konik_testuje
    13. jún 2022    Čítané 440x

    Leto, bazény, slniečko, vychladené drinky, opálené líčka, odhalené sexy telá…

    A ani to pivo si dať, nech to sexy telo, na ktorom sme posledné dva mesiace v rôznych plavkových výzvach makali, neoblapí integrované plávacie koleso. Nemilá predstava. Obetovať osvieženie za cenu plochého bruška či ploché bruško za cenu jedného fajného oroseného?

    Ani jedno, ani druhé. Najväčšími nepriateľmi chudnutia sú cukry a alkohol. Ale! Zlatý Bažant prišiel s novinkou, po ktorej nielen môžete sadnúť za volant, ale ani bruško radikálne nezmení rozmery.

    Naša redakcia za vás vyskúšala Zlatý Bažant Radler Svieži s 0,0 % alkoholu. Sľubujú 0,0 % alkoholu, o 30 % menej cukru oproti základnej rade Radlerov a dokonca, Zlatý Bažant Radler Svieži Jablkový aj zloženie bez lepku. Oba navyše zo 100 % prírodných surovím. Poviete si: „Bez alkoholu, bez cukru, bez lepku, bez chuti…” Ani náhodou. Obe príchute sú naozaj výborne vyladené.

    V redakcií sme ich vyskúšali všetci. Ako obstáli?

    Hodnotíme ich určite na jednotku. Niekomu viac zachutil Svieži Jablkový, inému zas Pšeničný Citrón. Mnohých práve Zlatý Bažant Radler Svieži 0,0 % Jablkový23 prekvapil. Jednému pripomínal chuťou štrúdľu od babičky, ďalšiemu jablkový mušt. Všetci sme sa ale zhodli, že napriek tomu, že jablková príchuť nám na prvé počutie príliš k radleru nesedela, chuťová skúška nás presvedčila, že mal byť na trhu už dávno. 

    Ochutnávka príchute Pšeničný Citrón sa niesla v duchu očakávania. Veď predsa všetci poznáme starú dobrú klasiku - citrónové radlery. Niekým milované, niekým zatracované. Nás sa tu zišlo pár takých, ktorí nie príliš práve citrónovej príchuti fandia. A na naše prekvapenie, Zlatý Bažant Radler Svieži 0,0 % Pšeničný Citrón 26vyvrátil všetky naše predsudky, ktoré sme voči nemu mali. Špecifická chuť pšeničného piva ho povýšila medzi výnimočne chutné varianty radlerov, pričom mnohí z nás pri iných citrónových nealko pivách bojujú s pocitom umelej príchute. To ale nie je prípad Pšeničného Citrónu od Zlatého Bažanta. Celkovo je chuť zaujímavá, ale nijak extrémne citrónová, a čo je hlavné, vôbec nie umelá. 

    Ani jeden z testovaných radlerov nie je presladený, čo odráža znížené množstvo cukru v nich. Sú preto naozaj osviežujúce a počas teplých letných dní ideálne, keď nemáte chuť na čistú vodu. Hlava sa vám po nich nezamotá, keďže sú bez alkoholu a pokojne si môžete dať jeden od smädu a ďalší pre chuť, ako to robia praví pivári. Pri vode, na grilovačke, za odmenu po športovom výkone, … Chutia vždy skvelo.

    Za redakciu Modrého koníka hodnotíme Zlatý Bažat Rader 0,0 % Svieži v príchutiach Jablko a Pšeničný Citrón piatimi hviezdičkami. Každá z príchutí si našla svojho verného fanúšika. Obe milo prekvapili predovšetkým chuťou, ktorá sa, vďaka menšiemu podielu cukru, výrazne líši od bežných radlerov a dožičí výrazne lepšie osvieženie. Chutia vychladené, aj pri izbovej teplote. Oceňujeme tiež lákavý dizajn plechoviek, keďže aj pri nápojoch platí, že konzumujeme primárne očami. 

