mylovve
    17. máj 2021    Čítané 110x

    Moje testovanie

    Moje testovanie. 🙏❤️ V prvom rade sa chcem poďakovať za túto možnosť. 🙏 Začala som hneď, ako mi dorazil balíček... Ako prvl som skúsila penu. Už po prvom použití som cítila, ako mi ostala pokožka jemnejšia. Takže pena neskutočne krásne vonia, super sa nanáša. Odporúčam na mastnú pleť. 🙏❤️ Ako druhý som skúšala gél a potom masku. Oba produkty sú neskutočne super. Ja sama za seba môžem potvrdiť, že moja problémová mastná pleť je na tom o 70 percent lepšie ako bola pred použitím prípravkov. 🙏 Určite ostanem verná a buďem ju ďalej používať. ❤️ Jediné, čo by som vytkla je, že čistiaca voda neočistí tak, ako som očakávala, ale inak za mňa maximálne super. 🙏 Odporúčam všetkým, ktoré majú mastnú problematickú pleť. Za mňa TOP. Určite vyskúšajte. Po pár dňoch budete cítiť zmenu. 🙏

    #test_yvesrocher8 #recenzia #skusenosti_purealgue27

    tatianasevcikova
    16. máj 2021    Čítané 81x

    Svieža pleť s Yves Rocher

    Dnes Vám prinášam v recenzii nový rad výrobkov na čistenie pleti od francúzskej značky Yves Rocher. 

    Celý rad PURE ALGUE má antioxidačné a okysličujúce účinky, ktoré sú vhodné najmä na hydratáciu pleti. 

    Hlavnou účinnou zložkou je mikroriasa Tetraselmis, ktorá žije na povrchu oceánov. Sú to neobyčajné rastlinky, ktoré majú schopnosť bojovať proti negatívnym vplyvom a starnutiu pokožky. Výsledkom stresu, mestského znečistenia a únavy je väčšinou dehydratácia pokožky. 

    Mikroriasa Tetraselmis podporuje angiogenézu. Proces, vďaka ktorému dochádza k rastu nových krvných ciev a tým sa zlepšuje okysličenie buniek a predchádza sa ich starnutiu. 

    Celý rad obsahuje 7 produktov na čistenie pleti, ktoré sú v rôznych konzistenciách. Každá žena si nájde niečo, čo jej vyhovuje a má rada. Ja produkty používam pri double cleansingu, ale už teraz môžem prezradiť, že penu používam len ráno. 

    Môžete sa tešiť na želé, gél, jemný scrub, úžasnú penu, micelárnu vodu, obrúsky (tie som netestovala) a hydratačnú masku. Každý jeden produkt má čo do seba a stojí za vyskúšanie. Tak si ich poďme predstaviť.

    ODLIČOVACIE ŽELÉ 3 v 1

    Musím sa priznať, že produkt takejto konzistencie mám po prvýkrát. Má ultra ľahkú textúru, je hustý naozaj ako želé a kombinuje účinnosť čistiaceho oleja v kombinácii s gélom. Obsahuje kvapky vody, ktoré sa počas čistenia na pleti zmenia na jemnú penu.

    Veľmi jemne a šetrne odstraňuje make-up aj z oblasti očného okolia, ale nie je to 100 %, a tak treba pleť ešte dočistiť. Nemusíte pleť príliš dráždiť trením, na dočistenie môžete použiť penu alebo micelárnu vodu. Je vhodný pre všetky typy pleti, absolútne nedráždi očné okolie, neštípe ani na pleti, ani v očiach. 

    Pleť po umytí vodou nepne, nie je vysušená a má nádhernú jemnú vôňu. 

    SVIEŽI ČISTIACI GÉL

    Gél som používala najviac. Veľmi jemne a šetrne pleť zbaví make-upu, ľahký denný make-up zvládne precízne a poradí si aj s vodeodolnými produktmi. Zanecháva pleť sviežu, hydratovanú, bez nepríjemného vysušeného pocitu. Opäť s krásnou sviežou vôňou. 

