kate_cs
    9. aug 2020    Čítané 241x

    Pivo, ktoré je radler, nealko a k tomu aj light. Môže vôbec ešte aj chutiť?

    Hneď na začiatok vám poviem, ako to so mnou je.

    Nerada skúšam nové veci a chute. Často na niečo poviem, že to neľúbim, hoci som to ešte neochutnala. V jednotlivých podnikoch si objednávam už odskúšané veci, aby som zbytočne nebola sklamaná, ak mi niečo nebude chutiť.

    A tak to je aj pri radleroch. Už nejaký ten mesiac, rok som abstinent, a tak siaham po nealko verzii. A aj to len v lete, predsa len, aj pracujúci, šoférujúci a tehotný človek sa rád občas osvieži.

    Vždy som siahla automaticky po pive Zlatý Bažant citrón. Rokmi overená klasika. Keď ma vybrali do testovania, sama som bola zvedavá, čo poviem na nové príchute. Bez testovania by som po nich v obchode nesiahla. To mi je jasné.

    Medzi novinkami bol Zlatý Bažant radler nealko light Mandarínka Jazmín, Mirabelka Estragón a Tmavý citrón.

    Vychladili sme ich a mohli sme začať. Ja aj muž sme si vybrali svojho obľúbenca.

    Mňa príjemne prekvapil tento radler Mandarínka a Jazmín. Zaujímavá farba, chuť nebola otravne výrazná a dobre sa kombinovali s horkastou chuťou piva. Nie je zbytočne sladký, lepkavý a ani monotónny.
    Do budúcna po ňom siahnem aj v obchode, som rada za toto testovanie, že som túto príchuť objavila.

    Mužovi najviac chutil Tmavý citrón. Predsa len je najbližšie ku klasike, stále je v ňom cítiť dosť chuti tmavého piva a horkosť. Takmer všetky mi vypil on! Padol mu skvelo pri prácach okolo domu, kedy je cez deň nealko verzia piva tou najlepšou voľbou.

    Mirabelka Estragón bola podľa mňa najviac aromatická a pre mňa už moc menila chuť radlera. V pohode sme ju vypili, ale v obchode po nej nesiahneme. Verím však, že si nájde svojich fanúšikov vďaka netradičnej kombinácii a tomu, že je viac aromatická.

    Mňa jednoznačne potešilo, že radler okrem toho, že je nealko, je aj light. Nebol zbytočne sladký a zároveň som nemala pocit, že by utrpela chuť či kvalita nápoja. Väčšina z nás radšej siahne po verzii, ktorá má menej kalórii, ak má tú možnosť.

    Radler obsahuje nealkoholické pivo a limonádu. Tá obsahuje prírodné šťavy a arómy a tak nie je nápoj plný umelín, ako ľudia môžu očakávať. Obsahuje 0,00 % alkoholu, a tak je fajn pre ľudí, ktorí abstinujú z rôznych dôvodov.

    Za mňa určite fajn voľba na horúce letné dni a večery.

    Do 31.8.2020 prebieha na stránkach Zlatý Bažant súťaž, ak radi skúšate šťastie, pozrite na tento link:

    https://sutaz.zlatybazant.sk/

    Na zdravie a užívajte leto!

    alencica
    9. aug 2020    Čítané 125x

    Radler 0,0 % na cestách

    Ahojte 🙂,

    bola som vybraná na testovanie Zlatého Bažanta Radler 0,00% Light a trošku sa podelím so svojimi dojmami. 

    Kuriér ma prekvapil obrovským balíkom, ktorý mi, našťastie, pomohol naložiť do výťahu. Po otvorení mi vyšlo z úst obrovské WOW, keďže v balení bolo skutočne veľa plechoviek. 

    Keďže sme boli v procese balenia do Chorvátska, plechovky išli do kufra auta, zopár nich sme odložili doma, tie boli pripravené na testovanie počas sústredenia nášho lyžiarskeho klubu vo Valči 🙂

    Mandarínka a jazmín

    Toto bola na začiatku moja preferovaná príchuť, kvôli jazmínu, ktorý je pre mňa najkrajšie voňajúcim kvetom. Vôňa piva je príjemná, svieža, avšak ten jazmín som tam nejak necítila a takisto aj po tom, čo som ho ochutnala, tam ten jazmín akosi chýbal. Avšak chuť bola veľmi dobrá, mandarínku sme tam cítili riadne. U nás túto chuť preferovali väčšinou chlapi. 

