icon

Prisvojenie dieťaťa z Ukrajiny - postup

neznama777
19. nov 2015

Dobry vecer.
Znamy (Slovak) ma poprosil aby som pozistovala info.Znamy ziju v Cechach. Problem je v tom ze maleho matka nemoze dostat z Ukrajiny do Ciech. Rozmyslali ze si maleho prisvoji. Zosobaseny niesu. Aky je postup? Kde to riesit? Za kym ist? Su nejake poplatky?.....A kebyze sa nedajboze rozisli a drobec by bol pisany ze je jeho. Mal by z toho nejake problemy? platil by nieco? Ako to vlastne je. Budem vdacna za kazdu radu. Pekny vecer Vam vsetkym. 😉

liebling98
19. nov 2015

@neznama777 skús to napísať ešte raz, lebo sa v tom nedá vyznať. Kto s kým kde žije? Tvoj známy v Čechách žije s Ukrajinkou, ktorá nechala svoje dieťa doma?

neznama777
autor
19. nov 2015

liebling98 moj znamy je Slovak. A presne tak ako pises ziju v Cechach a syn ostal doma.

liebling98
19. nov 2015

A Ty si chceš toho malého prisvojiť? Ako si písala v nadpise. Či ten známy, čo žije s tou Ukrajinkou? Má ten malý zapísaného otca v RL? U koho žije teraz? Aký status má tá Ukrajinka v Čechách? Na základe čoho je tam?
Ak by si dieťa osvojil a rozišli by sa, musel by platiť alimenty. Nie som si istá, či si slobodný chlap môže osvojiť dieťa zo zahraničia. Asi by bolo jednoduchšie, aby sa zobrali...
Pravdu povediac, v tomto sa veľmi dobre nevyznám, len som Ťa chcela upozorniť, že Tvoj prvý príspevok je veľmi nezrozumiteľne napísaný.

neznama777
autor
19. nov 2015

liebling98 nie znamy ....napisala som novu temu v mene znameho napisala som to fakt ako tatar...:D....ako sa to da zmazat?

neznama777
autor
20. nov 2015

liebling98 mozem ta poprosit ako sa tato diskusia zmaze ? ..vytvorila som druhu diskusiu a tamtu mi zmazali :(..namiesto tej :( ...