icon

Koľko trvá čakanie na pestúnča od zápisu?

rebsina
Dnes o 15:01

Maminky, koľko ste čakali na pestuncatko od zapísania?
Požiadavky máme len na pohlavie, neromske, nemusí byt úplne zdravé (ľahšie zdravotne problémy typu cukrovka atd) a vek do 4 rokov.

kacena4
Dnes o 15:04

to je vysoko individualne v niektorom kraji min. pár týždňov, v inom kraji roky, kedze maju gro romske deti

tora23
Dnes o 15:26

radsej chore ako romske...👏😂👏😂👏😂

rebsina
autor
Dnes o 15:45
@tora23

@tora23 tvoj komentár je zbytočne smiešny a úbohý. Väčšina párov chce práveže zdravé aj keď rómske a my chceme dať šancu takému ktoré je ťažšie umiestnitelne pretože s chorobou ho nikto nechce. Tak ľahko sa odsúdi človek všakže?

tora23
Dnes o 15:47
@rebsina

@tora23 tvoj komentár je zbytočne smiešny a úbohý. Väčšina párov chce práveže zdravé aj keď rómske a my chceme dať šancu takému ktoré je ťažšie umiestnitelne pretože s chorobou ho nikto nechce. Tak ľahko sa odsúdi človek všakže?

@rebsina tak potom romske dieta so zdravotnymi problemami by malo byt presne pre vas.

anonym_a07fb7
Dnes o 15:58
@tora23

@rebsina tak potom romske dieta so zdravotnymi problemami by malo byt presne pre vas.

@tora23 tebe sa dnes co stalo, ze si taka prijemna?

dusankomoj
Dnes o 16:06
@tora23

@tora23 nieje toto rozhodnutie každého osobná vec? Predpokladám, že ty si neposkytla domov ani rómskemu a ani nerómskemu dieťaťu, alebo sa mýlim?

kikuska_wedge
Dnes o 17:19

@rebsina podla mojej skusenosti to moze byt aj roky. Zalezi od kraja.

rebsina
autor
Dnes o 17:28
@kikuska_wedge

@rebsina podla mojej skusenosti to moze byt aj roky. Zalezi od kraja.

@kikuska_wedge mne povedala kurátorka že deti do pestunstva je veľmi veľa u nás a pestunov malo

anonym_a2193e
Dnes o 17:36
@tora23

@tora23 tiež som si to všimla, ale zas keď je rasistka a dávala by to tomu dieťaťu pocítiť, tak asi lepšie, že si dala takúto podmienku.