Čakanie na adopciu dieťaťa - okres Malacky
Ahojte, urcite info som uz vo fórach našla, avšak názory sú rôzne. Prosim Vas, koľko sa čaká na dieťatko (približne), aj na zaklade Vasej osobnej skúsenosti? Preferencie dietatka:
etnikum nezáleží, pohlavie nezáleží, od 0-4 rokov, zdravotný stav: bežné diagnózy. Veľmi pekne ďakujem.
@veve78967 Deti sa nevyrábajú v továrni, tam nie je dodacia doba. Poznám takých, čo čakajú už 2 roky.
@anonym_9effa9 ten podtón ste si mohli odpustiť, načo vobec niekto reaguje takýmto spôsobom? Pýtam sa čisto informatívne. V zmysle osobných skúsenosti. Len v rámci preferencii či niekto v danom obdobi neriešil podobne ako my.
@veve78967 niekedy sa cakalo rok teraz asi uz viac. Ale drzim palce. Nie je nic krajsie ako dat dietatku novu sancu.
@veve78967 niekedy sa cakalo rok teraz asi uz viac. Ale drzim palce. Nie je nic krajsie ako dat dietatku novu sancu.
@anonym_b5f74c veľmi krásne ďakujem za odpoved. Mali sme sociálne šetrenie a pani sociálna kuratorka povedala časovo cca tie 4 roky 🙂 čo rešpektujem, chápem 🙂 len ma zaujímajú reálne prípady ak ma niekto skúsenosť
Skuste zavolat do Navratu, tam vam velmi radi povedia viac aj kolko sa caka
Skuste zavolat do Navratu, tam vam velmi radi povedia viac aj kolko sa caka
@anonym_b5f74c veľmi pekne ďakujem 🙂
V lete som sa bavila s jedným pánom bola som zrovna tehotná tak sa chválil že má tiež malého vnucika, dcéra adoptovala(vlastne mať nemôže) čakla v ba cca rok ale teda od matky narkomanky, dieťatko podľa vyšetrení zdrave
V lete som sa bavila s jedným pánom bola som zrovna tehotná tak sa chválil že má tiež malého vnucika, dcéra adoptovala(vlastne mať nemôže) čakla v ba cca rok ale teda od matky narkomanky, dieťatko podľa vyšetrení zdrave
@anonym_9ddc57 skoro vsetky deti su po narkomanoch a su zdrave nadherne a stastne. A milovane.
@anonym_9ddc57 ďakujem za odpoved 🙂 v tomto ohľade tiež nemáme problém resp.preferenciu, nám sociálna kuratorka povedala cca 4 roky, ja chápem, že vždy sa udáva ta vyššia hranica, čiže najlepšie je to “vypustit” z hlavy, ak si k nam dieťatko ma nájsť cestu, nájde si ju v ten správny čas ❤️ my už mame synčeka, ten sa nevie dočkať a keď počul 4 roky tak bol sklamaný 🙂 ale chápe všetkému
@anonym_9ddc57 ďakujem za odpoved 🙂 v tomto ohľade tiež nemáme problém resp.preferenciu, nám sociálna kuratorka povedala cca 4 roky, ja chápem, že vždy sa udáva ta vyššia hranica, čiže najlepšie je to “vypustit” z hlavy, ak si k nam dieťatko ma nájsť cestu, nájde si ju v ten správny čas ❤️ my už mame synčeka, ten sa nevie dočkať a keď počul 4 roky tak bol sklamaný 🙂 ale chápe všetkému
@veve78967 Budete zaradeny do poradovnika a máte pravo sa informovat , koĺkí v poradi sa nachadzate.

@veve78967 Deti sa nevyrábajú v továrni, tam nie je dodacia doba. Poznám takých, čo čakajú už 2 roky.