    Na zdravie!

    veronique2508
    12. jún 2022    Čítané 53x

    Moja svieža testovačka s novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0 %

    Ako sa hovorí: „Neskúsiš, nevieš." A ja ďakujem MK za možnosť testovať tieto svieže novinky s nádychom leta - Zlatý Bažant Radler 0,0%, vo variante Svieži Pšeničný citrón a Svieže Jablko. Som rada, že som ich mohla vyskúšať, lebo teraz už viem. A rada vám o tom aj niečo poviem. Ako nám testovaný nápoj chutil? Čím je tento Radler 0,0 % iný ako ostatné? A ktorý z dvojice testovaných nápojov je môj absolútny favorit? To vám prezradím v tomto článku…

    Na začiatku testovania som si nevedela predstaviť, čo budem písať v článku o obyčajnom pive, no po veľmi krátkom čase som zistila 2 zásadné veci. Tak v prvom rade, toto nie je „obyčajné pivo”, to ani zďaleka. Našťastie, rozplývať sa nad lahodnou chuťou piva, ktoré je varené z čisto prírodných ingrediencií, bez jedinej kvapky alkoholu je v tomto prípade mimoriadne jednoduché. A po druhé, napíšem pravdu a to, že nám naozaj zachutil. Dôkazom toho, že táto osviežujúca letná testovačka s nealko Zlatým Bažantom bola v našej domácnosti mimoriadne úspešná je aj fakt, že sme 24 plechoviek piva, ktoré sme na testovanie dostali, vypili takmer za týždeň. Takže dosť bolo rečí, prejdime k veci. 

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži Jablko

    Ako prvý som si z testovaných noviniek vybrala Radler 0,0% Svieže Jablko. Zbožňujem jablká na všetky spôsoby a chute. Ale ak je niečo, čo naozaj neznášam, tak je to umelá jablková aróma. Bála som sa, ako to dopadne. No toto pivo nie je žiadna umelina. Akoby ste si práve odhryzli z jablka, odtrhnutého zo stromu v sade u babky. Skutočná, nefalšovaná, ničím umelým nedokrášlená chuť. Naozaj, už na prvý dúšok cítiť prírodnú jablkovú šťavu. Chuťovo mi nápoj miestami pripomínal Cider, no má oproti nemu jednu veľkú výhodu. Je úplne bez obsahu alkoholu. Osviežujúca jablková chuť, v plechovke s krásnym dizajnom a objemom 0,5 l, predstavuje bezchybnú rovnováhu chutí červenej a zelenej odrody jabĺk, so šťavou z aceroly, v kombinácii s nealkoholickým pivom Zlatý Bažant 0,0%. Tento jablkový Radler 0,0% je vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, so zníženým obsahom cukru, bez konzervantov, umelých farbív a bez lepku. Za mňa má táto príchuť 5 hviezdičiek z možných piatich a je môj absolútny favorit nealko drinkov pre sezónu Leto 2022.

    Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži Pšeničný Citrón

    Ako druhé prišlo na rad Radler 0,0% Pšeničný Citrón. V zálohovateľnom plechovkovom tele s krásnym dizajnom v sebe ukrýva viac ako len nealko pivo. Už pri prvom napití sa vďaka obsahu chmeľu, jačmenného, pšeničného sladu a limonády z prírodnej citrónovej šťavy, snúbi chuť lahodného podtónu skutočného piva s dotykom jemných citrónových tónov. V porovnaní s jeho sladším a starším citrónovým súrodencom z rodiny Radler 0,0%, určite pocítite rozdiel už na prvý dúšok. Je ľahší, sviežejší a lahodnejší. Ja osobne oceňujem, že jeho sladkosť nie je umelo nahrádzaná prírodným steviolom, či inými umelými náhradami cukru, ako to bolo v minulosti zvykom najmä vo verziách Light. Ak si strážite líniu, sledujete na etiketách obsah cukru a počítate kalórie, mám pre vás ešte jednu dobrú správu. Táto nová verzia Radler 0,0% Svieži Pšeničný Citrón, má o 30% menej cukru ako nápoje Zlatý Bažant Radler 0,0% bez označenia Svieži či Extra svieži a v 100 ml nápoja má iba necelých 5 g cukru. Jeho achillovou pätou je asi len fakt, že obsahuje vyššie množstvo lepku, preto nie je vhodný pre tých, ktorí sú zvyknutí na bezlepkové verzie nápoja. Za mňa pekný dizajn, lahodná citrónová chuť, príjemná ľahká sviežosť so zníženým obsahom cukru, no problém s bezlepkovosťou, aj preto dostane 4,5 hviezdičky z 5.

