Máte skúsenosti s adopciou na diaľku?
Je tu niekto kto si takto adoptoval dieťatko? Cez UNICEF alebo niečo také podobne? Som pozerala je tých organizácií viac tak skúšam či nemáte niekto skúsenosti.
@anonym_autor ano, mam. Dve cez Adopcia srdca
@anonym_autor Za mňa určite Viac než šperk.
Bola som aj inde, ale zrušila som to, proste tam žiadne info o dieťatku, ktoré sme podporovali (na začiatku boli strašne aktívni a potom nula bodov).
Prešla som k Slovenke Mirke vo Viac než šperk, dieťatko si vyberieš sama a stále nejaké info buď cez skupinu na FB alebo konkrétne o našom dieťatku cez zónu podporovateľov - tam mi vždy pošlú foto dieťaťa aj s vecami, ktoré mu kúpili za peniaze, čo som poslala.
Odporúčam vrelo, Mirka to tam osobne organizuje už 15 rokov.
@anonym_autor
Ano, podporujem deti v Indii cez Slovensku katolicku charitu.Pravidelne mi posielaju spravy,fotografie a kresby deti, vymenovane na co vsetko sa peniaze pouzili( strava,byvanie,skolske pomocky,satstvo...)Pre mna mala suma,ale dieta zije z toho cely mesiac.

https://www.facebook.com/search/top?q=viac než ...
Napr. Viac nez sperk.. do unicefu ja osobne ani cent nedam, kedysi som sa venovala tymto aktivitam popri praci (aj do firmy reklamne predmety a vsetko som z tade objednavala), ale potom ked som si pozrela, kolko z vyzbieraneho realne unicef daval v tej dobe detom, tak to bola slabota. nasla som viac nez sperk a to je uplne ina vec.