    Tmavý citrón

    Klasika tmavého citrónu nesklame, jedine mi prekážala tá light príchuť, ktorá je typická pre niektoré light výrobky. Z týchto troch som to cítila len pri tomto jednom. Ale inak tmavé pivko+citrón=fajnotka.

    Mirabelka a estragón

    Táto príchuť ma na prvý pohľad zaujala najmenej, ale po vyskúšaní bola, a aj je, mojím favoritom. Má trošku kyslastú príchuť, čo dokonale osvieži počas letných horúčav. Inak estragón mne osobne nebol známy, tak som si musela vygúgliť, čo je táto rastlinka zač. Okrem kopy vitamínov má estragón silné antiseptické účinky a podporuje imunitný a tráviaci systém.

    V tomto pive som necítila žiadnu umelú látku, ktorá by kazila príchuť a túto príchuť si určite budem kupovať aj naďalej - a jednoznačne ju odporúčať!!

    Po otvorení plechovky som nahadzovala kódy na https://sutaz.zlatybazant.sk/, kde práve prebieha Veľká letná Súťaž s Radlerom 0,0 %. Zatiaľ som nevyhrala žiadnu z cien, no možno sa na mňa usmeje šťastie pri žrebovaní hlavnej ceny 🙂 

    Ďakujem za možnosť otestovať nové Radlery 0,0 % Light a budem pokračovať v ich pití aj po skončení tejto testovačky (hlavne Mirabelky) 🙂

    zuanix
    9. aug 2020    Čítané 82x

    Cukru menej, chuti viac 🍺

    Hneď na začiatok sa priznávam, že aj pri písaní tejto recenzie mám otvorený Zlatý Bažant 0,0 Radler Mirabelku Estragón - môjho favorita 🙈

    Uplynulé horúce letné týždne boli na testovanie troch noviniek od Zlatého Bažanta ako stvorené, Radler 0,0 v light verzii deklaruje o 30 % nižší obsah cukru, bez konzervantov a farbív, pri zachovaní originálnej slovenskej receptúry, čo je určite veľmi sľubný začiatok...

    A pokračovanie rovnako nesklamalo. Všetky tri nové príchute boli super osviežením k ľahkému obedu či ťažšej večeri :D Alebo len tak, samostatne na výlete pri vode či k pikniku. Manžel je pri pive konzervatívny a ocenil decentný Tmavý citrón, ktorý nebol prisladký, čiže preňho ideál, napodobnejší skutočnému tmavému pivu. Mňa zaujali ovocno-bylinkové kombinácie - Mandarínka Jazmín a Mirabelka Estragón, rovnako mi vyhovovala ich nevtieravosť a jemnosť, čo bolo podľa mňa spôsobené práve nižšou cukornatosťou 👍

    Na https://sutaz.zlatybazant.sk/ sa môžete do konca augusta zapojiť do Veľkej letnej Súťaže s Radlerom, stačí poctivo registrovať kódy, okamžitá výhra v podobe Toyota RAV4 by asi potešila každého 😍🚙

    Som veľmi rada, že som dostala možnosť testovať tieto "pivká", zrejme by mi inak trvalo oveľa dlhšie, kým by som zistila, že je to presne to, čo mi v lete vyhovuje.  

    lekorica
    7. aug 2020    Čítané 123x

    Ako sa Radler Light u nás uchytil

    Aké to bolo prekvapenie, keď sa jeden júlový pondelok objavil pred našou bránou kuriér s krabicou plnou Radlera Light s novými príchuťami. Krabica bola taká ťažká, že mi s ňou musel pomôcť manžel. Po rozbalení nás čakalo príjemné prekvapenie v podobe 36 plechoviek tohto príjemného nápoja. Testovali sme tri druhy 0,0 % pivka s novými príchuťami a s o 30 % menej cukru než klasická verzia. Testovala celá rodina aj priatelia.

    Ako prvé sme po vychladení otvorili Tmavý Citrón, ktorý ma zaujal čokoládovo-karamelovým tónom, sladkastou chuťou a jemnou horkosťou tmavého pivka. Posledný kus tohto nápoja som vypila na chate, kde sa chladil v horskom potôčku pod Kremnickými horami.

