Ako dlho trvalo pokým ste dostali dieťa do pestúnskej starostlivosti?
Dobry den ako dlho ste cakali do prichodu dietata,chceme si zobrat dieta do pestunskej starostlivosti, Michalovsky okres
@any_soj Dobry deň, prosím Vás aké rózne deti vám ponúkli ak smiem vedieť. Ďakujem.
@dorotka1234 my sme mali do roka, dievča alebo chlapec, na etniku nezáleží, nemusí byť zdravé. Takže tam ponuka bola široká
@dorotka1234 my sme mali do roka, dievča alebo chlapec, na etniku nezáleží, nemusí byť zdravé. Takže tam ponuka bola široká
@any_soj rozumiem.,tak keďže ste udali ze nemusí byť zdravé, tak zvam rýchlejšie boli ponúknuté detičky.🙂Rada by som si svami popísala., ak by sa dalo.,Ak budete chcieť kľudne mi zanechajte správu 0902833196.Moc ďakujem, veľmi by ste mi pomohla.,
@any_soj
@any_soj
@dorotka1234 dobrý . Chcem sa spýtať, je možné dostať dieťatko hneď do starostlivosti. ? mohli by ste mi na mail.napisat. ďakujem.
@any_soj

zalezi od poziadaviek, su deti ktore mozete mat aj hned na ide sa caka mesiace