11. deň po mimotelovom oplodnení a snehobiely test
Chcem sa spytat,som jedenasty den po IVF a test je uplne bieli a kedze je dovolenkove obdobie na krv idem az v stredu,mozem byt aj napriek tomu tehotna?
@zuzicek88 Áno,lepidlo 🙂.6ty deň tam bol už " dušík" 😀 ,je to slabo vidno,už je to dlho.Ale potom,som mala pocit,že sa test nemení,netmavne a ten 11deň ma to "položilo" a to bol kvalitnejší test,ako tie predtým.Robila som ho práve preto,lebo tie predtým sa,ako som už napísala,akoby nemenili.Tak som myslela,že kvalitnejší test musí byť totál pecka 😀 a keď som videla ten výsledok...,potoky sĺz.Navečer som zase testla,pôvodnou značkou,trochu úľava,a potom druhý deň tiež....A viac som to neriešila,proste som si povedala,že som tehotná a hotovo 😀.
@isabella22 Konizacia sa robieva az ked ma zena odrodene. Je ta Tvoja konizacia nevyhnutna alebo chce dr len zarobit?
@zuzicek88 Ách,ťažké a zároveň krásno-boľavé časy za mnou.Zostal jediný najvýraznejší pocit-som nekonečne vďačná 🙂. Tie ďalšie-opatrne šťastná,pokorná... 🙂 .Ťažko to vysvetliť a opísať 😉 .Ešte raz,veľmi držím palce tebe,aj všetkým ostatným budúcim maminkám 🙂 .
@ericka2503 verim ti moja a velmi dobre ti rozumiem,aj ja uz treti den placem,lebo sa bojim,ze to nevyslo,ze babo nebude,velmi,velmi sa bojim ,este jeden den a v stredu sa dozviem vysledok,to je druhe najdlhsie cakanie v mojom zivote
@zuzicek88 zuzi klud, uvidis, ze to bude v poriadku a budes sa tesit z dvojiciek. drzim palce a hlavne sa nestresuj. musi to tam byt 🙂
@bubinko1506 no neviem naozaj,to prve IVF som mala ducha uz na osmi den,teraz jedenasty a nic
@ericka2503 no myslis tusim lepidlo na embryjka ale co som citala vraj nezvysuje nejak sance na uhniezdenie
@charity vraj teraz je to nejaka setrna metod anie skaleplom zziadne rezanie...mozem normalne rodit aj byt tehu...mam stale krvacania mimo cyklu a rnau na krcku pre nic ine si to nechcem dat urobit
@zuzicek88 mozno sa teraz uhniezdilo neskor, a preto este nic nevidno. skus netestovat do stredy a uvidis, co ti povedia po teste, ale verim tomu, ze to bude ok 🙂
@bubinko1506 jasne,uz nebudem testovat,cakam do stredy a uvidime
bubinko1506 Myslis,ze sa mohlo aj neskor uhniezdit tak preto nemam dve ciarky?
@bubinko1506 Myslis,ze sa mohlo neskor uhniezdit,tak preto je este negativny?
@zuzicek88 teoreticky je to mozne, vkladali ti ich druhy den po odbere, tak mozno preto je test este negativny
@bubinko1506 nic sa neda robit,musim len pockat do stredy,ale skor si myslim,ze nie som,ako som
@zuzicek88 ahoj, ja som mala až na 14 deň slabulinkeho ducha na teste a 15 deň tiež, až krv mi potvrdila tehotenstvo a to bolo tiež 15 deň, takze nezúfaj a ver 🙂 mala som inak vklad na tretí deň, bez PK ... Držím palce a ak si doma, pozeráj komédie , vraj to pomáha 🙂
@stanulka30 velmi,velmi pekne dakujem aj tebe,ze si mi napisala a povzbudila ma,babulky,dodavate mi obrovsku nadej 🙂
@zuzicek88 Myslím,že to nie je stratené,skôr naopak 🙂,môj 11deň po vklade,bol vlastne 16ty deň po oplodnení a ledva sa ukázal pozitívny test,tvoj je vlastne dnes akoby 12-13ty deň po oplodnení 🙂 🙂 .Ťažko sa hľadajú slová povzbudenia,ale neodpustím si 😀 -taký dátum pôrodu -25.3.2016 by bol úžasný .Ak si spomenieš a budeš vedieť viac,daj vedieť.
@ericka2503 @zuzicek88 a hlavne to super znamenie - baran 😉
@ericka2503 dakujem aj tebe a urcite ti dam vediet
@zuzicek88 Ahoj,ja som mala už dve krasne // na 12den po IVF a HCG 116.Vkladala som estrofen a utrogestan a bola som tehu.Ale toto vyšlo až na 4x KET,predtym mi tiež utrogestan pustil menštuaciu na den presne,potom som zase MS nedostala až ked som vysadila lieky.Až na 4x som išla najskor mojej Dr na krv a HCG bolo 116 a večer test krasne // a o dva dni na krv do CAR a tam už skoro 400HCG bolo. držim palce.
@stanulka30
@ericka2503 babulky,takze je to v haji krvny test je negativny,nie som tehotna,este mam ist v piatok na kontrolny odber krvi kedze ms som nedostala,ani nespinim,no to uz by bol zazrak a tie uz mam vycerpane,taky je zivot ale velmi pekne vam dakujem za podporu
☹ Do ktorého centra chodíš?
@ericka2503 do GYN-FIV
@zuzicek88 Ak by si do budúcna uvažovala nad ďalším pokusom,skús prosím ťa Helios Martin.A rozhodne PK.A všetky vyšetrenia,ktoré navrhnú,verím im na 110%.Idú na istotu.
@ericka2503 lenze ja uz budem mat 8 augusta 39,takze poistovna nic nepreplati ,zial peniasky uz nato nemame,aby sme to cele platili
@zuzicek88 Práve čítam,že do 39narodenín,čiže,keby sa vypísala žiadosť už zajtra...
@ericka2503 no ved uvidime,keby to bolo tak a schvalia nam to,este raz vyskusame,no pockam kym pride s prace manzel a porozpravame sa o tom ,ale velmi si to vazim od teba,ze sa mi snazis poradit
@zuzicek88 to ma hrozne mrzí, ale skúšaj ďalej, raz sa to podarí! A ako ti ericka2503 piše, uz aj podávaj žiadosť, nič nieje stratené ... 🙂 držím palce
@stanulka30 dakujem si moc zlata,uvidime som s toho uz unavena

@ericka2503 tak to je zaujimave,ze ti to teda test tak pozde zachytil,to mam potom este nadej,my sme nemal PK,ale to lepidlo ano,vola sa Embrio Glu tusim