    ROZJASŇUJÚCI PEELING PRE SVIEŽU PLEŤ

    Pri exfoliácii pleti je veľmi dôležité vybrať si ten správny peeling. Citlivej pleti nevyhovujú tie so zrniečkami, ale, samozrejme, nemusia ani ostatným typom. Množstvo žien používa už chemické peelingy, ale treba ich šetrne vyberať. Nezabúdajte, že exfoliácia je dôležitá, ALE netreba to preháňať, pretože sa vám môže zbytočne príliš pleť mastiť alebo môže byť vysušená.

    Rozjasňújuci peeling má opäť veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá vás sprevádza celým čistením. Má ľahkú gélovú konzistenciu a obsahuje bambusový prášok. Je to veľmi príjemný scrub. Zrniečka nie sú absolútne hrubé ani nepríjemné a pleť nepodráždi ani neúmerne nevyšúcha. 

    Môžem povedať, že pre normálnu, zmiešanú pleť je ako stvorený. Pleť je po exfoliácii jemná, nesťahuje, póry sú stiahnuté a krásne vyčistené. 

    OKYSLIČUJÚCA ČISTIACA PENA

    JEDEN ÚŽASNÝ PRODUKT.

    Čistiacu penu musíte jednoducho vyskúšať. Ten jemný obláčik, ktorý vám vytvorí na pleti a s jemnosťou pleť vyčistí, je úžasné. Dávkujete si ho priamo pumpičkou, pričom produkt je tekutý, ale priamo cez pumpičku si nadávkujete penu. Úžasný produkt.

    Ľahká penová konzistencia je vhodná na dočistenie pleti po make-upe alebo na ranné čistenie. Ja ju používam najmä tak. Pleť krásne osvieži, hydratuje a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Veľmi príjemný produkt nielen pre normálnu pleť. Absolútne pleť nevysušuje a krásne ju prečistí a prevonia. 

    ODLIČOVACIA MICELÁRNA VODA 2 v 1

    Nie som veľkým zástancom micelárnych vôd ale túto som vyskúšala, kvôli tomu, že mi produkty z radu Pure Algue sadli a nedráždili moju pleť. 

    Používam ju skôr v druhom kroku double cleansingu, kedy už len pleť dočistí. Na to je naozaj skvelá a poradí si so zvyškom make-upu. Pleť je po nej svieža, nepne a ani nedráždi očné okolie. Nie je však natoľko silná, aby si poradila s make-upom bez toho, aby som mechanicky pleť trela. Skôr ju môžem odporúčať na dočistenie alebo prvé ranajšie čistenie. 

    OKYSLIČUJÚCA HYDRATAČNÁ MASKA 

    Mojou veľkou slabosťou sú masky a rúže. Naozaj veľmi rada skúšam a testujem práve tieto produkty. 

    Hydratačná maska má ľahunkú krémovitú gélovitú konzistenciu, ktorá sa úžasne nanáša na pleť a skutočne pleť aj hydratuje a vyživuje. Veľké množstvo z nej sa dokonale vpije do pokožky, pleť je jemná, vláčna a krásne prejasnená. Dodáva jej krásny prirodzený glow, ktorý teraz vyhľadáva veľké množstvo žien.

    Do hĺbky pleť revitalizuje a to už za 5 minút pôsobenia. Krásne vonia ako celá rada PURE Algue. Na pleti nezaschne a tak pri jej odstránení pleť netriete. Navyše ju tak mechanicky nedráždite. Úžasná maska na hĺbkovú hydratáciu a rozjasnenie. 

    Produkty od YVES ROCHER z radu Pure Algue vám môžem len odporúčať a to nielen ženám s normálnou a zmiešanou pleťou. Pokožku absolútne nedráždia, sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré rešpektujú požiadavky našej pleti aj naše prostredie. 

