Adopcia novorodenca - postup
Ahojte prosim vas o radu o adopcie dietata sme z po je niejaka zena co by mi poradila s vybavenim o adopcie .s manzelom sa snazime ale nedary sa nam tak sme sa rozhodli si adoptovat nevieme ako zacat. Dakujem
Čakám dieťa ktoré sa má čoskoro narodiť ortec ho nechce a ja mám už tri štvrte by som nezvládla ani finančné ani bývať poriadne kde stým ísť nakoľko sme rozvedený som rozhodnutá pre adopciu biely novorodenec ťažké ale nejde to inak
Čakám dieťa ktoré sa má čoskoro narodiť ortec ho nechce a ja mám už tri štvrte by som nezvládla ani finančné ani bývať poriadne kde stým ísť nakoľko sme rozvedený som rozhodnutá pre adopciu biely novorodenec ťažké ale nejde to inak
@martina21707 Anonymný pôrod. Ty s dieťaťom nebudeš riešiť nič. Ani ho neuvidíš.
Povieš v pôrodnici,že máš záujem o tento typ pôrodu. Informuj sa aj u gynekologičky, nasmeruje ťa.
Hej biely a zdravý 100%inzerat podaný.a ked nie tak ho vratite?kolko biologickych rodičov to nemôže ani nechce spraviť.ale rychlo kupene je rychlo vyhodené..

@nikadomi Ahojky, neviem či ešte chodíš na MK, ak áno, môžem ti napísať IP?