icon

Moja dcéra odmieta adoptovať dieťa sestry kvôli kariére

Dnes o 13:15

Zdravím, bohužiaľ v našej rodine nastali problémy, moja mladšia dcéra (22r) sa dostala do drogovej závislosti vďaka svojmu partnerovi, toto už trvá skoro dva roky, možno o niečo dlhšie... počas tejto závislosti otehotnela a porodila, narodila sa jej dcérka. Už na začiatku to bolo nesmierne náročné, avšak nejako sme to vzdy zvládli s mojou výraznou finančnou pomocou. Bohužiaľ teraz sa veci zhoršili a jej hrozí, že dcérku stratí. Ja si ju bohužiaľ adoptovať nemôžem pre svoj zdravotný stav, mám problémy s chrbticou a som v podstate invalid, finančne ju podporiť viem, mne už toho veľa netreba, avšak na starostlivosť už nestačím. Požiadala som moju staršiu dcéru (27r), aby si maličkú vzala k sebe, býva v zahraničí a má dobrú prácu. Avšak ona to odmietla kvôli kariére, naozaj neviem ako ďalej... mám skoro 60 a trhá mi srdce predstava, že sa nám úplne rozpadne rodina.

Strana
z4
zuzana76
Dnes o 20:22
@anonym_13984d

Ľudia, viete vôbec co tu autorke stále píšete? Viete co obnasa starostlivosť o 1a pol ročne dieťa? Ona ma 60 rokov, a nemá dobré zdravie, proste by to už nezvládla, ved to aj písala. Aj ja mam už pred 60kou,a teda tiež by som nezvládla výchovu tak malého dieťaťa, takže to viem pochopiť. Aj keď je to vnučka, tak ale bohužiaľ.

@anonym_13984d a nutila by si tvoje starsie dieta? toto ma byt nieco, co same vzide z rozhodnutia toho cloveka. Lebo to je zavazok na cely zivot. Jej starsia dcera ma zivot pred sebou a chce urobit maximum, aby sa mala dobre a potom jej niekto tie plany prekazi, pricom ona sa tolko snazila.

anonym_13984d
Dnes o 20:42
@zuzana76

@anonym_13984d a nutila by si tvoje starsie dieta? toto ma byt nieco, co same vzide z rozhodnutia toho cloveka. Lebo to je zavazok na cely zivot. Jej starsia dcera ma zivot pred sebou a chce urobit maximum, aby sa mala dobre a potom jej niekto tie plany prekazi, pricom ona sa tolko snazila.

@zuzana76 nie, určite by som nenútila druhu dceru na nic takéto. To by som neurobila.

zuzana76
Dnes o 20:44
@anonym_13984d

@zuzana76 nie, určite by som nenútila druhu dceru na nic takéto. To by som neurobila.

@anonym_13984d ved to, ani ja, radsej by som sa aj chora snazila ja postarat o vnucku.

anonym_40182a
Dnes o 21:02

Babkou ostávaš a vnučku budeš môcť vídavať, dokonca častejšie, ako keby žila v zahraničí. To čo chceš ty je sebecké.

Už to že za dcéru hasíš jej problémy jej tým nepomáhaš iba ju podporuješ v jej spôsobe života, však čo nejak bolo, nejak bude, mama zariadi. Drogovo závislý človek musí padnúť na dno aby si uvedomil že takto žiť nechce alebo zomrie.

anonym_0eb8bd
Dnes o 21:23

Moja dcera byt drogovo zavisla s dietatom, sama na nu volam socialku. Tvojmu postoju uprimne nechapem. Starsia dcera vie co robi

Strana
z4