icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

tlucka
31. jan 2017

Kočky počuli ste, že v Žiline našli dievčatko v hniezde záchrany? Juj, teším sa, že sa aj vo vašom kraji poradovník trošku posunie a jeden pár bude nesmierne šťastný 😘

macuskka
31. jan 2017

Ahoj Nitriansky kraj nememe nič nové ?

/ apríli budú 3 roky čo cakame čo najmenšie babenko máme požiadavku na pohlaví nezáleží ,len sa to vlečie a vlečie .

nelinka1212
31. jan 2017

@macuskka Ahoj, aj ja NR-kraj, by ma zaujímalo, či ste už boli na interakcii a vlastne ako postupujete... máme skoro rovnaké požiadavky, ešte nečakáme tak dlho

zanetaqwe
31. jan 2017

@tlucka ďakujem za info ❤💝💕 určite ma to potešilo.

luciskooo
31. jan 2017

Ahojte..s manzelom sme sa rozhodli adoptovat si babatko..prave sme v stadiu zvazovania kde si spravime pripravu. Sme zo zilinskeho kraja. Zvazovali sme Navrat- neviete nahodou ako to tam teraz chodi, lebo teta na upsvar-e mi povedala ze uz to nerobia cez vikendy. A toho casu cez pracovny tyzden nie je vela.. Budem vdacna za kazdu radu. Vdaka 🙂

solyka
31. jan 2017

@macuskka @nelika1212 v marci budem telefonovat. V tedy budem vám dat nejaké info. Vy na ktorom mieste ste boli na posledy?

rachel36a
31. jan 2017

Zilinsky kraj, je tu niektorw na prvom mieste? Dievcatko je krasne 😉

mata71
31. jan 2017

ďakujem p. Bohu že dal malinkej šancu na život a nádej v štastný život v náruči maminky, tatina

rachel36a
31. jan 2017

@bellabelluska to mate este dobre 3 roky, my uz sme v poradovniku 3 roky a 5 mesiacov a sme cca na 65 mieste ☹ takze ratam este minimalne 2-3 roky ☹ sme zo zilinskeho kraja

macuskka
31. jan 2017

Aj ja sa chystám v marci telefonovať naposledy mi povedali že keď budeme 5sa nám ozvú ale ja určite nehodám čakať posledne mi povedali že ešte taky trištvrte roka.😅😅😅

kikuska_wedge
31. jan 2017

Dnes som prvý krát na živo videla a pestovala moje deti. Sú to neopísateľné chvíle. Najprv prišla malá, sadla si mi na kolená, pritúlila sa a oprela si o mňa hlavičku. Neskôr prišiel aj malý, vyliezol mi na kolená a chytil ma za ruku. Dnes by ste nenašli šťastnejšiu ženu na zemi ako som ja. Je to láska na prvý pohľad. Hrali sme sa celé dopoludnie a srdce mi išlo puknúť, keď sme mali odísť. Dnes spím v tričku, čo som mala celý deň na sebe, lebo stále je z neho cítiť tú vôňu detí.

zibi
31. jan 2017

@kikuska_wedge boze to je krasne ♥

rachel36a
31. jan 2017

@kikuska_wedge zasluzis si to, natrapili ste sa aby ste mali deti tak si zasluzis byt konecne mamou 🙂

marcelarefat
31. jan 2017

@kikuska_wedge Prave som na teba myslela, ze ti idem napisa ako to dopadlo. Tesim sa s tebou. Velmi ti zelam aby si mala co najskor deticky doma.

zibi
31. jan 2017

@kikuska_wedge
a mozem sa opytat? oni su vlastne kde ? v profi rodine, ci v detskom domove ? ako preco ich niekto skor ako babatka neadoptoval ..kvoli tomu , ze boli dvaja? ci neboli pravne volni alebo ako ...ci co sa vlastne stalo?

beka22
31. jan 2017

@kikuska_wedge veľmi ti to prajem a teším sa s tebou. Ten pocit je najkrajší na svete keď sa túliš s detičkami. Už aby ste boli spolu a užívali si spoločné chvíle.

kikuska_wedge
31. jan 2017

@zibi sú v profi rodine. Z bio boli odobratí už pred dvomi rokmi, ale doteraz neboli právne voľní.

zibi
31. jan 2017

@kikuska_wedge super .u vas im bude najlepsie 🙂 parada ...a kolko si cakala?

zibi
31. jan 2017

@kikuska_wedge a kolko maju rockov?

bibal123
31. jan 2017

@kikuska_wedge tesim sa stebou ,viem si to predstavic co prezivas je to nieco nadherne 🙂 uz nech ste spolu domenka🙂

anettta
31. jan 2017

@kikuska_wedge moc ti to prajem! nech su uz cim skor u Vas a uzivate si jeden druheho 🙂 bude to uzasne!!! a dakujeme ze si napisala, myslim, ze sme viaceri na vas mysleli 🙂 ale vobec sme nepochybovali, ze to bude mat takyto koniec 🙂)))))

kikuska_wedge
31. jan 2017

dievčatá z celého srdca vám prajem, aby ste sa čo najskôr dočkali. Ten pocit, keď budete s nimi, stojí za celý ten proces a trápenie.

marcelarefat
31. jan 2017

@kikuska_wedge Dakujem ti. Ked tu citam tieto stastne konce nekonecneho cakania, to ma posuva dalej a utvrdzuje ma to, ze cakat sa oplati. Kazdy den dakujem Bohu za to, ze som tiez blizsie k vytuzenemu cielu.

bosorkabb
31. jan 2017

@kikuska_wedge veľmi ti prajem aby si bola šťastná, aby detičky boli čím skôr z vami.

maninka1974
31. jan 2017

@kikuska_wedge super prajem ti nech sa čím skor tešíte s detičkami doma ...a s tým tričkom moj malý mal strašne rád moje tričká je jedno či su vyprate v skrini alebo nosene stále dobehene a privoniava ho a prikladá aby som si ho dala kričí mama mama...

katkuz
31. jan 2017

@kikuska_wedge to si prenadherne napisala 🙂 myslim na vas, nech sa cim skor mozete takto tulkat dennodenne u vas doma 🙂 🙂 🙂

karkana
1. feb 2017

@nana39 krásne dievčatko, na prvý pohľad sa človek zaľúbi,,,,,,,bude vyrastať ako najmilovanejšie dieťatko pod slnkom,,,aspoň že ju čaká krásny život

nana39
1. feb 2017

@karkana Verím tomu, že rodičia , ktorí malú dostanú budú najšťastnejší pod slnkom a tak isto aj malinká. Aspoň sa to trochu pohne aj v žilinskom kraji 🙂.

karkana
1. feb 2017

@nana39 no však,,,to čakanie majú v žilinskom a prešovskom hrozné,,,,však by mali nejak aj z iných krajov trochu pomôcť,v našom si za ten čas aj dve adoptujem, prečo by nedali aj do tých krajov,