Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
my tak isto, ako pise bosorkabb.hned po zapisani do zoznamu sme boli na zaciatku zoznamu. nasli sme sa s krasnym zdravym dievcatkom za 2,5 mesicaca. samozrejme, ze nema blond vlasky a modre oci, ale pre nas je dokonala ❤
u nas 6 mesacne dievcatko. mne pride moc biela ale to snad v lete napravime🙂 Chapem ale, ze hlavne v mensich mestach sa najde viac ludi s predsudkami, kedze romski obyvatelia casto zneprijemnuju zivot svojmu okoliu. Co je asi najhorsie je, ze ludia su casto neohrabane drzi a nezdrzia sa pripomienok ohladom etnika, aj ked ich do toho nic neni. Vo vacsich mestach ma clovek viac sukromia a uznavam je ze to ulahcuje situaciu.
Ahojte baby! Len tak pre info ak by mal niekto zaujem 😉
Mam na predaj injekcie nakolko nechceme vyuzit dalsiu moznost v ivf. Injekcie posuniem dalej za sumu ktoru som ja zaplatila v lekarni (mam doklad)!
DECAPEPTYL 2x balenia doba expiracie 05/2017
MENOPUR 4x balenia doba expiracie 04/2017
ORGALUTRAN 4x balenia doba exp.10/2017
UTROGESTAN 3x balenia doba exp. 03/2017
Skladovane v chladnicke, neotvorene!!!
Osobny odber okres Galanta, popripade doveziem DS, GA, SC, BA + dohoda
Ak mate zaujem prosim piste IP!
Dakujem...👍❤
Ahojte dievčatá. Doma máme zatiaľ v neodkladnom opatrení dievčatko. Radi by sme si podali žiadosť aj o druhé dieťatko. Naviete kedy to bude najskôr možné?
@jajuskajana my sme dali po 3 mesiacoch ako sme malého doma
@beka22 ďakujem za odpoveď. Ak sa môžem spýtať malého ste vtedy mali na hostovskom pobyte?
@amoenussa87 asi niesi v spravnej teme 🙂 ale za povodnu sumu pri tej dobe expiracie to veru nepredas ani nahodou (vlastna skusenost). Musis ist s cenou veeeeeelmi dole aby si mala z toho aspon nieco.
@amoenussa87 zla tema.
tak pridavam sa k vam. uz sme vycerpali vsetky moznosti, a posledna je adopcia. so z BA, aka je tam prosim aktualna situacia? idem si precitat cim mam zacat, ak by sa niekomu chcelo. moze mi napisat 🙂 dakujem 🙏
@jajuskajana áno a potrebovalibsme aktualizáciu a znova vyplnené papiere
@jajuskajana ja mám info, že až keď vám bude trvale zverená. Výnimkou je len žeby vás oslovili s bio súrodencom.
@amoenussa87 Ahoj Ja som infekcie gonal pregnil.....darovala.
@kominar ahoj ja by som aj darovala..len nemam komu...
@amoenussa87 su tu skupiny urcene nato - forum samoplatci kolko stoja lieky, alebo skupina lieky, vitaminy a ine doplnky..
@amoenussa87 No skoda tej expiracii, my ideme na to az v lete, v auguste
@fatma1 Ano to je škoda...
@berginkan Skusim tam....ďakujem
@bosorkabb to ste mali bez akychkolvek poziadaviek a ma aspon 15 rokov? 🙂 vau.... lebo nam povedali ze aj 2-3 roky sa caka...tiez BA kraj,... uz chodime na pripravu, a je pravda, ze tam sa nas snazia dost "dotlacit" aby sme ustupili z narokov, ze to bude skor a ze detske domovy su plne ciganciatok skolko - a skolopovinnych,... ale na to sa necitime
Budu to mat ale tazke tie cigancata v zivote v tejto rasistickej krajine ☹ popravde celkom sa toho obavam

@lubka1709 tak ako pise @iivviikk ta aktivita je dôležitá. My mame tiež mimokrajove dievčatko. Preskocili sme cca 200 žiadateľov a verim ze mnoho z nich by sa do nej zalubili,lenze nespĺňala ich kritériá.