    Ďalšia príchuť Mirabelka Estragón ma zaujala príjemnou príchuťou týchto drobných sliviek, ktoré mám, mimochodom, veľmi rada. Aromatický estragón podčiarkuje príjemnú horkosť svetlého piva.

    Nakoniec Mandarínka Jazmín ponúka kombináciu lahodnej mandarínky s jemne kvetovou arómou japonského jazmínu. Tieto dopĺňajú horkastú chuť svetlého piva.

    Keď to tak zhrniem, favoritom je u mňa Mirabel Estragón, tesne v závese Tmavý citrón a najmenej ma oslovila Mandarínka Jazmín.
    Veľkou výhodou je, že takýto nápoj si môžu dopriať aj vodiči, keďže tento nápoj obsahuje 0,0 % alkoholu. A v neposlednej rade môžete okrem príjemného osvieženia vyhrať aj zaujímavé ceny v súťaži Veľká letná súťaž s Radlerom 0,0 %, ktorá trvá až do 31.08.2020.

    lenka.s
    7. aug 2020    Čítané 1477x

    I tak še da...

    Večne chudnúca neštastnica a východniarka, ktorá nepije… to je kombinácia ako šitá na koštovku nealko radlera bez cukru. A tak som to teda skúsila. Nie, že by som bola nadšenec a labužník, skôr šťastlivec 😀

    Za ostatné 4 roky som schudla takmer 50 kíl. Pýtate sa ako ? Pravda je taká, že kompaktný recept asi ani neexistuje. Kým som prechádzala fázami odriekania, zdravého stravovania a cvičenia, zistila som, že úspech prichádza zaručene iba vtedy, keď som šťastná. Keď žijem a nie prežívam. Našla som prienik medzi tým, čo je správne a tým, čo ma robí šťastnou, aj keď to až tak úplne správne nie je. Áno, zmrzlina a radler - moje sezónne neresti. Vytesnila som keksíky, sladké nápoje, milované palacinky či halušky, jogurty a filmové večery s chrumkami. Naučila som sa nejesť 5 minút pred spaním, neraňajkovať o 11, nejesť porcie ako chlap. Ale vzdať sa zmrzliny a radlera bolo fakt tažké... Priznávam sa, som slaboch, a preto ma vzostup sorbetov, čo by zdravšej verzie zmrzliny a príchod radlera light, veľmi potešili. 

    Priznám sa ešte k niečomu. Pivo som nikdy nepila, kým neprišiel na trh prvý radler. Keď prišla “nula nulka”, stala sa mojou srdcovkou. Najvačšmi si ma získala levanduľa (a tá bola tuším aj jednou z prvých v light verzii) a, úprimne, táto chuť mi chýba. Uznávam však, že nové príchute sa Zlatému Bažantu naozaj vydarili. Posúďte sami. 

    Mandarínka a jazmín, tak tú som si vychutnávala od prvého momentu. Podmanivá vôňa ako vstupná brána pred prvou ochutnávkou ma dostala. (A že som nebola sama?). Nie je to príchuť, ktorú by som od radlera očakávala, a chvíľu som aj mala obavu, či to nebude skôr malinovka, ale nesklamala. Príjemné spojenie chutí, ani sladká ani horká, príjemne ovocná s bohatou penou. A chladená fakt osvieži. Hodí sa ako k dobrému filmu, tak k dobrej večeri. 

    Na Mirabelku som sa od začiatku tešila asi najviac. Neviem prečo. Možno prvotná sympatia k plechovke (obal predáva - priznajme si, koľkokrát kúpime niečo, čo ani nevieme, či chceme, lebo to má pekný obal), lákavý názov (predsa Mirabelka znie lepšie ako slivka), možno zvedavosť. Prepojenie chutí Mirabelka Estragon - tak nejako som od nej očakávala čosi iné ako od bežného modelu radlera, ktorý mnohí stále považujú iba za limonádu. A nebola som ďaleko od pravdy. Je naozaj v niečom iná. Myslím, že je to tým estragónom. Nepopiera skutočnú chuť piva, nepotláča ale ani chuť samotnej slivky. Horkosladká! Vychladená je proste top 🔝

    Tmavý citrón je ideálny pre milovníkov tmavého pivka. U nás je jednotkou pre chlapov, preto sa vypil ako prvý (takmer som nestihla odfotiť). Dokonca aj môj muž, odporca všetkého, čo má v názve light, si ho vychutnáva bez výhrad. Kvapka citrónu do tmavej nula nulky je lepšia ako čerešnička na torte a alkohol veru tomuto nápoju vôbec nechýba, v spoločnosti si svoju pozíciu rýchlo nájde. A dokonca aj u nás na východe! Lebo proste I TAK ŠE DA...