    Pár slov na záver...

    Dovoľte mi zhrnúť toto svieže testovanie, ktoré zaváňa prichádzajúcim letom, ovocím a pšeničnou chuťou piva. Čo oceňujem najviac je, že svieže novinky Zlatý Bažant Radler 0,0% sú vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií, obsahujú podstatne menej cukru a žiadny alkohol. Je to nápoj vhodný pre ktorúkoľvek časť vášho dňa, pri športových aktivitách, osvieži doma i v práci a je ideálnym parťákom na bežné vychutnanie si piva bez výčitiek. Radler 0,0% nám robil spoločnosť na grilovačke, bol s nami v bežné aj výnimočné dni, na výlete, doma večer na terase a stal sa mojím záchrancom pri migréne aj PMS. Je presne tým, čo si chceš dať, keď ti je na figu, ale aj keď máš len tak chuť sa odmeniť a dať si niečo dobré. Môj favorit je Radler 0,0% vo verzii Svieže Jablko. A čo je najdôležitejšie, určite oba varianty zachutia každému. Takže nečakajte a ochutnávajte. Nebudete ľutovať.

    #recenzia_zlaty_bazant_radler

    kuukii
    12. jún 2022    Čítané 34x

    ZLATÝ BAŽANT – SVIEŽI RADLER 0,0% - NEBUDEM V TOM SAMA !

    Vitaj, pivko, v malej dedinke, peknej záhrade, našej rodinke. Ani nevieš, ako mi poskočilo srdce, keď som bola vybraná, ťa testovať. Priznám sa, že ako vyjdú prvé slnečné lúče, Radler u nás v chladničke nesmie chýbať. Som síce za jednoduché kombinácie, tak som mala rešpekt, či budem vedieť tvoju novú chuť opísať. Preto som toto testovanie, ako celkom nerozhodný blíženec, začala testovať s priamočiarym strelcom. A veruže to bola svieža jazda.

    Odkedy ma na MK vybrali až do chvíle, keď mi zazvonil pri bránke kuriér ubehol celkom krátky čas. Paradox je, že moje prekvapenie bolo o to väčšie, lebo som ho nečakala. Cez víkend mi spadol z bicykla mobil, rozbil sa mi display a ostala som úplne odrezaná od virtuálneho sveta. Našťastie ma kuriéri už celkom dobre poznajú, aj tento išiel na istotu. Ding-dong, ozvalo sa. „Dobrý deň, volal som vám, ale nedovolal som sa, tak som išiel na istotu." „Jaj, no, som bez mobilu, stáva sa.. „

