icon

Meníme svoju postavu k lepšiemu

doda818
Moderátor
9. jún 2020

Diskusia venovaná zmenám postavy (nemusí isť automaticky o chudnutie, niekto chce spevniť, niekto chudnúť, niekto pribrať). Poďme sa navzájom motivovať a poradiť,ako dosiahnuť naše vytúžené ciele.

Máte osvedčený program, ktorý vám pomohol a chcete pomôcť ďalším? Máte sami na sebe odskúšanú zmenu životného štýlu a chcete sa pochváliť a motivovať ďalších ľudí? Je nejaký pohyb, bez ktorého si neviete predstaviť deň a dokáže zázraky?

Podeľte sa o vaše skúsenosti a pomôžme si navzájom 🙂 Ja sama rada odpoviem na čokoľvek, keďže sa venujem tejto téme profesionálne, som fyzioterapeut a trénujem 🙂 pohyb je moja každodenná súčasť, tak sa teším na vaše rady a skúsenosti

Meníme svoju postavu k lepšiemu
le4
10. jún 2020

@strigonn ten den oddychu v tyzdni je skvely napad 🙂. Kedze sa citis dobre, zrejme robis vsetko spravne len si to s tricepsom prehnal a potrebuje chvilu klud.

xima
10. jún 2020

Ja mám veľmi rada cvicenia na brucho od tejto žienky, keďže veľmi neobľubujem klasické sklápačky 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U
manzanillaa
10. jún 2020

Ja som začala vo Fit Go Premene ubudol mi tuk, nabrala som svaly, zmizli nejaké cm z obvodov, aj keď kíl neubudlo skoro nič... Keby som dodržiavala pitný režim, viac cvičila a dokázala odolať sladkému, už som kočka😁precvicuje nám fyzioterapeutka, čo je úplne naj, lebo rieši aj to, ak nás niečo boli👍a dáva rady, ako si pri cvičení neublizit

natalieher
10. jún 2020

@xima a má prosím ťa ona aj nejake cviky na zadok,stehná?

natalieher
10. jún 2020

@1kriosa1 a koľko teraz vážis prosím ťa?

strigonn
10. jún 2020

@le4 rameno ma boli už dlhšie pri jednoruckach nad 20kg.. Práva ruka v pohode len lava blbne..

zuzulkika
10. jún 2020

@eva112014 😂

zuzulkika
10. jún 2020

@zuzulkika pár dón,to sem nepatril ten smajlík

fadama
10. jún 2020

@1kriosa1 a prsia sa ti čím zväčšili?

natalieher
10. jún 2020

@eva112014 no toto .moc ne 😆

eva112014
10. jún 2020

@natalieher 😂😂😂 nemohla som odolať, aby som to nezdieľala. Vraj sa aj so smiechom chudne. (zapájajú sa brušné svaly). 😁

doda818
autorModerátor
10. jún 2020

@manzanillaa supeeer, takto fungujem a ja a dúfam že čo najskôr aj vo vlastnom centre💪

majkl111
10. jún 2020

@1kriosa1 dakujem..konecne normalna strava som rada ze si aj pizzu a mekac dala samozrejme ja to mam 1krat v mesiaci....

evia13
10. jún 2020

Ahoj. Poraďte mi, čo a o ktorej mám večerať. Chodievam spať okolo desiatej. Večeriam prb. o siedmej (vtedy máme s deťmi večeru), nejaký malý chlebík so syrom a napr. cibuľkou (paprika, paradajka, uhorka). Ale pred spaním som vždy už hladná a niekedy idem spať radšej skôr a hladná, alebo sa nezdržím a zjem hocijakú blbosť, čo mi príde pod ruku. Väčšinou zjem pol syra (syry milujem) alebo jogurt a idem spať. Takže idem spať hladná alebo najedená. Dosť priberám a myslím, že je to hlavne kvôli večernému stravovaniu.
Ďakujem za rady 🙂

88lienka
11. jún 2020

@daniela208 podla akych konkretne videi si cvicila?

erienka
11. jún 2020

@dominika_c mne tu pred par dnami odporucili Heather Robertson na youtube. Daj si napr.jej 7 dnovu vyzvu

doda818
autorModerátor
11. jún 2020

@erienka heather je super súhlasím 💪 aj Pamela reif 🙂

doda818
autorModerátor
11. jún 2020

@evia13 kľudne si môžeš dať večeru aj neskôr, tie dve hodiny pred spaním 🙂 ja vždy volím bielkoviny, tie najdlhšie zasýtia, napr tvaroh, alebo tuniak s niečím, poprípade aj mäso so zeleninou 🙂 vajíčka taktiež

evia13
11. jún 2020

@doda818 ďakujem

erienka
11. jún 2020

@doda818 ale jillian michaels je podla mna aj tak top. Ona ma tie cvicenia najviac premyslene a naozaj pri nej vidim na sebe vysledky

doda818
autorModerátor
11. jún 2020

@erienka mne sa jej videá napr nepáčia, resp prídu mi príliš jednoduché 🙂 ale tak ja cvičím už veľmi dlho a aj s ťažkými váhami tak asi preto🙂 veľa ženám vyhovujú

erienka
12. jún 2020

@doda818 ak mozes, odporuc mi prosim nejake narocnejsie video s heather. Lebo cvicila som od nej asi 10 videi a v porovnani s jillian mi to prislo jednoduchsie (posilovacky s heather som cvicila s 3kg cinkami a 6kg kettlebellom, pri jilian zvladam max 2kg cinky). Na heather sa mi paci hudba a ze tam nekeca, takze rada by som si od nej zacvicila nieco, po com budem uplne odpalena

erienka
12. jún 2020

@doda818 inak cvicila si napr.troublezones s jiilian? Lebo toto cvicenie ak das s 3kg cinkami (alebo tazsimi, ak mas silu) a bude sa ti zdat jednoduche, tak klobuk dolu 🙂

doda818
autorModerátor
12. jún 2020

@erienka zalezí čo mas rada, más rada HIIT cvicenie alebo skor posilnovacky? lebo ja napr heather cvicim s 10kg jednoruckami (ktore mozem dolozit az na 25 jednu), porpípade velkou EZ tycou s kotucmi plus odporove gumy. 🙂 a jillian som si musela davat tazsie cinky 🙂 odporove gumy mam na nohach vzdy aby bola pridana zataz

erienka
12. jún 2020

@doda818 ok, tak ty už si iný level, s tebou nejdem sutazit, aj keď cvičím už 19 rokov:D ja momentalne potrebujem spevniť, najma stehna sú na tom zle, tak ak vies niečo na túto partiu z YT videii odporučiť...Ale mám rada aj HIIT. Čokoľvek odporučíš, budem rada. Ja som teraz 2 mesiace cvičila janyho Landla, ale bolo mi to malo, nevidela som na sebe zmeny, hľadám niečo nove, narocnejsie

doda818
autorModerátor
13. jún 2020

@erienka tak nie som zase bikiny fitnesska😂🙂 ale mám rada ťažšie váhy🙂 čo sa týka stehien tak drepy, drepy a ešte raz drepy. Rôzne variácie drepov, či už s vsykokom alebo iné. Ja aj na svoj Instagram pridávam moje tréningy, teraz chcem začať častejšie, tak môžeš aj tam pozrieť ak náhodou🙂 HIIT cvičenia sa mi páčia na YouTube aj od fitnessblender 🙂

superimunita
14. jún 2020
Používateľ superimunita je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od superimunita.

Jasne chapem, tuto rubriku vlastni chemicka tovaren Keto ,,die" tak moj prispevok musel byt zmazany.....