    Radler od Zlatého Bažanta som mala vždy najradšej práve preto, že si ponecháva ozajstnú chuť piva, no predsa príchute dávajú nádych výnimočnosti. Napriek tomu, že je z plechovky, penou nešetrí a kto si vychutnáva pivo, vie, že pena ma veľké čaro.    

    Pre milovníkov bezalkoholových verzií  piva  a radlerov (a tiež pre šoférov, rodičov, marodov, seniorov a abstinujúcich východniarov...) sú dobrou voľbou. Vďaka neprítomnosti alkoholu a 30 % úbytku cukru je vhodný prakticky na každú príležitosť. Na gauči k dobrému filmu či ku knihe, na skvelej rodinnej grilovačke, k firmenému posedeniu pri guláši, s priatelmi na rozptýlenie, k obedu, k večeri, len tak na energiu, či na dovolenke. Na konci tažkého dňa, aj v slnečné popoludnie k jedlu, ktoré si vychutnávam po fakt dlhej pauze. Každopádne, či už ho vypijeme viac alebo menej, na párty či doma, vždy chutí najlepšie správne vychladený. 

    Moje testovanie bolo tentokrát iné, sprevádzané chorobou a chvíľami, kedy som mala chuť to vzdať. O to viac som vdačná za túto príležitosť, ktorá mi pomohla uletieť myšlienkami ďaleho od problémov. Lúčim sa s vami chladeným dúškom… a, samozrejme, s mierou, lebo kto chce zostať vo forme, musí rátať kalórie. 

    A všetkým, ktorí sa dočítali až sem, ďakujem tiež 🙂

    jinxixi23
    5. aug 2020    Čítané 1117x

    Na zdravie s nealko Zlatý Bažant

    Vďaka celkovej situácii vo svete sme sa rozhodli tento rok stráviť skoro celé leto na Slovensku (chlap mal, našťastie, dosť voľna a ja som popri leňošení pokračovala normálne prácou z domu zo SVK). Skúsila som sa teda zapojiť do testovania ZB Radler Light - a šťastena sa usmiala aj na mňa 🙂

    Jeden júlový pondelok zatrúbil milý UPS kuriér s obrovskou krabicou plnou 3 nových príchutí Mandarínka/Jazmín, Mirabelka/Estragón a Tmavý citrón. Keďže plechoviek tam bolo až-až, polovica šla hneď do chladničky (veď počas horúcich letných dní chutí Radler najlepšie taký vychladený), druhá šla na policu. Pekne čakali, kým ich vezmeme na dovolenku so sebou 😀

    Testovala so mnou celá rodina, lebo toľko nealko pív by som veru sama nevypila.

    Podľa priložených informácií sú light bublinky vyrobené zo 100 % prírodných zdrojov, obsahujú antioxidanty a dokonca majú byť bez konzervantov, umelých farbív a, samozrejme, neobsahujú žiaden alkohol. Dúfam, že výrobca nás neklame a to, čo píše v letáku či na plechovke, je aj pravda.

    Osobne patrím k ľuďom so sladkým jazykom, tieto sladké nealko alebo alko piva sú niečo pre mňa 😀 Menší obsah cukru v plavkovej sezóne veľmi potešil.

