icon

Anonymný pôrod a adopcia. Potrebujem istotu, že bude o dieťa postarané.

16. nov 2019

Ahojte..Mám hrozne zložitú otázku,hrozne zložitú životnú situáciu...Chcem sa iba opýtať..Chcem dať moje dieťa na adopciu.Anonymný pôrod..Kde mám istotu,že bude v dobrej rodine?Viem,že o novorodene detičky je veľký záujem,ako dlho trvá,kým sa dieťa dostane do rodiny?A vlastne ma zaujíma všetko okolo adopcie,či tu nejaká mamina čaká na dieťatko..Chcem mať pocit istoty,moje dieťa milujem a preto mu chcem zabezpečiť lepší život..Ja mu ho dať neviem....

veronikaszabova
27. nov 2019

@amienne tiez nechapes? 🤣

sofinaa
27. nov 2019

@veronikaszabova
Ok mas pravdu zapisem sa do poradovniku na adopciu dietatka ale ja nechapem ake maju na to srdce davat male babo inej osobe takto uz je .....

wodanka
27. nov 2019

@sofinaa co máš na mysli?

veronikaszabova
27. nov 2019

@sofinaa nepoznas jej situaciu, podmienky v akych zije. Tak nesud.
Btw na zdraveho bieleho novorodenca sa caka aj niekolko rokov.

ceklis
27. nov 2019

@sofinaa pozri sa, 8rokov nemozete mat deti, ok... nie je to jednoduche, ja ta chapem. Mam kamaratku, ktora cakala 10rokov a podarilo sa. Teraz je otazka co vsetko si spravila pre to "mat" dieta. Takze ak to nie je mozne z fyziologického hladiska (co teda musi byt vazny dovod), tak preco neriesis oficialne adopciu?
nechapem
dieta nie je tovar, ktory sa da kupit vo výpredajoch.
odpovedaj prosim na otazku
preco neriesis adopciu oficiálnou cestou?

sofinaa
27. nov 2019

@wodanka
Ale nic prepac

sofinaa
27. nov 2019

@ceklis
Ale ano uz som uvazovala o adopciu uz 8 rokov a nic chodila som az do Martina a nic zbytocne a nevies mi povedat kolko sa caka na adopciu babetka

amienne
27. nov 2019

@veronikaszabova ja velmi dobre chapem a neviem ci mam plakat alebo sa smiat z tejto debaty.

ceklis
27. nov 2019

@sofinaa je tu kopec diskusii, tak si to nastuduj
a navstiv psychológa, podla mna ho potrebujes
drzim palce

sofinaa
27. nov 2019

@veronikaszabova
Ano mas pravdu ja nesudim nikoho len chcela by som mat ten pocit ako byt tehotna ze co to je ten pocit nenahraditelny

sofinaa
27. nov 2019

@ceklis
Psychologa??uz ani to nepomaha a ty mas deti??

sofinaa
27. nov 2019

Prosim nerob to je to najkrajsi poklad na svete vaz si to😂😂😂

amienne
27. nov 2019

@sofinaa je to individaulne a kazdy rok sa to meni. Podla toho ake su na dietatko kriteria. Cim mensie, zdrave a "belsie" tym je cakacia doba dlhsia. My sme cakali vyse 4 rokov a aj to sme nemali take prisne kriteria. Okrem toho treba absolvovat tzv. Psych. pripravu, co trva cca 3 mesiace a ta sa obnovuje kazde 2 roky. Na MK je k tomu diskusia ak chces viac detailov.

ceklis
27. nov 2019

@sofinaa tak potom skus psychiatra, ten pomoze
a nemyslim to v zlom
ano, ja mam deti, jedno na svete a jedno v bruchu

sofinaa
27. nov 2019

@ceklis
Ach gratulujem(priznam sa ak ti to nevadi som romka)

sofinaa
27. nov 2019

@amienne
Aha a uz mate babo z adopcie kolko malo

sofinaa
27. nov 2019

@sofinaa
A este kolko mate rokov

sofinaa
27. nov 2019

@sofinaa
Ci vadi vam??

ceklis
27. nov 2019

@sofinaa poziadaj o adopciu romskeho dietata, na tie deti sa tak dlho necaka.

amienne
27. nov 2019

Nemam v pravom zmysle adoptovane deti lebo neboli pravne volne, zatial som pestun. Jedno bolo babo a druhe uz viac rockov. Obe romske.

autor
27. nov 2019

@sofinaa určite Vám dieťa odovzdam..Len napíšte kde a kedy...
Dajte sa liečiť preboha 😡😡😡

ceklis
27. nov 2019

zase nemusis na nu utocit, nevies co a v akom stave je :( nie je to tiez jednoduche ani z tej druhej strany.... nemoct mat deti
toto sa tu stretli dva extremy :/ zial....
nemozes sa cudovat ze s takou ponukou niekto prisiel, lebo aj tvoj príspevok bol tak napisany akoby si dietatko niekomu nukala :(
drz sa

sofinaa
27. nov 2019

A preco tak pises ze nemozes mu zabezzpecit zivot

sofinaa
27. nov 2019

@ceklis
Ok tak uvidime ci nam prinesie

sofinaa
27. nov 2019

@sofinaa
Ci mate vlastne deti

autor
27. nov 2019

@ceklis chodím na sedenia do jedneho centra,takže aj keď plánujem alebo som plánovala dať dieťa preč,mám to v hlave upratane...Či už to bude tak,alebo onal..Normálny,právne za seba zodpovedný človek nikdy nepríde s takou ponukou...Daj mi to dieťa...
Presne ako opacna strana..Normálny a právne za seba zodpovedný človek nepríde s tým,že darujem dieťa....To je príliš...Takže moja reakcia na to,je taká aká je.........

sofinaa
27. nov 2019

@sofinaa
Aj vam pise ten anomym z toho babetka

ceklis
27. nov 2019

ja úplne chápem ako si to myslela. z toho čo si písala v diskusii bolo jasné, že to máš v hlave upratané a nie si v ľahkej situácii. ja Ťa ozaj obdivujem za to, že sa rozhodneš spraviť niekoho ozaj šťastným.
len vieš :( toto je prípad ozaj pre iného doktora, tá pani je úplne mimo a ja ju asi len ľutujem :( čo už inšie môžem spraviť na základe toho, čo som tu čítala...

sofinaa
27. nov 2019

Prepacte neberte si ze by som bola rada ze chcete dat dieta prec je to vase vasa radost tak prepacte ak som vas urazila

sofinaa
27. nov 2019

@ceklis
No tak tak