    Prišla mi celkom ťažká krabica, ktorá v sebe ukrývala 12 ks sviežeho citrónu a 12 ks sviežeho jablka. Verte či nie, svoj prvý Radler sme neochutnali hneď prvý deň. Ale až druhý, lebo ako sa vraví, na dobré si treba počkať. A my vieme, že dobrý Radler je nie len svieži, ale hlavne vychladený! Aj ja, podobne ako kuriér, som išla na istotu. Naliala som nám s manželom vychladený svieži citrónový radler, lebo, ako vieme, citrónový je proste klasika. Klasika, vďaka ktorej vznikol prvý, nám dnes známy Radler. Taká klasika, ktorá nikdy neomrzí. U nás je taký zvyk, že ja sa vždy naháňam a všetko pochystám, zatiaľ čo manžel sa cíti dôležito a zodpovedne, lebo sedí a číta etikety a tvári sa, že tomu rozumie. Teraz tomu nebolo inak. Ako zistil, má 0,0000 % alkoholu, čiže je to dobrý parťák za volant. Má o 30% menej cukru, čiže je to dobrý parťák do plaviek. A ako bonus má prírodnú arómu a obsahuje prírodnú citrónovú šťavu.

    Keď ho človek pije, zisťuje, že naozaj nechutí umelo. Zhodli sme sa, že mu udeľujeme 5 bodov z 5 a aj po vyčerpaní testovacích zásob, nebude u nás v chladničke určite chýbať minimálne do konca letnej sezóny.

    Deň 3. Čas 14:10. Vonku slnečno, cca 30 °C. Manžel prišiel na bicykli z práce s otázkou, či si nemôže dať ten dobrý citrónový radler čo včera, lebo o 2 hodiny musí ísť autom do mesta a nemôže si dať vychladené pivko. Tak som ho samozrejme zrušila, aby si nezvykol a nepil to miesto vody. 😊 Ale ako najlepšia manželka som mu ponúkla alternatívu, „miláčik, dnes testujeme svieže jablko“„Jablko? Omg, to určite bude chutiť ako umelý jablkový džús s pridanými bublinkami. To teda bude kombinácia chutí," mysleli sme si.

    Lenže ako sa vraví, nesúď knihu podľa obalu. Po otvorení nás prekvapila príjemná svieža vôňa, v ktorej bola menej citeľná aróma piva, než v citrónovej verzii. A chuť? Wau! Ani som neverila že pijem radler. S manželom sme sa jednoznačne zhodli, že je tam niečo, čo nám obidvom pripomína chuť z detstva. Paradox je, že ja som z dediny a on z mesta a ako sa spojili naše životné cesty, tak sa aj naše chuťové poháriky zhodli na tom istom. Je výborný a je v ňom niečo, nejaká chuť, ktorú sme cítili naposledy veľmi dávno, asi v detstve. Aj po vypití všetkých radlerov sme na to doteraz neprišli, ale ktovie, možno sa to dozvieme z ďalších recenzií. Ale máme tip, že tú sviežu podvedomú chuť dotvára prírodná jablková šťava a prírodná šťava z aceroly. Mňam, už len mať o tých 15 rokov menej. 😊 4 body z 5. A ten jeden bod mínus je len preto, lebo sme doteraz neprišli na to, prečo nám tá chuť pripomína detstvo.

    A inak je super, že neobsahuje žiaden alkohol, ani konzervanty, umelé farbivá, veľa cukru a dokonca mysleli aj na celiatikov, keďže je bez lepku. Klobúk dolu.

    Tak čo? Už máš svoj svieži Radler v chladničke? Ja áno. Bez neho si leto neviem predstaviť. Či už bude citrónový alebo jablkový, je to moja prvá pomoc v chladničke. Svieža, prakticky balená, vždy po ruke. Na zdravie!

    PS: Ďakujem Modrému koníku a Zlatému Bažantovi za možnosť testovať tieto svieže chuťovky. Taktiež manželovi za večné čítanie etikiet a jeho „odborný“ názor. :D Pokojne by som do toho išla znova.

    #test_zlatybazant4  #recenzia
    #recenzia_zlaty_bazant_radler

    dori2
    11. jún 2022    Čítané 132x

    Uhas smäd a tehotenské chúťky so Zlatým bažantom 0,0 %!