    A ako chutili? Bažanťáci namixovali zaujímavé chute a mojím víťazom sa stal jednoznačne Radler Mirabelka/Estragón. Slivky milujem, estragón - musím povedať, že neviem, či som ho vôbec niekedy v kuchyni použila. Možno ak, tak ako súčasť nejakého mixu byliniek. Celkom by ma teda zaujímalo, ako došli k tejto dvojici. Sladučký bol veru dosť, ja som sa vôbec nesťažovala, ale veľká časť rodiny troška krivila ústami 😀 Nič, aspoň ostalo viac pre mňa - a predsa píšu, že je tam o 30 % cukru menej 🙂 Po otvorení pekne zavoňal, no po chvíľke už nebolo nič cítiť. Tmavý citrón bol tesne v závese, a to ja tmavé pivo vôbec neobľubujem, tak som sa aj bála, ako bude chutiť - a veru, zmenila som názor po pár glgoch 😀 Pár plechoviek mi ešte ostalo v chladničke, s tými sa už nedelím 😀 No a najmenej ma oslovila Mandarínka/Jazmín. Na mňa príliš horké, aj keď hej, pivo má byť horké, no práve pri radleroch ja hľadám tú sladkosť. Taktiež nie som veľmi fanúšikom jazmínu či levandule, keď sa pridávajú do nápojov či jedál. Ich vôňa a chuť sú pre mňa až príliš aromatické a prebíjajú všekto ostatné, preto som tento s radosťou posunula chlapovi. Ako šofér sa vôbec nesťažoval a potešil sa takémuto osvieženiu.

    Takže 2 novinky zachutili veľmi 🙂 Pri návrate do UK a návšteve nášho lokálneho poľského obchodu ich poprosím, či by nemohli dovážať aj tieto, keďže iné príchute Zlatý Bažant Radler tam majú 🙂 Nech mi chuť domoviny ostane čo najdlhšie (v aute nemáme dostatok nealko miesta, kvôli zaváraninám od babiek 😀).

    Ďakujem MK a ZB, že som sa mohla zúčastniť tohto testovania 🙂

    medissi
    4. aug 2020    Čítané 147x

    Moje letné testovanie s Bažantom

    Ahojte 🙋🏻‍♀️ Rada by som Vám zhrnula moje testovanie nových prichutí radlera od Zlatého Bažanta, samozrejme, vhodných aj pre Maminy 😊 Úplne bez alkoholu - 0,0 % - a navyše so zníženým obsahom cukru o 30 %.

    Keď mi dorazil balík, bola som veľmi prekvapená. V prvom momente veľkosťou a v druhom váhou - keď mi ho kuriér podal do ruky a ja som vedela, že ma čaká 5 poschodí hore s 20 kg krabicou 😅

    Po tomto výkone som hneď siahla po príchuti MIRABELKA a ESTRAGÓN, jeho mierne kyselkavá príchuť ma osviežila, ale estragón tam velmi cítiť nie je. Voňalo veľmi prijemne. Za mňa fajn “pivko”, chutilo aj ostatným, ktorí ho spolu so mnou ochutnali. 

    Ďalšia bola na rade ochutnávka radler TMAVÝ CITRÓN, vzali sme ho na hody ku svokrovcom. Je to typická príchuť a vôňa tmavého piva, skôr chlapská - horká. Cítiť v nej karamel, ale aj chuť citróna. Zhodli sme sa, že je skôr pre mužov ako pre ženy kvôli výraznejšej chuti piva. Samozrjeme, 100 ľudí, 100 chutí - a môžú si na ňom pochutiť aj baby 😉 

    Posledná príchuť je môj favorit! 🙂

    MANDARÍNKA a JAZMÍN je pre mňa top! Chuť mandarínky je výrazná, ale aj jemne horká, aj keď všetky tieto radlery majú znížený obsah cukru, chutia celkom sladko. Jazmín je veľmi jemný. Chutilo aj ostatným, ktorí vyskúšali túto príchuť, pretože som všetky plechovky zbalila spolu s nami na dovolenku do Tatier ☺️

    Na záver by som rada poznamenala, že všetky príchute sú fajn, jemne horkasté, ako to už pri pive býva, tmavý citrón najviac. Doplnkové príchute ako estragón a jazmín sú veľmi jemnučké a málo výrazne. Je to fajn letné osvieženie, či už ku grilovačke, k bazénu alebo po behu, ako v prípade môjho manžela ☺️

    Najviac sa mi páči, že pivá sú prírodné, bez umelých príchutí a myslím, že preto je chuť byliniek tak jemná a nie je umelo výrazná. Znížený obsah cukru na chuti neuberá vôbec a pivá sú sladké tak akurát.

    Nezabudajte, že stále je možné sa zapojiť do Veľkej letnej Súťaže s Radlerom 0,0. Viac info k súťaži nájdete tu: https://sutaz.zlatybazant.sk/ 🙂

    Určite budeme odporúčať toto na 100 % slovenské pivko 😄

    Ďakujem za príležitosť zúčastniť sa na tomto testovaní Modrému koníku a firme Zlatý Bažant.

