Zvažujete dať dieťa na adopciu?
Ahojte, je tu nejaké dievča/žena, ktorá zvažuje možnosť - dať svoje ešte nenarodené dieťatko na adopciu ? Chcela by som pomôcť...
Ahoj chce dať niaka žienka dietatko na adopciu? Pomôžem ti ❤️Napíš súkromnú správu
@annastasia30 ty si najprv nastuduj pravidla adopcie a nepis hluposti. Priama adopcia na SK je nelegalna, tak tu nikoho neoblbuj. Pekne sa zapis na pripravu, absolvuj ju, apis sa do poradovnika a cakaj kym prides na rad
@tecko28 som rada ze si napísala... Pohybujem sa v právnom sektore a viem ako sa to,, robí "takže je to v podstate jednoduché ale nebudem to tu rozpisovať. A je to všetko v súlade so zákonom 😊👌❤️
@annastasia30 vsetci vieme ako sa to da, ale ked robis v pravnom sektore tak dobre vies, ze je to nelegalne
@tecko28 https://ficek.sk/osvojenie-adopcia-vsetko-o-osv... tu je viac o priamej adopcii.
@mana85 zaujemkyna adopciu ,,zvažuje" podľa toho ešte neprešla ani prípravou, možno sa mylim. Každopádne to trochu ,,zaváňa" kupovanie dieťaťa,lebo úprimne ja osobne pochybujem, že keď chce ísť takto priamo a rýchlo a poznať rodičov/matku, tak dá domov niektorému z tých problémových deti čo sú v ponuke. Ty si tým prešla, vieš o Tom veľa,tuším aj ty máš detičky čo väčšina ľudí odmieta. Napriek tomu s pani súhlasíš,že to na čo sa chystá je v poriadku,že si takto na MK chce dieťa kúpiť?
@tecko28 Neviem no asi som naivná a hľadám v tom niečo pozitívne , ale áno môže prísť ku kupliarstvu zúfalí človek robí... To je pravda a tým by sa ešte menej deti ktoré majú nejaký hendikep dostalo do rodín 🤔 Nesúhlasím s kupovaním deti to určite nie. Len ma nadchla už dávno myšlienka že by veľa párov nemuselo tak dlho čakať že by sa zoznámili s bio rodinou a nejak som si to pekne ale zrejme mylne vysnila, nad kúpou som sa nezamyšlala skôr som myslela na to že ako to právne ošetriť. No keď nad tým rozmýšľam tak máš pravdu.
Ahojte kočky 😊 prosím vás,máte niekto skúsenosti s poručnictvom?súd ma určil ako poručnika našeho drobca,lenže raz za pol roka musím súdu podávať písomne informácie o malom.Prosím vás,ako to má vlastne vyzerať takáto správa? prosím vás ak máte niekto skúsenosti,dajte mi vedieť.Ďakujem😘