icon

Máte skúsenosti s adopciou na diaľku?

8. aug 2025

Je tu niekto kto si takto adoptoval dieťatko? Cez UNICEF alebo niečo také podobne? Som pozerala je tých organizácií viac tak skúšam či nemáte niekto skúsenosti.

simca06022011
8. aug 2025

https://www.facebook.com/search/top?q=viac než ...

Napr. Viac nez sperk.. do unicefu ja osobne ani cent nedam, kedysi som sa venovala tymto aktivitam popri praci (aj do firmy reklamne predmety a vsetko som z tade objednavala), ale potom ked som si pozrela, kolko z vyzbieraneho realne unicef daval v tej dobe detom, tak to bola slabota. nasla som viac nez sperk a to je uplne ina vec.

jurly
8. aug 2025

@anonym_autor ano, mam. Dve cez Adopcia srdca

miriam439
11. aug 2025

@anonym_autor Za mňa určite Viac než šperk.
Bola som aj inde, ale zrušila som to, proste tam žiadne info o dieťatku, ktoré sme podporovali (na začiatku boli strašne aktívni a potom nula bodov).
Prešla som k Slovenke Mirke vo Viac než šperk, dieťatko si vyberieš sama a stále nejaké info buď cez skupinu na FB alebo konkrétne o našom dieťatku cez zónu podporovateľov - tam mi vždy pošlú foto dieťaťa aj s vecami, ktoré mu kúpili za peniaze, čo som poslala.
Odporúčam vrelo, Mirka to tam osobne organizuje už 15 rokov.

anonym_dd3fcf
11. aug 2025

@anonym_autor
Ano, podporujem deti v Indii cez Slovensku katolicku charitu.Pravidelne mi posielaju spravy,fotografie a kresby deti, vymenovane na co vsetko sa peniaze pouzili( strava,byvanie,skolske pomocky,satstvo...)Pre mna mala suma,ale dieta zije z toho cely mesiac.