    Pleť je po používaní hĺbkovo hydratovaná, svieža, príjemne prevoňaná s prirodzeným rozžiarujúcim efektom. 

    Ďakujem za možnosť testovať produkty. 

    #recenzia #test_yvesrocher8 #skusenosti_purealgue27

    YVES ROCHER
    Veľmi milo ma prekvapila táto nová okysličujúca a hydratačná maska Pure Algue.
    Má veľmi príjemnú vôňu a jemnú krémovitú textúru. Pleť je po nej krásne hydratovaná, s nádherným rozžiareným efektom.
    Ja proste masky zbožňujem a je jedno aká je. Doprajete si aj vy a vaša pleť?
    ..
    ..
    #test_yvesrocher8

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    15. apr 2021    

    Čoraz viac v spoločnosti rezonuje potreba väčšej ekologickej zodpovednosti. Zaujímate sa pri výbere kozmetiky o to, aký má značka postoj k ochrane životného prostredia a čo pre ňu aj v skutočnosti robí?

    A. Samozrejme. Je to pre mňa dôležité kritérium.
    B. Neriešim to.

    Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka ❤ Nezabudnite sa prihlásiť do testovania noviniek rastlinnej kozmetiky značky YVES ROCHER, ktorá myslí nielen na vašu pleť, ale aj na životné prostredie. Stačí kliknúť sem a odpovedať na otázku v článku: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/skusenosti-s-yves-rocher-novinky-pure-sf2ljy/ 🙂

    #test_yvesrocher8

    konik_testuje
    12. apr 2021    Čítané 7148x

    Skúsenosti s Yves Rocher - novinky PURE ALGUE

    Tri ženy z Modrého koníka mali jedinečnú možnosť vyskúšať celý nový rad výrobkov od francúzskej kozmetickej značky Yves Rocher. Ako u nich nový rad PURE ALGUE obstál si prečítajte TU -> Skúsenosti s Yves Rocher PURE ALGUE


    Základom správnej starostlivosti o pleť, každého typu a v každom veku, je dôkladné čistenie. Odstránenie odumretých buniek, prebytočného mazu a prachu, ktorý sa na pleti usadzuje, sa odzrkadlí na čistejších póroch, zdravej a čistej pokožke. Dôkladné čistenie je základ pre ďalšie kroky rannej i večernej rutiny v starostlivosti o pleť. Odmenou za opateru je krajšia a predovšetkým zdravšia pleť.

    Čo budeme testovať

    Vďaka testovaniu nového radu výrobkov na čistenie pleti PURE ALGUE27 od francúzskej značky rastlinnej kozmetiky YVES ROCHER si môžete vyskladať svoj vlastný personalizovaný rituál čistenia pleti. Určite si nájdete svojho favorita, bez ohľadu na to, akým spôsobom si pleť čistíte a aké textúry produktov preferujete.

    Rad produktov PURE ALGUE je inšpirovaný čistiacou silou oceánov. Účinnou zložkou je mikroriasa Tetraselmis s okysličujúcimi a antioxidačnými vlastnosťami. Mikroriasy pochádzajú z udržateľného hospodárstva a boli vypestované pri bretónskom pobreží. Podporujú angiogenézu, proces zodpovedný za rast nových krvných ciev, vďaka čomu zlepšuje okysličenie buniek v koži

    Odličovacie želé 3v1  je úplnou novinkou značky YVES ROCHER a vlajkovým výrobkom radu PURE ALGUE.   V jednom kroku odstraňuje líčenie, čistí a detoxikuje. Vďaka obsiahnutým kvapôčkam vody sa pri masáži tváre mení na ľahkú penu, ktorá vám bude zaručene pripomínať tú morskú. Ak máte rady účinnosť čistiaceho oleja, no sviežosť čistiaceho gélu, tento výrobok je ako stvorený pre vás. Výsledkom je čistá, svieža a hydratovaná pleť, na dotyk jemná a hebká. Samozrejmosťou je starostlivo vyberané zloženie, ktoré rešpektuje pleť i životné prostredie.  

