icon

Ako dlho trvalo pokým ste dostali dieťa do pestúnskej starostlivosti?

pocitac27
24. feb 2025

Dobry den ako dlho ste cakali do prichodu dietata,chceme si zobrat dieta do pestunskej starostlivosti, Michalovsky okres

kacena4
24. feb 2025

zalezi od poziadaviek, su deti ktore mozete mat aj hned na ide sa caka mesiace

any_soj
24. feb 2025

@pocitac27 podľa požiadaviek. Ponúkli nám okamžite 4 rôzne deti.

dorotka1234
13. máj 2025
@any_soj

@pocitac27 podľa požiadaviek. Ponúkli nám okamžite 4 rôzne deti.

@any_soj Dobry deň, prosím Vás aké rózne deti vám ponúkli ak smiem vedieť. Ďakujem.

any_soj
13. máj 2025
@dorotka1234

@any_soj Dobry deň, prosím Vás aké rózne deti vám ponúkli ak smiem vedieť. Ďakujem.

@dorotka1234 my sme mali do roka, dievča alebo chlapec, na etniku nezáleží, nemusí byť zdravé. Takže tam ponuka bola široká

dorotka1234
13. máj 2025
@any_soj

@dorotka1234 my sme mali do roka, dievča alebo chlapec, na etniku nezáleží, nemusí byť zdravé. Takže tam ponuka bola široká

@any_soj rozumiem.,tak keďže ste udali ze nemusí byť zdravé, tak zvam rýchlejšie boli ponúknuté detičky.🙂Rada by som si svami popísala., ak by sa dalo.,Ak budete chcieť kľudne mi zanechajte správu 0902833196.Moc ďakujem, veľmi by ste mi pomohla.,

majka0573
14. jún 2025
@any_soj

@pocitac27
@any_soj dobrý. Chcem sa spýtať,chcem si tiež zobrať do PS. Dietatko. Ako mám postupovať.dakujem.

majka0573
14. jún 2025
@any_soj

@any_soj
@any_soj
@dorotka1234 dobrý . Chcem sa spýtať, je možné dostať dieťatko hneď do starostlivosti. ? mohli by ste mi na mail.napisat. ďakujem.
@any_soj

any_soj
14. jún 2025
@majka0573

@any_soj
@any_soj
@dorotka1234 dobrý . Chcem sa spýtať, je možné dostať dieťatko hneď do starostlivosti. ? mohli by ste mi na mail.napisat. ďakujem.
@any_soj

@majka0573 dobrý deň. Čo znamená hneď? Máte absolvovanú prípravu? Ste v zozname žiadateľov?