Pestúnstvo verzus osvojenie
Ahojte nahradne mamicky,
je tu vela podobnych tem, ale rada by som sa spytala tak prakticky - nepiste mi prosim, ako je to v zakone - to vsetko uz viem 🙂
chcela by som sa spytat, ako je to naozaj v praxi - ked ste pestunmi - stalo sa Vam niekomu, ze by sa bio rodina pozviechala zo vsetkych svojich problemov a Vase pestunciatko vratili do biorodiny? co som citala, nenasla som to v diskusiach, zeby bolo dietatko vratene...ale mozno sa to stava (ja viem, ze s tym musim pocitat), ale ci je to aj realita na Slovensku? Ja sa nad tym zamyslam najma kvoli tomu, ze my uz bio deti mame, a predsalen nie sme najmladsi...preto premyslame nad pestunstvom. A este by ma zaujimalo, ci ste mali niekto problem so stretavanim sa s biorodinou, ci Vam robili nejake problemy, kedze sa s nimi stratvata pravdepodobne budeme.
Budem Vam vdacna za akukolvek reakciu 🙂

@anettta stane sa to občas.. ale zas človek si dieťa vyberá a dá sa predpokladať či tam to riziko je........ lebo ked je v decaku 10 surodencov, tak je mizivá šanca... proste ked porodi, odloži a ide to tak furt, tak je to viacmenej na istotu, že nič nehrozí..... 😉 ale ked ma 8 deti doma a jedno v domove a aj to kratko a chodi tam aspon každy mesiac sa na to dieťa kuknuť, tak tam aj relana šanca, žeby niečo sa mohlo zmeniť.... 😅