    Keď tak premýšľam, na prvé počutie slušný paradox, že Zlatý Bažant testuje tehotná. Nuž, ja som typ kostnato zodpovednej matky, ja nepijem, ani keď nie som v očakávaní, ale viete ako to chodí - v tehotenstve si chuťové poháriky robia, čo chcú, a tak sa stalo, že aj mne prišlo na chuť čosi, čo bežne nepijem. PIFKO. A tu sa začína celý ten príbeh.

    Ako si tak chodím po obchodoch a poctivo čítam zloženia, skoro každé pivo skryté za názov NEALKO, na ktoré som narazila, nejaký ten obsah alkoholu malo. Ja viem, viem, mnohé si poviete, čo riešim, že to je zanedbateľné množstvo. ALE! Mám rada, keď môžem byť zásadová, a okrem toho - ja, ako človek pracujúci na protialkoholickom, nerada diskutujem aj o malom množstve alkoholu. Skrátka, hľadala som niečo totálne čisté v tomto smere. A tu sa mi zjavila možnosť testovať RADLERY od Zlatého Bažanta, ktorých bratranci a sesternice z iných značiek tiež obsahujú malé množstvo alkoholu. Bažant ale sľuboval, že je čistý, a môže si ho teda spokojne dať aj tehotná žena pracujúca na protialkoholickom...

    Nuž, tak prišiel balík. Dosť ťažký. Prvé, čo som po vybalení skúmala je zloženie. Čuduj sa svete, obsah alkoholu je naozaj 0,00000, akoby jeden klasik zo známeho videa povedal. Ďalej rozhodne poteší minimum prísad, z ktorých je radler vyrobený. Aspoň mňa, čo sa nerada pchám zbytočne umelými vecami. Je vyrobený z vody, pšeničného a jačmenného sladu, chmeľu a limonády s troškou cukru, prírodnej citrónovej šťavy a prírodnej arómy. Cukru má dokonca o 30 % menej ako jeho predchodcovia. V 100 ml je len 7 kcal, čo je ďalším príjemným bonusom.

    Po otvorení prvej plechovice, čo bolo ihneď (nemusím vám vysvetľovať, ako reaguje tehotná žena, keď zbadá čosi, na čo jej ide chuť - ako pes I.P. Pavlova), ma upútala netradičná vôňa. Netradičná v zmysle toho, ako poznáme arómy radlerov. Tu bolo cítiť viac pivo ako arómy. Po prvom glgu som sa na chvíľku zľakla, lebo prvé, čo ucítite je pivná chuť. Znova som preskúmala obal, dokonca som si pre istotu ešte vygooglila, či naozaj nenasávam alkohol, ale nie. Tá chuť je jemne podmazaná príjemnou kyselkavou citrónovou príchuťou, čo vám dôjde hneď pri ďalšom glgu. A potom glgáte a glgáte, a plechovka je zrazu prázdna. Vaše zmysly sú príjemne omámené, telo osviežené. Ja mám nového favorita. Citrónového.

    Obsah krabice od kuriéra ale ponúkal ešte Svieže Jablko. Malinovky tohto typu neobľubujem, ale dala som mu šancu. A dobre. Očakávala som umelú chuť, na akú som zvyknutá od niektorých jablkových džúsoch, ale milo ma prekvapila jemnučká prirodzená chuť jabĺk, ktorá osviežila hneď po prvom dúšku. Táto verzia si nájde určite svojich priaznivcov aj medzi „bezlepkáčmi“, lebo neobsahuje lepok. Ani alkohol. Ani konzervanty. Ani umelé farbivá. Ani veľa cukru. Je v ňom len voda, jačmenný slad, jačmeň, chmeľ, cukor, prírodná jablková šťava, kyselina jablčná a a prírodná šťava z aceroly. V tejto verzii, keďže nie je pšeničná, necítiť chuť piva tak ako pri citróne. Syn ani nevedel, že pije radler. Myslel si, že je to nejaká limonáda. A ako milovníka jabĺk si ho naozaj získala.