    Ďakujem za prečítanie. Užívajte leto, zdravím Vás... Petra 🙋🏻‍♀️♥️

    oktobermimi
    Správa bola zmenená    2. aug 2020    

    #test_zlatybazant2 #recenzia
    Tak je to tu, posledna recenzia z mojej klavesnice az je my malo luto ze ich nebude viacej ale teda podme na to 🤗
    V ten den ked som zistila ze som bola jednou z vyvolenych ma.posadla panika ja? Recenzie? 😱 z mojou gramatikou ? Ale teda povedala som si zvladnem pohoda a zvladla som to...prvy dojem ked pririel balik bol Waw nadhera 😱😮 den zacal skvelo som si pomyslela nez my ho my ho kurier svojou "ochotou" , nevadi chlap pomohol (aj ked som ho budila po nocnej)a mohlo sa zacat najprv rozbalit (pristupovala som ktomu veeelmy opatrne ved drahoceny tovar) zopar kuskov naskladala z kazdeho do chladnicky a mohlo sa zacat velke testovanie 💪...prvy som okostovala Tmavy Citron ktory je naozaj uzasny z lahkym podtonom karamelu a lahkou kyslostou citrona ktory si zoskal najme mojho chlapa a moju maminu uz pri prvom lognuti, mna ocaril ale nie az tak velmy ale to je moja chyba mam radej svetle 😁 no aj tak ho mozem len odporucit pretoze je lahodnejsi ako jeho nemenej sladky brat ktory sa nemoze pysit titulom o 30% menej cukru.
    Druhy som mala Mandarinka Jasmin ktory uplne dokonale zatienil moj do nedavna milovany Mata-baza-citron a ze som si myslela ze nic lepsie uz nebude tato kombinacia sa stala mojim favoritom v takej miere ze vsetko som ho dokazala za 3dni vypit a muz ani nestihol okostovat 😁 a na koniec som si nechala Mirabelka-Estragon ktory ma prekvapil svojou zaujimavou chutou ale nie vsak nasilnou naopak velmy prijemne ❤
    A zhrnutie? Vsetky tieto deticky z dielne Zlateho Bazanta su vymazlene k dokonalosti v pomere chut kazdej zlozky je dokonale vyvazena ani jedna neprevlada nad druhou cize vo vysledku su si az by si clovek myslel sudene osudom 😁 na 100% si myslim ze kazde toto dieta si najde svojho zastancu ale mozno aj odporcu ved 100ludi 100chuti a nikdy sa kazdemu nezavdacite 🤪
    Ps...najradeej ma chladne prostredie v teplom sa boji a najlepsi kamarat kazdeho znich je dobre jedlo a skvela spolocnost a dobra nalada 🥰

    Včera nám začalo sústredenie vo Valčianskej doline, ostali nám posledné kúsky bazantov, ktoré sme si zobrali sem. Zatiaľ čo chlapci trénujú, my si strngame pri vodnikovi a poobede sme ponukli aj našich trénerov, nech nám povedia svoj názor😊

    #test_zlatybazant2

    (2 fotky)

    Dnes je “posledný deň” testovania Bažanta... preto som ho zabalila aj s nami na dovolenku do Tatier, aby nové príchute ochutnali aj ostatní z rodiny 😊
    #test_zlatybazant2

    lekorica
    Správa bola zmenená    2. aug 2020    

    #test_zlatybazant2 Dnes ma pred páľavou skleníka zachránil tento Radler Light, tmavé pivko s príchuťou citrónu. Vychladený chutí najlepšie. Ešteže sa manžel o mňa stará... Táto príchuť najlepšie uhasí smäd...

    Takto chutí nedeľa!
    Francúzske zemiaky, uhorkový šalát a k tomu super ladí Zlatý bažant radler Mandarínka & jazmín nealko light. 👍

    Zemiaky a uhorky sú z našej záhrady, o to viac nám obed chutil.

    Dobrú chuť aj k vášmu obedu!