    Svieži čistiaci gél vašu pleť dokonale vyčistí, odstráni nečistoty, aj zvyšky make-upu. Pokožku okysličuje a osviežuje. 

    Okysličujúca čistiaca pena je úžasná svojou jemnou a ľahkou penovou textúrou. Bezchybne pleť vyčistí, okysličí a osvieži. 

    Odličovacia micelárna voda na tvár a oči 2v1 je ideálna na odstránenie zvyškov make-upu. Jej svieža textúra zanecháva pokožku jemnú a čistú, so sviežim pocitom.

    Rozjasňujúci peeling pre sviežu pleť obsahuje bambusový prášok a má osviežujúcu gélovú štruktúru. Zbavuje pokožku odumretých buniek a nečistôt, vďaka čomu je pleť okysličená, jemne vypnutá a svieža. 

    Okysličujúca hydratačná maska poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu. Pleť revitalizuje a obnovuje jej prirodzený jas. Má osviežujúcu gélovú textúru. 

    Značka YVES ROCHER sa už od roku 1959 venuje objavovaniu a spoznávaniu sveta rastlín. 

    V jeho bohatstve hľadá tím botanikov a výskumných pracovníkov rôzne účinné látky, pochádzajúce z rastlín, ktoré si poradia s riešením každej nedokonalosti, s ktorou sa ženy, v snahe byť krásne, stretávajú. Príroda je viac, než zdroj inšpirácie, je v samom jadre konania. 

    Jednou z hlavných hodnôt značky YVES ROCHER je ekológia, preto sa aktívne snažia eliminovať dopad výroby ich produktov na životné prostredie. Spoločnosť si zakladá na tom, že jej výrobky sú rastlinného pôvodu. Vďaka čomu vyrába kozmetiku šetrnú nielen k pleti, ale aj k prírode. 

    Koho hľadáme

    Hľadáme 3 ženy staršie ako 18 rokov, s normálnou alebo zmiešanou pleťou, pre ktoré je kozmetika ich malým svetom, koníčkom či vášňou. Vedia, čo chcú, čo ich pleť potrebuje, no sú otvorené novým skúsenostiam.  Ženy, ktoré hľadáme, by mali byť komunikatívne, priateľské a mali by sa zaujímať nielen o svoju pleť, ale aj o svoje okolie a prírodu. Taktiež by mali byť aktívne, aby sa o priebeh testovania a svoje dojmy z neho podelili aj s nami na Modrom koníku 🙂

    Ako sa zapojiť

    Ak ste sa v predošlých vetách našli, neváhajte sa zapojiť, hľadáme práve vás. Stačí, ak nám do komentára pod týmto článkom napíšete, ako vyzerá každodenné čistenie vašej pleti a pokojne pripojte aj nejakú fotografiu 🙂

    Čas na zapojenie máte do 19.4. a v priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Už teraz sa tešíme na vaše komentáre a fotografie 🙂

    konik_testuje

    #test_yvesrocher8

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    5. apr 2021    

    Dôkladné čistenie pleti je pre jej celkový vzhľad veľmi dôležité. O tom nie je potrebné polemizovať 🙂 Teraz však chceme od vás trošku úprimnosti. Čistíte si pred spaním pleť vždy a za každých okolností?

    A. Bez toho nezaspím.
    B. Sem tam mávnem nad tým rukou.
    C. Môj odličovač je po záruke skôr, ako ho stihnem minúť.

    Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka ❤ Sledujte nás a nepremeškajte výzvu na testovanie nového produktového radu výrobkov na čistenie normálnej a zmiešanej pleti PURE ALGUE od francúzskej značky rastlinnej kozmetiky YVES ROCHER.

    #test_yvesrocher8