icon

2.IVF - 07.- 08.2009 s úspešným koncom. Kto ešte ide?

lusinkaj
8. júl 2009

ahojte,pripojte sa vsetke do tejto temy,co sa chystate tento rok bud v juli alebo v auguste na 2 ivf...ktore bude samozrejme s uspesnym koncom 🙂 😵 🙂

katapola
5. aug 2009

Držím pěsti.

lusinkaj
autor
6. aug 2009

ahojte,marti ty kde sa flakas? 🙂 ebony vitaj medzi nami... 🙂

dafy
6. aug 2009

lusinkaj ahojky 🙂
vcera som uz mala opu a zajtra mam transfer o 12tej som zvedava kolko mi ich ostalo lebo mi odobrali iba 6vajicok zajtra uvidime kolko ich prezilo 😒
drzte mi prosim palce pa

lusinkaj
autor
7. aug 2009

ahojte 🙂

lusinkaj
autor
7. aug 2009

dafy silno ti drzim prsty 🙂 😵 potom napis co ako

kiara15
7. aug 2009

ahojte aj ja sa k vam pridam ak mozem tiez nam nevyslo prve ivf a toto druhe musi 😉 😉 😉 ale medzi tym som musela ist na laparku a odstranovali mi vajickovody lebo sa mi vytvarala tekutina ktora mi mohla vyplavyt embriko 😒

lusinkaj
autor
7. aug 2009

ahoj kiara,super kazda ktora pojdeme na 2ivf tak nam vyjde musi 🙂 ale mne to nevyjde v auguste ale az v oktobri bude stimulka,ale bude uspesna 😵 kam chodis do centra?

kiara15
7. aug 2009

ahoj lusinkaj ja chodim do heliosu v martine.aj ja sa drzim toho ze toto druhe mi vyde a hotovo 😉

lusinkaj
autor
7. aug 2009

kiara presne tak 🙂 dufajme ze to tak bude

dafy
7. aug 2009

ahojte tak prezilo ich 5 🙂 a vlozene mam 3embryjka teraz uz len cakat na vysledok 😝

katapola
8. aug 2009

Dafy, držíme pěsti. Každý úspěch je pro nás povzbuzením, že to prostě jde.

kiara15
8. aug 2009

lusinkaj veru musi to tak byt 🙂

dafy tak gratulujem len nech sa drzkaju 😉 😉 😉

lusinkaj
autor
8. aug 2009

ahojte,dafy super blahozelam... 🙂 preco si si dala az 3?ak budu trojicky? 😉

dafy
8. aug 2009

dakujem vam vsetkym 😀

lusinkaj aj ked budu trojky mne to nevadi len potesi ale to asi nehrozi.

pre 3som sa rozhodla preto lebo aj pri Emmke som mala vlozene 3 a jedno sa len ujalo 😎

lusinkaj
autor
8. aug 2009

dafy to vazne pri prvom si mala 3 vlozene?fiha...jasne len nech je vsetko v poriadku
a brala si nieco pred ivf?

dafy
8. aug 2009

nie tentokrat som sa rozhodla ze nic nebudem brat.tak ako pri 1 IVF ani vtedy som nic nebrala a vyslo to

lusinkaj
autor
8. aug 2009

vazne,super...to ma tak velmi tesi...juuj uz chcem ist aj ja a verim,dufam ze sa mi podari tento krat 🙂

dafy
8. aug 2009

neboj prejde to raz dva 😀

lusinkaj
autor
8. aug 2009

joj bodaj by si mala pravdu...take je to uzasne ze sa ti 1ivf podarilo a mozno aj 2 sa podari...a niekomu ani 3

martineluska
8. aug 2009

ahojte už som tu lusi bola som v meste sa flakat mame tu od štvrtku trhy 🙂 20 teho si idem pre recepty a na ultrazvuk potom už len počkam menzes a ti čo moja ako pokračuješ?

lusinkaj
autor
8. aug 2009

joj jak fajne vam...ta ja mam papiere doma,musim si urobit vysetrenia,17.8 idem k dr.urobi mi vyset.pridu vysledky o 2 tyz.a tak mozem poslat do poistovne...taze moja stimulka bude asi az v oktobri...lebo v septembri sa to nestihne

martineluska
8. aug 2009

ja už mam všedko dufam potom od stimulky začnem papat to čili dufam že tento mesiac mi nebude meškat menzes jak v juli 🙄

lusinkaj
autor
8. aug 2009

super marti,kolko dni-tyzdnov budes brat to cili pre stimulkou?

martineluska
8. aug 2009

asi už od 20 teho začnem každy den jednu až po et 🙂

lusinkaj
autor
8. aug 2009

co od 20.hm?ja som bola v dm markete si pytat mama drink,ale nemali musim inde kupit

martineluska
8. aug 2009

to kajanske budem je tam 100 kusov takže možem skor je to dobre aj na prečistenie krvi a na travenie 🙂

lusinkaj
autor
8. aug 2009

ale som nepochopila od 20 kedy?viem ze kajanske... 🙂

martineluska
8. aug 2009

teraz augusta 20 teho a stimulku by som mala začat okolo 5 teho septembra

lusinkaj
autor
8. aug 2009

aha,uz chapem... 😀 prepracovanost 😉

martineluska
8. aug 2009

😀 inak dnes sme nahodov pozeraly ako prebieha porod a bola to hruza 😅 nomoj mužik povedal to zvladnes moja a ja mu hovorim že bude pri porode a on že v žiadnom pripade 😀 že odpadne.