Tak a sme tu. S uderom polnoci...
eli ja som mala taku skusenosť,že akurat sme išli z prípravy a stretli sme bývaleho manželovho spolužiaka a dokonca byva na našej ulici a pýtal sa,že odkial ideme.Tak sme mu povedali a on na to,,Zdeno a to si si nevedel zobrať ženu čo ti vynosí tvoje decko?"A ja som tam stala.A ešte hned pridal,,A hadam si nejake ciganča zoberete?"No a ja som mu na to odpovedala ,,Niekedy je ciganča lepšie ako biely!Pozri sa okolo seba!" Prišli sme do auta a revala som to je pravdalebo ma to pichlo pri srdci a on vobec netuši čím som si prešla ale drahý ma ukludnil a povedal mi niečo krásne.Milujem ta preto aka si a prave preto,že maš srdiečko vychovavať aj dieta z dd.Vtedy to boli tie naj slova,ktore som mohla počuť.Ked sme ich už mali doma tak to ste mali vidieť.Vyvolaval nam prave on a ponukal veci na deti čo mali po svojich.No povedala som ja mam dve čokoladky a niesu odkazane na teba.Neprosime si to dakujem.Čumel jak puk na mna!
pripalila som ryžu... no varila sa vyše hodinu a pol... 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 zabudla som na ňu... 🤐 🤐 🤐 🤐
wau a to si ju necitila?Ved musela smrdieť 😝
no jak zacitila,tak som tam dobehla... dovtedy nesmrdela až ku mne...
no pekne ale čo to sa stava.Neboj aj ja už mala par nehôd v kuchyni.Včera som si obliala sice čistou ale predsa vodou stenu a asi pred mesiacom som malovala.Neni to až tak vidieť ale ja to tam vidim.Šikula som aj ja 😉
bubi naničenie stien máme deti.... ale je fakt, že čo deti nepokazia, tak dorazí moj manžel, alebo občas aj ja...
bubi, voda je v pohode...ja som minule položila hrniec tak, že z neho vyšplechla na stenu paradajková polievka 🙄 😅 ešteže som mala farbu odloženú pre také prípady, že som to mala čím pretrieť
no ja pridam zazitok z dnesnych volieb.. isli sme odvolit vsetci spolu aj s detmi.. dosli sme do miestnosti.. a tam pani co z videnia poznam.. mena neviem.. a oni jej aky krasny volic.. pod ides ku mne na ruky.. a robili mu tutuli mutuli a baran baran buc.. a zdrzali nas tam cez 20 minut.. 😝
takze pridavam pozitivnu skusenost...
juli no ta ryza.. to sa fakt dlho varila... 😀
maznačik a to bola v malom hrnci.. pre domču len.... som uvarila ryžu nesolenu ani nič, že aj na sladko (k bananu) a aj na slano (k zelenine).. .proste ryže malinko.... no som šikovná...
cairka ja som raz také debilné pretlaky kupila, že polovica konzerv skončila po kuchyni rozstrieknute... . 😠 😠 😠 😠 😠
ciarka no ja som si nestihla odložiť lebo Mareček moj pomocník mi ten zvyšok čo som mala vylial na dlažku a maloval tam on 😀
juli 😀 to poteší 😅
aspon, že všetko umyvatelné povrchy... kachličky, skrinky, chladničky, zem, sporák, okolitý riad... no poteší... hned som si spomenula na basničku o mixery čoi o čom to bolo.... " dali sme doň paradajky, začal striekať znenazdajky... a čo potom? a potom sme vymenili tapety." - vedela som si to hned živo predstaviť.. alebo ako ked v "A je to" otvorili guláš - časť sa volala myslím "Tapety"... tiež velmi podobný pohlad to bol....
aspoň marečkov talent neostal nepovšimnutý 😎
hej cairka.. .vsimla si ho marketa... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
no ja si to viem predstaviť, ale aj tak zatiaľ maximálny zážitok bol, ked starkej buchol papiňák... to bola komplet kuchyňa zasr..špinená 😅 od vtedy mám z papiňáka hrúzu 😝
u nas ma talent na podobne veci ninuska.. pokreslit a popisat steny nastrihat zaclonu...