    #test_zlatybazant2

    #test_zlatybazant2

    Už sa chladia 😅 nasi favoriti týchto dní

    Milujem leto a letne rodinne akcie, oslavy, gulasiky, grilovacky, no tie neplanovane, tie milujem najviac ❤️🍻🍽👌🏻🥗🥓🍞👍🏻👌🏻

    #test_zlatybazant2

    Ps: najprv som si myslela, ze mam aj lepsiu foto, ale potom sa ukazalo, ze nam (tiez uplne neplanovane 😂😂 ) nasu mini party okorenila naha suseda a nenasla som moznost zobrazovat prispevok iba po 22 🤣😜

    kate_cs
    Správa bola zmenená    1. aug 2020    

    U nás sa dnes od rana maká, miesto starej stodoly bude altánok.
    A nealko radler je super osvieženie. Mirabelka & estragón pre mňa a tmavý citrón chutil aj chalanom 👍

    #test_zlatybazant2

    Dovolenka sa nám skončila, po ceste domov sme sa zastavili kuknúť ešte pláž v Nine, kde je piesočnatá pláž s dlhou plytcinou. Deti sa jašia a ja si vychutnávam poslednú plechovku, čo som si zabalila s nami.
    Inak súťažné kódy poctivo nahadzujem aj na stránku, zatiaľ som nič nevyhrala, ale možno sa šťastie na mňa usmeje v záverečnom žrebovaní 🤞

    #test_zlatybazant2

    #test_zlatybazant2 ako inak zas len mirabelkou som zapijala stastny zoskok 🙈🙉🙊chlap vravi dieta mame, tak teraz uz mozes (kedysi bol velmi proti, ze co ked nahodou, to nevyjde ako ma 🤣) Dvakrat mi nebolo treba hovorit, pisali sme hned kamaratovi do Hurricane Factory, ci robi aj tandemy, ze on nie, ale povedal do Ocovej, tam je najlepsie. Tak som si zoskocila so sexi instruktorom Jankom😍 ako ten pocit, to sa ani opisat neda, najskor strach hore, potom panika a potom len euforia, radost 😊sice vyklepana ale vysmiata az za usami som tam po pristati sedela a teda dohodli sme sa, ze zase o rok 🤣 a na oplatku chlap odviezol pana instruktora a slecnu pilotku na Tesle 😄

    (3 fotky)

    Dnešná večera pre mužíčka, samozrejme pitný režim k jedlu od Zlatého bažanta🤤
    Mne osobne tento mandarínkový s jazmínom chutí zo všetkých v testovaní najviac 😍👌🏻 #test_zlatybazant2

    oktobermimi
    Správa bola zmenená    29. júl 2020    

    #test_zlatybazant2
    Uuuplne posledny kus ktory som teraz dopila vychutna si, do posledneho duska z dobrym pocitom ze aj ked pohyb neni moj najlepsi kamarat tak ako gramatika tak sa na seba nemosim hnevat ze som si dopriala...
    Ale toto dieta z dielne Zlateho Bazanta veru bude moj uplne najviac najlepsi kamarat teda ak ho uvidim v obchode do vtedy budem verna mandarinke z jasminom ale hnet ako sa bude dat jej budem neverna...a pytate sa skim?
    No predsa z Radlerom Mirabelka-Estragon ❤ a preco to vlastne? Jednoducho...je este viac vymazlena ako vsetky ostatne a ma skvelu osviezujucu chut a to je v tomto teple k nezaplateniu 💸💶
    A preco je vlastne sa nemosim na seba hnevat ze som si dopriala aj ked nemam vela pohybu dnes? No ved lebo ma o 30% menej cukru cize o tolko lepsi pocit 😁 ze som dnes leniva 😉

    A vy? Aku mate najoblubenejsiu prichut? 😉

    Plany na zajtrajsiu grilovacku mi prekazila zakerna bolest ... tak si radlerik opat vychutnavam z gauca. Dnes knihu vystriedal ten najkrajsi film, aky som kedy videla (a asi si ho este tak 100x pozriem) " The Art of Racing in the Rain "

    Dnes Mandarinka jazmin (dakujem bazantu za ten ubraty cukor, lebo pohybu som v ostatne dni velmi neublizila 😜 )

    #test_zlatybazant2

    Veľmi príjemné prekvapenie tieto nizko-cukrove radlery , príchuť mirabelka za mňa top , ale aj ostatné, mužovi vyhovuje horkejsi citrón napríklad
    #test_zlatybazant2

    U nás na dedine chladíme pivo takto!