    A tak sme sa doma podelili: ja svieži pšeničný citrón, syn svieže jablko, a mužovi sme sem-tam dali odchlipnúť. On si aj tak radšej raz za čas dopraje svojho čapáčika...

    Takže aby som zhrnula: či neplnoletí, či tehotné, či starí, či mladí, či chorí alebo zdraví, tu výnimky nie sú. Radlery od Bažanta 0,0 môže KTOKOĽVEK a KEDYKOĽVEK. Tak, čin-čin! Na osvieženie.

    #test_zlatybazant4 #recenzia #recenzia_zlaty_bazant_radler

    konik_testuje
    9. máj 2022    Čítané 2294x

    Skúsenosti s radlerom Zlatý Bažant 0,0% Svieži

    Premýšľali ste niekedy na tým, ako byť viac sami sebou? Žiť slobodnejšie, môcť ukázať svoju pravú tvár, bez toho, aby ste riešili, či zapadáte do zaužívaných konvencií? Každodenný život je ako mozaika. Mozaika drobných čriepkov radostí i starostí, ktoré samé o sebe nie sú dokonalé, no spolu vytvoria dokonalé dielo. Tak neváhajte a ukážte svetu svoju prirodzenosť. Poznáte sami seba, akceptujete svoje silné aj slabé stránky.  Žite 100 % podľa seba so Zlatým Bažantom Radler 0,0 % bez kvapky alkoholu, bez umelín a hlavne bez starostí. 0 % umelín 100 % autentický, taký je Zlatý Bažant Radler 0,0 Svieži. Teraz v nových príchutiach, ktoré môžete s nami testovať.

    Čo budeme testovať

    Zlatý Bažant priniesol svoj prvý Radler pred viac ako 10 rokmi. Už od začiatku to bol 100% prírodný nápoj z piva a limonády, vyrábaný z naozajstných surovín, zo sladu z Hurbanova a podľa svojej originálnej receptúry. Neobsahuje žiadne umeliny a je 100% autentický. Zlatý Bažant svoje portfólio ovocných Radlerov neustále rozširuje. Tento rok sa produktový rad „Svieži“rozrástol o príchuť Pšeničný Citrón a Jablko

    Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži Jablko23 je inšpirovaný iskrivo sviežou chuťou najtradičnejšieho slovenského ovocia. Dokonalý balans červenej a zelenej odrody jabĺk v kombinácii s nealkoholickým pivom Zlatý Bažant 0,0% predstavuje unikátne spojenie chutí. Nový radler 0,0% bez obsahu alkoholu je vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, so zníženým obsahom cukru až o 30%, bez konzervantov, umelých farbív a je bezlepkový.

    Plná chuť pšeničného piva dokonale podčiarknutá sviežim dotykom citrónov prináša celkom nový chuťový zážitok v podobe príchute Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži Pšeničný Citrón26. Novinka v portfóliu radlerov je vyrobená zo 100% prírodných ingrediencií a neobsahuje žiadny alkohol, takže je to nápoj vhodný pre ktorúkoľvek časť dňa. Obsah cukru znížený až o 30% z neho navyše robí ideálneho partnera k športovým aktivitám, či na bežné popíjanie bez výčitiek.

    Koho hľadáme

    Nehľadáme dokonalé ženy. Ale dynamické inovátorky, ktoré rady objavujú a skúšajú nové veci. Si spontánna, na nič sa nehráš a miluješ byť sama sebou? Potom hľadáme práve teba.

    Aby si však mohla tieto novinky z radu Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži testovať, musíš byť komunikatívna, rada fotiť a mať ochotu sa s nami o priebeh testovania podeliť.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, neváhaj a v komentári pod článkom nám napíš, kedy sa cítiš slobodne, sama sebou a bez pretvárky.

    Zapojiť sa môžeš do 16.05.2022. Následne vyberieme 23 z vás a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!