obcas sa aj mne cosi podari rozliat a pod..
inak ta cast tapety z a je to .. je moja oblubena 😀
juli, bola markétka u bubi na návšteve? 😀 😀 😀
No my mame v malej detskej do 1,2m umyvatelnu farbu, potom borduru a tak normalnu farbu ... tak Lucka po mesiaci a pol otrhala borduru... O otrieskanej stene ani nevravim a Mirka si dala tu namahu oliať Sunarom stenu nad borduru.. .sakra nemá ani 80cm a taká šikovná, ked kce 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
jáááj ja , že marečkov talent čo robi zo stenou........ joj vela marečkov je tu.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
u nas naj zážitok ked mačky u našich stiahli polievku na zem.......... no lesklo sa všetko od mastnoty... 🤐 🤐 🤐
veľa šikovných a talentovaných marečkov 😉 😀
nooo neviem či bola u nas marketka nepamätám ale nevadí 😀 😀 😀
juli, ryžu som pripálila aj ja... 😎 tiež také mikroskopické množstvo pre buchtoša, no ja som bola v kuchyni a hrala som sa s malým... ono to ani tak nesmrdelo, kým bola zakrytá, ale ten smrad potom, ako som zdvihla pokrievku stál za to... 😝 😝 😝
k tým pozitívnym/negatívnym reakciám na deti... no ja mám skôr pozitívne, ale typu : vy máte deti z domova? ale chvalabohu sú biele... 😝 . u modrookého , v rannej mladosti blonďatého Paťa to bolo jasné, no po stretnutí s Maťovou bio sa len pousmejem... 😎
skôr ma zarážali reakcie typu: a to ste si hneď museli brať dieťa z decáka? čo ste radšej neskúsili umelé oplodnenie... 😝 😖
a nás zajtra čaká Maťkova dvojitá oslava. nejaké darčeky už dostal od môjho bráška so švagrinou, a aj od mojej mamy. tá mala najväčší úspech. dala mu knihu o Bleskovi McQueenovi. už sme z nej aj čítali rozprávku... 😝
zajtra ho čaká torta a zvyšok darčekov. ani zaspať nevedel od radosti...
no ešte jeden Marečkov výtvor mame pri postielke.Samozrejme škrabal stenu a predtím tam bola tuším červenkasta farba a Mareček otlačil ruku na to oškrabané a vedla urobil otlačok.A teraz stale hovorí ,, Maek ruku tu mama"
no my ked sme stahovali detsku do spalni a naopak.. tak sme aj malovali tak som nadavala ked som u malej oskrabavala tie nalepky a hovadiny co si tam ponalepovala.. tak mi musela slubit ze v detskej novej to uz nebude robit.. len spolu co sme nalepili .. bordury a tak.. a samozrejme po tyzdni nasla v casopise nalepky krtecka.. a polepila potom si spomenula co mi slubila a postrhavala ich samozrejme aj s kuskami zelenkavej a fialkovej farby.. 😠
bubi my sme pod modrou mali bielu a podtým ešte žltú 😀 😀 😀 😀 😀 tá žltá je ale tá prvá.. .taký akoby nastrek, ale tiež ju mareček vedel rozmaznuť.....
hmmm Marečkovia tuším boduju Juli 😀
no a porozmazaval aj rybky a hlavne na očiach to vidno, lebo tie su uprostred zelené, po okrajoch biele.... no čo narobime.. odidu a tie velke machule pretrieme a ostanté nechame tak ... zatim stačí... jedny machule sme už pretierali odkedy máme dvojky...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No deti nastrkane v postielkach, dvojky aj hajajú... Fakt to nakoniec budu momentalne naše najlepšie deti 😀 😀 😀
Aj ked Mareček už ma odjedených 5 flakov na stene.. .Marketa len jeden, ale s nadšením kusok z tej steny nukala aj Lucke do pusy dnes ráno 🤐 😨 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ešte aj to okomentovala Lucke, že "ham"... 😠