    V malom korýtku so studenou vodou zo studne.
    Mám tri novinky radlerov light s 0,00% alkoholu.
    Mne najviac prekvapivo chutí kombinácia Mandarínka & Jazmín.
    Sama od seba nerada skúšam nové chute, ale táto je jemná, nie je zbytočne sladká a poskytuje osvieženie počas teplých dní.

    Naposledy sa pod mojou fotkou strhla debata o vhodnosti nealko radlera v tehotenstve.
    Nemá v sebe žiaden alkohol, umelé farbivá a ani konzervanty.
    Tento pohár, ktorý som si dala obsahuje 66kcal. Raz toľko spálim počas každodennej rannej rozcvičky a tak si raz za čas doprajem takéto vychladené “zhrešenie” aj v tehotenstve.
    😉

    #test_zlatybazant2

    (2 fotky)

    Dovolenka zacina 🏞️🗻⛰️ radler ide s nami, nech sa mame cim osviezit 🍺 mirabelka je moja 🔝🔝🔝 #test_zlatybazant2

    (2 fotky)
    lekorica
    Správa bola zmenená    27. júl 2020    

    #test_zlatybazant2 Včera pri pečení chlebíka ma osviežila Mirabelka s estragonom. Tá ovocná chuť mirabeliek po vychladení je jednoducho super.👍🏼 Za mňa je táto príchuť top... Ako bonus vám prikladám aj recept na chlebík.😉

    Škvarkový chlieb
    Rozkvas:
    150g pšeničná hladká múka
    150g voda
    1PL ražný kvások
    Nechať 8-12h na linke.

    Potom pridáme:
    280g voda
    500g pšeničná chlebová múka
    Za hrsť pokrájaných škvariek alebo opražená cibuľka.
    2ČL soli
    1ČL rasce
    Všetko vymiesiť. Nechať 2 hodiny kysnúť, medzitým cesto 3 krát po polhodine poprekladať, potom stočiť do ošatky a nechať ďalšie 2 hodinky kysnúť.
    Pečiem v liatinovom hrnci, ktorý asi polhodinu pred pečením nahrejem na 250°C. Chlebík pred vložením do hrnca postriekam vodou. Pečiem na 250°C 15 minút, potom znížim teplotu na na 220*C 30 minút. Po vybratí znovu postriekam vodou. Dobrú chuť.😘

    oktobermimi
    Správa bola zmenená    26. júl 2020    

    #test_zlatybazant2
    Som tu zas a hnet na zaciatku ta varujem ak si zakladas na 100% gramatike a mas vyvrtky z Y I ked su zle dane ani nepokracuj ak mas odvahu kludne pokracuj😁

    Ale teda k veci myslela som si ze Tmavy Citron Light z dielne Zlateho Bazanta je najviac topova vec ale ono Ba! Taka Mandarinka-Jasmin to je dvojka ludia...
    Ak ste si niekedy myslely ze k mandarinke sa nic nehodi ze ostane zit sama do konca zivota tak nie ma dokonaleho partnera ktory ju sprevadza kdekolvek si tento lahodny napoj zoberiet zo sebou ale ze ozaj...
    Podporuje ju v temnote a chlade chladnicky, dokonale jej robi spolocnost v tme batohu na vasom rameni, v tmavom kute vasej komory alebo police 🤗 bez neho by mandarinka bola stratena a ona je velmy vdacna za jeho pritomnost a dava to skvelo na javo tim ze vo svojej voni a chuti mu nechava dostatok priestoru aby sa prejavil naplno i ON a zaroven ho strazi aby nebol dominantou v ich plechovej domacnosti😁 velmy sa my paci jeho chut ktora je naozaj skvele vyrovnana a prijemna cize neni nasilna a to je skvele pretoze minujem nenasilne chute ❤ dalsia vec ktoru musim vyzdvihnut je vona ktora je ozaj ako keby ste zobrali mandarinky a znich stavu a vlialy do piva (samozrejme bez duziny) a zavrsili to kapkou jasminoveho sirupu(ak taky existuje).
    Ludkovia tuto kombinaciu Vam naozaj len odporucam vsetkymi palcamy celej mojej domacnosti🤗 je to skveli priatel na kazdy den, prilezitost...Ps.: najlepsi je po dobrom jedle vychladeny ❤🥰