icon

Je na Slovensku možné vynosenie bábätka?

31. júl 2024

Ahojte baby je to možné na Slovensku?Ze by som niekomu bábätko vynosila?Len nad tým premýšľam či to je vôbec možné ja by som strašne chcela znovu byt tehotná a rodiť ale po bábätku teda netúžim jedno momentálne mám a viem že veľa žien má s tým to problém a prečo niekomu napomôcť keď môžeš nie?

Strana
z3
majlo1234
31. júl 2024

Nie preboha, dala by sim si vynosit😂a idealne aj vychovat aspon prve sva roky

autor
31. júl 2024

@xsuzannex presne🙏🏼súhlasím

autor
31. júl 2024

@majlo1234 🤣🤣🤣🤣to už nieje v mojom balíčku ponúk 🤣

1mata
31. júl 2024

@really8 prečo myslíš. Moja sestra tiež túžila po druhom, ale zo zdrav. dôvodu nemôže. Keby ma požiadala toto urobiť, neváhala by som.

vyrovnanaosoba
31. júl 2024

@really8 keď žena chce ísť s potrat, riadite, aby dala na adopciu, nie je to to iste?

autor
31. júl 2024

@1mata tiež si myslím…neviem si predstaviť ten pocit že nemôžem mat vlastne dieťa…

really8
31. júl 2024

@vyrovnanaosoba kde komu to radim?

really8
31. júl 2024

@1mata sestre. Prisla by si za parom na zastavke ze chcete mimco? Znesiem vam ho.

palicka
31. júl 2024

Si na tom až tak finančne zle, že si ochotná do toho ísť? Zas tehotenstvo pre organizmus nie je sranda, pokomoˇiijvat sa môže kadejak zdravotný stav matky, ale k dieťatka… si pripravená na to, že či s tvojim uz narodeným dieťatkom, ak by si mala problém ty, resp. ak by počaté babo nebolo v poriadku a náhradní rodičia by si ho nezobrali? Čo na to hovorí tvoj partner?

estellas
Autor odpoveď zmazal
annm81
31. júl 2024

@estellas Naozaj je zvláštne, že obchod s ľuďmi vyvoláva vášne??

zzuunnaa
31. júl 2024

nemyslela som, že úplne nelegálne len sa obchádza zákon. Viem, že niektorí to robia aj tak, že sa do rodného listu zapise ako otec ten budúci otec a Ty ako mamá sa potom vzdas rodičovských prác a tá budúca mama si potom to dieťa adoptuje… Len toto neriesi otázku “vytvorenia dieťaťa” 😀

vyrovnanaosoba
31. júl 2024

@really8 nie konkrétne ty, všeobecne ženy.

sissi2183
31. júl 2024

Tento biznis fici na UA. Poznam rodinu, ktora si odtial prave priniesla 4te dieta vynosene nahradnou matkou. Ako to presne osetrili netusim, ale pani je pravnicka, takze urcite vie co robi. Je to nemecka rodina, nie slovenska.

petronela1985
31. júl 2024

No sú dve skupiny žien, jedna to vníma kontroverzne, druhá šľachetne. Už len okolo IVF v súvislosti s darcovstvom je veľa otáznikov. Minule som pozerala taký dokument na Netflixe, že pánko svojimi spermiami zaľudňoval planétu. Mal tých detí cez tisíc. A väčšinu v Holandsku, kde žije. Na Slovensku nie je možné vynosiť niekomu dieťa, reálne si to ani len neviem predstaviť, čo by ma k tomu viedlo dať svoju maternicu do prenájmu. Sú štáty, kde to funguje, napríklad v Indii tuším tiež, ženy tam žijú v nejakom špičkovom zariadení až do pôrodu. Celé je to možno pekné, ale iracionálne. Má to dôsledky pre všetkých zúčastnených.

svetlonos
31. júl 2024

Nejde o hlúposť, ja som dlhe roky verila v dobro človeka a často sa opaľovať, obcas ešte aj teraz. Preto neverím vtdy v čisté úmysly, vieš? 🙂
Ved to nemusí byť tvoj prípad, kludne takto pomôž. No je to ozaj na zváženie. Drzim palce teda nech ta ten optimizmus a energia neopúšťa.

sashka22
31. júl 2024

Držím Ti palce. Postup už bol spomenutý, ako by to na SVK šlo. Otec by bol zapísaný biologický, Ty by si sa dieťaťa vzdala a následne by si ho jeho manželka osvojila. Už len jeeeednu poznámku dám, ak sa na to cítiš, urob to, kým je Tvoje prvorodené ešte malé, nech si Ťa ideálne ani tehu nepamätá. Ja som bola na vážkach, čakám tretie bábo, ale už staršia dcéra vidí rásť bruško, vedela, že som tehu tak sa aj samozrejme teší. Už by som nedokázala ísť na interupciu.

oli18
31. júl 2024

Prepac, ale ja v tom vidim skor tvoju tuzbu pekne si zarobit

michaelis
24. sep 2024

Áno je to možné, akurát sa to rieši v ČR na klinikách. 🙂
My nemôžeme mat bábätko tiež sme rozmýšľali nad touto možnosťou, stále sme ju nezavrhli avšak tá odmena ktorú si ženy pýtajú je pre nás neakceptovateľná.. takze začíname riešiť adopciu a uvidíme čo nám život prinesie

ladivina
19. dec 2024

Nedá sa nereagovať , ale sama prispievaš svojim myslením do tohoto chorého sveta o ktorom hovoríš , začni teda od seba a staraj sa o svoje dieťa.A nie že ja vynosim niekomu zaplate mi za moju ochotu pomáhať…manzelia ktori nemôžu mat deti si vždy môžu adoptovať a to je skutočná pomoc ,nie tá tvoja za peniaze..

Strana
z3