú vyrobené z kvalitnej kukuričnej krupice a suchého bio hrášku. U nás chutili každému a spolu s nami testoval aj malý sused Natanielko. 

    Šošovicové prstienky

    Tieto chrumky ma veľmi prekvapili.  Chuť šošovice bola nanásilná a v skutku prekvapivá.  Ochutnali sme ich a musím povedať, že moje staršie deti nejako nenadchli, ale najmladšia si pochutila. 

    Všetky testované chrumky sú vhodné od ukončeného 12.mesiaca a do...  Nie je žiadne vekové obmedzenie, zn. prudko návykové. Pre mňa milým prekvapením boli dve vrecká strukovín, ktoré som využila na chutné obedy, raz ako šošovicovy prívarok, inokedy ako hráškovú polievku. 

    Vďaka testovaniu BIO chrumiek od Sunárek som našla ďalšiu zdravú pochúťku pre moje deti. Ochutnajte aj vy, neoľutujete. 

    8dominika4
    Správa bola zmenená    14. okt 2018    

    Taaak a posledný balíček 😍 čočky 😊

    #test_sunarek

    #test_sunarek ...pokračujeme šošovicovými prstienkami...doslova...😂😂😂

    8dominika4
    Správa bola zmenená    10. okt 2018    

    Balík č.2 otvorený....Koštujeme hráškové lúsky...Ja som zatiaľ len ovoňala...Voňajú super 😍😊
    #test_sunarek

    #test_sunarek
    V balíčku nám prišli aj iné poklady ako skvelé chrumky
    Dostali sa k nám dva balíčky, jeden z nich zo šošovicou
    A tak, dnes máme na obed klasiku
    Šošovicovy prívarok-v mojom podaní so zemiakmi a domácou klobáskou
    Recept nájdete v komentári

    kacoorka
    Správa bola zmenená    9. okt 2018    

    #test_sunarek
    Chrumkáš, chrumkám, chrumkáme...
    Mňam, mňam, bio chrumky od Sunárek

    8dominika4
    Správa bola zmenená    8. okt 2018    

    Taaaak a prvý balík otvorený....Sunárek Bio mrkvové kolieska 🥕 💪
    Staršej dcére zachutili veľmi (na to že neobľubuje mrkvu 🎩 dole )... A mladšia? Napraskala sa čerstvej mrkvy a kolieska už do nej vraj nevošli 🤔😁
    Môj dojem? Chrumkavé, sladké (bez pridaného cukru 👌🏼 ) a zdravé... pre nás top 👌🏼
    #test_sunarek

    #test_sunarek testujeme na výlete 🙂

    Ahojky!
    Tak my až oddnes začíname testovať Bio chrumky Sunárek. Odložila som to až odteraz keďže sme doma boli všetci minulý týždeň chorý. Nechcela som pokaziť ich chuť našou chorobou, snáď sa nehneváte ;) A snáď všetko tento týžden stihnem 💪 Takto nám chrumky došli. Ďakujeme krásne za darčeky 😍😍😍
    #test_sunarek

    #test_sunarek
    Hlavná testovačka Karolínka ochutnala aj šošovicové prstienky
    Ááá veľmi chutili

    (2 fotky)

    #test_sunarek
    Desiata naša každodenná
    Dnes sme skúsili Sunárek hráškové lusky
    Sú naozaj chutné , hrášok cítiť, pritom sú jemné , nič im nemožno vytknúť

    Co dnes varíte? U nás dnes polievka z prekvapka od tímu MK
    #test_sunarek

    kacoorka
    Správa bola zmenená    2. okt 2018    

    #test_sunarek
    Mrkvove kolieska 🥕🥕🥕
    chuť ma prekvapila, naozaj veľmi dobré
    Jemne sladke od mrkvičky, avšak bez pridaného cukru! Veľké pozitívum

    Dnes vecer prisiel cas na mrkvove...vecerne mlsanie zacina...🤔😊
    #test_sunarek

    #test_sunarek Balicek dorazil...🤗🎁😗😍

    Ktoré sme vyskúšali včera a padli za obeť ešte v ten deň? 😂😂😂🙈
    Keďže svietilo ešte včera slnko, tak sviežou oranžovou farbou 🥕 a či chutili? Všade sa jedlo 😊

    #test_sunarek

    #test_sunarek
    Snack, male jedlo alebo zaciname testovat nove chrumky od Sunarek

    (2 fotky)

    Dnes prišiel kuriér 😯 a co bolo vo vnútri celkom pobavilo 😂
    MK ma zmysel pre humor.🥕🥕

    #test_sunarek