icon

Môžu odobrať matke dieťa, ak by som sa zaručila, že jej budem pomáhať?

dorotka1234
27. feb 2025

Dobrý deň., je to komplikovane.,matkanuz odobraté deti dve ma ,anonym pôrod.. podmienky alkohol.,
Mne osobne je jej luto. Ma 28 dní na gystahovanie a opäť je tehotná., Rada by som jej pomáhala,len sa bojím,že aj napriek mojej snahe keď porodí jej dieťa bude odobraté., Bola by u mňa a chodila by na prehliadky pravidelne. Dá sa jej neako pomôcť? Ďakujem.,

la_dolce_vita
27. feb 2025

Mas dobre srdce a empatiu, ale nemas dost svojich problemov a starosti? Clovek sa moze pomylit, urobit chyby, ale tretie dieta?! Ak sa nevie chranit, tak ziadny sex a ziadni chlapi, ved snad chape, ako to funguje. Ak clovek sam nechce zmenu v zivote, napravit chyby, tak nik iny ho nedonuti.

krasneleto
27. feb 2025

@dorotka1234 ponukni jej ju. prva pomoc je aspon sledovana gravidita, nech neslope tehotna, vzda sa dietata a potom nech sa da dokopy...

krasneleto
27. feb 2025

@la_dolce_vita poznam co 9 deti ma v domove a 10 te si nechala...

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@krasneleto Dakujem🙂

eliska13
27. feb 2025

@dorotka1234 ľútost nepomôže.Neber na seba bremeno niekoho iného.Ak by chcela, lieči sa, berie ATK.Tomu dieťaťu, ak nebude ťažko choré kvôli fetalnemu syndrómu bude lepšie v profi rodine.
Budeš ich živit?koľko pár mesiacov, roky?
budeš s ňou chodiť po lekároch?Smutné, ale sama si za to môže.Aj ľudia z DD sa vedia zaradiť do života a nie porodiť 3 deti pre iných kruté, ale pravdive

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@krasneleto to určite nie ak by mala byť tu piť by určite nemohla.,

sisa_s
27. feb 2025

A tvoje 3 deti ziju este s tebou? Lebo k malym detom by som domov nepriniesla tehotnu alkoholicku

maca1984
27. feb 2025

@krasneleto Máš pravdu, ale nie je to niečo , čo by ich ospravedlňovalo. "som z decáku tak rodím jak čerešňa, chlascem jak dúha lebo..."

eliska13
27. feb 2025

A za ďalšie takýto ľudia svoje problémy hádžu na iných energetický upír.Ano, malé dieťa opatrovateľský syndróm sa ozve, ale v prvom rade musí byť v poriadku matka

la_dolce_vita
27. feb 2025

@krasneleto co??!! Radsej nenapisem, co si o tom myslim..

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@sisa_s ja som ju spoznala ešte keď bola normálna., to ze kam sa dostala ja za to nemôžem., iba sa jej snažím neako pomôcť, nakoľko by si chcela dieťa nechať,tak ma prosí nech jej poradím.,

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@jesenzima rozumiem., a chapem aj tvojej odpovedi..

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@sisa_s mam 14,10 a 18 r.ano sú somnou ,

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@eliska13 🙂💟

betulinka1
27. feb 2025

@krasneleto to neviem ale poznam dva pripady, kedy asi o dva roky a v druhom pripade o 3 roky ponukli súrodenca tomu istému paru, ze matka znova porodila. Ale nechcem sa hadat. Ja do toho uplne nevidim.

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@jesenzima tých detí a dietatka ktoré nosí pod srdcom.,presne tak

eliska13
27. feb 2025

@krasneleto tak to je šľachetné, že posledne si nechala🤔

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@krasneleto ako jej ho nechali to posledné? Nepila? Ďakujem za odpoved

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@pribinak to znamená ze by som musela absolvovať aj neake prípravy?

dorotka1234
autor
27. feb 2025
krasneleto
27. feb 2025

@dorotka1234 mala ho s inym otcom. tych 9 sa vzdala

krasneleto
27. feb 2025

@dorotka1234 ty nie si rodina. nebudes zaradena do ziadnej adopcie... adopcny proces je cely rad priprav a dieta si nevyberas, akoze chcem kamaratkine...

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@krasneleto áno rozumiem

krasneleto
27. feb 2025

@dorotka1234 toto nie je cesta... a ja osobne zene ktora 2 deti odlozila a pila aj predtym, neverim ... keby zmenu chcela a mala nejake vycitky... uz davno by tvoju pomoc prijala... na tvojom mieste jej dat jest pit ked to takto citis, ale to je asi tak vsetko,kym ti to neprerastie cez hlavu

kristinka92
27. feb 2025

Nechcem byt zlá ale očividne veľa inteligencie a empatie taká žena nemá. Sama ste písali že je z detského domova a napriek tomu že si zazila na vlastnej kozi ake to tam je, tak veselo vyrába deti, vsadím sa že pije aj počas tehotenstva a jej je jedno kde deti končia. Tu asi jedine dohovorit o tej sterilizácii. Zbytočne končia nevinne deti po zariadeniach, s najvyššou pravdepodobnosťou budú mat aj rovnaký osud.

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@kavasmliekom kde som bola doteraz?? Dlho čas sa neozvala.,vždy som sa dozvedela ,že rodí ak bola po pôrode., Nie sme kamarátky také ktoré si utieraju ritky🙄,vždy som jej vravela nech si dá tabletky aby nerodila,resp.neostala tehotná,. Teraz poslední mesiac ma začala kontaktovať,a ja som jej pomáhala z jedlom a tak.,no nevedela som ,že je tehotná,až kým som nezačala badať, že si pýta uhorky,atď...je to na dlho...

pribinak
27. feb 2025

@dorotka1234 do nahradky nie.

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@betulinka1 ďakujem zanodpoved🙂Každú jednu odpoved a hlavne radu si čítam a rozmýšľam., premýšľam.,

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@betulinka1 podmienky by dieťa aj ona u mňa mala.,Momentálne si myslím, že je tak 7,8 týždni..a Chcem ju vziať na gynekológiu. Nakoľko som jej kúpila teh.test a oba boli okamžite s 2 čiarkami..Chodí kumne kazdy deň., a Je triezva, len ja nevidím co robí v noci..,Teda nemám istotu ci si niečo nedá.,

dorotka1234
autor
27. feb 2025

@jaskolka ajo dokázala by som sa o dieťa starať.,a dat mu lásku,.a všetko čo potrebuje.